Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Cesilia έγραψε:

Αχ τι καλα...μολις με πηρανε τηλεφωνο...γινονται τα γιαλια μου...ειμαι πολυ πολυ χαρουμενηηηηηηηηηη

Επιτελους θα κοικλοφορω σαν ανθρωπος!!!!!

Ετσιιι...διότι πάνω απ όλα το στιλ φίλη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Aαααα!!Ξέχασα ν απαντήσω στη Στελλίτσα για το νερό!

Εχει κανα δυό εβδομάδες που εγώ δεν της το βράζω πια,αλλα της δίνω

εμφιαλωμενο εννοείταιι!Παίρνω τα avra bloom!

Όχι οτι πίνει νερό..Αν πιει 50-60μλ τη μέρα θα ναι θαύμα! :(

κοριτσούδες καλησπέρα!!!!!

τι κάνετε???

τι κάνουν τα παιδάκια σας?????

εμείς έχουμε πάλι πυρετό.....

38,2 το πρωϊ,με 38,6 τον βρήκα όταν γύρισα από τη δουλειά??? :(:(:(:(

από τι να συμβαίνει αυτό, χωρίς μύξα, χωρίς συνάχι????

δόντι είναι?????

κάποιοι μου είπαν στη δουλειά ότι είναι ψυχολογικό :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: !!!!!!!

επείδη ξαναγύρισα στη δουλειά.....μπορεί να ισχύει αυτό????

εγώ δουλεύω σε νοσοκομείο και μου είπαν ότι όταν το παιδί διαταράσσεται ψυχολογικά μπορεί να ανεβάσει πυρετό,έτσι στα ξεκούδουνα..είναι αντίδραση και καλά...

το χετε ξανακούσει???.

το ίδιο ακριβώς μου είχε κάνει και στην προηγούμενη άδεια μου...εκείνη τη φορά είχει 39...πείτε μου τη γνώμη σας, κοντεύω να σκάσω....έτσι ξαφνικά να μου κάνει πυρετό με 40 βαθμούς έξω????

πάντως πάλι με σπρώχνει,πάλι μετσιμπάει, πάλι δεν κοιμάται, παρά μόνο όταν δεν αντέχει άλλο και μόνο στην αγκαλιά μου. αυτά δε μου τα έκανε ούτε όταν ήταν μωράκι....μήπως πρέπει να το ξυπνάω τοπρωϊ να με βλέπει????μήπως για αυτό δεν θέλει νακοιμηθεί,γιατί όταν ξυπνάει δε με βλέπει καινιώθει ανασφάλεια????δεν ξέρω τι να σκεφτώ...με τρελαίνουν οι σκέψεις . και τα φιλάκια στη φωτογραφία της μαμάς συνεχίζονται ολημερής

φιλενάδες βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :huh::huh::huh:

κουκλες καλο απογευμα :) καλε τι πολυλογουδες που ειστε; κ ολες πεθεροπληκτες ετσι; κ εγω μεσα ;) αν σας πω οτι φτασαμε σε σημειο ο αντρας μου να μη θελει να περνουμε τη μανα του τηλ.. :huh: κ ο λογος; για τα εγγονια της κουνιαδας μου αυτη τα μεγαλωσε, κ ο Παναγιωτης το μονο που ειδε ηταν ενα κουτι γαλα ακριβως πριν ενα χρονο... :angry: ναι οπως τ'ακουτε παντα δεν εχει κ καλα κ αλλες πολλες δικαιολογιες :angry: η πλακα ειναι πως για 5 χρονια ο αντρας μου εγινε θυσεια κ απο οικονομικης αποψης, κ απο θεμα υγειας ηταν μερα παραμερα σ'ενα αυτοκινητο,κ τωρα ουτε που ρωτανε τι κανετε; πως ειστε; υπαρχει μια αδιαφορια απο τη μερια τους καν εχουν ζορια ομως μας θυμουνται...... :angry::angry:

σορυ σας τα πα κ ξαλαφρωσα.... ;)

στα δικα μας τωρα.... :)

zaira περαστικα σας κοπελα μου :) δεν ξερω απο τι μπορει να ειναι τι να σου πω ισως κ δοντι ;) εμενα παλι εχει διαροια σημερα 3 φορες τα εκανε εκει που τον παρακαλουσαμε να τα κανει μεχρι κ κλυσμα εχουμε κανει αυτες τις μερες αλλο πραμα :P να ναι δοντι δεν αφηνει να δω :huh:

Στελλα ναι βαλε μας φωτο να δουμε τα ρουχα σας :cheer: παντως το Αφροδιτη αν καταληξετε εκει ειναι πολυ ομορφο :)

Κωνσταντινα κ Σουλα σας ειδα στο βιντεακι που εφτιαξε ενα σαιτ ειστε κουκλες :kiss:

Ιφιγενεια τον παπου σου τον γνωρισε ο αντρας μου γι'αυτο ρωτησα :)

Μυρτω οποτε μπορεις τα κουπονια κ αν παλι δε γινετε δεν πειραζει, εμεις να μαστε καλα :)

Αγγελικουλα μακια στον Ιασωνα τον τρομερο....

Χρυσα καλα αποτελεσματα απο τον γιατρο σου.... :)

την αγαπη μου κ τα φιλια μου σε ολες σας... :kiss::kiss:

Ζαιρα παιζει να ειναι αμυγδαλιτιδα..δες το γιατι θυμασαι πως και εμενα εκανε τετοιες ιστοριες..χωρις μυξα χωρις τυποτα...κοικλοφορει ιωση...

Γυρησα απο τον γιατρο...η τραχιλιτιδα επιμενει..αλλος ενας κυκλος αντιβιωση...και αμα δεν καθαρησει θα κανουμε καυτιριασμο...μπλιαξ

Τα φιλια μου σε ολες σας..καλο απογευμα

Kαλησπέρεεεες!!!!!!!!

Ζαίρα μου όχι,απο τα δόντια δεν είναι σίγουρα..

Η δική μας γιατρίνα πάντως έτσι μου χε πει..Οτι απο τα δόντια μπορεί

να κάνει δέκατα(όχι υψηλο πυρετο),ελαφριά διάρροια,μπορεί να μη

τρωει,να γκρινιάζει κτλ κτλ..

Ότι κ να ναι πάντως εύχομαι ολόψυχα να περάσει γρήγορα κ να

επανελθει το μικρούλι σου....

Νινίνα μου αυτές οι διακρίσεις πια με τις κόρες κ τους γιους..

τραγικές????? :angry: Κ βέβαια εννοείται οτι πάντα τους γαμπρούς τους

έχουν θεούς κ τις νύφες για πέταμα...Ντροπή τους,τι να πω..

Ωραίο το βιντεάκι της Όλιβ ε????

Σες μου ωχ περαστικά..Κ απ ότι έχω ακούσει με τραχηλίτιδα

πονάς πολύ κ στο σεξ..ισχύει???? :S:S

Εμείς το απόγευμα πήγαμε μια μεγάάάλη βόλτα οικογενειακώς(καροτσάδα),

το Ολινάκι χάζευε τα πάντα,γελούσε κ μιλούσε σε όόόόλο τον κόσμο

κ μάλωσε κ εναν παππού,ξέρετε κουνώντας τον δείκτη κ φωνάζοντας

"ατατχ μπαντα ντεχ κοοοχ ντιντιμπαντα........"Τωρα γιατι??

Θεός κ ψυχή της..

Φιλάκια πολλά σε όλεεεες!!!

Nα μαι κι εγω...!!

Το πρωι εγραψα ενα ολοκληρο κατεβατο.. χτυπησε το τηλ.. ετρεξα να το σηκωσω.. εμπλεξα τα ποδια μου στα καλωδια του υπλογιστη, και με ενα

"μπαμ" επεσε ο γενικος..!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κομματια το εκανα το τροφοδοτικο! :S:S:S:S:S:S

Ευτυχως ο "μπομπ ο μαστορας" το τακτοποιησε το θεμα!! :laugh:

Αχ.. μη μιλατε για πεθερες... :angry:

Εχω την καλυτερη!! :P 13 μηνων ειναι το μωρο (ζωη να' χει),

ουτε μια φορα δεν πατησε σπιτι μας να το δει..

Ε! μενει και μακρυα μας η καημενη.. Πως να περπατησει 200 μετρα? :S

Εχω πολλα μαζεμενα αλλα δεν θελω να τα σκεφτομαι καν, οχι να σας τα πω.

Στην κορουλα της που μενει 100 χιλιομ. μακρυα ομως, ξερει να πηγαινει

να κραταει τα παιδια για να γυρναει βολτες και Σ/Κ με τον αγαπημενο της.

Το δικο μου το παιδι βλεπετε μοιαζει στην μαμα και καημο το εχει να κανω δευτερο να μοιασει στον γιο της. Μ@Λ@ΚΙΕΣ στο τετραγωνο εγω τα λεω

ολα αυτα. Μου προκαλει αηδια η γυναικα με λιγο λογια..αναψε το αιμα μου (παλι).. :angry:

Ντινακι μου παραπονα μην εχεις κοινωνικοτατη η Ολινα!!!

Αλλα γιατι θυμωσε με τον παππου και τον μαλωσε? :laugh: :laugh:

Καποιο λογο θα ειχε το παιδι μωρε!! αχχαχαα :laugh: :laugh:

Χρυσα μου περαστικα σου αγαπη μου..!!

Αντιβιωση στην τραχηλιτιδα? :huh: Δεν το ηξερα οτι δινουν... :P

Επειδη την εχω περασει 151829020211716615 :laugh: φορες εβαζα για

μια εβδομαδα μια αλοιφη μεσα σε ενα πραγμα.. σαν συριγκα να το πω

και παντα μου περνουσε.. Και ΝΑΙ ποναει πολυ στο σεξ.. :S:S:S:S

Τουλαχιστον σε μενα ναι...

zaira μου... αχ βρε κοριτσακι μου...

δεν θελω να στεναχωριεσαι βρε αγαπη μου..

Τι λυση υπαρχει? Πες μου? Να σταματησεις να δουλευεις?

Ειναι δυσκολα κοριτσι μου αλλα και τι να κανουμε?

Ξερεις ποσες φορες εφτασα στο αμην να τα παρατησω ολα και να φυγω

απο την κ@λοδουλεια που μονο κουραση και τιποτα αλλο μου προσφερει?

Αλλα εκατσα παλι και σκεφτηκα πως με λιγη υπομονη και καλη θεληση

ολα να φτιαξουν σε λιγο καιρο..

Και κατι αλλο που κανω εγω ειναι το οτι δεν φευγω ΠΟΤΕ ΚΡΥΦΑ απο το σπιτι.

Της λεω η μαμα θα παει εκει κι εκει κι εκει και σε λιγο θα γυρισει

να σε παρει και θα παμε τατα..

Την βλεπω πως ηρεμει..

Μη με ψαχνει και ζει με το ονειρο οτι σε καποιο δωματιο θα ειμαι και θα της κανω "κου-κου" τσα!!

Κατερινακι μου γλυκο..κι εσυ καμμενη απο πεθερα?

Μας κανενας καλος!!!!!!!!!!!! :ohmy::ohmy: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τι κανει ο Παναγιωτακης?

Δεν μας εγραψες νεα του!!!!!!!!!

Να μου τον φιλησεις!

Ιφιγενεια....... καλε εβγαλα τα ματια μου να διαβασω το κατεβατο σου!!!!

Πολυυυυυυυ ψηλωσε ο Κωνσταντινος σου!!!

Και στα κιλακια του μια χαρα τον βρισκω!! ;););)

Αμα τρωει μη σε νιαζει αγαπη μου..

Κι εσυ καλη πεθερα εχεις!! :P Μπραβο βρε κοριτσια...

Τι να πω....

ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΙ ΕΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μη λέτε για πεθερές...μη λέτε για παθερές μες στη στενοχώρια μου δε θέλω να γκρινιάξω. θα γκρινιάξω όταν το αντράκι μου γίνει καλά!!!!! θα σας πω και τα δικά μου!!!!

ο πυρετός μόλις μας έπεσε αλλά δεν ξέρω για πόσο, τώρα θα πάρω μια καρεκλίτσα και θα πάω να ακούμπήσω στην κούνια του,ως το πρωϊ δε με βλέπω να κοιμάμαι, για να τον προλάβω μη μου ξανανεβάσει.... :(:(:(:( .... τι άγχος Θεέ μου!!!!!!! να τον βλέπω να ταλαιπωριέται έτσι!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( .....

Καλημερα!!!

Φανη ναι αυτο το κλιμισιν..αντιβιωση ειναι..μπλιαξ..το μισω

ναι ποναει Συμπεθερα μου....κλαψ κλαψ

Ζαιρα περατσικα ρε συ...

Κατερινακι τα φιλι αμου

Αδιαθετησα σημερα και νυσταζω

Φανη δεν σε ειπε να σου κανει καυτιριασμο;;;

καλημερα και απο εμενα λοιπον δεν διαβασα ολες τισ σελιδες αλλα θα τις κανω σημερα

τωρα ζαιρα μου φυσικα και απο ζορι το μωρο που λειπεις μπορει να κανει πυρετο και γενικα να αρρωστησει.ο αντρας μου μικρος εκανε ετσι ακριβως εφυγε η πεθερα μου και εκανε πυρετο 39 και μολις ηρθε μετα απο καποιες ωρες ολα καλα και η μαμα μου μου το εχει πει..

αλλα παιζει και αμυγδαλυτιδα αυτη ανεβαζει τοσο μεγαλο πυρετο ενα απο τα δυο πατε σε ενα παιδιατρο προληπτικα για αμυγδαλες δοντια αποκλειεται τοσο υψηλο μονο στους φρονιμητες..

βλεπω απο πεθερες ολες ξισκουζουμε το τζοκρε μας εκατσε

κατερινα διοαρροια ισον δοντια...

ξεχασα να πω εμφιαλωμενο του δινω εδω και 1 μηνα επιτελους και πινουμε και απο το ψυγειο...επισησς δινω για τα ουλακια μουντιζαλ κρεμουλα..

δεν σας ειπα το καλυτερο εχουμε μια μπαλα μεγαλη που πουλανε παντου τις πολυχρωμες τις πιο μεγαλες και εχουμε μεγαλο διαδρομο και τον πηρε ο αντρας και σπρωχναν την μπαλα και τον αφησε χωρος να το καταλαβει και ετρεχε σε ενα διδρομο μονος του γυρω στα 20μ...οταν καταλαβε οτι ο μπαμπας ειναι στην αλλη πλευρα του διαδρομου τσουπ εκατσε τρεχουμε δεν περπαταμε.και σε εμενα χθες μου εκανε ποσες φορες απο 4-5βηματακια μονος...αλλα ακομα το χερι μου το δινει για να τον κραταω τον λενε αφου μπορεις μονος σου αλλα να ωρες ωρες μας δινει το χερι του

ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

ΑΝΝΑ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟ ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΤΕ Ε?ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΙ ΝΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ?Ο ΙΑΣΩΝΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΦΡΟΛΕΞ ΠΟΥΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΜΑΠΝΙΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΤΥΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΛΟΓΟ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΕΙ...ΧΘΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ν ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑΚΑΙ ΒΟΥΡΚΩΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΕΘΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ 5 ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΡΙΞΗΜΟ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΝΑ ΣΠΥΡΑΚΙ ΚΑΙ 1-2ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΚΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΦΟΡΗΤΟΣ ΠΟΝΟΣ

ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΤΑ ΛΟΓΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΧ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΕΒ ΤΟΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ?ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΗΔΕΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ 3 ΦΟΡΕΣ 2-3ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙΥΠΟΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΤΧΥΕ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΑΣΧΕΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΘΠΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Ιφη πως αποθηλασες;;;;

εμενα εχει κοψει μονο τον πρωινο θηλασμο...με το που γυριζω απο τη δουλεια ορμαει πανω μου..τραβαει μπλουζες κλπ κλπ...ακομα θηλαζει τα απογευματα..Χτες πχ..απο το πρωη στις 7 που κατεβασε 250 γρμ γαλα,και μεχρι τις τρεις που γυρησα εφαγε 1 γιαουρι με μπισκοτο, ενα νεκταρινι, 2 σπιτικα παξιμαδακια, 1 πιατο κοτοπουλο με ρυζι και 1 μπολ σιμηγδαλοκρεμα..και με το που με ειδε..ορμηξε και ξαναεφαγε

Καλημερααα...!!!

Μολις ηρθα σπιτι, εκανα μπανακι και εκατσα να σας διαβασω..

Που ειστε βρε "πολυλογουδες"..?

Καλα ουτε μια σελιδα δεν γεμισατε σημερα! Ντροπη! :P:P:P

Αυριο ρεπαρωωωωωωωωω... Επιτελους ωραιο τριημερακι χωρις αγχος!!

Χρυσα μου απο τοτε που γεννησα δεν εχω παθει τιποτα!

Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα προς το παρον ειμαι καλα!! :)

Ρε κοριτσια και ουτε ποναω στην περιοδο.. ουτε πριζεται το στηθος μου..

Γιατι? Ειναι φυσιολογικο? Πριν μεινω εγκυος καθε φορα εκανα ενεσεις

βολταρεν για τον πονο και κανα δυο φορες λιποθυμησα κι ολας.

Σοου!! Ευτυχως τωρα τιποτα! :):):)

Ιφιγενεια μου, περπατατε κι εσεις?

Τι καλα!!!! Να σου πω πως η Αναστασια περπαταει απο τις 25 Ιουλιου

και εχω χασει μεχρι σημερα 4 κιλα!!

Λετε να γινω μοντελο? χαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Που ειστε οι υπολοιπες καλε?

Στις παραλιες αραζεται τα κορμια σας?

Ελατε να μας πειτε μια καλημερα!!!

Φανη και εμενα τοσος πονος μετα τη γενα πρωτη φορα!!

Ειναι φυσιολογικο..αλλαζουν οι ορμονες.

Αμα σου πω πως πριν μεινω εγγυος δεν ειχ αποτε καμια γυναικολογικη ενοχλιση...ουτε καν μυρωδια η υποψια υγρων...τιποτα...και σε βρομικη θαλασσα να κολυμπουσα...

με το που εμεινα εγγος..γυρω στον 50 μυνα επαθα κολπιτιδα..φυσιολογικο ειπε ο γιατρος..ε μετα τη γεννα δε...συνεχεια ολο κατι περιεργα υγρα..ολο καπως ειμαι...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΩΣ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΞΕΤΣΑΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΟΜΩΣ ΕΠΑΘΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΔΕΨΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΙΑΣΘΗΤΗ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕ 1,5ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΤΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ.

ΜΙΝΙΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

ΠΩΣ ΑΠΟΘΗΛΑΣΑ?ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3ΜΗΝΟ ΕΔΙΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΡΑ ΧΑΠΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΙΕΧΑ ΘΕΜΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΚΛΑΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΓΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΜΟΥ ΓΥΜΝΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΑ ΠΑΙΝΕΙ ΜΕΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΔΗΛ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 2 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΗΛ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 50-60ΕΚΑΤ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΙΝ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΟΝ ΜΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑ ΕΤΣΙ ΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ

Ιφη εμενα δερν ασχολειτε με την τηλεωραση...μονο με το τηλεκοτρολ..η οθωνη και οτι αλλο δειχνει τον αφινει παγερα αδιαφορο

Δεν το πιστευω.... Ειχα γραψει ενα κατεβατο και την ωρα που πατησα υποβολη με πεταξε εξω :(

Δεν εχω κουραγιο να τα γραψω παλι απο την αρχη...Και ειχα γραψει ενα σωρο....

Kαλημερα αγαπουλες μουουουουουο!!!!!!

ΦΕΥΓΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :woohoo: :woohoo: :woohoo: !!!!!!

17:30 σαλπαρουμε!!!!!!Αχ εχω πολυ αγχος για τη μικρη......πως θα ειναι μεσα στο καραβι κτλ κτλ....ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!

Σας διαβασα λιγο πεταχτα....εγω μετα την εγκυμοσυνη δεν εχω κανενα συμπτωμα περιοδου παρα μοναχα κανα δυο ωρες πριν μου ερθει με ποναει λιγο η κοιλια χαμηλα!Πριν,ποναγε η κοιλια,η μεση,πρηζοταν το στηθος... μερες πριν!Τωρα τιποτα!!Μονο που μου φαινεται πως εχω περισσοτερο αιμα σε καθημερινη βαση(κραταει και 6-7 μερες η ατιμη,ελεος!!!!)

Χθες πηγα κ ξοφλησα κ πηρα κ το φορεμα :) !!!Θα σας βαλω φωτο(κ της μικρης κ προσκλητηρια κ μπομπο) οταν επιστρεψω απο τις διακοπες που θα ειμαι χαλαρη γιατι τωρα πνιγομαι σε εναν σωρο απο βαλιτσες,βαλιτσακια,σακουλες :laugh: !!!!Ξυπνησε κ το λουλουδακι μου!!!

Θα μου λειψετε βρε κοριτσια!!!!Θα σας σκεφτομαι!!!!Μη με ξεχασετε κ εσεις!!!!!Σε 2 βδομαδες θα ειμαι πισω να σας τα πω ολα!!!!

Να περνατε υπεροχα κ να προσεχετε!!!!!

Φιλια πολλα σε εσας κ τα ζουζουνια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

καλημερα κοριτσακια μου!τι κανετε?

little angel καλο ταξιδι κ ευχομαι να περασετε υπεροχα!

ιφι ευχαριστω.τσιγαρο δεν ξαναεπιασα κ βαζω τα χρηματα σε κουμπαρα.εχω μαζεψεισχεδον 1600 ευρω.οσο για την περιοδο ποτε δεν ειχα προβλημα απλα τωρα πρηζεται το στηθος οπως την 3 μερα της γεννας σχεον 2 εβδομαδες πριν.α κ με την ευκαιρια.εχω 1 θεματακι.με ενοχλει το στηθος μου.οι θηλες δηλ.δεν αντεχω ουτε υφασμα να αγιζουν.φοραω συνεχεια σουτιεν.ακομα κ στον υπνο.κ βγαζω πυγματα απο γαλα.οχι ροη αλλα πηχτο.το εχει καμια η πρεπει να το πω στον γυναικολογο?λετε γι'αυτο να πρηζετε τοσο πολυ?

κωνστατινα τραβας λουκι κ εσυ?υπομονη καρδια μου.τα περασα...

αγγελικη ζεις?????ελα βρε κοριτσι!

κορίτσια καλημέρα

τι κάνετε???

ευτυχώς πυρετός γιοκ... :laugh:

αγγελική τι κάνεις?

έχει μιλήσει καμιά σας μαζί της..είχε ένα θεματάκι...λύθηκε?????

κιαι που είστε όλες????? διακοπούλες ε????

και αφήσατε εμάς να φθιλάμε την Αθήνα μπας και φύγει από τη θέση της...

καλημερα καλημερα αννα δεβ θηλαζεισ ε?αν οχι καλα ειναι να πασ σε γιατρο δεν ξερω τι ειναι ισως ορμονικο...καλα να παερασεισ λιτιλ στισ διακοπες και εμεις γυρω στισ 5 φευγουμε επιτελουσσσσσσσσσσσσσσ..θαλλασα σου ερχομαστε.αν δεν ξαναμπω φιλακια σε ολες θα τα πουμε σε 15 μερες περιπου

Καλο μεσημερι!

Καλα ειμαι κι εγω...

Για ποιο θεμα λετε? Για τις ιστοριες με τον αντρα μου? Αυτα τα πραγματα δεν λυνονται τοσο ευκολα... ουτε οι ανθρωποι αλλαζουν απο τη μια μερα στην αλλη. Κι εγω που υποτιθεται πως ξερω πως δουλευουν αυτα περιμενα οτι με 4 μηνες ψυχοθεραπεια, θα ωριμαζε και θα μπορουσε να αντιληφθει, τα συναισθηματα του και το ποσο πολυ οι πραξεις τουν δεν ειναι ακολουθες...

Θελει οπωσδηποτε κι αλλη υπομονη απο τη μερια μου και ισως και γεναιες δοσεις σεξ για να μην ξεχνιομαστε οτι εχουμε κι αλλα αισθηματα μεταξυ μας και οχι μονο καυγαδες και διαφωνιες...

Αντε να κανω και καμια προσευχη να αποδωσει γρηγορα η θεραπεια του γιατι εχω αναγκη απο ενα συντροφο που να με αγαπαει αναλογα και οχι κι απο αλλο ενα παιδι για μεγαλωμα.

Θα τα ξανα-πουμε αργοτερα.

Πολλα φιλια σε ολες! :kiss:

Αγγελικούλι υπομονή, υπομονη υπομονή

ως γνωστόν η γυναίκα κρατάει το σπίτι και εκείνη μπορει να κάνει ένα πουφ και να τα διαλύσει όλα..... B)B)

δυστυχώς το 2ο παιδί δεν αποφευγεται, γιατί οι άντρες είναι χειρότεροι από μικρά παιδιά αλλαμας είναι απαραίτητοι....

και ειδικά όταν έρχεται ένα παιδί, η ευτυχία μας ςίναι τεράστια αλλάκαι τα προβλήματα πολλά ,τους παραμελούμε λιγάκι και δίνουμε όλη μας την προσοχή εκεί,ειδικά όταν είναι και αγοράκι.... :) . εγώ τουλάχιστον το ομολογώ, το έκανα και ίσως να το κάνω ακόμα.

δε γνωρίζω την περίπτωση σου όμως σου συνιστώ ΥΠΟΜΟΝΗ, γιατί το παιδάκι σας είναι πανω από όλα.

καλο απογευμα :cheer: καλες διακοπες στα κοριτσια μας που φευγουν :kiss: εγω μαλον θα ειμαι εδω μιας κ δε θα παμε διακοπες :( κ μαλον θα προσεχω το θεμα μας ;):)

κατι λεγατε για περιοδο, κοριτσια κ εγω δεν ποναω οπως πριν πολυ λιγο, αλλα πολυ αιμα νιωθω οτι μου φευγουν κοματια :huh: κ μαλιστα μια, δυο βραδιες ετυχε να λερωθω κιολας πραγμα που δεν το παθενα ποτε :huh: κ επισης οσες κανατε καισαρικη ιδρωνετε καθολου;εγω κ πριν αλλα τωρα δεν αντεχω τον εαυτο μου :angry: κ μια χαζη μυρωδια νομιζω πως εχω απο κατω :S

zaira xαρηκα που το παιδακι σου ειναι καλυτερα :) επισης κ για σενα Αγγελικη κ ναι εχεις δικιο μερικες φορες ασχολομαστε πιο πολυ με τους γιους μας παρα με τους αντρες κ γι'αυτο η γκρινια ;):)

Φανη ρωτησες για κατορθωματα του Παναγιωτη :) δυστηχως δεν εχω πολλα να πω φαινετε πως ο δικος μου εχει λιγο πιο αργους ρυθμους σε σχεση με τα δικα σας, ;) τωρα ακομη προσπαθει να σηκωθει,σιγουρα λεει πολυ πιο λιγα απο την δικια σου :P κ τρελενετε για παιδικη χαρα μολις παμε εκει κ κανω πως παω αλλου φωναζει να τον παω εκει που θελει.. :)

Χρυσα περαστικα για την τραχηλιτιδα πολυ παλια ειχα κανει κ με την αλοιφη αυτη με το σωληναριο ευτηχως ολα καλα :)

να σας ρωτησω τωρα που θυμηθηκα γιατι παντα το ξεχνω...μαξιλαρι τα βαζετε στον υπνο τωρα που χρονισανε;

καλο απογευμα σε ολες μακια :kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...