Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

κοριτσαρες μου καλημερα!

καρολινακι παραπονιαρικο καλως μας ηρθες!τελειες οι φωτο,τις ειδα!να χαιρεσαι την κοπελαρα σου!

ζαιρα πιο μεσα δεν θα μπορουσες να πεσεις με τη φψτο.

οσο για το περπατημα αυτο που καταλαβα ειναι οτι μας γραφουν.δηλ.τη εχουν δει ανεξαρτητοι τα κ...λοπαιδακια κ δεν τους νοιαζει τπτ.ουτε που τα κυνηγαμε,ουτε που φοβομαστε.τι να κανουμε.κ ακομα?

σημερα ξυπνησαμε απ'τις 6 παλι κ αφου ειπιε το γαλα πηγε στο παιδικο κ επαιζε κ οταν πηγα κ εγω σημασια δεν εδινε.λεω ετσι εισαι?ανοιξα λοιπον το τετραδιακι με τις σουπερ συνταγες κ εφτιαξα ενα φαι?????!!!!!!!τωρα παω ν'απλωσω ρουχα κ να μαζεψω τις κουταλες μου γιατι τις κρυβει εδω κ εκει..τι να πω η μανα!εχθες πηγαμε το βραδακι σε μια παραλια με τα φορτηγα κ τις μπαλες μας κ παιζαμε.ετσι τουλαχιστον περναει κ η ωρα κ δεν παιδευομαι τις ημερες που εχω πολυ δουλεια.αν κ η εβδομαδα αυτη ειναι δυσκολη.εχουμε το πανηγυρι της παναγιας μας κ εχει ερθει πολυς κοσμος.σε 1 εβδομαδα ερχεται κ ο πεθερος μου με τον κουνιαδο μου.

τα ειπα ολα με τη μια.

σας φιλω κ ευχομαι να περνατε ολες τελεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα σε ολες τις μανουλες της παρεας!!!

Τι μου κανετε?

Καρολινακι μου δε σε ξεχασαμε! Νομισαμε οτι εσυ μας ξεχασες καλοπερνωντας στις διακοπουλες... Καλως μας ηρθες και φιλια πολλα στην κουκλα σου να δωσεις και ας μην πλατσουρησε με την πρωτη σα γνησιο παπι!

Για τα αλλα που λετε...

Στην πανα-βρακακι συμφωνω απολυτα. Η αλλαγη της πανας για εμας ειχε γινει περιπετεια απο πολυ καιρο και ετσι μολις επιασε το καταλληλο βαρος, πολυ πριν το χρονο δηλαδη, παιρναμε τετοιες. Κοψαμε και τα pampers γιατι πηγαινε πολυ μακρια η βαλιτσα οικονομικα και παιρνουμε απο το LIDL, που ειναι εξισου μια χαρα, για να μην πω και καλυτερες. Και φυσικα κοψαμε το κοστος σχεδον στη μεση.

Και φυσικα οοοοχι δεν ησυχαζουν καθολου οταν περπατησουν! Καθε 2 λεπτα και ζημια και απο επικυνσυνα πραγματα αλλο τιποτα!!! Τωρα του την εχει δωσει να σκαρφαλωσει στη βιβλιοθηκη να πιασει το ρουτερ, βλεπει τα λαμπακια και του τη δινει. Ειναι η 3η φορα που τον βλεπω να εχει βαλει βιβλια το ενα πανω στο αλλο και να παταει για ανεβει. Τις 2 πρωτες το θεωρησα τυχαιο την 3η οχι δε νομιζω... Ξερει πολυ καλα τι κανει και για ποιο σκοπο. Πριν λιγο διεκοψα το γραψιμο γιατι εριξε την απλωστρα πανω του. Ευτυχως ειναι πλαστικη ολοκληρη και πολυ ελαφρια και δεν ειχε ρουχα, ισα που τρομαξε...

Για το αυγο, ειχαμε μια γκρινια κι εμεις γιατι το καταπινε μονο πολυ νερουλο, δηλαδη σχεδον καθολου βρασμενο, λιγοτερο απο 1 λεπτο, πραγμα που φυσικα δεν μπορουσε να συνεχιστει απο την ωρα που ζεστανε ο καιρος για τους γνωστους λογους (σαλμονελα). Ετσι το δινω πλεον με δυο τροπους. Μελατο βρασμενο πανω απο 6-7 λεπτα, με ελαχιστο τυρακι ή και ντοματα. Αν δε βαλω ντοματα που εχει ζουμια, βαζω λιγο νερακι και φυσικα το λιωνω με ενα πηρουνι. Ο δευτερος τροπος και ο αγαπημενος του (γι αυτο μας εκανε τη χαρη να αρχισει να τρωει κομματακια τροφης), ειναι ομελετα φουρνου... Σε μικρο αντικολλητικο σκευος, χτυπαω ενα αυγο, ελαχιστο κασερακι τριμμενο, μια κουταλια της σουπας απο το γαλα του πινει και ψησιμο στο φουρνο για 12-15 λεπτα στους 200.

Ποια γρουσουζα (αστειακι) ειπε οτι φυτρωσαν στο κοριτσακι της και οι 4 τραπεζιτες ταυτοχρονα? Φυτρωσε προχθες τη νυχτα και ο 3ος και χθες ειχαμε παλι νυχτα του Αγιου Βαρθολομαιου. Εκλαιγε σπαρακτικα για περισσοτερο απο μια ωρα, δεν μπορουσα να τον κανω καλα με τιποτα. Δεν ανοιγε το στομα ουτε για τη mundisal, για πιπιλα, ουτε καν για το πολυ-αγαπημενο του σιροπι!!! Με τα χιλια ζορια του το εδωσα, 15 λεπτα για 6 ml panadol... Μετα απο μιση ωρα ακριβως ηρεμησε και κοιμηθηκε. Ειχε παει 5.30 το ξημερωμα! Στις 10.30 σημερα που ξυπνησε ο κυριος μεσα στην καλη χαρα, πηγα να δω μηοως εσκασε και ο τετατρος, μου εριξε τετοιο δαγκωμα στο δαχτυλο που εβγαλε αιμα... Φυσικα δεν το ξανα-τολμησα! Κι ετσι ξερω σιγουρα πως εχουμε 11 δοντια αλλα μπορει και 12. Ας το ανακαλυψει κανενας αλλος, εγω τα χρειαζομαι τα δαχτυλα μου ακομα...

barbie ξανα καλωσηρθες κι εσυ... Διακοπουλες ησουνα ή τρεχεις ολη μερα με το μικρο και τις δουλειες? ο δικος μου παντως μολις με βλεπει να καθομαι στον υπολογιστη ή να μιλαω στο τηλεφωνο αφηνιαζει... γρινιαζει ασταματητα, με χτυπαει και κανει τις πιο απιθανες και επικυνδυνες ζημιες αν δεν υποκυψω να σταματησω αμεσως οτι κανω... Εισαι πολυ τυχερη που βγαζει πισω δοντια ετσι ησυχα... χωρις νυχτερινα δραματα. Φτου να μη το ματιασω το παιδακι!

Εχω ενα παραπονο βρε κοριτσια... Ισως και να ειμαι υπερβολικη δεν ξερω... Εκει που λεει μαμα - μπαμπα, ειπε και 3-4 φορες κακα και το ενοουσε αφου τα εκανε αμεσως μετα, μετα σταματανε ολα. Καθε προσπαθεια για επικοινωνια με λεξεις η νοηματα κοβεται. Φιλακι κανονικο δεν εχει δωσει ποτε ενω εγω τον ρημαζω στα φιλακια και του δειχνω πως, αυτος μονο δαγκωνει. Να κουνησει το χερακι για να χαιρετησει, ουτε λογος... Πανω απο 3.000 φορες του το εχω δειξει. Τον ειχα ψησει να δειχνει τα ματια - μυτη - στομα - αυτια, οταν τον ρωταω που ειναι... παει κι αυτο. Μονο μυτη και αυτια εχει τωρα και αυτο μετα απο τρομερη επιμονη απο μενα. Για 10 μερες μπορει και περισσοτερο δε λεει ουτε μαμα... Με το δαχτυλο δεν εχει δειξει ποτε κατι που θελει να του δωσουμε... Αν δεν ηταν τοσο κοινωνικος θα ανησυχουσα για τα χειροτερα... Τωρα ειμαι σε οριακη φαση να κατηγορησω τα παιδικα που βλεπει στην τηλεοραση. Πως να το κοψω τελειως ομως? Ειναι η μοναδικη 1 ωρα τη μερα που περναμε ηρεμα...

Sorry που σας ζαλισα... Φιλια πολλα σε ολες! :kiss:

xaxaxax..Αντζι μου ελειψες πολυ!!~!!!!!!

Ρε συ και ο δικςο μου....

αφου εδω καΙ 1 ευδομαδα που κατεβεινει μονος του απο κρεβατι καναπε..κανω παρτι...χιχιχι

εκτος απο ουιιιιι...και οοοιιιιι ..και φυσικα μαμαμ..γκα, γαγα....δεν λεμε πολλα πραγματα..χιχιχι

αχ κοριτσια νυσταζω...βαριεμαιιιιι απιστευτα!!!!

Cesilia, tι κανει και ο δικος σου? Δεν το επιασα... βγαζει 4 τραπεζιτες ταυτοχρονα ή εχεις παραπονα με το θεμα της ομιλιας του?

Ρε γα....ο ενω κινητικα φαινεται τοσο εξυπνος... κανει κατι πραγματα που με αφηνουν αναυδη, πως σκεφτηκε τωρα ουτε 15 μηνων παιδακι να βαλει τα βιβλια το ενα πανω στο αλλο για να σκαρφαλωσει ψηλοτερα! Νομιζω οτι η επικοινωνια του ειναι ανεπαρκης για την ηλικια του... Πιο πολυ με πειραζει που δε δειχνει με το δαχτυλο, δε δινει φιλακια, δε χαιρεταει... Και ξερω οτι δεν εχει κανενα νοημα να αρχισω να τρεχω σε αναπτυξιλογους και οποιουσδηποτε ειδικους πριν την ηλικια των 18-24 μηνων! ολοι θα πουνε οτι ειναι νωρις και τελοσπαντων ξερω καλα οτι δεν υπαρχει κανενος ειδους διαγνωση ή παρεμβαση σε τοσο μικρη ηλικια. Ανησυχω ομως... και ολη την ωρα ψαχνομαι... Ασε που τον εχω ζαλισει με το πες αυτο και πες εκεινο και που ειναι το ταδε αντικειμενο... Μαλλον θα κανω την καρδια μου πετρα και θα την καταργησω εντελως την τηλεοραση...

γεια σας κοριτσαρες...μου λειψατε πολυ και μενα πιστευω να στε οοολλλλεεςς καλα και τα νινακια σας τρεχω ακαταπαυστα με μετακομισεις δουλεις

εμενα λεει πολλες λεξεις καθαρα δλδ μαμα μπαμπα μαμ τατα νινι οταν βλεπει παιδακια η κουκλες νανι το νερο το λεει μπου οταν θελει κατι το δειχνει αλλα και αν του ζητησεις κατι το φερνει....πχ του ζητησα την τρομπα που χουμε για τα σωσιβια και την εφερε χιχι πααμπονηρος ομμως

και αρεκετα ανεξαρτητος...πχ το αυγο δε το τρωει σε κουπα πιατο κτλ το παιρνει στο χερι και παει βολτεσ και το τρωει....χαχα

αγγελικη μου μην ανυσηχεις καλε πανεξηπνο ειναι το νινακι σου απλα μερικα μωρακια η ξερουν οτι θα τους τα πας ολα στα χερακια η βαριουντε σε εισαγωγικα λιγο πιο πολυ απο τα αλλα ολα θα τα κανει μηγ φοβασε!!!!!

καλε κοριτσια ποσες φορες την εβδομαδα δινετε κρεας και ποσες λαχακικα ?ακομη τρωμε 5 -6 μερες κρεας τη βδομαδα....φτανει πια

αφηστε που νομιζω οτι βαριετε να τρωει ολο τα ιδια δωστε καμια ιδεα

χιχι εμενα αμα βλεπιε κατι στρογγυλο η βλειπει ο αντρας μου ποδοσφαιρο φωναζει μπαλια μπαλια.........και την πιπιλα τη λει παπαγια!!!!εχουν πολλυυ φαση

Ηρθα κι εγω....!!

Μην ανησυχεις βρε Αγγελικουλα μου, μια σταλια μωρακι ειναι ακομη

το παιδακι σου.. εχω ακουσει οτι τα αγορακια αργουν να κανουν πραγματα

σε σχεση με τα κοριτσακια. Δεν ξερω αν οντως ισχυει κατι τετοιο, ή απλα

ειναι μπαρουφες. Αν ρωτησεις παιδοψυχολογο θα σου πει οτι αν υπαρχει καποιο "προβλημα" να το ψαξεις περιπου στα 2,5-3 του χρονια.

Ειναι πολυυυυυυ νωρις.Ειναι πολυ πολυ μικρος. Μην ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΑΔΙΚΑ!

Ελα.. μη χαλας τον ευατο σου και μη σκεφτεσαι τοοοοοοσα πολλα που μονο

καλο δε σου κανουν.. :):)

Και οσο του λες "πες αυτο", "πες εκεινο" κτλ κτλ, μπορει και απο αντιδραση να μη τα λεει.

Μη στεναχωριεσαι. Οπως λεει και η γιαγια μου ... -Γραφει η κασετα!! :laugh:.. Μια μερα θα τα κανει ολα μαζι και δε θα ξερεις απο

που να κρυφτεις.. :woohoo:

Και η τηλεοραση για μενα ειναι κομματακι λαθος... :S

Βλεπω απο τον αντρα μου πως χαααααααανεται με τις ωρες στον καναπε.

Σκεψου ποσο ενα μικρο παιδι που το μυαλουδακι του τωρα γεμιζει απο

πληροφοριες, χρωματα, μουσικες, εικονες...

Η δικια μου δεν ξερει τι σχημα εχει. Κι εγω την εχω ξεχασει χρονια τωρα.

Χρυσα μου αμαν βρε κοριτσι μου.. :laugh: και βαριεσαι και νυσταζεις? :laugh: Τι ωρα σχολας? Αντε να πας σπιτακι να ξεκουραστεις.. :)

Εμεις πριν λιγο φαγαμε, βγηκα καπνισα το τσιγαρο μου και σε λιγο

θα βγω να πλυνω χαλια... :S:S:S:S:S:S

Η Αναστασια κοιμαται του καλου καιρου.

Χθες καναμε κακα στο γιο-γιο!!

Και μετα πηγαμε και τα δειξαμε στον παπου και μας εδωσε λεφτα.. :P

Την ρωτουσε ο μπαμπας μου -που εκανες κακα κοριτσι μου?

Και ελεγε -γκο-γκο-γκο-γκο!! χαχαχα!!

Ειπα οτι δε θα την ξεκινουσα τοσο νωρις, αλλα καθε φορα που της ερχονται λεει "κακα" και τραβαει το παμπερς..

Μακαρι να συνεργαστουμε ολο το χειμωνα και του χρονου πρωτα ο θεος

στα γενεθλιακια της να την εχω μονο με βρακακι..

Μου θυμιζει την αδερφη μου.. Στην περπατουρα ηταν και μιλουσε ο πορδος. Και η Αναστασια τα ιδια τωρα..

Με τα δοντια της με εχει πιασει ενας ψιλοπανικος αλλα θα το ξεπερασω.

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΟΝΤΙ ΕΧΟΥΜΕ κι αυτο δενε χει βγει καλα-καλα.

Ποτε θα βγουν ολα τα αλλα μου λετε? Ε, αφου αργησε να βγαλει μου ελεγαν θα τα βγαλει ολα μαζι. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟ???

Η πολυλογια μας εχει φαει σημερα ή ειναι η ιδεα μου?

Πηραν φωτια τα πληκτρολογια!! :laugh: :laugh: :laugh:

Σας αφηνω λοιπον... :P:P Καλο μεσημερι.

Να μου φιλησετε τα μωρακια σας. :kiss::kiss:

Που εισαι βρε Κατερινακι? Μου λειψες...

Στη διατροφη εμεις ακολουθουμε το εξης προγραμμα...

2 φορες την εβδομαδα μοσχαρι

2 φορες, ψαρι

2 οσπριο ή λαδερο

1 κοτοπουλο ή χοιρινο ή κατσικι

Ενδιαφερουσα συνταγη που εφτιαξα προσφατα...

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.

1. Σκαβεις λιγο τις μελιτζανες, αλειφεις με λιγο λαδι και τις ψηνεις 15 λεπτα στο φουρνο.

2. βαζεις στην τρυπα τον κιμα κοτοπουλο που εχεις βρασει καλα με ντοματουλα, κρεμμυδι, σκορδο.

3. Απο πανω καλυπτεις με πουρε απο φυσικη πατατα. Βρασμενη καλα, λιωμενη με το πηρουνι με λιγο γαλα και λιγο τυρακι.

4 Ξανα βαζεις στο φουρνο για 10-15 λεπτα, προσθετοντας και λιγο νερακι στο ταψι για να μαλακωσουν κια λο εξωτερικα οι μελιτζανες.

Καλή επιτυχια αν το δοκιμασεις!

Μονος του ο Ιασωνας τρωει μπισκοτα, ψωμι, τοστ αλλα δεν του δινω αλλα πραγματα οπως το αυγο για παραδειγμα που ειναι ικανος να μου πασαλειψει ολο το σπιτι.

Για τα αλλα που λες οπως η λεκτικη και μη επικοινωνια... ανησυχω, ισως περισσοτερο απο οσο πρεπει αλλα κατι θα κανω γι αυτο. Ειναι νωρις ακομα αλλα δε νομιζω πως πρεπει να φησω τα πραγματα στη μοιρα τους.

Φιλια στον κουκλο σου να δωσεις... :kiss:

xaxax Αντζι μη μασας..εμενα που δειχνει τα παντα με το δαχτιλο..τον πηγαινει η πεθερα μου βολτα στην γειτονια..και το δαχτιλο παρατεταμενο..σαν τον Λενιν!!!!

Πολυ γελιο.

Κοιτα ουτε εμενα λεει πολλα πολλα..αλλα τρεμω την ημερ απου θα αρχισει να μηλαει κανονικα..θα ψαχνω κατι για να σταματησει!!!!!

Αντρουλλα μου φιλια στον κουκλο!!!!

Εδω ειστε η μετακομησατε;;;;

να κανονισουμε καφε

εμας πλεων τρωει απο τα δικα μας..εμεις ουτως η αλλως μαγειρευουμε με ελαχιστο αλατι και λαδι..αν και συχνα του κανω και δικα του φαγητα

Τρωμε οπωςσδηποτα 1-2 φορες την ευδομαδα ψαρι μετα λαχανικα, οσπρια και οχι και τοσο πολυ κρεας..μας τελειωνουν και τα σπιτικα κοτοπουλα και μεχρι να σφαξουν αλλα...

δεν του πολυδινω κοκκινο κρεας..αφενος δεν του αρεσει αφετερου ουτε εμεις το τρωμε..απο σιδηρο δεν εχω θεμα ειμαστε ντουρασελ!!

Φανι σε μιση ωριτσα την κοπαναω!!!!!!

αχ τι καλα..αλλα και στο σπιτι εχω ειτε να σφουγγαρισω ειτε να σηδεροσω...οποτε;;;;

εμεις ψαρι δε τρωγαμε μας πειραξε και τωρα θα του ξαναδοκιμασω οσπρια μου πε απο το φθινοπορο αλλα βρε κοριτσια να κοπανησω μια κοκκινη φακη να δωσω στο παιδι ??απο μονη μου του κανω φασολακιοα τη μια μερα η γεμιστα τηναλλη βασικα λεω να κρατησω 2 φορες την εβδομαδα μοσχαρι και σιγα σιγα να δινω ολα τα αλλα

ναι χρυσα μου μετακομισαμε αλλα μενουμε ολοι στη μανα μου μεχρι να γινειο το σπιτι ...δουλευα και γω 6-12 βαρδια και αστα να πανε σημερα σταματησα ομως διοτο επαιρνα ελαχιστα και η κουραση ηταν πππααααρρρραααα πολυ για αυτα που περνα ουτε η βενζινη και τα τσιγαρα δεν εβγαιναν....οποτε θες για καφε αντε ελατε προς την εξοχη θα σε στειλω πμ με τηλεφωνα και διευθυνσεις

Οταν λεμε οσπρια..εγω βρικα φρεσκοτατα μπαρμπουνοφασουλα..εχει στην αγορα..

μου εδοσε γυρω στα 5 κιλα η θεια του αντρα μου..τα καθαρισα τα εβαλα σε ειδικα σακουλακια -μεριδες και τα εβαλα στον καταψυκτη...βγικαν αρκετες οι μεριδες...τα ανακατεψα και με κανονικα πρασινα φασολακι...

τωρα αυτα του δινω για οσπρια..και καμια φακη σαλατα..με ανιθο κρεμιδακι λαδολεμονο..τα τρωει μια χαρα.

Κοιτα κρεα ςκοκκινο δνε πολυτρωμε ουτε εμεις..μια στις τοσες..αλλα του μικρου του αρεσει και το μπριαμ..εβαλα και απο αυτο στην καταψυξη σε σακουλακαι ετοιμα μειγματα που θελουν μονο πατατα ντοματα κρεμιδι λαδι...να μην πολυσκοτονομαι τον χειμωνα...

και μια φορα τον μηνα να κανω..παλη καλα.

Να δω αμα χειμωνιασει το θα τρωει το αγριμι μου

οσο για κοτοπυλακι παιρνωαπο ενα μαγαζι με βιολογικα μου φερενει γ υναικα κοτοπυλο απο φαρμα και κρεας ...ο κοσκεριδης εξαφανιστηκε και παιρνω τωρα απο κει αν θες μπορεις να τησ παραγγειλεις και να σου φερει σφαγμενο τησ προγουμενησ η τησ ιδιασ μερας και βαλτο καταψυξη....αλλα ειστε λιγο μακρυα ε??εγω αν δε βρω παιρνω βιολογικο πινδοσ η του...στεφανου ειναι αψογα παντως θα παρω και γω απο τη λαικη μπαρμουνοφασουλα χιχι(εχει εδω στην περαια και βιολογικη ) σαλατα ωμη ντοματα αγγουρι του δινεις?

Ναι μια χαρα..χωριατικη φουλ..τρωει και το κρεμυδι...πολυ του αρεσει..του βουταμε και ψωμακι στο ζουμι και το κανει μια μπουκια...

βαζω και φετα μονο ελια δεν βαζω..δεν εξρω ακομα αν κανει να φαει προιον ζυμωσης..τωρα που θα παμε για το Πρεβεναρ θα ρωτισω.. για ελιες και θαλασσινα , κατα τα αλλα τρωει σχεδον τα παντα...

Κοτοπουλα μας σφαζουν οι θειες μας..κρεας με φερνουν απο Ουρανουπολυ παλη απο καποιον παραγωγο που παιρνει και το αφεντικο μου.

Οταν με το καλο θα παρω αδεια μπορει να σας ερθουμε- αν ειναι και ο καλος μου σπιτι..γιατι τετοια διαδρομη μονη μου δεν την κανω

kαλο απογευμα κ καλη εβδομαδα κοριτσια :)

antroula καλως μας ξαναρθες πισω :) απ'οτι διαβασα μεγαλωνεις κ εσυ εναν ανταρτη :P με το καλο να πατε κ στο νεο σας σπιτι :)

κοριτσια ευχαριστω για τη συμβουλη για πανα βρακακι, αλλα δεν ξερω αν εχει στο νουμερο μας :huh: περνω 4+ κ βρισκω μονο παμπερσ κ μπεμπυλινο ενω κ του λιντλ μας ειχαν βολεψει ενα διαστημα ;):)

η μυτη μας ευτηχως δεν ειναι πολυ ασχημα αλλα φαινεται πως χτυπησαμε ;) κ μαλον θα εχουμε αρκετα σημαδια απο εδω κ περα γιατι ο μικρος ζωηρευει αποτομα :ohmy: απο χθες εβαλε στο ματι ενα βαζο κ μαλον δε του δινω πολυ ζωη :P οχι πως μου αρεσει κ ιδιαιτερα δωρο απο το γαμο μας ειναι το εχω εδω κ 11 χρονια, καιρος γι'αλαγες :P

Αγγελικη κ ο δικος μου τα ιδια μη νομιζεις φωναζει μαμα. κ μπαμπα οποτε θελει ;) λεει αντεαντε..νταντα γιαγια οποτε θυμηθει κ οταν του λεω κανε αυτο η εκεινο τιποτε, επισης του αρεσει να εχω μουσικη εγα να χορευω κ αυτος να χτυπαει παλαμακια :woohoo: :woohoo: αν μας δει κανεις θα πει αυτη τρελαθηκε... :dry::dry:

επισης μου εκανε μεγαλη εντυπωση αυτο με τα βιβλια :huh: το δικο μας μυαλο δεν παει πολλες φορες ως εκει :cheer:

κοριτσια εγω δινω καθε μερα κρεας ευτσι μου εχει πει μεχρι τωρα :huh: αλπα οχι μεγαλες ποσοτητες τ αγαπημενα του ειναι χυλοπιτες κ τραχανας με κοτοπουλο τσακιζει ολο το μπολ :woohoo:

απο μη αλεσμενο δεν του δινω ακομη φοβαμαι... :unsure:

σας αφηνω παμε κουνιες μακια σε ολες :kiss::kiss:

Υ Γ Κωνσταντινα τι κανεις; μας λειπεις :kiss::kiss:

κάποιο κοριτσάκι έχει γενέθλια.....

Φανούλα χρόνια πολλά, να χαίρεσαι το παιδάκι σου. ό,τι επιθυμείς κορίτσάκι μου. και σύντομα να αυξήσεις την οιοκογενεια΄σου αν το επίθυμείς. ;);)

και μετάτις ευχές μου κορίτσια να σας πω ότι είμαι πολύ στενοχωρημένη σήμερα..πιθανόν ν αδιαβάσατε τα νέα μου και σε άλλο θέμα...το πρωϊ μου επιτέθηκαν δύο σκύλοι και ο ένας με δάγκωσε στο μπούτι... :ohmy: ... μου έχει κάνει ζημιά αλλά δε με νοιάζει τόσο αυτό.

όπως πιθανόν θα έχετε καταλάβει προσπαθώ για 2ο παιδάκι. σήμερα ο χειρούργος που με είδε μου έδωσε αντιβίωση διπλή. καταλαβαίνετε την στεναχώρια. προσπάθειες τέλος για αυτό το μήνα :(:(:(:(:(:(:(:( , αλλά δεν είναι μόνο αυτό. εγώ είμαι στην 13η μέρα του κύκλου. και μέχρι τώρα έχουμε κάνει κάποιες προσπάθειες με τον άντρα μου, όπως και σήμερα το πρωϊ πριν το συμβάν.. αν τυχόν έχω συλλάβει, πολύ μικρές πιθανότητες αλλα αν???????. αν υπάρχει σύλληψη σήμερα εγώ θα παίρνω αντιβίωση την ώρα που θα γίνετε η σύλληψη.

ξέρετε σκόρπιες σκέψεις πανικού ....

έχω ακούσει για τις αντιβιώσεις και τα έμβρυα και μου ρχετε μια τρέλα , θα είανι η πρώτη φορά που θα παρακαλάω να μην έχει συμβεί....τι να πω?? τι τύχη και αυτή!!!!!!!!! :blink:

Φανουλαααααα!!!

Χρονια πολλα....με υγεια...να χαιρεσαι το ζουζουνι σου...και συντομα με αλλο ενα!!!!!!

Ζαιρα μου μη στεναχωριεσαι...αν ειναι να ερθει θα ερθει..αλλιως θα προσπερασει...

Χαλαρωσε..και ηρεμισε...

τι γκαντεμια και αυτη...

ολα καλα θα πανε...ας το ελπσουμε τουλαχιστον!!!!!

Ασε ειχε δαγκοσει και τονα αντρα μου σκυλος...σου εκαναν εμβολιο..τι σου ειπαν για μετα;;;

Κοριτσακια μου καλημέρα!!!!!!!

Αχ αχ πόσο μου λείψατε κ εμένα δε λέγεται..Λέω τελικά

πάντως όλα είναι μια συνήθεια...Τώρα πια χωρίς να μπω στο

ίντερνετ δε ζω,μου φαίνεται αδιανόητο..Ιδίως αν έχεις το

λαπιτόπι στο σπίτι κ δε μπορείς να μπεις για χαζό λόγο(ποντίκι)!

Τεσπα....

Σας διάβασα όλες προσεκτικά..

Χρυσούλι μου είχες γενεθλιάκιαααα??????Χρόνια πολλά

κοριτσάκι μου,να μας ζήσεις,να είσαι γερή κ πολύ πολύ πολύ

ευτυχισμένηηηη!!!!!

Φανούλι μου κ εσύ το ίδιοοοο!!!!!!!Να σας χαιρόμαστεεεε!!!!

Εμείς λοιπόν κορίτσια,ναι είναι γεγονός,

βγάλαμε κ το 4ο δόντιιιι!!!!!!!!!!!Κ πάλι

χαμπάρι δεν το πήρα!!!!! :woohoo:

Χθες(αφού γυρίσαμε απο τις"διακοπές" στη γιαγιά μας),

πήγαμε γιατρό,κάναμε εμβόλιο,είμαστε πια αισιως

10 κιλά κ 80 εκατοστά just!!!!Aνακάλυψε η γιατρίνα μας κ

το 4ο δόντι,κ μας είπε πια να τρώει τα πάντα..

Με το αυγό κ εμείς έχουμε θέμα,δε θέλει ούτε το χρώμα του

να βλέπει...

Αλλα μου πε η γιατρίνα δεν πειράζει αφού τρώει απ όλα τα υπόλοιπα

κ μου πε πως μπορώ να της το βάζω μέσα στο φαγητό..

Πχ,να της φτιάχνω αυγόφετα για απογευματινό,στο κολοκυθάκι

το γεμιστό(που τσακίζει έτσι κ αλλιώς)να ρίχνω αυγολέμονο,όπως

κ στο μπακαλιαράκι!

Απο κατορθώματα?????

Το πατρικό μου που ήμασταν Σ/κ,έχει 3 ημιορόφους..Τους οποίους

ενώνουν σκαλοπάτια..Κορίτσια για πότετις ανεβοκατεβαίνει χαμπάρι

δεν την παίρνεις!!!Το κερατάκι!!!!Μάλλον θα χρειαστεί να βάλουμε

μια πορτούλα γιατι δοκιμάσαμε να βάλουμε μπροστά μια πολυθρόνα

κ εννοείται οτι την έσερνε κ ανέβαινε!!!!

Καροοοολ!!!Καλέ δε ντρέπεσαι,δεν είχα γράψει πόσο μας λείπεις???Αν δεν γκρινιάξεις δε μπορείς!!! :P:P:P

Ζαίρα μου,αχ βρε αγάπη μου τι σε βρήκε...Δεν είπες στο γιατρό που

σου δωσε την αντιβίωση οτι υπάρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης??Κ η αλήθεια

είναι οτι κ εγώ μια φοβία με τα σκυλιά την έχω,παρόλο που είχαμε

πάντα λυκόσκυλα κ δε μου επιτέθηκε ποτέ κανένα..

Νινίνα μου...πώς είναι η πανέμορφη μύτη του Παναγιωτούλη

μωλε..???????Πολύ στεναχωρέθηκα...

Κορίτσια πάω να βάλω...φωτιά στο πλυντήριο κ 'ερχομαιαιαιαι!!!!

Καλημερααααα!!!

Πωπω/...ειδες τσαχπινιες η Ολινα...χιχιχιχιχιχι

Νινινα και εγω θα σ ερωτουσα γι ατην μυτουλα....εμεις χτυπησαμε στο ματι και ειναι λιγο πρισμενο...

Οσο για την Πανα Βρακακι...εμεις πλεων βαζουμε Νο 5..δεν χωραμε στο 4...εχουμε κοιλιτσα!!!!

χιχιχιχιχχι

Παω να κανω καφε...γιατι αλλιως δε την παλευω σημερα

Βρε αγάπες,είναι στ αλήθεια βολικά τα βρακάκια??

Κ όταν κάνουν κακά πώς τις βγάζετε????Έχω σκεφτεί κ εγώ να πάρω

αλλα σκέφτομαι αυτό κ κολλάω..

μου έκαναν αντιτετανικό.+αντιβίωση για μια εβδομάδα.

το πόδι μου είναι τούμπανο σήμερα. μου έχει κάνει ζημιά.

αλλά είμαι και πολύ τυχερή που βγήκα ζωντανή από τα δόντια τους. αν δεν ηρεμούσαν δε ξέρω που θα βρισκόμουνα τώρα.

:( :( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

mummydi δεν ήθελα να το πω γιατί στο νοσοκομείο δουλεύω και δεν ήθελα να καταλάβουν ότι προσπαθώ για παιδί, υπάρχουν και οι απολύσεις.

με ρώτησε βέβαια αν υπάρχει ενδεχόμενο και του είπα δεν ξέρω...ίσως.

αλλά και πάλι τι να κάνω?????να μην πάρω την αντιβίωση???

με το γυναικόλογο μου που μίλησε η κουνιάδα μου είπε να τα πάρω.....

Koριτσαρες μου καλημερα!

Σας ευχαριστω (κι απο δω ) ολες για τις ευχες σας!

Ζαιρα σε σκεφτομουν ολο το πρωι...

Πως εγινε και σε αρμιξαν τα σκυλια?

Με τα ποδια ησουν ή με μηχανακι?

Συνηθως ορμαν στις ροδες, ειχα φαει μια τουμπα με το τρελογκαζο μου

απο σκυλο αλλο πραγμα. Μου αρπαξε την φορμα.. :angry::angry:

Το αντιτετανικο επρεπε και πολυ καλα εκανες και το εβαλες..

Δεν ειναι αστεια τα πραγματα...

Εγω μια εβδομαδα πριν το γαμο μας, ημουν σε εμαν γαμο

και εκοψα με γυαλια το ποδι μου.. Εκανα αντιτετανικο αλλα μετα δεν

εκανα τις αλλες δοσεις γιατι ειχα μεινει εγκυος και ο γιατρος ειπε οχι.

Ευχομαι να πανε ολα καλα..

Κωνσταντινα μου οι πανες βρακακια ειναι πολυ απλες!

Δοκιμασε τες!

Τις βαζεις σαν βρακακι, και μετα οταν κανει κακακια-τσισακια

τις τραβας απο τα πλαινα. Εχουν ενα σημειο που διχνει απο που κοβονται.

Κι αλλο δοντακι............???? Τι ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και πολυ καλη στα κιλακια... και ψιλη!!!!!!!!!

Φτου σου κοριτσαρα μου! Ολοκληρη κοπελα!

Χρυσα μου καλημερα! Κερνα κι απο δω κανα καφε δε λεει να ανοιξει

το ματι απ το πρωι...

Οσο για δευτερο παιδι.... ουυυυυυυυυυ τι να σου πω!!

Δε βλεπω να κανω συντομα δευτερο μ΄αυτους τους ρυθμους που παμε... :(

Παω στην κατσαρολιτσα μου να συνεχισω το εργο!!!!

Καλο μεσημερι σε ολες!!

Φιλιααααα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Θα πάρω να δοκιμάσω βρε κορίτσια..Φαντάζομαι

οτι θα είναι πιο σταθερό το βρακάκι απο την κοινή πάνα!

Επιτέλους το Ολινάκι κάνει βήματα κ μόνο του!!!!!

5-6-7...κ μετά φυσικά στον ποπό!!! :woohoo:

Φαντάζομαι οτι είναι θεμα ημερών να αλωνίζει τρέχοντας! :S

Ειναι πιο σταθερο..και κατα τη γνωμη μου πιο βολικο στο παιδι που κινειται..

εμαν με βολευει απιστευτα..παρολο που ξαπλωνει για να τον αλλαξω

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...