Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Πεισματαρικο Ζαιρακι... τωρα θυμωσα....!!! 8-}

Μ' αρεσει πολυ η κουβεντα που κανουμε και οι διαφορετικες αποψεις που εχουμε!

Αυτη ειναι η ουσια για μενα! Να διαφωνουμε.. ;)

Πως αλλιως θα κανουμε διαλογο? ;)

... Μιλαω ακριβως ετσι οπως εχουν τα πραγματα.. ουτε περιτυλιγματα ουτε κορδελες βαζω.

Και καποια πραγματα που εσυ δεν τα δεχεσαι.. εγω δε τα δινω σημασια...

Θα ηθελες να κανεις 5-6 παιδια στη σειρα με το ιδιο σκεπτικο?

Με ολα αυτα που μας εχεις πει... Μ' αυτα που πιστευεις....

θα σκεφτεσαι το ιδιο για την αποκτηση τριτου-τεταρτου-πεμπτου-εκτου παιδιου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Nα μαι κ εγώ..!!!

Μη μου παραπονιέστε,δε σας ξεχνάω,απλά με τούτα κ με κείνα,με το Ολινάκι να

τρέχει σαν τρελό όλη μέρα,ούτε προλαβαίνω αλλα ούτε κ τολμάω να ανοίξω λαπιτόπι

μπροστά της.... [smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif]

Νινίνα μου περαστικούλια,να μου προσέχεις τον Παναγιωτούλη μου..

Στελλούνι μουουουου!!!Πού χάθηκες αστεράκι μου???Αχ πες μου λεπτομέρειες

για την μικρούλα σου να με παρηγορήσεις...Όμορφο κ το Αφροδίτη,δε λέω..Αλλα θαρρώ

σ αυτό το κουκλάκι θα μου άρεζε κάτι πιο καλλιτεχνικό...Ναταλάκι ας πούμε,ή

Φαίδρα..Anyway,να είναι γερη,καλοφωτισμένη κ η Παναγίτσα να είναι κοντά της,αυτό

είναι το πιο σημαντικό!

Κάρολ μου τι κάνετε??Τι νέα απ το παπί??Αλήθεια,το σπιτάκι σας σε τι φάση βρίσκεται?

Σες μου,αγαπημένη συμπεθέρα δεν έχω λόγια πια κ ότι κ να περιγράψω είναι λίγο...

Ώρες ώρες νιώθω τραγική μάνα,γιατι το παιδί μου ΣΥΝΕΧΩς κάνει όσα ΔΕΝ πρέπει να κάνει

κ ΣΥΝΕΧΩς μαλώνω κ μη κ μη κ όχι κ σε παρακαλώ...Μια κρυφη ελπίδα οτι εκεί κοντά στα

2 θα ηρεμήσει λίγο την έχω πάντως...έτσι μου λένε μανούλες...Ή μήπως παρηγορούν...την

άρρωστη?? :-ss

Ντινάκι μου εσύ καλά τα λες,μια χαρά...Σε πόσα κεφάλια αγύριστα σαν το δικό μου

(κ της Φανούλας βεβαιως βεβαίως,χαχαχαχαχα...............)

όμως μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης..Αυτό είναι το θέμα,χιχιχι!!! :-\

Μαράκι μου πολύ μας έλειψες,ελπίζω τώρα να έχουμε πιο συχνά νέα σου...

Σουλίτσα μου γλυκιά εμείς τα λέμε κ μέσω φβ,ευτυχως δε σε χάνω!!! :-*

Σήμερα στη Δράμα βρέχει απο το μεσημέρι...Κ άντε να πεισεις την Ολίνα να μη βγει στο μπαλκόνι

γιατι κανει πλίτσι,μου χει κάνει τα τζάμια μαύρα χάλια ως συνήθως,κ βέβαια απ την

τσαντίλα της όταν βαρεθήκαμε να την ακουμε να μας μαλώνει κ να φωναζει,όταν βγήκε

πέταξε τα μισά μανταλάκια στον κήπο της οικοδομής...Άβυσσος...........

Ντινάκι μου εσύ καλά τα λες,μια χαρά...Σε πόσα κεφάλια αγύριστα σαν το δικό μου

(κ της Φανούλας βεβαιως βεβαίως,χαχαχαχαχα...............)

όμως μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης..Αυτό είναι το θέμα,χιχιχι!!! :-\

θα προσπαθήσω με όλη τη καλή μου διάθεση.

ε΄χω καλό ποσόστο το έχω ξαναπεί, έχω βάλει 4 στο τρυπάκι και προσπαθούν.

Φανούύύυύύύύύύύλα κρύψου,σε βλέπω φουσκωμενή =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Καλησπερα κοριτσια, τι κανετε?

Καταρχην ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη zaira για την εγκυμοσυνη, αντε με το καλο και οι επομενες που το επιθυμουν. Εγω δε θα προσπαθησω να πεισω καμμια για δευτερο, ειναι προσωπικη επιλογη, ο καθενας ζυγιζει τις δυνατοτητες του προς πασα κατευθυνση (οικονομικες, προσωπικες αντοχες, φυλαξη του παιδιου κλπ) και αποφασιζει. Εχοντας ηδη δυο παιδια και σε κοντινες ηλικιες (18 μηνες διαφορα) σας λεω οτι δεν ειναι κατι τοσο δυσκολο οσο κι εγω φοβομουν στην αρχη. Εγω βεβαια δεν ειχα την "πολυτελεια" να περιμενω. Εκ του αποτελεσματος κρινοντας θεωρω οτι ηταν απο τις καλυτερες αποφασεις που πηρα στη ζωη μου. Ημουν και τυχερη γιατι το δευτερο ηρθε σχετικα γρηγορα.

Στα δικα μου τωρα, περασαμε καποιες μερες πραγματικα φρικη. Το εμβολιο που εκανε η μικρη (MMR) ειχε αθλιες παρενεργειες. Απο την επομενη μερα κιολας το παιδι ειχε αυξημενη ανησυχια κι οσο περναγαν οι μερες γινοταν χειροτερα. Και πυρετο ανεβασε και εξανθηματα εβγαλε αλλα το χειροτερο ηταν οτι σπαραζε στο κλαμα ολη μερα κι ολη νυχτα, μονο στο αυτοκινητο κοιμοταν οποτε φευγαμε στη μαυρη νυχτα για να κοιμηθει λιγο το παιδακι.

Την ιδια εποχη ο γιος εβγαλε ολα τα ψυχοσωματικα απο το αγχος του για τον παιδικο και σπαραζε κι αυτος στο κλαμα, εκλαιγε ακομα και στον υπνο του, εβλεπε και τη μικρη να κλαιει και στεναχωριοταν κι αυτος (μαμα γιατι κλαιει το μπουμπουκακι?). Στο καπακι μου ηρθε και περιοδος κρυωσα κιολας απο τις νυχτερινες εξορμησεις για να κοιμαται η μικρη.

Ευτυχως ολα αυτα τελειωσαν η μικρη πλεον κοιμαται ησυχα και στην ωρα της, ο μεγαλος συνηθιζει σιγα σιγα, σημερα δεν εκλαιγε το μεσημερι που πηγα να τον παρω, μου περασε και το κρυωμα. Τι καλα!

Σας επρηξα, παω να διαβασω τα νεα σας και επανερχομαι.

μα βρε Φανούλα δε μιλάμε να κάνεις μια ντουζίνα παιδιά.

μιλάμε ότι όταν κάνεις ένα, είσαι υποχρεωμένος ν ακάνεις και 2ο - ή και παραπάνω- κατ' εμένα,\.

γιατί θα μεγαλώσει και θα σου πει γιατί δεν έχω αδερφάκι??εκεί τι απαντάς ????? ότι πλήρωνες το δάνειο...????????????? ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.....

και αυτό που προσπαθώ να αποδείξω είναι ότι τ ααδερφάκια πρέπει να είναι κοντα ηλικιακά ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,.. από όλες τις απόψεις....

αν έχουν 4-5 χρονια, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις.

και άντε και πέρνεις την αποφαση....τι είναι παραγγελία, το δώσαμε και σε 9 μ΄νες μας το στείλανε??

εχώ πρίπτωση που στο 2ο προσποθούσε 2 χρόνια με αποτελεσμα να έχει τώρα ένα 5 χρονών και ένα κάτι μηνών... είναι ωραίο τώρα αυτό??????ασε που στέρεψε προσπαθώντας να το κάνει και τώρα αντοχές 000000......

η ζω'ή είναι απίθανη δεν μας τα φερνει δυστυχώς όπως τα "υπολογίζουμε "...

λοιπόν εγώ καληνυχτίζω η εγκυμονούσα,διότι ξυπναώ νωρίς και τώρα χρειάζομαι ύπνο όπως γνωρίζετε καλά

:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

φιλάκια σε σας και τα μωράκια σας.

να μαστε καλά.

Φανούλα φιλάκια..........π΄ρεπει να συμπεθεριασουμε πραγματικά σαν το σκύλο μα τη γάτα θα μαστε,,,αυτά που κοροιδεύουμε

χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

Kαλημερούδιαααααααααααα!!!! :x Τι μου κάνετε??

Εγώ απολαμβάνω καφεδάκι.. ~o) μια που το ολινάκι μου κάθεται στο πάρκο

κ παίζει..Μοναδικές κ σπάνιες στιγμές!!! :))

Φρουκτήνος(ποιό είναι το μικρό σου?) περαστικά σας βρε κοπέλα μου,μα

γιατι πάντα μα πάντα ενός κακού να έπονται μύρια..???Άχ τι να πω,άλλο κακό να

μη σας βρεί!!! :-*

Ντινάκι καλε ναιαιιαιι..Εσείς πρέπει να συμπεθεριάσετε με το Φανούλι πάση θυσία!!

Θα χετε πολύ γέλιο οι συμπεθέρες... [smilie=pain10.gif]=))

Καλά,εσείς να δείτε τη σβουρίτσα μου,κάθε φορά που ετοιμάζεται να κάνει σκανδαλιά,

πρώτα λέει α-α,κουνάει το δαχτυλάκι έτσι ακριβώς... [-x κ μετά..τρεχάτε ποδαράκια μου!!!

Κ όχι τίποτα αλλο,έτσι φέρνει βόλτα όλους τους υπόλοιπους(εκτός απο τη μάνα-Χίτλερ)

κ δε μπορούν να την μαλώσουν,ότι κ αν τους κάνει...

Τι μας περιμένει ακόμη????? x_x

Για πείτε μου,τα νέα σας....

Εχοντας ηδη δυο παιδια και σε κοντινες ηλικιες (18 μηνες διαφορα) σας λεω οτι δεν ειναι κατι τοσο δυσκολο οσο κι εγω φοβομουν στην αρχη. Εγω βεβαια δεν ειχα την "πολυτελεια" να περιμενω. Εκ του αποτελεσματος κρινοντας θεωρω οτι ηταν απο τις καλυτερες αποφασεις που πηρα στη ζωη μου. Ημουν και τυχερη γιατι το δευτερο ηρθε σχετικα γρηγορα.
.

είδατε να την ακούτε την παλιά.

δεν ειναι κατι τοσο δυσκολο οσο κι εγω φοβομουν στην αρχη.

η Αργυρώ που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ηταν απο τις καλυτερες αποφασεις που πηρα στη ζωη μου.
.

Καλημερα!!!!

ΩΩΩΩΩ καθετε η Ολινα στο παρκο!!!!!!!

Ουαου!!!..ο Χριτοφορος ποτε!!!

Φρουκτινος και εμενα εκανε ιστοριες με το ΜΜR...ασε δε θελλω να τα θυμαμαι...

περαστικα σας!!!

Τι να πω..δεν θυμαμαι..βαριεμαι!!!

Εχω αρκετη δουλιτσα σημερα!!!!

Συμπεθερα ασε,ούτε στον παπά το λέω!!!!!!!!!!!! ^#(^

Εχω εκεί μέσα παιχνίδια που δε τα βγάζω έξω κ της αρέσουν..χμ...για την ακρίβεια της

αρέσει να τα ρημάζει μια που δεν έχει αλλού την ευκαιρία,κ τη χωνω εκεί μέχρι να πιω

τον καφε μου γιατι αν δεν περάσει τουλάχιστον μία ώρα απο την ώρα που ξυπνάω

δε λειτουργώ κ δεν είμαι καθόλου σε φάση να κυνηγάω κ να μαλώνω... i-)

Σήμερα ειδικά ξύπνησε με τρελά κέφια,ούτε ρούχα μ άφηνε να της βάλω,χτυπιόταν κ

στριφογυριζε σαν τρελή...... [smilie=blob8.gif]

Καλα τωρα σοβαρολογεις..αμα καθετε ειναι φοβερη ασφαλεια

εγω τον δικο μου ακομα και στην τουαλετα μαζι μου τον παιρνω...

μαδαει το χαρτι υγειας---το πιγκαλ το εχω εξαφανισει..το μπιντ ετον εχω αποσυνδεσει απο το νερο..και υπαρχουν μονο σερβιετες στο κατω τουλαπι..

ενα φεγγαρι διελυε την αποχετευση..αλλα βρικα τροπο να την κλεισω και αυτην οποτε ΟΚ.

Ενωμεταξυ σημερα ξυπνησε στις 4 ...χλαπακιασε 150 γαρρμαρια γαλα..και ξεραθηκε στον υπνο..ολη νυχτα αναπνεει με το στομα λογω βουλωμενης μυτης..το πρωη εχει μυτη σουπερ

Xαχαχα..καλά αυτό με τη μύτη πώς το καταφέρνει???? =))

Καλε κ εγώ τις πόρτες κ απο τα 2 wc τις έχω κλειστές κ κλειδωμένες,κ εννοείται πιγκάλ εξαφανισμένο,

χαρτί υγείας πάνω στο καλοριφέρ κ χλωρίνες κτλ κτλ μόνο στα πάνω ντουλάπια(που ευτυχως είναι

τα περισσότερα,κάτω έχω μόνο την παρακαταθήκη των pampers...

Κ παρόλα αυτά όποτε κάνω μπάνιο κ την εχω μαζί μου,μου χει κάνει τα απίστευτα..χθες ας πούμε

κουβαλούσε πραγματα απο το δωμάτιο της κ τα πετούσε μέσα στη μπανιέρα!!Οπότε όταν βγήκα,εκτός

απο τον εαυτό μου κ την Ολίνα,έπρεπε να κουβαλήσω σελτεδάκια,αρκουδάκια,sudocrem κ παμπερς

στην απλώστρα να στεγνωσουν.....

χαχαασ..καλοοοο

οχι εμενα δεν κουβαλαει την προικα του..αλλα εφαγε σαπουνι..μη γελλας..ξεχασε ο αντρα ςμου το σαπουνι του μια φορα στο χειλο ςτης μπανιερας αντι για το ραφακι ψιλα..και ο μικρος σε ανυθποπτο χρονο εφαγε λιγο...ευτυχως ηταν σαπουνι με ελαιολαδο φυσικο δηλαδη και οχι χιμικο..αλλιως κλαφτα

καλημερουδια σε όλες φιλεναδίτσες μου!!!!!!!!!!!! :):)

δεν μπαινω τοσο συχνα..αλλα ελπιζω να μην με τσεχνατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... :((:((

σημερα λειπει το αφεντικοοοοοοοοοο...και ειμαι πολυ πολυ χαρούμενη :ymapplause::ymapplause::YMHUG::YMHUG::ymparty::ymparty: φαίνεται ε?χαχα αλλα επειδη καθομαι στην εισοδο δεν μπορω να ξεπορτισω πολυ...απλα ειμαι πιο χαλαρηηηηηηηηηηηηη...

αχ μην λετε αλλο για μωρακιαααααααααα...εγω θελω και πολυ μαλιστα !!!! :lol::lol:

!λεω..αντε αλλο ένα...λιγο υπομονη με τα ξενυχτια... :?:? ελπίζοντας το δευτερο να μην μοιάζει στους κολικούς και τις δυσκολιες του υπνου με της λυδιας μου που για 50 μερες ειχα μια όμορφη νυχτεριδουλα σπίτι !!!!!και έκανε κυριολεκτικα την νυχτα μερα.... (-|(-|:-s και η μανουλα να κουτουλαει...και ο μπαμπακας μας...το ιδιο..αλλα ο μπαμπακας σκεφτεται και τα οικονομικα και να μπουμε επιτελους στο σπιτακι μας... μιας και σε λιγο θα μετακομιζουμε ...

Ντινούλι μου που με ειχες ρωτησει ευελπίστουμε αρχες Νοεμβρη το πολυ να χουμε μπει κοριτσακι μου.... [smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif] μου αρεσε πολυ αυτο με το [-x[-x φιλησε μου την ...

Στελλίτσα μου πολυ όμορφο ονοματάκι και το Αφροδίτη...βαλε μας μωρε καμμια φωτο της μικρουλας Αφροδιτουλας που πλεον θα χει γινει ολοκληρη κοπέλαααααα... μια ιδεα...βαλτην στην ομαδα της Ζαιρούλας ;);)θα την δουμε ετσι μονο εμεις...

Φανουλα μου...τι κανεις κοριτσάκι μου?? τα μωρακια σου που προσεχεις και φροντιζεις ...ειναι τρέλα ε? :lol:=))=)) η όμορφη κορουλα σου καλα?

Χρυσουλινι μουυυυυυυυυυυυυυ και εγω βαριεμαι ...στην δουλεια ειναι παντα καπως....ο ταζουλης μας ο τσαχπινιαρης μας?????? πηρε κανα κιλακι τωρα ?

Δωρουλα μου ελπίζω να περασει μωρε κοριτσακι μου αυτη η φαση με τον υπνο....ξερω ποοοοοοσο κουραστικο είναι...ειδικα οταν στο κανει ετσι ξαφνικα...

Συμπεθερουλα μου τι κανετε? ο γαμπρος μου?

Αγγελικούλα μας λειπειςςςςςςςςςςςςςςς...συγγραφεα μου!!!!!!!!!!

φιλακια σε όλες τις μανουλες και τα απιστευτα μωρακια τους!!!!!!!! :x:x:x

Ντινουλι σου απαντησα και στο fb...πας στην κοινότητα -εμφάνιση όλων (των ομάδων) και βρίσκεις μανουλες καλοκαιριου 2009..αν θυμαμαι καλα γιατι κολλαει και δεν μπορω να μπω.... :(:( κανεις αιτημα επαφης και σε κανει accept η Ζαίρα...

kαλο μεσημερι τι κανετε; καλε ποσα γραψατε σε μια μερα :o η ομαδα γυρισε δρυμιτερη...χιχι :lol:

Μαρια χαιρομαι που γυρισατε κ ειστε καλα @};- στο εχω ξαναπει νομιζω πως κ ο Παναγιωτης με το δικο σου εχουν πολλα κοινα ;) ισως να ειναι τα μοναδικα παιδακια της παρεας που δεν περπατησανε ακομη μονα τους, γιατι κ εμεις αν πιανομαστε απο καπου παμε παντου ;)

Στελλα ναι βαλε καμια φωτο να δουμε ;) παρεπιπτοντως οποια ξερει πως δουλευει καλα αυτη η ομαδα ας μου πει, οσες φορες μπηκα δεν βρηκα ακρη [smilie=dontknow.gif]

Κωνσταντινα τι να πω η Ολινα καθε μερα κ μια νεα εκπληξη ;) φροντιζει να μη βαριεσε :lol:

Δωρα 12 κιλα μια χαρα ειστε ;) εμεις ουτε 10 μας λειπουν κατι γραμ ;)

ξεχασα να σας πω οτι ο μικρος δοκιμαζει τα παντα κ οτι του αρεσει κανει μμμ.....κ οταν δε του αρεσει παει στο πατωμα κατευθιαν :o χθες μου εκανε νουμερα δεν ηθελε το βραδυνο γαλα κ ειχαμε στις 3 τα μεσανυχτα ξυπνηματα, ελπιζω να μην του γινει χουι :?: δεν μου τα κανε μωρο αυτο κ τα κανει τωρα :?: επισης σημερα του ειχα ψαρι μα λαχανικα κ του εβαλα μεσα πιπερια φλωρινης κ πρασινη, που πριν το αλεσω τις ξεφλουδισα, πηρε μια γλυκια γευση κ ευτηχως το εφαγε ;) οποια θελει ας το δοκιμασει.....

σας αφηνω καλο απογευμα καλη ξεκουραση σε ολες @};-

Kαλησπερα κοριτσαρες!

Τι κανετε?

Πολυ μ' αρεσει που η ομαδα μας ειναι δυναμικη!

Μας λειπει η Αγγελικουλα... Οποια μιλησει μαζι της να της δωσει πολλα φιλια.

Ζαιρα μου.... αμα σε κανω συμπεθερα θα βαλθεις να κανεις πολυτεκνο και το κοριτσακι μου...χαχαχαχχα!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν μου αρεσε κατι που διαβασα χθες που εγραψες... :(:(:(

"Αν ειναι να κανεις παιδι μετα απο 4-5 χρονια καλυτερα να μη το κανεις"... :(:(:(

ΔΙΑΦΩΝΩ!!! Οπως εχεις νιωσει εσυ ετοιμη για δευτερο παιδακι τωρα, πολλες γυναικες μπορει να νιωσουν την αναγκη μετα απο 5-6 χρονια.. Γιατι να μη το κανουν?

Για να μη "κακοκαρδισουν" το μεγαλο που δεν θα εχει παρεα να παιζει?

Κι οπως εσυ πολυ καλα ξερεις οτι μπορεις να θρεψεις 2-3 παιδια αλλοι μπορει να μην εχουν την δυνατοτητα ουτε για 1 δυστυχως... Κι ας ΘΕΛΟΥΝ!

Ντινακι μου... ευτυχως η βροχη σταματησε.. πιστευω να μη μας την κανει την ζημια μεχρι το απογευμα και να βγουμε καμια βολτα...

Η Ολινα κι αυτη απο ζωηραδα αλλο τιποτα..

Ελατε να κανουμε παρεα.. Να δουμε ποια θα νικησει...!! χαχαχα!! :lol::lol::lol::lol:

Χθες βραδυ σε ολο το σπιτι ειχε πεταμενες πατσετες-παιχνιδια-ταπερ-κουταλια... και μεχρι τις 1 μαζευα για να τα βρω "καπως" καθαρα την επομενη... ουφ..

Χρυσα μου , καλη συνεχεια στη δουλιτσα σου...

Κι εμεις μια απ' τα ιδια.

Το παρκο το μαζεψαμε εδω και 2 μηνες.. Τζαμπα χωρο επιανε..

Το χειροτερο για μενα με την μικρη ειναι οταν κανω μπανιο κι' αυτη αλωνιζει... Καμια μερα θα το ανοιξω σαν καρπουζι το κεφαλι μου μες στην μπανιερα...

Με την πρωτη αναποδια που κανει πεταγομαι να την αρπαξω...

Ευτυχως το χερακι της δεν φτανει ακομη να ανοιξει την πορτα να βγει απ' το μπανιο..

αλλιως... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: κλαφτα Χαραλαμπε.. :lol:

Αργυρουλα μου τι κανεις?

Πως τα πατε με τα γιο-γιο?

Χαιρομαι που τα παιδακια ηρθαν γρηγορα, και αλλαξαν τη ζωη σας.

Ειμαι πολυ χαρουμενη που ακουω οτι οι αποφασεις που πηρατε ηταν οι καλυτερες της ζωης σας.

Καρολινακι μου....

Εγωωωω.... εγω σε τσεχναω... (που και που) :D:D:D:D:D:D

Κι εσυ θες μωρακι.......???? :shock: Τελειαααααα..... Αντε βαλτο μπρος κοριτσαρα μου..!

Nινίνα μου ναι καλέ...Γι αυτό τα κάνει όλα,για να μη βαριέμαι...Όχι

γιατι 'εχει σκουλήκια στον κ@λο της!!!!!! :))

Φανούλι αστα να πάνε...Που λέει κ ο αντρούλης μου τα βραδια όταν κοιμάται η Ολίνα

κ αρχίζω να μαζεύω πραγματα κ να σέρνω καναπέδες.."Ωχ,πάλι ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις

τον κόσμο??" :D Χθες για παράδειγμα,βρήκα ένα αυγό απο τη φάρμα της μέσα στον κουβά μου,

μανταλάκια στην παπουτσοθήκη,σουβέρ έξω στο τραπέζι του μπαλκονιού,την καινούρια μας

τσαγιέρα κάτω απο το πάρκο μαζί με βιβλία κ τουβλάκια κ βέβαια τη μία παντόφλα του μπαμπά

της κάτω απο το κρεβάτι μας κ την άλλη κάτω απο το ανάκλινδρο στο σαλόνι....

έλεοοοοος δηλαδή...... ~x(~x(~x(

Σημερα θα την πάω να περάσουμε το απόγευμα μας στο σούπερ...Όσο λιγότερο μες στο σπίτι

τόσο το καλύτερο...

Κ επειδή τελευταία συνέχεια γκρινιάζω βρε κοριτσια μου,να πω ξανά

οτι παρα την όόόόλη ταλαιπωρία την λατρεύω την σκατένια μου!!!!!!!!Γελάει δυνατά

κ νιώθω οτι είμαι στον Παράδεισο.....Λίγο ακατάστατος,αλλα ΝΑΙ,Παράδεισος!!!!

:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

α.Εγω δε θα προσπαθησω να πεισω καμμια για δευτερο, ειναι προσωπικη επιλογη, ο καθενας ζυγιζει τις δυνατοτητες του προς πασα κατευθυνση (οικονομικες, προσωπικες αντοχες, φυλαξη του παιδιου κλπ) και αποφασιζει. Εχοντας ηδη δυο παιδια και σε κοντινες ηλικιες (18 μηνες διαφορα) σας λεω οτι δεν ειναι κατι τοσο δυσκολο οσο κι εγω φοβομουν στην αρχη. Εγω βεβαια δεν ειχα την "πολυτελεια" να περιμενω. Εκ του αποτελεσματος κρινοντας θεωρω οτι ηταν απο τις καλυτερες αποφασεις που πηρα στη ζωη μου. Ημουν και τυχερη γιατι το δευτερο ηρθε σχετικα γρηγορα

συνονόματη σε έκανα accept.

κάποια με ρώτησε για τικερακια

ζορίστηκα παρα πολύ αλλά τα κατάφερα.

μόνο απο lillypie μπορεσα να βάλω

και γω τα λατρεύω τα παιδάκια μου και το ένα και υτό πυ έρχεται και νιώθω πολύ ευτυχισμένη,

πραγματικά....

Γελάει δυνατά

κ νιώθω οτι είμαι στον Παράδεισο.....Λίγο ακατάστατος,αλλα ΝΑΙ,Παράδεισος!!!!

;););););););););););););););););););););););););););););););)

Κοριτσαρες τι κανετε?

Η μικρη μου κοιμηθηκε στις 9:30... Ειχαμε μια πολυ ομορφη μερα με βολτουλες, καφεδακι με πολλα νινακια, φιλους και ψωνια...!!! Πολλα ψωνια!!! Αγορασαμε και μποτινια...!!! Τελεια!!!

Το ποδαρακι της Αναστασιας με τα βιας χωραει στο 20 νουμερο... Ποσο γρηγορα μεγαλωνουν!!!

Με εχει πιασει καταναλωτικη μανια.. Δεν ξερω ποσα εχω χαλασει μεσα σε μια βδομαδα... :shock:

Ήρθε και το διπλωματακι μου και τωρα μου μπηκε στο κεφαλι να βγαλω και για μηχανη...

Ειμαι σε σκεψεις! ..Μηπως τα' χω παιξει και δεν το εχω καταλαβει..? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ντινακι μου... ΤΕΛΕΙΑ!! Η νοικοκυρα σου στα τακτοποιει ολα οπως θελει αυτη να τα βρισκει!!!

Τι παραξενο βλεπεις πες μου...

...Μανταλακια στην παπουτσοθηκη... Μπορει το παιδι να ηθελε να κλεισει την μυτη της..

Καλε δεν τα καθαριζεις τα παπουτσια σας και βρωμανε...? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ενοχλεις.. Δεν το καταλαβες? αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!

...Την τσαγιερα κατω απο το παρκο.. χμμμμ... Προσκληση φιλεναδων μου μυριζει!!

Μηπως θελει να προσκαλεσει και κανενα αγορακι..? Για προσεξε την λιγακι..!! :lol:

...Για τις παντοφλες του μπαμπα δεν εχω να σχολιασω κατι... :D

Τις κρυβει απλα για να του κανει τσαχπινιες...!!!!

Κατερινακι μου, ουτε κι εγω εβγαλα ακρη με την ομαδα μας..

Οχι οτι εχω βγαλει ακρη με το φορουμ.. τελος παντων...

Μη σε απασχολει για το περπατημα.. Το αγορακι της φιλης μου περπατησε 17 μηνων..

Το εχουμε ξαναπει. Το καθε παιδακι εχει τον δικο του ρυθμο αναπτυξης.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...