Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημεριζω όλες τις γλυκιες μανουλες τι μου κανετε????

καλωσορίζω κατ'αρχας τα νεα κοριτσάκια ..την Αργυρώ και την Τζοάννα... :):)

Τζοάννα χαρας το κουραγιο σου κοπέλα μου....ειλικρινα πολλα πολλα μπραβοοοοοοοοοοοοοοο....εχεις ηδη 2 μωρακια και πας για το τριτο? εδω εγω και με ενα και κουραζομαι...

εμένα με λενε καρολίνα και εχω μια μπεμπούλα την Λυδια...που θα την βλεπετε να την λεω καμμια φορα ...παπένια ... :P:P 14 μηνων και 13 ημερων ...

αχχχχχχχχχ λετε για σποράκια...και εγω θελω ενα σπορακι αλλα λεμε προς το καλοκαιράκι...να μπουμε και στο καινουργιο μα ς σπιτακι...να προσαρμοστουμε λιγάκι...

ευχομαι ολοψυχα σε όλες όσες επιθυμούν...γρηηηηηηηηηηηηηηηγορα στην κοιλίτσα τους να το βρουν... :cheer::cheer:

Ζαίρα μου οσο αγχώνεσαι κοριτσάκι μου τοσο δεν ερχεται ...χαλαρωσε και θα δεις που όλα θα ρθουν...

Χρύσαμου ....τσα και απο δωωωωωωωωωωωωω... :kiss::kiss:

Αγγελικούλα μου μπράβο για την λίστα.... :):) ειχαμε πει να λεμε και περιοχες ...ε? εγω μενω παπαγου....

τα φιλια μου στις υπόλοιπες ....συμπεθερουλα μου που εισαι?

Ντινουλι μου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να σου πω cecilia?????

είμαι λίγο μπερδεμένη... ηθελα το 1ο μου να είναι κορίτσι αλλά δε μου έκατσε και ήρθε ο παίδαρος μου, και ντρέπομαι :blush: αλλά όταν μάθαμε το φύλο στενοχωρήθηκα..... :blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:δεν ήθελα ποτέ αγόρια, ομως τώρα .............

θέλω και ένα κοριτσάκι- 'εχουν τη δική τους χάρη, θέλω και ένα αγοράκι ακόμα. μα΄λλον θέλω δίδυμα :blink: :silly:

Geia sou karolinaki mou,,,

Na sou zisei h mikri agapi mou...

Kai se euxaristw gia ta kala sou logia...

Sunithas me ta mwra sou agapi mou...

Kai ta deutera mwrakia einai panta pio eukola ap ta prwta...

Na to ksereis auto...

Giayto grigora kante praksei gia deutero kai ola tha pane kala...

As to spitaki,,,ta mwrakia einai panw apo ola...

Ftanei na mporoume na ta suntiroume...

Filakia...

Kai o theoullis einai megalos...

εγω παλι βρε κοριτσια ελεγα όταν εμαθα οτι ηουν εγκυος ...γερο να ναι αλλ ρόοοοοοοζ!!!!!!!!! δεν ξερω γιατι αλλα δεν ηθελα αγοράκι....τωρα που θελω αλλο ένα ίσως θα θελα να ναι αγοράκι....ήδη βλεπω τι ζουζουνιες κανει το Λυδιακι μου στον μπαμπα της και ζηλευωωωωωωωω :blush::blush:

εγω παλι βρε κοριτσαι ελεγα όταν εμαθα οτι ηουν εγκυος ...γερο να ναι αλλ ρόοοοοοοζ!!!!!!!!! δεν ξερω γιατι αλλα δεν ηθελα αγοράκι....τωρα που θελω αλλο ένα ίσως θα θελα να ναι αγοράκι....ήδη βλεπω τι ζουζουνιες κανει το Λυδιακι μου στον μπαμπα της και ζηλευωωωωωωωω :blush::blush:

xaxaxax..Καρολ..θες εναν Χριστφορ.η ακομα χειροτερα..εναν Ιασωνα....

Το χειρετορο εννοω χωρςι παρεξηγηση ειναι πως ο Ιασωνας ειναι ο πιο Ταρζαν απο ολους..ο Βασιλιας της Ζουγκλας..εμενα ειναι ας πουμε η Τσιτα!!!!

χαχαχαχα

Εγω παλη δεν ξερω..αν και πεθαινω για κοριτσακια...την αμαρτια μου θα πω..θα ηθελα αλλο ενα αγορι..αλλα ΟΧΙ διδυμα...αμα δεν θελλω να καταληξω στο ψυχιατρειο!!!

Cesilia έγραψε:

xaxaxax..Καρολ..θες εναν Χριστφορ.η ακομα χειροτερα..εναν Ιασωνα....

Το χειρετορο εννοω χωρςι παρεξηγηση ειναι πως ο Ιασωνας ειναι ο πιο Ταρζαν απο ολους..ο Βασιλιας της Ζουγκλας..εμενα ειναι ας πουμε η Τσιτα!!!!

χαχαχαχα

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: γεια σου ρε φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!!

εχεις παρατηρησει κατι ? τρωμε και οι δυο όταν γραφουμε τους τόνους !!!!!!!!!!!!!!χαχα

kαλημερα στην παρεουλα μας μπηκα για λιγο γιατι ο μικρος εσκασε στο κλαμα :(

Τζοαννα κ Αργυρω καλως μας ηρθατε θα χαρω αν μας πειτε λιγα πραγματα για τα παιδακια σας :cheer:

λοιπον μας σκασανε 2 δοντακια ενα πανω ενα κατω κ ετοιμαζετε κ ενα ακομη ;) ετσι πηγαμε το πρωι λαικη κ γυρισαμε πισω με φοβερη γκρινια :( τωρα τον εχω αγκαλια θα του δωσω φρουτοκρεμα κλιγο ντεπον να ηρεμισει αν μπορεσω θα ξαναμπω... ;):kiss:

πες τα τζοανάκι, τους τα λέψ και εγώ.

γρηγορα τα 2α παιδάκια μας...

εντωμέταξύ λέω να συγχρονιστουμε έτσι ώστε να γρέφουμε πάλι στο ίδιο θεματάκι.:laugh:

έχεις δίκιο καρολ μου.

και τωρα που σε λίγο ξεκινάει και το οιδιπόδειο που κρατάει ως τα 6 εκεί να δεις γιαυτό όσες έχου αγόρια χαρας ευαγγέλια

Mana mou re zaira mou euxome pragmati oti kalitero sta koritsia mas...

Kserw poso duskolo eina...

Asxeto an emena exoun erthei ola pisw ap to allo...

Eimai me ton antra mou sxedwn 4 xronisa to flevari kai exoume sxedwn 3 mwrakia amana mou tha trelathw...

Wmos den uparxei pio teleio pragma e...

Ftanei na mporoume na ta suntiroume...

Ζαιρακι ελπίζω ναμην ισχυει αυτοπου λες...μεχρι τα έξι????????? θα πεθανω....ααααααααααααα να σου πω η λυδια ναι παει και τριβεται σαν γατι πανω του οκ....αλλα αν τον δεις πως κανει οταν τον κανει μα στο μαγουλο... κ αυτος λιωνει.....μαλλον θελω αγορι...ναι μαλλον θα λεω γερο ναναι αλλα μπλε....χαχα :P:P ακου εκει? ποιος της φερνει δωρα ? εεεεε? ποιος την παει ατες στις κουνιες? ποιος την φιλαει καθε δευτερολεπτο...σχεδον...? αχ συχιστηκα τωρα....

Συμπεθερουλα μου υπομονη...τα δοντακια φερνουν γκρινιο...μια αγκαλιτσα απο την συμπεθερα....

Χρυσα μου λατρευω το χιουμορ σου!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Τζοαννα μου λες να ισχυει αυτο? με το δευτερο ότι ειναι πιο ευκολα ? μακαρι δεν θα αντεξω να μην κοιμαμαι για δυο μηνε ς και να περασουμε παλι απίστευτους κολικους....το σιγουρο ειναι οτι θ αμου κρατατε παρεουλα απο τον 7 μηνα περιπου όταν με το καλο μεινω εγκυος γιατι θα εχω το ιδιο προβλημα με την παπενια και θα πρεπει να μαι σπιτι και πιο πολυ κρεβατι καναπε και για λιγο μονο εξω....

Και πιο εμπειρες..και πιο σηγουρες και για τον εαυτο μας..και για καποια πραγματα αλλα..

εγω ειμαι "σχεδον σηγουρη|" οτι το δευτερο θα ειναι πιο συμεζεμενο απο το κακομαθημενο Χριστοφορακι μου!!!

ναι σιγουρα αυτο ισχυει απο αποψη εμπειριας Τζοαννακι...αλλα απο αποψη αυπνιας ...? ευχομαι να ναι διαφορετικα και να κοιμαται ....εδω θυμαμαι ημουν για δυο μηνες με μιαμιση ωρα υπνο ...κουτουλαγα και κοιμομουν λιγο την ημερα κανα δυωρο και αν...δεν θα ξεχασω ποτε μια μερα...που απο εξω ειχε μπουλντόζα!!!!!!!!!! και εμενα με πηρε ο υπνος.... :woohoo: :woohoo:

τα ζουζουνια σου εσενα πως τα λενε? ειναι ησυχα μωράκια?

karol μου δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά είναι μέχρι τα 6...

διαβασε σχετικά :

http://www.babyspace.gr/Article/oedipus ... 4-500.html

ο άντρας μου ήθελε να φύγει καποια περίοδο από το σπίτι γιατί έλεγε δεν τον αγαπούσαμε

Ζαιράκι ευχαριστουμε πολυ για το αρθρο....οκ με πεισατε μαλλον μπλε θα λεω ....απλα κριμα τοοοοοοοοοοοσα ρουχα να πανε χαμενα όπως λεει και το Χρυσουλίνι μας....αν και δεν το αποφασιζουμε εμεις το φυλο του παιδιου... ;);) ο αντρας εχει το πανω χερι σάυτο... και αν συμπεριλάβουμε και τον κληρονομικο παραγοντα.... στο κοντικο μου οικογενειακο περιβαλλον όλα σχεδον τα παιδια ειναι κορίτσια....

ασχετο αλλα αυτο που μου αρεσει οταν εισαι εγκυος εκτος βεβαια απο το σπορακι που κουβαλας μεσα σου....ειναι οτι δεν εχεις αυτο το μερα παρα μερα σφουγγαρισμα ...και το κουβαλημα σε σουπερ....και κυριως δεν βλεπεις προς το τελος τα μουτρα όλων όσων αντικρυζουμε καθημερινα στην δουλειααααααααααα....!!!!!!!!!!! που απο μπροστα ειναι καλα....και απο πίσω φτυαριααααααααα...

xaxaxax καρολ...ναι..και εμενα μου ελειψε αυτο..

Αφου λεω να προγραμματισω την επομενη εγκυμοσυνη να γεννησω παλη σε χαι σιζον...χιχιχιιχιχιχ

καρολινάκι μου

είναι λάθος αυτό που λες ότι ο άντρας αποφασίζει για το φύλο, απλά ο άντρας έχει και τα δύο χρωμοσώματα και το Χ και το Υ. σου το λέω επειδή το έχω ψάξει τόόόόόόσο πολυ που ήθλα κορίτσι.

το φύλο καθορίζεται από το πως θα πέσει το ωάριο της γυναίκας όπως και το αν θα γεννηθούν δίδυμα.

ας κάνου με λίγη βιολογία λοιπόν για να μην καυχιούνται άδικα οι αντράδες μας. :laugh:

τα σπερματοζωάρια ζουν ως και 5 μέρες μέσα στη γυναίκα και το ωαριο 24-48 ώρες. :lol::ohmy: αυτά για τα αγοράκια είναι τα πιο γρήγορα και αδύναμα, αυτά για τα κοριτσάκια είναι τα πιο αργά αλλά πιο υγιή.

ο΄ταν γίνεται η επαφή του ζευγαριού λοιπόν ΑΝ η γυναίκα έχει ωάριο τότε θα πάνε τα πιο γρήγορα και έτσι θα γεννηθεί αγοράκι, αν η γονιμοποίηση γίνει πιο μετά τότε θα γεννηθεί κοριτσάκι.

τώρα τα διδυμα: περνιούνται κληρονιμικά απο΄γενια σε γενιά από την πλευρά της γυναίκας μόνο δηλ η μάνα το περνάει στη κοόρη, κλπ, κπλ, δηλ της κληρονομεί τα ωάρια γιατί πάλι εξαρτάται από το πως θα διασπαστεί το ωάριο

:laugh:

αυτά για την ιστορία, μη νομίζουν ότι όλο το σύμπαν εξαρτάται από αυτούς, χεχεχεδχ :PB)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...