Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημεριζω όλες τις γλυκιες μανουλες τι μου κανετε????

καλωσορίζω κατ'αρχας τα νεα κοριτσάκια ..την Αργυρώ και την Τζοάννα... :):)

Τζοάννα χαρας το κουραγιο σου κοπέλα μου....ειλικρινα πολλα πολλα μπραβοοοοοοοοοοοοοοο....εχεις ηδη 2 μωρακια και πας για το τριτο? εδω εγω και με ενα και κουραζομαι...

εμένα με λενε καρολίνα και εχω μια μπεμπούλα την Λυδια...που θα την βλεπετε να την λεω καμμια φορα ...παπένια ... :P:P 14 μηνων και 13 ημερων ...

αχχχχχχχχχ λετε για σποράκια...και εγω θελω ενα σπορακι αλλα λεμε προς το καλοκαιράκι...να μπουμε και στο καινουργιο μα ς σπιτακι...να προσαρμοστουμε λιγάκι...

ευχομαι ολοψυχα σε όλες όσες επιθυμούν...γρηηηηηηηηηηηηηηηγορα στην κοιλίτσα τους να το βρουν... :cheer::cheer:

Ζαίρα μου οσο αγχώνεσαι κοριτσάκι μου τοσο δεν ερχεται ...χαλαρωσε και θα δεις που όλα θα ρθουν...

Χρύσαμου ....τσα και απο δωωωωωωωωωωωωω... :kiss::kiss:

Αγγελικούλα μου μπράβο για την λίστα.... :):) ειχαμε πει να λεμε και περιοχες ...ε? εγω μενω παπαγου....

τα φιλια μου στις υπόλοιπες ....συμπεθερουλα μου που εισαι?

Ντινουλι μου?

Δημοσίευση

τι να σου πω cecilia?????

είμαι λίγο μπερδεμένη... ηθελα το 1ο μου να είναι κορίτσι αλλά δε μου έκατσε και ήρθε ο παίδαρος μου, και ντρέπομαι :blush: αλλά όταν μάθαμε το φύλο στενοχωρήθηκα..... :blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:δεν ήθελα ποτέ αγόρια, ομως τώρα .............

θέλω και ένα κοριτσάκι- 'εχουν τη δική τους χάρη, θέλω και ένα αγοράκι ακόμα. μα΄λλον θέλω δίδυμα :blink: :silly:

Δημοσίευση

Geia sou karolinaki mou,,,

Na sou zisei h mikri agapi mou...

Kai se euxaristw gia ta kala sou logia...

Sunithas me ta mwra sou agapi mou...

Kai ta deutera mwrakia einai panta pio eukola ap ta prwta...

Na to ksereis auto...

Giayto grigora kante praksei gia deutero kai ola tha pane kala...

As to spitaki,,,ta mwrakia einai panw apo ola...

Ftanei na mporoume na ta suntiroume...

Filakia...

Kai o theoullis einai megalos...

Δημοσίευση

εγω παλι βρε κοριτσια ελεγα όταν εμαθα οτι ηουν εγκυος ...γερο να ναι αλλ ρόοοοοοοζ!!!!!!!!! δεν ξερω γιατι αλλα δεν ηθελα αγοράκι....τωρα που θελω αλλο ένα ίσως θα θελα να ναι αγοράκι....ήδη βλεπω τι ζουζουνιες κανει το Λυδιακι μου στον μπαμπα της και ζηλευωωωωωωωω :blush::blush:

Δημοσίευση

εγω παλι βρε κοριτσαι ελεγα όταν εμαθα οτι ηουν εγκυος ...γερο να ναι αλλ ρόοοοοοοζ!!!!!!!!! δεν ξερω γιατι αλλα δεν ηθελα αγοράκι....τωρα που θελω αλλο ένα ίσως θα θελα να ναι αγοράκι....ήδη βλεπω τι ζουζουνιες κανει το Λυδιακι μου στον μπαμπα της και ζηλευωωωωωωωω :blush::blush:

Δημοσίευση

xaxaxax..Καρολ..θες εναν Χριστφορ.η ακομα χειροτερα..εναν Ιασωνα....

Το χειρετορο εννοω χωρςι παρεξηγηση ειναι πως ο Ιασωνας ειναι ο πιο Ταρζαν απο ολους..ο Βασιλιας της Ζουγκλας..εμενα ειναι ας πουμε η Τσιτα!!!!

χαχαχαχα

Εγω παλη δεν ξερω..αν και πεθαινω για κοριτσακια...την αμαρτια μου θα πω..θα ηθελα αλλο ενα αγορι..αλλα ΟΧΙ διδυμα...αμα δεν θελλω να καταληξω στο ψυχιατρειο!!!

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

xaxaxax..Καρολ..θες εναν Χριστφορ.η ακομα χειροτερα..εναν Ιασωνα....

Το χειρετορο εννοω χωρςι παρεξηγηση ειναι πως ο Ιασωνας ειναι ο πιο Ταρζαν απο ολους..ο Βασιλιας της Ζουγκλας..εμενα ειναι ας πουμε η Τσιτα!!!!

χαχαχαχα

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: γεια σου ρε φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!!

εχεις παρατηρησει κατι ? τρωμε και οι δυο όταν γραφουμε τους τόνους !!!!!!!!!!!!!!χαχα

Δημοσίευση

kαλημερα στην παρεουλα μας μπηκα για λιγο γιατι ο μικρος εσκασε στο κλαμα :(

Τζοαννα κ Αργυρω καλως μας ηρθατε θα χαρω αν μας πειτε λιγα πραγματα για τα παιδακια σας :cheer:

λοιπον μας σκασανε 2 δοντακια ενα πανω ενα κατω κ ετοιμαζετε κ ενα ακομη ;) ετσι πηγαμε το πρωι λαικη κ γυρισαμε πισω με φοβερη γκρινια :( τωρα τον εχω αγκαλια θα του δωσω φρουτοκρεμα κλιγο ντεπον να ηρεμισει αν μπορεσω θα ξαναμπω... ;):kiss:

Δημοσίευση

πες τα τζοανάκι, τους τα λέψ και εγώ.

γρηγορα τα 2α παιδάκια μας...

εντωμέταξύ λέω να συγχρονιστουμε έτσι ώστε να γρέφουμε πάλι στο ίδιο θεματάκι.:laugh:

Δημοσίευση

Ζαιρακι ελπίζω ναμην ισχυει αυτοπου λες...μεχρι τα έξι????????? θα πεθανω....ααααααααααααα να σου πω η λυδια ναι παει και τριβεται σαν γατι πανω του οκ....αλλα αν τον δεις πως κανει οταν τον κανει μα στο μαγουλο... κ αυτος λιωνει.....μαλλον θελω αγορι...ναι μαλλον θα λεω γερο ναναι αλλα μπλε....χαχα :P:P ακου εκει? ποιος της φερνει δωρα ? εεεεε? ποιος την παει ατες στις κουνιες? ποιος την φιλαει καθε δευτερολεπτο...σχεδον...? αχ συχιστηκα τωρα....

Συμπεθερουλα μου υπομονη...τα δοντακια φερνουν γκρινιο...μια αγκαλιτσα απο την συμπεθερα....

Χρυσα μου λατρευω το χιουμορ σου!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Τζοαννα μου λες να ισχυει αυτο? με το δευτερο ότι ειναι πιο ευκολα ? μακαρι δεν θα αντεξω να μην κοιμαμαι για δυο μηνε ς και να περασουμε παλι απίστευτους κολικους....το σιγουρο ειναι οτι θ αμου κρατατε παρεουλα απο τον 7 μηνα περιπου όταν με το καλο μεινω εγκυος γιατι θα εχω το ιδιο προβλημα με την παπενια και θα πρεπει να μαι σπιτι και πιο πολυ κρεβατι καναπε και για λιγο μονο εξω....

Δημοσίευση

Και πιο εμπειρες..και πιο σηγουρες και για τον εαυτο μας..και για καποια πραγματα αλλα..

εγω ειμαι "σχεδον σηγουρη|" οτι το δευτερο θα ειναι πιο συμεζεμενο απο το κακομαθημενο Χριστοφορακι μου!!!

Δημοσίευση

ναι σιγουρα αυτο ισχυει απο αποψη εμπειριας Τζοαννακι...αλλα απο αποψη αυπνιας ...? ευχομαι να ναι διαφορετικα και να κοιμαται ....εδω θυμαμαι ημουν για δυο μηνες με μιαμιση ωρα υπνο ...κουτουλαγα και κοιμομουν λιγο την ημερα κανα δυωρο και αν...δεν θα ξεχασω ποτε μια μερα...που απο εξω ειχε μπουλντόζα!!!!!!!!!! και εμενα με πηρε ο υπνος.... :woohoo: :woohoo:

τα ζουζουνια σου εσενα πως τα λενε? ειναι ησυχα μωράκια?

Δημοσίευση

Ζαιράκι ευχαριστουμε πολυ για το αρθρο....οκ με πεισατε μαλλον μπλε θα λεω ....απλα κριμα τοοοοοοοοοοοσα ρουχα να πανε χαμενα όπως λεει και το Χρυσουλίνι μας....αν και δεν το αποφασιζουμε εμεις το φυλο του παιδιου... ;);) ο αντρας εχει το πανω χερι σάυτο... και αν συμπεριλάβουμε και τον κληρονομικο παραγοντα.... στο κοντικο μου οικογενειακο περιβαλλον όλα σχεδον τα παιδια ειναι κορίτσια....

ασχετο αλλα αυτο που μου αρεσει οταν εισαι εγκυος εκτος βεβαια απο το σπορακι που κουβαλας μεσα σου....ειναι οτι δεν εχεις αυτο το μερα παρα μερα σφουγγαρισμα ...και το κουβαλημα σε σουπερ....και κυριως δεν βλεπεις προς το τελος τα μουτρα όλων όσων αντικρυζουμε καθημερινα στην δουλειααααααααααα....!!!!!!!!!!! που απο μπροστα ειναι καλα....και απο πίσω φτυαριααααααααα...

Δημοσίευση

καρολινάκι μου

είναι λάθος αυτό που λες ότι ο άντρας αποφασίζει για το φύλο, απλά ο άντρας έχει και τα δύο χρωμοσώματα και το Χ και το Υ. σου το λέω επειδή το έχω ψάξει τόόόόόόσο πολυ που ήθλα κορίτσι.

το φύλο καθορίζεται από το πως θα πέσει το ωάριο της γυναίκας όπως και το αν θα γεννηθούν δίδυμα.

ας κάνου με λίγη βιολογία λοιπόν για να μην καυχιούνται άδικα οι αντράδες μας. :laugh:

τα σπερματοζωάρια ζουν ως και 5 μέρες μέσα στη γυναίκα και το ωαριο 24-48 ώρες. :lol::ohmy: αυτά για τα αγοράκια είναι τα πιο γρήγορα και αδύναμα, αυτά για τα κοριτσάκια είναι τα πιο αργά αλλά πιο υγιή.

ο΄ταν γίνεται η επαφή του ζευγαριού λοιπόν ΑΝ η γυναίκα έχει ωάριο τότε θα πάνε τα πιο γρήγορα και έτσι θα γεννηθεί αγοράκι, αν η γονιμοποίηση γίνει πιο μετά τότε θα γεννηθεί κοριτσάκι.

τώρα τα διδυμα: περνιούνται κληρονιμικά απο΄γενια σε γενιά από την πλευρά της γυναίκας μόνο δηλ η μάνα το περνάει στη κοόρη, κλπ, κπλ, δηλ της κληρονομεί τα ωάρια γιατί πάλι εξαρτάται από το πως θα διασπαστεί το ωάριο

:laugh:

αυτά για την ιστορία, μη νομίζουν ότι όλο το σύμπαν εξαρτάται από αυτούς, χεχεχεδχ :PB)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...