Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!

Τι κανετε;;;;;

Συμπεθερα αμα ο Χριστοφορος μοιασει τον μπαμπα του....δεν κινδυνευει το Ολινακι...χιχιχιιχιχ..αμα μοιασει τον θειο του- τον αδελφο μου..κλαφτα!!!!!

Χτες πηγαμε για ψωνια 194 Ευρω για ρουχα του αντρα μου..τα νευρα μου εσπασε μεχρι να τα παρουμε..αντρες!!!!! τι να πεις;;

Ζαιρα πως εισαι;;;; κανενε νεο απο το μετωπο...

Εγω να πω την αμαρτια μου δεν εχω ακομα ξεκινησει προσπαθειες για νινακι...θα δω απο Σεπτεμβη

Φανουλα και εγω αυτοσχεδιαζω...το καλο ειναι πως ο αντρας μου τρωει ολες ρτις βλακιες που του φτιαχνω...χιχιχιχιιχ

Καρολ!!!! Που εισα;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερουδιαααα.....!!!!

Ζεστη-ζεστηηηηηη... σκαωωωωωω, νευριαζωωωωω, θελω χειμωνα!!

Μπουφανακια, σκουφακια, γαντακια, μακιγιαζ που δεν "σταζει".. :laugh:

και μαλλια πιστολακι.... :woohoo:

Βαρεθηκα να ειμαι ιδρωμενη οοοοοολη μερα..... :S:S:S :laugh:

Τι κανεε?

Αντε τι καλα που περπαταει και το Ολινακι μας...

Πολυ πλακα εχουν οταν ξεκιναν τα πρωτα τους βηματακια.

Στις 25 Ιουλιου που εκανε τα πρωτα της δειλα βηματακια την τραβουσα

με την καμερα και βλεπω πως σημερα... 2 εβδομαδες μετα το παιδι δεν εχει

καμια σχεση.. Τωρα παει σφαιρα...!!! Τραλαλαλαλαλαλαλα!!!!!!!!!!

... Κοριτσια δεν θελω να γκρινιαζω αλλο για την δουλεια, γιατι ηταν καθαρα και μονο δικη μου αποφαση να δουλεψω και να κανω αυτο που κανω..

Ο αντρας μου απ την αρχη ελεγε ΟΧΙ και εγω απο το πεισμα μου ελεγα πως

θα τα καταφερω ολα μια χαρα... Με βλεπω να καταρεω ομως...

Αυτη η κατασταση ειναι 6 μηνες τωρα και βλεπω τελικα πως η αποφαση που

πηρα δεν εφερε τα αποτελεσματα που επιθυμουσα... :(

Χρυσα μου γλυκια καλημερα κοριτσαρα...

Ηπιες καφεδακι?

Αντε ελα να σου κανω εγω..!!

Εχω μπαλκονι με θεα βουνο, και αυλη με θεα την θαλασσα!! ;)

Πες μου κι εγινε!!!! :kiss::kiss::kiss:

Εσπρεσιερα δεν εχω να ξερεις!! χχαχαχαχα!!!! :laugh:

Τα φιλια μου σε ολες σας!! :kiss::kiss::kiss:

ΑΑΑΑΑ αμα δεν εχεις εσπρεσιερα...δεν ερχομαι...ουτε εγω εχω...χαχαχα

Φανη ασε..εγω να δεις...

Χτες- προεκυψε ενα θεμα στην δουκλει αμε το οποιο θα ασχολουμε κανενα 2μηνο..και ειμαι να σκασω...λεω...μενω εγγυος...βαραω μια επαπειλουμενη..κα καθομαι σπιτι μου...σκασηλα μου αν δεν εχω λευτα...θα κανω οικονομια...χιχιχιχι

Εκανα ενα ντεκαφεινε φραπογαλο..εχω που εχω νευρα..αμα πινω και κεφεδες!!!

εχεις τελεια θεα....μη με βαζεις σε πειρασμο..θα παρω αδεια..θα φορτοσω τον μικρο στο πεζω και θα ρθω...χιχιχιιχ

Για περπατημα μη μηλατε..εγω εχω πεθανει..σαν παπι περπαταει ο Χριστοφορος..τι περπαταει..τρεχη και πρεπει να τον κινηγαω...το κινηγητο και το κρυψιμο ειναι τα αγαπημενα μας....

Και εμενα μου λειπει ο χειμωνας...παααρα πολυ...δεν ξερω αλλα σαν επιχη μου αρεσει περισσοτερο...και τα χειμωνιατικα ρουχα ειναι πιο ωραια...για μενα παντα!!!!

Χρυσούλι μου στανταρ έτσι???Guarantee ο

Χριστοφορακος!!!!!!

Όσο για τα ρούχα,άσε,εγώ να δεις τι ζόρι τραβάω που έχουμε κ

μαγαζί με ρούχα εντελώς στο στιλ του αντρούλη μου κ με το ζόρι του

τα κουβαλάω σπίτι..Είναι να μην κολλήσει με ένα ρούχο,αν

κολλήσει ουτε για πλύσιμο το βάζει(που λέει ο λόγος),το λιώνει! :S

Καλεεεεεε...Σαν το καλοκαιράκι έχει???????Βερανταδες,ήλιος,

θάλασσα,ψαράκι παραλιακά,σεξ!!!!!!Δε λέω,καλός κ ο χειμωνας,κ όντως

όσον αφορά το ντύσιμο,έ,να το παλτουδάκι,να τα φαρδιά κασκόλ,να

οι μπότες,έναν τύπο παραπάνω τον έχουμε αλλα κ πάλι δεν αλλάζω

με τίποτα το περιποιημένο πεντικιούρ κ το τέλεια αποτριχωμένο κ

μαυρισμένο ποδαράκι!!!!!

Καλε συμπεθερα..τι σεξ με τετοια ζεστη...ετσι και κανει να με ακουμπισει ο Οδυσσεας χωρις αιρ κοντιτσιον...ισα πουν εσφαξα...χιχιχιιχιχ

Καλα πεντικιου και αποτριχωση εγω κανω και τον χειμωνα...εχω ενα θεμα με τις τριχες...χιχιχιιχ

Η λίστα μας...

ΣΤΑΥΡΟΣ 07/05/2009 barbie

ΑΡΓΥΡΗΣ 09/05/2009 Αναστασία!!!/Αναστασια

ΖΕΤΑ 16/05/2009 twinky

ΙΑΣΩΝΑΣ 22/05/2009 Aggeliki 30/Αγγελικη

ΕΒΕΛΙΝΑ 26/05/2009 evelini

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 26/05/2009 Cesilia/Χρυσα

XΡΥΣΑ 03/06/2009 Popitsa

ΛΥΔΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ 06/06/2009 karolinaki1

ΜΠΕΜΠΑ 06/6/2009 littlestar

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 06/06/2009 to agoraki mou

ΣΤΡΑΤΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 26/06/2009 zaira

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 29/06/2009 filos `ifigen/Ιφιγενεια

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 30/6/2009 ninina

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/07/2009 ANNA-ALEXANDROS/Αννα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 03/07/2009 ΦΑΝΗ26/Φανη

ΟΛΙΝΑ 08/07/2009 mummydi

ΜΠΕΜΠΑ 08/07/2009 little angel

ΔΗΜΗΤΡΑ 09/07/2009 sagria

ΓΙΩΡΓΟΣ 14/07/2009 ΜOLLY

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 15/07/2009 bell

kαλο μεσημερι......κουκλες :kiss: καλε πως τα καταφερατε κ τ'ανακατεψατε ολα μαζι παλι :silly: δουλεια, παιδια, σεξ, τριχες, δε σας προλαβενω :P:P

κ εμενα μ'αρεσει ο χειμωνας τωρα ειμαι συνεχως ιδρωμενη :angry: κ συχνα, πυκνα κατω απο το ντουζ λεπια θα βγαλω :P:P

Φανη κ Χρυσα δυσκολα τα πραγματα με τη δουλεια σας;

δε θα το πιστεψετε αλλα θελω κ εγω να βρω κατι γιατι οικονομικα δεν ειμαστε κ στα καλυτερα μας ;)

Φανη πρεπει να εχεις το τελειο σπιτι :woohoo: που ειπαμε πως εισαι να ερθουμε να σε βρουμε....ααα επισης αν δεν εχεις βρει ακομη γαμπρο ριξε μια ματια στις φωτο του μικρου ;):P τι μονο τα κοριτσια μας θα το χουν διπορτο; :lol::lol:

Καρολινακι δε μου θυμωνεις αλωστε κ εσυ εχεις κ αλλη συμπεθερα :kiss::kiss:

κοριτσια εχω κ εγω 3 πλυντηρια για σιδερο κ ευτηχως εκει που σιδερωνω εχει δροσια ;):) καλο μεσημερι σε ολες μακια... :kiss:

Για το σηδερο ενα θα πω...αμα εχεις καλη σηδεροστρα και καλο σηδερο ...εχεις σωθει..εγω απεκτησα προσφατα και τα δυο...και μπορω να πω..ειμαι ευτυχισμενη!!!

χαχαχα

Κατερινακι ειναι δυσκολα...οπως για ολους..

ειχα θεμα γυρησα οταν ο μικρος ηταν 3 μηνων..ανπλησεις με το θηλαστρο, ξενυχτια, η δουλεια απαιτητικη πολυ...αλλα και τα λευτα καλα..δεν εχω παραπονο..

αλλα ομολογω οτι οταν ερχομαι σπιτι..ο μικρος κολλαει πανω μου γκρινιαζει..απαπαπαπ..δεν μπορω...ειναι φορες που - ντρεπομαι που το λεω- λεω τον αντρα μου..παρε το σκατιαρικο σου και εξαφανιστειτε να μη σας βλεπω..αμα λειψουν για καμια ωρα και ηρεμισω ειμαι πιο καλα..αμα λειψουν 2 ωρες.,..ουυυ κανω και καμια δουλει ακαι μαγειρευω

Αυτη την ευδομαδα βγηκαμε εκτος προγραμματος και το σπιτι ειναι ολιγον χαλια..εχει να σφουγγαριστει απο την Παρασκευη..και ειναι λιγο ανακατεμενο γιατι δεν προλαβα να συγιρισω.

Επισης τα ποδια μου ειναι χαλια και τα νυχια μου επισης..πρεπει να ασχολιθω.

Ομως το Σαββατο θα παμε για μπανιο...και την Κυριακη γιορταζουν η μαμα και ο αδελφος μου οποτε....

Οπως βλεπετε την ξαναβαλα τη λιστα. zaira, διορθωσα το ονομα του μικρου και για τη Χρυσα που ηθελε εβαλα και το κανονικο της ονομα, οπως και οσες απο εμας εχουμε για ψευδωνυμο το ονομα μας.

Οποια αλλη θελει να βαλω και το κανονικο διπλα στο ψευδονυμο μου λεει...

little angel & littlestar δεν εχετε αποφασισει το ονομα που θα εχουν τα κοριτσακια σας ή απλα εγω δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι?

Eμενα παλι ο δικος μου αμα δεν μαλωσουμε πρωτα δεν παμε αγορα..

Ολο δικαιολογιες μου λεει οτι κατι του ποναει.. :laugh: κατι τον πιανει απο τα μαγαζια και δεν θελει να δοκιμαζει.. :blink::blink:

Αντρες...!!! :laugh:

Ντινακι μου, εσυ εισαι εντελως καλοκαιρινος τυπος!!

Σου αρεσει η ζεστουλα και τα.... παραλιακα πιτσιπιτσουνισματα..!! :laugh:

Εμενα βουνο και χειμωνα δωσε μου και την ψυχη μου παρε.. :)

Χρυσα ξερεις ποσες φορες σκεφτομαι (μονη μου γιατι αν το πω στον αντρα μου θα βαλθει να μου κανει το γιο) να ξαναμεινω εγκυος και να ησυχασει το κεφαλι μου?

Να τα παρατησω ολα ρε παιδι μου...

Αλλα μετα παλι σκεφτομαι, με ενα δευτερο παιδι πως θα τα βγαλω περα?

Ο μονος ανθρωπος που κραταει την Αναστασια ειναι η μαμα μου.

Θα την χαζεψουμε με 2 μωρα μετα?

Η αδερφη μου δουλευει σε παιδικο σταθμο και μου ειπε πως αν καθαρισει με τα κακα της μπορουν να την παρουν απο του χρονου τον Σεπτεβρη που θα ειναι 2 και κατι...

Μακαρι να μπουν τα πραγματα σε μια σειρα...

Γι αυτο ας περιμενει στη σειρα ο γιος.. :blink::blink::P

Βρε κοριτσια η bell που ειναι? Εχει καμια σας νεα της?

Δε με αφηνει να καθησω στο κομπιουτερ ουτε 3 λεπτα... Μολις καθομαι στην καρεκλα του γραφειου σπαραζει στο κλαμμα!

Τωρα εφαγε και κοιμηθηκε. Θα φαω κι εγω μια μπουκια και θα ξαναμπω.

Cesilia έγραψε:

Καλε συμπεθερα..τι σεξ με τετοια ζεστη...ετσι και κανει να με ακουμπισει ο Οδυσσεας χωρις αιρ κοντιτσιον...ισα πουν εσφαξα...χιχιχιιχιχ

Καλα πεντικιου και αποτριχωση εγω κανω και τον χειμωνα...εχω ενα θεμα με τις τριχες...χιχιχιιχ

Δε ξέρω τι λες εσύ συμπεθέρα,εμάς,κ εμένα κ τον

Κωστάκη δηλαδή,όσο πιο πολύ ανεβαίνει η θερμοκρασία,τόσο ανεβαίνει

κ η λίμπιντός μας!!!!!!!!!!!!!Κάθε καλοκαίρι η ίδια ιστορια..

Αλλη δουλειά δεν κανουμε.. :laugh: :laugh: :laugh: Όχι οτι τον

χειμώνα πάμε πίσω,αλλα είναι αλλιώς... :blush:

Ναι με τις τρίχε;ς κ εγώ το χω το θέμα,αλλα το χειμώνα δε φαίνονται

τα όμορφα καθαρά ποδαράκια μας,ενώ τώρα??Ενα καυτό σορτ κ έφυγεεες!!

Αντε όσες θέλουν νινί βουρ για το δεύτερο,άνοιξη να γεννήσετε

να είστε φρι το καλοκαίρι!!!! ;)

Μαλλον εφαγα περισσοτερο απο μια μπουκια και ξαπλωσα και λιγο... ξαναμπηκα ομως εστω και τωρα που δεν ειναι καμια σας εδω.

Τελοσπαντων... Θεματοφυλακας λες Χρυσα ε? Ωραιο ακουγεται... μ' αρεσει!

Ειχα κολλησει και παλιοτερα σε ενα θεμα αλλα μαλλον το παρατησαμε ολες. Ισως να μην ειχαμε κολλησει μεταξυ μας και τοσο πολυ... Ειχα και μια συμπεθερουλα αλλα νομιζω οτι μας ξεχασε. Δεν πειραζει... Ομορφη η νυφη δε λεω αλλα του επεφτε και λιγο μεγαλυτερη του Ιασωνα. Μετα απο τοσους μηνες διαστασης νομιζω οτι θεωρειται πια ελευθερο παιδι οποτε αν ενδιαφερεται κανενα απο τα ελευθερα κοριτσακια της παρεας...

Αλλο τωρα...

ninina, σε καταλαβαινω για την τηλεοραση... Ετσι ακριβως ειχε ξεκινησει και σ' εμας. Ειμασταν μονοι στο σπιτι συνεχεια και οταν ηταν περιπου 6 μηνων που αρχισαμε τη φρουτοκρεμα δεν ειχα τι να τον κανω αυτα τα 10 λεπτα που θα καθαριζα τα φρουτα... Ετσι εβαζα ενα DVD με ζωακια-καρτουν που χορευαν κλασικη μουσικη, ζωγραφιζαν, επαιζαν μουσικα οργανα... Οσο τον ταιζα το αφηνα να παιζει. Ετσι σιγα-σιγα καθιερωθηκε η 1 ωρα παιδικα DVD τη μερα... Δεν ξερω αν διαβασες τα 2 αρθρα που εβαλα προχθες, αλλα εγω δεν θεωρω οτι αυτο ηταν το λαθος και γι αυτο δεν προκειται να τα καταργησω. Το προβλημα ηταν οτι ανοιγαμε την τηλεοραση του καθιστικου για να δουμε τις ειδησεις, τον καιρο και την ξεχναγαμε να παιζει ωρες χωρις να παρακολουθουμε... αυτος ο συνεχομενος θορυβος και οι εικονες, που δε μπορει ολο και καποια ματια θα τους εριχνε εκανε το μικρο να μην προσεχει τι λεμε και τι κανουμε... Οπως καταλαβαινεις μιλαω πια με βεβαιοτητα κι αυτο γιατι ενω μολις 2 μερες περασαν που αλλαξαν οι κανονες, ο Ιασωνας φυσικα δε μας ειπε το ποιημα του αλλα εκει που δεν εδειχνε, δε χαιρετουσε, δεν εδινε φιλακια, δε μιμουταν τιποτα σχεδον απο αυτα που κανουμε, χθες το πρωι παριστανε οτι πινει απο ενα πλαστικο ποτηρι, μου εδειχνε τα μικρα γουρουνακια του βιβλιου, του λεω ανοιξε το βιβλιο και το κανει, το βραδυ κρατουσε το ποτηρι με το γαλα και επινε μονος του (το κρατουσα μονο με ενα δαχτυλο απο κατω) και σημερα, (πεταω απο τη χαρα μου...) απο το πρωι ακουμπαει στο μαγουλο και κανει ηχο "μα", οταν του λεω δωσε ενα φιλακι στη μαμα, πηρε και τα κλειδια του αυτοκινητου και προσπαθουσε να τα βαλειν στην κλειδαροτρυπα της εξωπορτας (φτανει με το γνωστο πλεον τροπο, βαζει βιβλια ή παιχνιδια και παταει πανω)... Μαζευονται παρα πολλα για να το θεωρησω τυχαιο γεγονος!

Φυσικα δεν ειναι απαραιτητο να επηρεαζεται το καθε παιδι απο τις πολλες ωρες τηλεοραση, το λεω για να μη σου μπουνε ιδεες... ο δικος μου παντως ειχε σιγουρα επηρεαστει και φανηκε αμεσως!

zaira, φυσικα και καταλαβαινω τις ανυσηχιες σου... Εγω ειμαι αυτη που εχει τον ελεγχο των παντων σε σχεση με το μικρο και τρελη φοβουνται να με πουν, μπροστα μου τουλχιστον, μηπως τυχον και γινω... αλλα το "υπερβολικη" μου το κοπανανε ολη την ωρα! Ολα εχουν ενα κοστος ομως... μην το ξεχνας αυτο. Το οτι ασχολουμαι 24 ωρες το 24ωρο με τον Ιασωνα, το σπιτι και το Γιωργο εχει ψυχολογικες επιπτωσεις σ' εμενα και φυσικα αυτο αγγιζει και το παιδι. Για μην πουμε για τις οικονομικες επιπτωσεις... Πιστευω οτι αν του λες πριν φυγεις οτι θα λειψεις για λιγο στη δουλεια και οτι θα επιστρεψεις να κανετε αγγαλιτσες και να παιξετε θα ειναι καλο γι αυτον... Ακομα και το οτι σου θυμωνει δεν το βρισκω απαραιτητα κακο. Θα ηταν πολυ χειροτερα αν δεν αντιδρουσε καθολου, σε αγνοουσε ή αντιδρουσε αποδιοργανωμενα. Οταν με το καλο τελειωσω την πτυχιακη μου που εχει ακριβως αυτο το θεμα, αν σε ενδιαφερει, θα σου τη στειλω. Α! Και ο βασιλιας των τυψεων και των ενοχων (εγω) σου λεει οτι οι τυψεις και οι ενοχες δεν ωφελουν καθολου!

Πειραζει που εμενα δε μου αρεσει ουτε ο Χειμωνας ουτε το Καλοκαιρι ουτε η Ανοιξη? Το φθινοπωρο ειναι η αδυναμια μου...

Σας αφηνω για να του δωσω λιγο πεπονι και να παμε κατα τη θαλασσα... Φιλια σε ολες! :kiss:

Ολοκληρο γραμμα εγραψα και τωρα θυμηθηκα πως ηθελα να γραψω κι αλλα...

Σκεφτομαι σοβαρα να γραψω το μικρο σε ενα Δημοτικο Βρεφονηπιακο που εχουμε εδω κοντα και πανε πολλες γνωστες μου τα παιδακια τους και ειναι πολυ ευχαριστημενες. Οχι για να τον αφηνω κανονικα απο τις 8 μεχρι τις 3 αλλα μονο για 2-3 ωρες, να ξεφευγω λιγο, να ασχοληθω με την πτυχιακη μου και με 2 υποθεσεις γραφειοκρατικες που εχω αφησει πισω και ενδεχεται καποτε να αποδωσουν οικονομικα (Μου χρωσταει κατι πολλα χιλιαρικα ευρω το υπουργειο πολιτισμου για την απαλλοτριωση ενος κτηματος που βρεθηκαν κατι αρχαικες θερμοπηγες), και αν τελειωσω μ' αυτα, ενταξει δουλεια 2-3 ωρων δεν μπορω να βρω αλλα ισως να γραψω ή μονο να δακτυλογραφησω καμια ξενη πτυχιακη κανενος φοιτητη του ΤΕΙ.

Ασε που η καθημερινη επαφη με τα παιδιακια πιστευω οτι μαλλον θα ωφελησει και τον Ιασωνα.

Τι λετε γι αυτο?

Με τις τριχες εχω κι εγω ενα θεμα... βαριεμαι και ειδικα το Χειμωνα τις καλλιεργω... Μπλιαχ αηδια!!!

Οσο για σεξ... ετσι οπως ειμαστε με το Γιωργο ψυχραμενοι ακομα... ειναι σα να μιλανε στο σπιτι του κρεμασμενου για σκοινι.

Ελεγα να το χρησιμοποιησω για "ζεσταθουμε" λιγο αλλα μου κραταει ποζα ο δικος μου... ελπιζω να του περασει!

Α! Εχουμε χασει κι αλλες εκτος απο τη bell! Ριξτε μια ματια στη λιστα... Ελπιζω να ειναι καλα και απλως να μας βαρεθηκαν.

Παω να μαζεψω πετσετες και κουβαδακια και φυγαμε για θαλασσα...

Φιλια! :kiss:

Βρε Αγγελικη, δεν ξερω σε τι να σου πρωτοαπαντησω... :woohoo:

Στο θεμα που ρωτας για βρεφονηπιακο σταθμο, γνωμη μου ειναι τα παιδια

να μαθουν να συναναρστεφονται με ΠΑΙΔΙΑ οχι με παππουδες ή γιαγιαδες.

Στην δικη σου περιπτωση, που μεγαλωνεις ολομονακη τον Ιασωνα, και παλι

θα πω ΝΑΙ εφοσον θελεις να εργαστεις, και να τελειωσεις εκκρεμοτητες..

Πολλοι βλεπουν καπως "στραβα" το θεμα.. :angry:

Καλα σου λενε.. τι το στελενεις σε "σχολειο" απο τοσο μικρο..

Εχει χρονια μπροστα του.. Εχουν ακουσει πολλα τα αυτακια μου..

Τελος παντων..

Πριν λιγες μερες ηρθε σπιτι μου μια φιλη απ' το Λονδινο.

Η κορη της ειναι 11 μηνων και φεροταν σαν παιδακι 2 χρονων..

Την στελνει απο 5 μηνων σε σταθμο και επαθα την πλακα της ζωης μου

οταν της εδωσα ενα μπισκοτακι, και μου εδωσε την πιπιλα της.

Εχει μαθει να ανταλλασει πραγματα.. οχι σαν μερικα παιδια που αρπαζουν

οτι βρουν στο περασμα τους.. Ετρωγε ολομοναχη απο το ταπερακι της με τα χερακια της φυσικα οχι με κανενα κουταλι, επινε νερακι και επαιζε με κατι ξυλινα παιχνιδακια.. Σιγα.. Η Αναστασια τιποτα δεν κανει απο ολα αυτα...

Ολα ειναι θεμα νοοτροπιας.. Χρειαζεται και λιγη "πειθαρχια" ας το πω..Καλο τα κανει κακο δεν τα κανει..

Οσο για τις τριχες.. αχ να χαρειτε!!

Δεν θελω να βλεπω μπαμπουινους.. Με πιανει πανικος!! αχχαχαχα :laugh:

Ολες τις ξεπατωνω ολομοναχη και με μανια!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αχ.. βρε Ντινακι.. κι εμεις φαν του αθληματος...!! :blink::blink:

Ζεστη-κρυο-παγωνια... δεν καταλαβαινουμε...!!

Εμπρος στον αγωνα!!

Πως φοβαμαι μη μεινω εγκυος.. :S οσο και να προσεχεις παντα γινεται

κανα ψιλοατυχηματακι.. αλλα αν ερθει.. καλοδεχουμενο.. :):):)

Παω να ετοιμαστω....!!!

Παιζει ο αντρας μου σε μια θεατρικη παρασταση σημερα

σε πολιτιστικο 3ημερο..!!

(ΟΟΟΟ ναιιιιι...!! Το εχει κι αυτο το ταλεντο...)... :woohoo:

Ειναι καταενθουσιασμενος..

Ολη μερα ειμαι μες στην κουραση απ την δουλεια αλλα το χομπι χομπι.

Παλι καλα... δε θα αντεχα να ειχε αλλα "γουστα"..!!

Μη μπω σε λεπτομερειες!! :P

Τα λεμε αυριο αγαπες μου!!

Φιλια πολλα πολλα πολλα!! :kiss::kiss:

καλησπέρα κοριτσάκια μου...τι μου κάνετε? :):)

αχ περνανε οι μερουλες και απο δευτερα πάω και πάλι στην δουλειά :(:( περνάω τόσο όμορφα με την παπένια μου και τον αντρούλη μου που θα θελα να σταματησω τον χρόνο πίσω....αλλα αν τον σταματαγα μαλλον θα τον κόλλαγα την ωρα που την αντίκρυσα για πρωτη φορά...τότε που την πρωτοπήρα αγκαλίτσα την μικρή μου παπένια....αχχχχχχχχχχχχχχχχ....δεν θα την ξεχασω ποτε αυτη την στιγμή...

αυριο θα ναι δυσκολη μερα θα πρεπει να παμε την παπένια για εξετασεις αιματος και υπερηχογραφημα και για γενικη ουρων...αυτο με αγχωνει πιο πολυ ...θα πρεπει να ναι 4 ωρες νηστικια...αντε να περασουν όλα γρηγορα και να μην ταλαιπωρηθει πολυ το ζουζουνάκι μου...

Χρυσουλίνι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ εδω ειμαι αγαπουλα μου....σας διαβαζω αλλα όλο κατι κανω και ξεχνιεμαι ...μια με τα μπανακια μια με τις δουλιτσες...σημερα βγηκα με την φιλεναδαμου και νταντα της παπενιας και περασαμε τελειααααααααααα...μακρια απο το τρεξιμο του παπιου ...εκατσα μετα απο πολυ καιρο στην καρεκλα και δεν σηκωθηκα για 2 ωρες...μου φανηκε πρωτογνωρο...χαχα :P:P χρειαζεταια κι λιγο χαλαρωμα για μας δεν συμφωνειτε?

Συμπεθερουλα εχεις και αλλη συμπεθερα?μμμμμμμμμμμμμμμ σε συγχωρω αν και Λυδιάκι-Παπάκι δεν θα ξαναβρεις ποτεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Αγγελικουλα μου τι κανει ο ταραξίας σου?

τα φιλιαμου σε όοοοοοοοοοοοολες...

Απο τις 7 στη θαλασσα...

Στις 10 ξαφνικα κοιμηθηκε ενω παιζαμε...

Λεω κι εγω κοιμαται που κοιμαται ο ληστης, δεν πινουμε καμια μπυριτσα με το Γιωργο μπας και το ζεστανουμε ετσι το πραγμα...

Ηταν και τα πεφταστερια αποψε... Στη 1 ξυπνησε... ακομα στην παραλια οικογενειακως...

Ηρθαμε σπιτι, αλαγμα στα γρηγορα μην ξαγρυπνησει, λιγο γαλατακι και...

...το αλοκοολ στο αιμα θα μου μεινει τζαμπα!!!

Μεχρι πριν 5 λεπτα (ειναι 3.10 τωρα) παλευα να τον κοιμισω το σουπερ χαχανουλη μου. Εγω να κουναω και να νανουριζω και αυτος να χαχανιζει...

Ειπα στην ενδοεπικοινωνια... Ελα να τον παραλαβεις πριν του στριψω το λαρυγγι... και αλλαξαμε βαρδια με το Γιωργο.

Αμα δε σε θελει ρε παιδι μου!!!

Ακομα τον ακουω... τα νευρα μου!

Αντε βρε, καλο ξημερωμα... αστερι να πεφτει εν τω μεταξυ εγω δεν ειδα. Παω κατα το πισω μπαλκονι μπας και δω κανενα να ευχηθω να ξεραθει στον υπνο το τερατο-ξενυχτακι μου... να ξεραθω κι εγω κι ας ειχα αλλα σχεδια! Το αφεντικο μας (Ιασων) αποφασιζει!!!

καλημερα καλο τριημερο σε ολες οπουκ αν πατε :kiss:

Αγγελικουλα μου βασικα εγ δεν ξερω σε τι να πρωτοαπαντησω :P αλλα νομιζω πως ο παιδικος σταθμος τους κανει καλο μαθενουν να ειναι με αλλα παιδακια κ οχι συνεχως με μεγαλους ;) το σκεφτομαι κ εγω αν πρωτα ο Θεοσ καθαρισει του χρονου :)

ο Ιασωνας εξελισετε σε μεγαλη μουρη σας χαλασε τα σχεδια; κριμα ;):P

Συμπεθερουλα μου δε σ'αλαζω καλε εγω αλλα ο μικρος ποτε δεν ξερεις ....χιχι :lol::lol: καλα αποτελεσματα για το κοριτσακι μας :kiss:

Φανη εχεις αντρα ταλαντουχο μια χαρα....ελπιζω να περασετε καλα εκει που πηγατε :kiss:

Χρυσα...Κωνχταντινα καλημερα χαθηκατε.... :kiss:

τελικα θα φτιαξω εκμεκ για τη γιορτη μας οποια θελει να της στειλω... :kiss:

Υ.Γ αν δε σας γραψουμε νεα μας μην ανυσηχητε η σε καμια βαπτιση, η σε κανενα πανυγηρι θα τρυγιρυζουμε :lol::lol:

μακια σε ολα τα μουτρακια μικρα κ μεγαλα :kiss::kiss:

Kalhmera!!!!

Νινινα με το καλο!!

Εγω γι'αυτον ακριβως τον λογο εχω γραψει τον μικρο στον παιδικο...

23/08 ξεκιναμε δοκιμαστικα

Θελλω να γινει πιο κοινωνικος- οχι οτι εχει προβλημα το χρυσο μου- θελλω να συνανατσρεφετε με αλλα παιδακια,να μαθει να παιζει, να μοπιραζετε, να αμυνετε,

πιστευω πως ετσι θα μαθει να τρωει καλυτερα και πιο σωστα, στην ωρα του - αν και δεν εχουμε ουτε εκει προβλημα- να γινει πιο πειθαρχειμενο, πιο "συμαζεμενο"..

Φυσικα θα εχουν ιωσεις κλαματα, χτυπηματα κλπ κλπ..δεν πειραζει τι να κανουμε ετσι ειναι τα παιδια...

Kαλημεεεεεερα!!!

Κατερινιωωωωω εγωωω εγω θελω γλυκακι.. :P Καλη επιτυχια..

Γιορταζει ο Παναγιωτακος την Κυριακη ε? Τι ωραια!!

Μεγαλα "σουρτουκια" κι εσεις.. ολη μερα καπου πατε.. :blink: :woohoo:

Οι πιο ωραιες βολτες ειναι με τα παιδια μας.. κι ας μη καθονται καλα

τις περισσοτερες φορες, οπως η Αναστασια καλη ωρα χθες βραδυ...

Μαυρισε απ το κλαμα μολις ειδε τον μπαμπα της στη σκηνη και φωναζε και

τσιριζε... "μπαμπα.. αντα" (μπαμπα αγκαλια).. :(:(

Τις εδινα ψωμι και το τραβουσε με μανια και εκλαιγε και δεν καθοταν

ουτε στο καροτσι ουτε αγκαλια μου...

Η γιαγια για μια ακομη φορα εκανε τα μαγικα της...

Την πηρε και την πηγε σπιτι... αραδιασαν ολα τα παιχνιδια στο πατωμα

και επαιξαν μεχρι που γυρισα σπιτι κατα τις 12 και την εβαλα για υπνο...

Στις 4 ξυπνησε και ηθελε τατα ... ειχα μια νυστα και την μαλωσα και αρχισε παλι να κλαει..

Πετουσε την πιπιλα απ το κρεβατι και δεν ειχα δυναμη να σηκωθω απ το

να την μαζεψω...

Με εσκασε αυτες τις μερες.. πολυ γκρινια...

Χρυσα μου ξεκινατε παιδικο?

Τι καλα... Θα ειναι λιγο δυσκολα στην αρχη με τις ιωσεις περισσοτερο

αλλα τι να κανεις? Οπως λες κι εσυ παιδια ειναι...

Και θα αρρωστησουν, και θα χτυπησουν, και θα κλαψουν..

Οντως μαθαινουν να τρων καλυτερα, να μοιραζοναι.. (πολυ συμαντικο για

μενα αυτο..) εκνευριζομαι αφανταστα οταν ακουω παιδακια να λενε..

"ειναι δικο μου δε στο δινω"... :angry:

Στην Αναστασια προσπαθω να ειμαι καπως "σκληρη" καποιες φορες.

Εχει τυχει να χτυπησει στο προσωπο τον μπεμπη της κουνιαδας που ειναι 3 μηνων, και της εδωσα μια στα χερια και τσιριζε μια ωρα.

Δεν κανουμε "ντα-ντα τα νινακια", ειναι καλα...

Οποτε τον βλεπει τωρα τον κανει.. "κα-κα-κα" και τον φιλαει.

Δεν ξερω αν καταλαβαινει τιποτα απ ολα αυτα αλλα θελω να γινει "σωστο"

παιδακι.. Της γεμιζω το κεφαλι καθε μερα.. Της μιλαω απειρες ωρες,

κανουμε δουλειες μαζι.. (ναι ναι μου ξεσκονιζει με την πετσετα!!) :laugh:

Ξεχωριζει το μπλε χρωμα και το κοκκινο!! (μπε και κοοοοοο) :laugh:

Φανταστειτε ποσα ακομη πραγματα μαθαινου στο σχολειο...!!

Ας κοψει τα κακα της να την στειλω απο Σεπτεβρη...

Με εφαγε η πολυλογια και οι δουλειες απο μενα περιμενουν κι αυτες!!

Καλο μεσημερι αγαπουλιτσες μου!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

κορίτσια είπα να μην πω στο θεματάκι μας για λίγες μερες, μπας και φτιάξει η ψυχολογία μου για να μην πρίζω και εσάς και σας μαυρίζω την ψυχή και σας μιζεριάζω....αλλά μπα μάταια :(:(:(:(:(:(:(

σας διάβαζα όμως όπως πάντα.

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.. :laugh:

προσπαθώ να βρω διάφορες δραστηριότητες για το παιδί..

για αυτό θα ήθελα να μου πείτε πως περνάτε τη μέρα σας με τ απαιδάκια σας, τι είδους παιχνίδια και δραστηριότητες κάνετε.....

τι ώρα ξυπνάνε????τι ώρες κοιμούνται????????

εγώ ασπούμε φεύγω στις 7:00 το πρωϊ και τον λυπάμαι να τον ξυπνήσω για του πω ότι φεύγω όπως μου είπατε καιότι θ αγυρίσω σύντομα......αλλά παίρνω τηλ και του μιλάω όταν ξυπνάει.και μετά το γλυκό μου παίρνει το δικό το παιδικό τηλ καιτο σηκώνει και κάνει πως μιλάει. και τα φιλαάκια στη φώτο δίνουν και παίρνουν. :(

και ιδιαίτερα με ενδιαφέρει η μέρα των μαμάδων που εργάζονται, όλων με ενδειαφέρει αλλά συγκεκριμενα θέλω να πάρω ιδέες, μπορεί κάτι ναπροσαρμο΄ζετε και στα δικά μας δεδομένα

Zαιρακι μου... :( φυσικα και σε σκεφτομαστε και θελουμε να σε ακουμε.

Ειμαστε εδω για να λεμε η μια στην αλλη τα προβληματα και τις ανησυχιες μας..

Να μαθαινουμε η μια απο την αλλη, να ανταλλαζουμε αποψεις, σκεψεις..

και συνταγες!!! :laugh: ..(τι θα γινει με εκεινο το εκμεκ που λεγαμε Κατεριιιιιιιιινα.....)!! :laugh:

Εγω ξυπναω στις 6 το πρωι.. φευγω απο το σπιτι 6 και τεταρτο και γυριζω

πισω στις 11..

Το μωρο ειναι στην μαμα μου.. (μενουμε κοντα και ερχεται αυτη στο σπιτι μας, και μολις ξυπνησει την πηγαινει στο δικο της)

11 η ωρα λοιπον την "μαζευω"...

Μπαινω κανω μπανιο κι αυτη με χαζευει απ' το καρεκλακι της..

Περιπου στις 12 αρπαζει εναν υπνακο και ξυπναει κατα τις 2 που τρωμε

ολοι μαζι.. :)

Μετα αρχιζουν τα οργανα... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αδειαζουμε τα παιχνιδια μας σε οοοοοοολο το σαλονι και παιζουμε..

Μη φανταστεις πολυ ωρα.. Βαριομαστε γρηγορα.. :P:P:P

Οταν η ωρα παει 6 δεν καθομαστε σπιτι με τιποτα.

Ή θα παμε θαλασσα, ή βολτα με το καροτσι,ή βολτα με το ποδηλατακι μας,

ή τελος παντων με οτι οχημα μας καπνισει...!! :laugh:

Σε ολη τη διαρκεια της βολτας φωναζουμε τα σκυλακια,γατακια, κουναλεκια

που ανακαλυψαμε σε ενα καφε, κλαιμε για λιγη ωρα, εγω νευριαζω.. :S

Γενικα περναμε τρελες μερες!! :laugh:

Δεν κοιμαται πριν τις 12 το βραδυ κι αυτο το πραγμα με εχει κουρασει παααρα πολυ...

Επειδη δεν εχω πολυ χρονο σημερα, θα σου γραψω αλλη ωρα για το τι παιχνιδια και δραστηριοτητες μας αρεσουν και κανουμε!!

Φιλια πολλα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...