Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας αγαπούλες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αργω να μπω μωλε αλλα δεν σας ξεχναω ...απλα εχουμε αλλη μια εβδομαδα αδειουλα με τον αντρουλη μου και τρεχαμε μια για δουλίτσες και μια να κανουμε καμμια βουτιά ...μιας και το παπάκι μας κανει μπουμ και της αρέσει πολυυυυυυυυυυυυυυ ...

διαβασα πολλα ελπίζω να τα θυμηθώ όλα....

Αγγελικούλα μου γλυκιά μην σκας καρδουλα μου όμορφη...ο Ιασωνάκος δεν εχει κανενα πρόβλημα...είμαι σίγουρη ότι τον πιάνει το πείσμα και επειδη του τα λες ...δεν τα κανει ... ;);) θα δεις ότι αν αρχίσει δεν θα σταματάει.... :P:P:P:P και εμας ενω λεει πολλα....οταν θελει τα λεει...όταν πάλι δεν θελει δεν λεει τιποτα.... ;);) ειδικα μπροστα σε αλλους ...

εμας η παπένια μας...η αλλιως η μασκότ μου!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: τωρα τελευταια έτσι την λεω...παμε καπου... και οποιον δει και την κοιτάξει του κανει γεια ...τι κοινωνικό παιδί...απορω απο που πήρε άραγε??????? :P:P:P:P

φανουλα μου και Χρυσουλινι μουυυυυυυυυυυυ να τα χιλιάσετε καρδουλες μου!!!!!!! :):):):) να χαιρεστε τα παιδακια σας και πάντα να στε ευτυχισμενοι με το αλλο σας μισο...

Ζαίρα μου στεναχωρήθηκα πολυ μ'αυτο που έπαθες με τα σκυλιά....αν και τρομερα φιλοζωη ...ειδικα με τα σκυλια...τα συγκεκριμενα με τσαντισαν πολυυυυυυυυυυυυ... :angry::angry: ελπίζω να περάσει γρηγορα και να μην σου αφησει μεγαλο σημαδι...οσον αφορα το μωρακι ευχομαι όλα να πάνε καλα και να μην επηρεαστει το νινάκι...περαστικούλιαααααααααα.... :kiss::kiss:

Συμπεθερούλα μου ελπίζω ναναι καλύτερα η μυτουλα του μικρουλη μας.... :):)

Στελλιτσα μου ελπίζω να περνας πολυ πολυ όμορφα και περιμενουμε τα νεα σας οταν ερθετε με το καλο....τα φιλια μου στην γαλανοματα...ελπίζω να βρηκατε ονοματακι... ;)

Ντινούλι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αφου ξερεις οτι ειμαι παραπονιαρικο.... :blush: σας αγαπω πολυ και μου χατε λειψει πολυυυυυυυυυυυ...αληθεια...να δεις νευρα οταν ηθελα και δεν μπορουσα να μπω να μαθω τανεα σας...επιτελους τωρα παλι τουλαχιστον απο το σπιτι...θα τα λεμε....απο την δουλεια...δεν νομιζω να μπορω να μπαινω...κατι γινεται και κολλαει...μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο στο Ολινάκι μας που αρχισε και περπαταει :woohoo: :woohoo: είδες που στεναχωριοσουν???????σε λιγο θα τρεχεις και εσυ απο πίσω της...χαχα φίλησεμου την κουκλα...

Σουλίτσα,Δωρούλα,Μυρτούλα ,Ποπίτσα που χαθηκατε κοριτσακια μου??????

πήγαμε χθες στην γιατρο μας και ειμαστε 78 εκ και 9100 κιλα...ειμαστε πανω απο το μ.ο στο υψος αλλα το βαρος μας ειναι και παλι πιο κατω απο το μεσο ορο...την πεμπτη θα παμε να κανουμε εξετασεις που μας εγραψε..αιματος και υπερηχογραφημα....ειπε ότι ειναι τυπικες εξετασεις που δινει ...ελπίζω να μην εχει τιποτα...απλα ειπε οτι την βλεπει λιγο χλωμη...και μηπως εχει χαμηλο σιδηρο...αν πηρε απο την μαμα της.... :(:( απλα θα χρειαστει να της δινουμε καποιο συμπληρωμα...θα δουμε τι θα μας πει και θα σας πω τα νεα μας...πάντως όταν την ειδες ειπε εκπληκτη...καλε αυτο έπαψε να ναι μωρακι...εγινε παιδακι... :woohoo: :woohoo: φτασαμε στα 10 δοντακια!!!!!!!!τα 2 ειναι ετοιμα να σκασουν...μαλλον και γαυτο τοση γκρινια στις διακοπες...

ουφφφφφφφφφφφφφφ σας ζαλισα???????σορυ αλλα ηθελα να σας τα πω όοοοοοοοοολα φιλεναδιτσες μου....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καρολ!!!!!

Που εισαι καλεεεεεε

μπραβο την Παπενια....μοντελο ειναι..

τελειες οι φωτο στο φεισ..ρε συ εγινε πολυ κουκλιτσα αυτη!!!!!

mummydi έγραψε:

Συμπεθέρα μ έπεισες!Αφού βολεύει κ εσένα

με τον Ιάσωνα ξαπλωμένο,θα είναι πραγματικά βολικες!! :laugh:

Μπορει να μην ειμαι η συμπεθερουλα σου αλλα και τον Ιασωνα που τον αλλαζω ξαπλωμενο οταν εχει κανει κακα, τον (με) βολευει πολυ καλυτερα!

Λιγο το βραδυ που του βαζω και sudocream φαινεται δυσκολο το να μην πασαλειφτεις... αλλα τελικα θεμα συνηθειας ειναι ολα!

Και ναι ειναι πολυ πιο σταθερες, ασε που ειναι θεμα χρονου να μαθουν τα ζωηρουλια να ξεκολανε τα αυτοκολλητα απο τις κλασικες πανες...

zaira, μεγαλη φρικη αυτο που περασες! Αγαπαω πολυ ολα τα κατοικιδια αλλα ολα εχουν ενα οριο... Τα παρατανε αδεσποτα να πολλαπλασιαζονται και να τριγυρνανε ξελιγωμενα στην πεινα, κακοποιημενα και φυσικα εξαγριωμενα! Τι να πει κανεις? Για το κρατος? Για τους ανευθυνους ιδιοκτητες που τα παρατανε? Γι αυτους που τα κλωτσανε και τους κανουν και πολυ χειροτερα?

Φυσικα και δεν μπορουσες να αποφυγεις ουτε την αντιβιωση ουτε τον αντιτετανικο και παλι καλα να λες που η λυσσα εχει εξαφανιστει απο τον Ελλαδικο χωρο εδω και περισσοτερο απο 50 χρονια, διαφορετικα θα σου κοπαναγανε και τιποτα για το φοβο της λυσσας!

Για τις σκορπιες σκεψεις πανικου αν σε καταλαβαινει καποιος αυτη ειμαι εγω! Που ενω τοσο εσεις οσο και ενα σωρο αλλοι με συνομιλικα παιδακια, ο παιδιατρος, και μια παλια μου γνωστη παιδοψυχολογος που καναμε πρακτικη μαζι μου λενε ουτε λιγο ουτε πολυ οτι ειμαι για δεσιμο... εγω συνεχιζα μεχρι και τα ξημερωματα σημερα να ασχολουμαι με πρωιμα συμπτωματα αυτισμου, asberger, και καθυστερησης στο λογο και την επικοινωνια γενικοτερα... Ενταξει ειμαι τωρα. Μου περασε η τρελα!

Αυτο που σου λεω ειναι οτι προσπαθεις ηδη απο 2-3-4, δεν ξερω ποσους μηνες για μωρακι, σιγα μην πιασεις κι εσυ το λαχειο οπως εγω που αγχωθηκα τοσο που μου καθυστερησε η περιοδος 2-3 μερες και πιστευα οτι ειμαι στο 3% που συλλαμβανουν με σπιραλ... Τιποτα δεν θα γινει. Θα αδιαθετησεις κανονικα αυτη τη φορα και μεσα στους επομενους 2-3 μηνες θα συμβει και το ευχαριστο χωρις παρατραγουδα. Be cool!!! Να σκεφτεσαι οτι φτηνα τη γλυτωσες, εχουν συμβει μεγαλα δραματα με επιθεσεις αγριοσκυλων, σε νοσοκομειο δουλευεις και θα τα ξερεις καλυτερα απο μενα. Παρεπιτοντως, πολυ καλα εκανες και δεν τους ειπες οτι προσπαθεις για δευτερο παιδακι. Οι καιροι ειναι περιεργοι...

Περαστικα και πολλα φιλια στον ομορφο μικρουλη σου! :kiss:

karolinaki1, που εισαι βρε κουκλιτσα μου? Περασατε ομορφα στις διακοπες (ανεξαρτητως της γκρινιας της μικρης εννοω)? Ειχε κι αυτη το λογο της ομως ε? 10 δοντακια!!!!! Μπραβο! Πιασατε κι εσεις τη μεση... Με το καλο να βγουν και τα υπολοιπα 10... (ο Θεος να μας λυπηθει και να μας δωσει κουραγιο) Μεγαλωσε το Παπακι και οπως βλεπω συνεχιζει με τις διαστασεις φωτομοντελου...

Ο Γιωργος εκανε ανιχνευση νεων δοντιων πριν λιγο στον Ιασωνα, με ενα κουταλακι και ενα μικρο φακο (σα χοντρο μαρκαδορο)... Νεα αποτελεσματα δεν ειχαμε ακομα ειμαστε στα 11 και μεχρι να βγει και ο ρημαδης ο 4ος τραπεζιτης εχει να παει η mundisal, το panadol και το ξενυχτι συννεφο...

Η εικονα του Ιασωνα αυτη τη στιγμη ειναι: Περπαταει με το φακο αναμενο μεσα στο στομα - προεξεχει το πισω μερος, κραταει ενα πρασινο μανταλακι στο ενα χερι και μια πλαστικη κουταλα στο αλλο... Τα μαγουλα του απο το φως του φακου εχουν κατακκοκινο χρωμα και κρυβεται πισω απο την ασπρη κουρτινα του καθιστικου και φαινονται μονο τα κοκκινα μαγουλα... Η φωτογραφια δε μου καθεται λογω φωτισμου αλλιως θα γελαγατε παρα πολυ!

Cesilia έγραψε:

Καρολ!!!!!

Που εισαι καλεεεεεε

μπραβο την Παπενια....μοντελο ειναι..

τελειες οι φωτο στο φεισ..ρε συ εγινε πολυ κουκλιτσα αυτη!!!!!

εδω ειμαι φιλεναδα μου...αχ μου αρεσει που ξαναηρθα στην παρεουλα σας...αλλα ελπίζω να μην αρχισει παλι τα κολληματα το παλιομαμμυ...σου αρεσε η παπένια μου εεεεεεεεεεεεε?ειδες πόσο πολυ μεγάλωσε? μην λες ότι ειναι κουλίτσα γιατι θα ζηλεψει η Ντινούλα μας...χαχα :P:P

ασε την εχω ερωτευτει την μικρη μου πριγκήπισσα...ειναι απλα η ζωή μου!!!!!!!!!!!

aggeliki 30 έγραψε:

karolinaki1, που εισαι βρε κουκλιτσα μου? Περασατε ομορφα στις διακοπες (ανεξαρτητως της γκρινιας της μικρης εννοω)? Ειχε κι αυτη το λογο της ομως ε? 10 δοντακια!!!!! Μπραβο! Πιασατε κι εσεις τη μεση... Με το καλο να βγουν και τα υπολοιπα 10... (ο Θεος να μας λυπηθει και να μας δωσει κουραγιο) Μεγαλωσε το Παπακι και οπως βλεπω συνεχιζει με τις διαστασεις φωτομοντελου...

Ο Γιωργος εκανε ανιχνευση νεων δοντιων πριν λιγο στον Ιασωνα, με ενα κουταλακι και ενα μικρο φακο (σα χοντρο μαρκαδορο)... Νεα αποτελεσματα δεν ειχαμε ακομα ειμαστε στα 11 και μεχρι να βγει και ο ρημαδης ο 4ος τραπεζιτης εχει να παει η mundisal, το panadol και το ξενυχτι συννεφο...

Η εικονα του Ιασωνα αυτη τη στιγμη ειναι: Περπαταει με το φακο αναμενο μεσα στο στομα - προεξεχει το πισω μερος, κραταει ενα πρασινο μανταλακι στο ενα χερι και μια πλαστικη κουταλα στο αλλο... Τα μαγουλα του απο το φως του φακου εχουν κατακκοκινο χρωμα και κρυβεται πισω απο την ασπρη κουρτινα του καθιστικου και φαινονται μονο τα κοκκινα μαγουλα... Η φωτογραφια δε μου καθεται λογω φωτισμου αλλιως θα γελαγατε παρα πολυ!

Αγγελικούλα μου τσαααααααααααααααααααααααα....επανηλθα δριμύτερη

χα χα....

πολυ πλάκα ο Ιασωνάκος σου ...ειδικα εκει με τα μαγουλα που φωτίζονται τρελάθηκα!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

αγοράκιμου όμορφο τι άλλο θα κανεις εεεεεεεεε?

εεεεεεεεπ ειπαμε να μην ανησυχεις για τον μικρουλη ...ειανι πανεξυπνος και φαινεται....

α ξεχασα να σας πω για το παπί μου πήρε μια χρωμοπαγιδα και σκουπιζε το πλυντηριο καλα καλα....ειδικα εκει που ειναι το τζαμι...πολυ πλάκα :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: μετα πήρε την λεκανη αδεια απο ρουχα και υστερα αφου την ακουμπησε πιο περα...επιασε το μαλακτικο....βλεπει την μανουλα που κανει δουλειες και με μιμειται ??????τι να πω....

όμορφα περασαμε ματια μου απλα δεν ειχαμε πολυ χρονο για μας...αλλα την μαθαμε κατι ...καναμε νανι και οταν ξυπναγε την ειχαμε μεσα στο παρκοκρεβατο...της λεγαμε κανε νανι και ξαναχουζουρευε... μεχρι να μας δει να σηκωνομαστε...καλο ε????

ευχαριστω που μου λετε τοσο καλα λογια για την παπένια μου...ειναι αδυνατούλα και μου αρεσει πολυ...ελπίζω και στο μελλον να ναι έτσι...να στε καλα Αγγελικουλα και Χρυσουλινι μου...ευχομαι και με τις εξετασεις που μας ειπε να κανουμε να πανε ολα καλα...

αυριο θα παμε για πλατσα πλουτσα....

Και συνεχιζω να μονοπολω το θεματακι μας...

ninina, για χρησιμοποιειτε πανες 4+, σημαινει οτι ειναι πανω απο 8 κιλα ετσι? Οι πανες βρακακια toujours maxi active pants (σιδηροδρομος ολοκληρος) του LIDL τελοσπαντων ειναι για 8-15 κιλα οποτε μαλλον θα σας κανουν. Απο οσο θυμαμαι και τα Pampers ειχαν βρακακαια για τετοιο βαρος... Για αλλες μαρκες δεν ξερω καθολου.

(Ακομα με το φακο κυκλοφορει... ευτυχως στο χερι πια, εξεταζει ενα κοκκαλακι που ειχα χασει εδω και μερες!!!)

Φανη εχεις δικιο για την τηλεοραση... Κι εγω αντιθετη ημουν μεχρι που ηταν οι συνθηκες ετσι που αυτο το μια ωρα τη μερα (πολυ λιγοτερο στην αρχη φυσικα), καθιερωθηκε. Το πως καθιερωθηκε το εχω ξαναγραψει πολλες φορες και δεν ειναι της στιγμης. Για ειμαι ειλικρινης εγω δεν πιστευω οτι αυτη η 1 ωρα τον εβλαψε. Αλλο λαθος γινονταν μεχρι τωρα χωρις να το καταλαβαινω... η τηλεοραση του καθιστικου επαιζε για ωρες μονη της χωρις να παρακολουθει κανενας, ουτε ο Ιασωνας... αυτος ο συνεχομενος ας πουμε θορυβος χαλαει τη δουλεια, αν υποθεσουμε φυσικα οτι πραγματικα η τηλεοραση παιζει παντα καποιο ρολο στη καθυστερηση της ομιλιας...

Αυτα τα 2 αρθρα που παραθετω εδω με επηρεασαν στο να εφαρμοσω νεους κανονες για την τηλεοραση του καθιστικου... Ανοιγει μονο οταν ο Ιασωνας κοιμαται ή δεν ειναι στο σπιτι και επειδη τα παιδικα που βλεπει τα θεωρω απολυτως καταλληλα και κριμα να του τα στερησω εντελως, το οριο μετατρεπεται σε 1 ωρα καθε 2 μερες το πολυ...

http://www.cosmo.gr/Health/259808.html

http://www.babyonline.gr/moro_info.php? ... timicat7=0

Τελικα δεν το μονοπολουσα και τοσο... αλλα μεχρι να ξαναβρω τα αρθρα... Καρολινακι εισαι κι εσυ εδω ε? Ακομα εισαι?

Ειναι τοσο ωραια αυτα που λες για την ομορφη Παπενια... Το συμβολικο παιχνιδι και να της λετε κανε νανι και να χουζουρευει μεχρι να σηκωθειτε κι εσεις...

Εμενα με εχουν πιασει τυψεις... Η κυρια πολυξερη (εγω) δε σκεφτηκε οτι ακομα και να μην "παρακολουθει" τηλεοραση αλλα να την ανοιγουμε για να δουμε ειδησεις ας πουμε και να την ξεχναμε να παιζει ωρες, θα μπορουσε να επηρρεασει την προσοχη του σε αυτα που λεμε και κανουμε... Αισθανομαι χαζη! Δε γυριζε ποτε να κοιταξει παρα μονο οταν εβαζε τη νεα διαφημηση του Yφαντη... και δε μου πηγε στο μυαλο οτι ο θορυβος... ειμαι απαραδεκτη και ψυχολογος υποτιθεται τρομαρα μου...

Τελοσπαντων κι εγω τον θεωρω εξυπνο, δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιο προβλημα και ειναι αρκετα νωρις για να αναπληρωσει τα κενα επικοινωνιας... Ξερω και τι να κανω για να βοηθησω την κατασταση (πρακτικη 6 μηνες σε κεντρο με παιδια με αυτισμο με σχεδον πληρη απουσια λογου και ενδιαφεροντος για κοινωνικη επαφη και επικοινωνια).

Ειναι κριμα ομως ολα να τα ψαχνω, ολα να τα σκεφτομαι, τη διατροφη, τα συντηριτικα στα καλυντικα, τα σαμπουαν, την οδοντικη φροντιδα, τη συμπεριφορα, το αγχος του αποχωρισμου, τα σταδια αναπτυξης και ενα σωρο λεπτομερεις της λεπτομερειας και να μου ξεφευγει κατι τοσο σημαντικο μονο και μονο γιατι ηταν δικη μου συνηθεια χρονων μοναξιας να παιζει η τηλεοραση μονη της χωρις να παρακαλουθω ολοκληρα 24ωρα... στενοχωριεμαι αλλα θα μου περασει!

Καρολινα ξεχασα να σου πω οτι η ελειψη σιδηρου σε παιδακια μεχρι 2 ετων ειναι πολυ συνηθισμενη και συνηθως δεν εχει να κανει με κληρονομικοτητα ή κακη διατροφη αλλα με την πολυ γρηγορη αναπτυξη του παιδιου. Αν πραγματικα υπαρχει τετοιο θεμα, θα της δινεις τις σταγονιτσες της και θα ειναι μια χαρα μεσα σε λιγους μηνες... Σιγα το θεμα. Ειναι μια υγιεστατη κουκλιτσα που μεγαλωνει πολυ γρηγορα!

mummydi, Καλες τρεχαλες και κυνηγητα και με τις λιγοτερες δυνατες πτωσεις!!!

ninina, ξεχασα να σου πω κι εσενα περαστικα για το ατυχηματακι... Πως παει η μπλαβιασμενη μυτουλα? Ελπιζω καλυτερα!

antroula, με γεια το καινουριο σπιτι και καλη εγκατασταση!

Cesilia, ειχαμε μια λιστα με τα μελη της ομαδας... Επλιζω να μην πειραζει (σα συντονιστρια εννοω), να την ξαναβαλω μια φορα κι εδω... μπας και μας θυμηθουν και τα μελη που μας ξεχασαν! (Ενταξει ειναι και περιοδος διακοπων...)

Α! Και αν συμφωνειτε ολες μηπως να βαζαμε διπλα στα ψευδωνυμα και τα κανονικα μας? Τουλαχιστον οσα δεν ειναι τα προφανη, οπως το δικο μου για παραδειγμα... Εμενα θα με βοηθουσε να παρακολουθω καλυτερα τις συζητησεις γιατι ειμαι λιγο φρικτη με τα ονοματα και ωρες - ωρες χανομαι και δεν καταλαβαινω ποια γραφει σε ποια...

Φιλακια και καληνυχτα σε ολες! :kiss:

Η λίστα μας...

ΣΤΑΥΡΟΣ 07/05/2009 barbie

ΑΡΓΥΡΗΣ 09/05/2009 Αναστασία!!!

ΖΕΤΑ 16/05/2009 twinky

ΙΑΣΩΝΑΣ 22/05/2009 Aggeliki 30

ΕΒΕΛΙΝΑ 26/05/2009 evelini

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 26/05/2009 Cesilia

XΡΥΣΑ 03/06/2009 Popitsa

ΛΥΔΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ 06/06/2009 karolinaki1

ΜΠΕΜΠΑ 06/6/2009 littlestar

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 06/06/2009 to agoraki mou

ΣΤΡΑΤΗΣ 26/06/2009 zaira

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 29/06/2009 filos `ifigen

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 30/6/2009 ninina

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/07/2009 ANNA-ALEXANDROS

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 03/07/2009 ΦΑΝΗ26

ΟΛΙΝΑ 08/07/2009 mummydi

ΜΠΕΜΠΑ 08/07/2009 little angel

ΔΗΜΗΤΡΑ 09/07/2009 sagria

ΓΙΩΡΓΟΣ 14/07/2009 ΜOLLY

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 15/07/2009 bell

κορίτσια καλημερούδια,

πάλι στη βρωμοδουλειά μου είμαι και μου λείπει το παιδάκι μου.

:( :( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( .

τέτοια ώρα πιθανόν να ξυπνάει και να πίνει το γαλατάκι του.

αγελικούλα μου, μία διευκρίνηση. εμένα είναι Στρατής- Παναγιώτης.

κατά τα άλλα καλά??????

kαλημερα καλη δουλεια στις εργαζομενες :kiss: κ καλη δυναμη κριμα να μην πεσει ο 15 αυγουστος τριημερο να ξεκουραστειτε λιγακι ;)

ευχαριστω για τις ευχουλες για το πεσιμο :kiss: ευτηχως δενβ ηταν πολυ λιγο η δεξια πλευρα της μυτουλας μας μονο κ παει περασε ευτηχως :) βεβαια οι πτωσεις συνεχιζοντε αφου προσπαθουμε να σηκωθουμε :P κλαιμε για λιγο κ μετα παλι τα ιδια :P απο κιλα ειμαστε πριν 2 μηνες 9700 αρα πρεπει να ξεπερασαμε τα 10 θα δουμε απο τριτη που θα τον παω :huh: παντως εχει γινει ασηκωτος ;)

Καρολινακι 10 δοντια; γι'αυτο γκρινιαζε η κοκονα μας :woohoo: παντως εξετασεις να κανετε να ξερετε τι σου γινεται ;) εμεις ειχαμε κανει οταν ηταν 6 μηνων θυμασαι που σας τα λεγα...εγω εκλεγα πιο πολυ απο τον Παναγιωτη :(

Κωνσταντινα καλα τρεξιματα :) κ εσεις απ'οτι διαβαζω 4 δοντακια μονο εμεις κολησαμε.... :S

Αγγελικουλα κ εμενα βλεπει πολυ τηλεοραση ο μικρος αλλα τι να κανω; πολλες φορες ειμαστε οι δυο μας μονο κ εγω θελω να κανω κ κατι αλλο κ αυτος ξεχνιετε ;)

κοριτσια την κυριακη γιορταζουμε :woohoo: δωστε ιδεες για γλυκακι δροσερο κ ευκολο :P καλημερα σε ολες μακια :kiss::kiss:

Καλημερα!!!!!

Αγγελικη οχι δε με πειραζει καθολου...συντονιστης ειμαι...οχι ο δεσμοφυλακας...χιχιχιχι..εννωειται.,..και αμα ξαναβαλεις την λιστα..εγω ειμαι η Χρυσα!!!!!!!

Νινινα και εγω κυριως του Lidl χρισημοποιω...με βολευουν πολυ γιατι δεν μας κανουν ερεθισμους και δεν βρισκω κανενα λογο να πεταω τα διπλα λευτα...καλυτερα να παρω με οσα θα μου μεινουν κανενα ρουο και κανενα εκπαιδευτικο παιχνιδι η καποιο καλο φαγητο για τον μικρο...

Καμια φορα οταν βαζουν εκπτωση 30-50% στα Λιμπερο η στα Μπειμπιλινο και βγαινει ιδια τιμη παιρνω..αλλιως οχι...

ρε Αντζι...εμενα δεν παιζει καθολου τηλεωραση..και παλη ο Χριστοφορος δεν μπορω να πω πως "μιλαει" εκτος απο τα αμπουντι αμπουντα κακα..γαγα γκαγκα...κα..κλπ..δεν λεει πολλα..κυριως δε μιλαει κινεζικα...χιχιχιχι

Νινια μπορεις να φτιαξεις ενα ωραιοτατο τσιζ κεικ..αμα θες σου δινω συνταγη..ειναι πανευκολο, πεντανοστιμο..και με πολλα πολλα λιπαρα!!!!!

Ζαιρα πως εισαι σημερα;;;;

Αυτα..παω να κανω εναν καφε της προκοπης...

Καρολ...φιλακια πολλα...ειναι γλυκα τι να κανουμε..αλλα η Ολινα ειναι η νυφουλα..η εκλεκτη της καρδιας του Χριστοφορου...χιχιχιχιχ

Φιλακιαααα

Καλημερααααααα κοριτσακια....ειστε καλα;εγω οχι σε πολυ καλη διαθεση αδιαθετησα κ ποναω η κοιλια μου ειναι πρησμενη κ γενικως χαλια διαθεση....αχ απαισιες μερεςαυτες καθε μηνα.......

Ο μικρος μου κοιμαται αν δεν τον ξυπνησω δεν ξερω τι ωρα θα σηκωθει γυρω στις 10.30 του παω το γαλα του, το πινει κ χουζουρευει ακομη λιγο ο υπναρουλης μου....

Οσο για τις πανες βρακακι κ γω τις βρηκα πιο βολικες κ εκτος απ τα κακα τον αλλαζω κ τον ντυν παντα ορθιο, οποτε ειναι μεγαλη ευκολια αλλα εγω σχεδον αναγκάστηκα να της παρω γιατι τον τελευταιο καιρο ξεκολλα τις αλλες πανες οποτε δεν γινοταν διαφορετικα...

Αγγελικη μου, κ μενα απο λεξεις τα βασικα λεει μαμα, μπαμπα, γιαγια κανει βρουμ βρουμ σε αυτοκινητα κ μηχανακια, βαβ βαβ οταν δει σκυλο κ μερικα ακομη που ξεχναω.Αλλα κατλαβαινει τα παντα οτι κ να του ζητησω απο πραγματα μου το φερνει γιατι ειναι κ υπακουω παιδι..οταν θελει.Κινητα, φορτιστη, παιχνιδια, παπουτσια, ρουχα, κ οτι αλλο του πω παει κ το βρισκει.Οταν ετοιμαζομαστε για βολτα του λεω πηγαινε παρε τα παπουτσια το καπελο κ τα γυαλια σου κ φευγουμε...παει τα βρισκει κ μου τα φερνει να τα φορεσουμεκ αν φερει λαθος απαπουτσια του ξαναλεω ποια να φερει κ πηγαινει ξανα...

Απο φιλακια δινει ολο τον κοσμο δεν εχω παραπονο επισης κανει κ ματακια κ τρελλαινονται.....αλλα γι ααυτο που λιωνω ειναι οταν του λεω δωσε φιλακι στη μαμα στο μαγουλο κ περναει τα χερια του γυρω απ το λαιμο μου μ αγκαλιαζει κ με φιλα στο μαγουλο κ κανει μα μα μα!!!!!!!!Αχ λιωνω!!!!!!!

ΓΕνικως ειναι πολυ χαδιαρικο μωρακιολο αγκαλιες κ χαιδεματα θελει.... αλλα πολυ σας ζαλισα νομιζω...

Φανη μου χρονια πολλα για χθες ππλυχρονη κ να χαιρεσαι τη μπουμπου σου...

Ζαιρα μου, περαστικουλια πολυ με τρομαξε αυτο που επαθες γιατι κ γω φοβαμαι τα ξενα σκυλια ολο κατι τετοιο δκεφτομαι....

Κωνσταντινουλα, μπαραβο στο Ολινακι που περπατησε.....φτιαξε μια περπατοπιτα για το καλο μωλε.....

Νινια μου, για το γλυκακ ιπου ρωτησες θα σου προτεινα ενα πολυ ευκολο κ γρηγορο το οποιο θα κανω κ γω,παρε σαβουαγιαρ βαλε μια στρωση σε πιατελα επειτα προσθεσε κρεμα ζαχαροπλαστικης ή οποια αλλη προτιμας, μετα αλλη μια στρωση σαβουαγιαρ κ μετα ξανα κρεμα.Στο τελος διακοσμησε με σαντιγυ, ξηρους καρπους, σοκολατα τριμενη ή οτι φανταστεις.Θα ειναι σαν τουρτα χωρις να χεις κανει παντεσπανι......

Φιλια σε ολες.............

Δωρα καλημερα κ περαστικα :kiss: εγω παλι στην περιοδο δεν ποναω καθολου ;):)

Χρυσα ναι για δωσε τη συνταγη ωραιο μου ακουγεται... ;)

κ εμενα ο μικρος κοιμαται σε λιγο θα ξυπνησει για την κρεμα του... :)

αααα......ξεχασα να σας πω χθες με δαγκωσε για πρωτη φορα :ohmy: εκει που τον ειχα αγκαλια στις κουνιες, στο ξεκαρφωτο καμια φορα δεν το χε ξανακανει, κ να πω την αμαρτια μου δε θελω να μαθει να δωγκωνει θα ειναι προβλημα αργοτερα.... :huh:

το ποδαράκι μου έχει πρηστεί και έχει μελανιάσει.

λες και έχω φάει μπουνιά...

Αγγελικούλα μου ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση.

και εγώ ασχολούμαι με διάφορα τέτοια ψυχολογικού τύπου θέματα και όλοι με λένε τρελή. :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

δεν ξέρω αν είμαι τρελή ή αν νιώθω τεράστιες τύψεις που το χω παρατημένο μια στον ένα μια στον άλλο, μια η μάνα μου,μια ο πατέρς μου, μια η πεθερά μου, μια όποιος βρεθεί...και όταν τα λες αυτά ακόμα και στους δικούς σου ανθρώπους σε λένε υπερβολική, τρελή και όλα τα σχετικά. ακόμα και ο άντρας μου, ακόμα και η μάνα μου και η πεθερά μου που υποτίθεται ότι είναι γυναίκες. η μάνα μου με άφησε 2 μηνών και γύρισε στη δουλειά καιόταν τη ρωτάω: " καλά τύψεις δεν ένιωθες?" η απάντηση είναι ότι "η δουλειά μου δεν την άφηνα με ίποτα ΄"

θα μου πεις αχάριστη είσαι????? λλες παρακαλάνε να έχουν βοήθεια και εσύ που την έχεις μεμψιμοιρείς... :huh::huh:

κι όμως θα προτιμούσα να έχω την πλήρη γνώση και επίβλεψη των πάντων.

θέλω να του τα μάθω όλα εγώ....

θέλω να έχω την πλήρη ανατροφή του εγώ και όχι 2-3 άλλοι που θα μου το κάνουν και κωλόπαιδο.

και ξέρω ότι δεν πρόκειται να το ξεπεράσω ΠΟΤΕ το συγκεκριμένο θέμα.

εκεί που κάθομαι τσουπ με πιαάνουν τα κλάματα, γιατί έκανα τη μ@λ@κί@ και έκοψα την άδεια μου 6 μήνες πιο νωρίς για να βοηθήσω οοικονομικά στο σπίτι.

τέλοσπαντων το παιδάκι μου κάθεται μια χαρά με τους άλλους αλλά όταν γυρίζω σπίτι εγώ, στην αρχή θα με αγκαλιάσει κλπ αλλά μόλις περάσει λίγη ώρα, με σπρώχνει, με τσιμπαέι, με μαλώνει, μου τραβάει τα μαλλιά. γενικά νομίζω είναι πολύ θυμωμένος μαζί μου και αυτό μπορώ να το καταλάβω ΜΟΝΟ εγώ...

νομίζω το έχω ¨"χάσει το παιδάκι μου,

ήταν που λυσάξανε όλοι να ξεκολλήσει από πάνω μου, τώρα που είναι με τον αντρα μου στο σπίτι κανένας δεν του λέει ξεκόλλα από τον πατέρα σου!!!!

ΑΧ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!!!!!!

Λοιπόν...θα χρειαστείς...

Βαση

1-2 πακέτα πτι μπερ η ντιτζεστιβ μπισκότα( ανάλογα με το ταψί σου και το πόσο παχιά θέλεις τη βάση)θρυμματισμένα

1-2 πακέτα βιταμ λειωμένο.

Κρεμα

1-2 πακέτα τυρί κρεμα τύπου Φιλαδέλφεια ( πάλη ανάλογα με το πόσο παχιά θέλεις την κρέμα

3 κουταλιές ζαχαρούχο γάλα

1 κουτί μορφατ για σαντιγί

1 μεγαλούτσικο Βαζο μαρμελάδα της αρεσκείας σου( εγω βάζω βατόμουρο φράουλα η φρουτα του δασους)

Λοιπόν...ξανακατέβεις τα μπισκότα με το λειωμένο βιταμ καλα..τα στρώνεις στον πατο της φορμας, το βαζεις στο ψυγειο για 2 ωρες.

Σε ένα μπολ χτυπάς την μορφατ να αφρατεψει ,προσθετεις το τυρι κρεμα και το ζαχαρουχο και ξανακατέβεις καλα με το μηξερ να γινει μια ομοιόμορφη κρεμα.

Απλώνεις την κρεμα στο μπισκοτο και το βαζεις για άλλες 2 ωρες στο ψυγειο να σφηξει.

Λειώνεις την μαρμελαδα σε ένα κατσαρολακι το αφινεις λιγο να κρυωσει και την απλώνεις πανω στην κρεμα

Στολίζεις με σαντιγη αφου κρυωσει καλα

Μερικα μυστικά

Εγω χρισημοποιω μια στρόγγυλη φορμα κουμποτη..με βολευει γινετε πιο ευκολα, ξεκουμπώνει και εχει ωραια παρουσίαση.

Ο λογος που πρεπει να μει ψυγειο για 2+2 ωρες είναι για σφίξουν τα υλικα και να μη σου χαλασει μετα, επισης βαζω όλα από 2..μου αρεσει και το μπισκότο και η κρεμα παχιά στρώση

Εγω την φτιαχνω από την προηγουμενη και αφου ετοιμαστεί την εχω ολη νυχτα στο ψυγειο.

Μπορεις να φτιαξεις με ότι μαρμελαδα θες αλλα και με φρεσκα φρουτα..απλα τα καθαριζεις, τα βραζεις λιγο με λιγη ζάχαρη, βαζεις 1-2 κουταλιά κορν φλαουρ να δεσει και εισαι ΟΚ

Όταν την στολισεις μπορεις να βαλεις και τρίμματα ξηρών καρπών

Ζαιρα..ενα θα σου πω..αμα εμενες σπιτι σου..και δεν θα ειχες λευτα να αγορασει γαλα στο παιδι σου θα ηταν καλυτερα..δεν νομιζω

Μην εχεις τυψεις..ουτε ενοχες..και μη στεναχωριεσαι..

Τα παιδια μας επιβιωνουν μια χαρα και χωρις εμας

Kαλημερα κι απο μενα!!

barbie, ελα να γκινιαξουμε μαζι... κι εγω με το καλημερα αδιαθετησα... :woohoo: Κι εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου με την περιοδο.. Οχι απο αποψη πονου.. δεν εχω διαθεση, θελω να τρωω οοοοολη μερα, εχω νευρα νευρα νευρα :laugh: και δεν θελω να μου μιλαει κανεις!! Μου κραταει και 7 μερες.. :angry::angry::angry:

Χρυσα μου ευχαριστουμε πολυ για την συνταγη..!!

Μου αρεσουν πολυ τα απλα και ευκολα πραγματα.. ;)

Κι εγω συνεχεια φτιαχνω (και τρωωωωωωωωμε.. :laugh: ...) :blink::P

Τις περισσοτερες φορες αυτοσχεδιαζω ομως. Μου βγαινουν καλυτερα και τα

φαγητα και τα γλυκα. Δεν μετραω.. ολα με το ματι.. ;)

Ζαιρα μου, δεν ξερω πως να σε παρηγορισω βρε κοριτσι μου...

Μη σκεφτεσαι αρνητικα.. σκεψου οτι το παιδι σου μεγαλωνει σε καλα χερια,

εσυ προσφερεις στην οικογενεια, προσπαθεις για τα καλυτερα...

Αν νομιζεις οτι δεν αντεχεις αλλο παρατα την δουλεια..

Κατσε σπιτι με το παιδι σου, αλλα να ξερεις πως και ετσι τα πραγματα

δεν θα ειναι ευκολα...

Φυσικα και σε λατρευει το παιδι σου..

Μη σκεφτεσαι πως επειδη το αφηνεις δε σε αγαπαει.. προς θεου..

Δεν ξερω αν η δουλεια σου ειναι "ξεκουραστη", και κατα ποσο εχεις αντοχες μετα να ασχοληθεις με το παιδι, αλλα θα σου ελεγα να κανεις

λιγη υπομονη και να δεις την αλλη πλευρα των πραγματων...

Ελα βρε κοριτσαρα μου... χαμογελα!!! :):):):)

Κατερινακι μου γλυκο αρχισε κι ο Παναγιωτης τις δαγκωνιτσες?

Εχουν ακομη να μας κανουν... :laugh: Εγω εχω δυο "δοντιες" στο προσωπο

και η Αναστασια τις δειχνει με το δαχτυλο και λεει "γκουνκ". :blink:

Εχω και μια γρατζουνια στο λαιμο απ τα νυχια της και χθες με χτυπησε στο ματι με το τηλεκοντρολ.. :(

Μα τοση αναποδια!!!!!!!

Κι εγω δεν θελω να μαθει να χτυπαει, ουτε να γινει στραβοξυλο αλλα

ολο τετοια μου κανει.. πως τα ερχεται δεν ξερω...

Εχω μια κουραση σημερα... αλλο πραμα...Κι εκει που λεω πως τελειωσε

η ωρα στη δουλεια.. αυτες οι 4 ριμαδοωρες που μου εχουν βγαλει το λαδι στην κυριολεξια.. ερχομαι σπιτι και τα βρισκω ολα ανω κατω...

Θελω να ξεκουραστω.. πονανε χερια-ποδια-μεση-πλατη...

και δεν μπορω... :( Νυσταζω νυσταζω νυσταζω...

Βαρεθηκα... μια λεω να τα παρατησω ολα... κι απ την αλλη τρυπωνει στο

κεφαλι μου το γινατι και το πεισμα μου.. ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ... ΠΟΤΕ!

Παω να συνεχισω το φαγητο και οοοοοοοολα τα υπολοιπα που αφησα στην μεση τωρα που το κοριτσακι μου κανει νανακια...

Καλο μεσημερι και καλη ξεκουραση σε ολες..

κουκλες ευχαριστω για τις ιδεες... :kiss: ειμαι αναμεσα στο τυραμισου, κ στο εκμεκ κανταιφι ;):P τωρα θα δω το σαββατο ποιο θα με βολευει... :P

ο μικρος μαλον βγαζει δοντι πανω αριστερα γι'αυτο κ η γκρινια :S σημερα ολη μερα σχεδον κοιμοταν ξυπνησε στις 8 κοιμηθηκε στις 9μιση.ως τις 12 κ μετα παλι στις 3μιση...κ τωρα φυσικα κοιμαται... :)

καληνυχτα σε ολες μακια :kiss:

Ναι,ναι,ναι,επέστρεψα δριμύτερη...

Με την Ολίνα να περπαταει(μα τι πλάκα έχει,με σηκωμένους ώμους

κ τα πόδια ψιλοανοιχτά,σαν πιγκουινάκι!!! :laugh: :laugh: )

Φυσικά κερνάω σουσαμο-περπατόπιτα!!!!

Κοριτσάρεεες μουυυυ!!Τι κάνετεεεε????

Συμπεθερα,απ τη ζαλάδα μου είπα Ιάσωνας ε??Ε καλά,τι Ιάσωνας τι

Χριστόφορος,ένα κ το αυτό!!!! :laugh: Θόρυυυυυ!!!

Καροοολ!!!Επιτέλους γυρίσατε αγάπη μου!!Οι φωτο σου είναι τελειες!Κ εμένα μου φαινόταν αδύνατο το Ολινάκι μου αλλα έφτασε τα

10 κιλά η σκατού κ χαμπάρι δεν πήρα..Αααα..Πρέπει να της κάνω

δίαιτα,μη μας φάει η παπένια τον Χριστόφορο με την κορμάρα της!! :P :laugh:

Φανούλι μου κουράζεσαι κ εσύ πολύ ε??Παρομοίως..Ιδίως τωρα

που κατεβαίνω το απόγευμα στο μαγαζί το βράδυ είμαι κομμάτια..

Τι να κάνουμε,οφείλουμε να τα βγάλουμε πέρα σε όλα!!

Ζαίρα μου πώς είσαι σήμερα κοριτσάκι μου..?Πολύ στενοχωρήθηκα..

Χθες ήμασταν απο το πρωί για πλίτσι πλίτσι,έχει τρελλαθεί στις βουτιές

το πιτσιρδελίνι μου!!!!! :woohoo:

Κ τώρα λέω να βάλω κανένα σίδερο να μη τα χω έννοια για Σ/Κ!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...