Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Καλησπερα!!!!

Νινινα εγω δεν βαζω μαξιλαρι...γιατι δεν θελω..νομιζω οτι επιτρεπετε...η μαμα μου του εχει μαξιλαρακι στο σπιτι της.

Κοιτα το δικο σου απλα ειμαι παιδι ΖΕΝ...ειναι ηρεμος...χαχα..ενω τα δικα μας χουλιγκανακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kαλησπεεεερα!!

Διακοπες "ακουω"!!!!!!!!!! Θελω κι εγω, αλλα μαλλον για Σεπτεβρη μας βλεπω γιατι δεν μπορω να φυγω απ τη δουλεια.. :(

Νινινα μου εμενα ουτε να την δει την παιδικη χαρα...

Θελει αλλα κολπα!! :laugh: :laugh:

Θελει να σκαλιζει γλαστρες, ντουλαπια, να κρεμεται οοοοοοοοοοολη μερα

πανω απ το τραπεζι στο σαλονι και να λεει "κααα.. καααα" (καλο) και να

μου σαλιωνει το καρε με τα φιλια της!! χαχα!! :laugh:

Εννοειτε πως δεν εχω μαζεψει τιποτα.. ;)

Να μαθει να λειτουργει στον χωρο οπως ειναι.

Με εχει ξεκουφανει ολη μερα μιλαει μιλαει μιλαει και τελειωμο δεν εχει.

Οπου παει να κανει ζημια.. και ξερει οτι θα πατησω τσιριδα, λεει "μη"

και κουναει το δαχτυλακι της.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Περναν αυτοκινητα-μηχανακια και φωναζει "ντι-ντιττττττ"!! :woohoo:

Λεει "πιπιιιιιιι" (πιπιλα) :laugh:

και ολη την ωρα ρωταει... "που" και "τι-τι-τι"....

Εχω κι αλλα να σας γραψω αλλα θα γεμισω 1ο σελιδες.. :laugh:

Αγγελικουλι μου... :( ευχομαι να περασει γρηγορα αυτη η δυσκολη φαση στη ζωη σας και ολα να γινουν οπως οταν ερωτευτηκατε.. οπως ηταν

το πρωτο σας ραντεβου.. να εχεις θεληση και υπομονη..

Χρυσα μου ουτε εγω βαζω μαξιλαρι..

Και ποιος ο λογος εδω που τα λεμε? :blush::blush::blush:

Ζαιρα μου ευτυχως εφυγε ο παλιοπυρετος... να μη ξαναρθει

και ταλαιπωρει το παιδακι σου.

Δεν θα πατε κανα 2ημερακι μωρε πουθενα?

Να φυγετε λιγο απ το καμινι...

Κοριτσακια μου καλο Σ/Κ σε ολες..

φιλιαααααααα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Καμια δεν ειναι εδω σημερα?

Cesilia, χιλιοχρονη, υγιης και παντα ευτυχισμενη και γρηγορα με μια κορη!!!

Την καρτουλα σου την εβαλα στο αλλο θεμα...

Πολλα φιλια σε ολες! :kiss:

Ετσι μου φαινεται κι εμενα!!!

Καλα ειμαστε... δοντο-γκρινιαζουμε.

Φυτρωσαν 2 τραπεζιτες 1 πανω αριστερα κι 1 κατω δεξια. Απο αυτο το παραδοξο για τον Ιασωνα πανω-κατω καθως και απο τη γκρινια και τα χερια στο στομα, πιστευω οτι μαλλον θα αρχισουν να βγαινουν και οι αλλοι 2 αμεσα...

Αντε καλο μας κουργιο!

Οσες δεν θα πατε διακοπες, μη στενοχωριεστε... Ουτε και για εμας προβλεπονται οποτε μαλλον θα τα λεμε εδω παρεουλα.

Και βαριεεεμαι τοοοοοοοοοοοσο που καθομαι και διαβαζω τα "ωραια" του διαγωνισμου!

Που ειστε καλε? Βγαλτε με απο τη μιζερια μου!

Αχ! Θα πλατσουριζετε σε τιποτα φοβερες παραλιες... Καντε και καμια βουτια για 'μενα και τον Ιασωνα που περναμε τις κλειστες μας!

παρούσα!!!!!!!!!!

μόλις γύρισαμε από τη βραδυνή μας έξοδο.

όλη την ώρα έτρεχα πίσω του, έκατσα 5 λεπτά και το πήρε η πεθερα μου και πηγαίνανε σε κάτι ποδήλατα.....

εκελι είχε σκοτάδι και δεν είδα τίποτα. όταν γύρισα στο σπίτι και άναψα τα φώτα είδα τα χλερια του, τη μούρη του και την μπλούζα του γεμάτη μαυρίλες. :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: και τα χέρια στο στόμα του φυσικά μέχρι να ανέβουμε σπίτι.

τι να σκάλισε εκεί τώρα,τις ρόδες? τη ζάντα να ανησυχήσω?????

τέλος!!!!!!δε θα ξανακάτσει κανείς με το παιδί. προτιμώ να μην ξανακάτσω κάτω και να τρέχω όλη την ώρα.

τι να πω.....

τα λεώ σε σας για να μην τα πω του άντρα μου και ξανατσακωθούμε για τη μάνα του... :(:(

άλλωστε είστε η ψυχοθεραπεία μου.

αγγελικούλα μη βαριέσαι σε παρακαλώ....

μαζί θα κάνουμε παρέα μέχρι ν αγυρίσει και η υπόλοιπη παρέα...

παρεπιπτόντως δεν έχω ακούσει κάποιο σχόλιο για τη καινούργια μου φώτο. :P:P:P

νομίζω ότι μας απεικονίζει όλες απόλυτα με μία διαφορά. B)B)B)

για εμάς που δουλεύουμε πρέπει να υπάρχει και ένα γραφείο εκεί δίπλα και θα βγαίνουνε και άλλα χέρια που θα δακτυλογραφούνε.... :P:P

καλημερα τρελοκομειαααααα

Τι κανετε;;;;

Αντζι μεγει ατα δομντια...Ζαιρα τελεια φωτο..εχεις δικιο..ενα γραφειο και ενα τηλεφωνο...χιχιχιιχ

Τι κανετε..

Ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας...

Χτες περασα ισυχα..πηγα παιδοτοπο με δυο φιλε ςμου.....γενικα καλα..

Ουτε εγω διακοπες...λογο ΔΝΤ...χιχιχιχι

Πινω καφε..ξεφορτωθηκα μπαμπα και γιο...ΑΧΧΧ ισυχιααααααα

Kαλημερα κι απο μενα!!!

Αχ.. βρε Αγγελικουλα μου, εδω ημουν χθες αλλα η Αναστασια εγινε τοσο

μα τοσο αναποδη που δεν με εαφησε λεπτο να κατσω στον υπολογιστη να πω

ενα... "γειαααα".... :S

Χρυσα μου ωραια να βγαινεις με φιλες... ποσο μου λειπει ωρες-ωρες..

Δεν εχω παραπονο, βγαινω ΜΟΝΟ για κεφε, τις βραδινες εξοδους τις εχω κοψει.. δεν γινεται αλλιως...

Ζαιρα αυτες οι πεθερες... αχ.. ενα σωστο πραγμα να εκαναν μια φορα..

Οσο για την φωτο... πολυ καληηηηηη....... :woohoo:

Ετοιμαζομαστε για καφεδακι.....

Τα λεμε το απογευματακι.

φιλιααααααααααααααα

κορίτσάκια βοήθεια...

εδώ και λίγο καιρό ο μικρός δε μου τρώει το αυγό..... :(

όταν μπήκε στη διατροφή του το έφαγε 3-4 φορές και από τότε με το ζόρι,το φτύνει.

μου είπε η παιδίατρος να το ρίξω μες στα φρούτα αλλάεγώ το συχαίνομαι έτσι στη σκέψη καιμόνο.

τι να κάνω???

Ζαιρα αστον, μη το πιεζεις..ουτε εμενα τρωει αυγο...τωρα και τωρα που και που τρωει μισο...θα του περασει..και θα ξαναφαει..

Φανη καλο καφε..καλα να περασεις!!!

Ζαιρα μια απο τα ιδια.. και η δικια μου εφαγε κανα δυο φορες και

μετα ουτε να το δει.

Ουτε το ψαρι δεν θελει.

Εγω απλα ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΩ.

Θα προσπαθησω αργοτερα, το ψαρι ας πουμε ψητο με λεμονι και ψωμακι.

Το αυγο δεν ξερω πως, αλλα μεσα στα φρουτα και μονο που το σκεφτομαι

ανατριχιαζω..... :S:S:S

Αντε κοριτσακια δωστε καμια ιδεα!!!

Εμενα το ψαρι το τσακιζει...του το δινω στον ατμο με πατατα καρροτο κολοκυθακι και σελινο...μολισ γινει του βαζω λιγο λεμονακι και λαδακι...δεν μυριζει και ντο τρωει ολο..οσο για αυγο...δεν ξερω...δυσκολα

γεια σας κούκλες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! :):):)

μου λειψατε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ...πότε ανοίξατε το νο 4...χαμπαρι δεν πήρα...κόλλαγε τοσο το σάιτ που δεν μπορούσα να μπω... :( η εμπαινα για λιγο και μετα έβγαζε error..

να πω την αλήθεια...εχω στεναχωρηθει γιατι με ξεχάσατε σνιάρφφφφφφφφφφφφφφφφφφ :(:(:(

αχ έχω χάσει πολλα απο αυτα που ειπατε...διάβασα για το στρινγκ της Αγγελικής πολύ πλάκα... :P:P

όσο για τις πεθερόπληκτες ευτυχώς ειμαι πολυυυυυυυυυυ τυχερή και εχω καλή πεθερά...υπομονή σε όλες όσες έχουν προβλήματα ...να σκέφτεστε τον αντρούλη σας και τα μωράκια σας..και να τις γράφετε... ;);) δεν αξίζει να χαλάτε την ψυχική σας υγεία ...αυτες σκάνε για σας ??????όοοοοοοοοοοοχι...πιστευω η αδιαφορία πονάει πιο πολύ... :dry::dry:

αχ τελειωσαν οι διακοπές πολυ γρήγορα ...περάσαμε όμορφα αν και πολυ κουραστικά...με ένα παπί μαζί...τις πρώτες μερες μπανιο δεν έκανε με τίποτα όλο μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...ήταν όταν την βρεχαμε...ευτυχώς μετά συνήθισε και επανήλθε στην φύση της ... :P:P του παπιού...αλλα βρε κορίτσια εχει γίνει πολυ γκρινιαρα...

ηθελε όλο τατα...ειδικα όταν πηγαιναμε να χαλαρωσουμε το βραδυ και να φαμε στο μπουφε του ξενοδοχείου...γινόταν η μασκοτ ...του γκρίνιου...της δίναμε ψωμάκι για να απασχολείται..και τρείς φορες μια με ψωμι και δύο με μπισκότο στραβοκατάπιε..και τα δα όλα την γυρισα αναποδα και εκανε εμετο... :(:( ενα βραδυ μαλλον απο δοντάκια έκανε νανι μόνο με ντεπονάκι...δεν ηρεμούσε απο το κλάμμα ούτε στην αγκαλιά μου...συγνώμη για το γκρίνιο :blush::blush: αλλα ήθελα να σας τα πω φιλεναδίτσες μου...

τουλάχιστον...ευχαριστήθηκα μπάνιο αφου πηγαίναμε πρωι απογευμα...και απο μαμ πρωι και βραδυ τρωγαμε του σκασμου... :laugh: :laugh: αδιαθέτησα αλλα δεν πτοήθηκε το Καρολινάκι...με ταμπόν μια χαρούλα ήταν... ;)

μου λειψατε πολυ όοοοοοοοοοοοοοοολες...Ντινούλα μου,Χρυσουλίνι μου,Συμπεθέρα μου,Στελλίτσα μου(εύχομαι να περάσετε όμορφα στις διακοπούλες...),Αγγελικούλα μου,Δωρούλα μου,Φανούλα μου,Ζαίρα μου,Σουλίτσα μου,Μυρτώ μου και όποια αλλη ξεχνω τα φιλιαμου...εχω βαλει φωτο στο fb...όποια θελει ας μου στειλει μην να της πω πως θα με βρει....αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ακομη ?????????????

kαλο απογευμα Καρολινακι καλως ηρθες πισω :kiss: χαιρομαι που περασατε ομορφα με την παπενια μας :kiss: οσο για τη γκρινια που λες κ εμενα εχει γινει πολυ γκρινιαρης κ ολη μερα τα χερια μεσα στο στομα... :huh: μαλον βγαζει δοντια αλλα δεν αφηνει να δω ;) κ απο φαγητο χθες κοιμηθηκε με 100γραμ γαλα εβαλε ζορι κ τον αφησα :(

χθες ειχαμε κ μια σοβαρη πτωση απο το κρεβατι :( εγινε η μυτη μας λιγο μαβι :( μα τι να τον κανω; δεν μπορω να τον ντυσω κ το παμπερσ γεινετε χαμος μεχρι να τον αλαξω :silly: σαν το αρνι στη σουβλα γυριζει....κ παρολη την πτωση κ το κλαμα με το που συνηρθε τα ιδια παλι :blink:

για ψαρι που ρωτησανε τα κοριτσια εγω ακομη δεν ξεκινησα,θα παμε γιατρο μετα τις 15 κ μαλον θα του το αρχισω μετα :) για αυγο εμενα το τρωει κ μελατο αλλα κ σφοιχτο που το δοκιμασα αλλα οχι καθε μερα ανα΄λογως με την ορεξη ;)

zaira nai η φωτο που εβαλες ταιριαζει σε ολες νομιζω.. :P

Φανη ζωηρευει κ αλλο η κουκλα σου... :)

Κωνσταντινα που εισαι καλε; μας εγκατελειψες; :woohoo:

Χρυσα ελπιζω να το απολαυσες που σε αφησανε για λιγο να ξακουραστηκες ;):)

Αγγελικουλα μια χαρα με τα δοντακια νομιζω εχετε τα πιο πολλα απ'ολα τα παιδακια της παρεας ;):P

σας αφηνω εχω σιδερο κ μετα κουνιες....καλο απογευμα μακια :kiss::kiss:

Καπου διαβασα οτι αν περπατησουν ησυχαζουν!!

ΨΕΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ειμαι στην κυριολεξια οοοοοολη μερα απο πισω της μη φαει τα μουτρα της.

Τρεχει αλλα το μαιμουνι δεν πεφτει! :P Αλλα εγω φοβαμαι.

Δε θα μου μεινει μεση....

Ειμαι πολυ χαρουμενη που περπαταει το μικρακι μου..

Την χαζευω (και με χαζευει) χαχα!! :laugh: :laugh:

Καρολινακι... ηρθες με γεματες μπαταριες εεεε???

Τι ωραια να φευγαμε κι εμεις εδω και ΤΩΡΑ!!

Και η παπενια μωρε ηταν λιγο ζωηρουλα αλλα μια χαρα περασε!!

Οι μαμαδες ζοριζονται λιγο παραπανο αλλα χαλαλι τους.. :kiss:

Κατερινακι μου... αχ λυπηθηκα τωρα για την πτωση..

Δεν θελω να σκεφτω καν τον Παναγιωτουκο με μελανιασμενη μυτουλα..

Αλλα τα ατιμα τι αναποδια ειναι αυτη που τα δερνει?

Κι εμενα μου χει αλλαξει τα φωτα.

Μου ξυπναει μες στη νυχτα 2-3 φορες και ζηταει "νε" νερο :laugh:

ή τατα οτι της κατεβει στο κεφαλι.

Σημερα της εδωσα και μια στα χερια.

Με εβγαλε απ' τα ρουχα μου.

Την τσακωσα να μασαει τις παντοφλες του αντρα μου.

Και τις ετρωγε με τοση μανια λες και ειχαν ζαχαρη.. χαχαχα!!

Αφου της λεω "μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη" και φωναζει μη κι αυτη..

Μαγειρευω για αυριο φακες..

Δεν εχω ορεξη αλλα τι να κανω?

Αμα αναψει ο φουρνος θα καουμε εδω μεσα...

Καλο βραδυ κοριτσαρες.

καλησπερα κοριτσαρες..........εχω αυπνιες κ μολις τσακισα ενα σακουλακι πακοτινια ενω δεν τα ηθελα........δεν ξερω τι μ επιασε βραδιατικα......

Πως ειστε;καιρο εχω να μπω αποσυντονιστηκαμε εντελως βολτες μπανακια γκρινιες κ τρεξιμο ολη μερα ειναι κ αυτη η ανυποφορη ζεστη.......ομως παρολα αυτα το καλοκαιρι μ αρεσει κ δεν θελω να τελειωσει....

Ο μικρος μου ειναι καλα,ευτυχως παρολο που του βγαινουν τα πισω δοντια κ κανα 2 ακομη δεν γκρινιαζει κ το βραδυ δεν ξυπνα να μην το γρουσουζεψω βεβαια!!!Απο φαγητο τρωει καλυτερα μονο το βραδυνο γαλα πινει λιγο δυσκολα κ πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι...

Ζαιρα μου, κ μενα τα ιδια με το αυγο με τιποτα δεν το τρωει κ αν το βαλω σε φρουτα ή γιαουρτι δεν τρωει ουτε εκεινα. Μονο οταν τα πρωτοξεκινησαμε το ετρωγε για 1 μηνα περιπου.

Καρολ μου, καλως επεστρεψες κ παλι.........περασατε ωραια στις διακοπουλες ε; πλατσουρισατε;αχ..κ μεις αλλα περασαν δυστυχως....γιατι σου κανε νουμερακια η παπενια;μηπως δεν της αρεσε εκει που πηγατε...

νινινα, πιστευω να μην χτυπησε πολυ ο καημενουλης κ γω το ιδιο προβλημα με το αλλαγμα ενα μαρτυριο, τωρα πηρα πανα βρακακι κ τον αλλαζω στο ορθιο καλυτερα ειναι αν θες δοκιμασε...

πολλα φιλια σε οοοολες σας κ καλο βραδυ......

Φανη οντως το οτι περπαταν κ ησυχαζουν ειναι μεγαλο μυθος......ισα ισα που απελευθερωνονται κ η τρελλα αυξανεται... κ ο δικος μου ωρες ωρες δεν παλευεται νομιζω......του φωναζω κ μετα μετανιωνω πολυ.....αλλα τα νευρα μας δυστυχως δεν αντεχουν καποιες στιγμες....κ αυτο με τις παντοφλες κ μενα το κανει..πως να μην το μαλωσεις, ειναι δυνατον!

συμφωνώ για την πάνα βρακάκι.

είναι πολύ πρακτικό.με δυό κινήσεις, ούτε σκρατσ ,ούτε τίποτα

barbie καλωσήρθες ξανά....

φιλιά σε όλες και στα νινάκια μας.

Καλημερα!!!!!

Καλωσηρθατε οι αδειουχες!!!!

Καρολ...πολυ με στεναχωρησε το παπι..περιμενα να πλατσουριζει απο την πρωτη μερα!!!!!

Φιλακια σε ολες..παω να κανω καφεδακι και επανερχομαι!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...