Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Φανούλι μου είσαι όλα τα λεφτα!!!! =))=))=))

Ναι καλε,απορώ κ εγώ τώρα που το σκέφτομαι γιατι το μαλώνω το παιδί μου....

Κ το Ολινάκι πλέον φοράει 21 γεματο κ αλήθεια ώρες ώρες αναρωτιέμαι πόσο

γρήγορα περνάει ο καιρός..Ποτε ήταν νινάκι μωλε κ δεν της έκαναν ούτε τα 15άρια?

Σαν ψέμα........ :ymdaydream:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ντινακι μη γελας... μη γελας....

Εχει δικιο το παιδι...!!! =))=))=))=))

Τωρα που το σκεφτομαι... Οταν η Αναστασια ηταν περιπου 3 μηνων της εφερε η μαμα μου με μια χαρα, κατι παπουτσακια πανινα 15 νουμερο, και με μεγαλη απογοητευση ειδαμε οτι τα ποδια κολυμπουσαν μεσα... Και οταν πηγαμε να τα βαλουμε σε 2 μηνες δεν χωρουσε το ποδι..!! Και να που φτασαμε το 20 νουμερο!!! Ποδαρες μου ατελειωτες!!!! :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Αν σου πω τι βρηκα πριν λιγα λεπτα θα γελασεις... :lol::lol:

Ενα λεμονι μεσα στη συρταριερα της... Αν ψαξω λιγο ακομη θα βρω κι εκεινο το καροτο που της εδωσα χθες να τριβει τα ουλα της σε κανενα συρταρι... κατω απο κανα βρακι!! =))=))=))=))=))

Μου εχασε το λεμονοστιφτη και δεν μπορω να τον βρω με τιποτα.. κι αυτος του ρευματος με νευριαζει στο πλυσιμο...

Αμα κατσω να σκεφτω το τι εχει κανει μες στο σπιτι τους δυο τελευταιους μηνες.. θα με πιασει πανικος.... :shock: Γερα να ειναι κι ας μα ταλαιπωρουν τα σκατιαρικα.

Χαχαχααχα................ =))=))=))=))=)) Καλά,αυτά τα παιδιά δεν

υπάρχουν,θα μας τρελλάνουν εντελώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ουφ Φανούλι ευχαριστώ...να ξερες πόσο κουράγιο μου δωσες..... #:-s#:-s

Kαλημέρα καλημέραααααααααα!!!!!!

Χθες το Ολινάκι μου κοιμήθηκε στις 9μιση το βράδυ γιατι ήταν πτώμα...Κ τι ώρα ξύπνησε???

10:10!!!!!! @-) Χειμωνιάζει κ επιστρέψαμε στις παλιές,καλές συνήθειες... ;)

Τι κανετε εσείς τσουπρίτσες??Πού εξαφανιστήκατε πάλι???

ΚΑλημερουδια!!!!!!

Για παπουτσακαι διαβαζω!!!

εμεις δοραμε 21-22...εξαρταται απο το κοψιμο του παπουτσιου...

ο Χριστοφορος ξεσαλλωβει...

εχουμε αδειασει 1 λιτρο φυσιολογικο ορο στη μυτι τουα πο τωτε που αρρωστησε..

το καλο ειναι πως τουλαχιστον το βραδυ αναπνεει καλα

Καλημερα συμπεθερα!!!

Τα γλυκα μας φιλακια στο Ολινακι!!!!

Χτες εβαλα παστιστιο λαχανικων στο φουρνο..και ερχετε ο δικςο μου και κοιταει τον φουρνο..παιδια πεθανα..ελα του λεω..μπες μεσα σαν τον χανσελ και την γκρετελ!!!!

Ηηηη..κ αυτό να δούμε!!!!! =))

Ευτυχως ο δικός μας φούρνος είναι ψηλά γιατι δεν υπήρχε περίπτωση να μη χωθεί

το τζιρτζιλόνι μου!!!Στο τζάκι μπαινοβγαίνει όλη μέρα....

Kαλησπερα κι απο μενα!!

Τι κανετε βρε κοριτσια?

Ντινακι.. ειδες τι ωραια εποχη ειναι ο χειμωνας και ποσα πολλα νανακια κανουν τα παιδακια μας? ;););) Εμενα κοιμηθηκε στις 9:20 χθες βραδυ και ξυπνησε στις 8:45 το πρωι....!!!

Εχουμε περασει βεβαια και νυχτες ολοκληρες αγκαλια ολοι μαζι στην κρεβατοκαμαρα, αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλη το βραδυ.

Χρυσα.. για πες μας κι εμας τι λαχανικα βαζεις σ' αυτο το παστιτσιο?

Δεν εχω φτιαξει ποτε... :D

Ακουγεται ωραιο παντως..!! Φανταζομαι πως δε θα εχει μεσα κιμα.. εεε? Ειπα χαζομαρα?

Δεν ξερω.... :mrgreen::mrgreen:

Εμεις σημερα φαγαμε γεμιστα... Ευτυχως αρεσουν και στο φαφουτικο μου..!! :lol:

Που ειστε ολες καλε?

Φανουλα βαζω αναμεικτα λαχανιακ του εμποριου.

Τα ζεματιζω , βαζω σε μια κατσαρολα λιγο λαδι κρεμμυδι σκορδο βασιλικο και ντοματα, σωταρω τα λαχανικα 5 λεπτακια, και φτιαχνω το υπολοιπο οπως τοκοινο παστιτσιο οπου αντι για κημα βαζω λαχανικα, μεσα στα λαχανιακ προσθετω φετα γιατι του παει και στα μακαρονια και στη μπεσαμελ λιιιιγο κεφαλοτυρι, ειναι πολυ ευκολο

Τα κανω τις μερε ςπου απεχουμε απο το κρεασ

Xρυσα τελεια ιδεα μου εδωσες!!! Σ' ευχαριστω.. Ουτε ειχε περασει απ' το μυαλο μου αυτο το φαγητο! (ολες τις κλασικουρες που υπαρχουν μαγειρευω..Ο αντρας εχει παραξενιες βλεπεις.. :lol: )!!

Εγω βολικο παιδι απ' ολα αλεθω..!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πηρα μια λαχταρα σημερα με την μικρη.. θολωσε ο εγκεφαλος μου.. τα εχασα..

Καναμε βολτα με το καροτσι και αρχισε να γκρινιαζει...

Της λεω αμα εισαι καλο κοριτσι.. η μαμα θα σε βγαλει σε λιγο να σπρωξουμε το καροτσι μαζι να κανουμε βολτα την μαιμου..(ενα λουτρινο ζωακι που αγαπαει πολυ...) :x

Περπαταω με το καροτσι λοιπον και την ακουω να πνιγεται... πηγαινω μπροστα και την βλεπω κατακοκκινη... χανοταν.. φωναζω "Αναστασια-Αναστασια".. Τιποτα να μη μπορει να παρει ανασα.

Τραβαω τις ασφαλειες απ' το καροτσι, βαζω το χερι μου στο στομα και το δαχτυλο μου φτανει στο λαιμο της και κανει εμμετο...

Κοριτσια εφαγε το λαστιχακι που της ειχα στα μαλλια...:(

Αρχισα να κλαιω... γυρισα σπιτι σαν χαμενη..

Την εκανα μπανακι, της εδωσα γαλα και μεχρι να κοιμηθει που παιζαμε στο δωματιο τα ματια μου ετρεχαν... Απο μια ανοησια να μου παθει μεγαλο κακο... Γιατι "πρεπει" ντε και καλα να ειναι με κοτσιδακια.. Αμαν πια..

ΦΑΝΗ τι επαθε βρε το παιδακι σου?ελπιζω να ειναι οκ τωρα!μην το ψαχνεις κουκλα κ μη τα βαζεις με τον εαυτο σου.ειναι τετοια η περιεργεια τους που δεν φοβουνται τπτ.

ο Αλεξανδρος επιασε αυτο πυ στιβω τα λεμονια το παιρνω κ του λεω αυτο τσιμπαει κ θα πονεσεις.οπως εκανα δουλειες πηγε οσκατουλης τελειως αθορυβα ανοιξετο ντουλαπι κ το βρηκε.ερχεται τραβαει το παντελονι κ μου λεει μαμα μπιμπι κ τσιμπιοταν με τη βελονα στο σωμα του.

το καινουριο...κανει ουμπα....τι ειναι ?κολοτουμπα....αντε να κανει τπτ τετοιο στο πατωμα κ ν'ανοιξει κανα κεφαλι...σας ειπα οτι το φαγητο του το τρωει μονος?ε ναι!μεγαλωσε ρε το σκατο κ θελει να μου το παιζει κ ανεξαρτητος!

κοριτσια η Αγγελικουλα τι γινεται?εχει καμια σας κανενα νεο της?τι τραβαει κ εκεινη ρε γαμωτο αντι να χαιρεται αυτη την περιοδο της ζωης τους...ξερω πως δεν μπορω να κανω τπτ για να τη βοηθησω αλλα ειμαι σιγουρη οτι εστω καποιον να την ακουσει τον χρειαζεται!χρειαζεται στηριξη!Αγγελικουλα εδω ειμαστε για σενα οποτε κ αν μας εχεις αναγκη!

ΝΤΙΝΑ η κορη σου μου φαινεται εχει αρχισει χοντρα παιχνιδια...χαχαχα

σας ειπαοτι πηγα τον Αλεξανδρο στον παιδικο?εδω τα δεχονται απο 2 .η δασκαλα ομως ειναι ξαδελφη μου κ τον πηγα να δω αντιδραση...ουτε να με .....μπηκε μονος κατευθειαν επαιζε με τα παιδακια του λεω γειασου φευγω κ με χαιρετησε σαν σωστος κυριος!!!

φιλακια στα κοριτσια ολα!

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Περιμένω το Γιώργο να κοιμηθεί και είπα να μπω να πω ένα "γειά",πριν πάω να ξεραθώ κι εγώ λιγάκι!

Είμαι πτώμα!!!!Από τότε που χρόνισε ο Γιώργος έχει χαλάσει ο ύπνος του!

Ξεκίνησε πάλι να ξυπνάει το βράδυ για γάλα!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Κατά τις 4.30 με 5.30 έχουμε εγερτήριο!!!!!!!!!!!

Και το χε κόψει από 3 μηνών γμτ!!!!!!!!!!!!!!! :((:((:((:((:((:((:((

Το καλοκαίρι που το ξεκίνησε,αρχικά του έδινα νεράκι,αλλά αν πεινούσε,δε ξανακοιμόταν,

μέχρι να τον ταΐσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] Ε,τώρα πια έχει γίνει συνήθεια!Και δεν εξαρτάται από το αν έχει φάει καλά ή όχι κατά τη διάρκεια της μέρας....

Μπορεί να έχει φάει κανονικά όλα του τα γεύματα και να σηκωθεί τη νύχτα για γάλα ή μπορεί να μείνει νηστικός(ναι κάνουμε και τέτοια.......)και να ξυπνήσει μια και καλή στις 6.30 το πρωί!!!!!!!!

Τι να πω?

Εδώ και 2 εβδομάδες έκοψε και το φαγητό!Ενώ έτρωγε τα πάντα(εκτός μακαρόνια και ρύζι),

τρώει μη αλεσμένα από 10 μηνών,είχαμε φτάσει σε ένα επίπεδο να τρώει τα δικά μας φαγητά σε κομματάκια,τώρα δε τρώει τίποτα!Ξυπνάει στις 4.30 τα μεσάνυχτα,πίνει 210 γρ γάλα, μετά στις 8.30 το πρωί άλλα 210 γρ γάλα,στις 11.30 το αυγό,αν είναι στις καλές του θα το φάει,φρούτο εκεί που τρελαινόταν,τώρα θα φάει λίγο ή καθόλου.Θα κοιμηθεί καμία ώρα,θα ξυπνήσει.Μεσημεριανό τρώει μέρα παρά μέρα ή κάθε δυο μέρες και όχι τρελές ποσότητες!Ενώ έτρωγε κανονικά.Ή μπορεί να μη φάει τίποτα και μετά να του δώσω το απόγευμα το μεσημεριανό και να φάει λίγο αλλά έτσι χάνει το απογευματινό του!!!!!!!!!!!! Ουφ!Και δεν είμαι απ αυτές που μπουκώνουν τα παιδιά! Ειδικά σ αυτόν που έτρωγε τα πάντα!Αλλά τώρα έχει αρχίσει να φαίνεται...Όλοι μου λένε "αδυνάτισε ε?"

Ακόμη καλός είναι...10,800γρ και 83 πόντους!Δε τον λες και αδύνατο..........

Ninina,δεν το πιστεύω ότι τα παιδιά μας ακόμη και τώρα εξελίσσονται με τον ίδιο ρυθμό!!!!!!!!!

Εμένα προχθές έφυγε από το τραπεζάκι του καθιστικού και πήγε στον καναπέ μόνος του,έτσι ξαφνικά!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause: Δεν ήταν μεγάλη απόσταση,δυο βήματα έκανε όλα κι όλα,αλλά μάλλον υπερενθουσιαστήκαμε και του το δείξαμε,γιατί από τότε,σήμερα πάλι ξαναεπιχείρησε να κάνει το ίδιο!!!!!!!Μάλλον το κομπλάραμε το παιδί μου!!!!!!!!!!!!!! :blush::blush::blush:

Απ τη μία λέω άντε να περπατήσει,γιατί μου χει κοπεί η μέση να τον σηκώνω,απ την άλλη σκέφτομαι οτι μετά θα χει πρόσβαση σε περισσότερα σημεία για τις σκανταλιές του!!!!!!!!!!!!!!Τουλάχιστον με παρηγορεί γιατί στην ίδια κατάσταση βλέπω λίγο πολύ οτι είμαστε όλες μας!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εμένα ιδιαίτερες ζημιές δε μου έχει κάνει ακόμη...

Ξεκολλάει από τον τοίχο τα αυτοκόλλητα που του έχω βάλει,ανοίγει ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα ντουλάπια ,ντουλάπες,συρτάρια κλπ και χώνει μέσα παντόφλες,τουβλάκια,φρούτα,σκουπιδάκια,παιχνίδια,κουτάλια κλπ

Ανοιγοκλείνει όλα τα παραπάνω και μετά τα κλείνει με δύναμη ώστε να κάνουν θόρυβο,με τραβάει μονίμως από τα πόδια για να τον στήσω όρθιο και να τον περπατήσω μέσα στο σπίτι,πετάει κάτι διακοσμητικές πέτρες που έχω σε μια πιατέλα στο καθιστικό,λέγοντας "μπλουμ"!(του μεινε απ το καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!)Αλλά κατά τ άλλα χοντρή ζημιά ακόμη δε μ ου χει κάνει!!!!!!!!!!!!!!!! 8-}8-}8-}8-}

Κωνσταντίνα,το Ολινάκι κοιμήθηκε 12ωρο?

Φτου!Φτου!Μακάρι να ξαναγυρίσει κι εμένα στις παλιές καλές εποχές!!!!!!!

Cesilia,21 νούμερο ε?

Εμένα είναι 14,5 μηνών και φοράει ακόμη 19 νούμερο,ο μικροπόδαρος!!!!!!!!

Όχι τιποτ άλλο αλλά πέρυσι στη βάπτιση,μας είχαν φέρει κάτι παπουτσάκια και πήγα και τα πήρα 21 νούμερο και φοβάμαι τώρα μη δε προλάβει να τα βάλλει,γιατί είναι χειμωνιάτικα!!!!!

Όσο για τον ορό,εμείς εκτός από τη μύτη,τον αδειάζουμε και στο πάτωμα!!!!!Τον κουνάει πέρα δώθε και ραντίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Φανή μου σε καταλαβαίνω!Το κακό μπορεί να γίνει όσο προσεκτικές και αν είμαστε!!!

Εμένα μου έπαθε κάτι ανάλογο με κουλουράκι Θεσ/κης,μέσα στο αυτοκίνητο ενώ οδηγούσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Ήταν πίσω στο καρεκλάκι και πνιγόταν κι εγώ να μη βρίσκω πουθενά να σταματήσω για να τον βοηθήσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #:-s#:-s#:-s#:-s#:-s#:-s#:-s#:-s#:-s

Θα μου πεις ας μην του δινες κοπελιά το φαγητό μέσα στ αμάξι!Αλλά είμασταν για ψώνια,του αγόρασα από ένα φούρνο το κουλουράκι,γιατί τρελαίνεται και όταν φτάσαμε στο αμάξι για να φύγουμε εκείνος ακόμη έτρωγε!Τι να του πω?Φέρε πίσω το κουλούρι,γιατί τώρα μπαίνουμε στ αμάξι?Θα χαλούσε τον κόσμο!

...................Ε,και την πάτησα! :(:(:(

Αυτά,γιατί σας πήρα μονότερμα!

Καλό Σ/κ σε όλες τις μανούλες!!!!!!!

Kαλησπερααααααα κοριτσακια μου, λεω οτι διαβαζω αλλα δεν αντεξα στον πειρασμο κ μπηκα να διαβασω τα νεα σας... :ymsmug::ymsmug::ymsmug: ..

Μολλυ μου, καλωσορισες κ παλι μια χαρα ο ζουζουνος σου..μεγαλωσε...κ σενα αρχισε τα ξυπνηματα ε;Κ μενα το ιδιο, μονο που δεν ξυπναει για να φαει απλα κ μονο για να τον παρω κ αμεσως κλεινει τα ματια του κοιμαται....Κ αυτα τα σταδια με το φαγητο τα περασαμε κ τα περναμε καπου καπου. με τις μερες του ειναι για το αν θα φαει μεσημεριανο.... :ymsick::ymsick::ymsick:

Κοριτσια, αν δεν τον βαλω να κοιμηθει για μεσημερι το βραδυ δεν ξυπνα αλλα δεν ξερω αν κ αυτο ειναι καλη λυση γιατι

1ον γινομαι κοματιαααααα @-)@-)@-)#:-s#:-s#:-s#:-s#:-s

2ον θα συνηθισει κ δεν ξερω αν ειναι σωστο απο τωρα να μην κοιμαται το μεσημερι....

δεν ξερωωωωωωωωωωω

Φανουλα μου , τι παθατε μωρε με ανατριχιασες....μπραβο σου παντως που τα καταφερςε κ το βγαλες,ουτε φανταζομαστε τι μπορει να φερει η ΣΤΙΓΜΗ....κ γω αυτα τα πνιξηματα τα τρεμω!!!!!!

Στρουμφοκωνσταντινουλα, το Ολινακι παραζωηρεψε....κ γω μια απ τα ιδια μολις κοιμηθει τρεχω να μαζεψω το βομβαρδισμενο τοπιο....ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ X(X(X(X(X(

Επειδη καπου διαβασα που λεγατε για νουμερακια παουτσιων εγω του πηρα πριν ενα μηνα αθλητικα 23νουμ κ τωρα του ειναι τσιτα οποτε παμε για 24.......Ν ανυσηχησω;;;;;;

Πολλα φιλια σε ολες κ να χετε ενα ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟΟΟΟΟ :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:o):o):o):o)

Kαλησπερα κι απο μενα...!

Χαθηκα στο χαος απ' τα παιχνιδια, ταπερ, παμπερς, ασιδερωτα, σιδερωμενα πεταμενα σε ολο το σπιτι... και δεν μπορεσα να σας πω ενα "γεια" ολη μερα!

Νευρα.. πολλα νευρα εχω σημερα..

Δεν βγηκαμε ολη μερα απ' το σπιτι και η Αναστασια κοιμηθηκε μονο 1 ωρα το μεσημερι..

Ηταν η χειροτερη μας μερα νομιζω.. Φωναζα-εκλαιγε-εκλαιγα.. και φτου κι απ' την αρχη...

Δεν μπορω να κανω βημα και ερχεται απο πισω να ριμαξει τον τοπο.

Ειχα αγκαλια τα ρουχα και τα πηγαινα στην κρεβατοκαμαρα.. ουτε εβλεπα που πατουσα τοσα που ηταν.. και η μικρη προλαβε να ανοιξει το συρταρι απ' το τραπεζακι του σαλονιου (εχουμε μεσα τα ποτα).. και ουτε καν το προσεξα.. Εφυγα πανω με φορα, κοντεψα να σπασω τα δαχτυλα στα ποδια μου, και απ' τα νευρα μου πεταξα ολα τα ρουχα στο μπαλκονι ετσι οπως ηταν κατω πεταμενα...

Αχ.. Δεν ειναι η μερα μου σημερα.. Κατι δεν παει καλα.. Κατι δεν κανω σωστα..

Δεν μπορω να εξηγησω τοση αναποδια..Που βρισκει τοοοοοση ορεξη ολη μερα?

Το σπιτι βομβαρδισμενο τοπιο.. Δεν αντεχω την ακαταστασια.. Θελω να τα βλεπω ολα στη θεση τους.

Η κουζινα μες στις δαχτυλιες.. το πλυντηριο πιατων επισης.. το ψυγειο ... μμμμ κατι παει να κανει..

πορτες, τραπεζακια μες στα σαλια, τα χαλια μες στα σουσαμια...

Τωρα εχει βαλει στο ματι και την τηλεοραση.. Σημερα πεταξε το παπουτσι της πανω...

Αμα πεταξει και κανενα μπουκαλι.. θα μας κλαινε οι ρεγγες... Ο μπαμπας την μαλωσε κι αυτη χτυπουσε τα μουτρα της μεχρι το βραδυ.. Δεν ειναι ουτε να της αφησεις, ουτε να την μαλωσεις...

Σαν πολυ να γκρινιαξα...sorry ρε κοριτσια αλλα ενα ριμαδοσαββατο εχω να ξεκουραστω και μου εβγαλε το λαδι..

Αυριο το απογευμα βαφτιζει και η κουνιαδα μου τον γιο της..! Εχουμε βολτα! Αντε να δουμε τι θα δουμε!

Ελπιζω να μη με βγαλει εκτος εαυτου..

Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο ηρεμη μπορω...

Τι καλα που τα πηγαιναμε τοσες μερες..

Δωρουλα μου... καλα.. τι ποδαρα ειν' αυτη.......???? :shock::shock::shock::shock:

Τι να ανησυχεις καλε πλακα κανεις..? (βρε μπας και δεν εκοψες του παιδιου τα νυχια? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: (Αστειευομαι εεεεε)...!!!

Καλο ειναι να κοιμαται και λιγο κατα την διαρκεια της ημερας.

Σιγα-σιγα θα μπει σε ενα "προγραμμα" και δε θα σου ξυπναει νυχτα.

Τωρα κουραζοναι, ολη μερα τρεχουν, παιζουν.. πως να αντεξουν ξυπνια ολη μερα?

Τα πιανει υπερενταση μετα...

molly, καλωσηρθες και παλι στην παρεουλα μας..

Οπως διαβαζω... ολες λιγο πολυ τα ιδια περναμε...

Κι αυτο που λες με το φαγητο μη σε απασχολει.

Θα υπαρξουν φορες που θα τρωει ασταματητα ολη μερα, κι αλλες που δε θα θελει ουτε καν να τα μυριζει.. Περνανε φασεις.. Μια χαρα ειναι και το υψος του και τα κιλακια του..

Οσο για το περπατημα που λες... χειροτερα τα πραγματα...! Ανακαλυπτουν οοοοτι ξεχασμενη τρυπα υπαρχει.. Παντου φτανει το χερακι τους. :D

Δε βλεπω τον υπολοιπο "λαο" :lol: και αρχισω να ανησυχω...!!!

Σαββατοβραδο και μ' αφησατε μονη... Γαιδαρες... :lol:

Καλησπερα κι απο μενα.

Τωρα κοιμηθηκαν τα σκασμενα. Πηγαμε το απογευμα στα Τζαμπο στην Πειραιως και γυρνωντας ειχε κλεισει η τροχαια την παραλιακη και μειναμε μιση ωρα ακινητοποιημενοι στο αυτοκινητο. Καποια στιγμη τα παιδια εκνευριστηκαν και αρχισαν να τσιριζουν, ευτυχως ειχα γαλα μαζι μου, οι υπολοιποι κορναραν χαμος γινοταν.

Κοριτσια θα σας πω ενα μικρο τιπ για το πως να αντιμετωπιζετε τον ατελειωτο χαμο που κανουν καθε μερα τα πιτσιρικια μας. Επειδη ειναι τωρα σε φαση αυξημενης αντιληψης αφενως κι εχουν και τα ξεσπασματα των νευρων απο την αλλη δοκιμαστε να τους δινετε δουλειες να κανουν. Παραδειγμα πας να απλωσεις τα ρουχα? δωσε στο παιδι να σου δινει τα μανταλακια, εξηγησε του πως να το κανει και επιβραβευστε στην πορεια, μπραβο τι καλο βοηθο που εχω εγω κλπ. Βαζεις σκουπα? διορισε το υπευθυνο για μια περιοχη να την αναλαβει μονο το παιδι, αλλα θελει και υποδειξεις, εδω δεν το εκανες καλα, ξαναπροσπαθησε... Στην αρχη πιθανοτατα θα σας σπασουν τα νευρα γιατι οι δουλειες πρεπει να τελειωνουν γρηγορα, αλλα δοκιμαστε το.

Παω να ενημερωθω για τα νεα σας κι επανερχομαι.

kαλημερα καλη κυριακη σε ολες @};-~o) εδω ειμαστε κ εμεις απλως ο αντρας μου κανει φορματ στον υπολογιστη μου κ δε δουλευουν καλα ολα τα προγραματα.... ;)

Φανη μου τι τρομαρα θα πηρες :( κ εμενα κανα δυο φορες πηγε να μου πνιγει, μια με κουλουρι γιατι εβαλε ολοκληρο κοματι στο στομα ο χαζουλης μου, κ μια με πατατα που σας το ξεναειπα νομιζω ;)

επισης μερικες απο εσας απ'οτι διαβαζω τωρα το γυρισανε στο να κοιμουντε μια φορα τη μερα, εμενα μου το κανει ολο το καλοκαιρι κ δεν ξερω κ τι θελει :?:

Μαρια ναι ακομη μια φορα τα δικα μας κανουν σχεδον τα ιδια, κ μαντεψε κ εμεις πηραμε προχτες 20 νουμερο παπουτσι γιατι θα το φοραμε με καλτσουλες,.....χιχι :lol: οσο για το φαγητο, ακομη εχουμε δραματα αν του κανω μοσχαρι με λαχανικα,κ απο γαλα με χιλια ζορια 200γραμ πρωι κ βραδυ,δεν ξερω αν διαβασες του δινω σιδηρο γιατι ειναι λιγο αδυναμος ;)

Αργυρω ευτηχως ειχες γαλα μαζι σου.....δυσκολο πραγμα κ αυτο εμεις ευτηχως δεν εχουμε τετοια εδω ;) επισης διαβασα πως ταλαιπωρηθηκατε πολυ με το εμβολιο, εμεις ευτηχως μονο γκρινια ειχαμε... ;)

Δωρα καλε μια χαρα μεγαλωνσουν τα ποδια του παιδιου, ειναι κ 12 κιλα κ κατι νομιζω... ;)

τωρα τα δικα μας νεα εχουμε μια γκρινια το κατι αλλο χθες ολη μερα σχεδον εκλεγε, κ εχουμε τα χερια μεσα στο στομα μαλον βγαζουμε τα πισω δοντια ;) εν τω μεταξυ κοριτσια τωρα που προσπαθει να περποατησει καθε μερα εχουμε κ πεσιμο ευτηχως ανωδυνο αλλα πεσιμο :( τα δικα σας πεφτανε κοριτσια; δεν τον προλαβενω.....το βραδυ κουνουσε το κεφαλι περα δωθε, κ σε καποια στιγμη τον βλεπω να κανει βουτα προς τα πισω :o κ ηταν πανω στον καναπε σας καρπουζι θ'ανοιγε το κεφαλι του......τα ειδα ολα :shock:

καλα ειπε καποια κοπελα ολες στην ιδια φαση ειμαστε, μονο ενας υπνος τα ξεκουραζει..... ;)

σας αφηνω παω να τελειωσω το φαγητο κ το απογευμα εχουμε ατα.......βαπτιση παλι, ακους Κωνσταντινα;

καλη κυριακη σε ολες σας @};-

Την καλημερα μου κι απο μενα!

Δεν εχω χρονο να σας γραψω πολλα.. :D

Μολις εκανα μπανιο και πρεπει να προλαβω να κανω μαλλια και να βαψω νυχια πριν ξυπνησει η μικρη. Ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα την Κυριακη.. Τρωμε στην μαμα μου..

Κι εμεις στις 5:30 εχουμε βαφτιση και 4 η ωρα πρεπει να ειμαστε ολοι ετοιμοι..!

Εχουμε και 80 χιλ. μπροστα μας.. :arrow: Ας ειναι μονο ησυχη η Αναστασια.Τιποτ αλλο δεν θελω.

Κοριτσαρες μου τα λεμε το βραδυ..

Καλη Κυριακη σε ολες. Φιλια

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!!Τι κανετε??

Εβαλα τη μπουμπου για νανι κ ειπα να μπω λιγακι να δω τι μου κανετε!!

Κοριτσια φτυστε μας...τωρα που δροσισε,19:30 κανει μπανιο κ 20:00 ειναι τεζα κ ξυπναει 9 το πρωι \:D/ \:D/ \:D/ !!!!Τη μερα κοιμαται μονο 1 φορα κ αυτη ειναι συνηθως 12-2!Ολη την υπολοιπη μερα ειναι στην μπριζα!!!

Σημερα κοινωνησαμε για 2η φορα κ ανοιξε το στοματακι της καλα καλα!!!Μετα πηγαμε κ κατσαμε στο σπιτι του νονου!

Αχ κοριτσια ειμαστε κ εμεις απιστευτα ζωηρες,που τα σκεφτεται ολα το μυαλο της δε ξερω!!!Τωρα εχω κολλησει κ δε μπορω να θυμηθω πολλα σκηνικα παντως το Φανη ειναι σα να περιγραφεις το σπιτι μου !!!Χαος!!!!Χθες που την εβαλα το βραδυ για υπνο ,πηγα στο σαλονι κ με επιασε νευρικο γελιο...σα παιδοτοπος ηταν,σα παιδικη χαρα....δεν υπηρχε ελευθερο χιλιοστο του πατωματος!!!Παιχνιδια,παιχιδια,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ταπερ,καλτσες,ψωμια,μανταλακια....ΧΑΜΟΣ!!!!Αυθορμητα,αντι να βαλω τα κλαμματα με πιασε γελιο :lol::lol: !!!!!!!Για φωταγραφια ηταν!!!!Θελω σιγα σιγα να την περιοριζω στο δωματιο της με τα παιχνιδια αλλα ειναι λιγο δυσκολο!Εχει κ σκαλοπατακι κ τη φοβαμαι!Αργυρω μου σε εμας παντως δε πιανει το κολπακι που λες!Ισως ειναι πολυ μικρη...αν της δωσω τα μανταλακια ή τα ρουχα να μου τα δωσει ,τα πεταει ολα απο το μπαλκονι!!!Εδω τα παιχνιδια της προσπαθω να τη μαθω να τα μαζευει ολα μεσα στο κουτι κ αυτη μολις τα βαλει αναποδογυριζει ολο το κουτι κ γελαει!!!!!!

Τελευταια παντως εχουμε φαει πολλες τουμπες γενικα!Νινινα μου εμεις τωρα τις τρωμε ,στην αρχη δεν ειχε πεσει καθολου,ηταν πολυ προσεκτικη!Τωρα που ξεθαρεψε τρωει τα μουτρα της!

Α!εμεις φοραμε 19 κ με καλτες 20!

Αχ κοριτσια επειδη ακομα δεν εχω ιδεα απο το νεο μαμμυ ,τι ομαδα λετε οτι εκανε το ζαιρακι??Που τη βρισκω??Οι φωτο ακομα δεν ειναι ετοιμες!Οταν ειναι θα σας βαλω εκει αν ειναι κ τις βλεπουμε μονο εμεις!!

Παντως βρε κοριτσια καθε μερα με εκπλησσει η σκατουλα,μεγαλωνει πολυ γρηγορα!!!Κανει πολλα καινουρια..προσπαθει να βαλει μονη τις καλτσες της(αλλα ματαια)κ πρωτα σκουπιζει με το χερακι της τα ποδια της,οπως της κανω εγω! :lol: !!Μια μερα παιρνει ενα αδειο ταπερ κ εβαζε μεσα το χερι κ εκανε οτι ετρωγε!Μετα εδινε κ στο αρκουδακι της κ του ελεγε μαμ!!!

Παντως οποτε της λεω "MH" και "ΟΧΙ" [-x[-x[-x δε πιανει με τιποτα ρε κοριτσια!!!Με κοιταει ,λεει κ εκεινη "MH" κ ειναι σκασμενη στα γελια το σκατο!!Κ ειμαι παντα πολυ σοβαρη κ αυστηρη,δε γελαω αλλα αυτη γιατι δε με παιρνει στα σοβαρα?????

Φανουλα διαβασα τι παθατε με το κοκαλακι....αχ κοριτσακι μου εχω λαχταρισει κ εγω πολλες φορες με τα λαστιχακια αυτα!!!!Μη το σκεφτεσαι,περασε!!!Κ μη κατηγορεις τον εαυτο σου!!!Θα αρρωστησουμε!!!Ολα καλα τωρα!!Ασ'τα τα κοκαλακια!!Κουκλα ειναι κ ετσι,ειμαι σιγουρη!!

Να ρωτησω κατι!!Εσας που τα μαιδακια σας εχουν πολλα μαλλακια,τους τα κοψατε μετα τη βαφτιση??Η μαμα μου εχει φαγωθει να της τα κοψουμε λιγο,να φυγουν λεει τα μαλλια της κοιλιας!Θα ειναι λεει πιο καλα!Εγω δε πολυθελω...Τι κανατε εσεις??

Ντινακι μου ποσο γελασα με τις περιγραφες σου για την Ολινα δε φανταζεσαι!!!!Φανη κ με σενα το ιδιο!!!Λοιπον τα παιδια εχουν πολλες ιδιες συνηθειες...εγω το μονο ντουλαπι πυ εχω χωρις ασφαλεια ειναι στο μπανιο....εκει εχω βρει απο ψωμια μεχρι καλτσες κ πιπιλες :shock::lol: !!!!

Φιλησε μου την κουκλα σου Ντινακι μου!!

Καρολινακι μου με το καλο να μπειτε στο σπιτακι σας επιτελους!!!!Εκανες κ κοπανα απο τη δουλεια ειδα ε?!Ατιμο κοριτσι :P !!!Το παπακι μας τι κανει??Σε τρελλαινει απο ολες τις αποψεις???Φιλια πολλα!!!

Mαρακι μου καλως μας ηρθες κ παλι :):) !!!Μωρε τι νουμερο ειναι αυτο που σου κανει ο ζουζουνος σου??Θα περασει μωρε τωρα που χειμωνιαζει!Προσπαθησε να του παρατεινεις την ωρα που θα φαει οταν ξυπναει!Ξυπναει δλδ 4:30,ταισε τον 5!Θα το κοψει σιγα σιγα!Τωρα το χειμωνα θα κοιμουνται κ πιο πολυ!

Κατι που λεγατε για 2ο παιδακι....εγω με τον αδερφο μου εχω 6 χρονια διαφορα κ μια χαρα τα περασαμε!!!Κ με επαιζε(ενταξει οχι παντα ειναι η αληθεια!)κ με προσεχε,κ εξω με εβγαζε αργοτερα...μια χαρα!Ειναι στα παιδια κ στο πως τα μεγαλωνουν οι γονεις,οχι τοσο στη μικρη διαφορα!Ασχετο τωρα αλλα ειχα ξεχασει να το πω!!

Τελικα τα καταφερα μια χaρα με τη φωκια μου(την βρηκα σε ενα σαιτ!)κ με την υπογραφη!!!Μεχρι εκει ομως!Απο τα υπολοιπα δεν εχω ιδεα ακομα,δεν εχω ψαξει καθολου το σαιτ!

Αχ θελω να γραψω κ να σχολιασω κ άλλα αλλά εχω παθει μπλακ αουτ τωρα :shock::shock: !!!

Θα επανελθω!!!Σας φιλω οοοοοοοολες!!!Καρολ,Ντινακι,Νινινα,Χρυσα,Δωρουλα,Φανη,Αργυρω,Αννουλα,Ζαιρα,Μαρακι(τελεια η φωτο!!!!Φτου,φτου!!)........μουτς,μουτς!!!Καλο βραδυ!!!

κοριτσακια μου τι κανετε?

ΦΑΝΗ μου ψυχραιμια!παντα υπαρχουν κ οι ασχημες μερες που δεν εχουν τελειωμο...παντως θα συμφωνησω με την ΦΡΟΥΚΤΗΝΟΣ!εγω ετσι εκανα απο πολυ μικρος που ηταν κ εχω γλιτωσει.π.χ.βαλε αγαπη μου στο κουτι σου τα παιχνιδια παλι κ ελα να σου δωσω 1 φιλακι!τις περισσοτερες φορες πετυχαινω τον σκπο μου.εξαρταται απο τη δοση τρελας που εχει την παρουσα στιγμη.γινομαι εξω φρενων οταν ανοιγει τις ντουλαπες κ τραβαει ολα τα σιδερωμενα ρουχα χαμω.καποτε επιανε κ τα παπουτσαια μου αλλα επειδη αυτα ειδικα κοστιζουν πααααρα πολλα τα εφτιαξα με τα κουτια τους ετσι ωστε να μην τουν τραβανε την προσοχη.εχθες αρχισε να με τραβαει κ του λεω τι θες αγαπη μου που με πας κ ελεγε μπαου μπαου...εμεις κ οι μασαι εχουμε καταντησει...κ τελικα ηθελε να παμε στο μπαουλακι με τα παιχνιδια.σας ειπα που λεει κ κακο???το σκατο οτι του απαγορευω μου λεει κακο!κ φωναζει κ ενα σκυλακι συνεχεια που τον λενε γιουρι χαχαχ!εχει αρχισει αποτομα να μεγαλωνει μου φαινεται.

οσο για τα φαγητα εμενα το απογευμα θελει τωρα αλμυρα.ολο κρεμες γλυκιες βαρεθηκε.του δινω λιγο απ'το μεσημεριανο η καμια πατατα με καροτο.σκεφτομαι να αλλαξω το γαλα του.οι επιλογες μου ειναι η εβαπορε παιδικο η νουνου η φρεσκο μακρας διαρκειας φαμιλυ η φαρμα.δεν ξερω τι νακανω.τωρα δινω το νεσλακ μακρας διαρκειας αλλα η κως εχει συνεχεια ελλειψεις κ τα σουπερ εδω ξεμενουν.παντα υποχρεωνομαι να μου στειλουν απο ροδο.τον νοεμβριο θα παμε αθηνα κ ελεγα να αγορασω απο κει μερικες κουτες να εχω αλλα ποσες πια να παρω?εδω παντως πολλες κοπελες που ρωτησα δινουν εβαπορε...τα φωτα σας παρακαλω!

Καλημεραααααα!!!!!!!!!!!

Τι κανετε;;;;

εγω εχω κατι νευρααααααα!!!!

μου την εδοσε ενας βλακας στο δρομο σημερα

τεσπα

Τι μου κανετε;;;

νεα διαβαζω.....σορυ που δεν σχολιαζω αλαλ ειμαι απο τις 5 στο ποδι.

Με συγχησε μια θεια μου το σαββατο.

μερικοι ανθρωποι ειναι αναισθητοι

καλημερα καλη εβδομαδα.....

Χρυσα υπομομη κοριτσι μου.... ;) τι να πω καποιοι ανθρωποι.....απλα δεν καταλεβενουν..... :twisted:

εμεις το πρωι δεν ειχαμε νερο κ τωρα τρεχω σαν το βεγγο ενα σπιτι πανυγηρι..... :?

καλημερα καλη εβδομαδα.....

Χρυσα υπομομη κοριτσι μου.... ;) τι να πω καποιοι ανθρωποι.....απλα δεν καταλεβενουν..... :twisted:

Στελλα κ εγω δεν τον κουρεψα ακομη κ οι δικοι μου γκρινιαζουν :roll: ισως του παρω λιγο τις ακρες αυτες τις μερες, να μην τους ακουω κιολας.... ;)

εμεις το πρωι δεν ειχαμε νερο κ τωρα τρεχω σαν το βεγγο ενα σπιτι πανυγηρι..... :?

Kαλησπερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!

Καλο χειμωνα βρε κοριτσια...!! Οι ζακετες πρεπει να εχουν την τιμητικη τους σημερα....!!!

Αλλαξε ο καιρος... και φοβαμαι με τις ιωσεις απο τον παιδικο... μη της κουβαλαω σπιτι στη μικρη.

Εχουμε εμβολιο το απογευμα και θα μας ακουσουν παλι τα 7 χωρια... :cry:

Αννα εγω μετα το χρονο της δοκιμασα φρεσκο... Δεν επινε πανω απο 70-80 ml..

Aυτο γινοταν για 2 εβδομαδες.. Τζιφος.. Μετα πηρα εβαπορε το noulac (+6 μηνων εγραφε επανω)

1 εβδομαδα με το ζορι κι αυτο... Και ετσι το γυρισα παλι στη σκονη απο το φαρμακειο...

(250 ml και θελουμε και σημπληρωμα)...! Δε της φτανει... Τι εφταιξε δεν ξερω. :roll:

Αυτες τις μερες θελω να της δοκιμασω παλι φρεσκο μηπως και το πιει.

Περασαν 3 μηνες απο την πρωτη φορα που το δοκιμασε και δεν το επινε.. Θα δουμε..

Στελλα την δικια μου την εχω κουρεψει 3-4 φορες την φρατζα.. αλλα μιλαμε ειχε φτασει στο σαγονι. :lol:

Τα υπολοιπα δεν τα πειραξα... Τα εχουμε να ανεμιζουν δεξια και αριστερα...! :lol:

Κατερινακι μου, καλησπερα... τι κανει ο μικρος? Ηρθε το νερο..?

Χρυσα μου.. μερικοι ανθρωποι ειναι εντελως ΑΝΟΗΤΟΙ.. Πιστεψε με.. δεν ειναι και λιγοι.

Να τα "χωνεις" σ' οποιον παει να σου τη βγει... Μην αφηνεις να σε εκνευριζουν.. Αιντε..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...