Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακιαααααααααααααααααααα δευτερο μυν με πεταξε πριν.... :-o:-o

Εβαλα τον μικρο για υπνο κ θα παω κ γω σε λιγακι........... i-)i-)i-)

Χρυσα πολλα πολλα περστικουλια στον μικρουλη.....ευχομαι γρηγορα ν αναρρωσει, αυτο ειναι το μειονεκτημα του παιδικου αλλα τι να κανεις......

Στελλιτσα, με το καλο η γαμοβαπτιση σας....ολα να γινουν οπως τα ονειρρυτηκες..... :x:x:x

Αγγελικη, Ζαϊρα κ Φανουλα δικιο εχετε για το οτι μειναμε λιγες αλλα τι να φταει αραγε...ισως ειναι κ τυχαιο κ το ευχομαι βεβαια.....να επανελθουν ευχομαι ολες οι φιλεναδουλες μας...... :-\ :-\

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕς............. :-*:-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φανη, κι εγω σα κτηνος εφαγα... κουνελι στιφαδο!!! Ο Ισωνας κοιμαται και θα ξυπνησει μεχρι τις 4... να δω πως θα τον φερω βολτα που νυσταζω και δεν μπορω να κουνηθω απο τη μασα! Εμεις θα το παιξουμε τσαι και λεμονι στο μπαλκονι σημερα λογω του οτι επριμενουμε επισκεψη της νονας του κυριου Ιασωνα... Λυσσαξε παλι σημερα το τερας!!! Ανεβηκε στην καρεκλα που τρωει και απο εκει στο τραπεζι της κουζινας απο οπου επεσε κιολας... Παλι στα μαλακα ο τυχερακιας, στο μαξιλαρι μιας καρεκλας που ειχε ριξει προηγουμενως στο πατωμα! Οχι μονο δεν εκλαψε αλλα του ειπα το κεφαλι του ειναι ακατοικητο και πως θα καταντησει κλουβιοκεφαλακης απο τα πολλα χτυπηματα και ελιωσε στο γελιο... Ειναι πολυ αστεια ολα αυτα κατα τη γνωμη του. Να τον δω οταν θα χτυπησει στ αληθεια και θα βρεθουμε για τιποτα ραμματα στο νοσοκομειο ποσο πλακα θα εχει!

Χρυσα, περαστικα στο Χριστοφορο και καλο κουραγιο με τη γενικη καθαριοτητα!

Εγω ειμαι ακομα μεσα στα νευρα με τον παιδικο γιατι ακομα δεν τον πηραν το μικρο και εριξα καυγα τρικουβερτο στο δημο την Παρασκευη. Το μονο που μπορει να μας σωσει ειναι οι δημοτικες εκλογες που ερχονται και οι λυτοι και δεμενοι που εβαλα να μιλησουν στον προεδρο των παιδκων σταθμων. Αν δεν εχω θετικη απαντηση μεχρι το τελος του μηνα, θα τους παρει και θα τους σηκωσει... Στα χαρτια ειμαστε μονογονεικη οικογενεια και αυτοι μου λενε οτι μ@λ@κι@ τους κατεβει! :twisted::twisted::twisted:

Τζααααα που λεει και ο Χριστοφορς....

λοιπον ειμαστε καλυτερα..ετυχως

Ρε συ Αγγελικη πλακα μας κανουν, ειναι σοβαροιι...και ποτε εχουνσ κοπο να στο πουν;;;;

τι να πω ρε συ..ΕΛΛΛΑΣ!!!!!

σημερα τον πηγε ο μπαμπας του Λαγκαδα..ε λοιπον οταν μου ειπε τι εκανε..Αγγελικη σε θυμηθηκα!!!!

Εχεουν εκει κουταβακια, γατακια, κοτοπουλακια..κλπ - ακια...

ο μικροε κινηγουσ ετο γατι και το κουταβι....και ηταν μεσα στην ευτυχια..τραβουσε τα μουστακια τςη γατας, επαιζε με τον σκυλο..κυλιοταν στις λασπες....γεννικα ηταν μεσα στην ευτυχια..αμα στραβομουτσουνιαζει παλη το βραδυ για να πιει το φαρμακο η να του καθαρισω τη μυτη με τον ορο...θα τον μαδισω,

Φανουλα καλη βολτα

Χρυσα, που λες για τον παιδικο, θα τους διαλυσω... Εχω κατι νευρα... Τα παιδακια που ηταν απο περισυ ξεκινησαν κανονικα 1-2 Σεπτεμβριου, εμας μας ειχαν πει στις 14 θα ξεκινησει, αλλα τηλεφωνο τιποτα... Πηγα λοιπον την Παρασκευη και αφου πρωτα μου ειπαν αποκλειεται, μετα απο καυγαδες και τηλεφωνα τριτων στον προεδρο των παιδικων σταθμων, μου ειπε στο τελος του μηνα και θα δουμε... Τα πηρα στο κρανιο και εβαλα κι αλλα ατομα να πιασουν το νυν αλλα οχι και αει Δημαρχο, ενα δημοτικο συμβουλο και το νομικο συμβουλο. Το θεμα ειναι οτι εγω εχω πολλα χρονια που δεν εξασκω το εκλογικο μου δικαιωμα απο αποψη και το ξερουν ολοι... Τωρα ο αχρηστος Δημαρχος που ολοι ξερουν και ο ιδιος οτι δεν προκειται να ξαναβγει γιατι ειναι απο αυτους που ελαμψε δια της απουσιας του, καιγεται εστω και για μια ψηφο... Βλπεις γι αυτους που εχουν το μικροβιο της εξουσιας η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια... Εχω τετοια νευρα... με βαζουν να ζηταω ρουσφετι οχι για να με πληρωνουν ή να μου δωσουν δουλεια αλλα για να πληρωνω εγω το Δημο 80 ευρω το μηνα για να προσεχουν - απασχολουν το μικρο 3 ωρες τη μερα. Ταισμενο θα τον πηγαινω το πρωι και θα τον παιρνω 12 παρα 5 για να τρωει στο σπιτι το μεσημερι. Μονο μη μου γυρισουν τα μυαλα γιατι γλυτωσα παρα τριχα στα 15 την εμπλοκη σε αντιεξουσιαστικες ομαδες, αλλα τωρα θα τους το καψω το μαγαζακι τους! Ουφ τα βγαλα απο μεσα μου και ξαλαφρωσα... #:-s[smilie=angel5.gif]

Λες για γατο-σκυλο κυνηγι... Ο κανακαρης μου, επιασε χτες το πρωι το γατο στον υπνο. Κοιμοταν αυτος σε μια καρεκλα στην κουζινα, παει ο δικος μου και του ξεριζωνει μια τουφα τριχες ετσι στην ψυχρα. Τιναζεται αλαφιασμενο το γατι απο τον υπνο και εντελως κατα λαθος κανει μια μικρη γρατζουνια στο χερι του μικρου... Αν και ημουνα μπροστα και ειδα πως εγινε αντι να μαλωσω τον Ιασωνα που τον εχει ρημαξει τον καημενο το γατο και δεν νοιαζονταν καθολου για τη γρατζουνια και συνεχιζε να τον τραβαει απο την ουρα, ριχνω μια σφαλιαρα στο γατο που πειραξε το γιοκα μου και ενα σουτ συμπληρωματικο... Και του φωναζα: "αμα ξαναγρατζουνησεις το παιδι θα σε πεταξω απο το μπαλκονι στην αυλη, να δεις κονσερβουλες που θα τρως τοτε..." Παταει που λες ο δικος μου κατι κλαμματα που μαλωσα ετσι το γατο... Ενα τεταρτο εκανα να τον συνεφερω, τι γυρω - γυρω να τον κανω, τι βρυσες ανοιξα, τι τηλεοραση, τι αδειασαμε το κουτι με τα παιχνιδια... Χαααλια να τρεχουν δακρυα, μυξες... με εκανε να αισθανθω τερας! Που να τολμησω να ξαναμαλωσω το γατο. Σημερα του εδωσα και τα απομειναρια απο το ψαρι του Ιασωνα, συμπληρωμα στο ηδη πλουσιο φαι του να το δει ο μικρος να ευχαριστηθει! Παιδι και γατι εχουν κανει κομμα και με κανουν οτι θελουν! Καταλαβες? :-?:-?:-?

εεεεεε κοριτσαρες επιτελους μπηκα!βρε κολλημα να πεταει εξω...τι μου κανετε?εμεις παντως υπερζωηρευουμε!δεν σας διαβασα γιατι ειχα πολλες απουσιες.αχ ποσο μου λειψατε!ςλπιζω να ειστε ολες καλα κ τα ζουζουνια σας επισης!τωρα πια θα τα λεμε πιο συχνα!ειναι καμια εδω τωρα?

Aγγελικη, πραγματικα εχω θυμωσει παρα πολυ με οσα εχουν γινει και δεν περνουν τον μικρο σου στον παιδικο.. και σου ζητανε και 80 ευρω....????

Που ζουμε ρε κοριτσια? Απο τοτε που πηραν οι δημοι τους παιδικους σταθμους, μονο δημοσιοι που δεν ειναι.. Εχω ακουσει εξωφρενικες τιμες. Μεχρι και 280 ευρω τον μηνα.. Ελεος!

Στον δικο μας δινουν 35 ευρω τον μηνα με 2 γευματα και τα παιδακια ειναι απο τις 7:45-2:00 το μεσημερι. Στις μεγαλες πολεις ειναι διαφορετικα τα πραγματα.. Μιλαμε για μεγαλυτερο αριθμο παιδιων, περισσοτερο προσωπικο, πιο πολλες ωρες... αλλα ΕΛΕΟΣ!

Να "πιασεις" οποιον μπορεις, που κανονικα θα επρεπε να το ειχαν παρει το παιδι χωρις δευτερη κουβεντα! Α, ρε Ελλας το μεγαλειο σου...!! :clap::clap::clap::clap:

Ε, ρε τι επαθε ο γατος...!!! Πολυ γελασα... χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και ο Ιασωνακος ευαισθητος μωρε.. δεν φτανει που την αρπαξε την γρατζουνια... τον λυπηθηκε και απο πανω... καλο μου.. [smilie=3some.gif]

Χρυσα κι εσεις απο αναποδια καλα τα πατε...!!! :P

Τα παιδια την "βρισκουν" στη φυση κακα τα ψεματα... τους αρεσει η λασπη, τα χωματα, τα γατια τα σκυλια οι κοτες.. οτι εχει να κανει με ελευθερο... κυνηγι...!! :whistle:

Ευτυχως που ειστε καλυτερα... Απο τον παιδικο σου κουβαλαει ιωσεις τωρα.. θα στρωσουν τα πραγματα...

Ηταν καλο παιδι με τον ορο στην μυτουλα και τα φαρμακα?

Ουφ! Κοριτσια.... πολυ δυσκολο Σ/Κ με την Αναστασια...

2 μερες κλαμα και γκρινια... Εξω απ' τα ρουχα μου με εβγαλε..

Πηγαμε βολτα ολο τον στρυμονικο κολπο, σταματησαμε για καφε να ησυχασει αλλα τιποτα.

Ολη μερα λεει "γκουνκ-γκουνκ-γκουνκ" και εχει τα χερια μες στο στομα..

Καταφερα και της ανοιξα το στομα.. Ενα δοντι απο κατω ειναι ετοιμο να σκασει... βουναλακι ολοκληρο εχει το ουλο... Τα πανω θα βγουν με την νεα χρονια... χαχαχαχα!! Αχ... γελαω γιατι αμα αρχισω να σκεφτομαι τι εχω να τραβιξω με τα δοντια της θα παω να φουνταρω απο τωρα..

Τα ουλα της ειναι πολυ σκληρα και τα δοντια οπως την κοβω θα βγουν με μεγαλη δυσκολια!

Βαστατε Τουρκοι τ' αλογα.... [smilie=blob8.gif]

Φανη, αμα της αρεσει το ψωμακι, δινε της κανενα προχθεσινο ξεροκοματο... Με το μασουλημα λιγο-λιγο τριβονται τα ουλα και βγαινουν ευκλοτερα τα ρημαδια... Τον Ιασωνα τον ωφελησε πολυ και το βουρτσισμα 3 φορες τη μερα... για τον ιδιο λογο. Η αληθεια ειναι οτι ετσι οπως τα αργησε η δικια σου, θα σκασουν ολα μαζι και δεν θα εχει το παιδακι κατα που να κανει... :? Οσο για σενα τι να πω? Μανα κουραγιο? :lol:

Βαλε κανενα αβαταρ καλε... ετσι μονο το ονομα σου θα αφησεις? Δεν ειναι αναγκη να ειναι φωτογραφια... Βαλε μια εικονα που σου αρεσει.

Εγω συνεχιζω την τρελη μασα... Εφτιαξα κεικ λεμονι το απογευμα για την επισκεψη της κουμπαρας... λεμε τωρα... και εφερε κι αυτη κατι τριγωνακια πανοραματος... Δεν παω καλα! Την τελευταια φορα που ανεβηκα σε ζυγαρια εδειξε... Οχι δε θα το πω... Αλλα αν ριξεις μια ματια σε παλιοτερες φωτογραφιες και σε πιο προσφατες, θα καταλαβεις τι εγκλημα εχω κανει! Γουρουνα εχω γινει και συνεχιζω ακαθεκτη... μια εγκυμοσυνη θα με σωσει απο τα Bodyline αλλα θα με στειλει κατευθειαν στο Δαφνι! Θελω και να κοψω το καπνισμα αλλα... μπα!

Ολη μερα μασουλαει το καημενο... αλλα αορατα τα δοντια...

Σας επριξα το ξερω.. αλλα με εφαγε το αγχος.. και ειχα πει πως δε θα τρελανω το κεφαλι μου με τετοιες σκεψεις..(οτι μπορει να της ανοιξει η παιδιατρος καποια στιγμη τα ουλα...) :((

Παω να ξαπλωσω... Μου την εδωσε σημερα...Εχω ενα σπιτι χαλια αλλα χεστηκα..

Και αυριο μερα ειναι...Παω να δω και το μικρακι μου το φαφουτικο που κοιμαται μονο του μες στο δωματιο.. :x .....

Τα λεμε αυριο κοριτσαρες μου..

Καληνυχτα σε ολες και καλους υπνους να εχουμε!! Χωρις διακοπες για διαφημισεις... =))

Γεια σας κοριτσια. Απο την Τεταρτη χωρις ιντερνετ, χτες συνδεθηκε και παλι. Τι κανετε? Η μπουμπουκιτσα μου, χαιδευτικα μπουκιτσα πλεον, ειναι ολη μερα στην ατελειωτη γκρινια, κλαμα με τις ωρες και δε μπορω να καταλαβω τι της φταιει, δοντια δεν ειναι, αρρωστη δεν ειναι, δεν ξερω τι θελει. Και δεν εφτανε αυτο ξεκινησανε και τα νευρα της ηλικιας, μολις της χαλασεις το χατηρι πεφτει κατω, χτυπιεται κι ολα αυτα τα ωραια.

Σημερα ομως εκανε το απιστευτο. Εκανε κακα στο γιο γιο. Επειδη εχουμε 4 στο σπιτι για το μεγαλο οποτε καθεται αυτος καθεται και η μικρη διπλα του σε αλλο γιο γιο για συμπαρασταση. Μαλλον καταλαβε τη χρηση του και μου λεει σημερα κακακια, της βγαζω την πανα και την αφηνω να κατσει, λιγο μετα μου ξαναλεει κακακια και τα ειχε κανει!!

Αγγελικη εμας η γατα η κακομοιρα δεχεται "επιθεση" και απο τους 2. Πανε να "παιξουν" μαζι της και της σπανε τα νευρα, ειναι ομως πολυ ηρεμο πλασμα και δεν εχει ανταποδωσει ποτε. Προσπαθω να τα απομακρυνω απο αυτην αλλα δεν προλαβαινω παντα.

Φανή θα της δώσεις ένα κουταλάκι του γλυκού να το βάζει στο στόμα της, που πριν θα έχεις βάλει στο ψυγείο, θα το αφήσεις εννοείται να ξεπαγώσει λίγο να μην αρρωστήσει κιόλας, είναι πολύ ανακουφιστικό. τρίβουν έτσι τ αούλα τους από μόνα τους.

και υπομονή, θυμίσου τις εισπνοές της εγκυμοσύνης, φου φου φου σβήνουμε κεράκια,

μμμμμμμμμμ γιόγκα-αυτοσυγκέντρωση και άλλα τέτοια.

η Αναστασία α΄ργησε πολύ και θα ζοριστεί πολύ, μη βγαίνεις από τα ρούχα σου,πονάει μωλε....

Αργυρω, ωραιο αυτο με τα κακακια στο γιογιο! Αν το συνεχισει ειναι για μεγαλο δωρο...

Ο καημενος ο γατος βασανιζεται καθημερινως απο τον Ιασωνα μηνες τωρα και δεν τολμησε ποτε να ανταποδωσει. Αμα ειχε τετοιες διαθεσεις ειχε και ευκαιριες απειρες... Χθες πεταχτηκε απο τον υπνο ξαφνιασμενος απο το ξεριζωμα της γουνας του. Οπως τιναχτηκε τον πηραν κατα λαθος τον Ιασωνα τα νυχια του... Εγω εκανα βλακεια που τα εβαλα με το βασανισμενο ζωακι και οχι με τον ταλιμπαν-θηριοδαμαστη. Ειναι δικαιος ομως κατα τα αλλα ο γιοκας μου και στενοχωρηθηκε που μαλωσα αδικα το ζωακι.

Ελπιζω να της περασουν γρηγορα τα νευρο-περιεργα της μπουκιτσας σου... Ειναι και ο καιρος περιεργος, μπορει και να κανει κανενα αλμα αναπτυξης...

Πρεπει να καληνυχτισω στ' αληθεια πλεον... Εχει περασει μια ωρα απο την προηγουμενη καληυχτα και ειμαι ακομα εδω. Εγερτηριο στις 7.15 αυριο και θα κουτουλαω. Φιλακια!

Καλημερα - Καλημερα!!!!!

τι κανετε;;;

εμεις χαλια

χτες μια νυχτα..κολαση

Σε καποια στιγμη ο μικρος εκανεπηρετο 39,4 μεσα σε μιση ωρα..και δεν επεφτε με τιποτα.

Τι νοπυζακι δροσερο τον εκανα, τι δροσερες κομπρεσες με ξυδονερο...ε οταν πηγε 39,4 εδοσα αλγοφρεν εκανε μια ωρα να παει στο 38,5αφου ειμασταν στο παρατσακ να παμε νοσοκομειο...

ολη νυχτα ιδρωνε3 ολη νυχτα αλλαζαμε φανελακια

κοινως παλη δεν κοιμηθηκα..δεν μπορω αλλο ρε σεις.

Και δεν ηταν απο το παιδικο αυτο

κατι αλλο εγινε..σημερα θα παμε παιδιατρο να δω τι παιζει

Kαλησπερα κοριτσαρες....!!!

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις συμβουλες σας...

Απο την ζαλουρα μου ολη μερα δεν ξερω τι να πρωτοκανω για να μην πονανε τα ουλα της,

και ψαχνω τροπους να μπορεσω να την βοηθησω να μην ποναει...

Της αρεσει πολυ να δαγκωνει οτι βγαινει απο το ψυγειο... πχ. μπουκαλακι νερο ή τα καπακια απο τα ταπερ... Πολυ ωραια ιδεα μου εδωσες με το κουταλι φιλεδανα... δεν το ειχα σκεφτει.. :mrgreen:

Α ρε Χρυσα... τι ειναι αυτο το πραγμα με τον πυρετο τοσες μερες?

Χωρις να θελω να σε τρομαξω.. δεν του κανεις μια εξεταση αιματος για τυχον ουρολοιμωξη..?

Αλλα αφου θα πατε παιδιατρο σημερα.. θα δει το παιδι και θα σου πει τι πρεπει να κανεις...

Οπως και να χει να μας ενημερωσεις..

Αγγελικουλα μου, εχεις κανενα νεο απο το θεμα του Ιασωνα με τον παιδικο?

Τι κανει ο ταρζανακος σου σημερα?

Για να μην εισαι εδω ακομη... θα εχετε "επικυνδινες αποστολες"...!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Οσο για το γιο-γιο....... ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ!!!! Η Αναστασια εχει πολυ καιρο να κανει κακα στο παμπερς!

Μολις λεει "κακα" αρπαζω το "γκογκο"..(ετσι το λεει) και με δυο κινησεις καθεται στο θρονο και τα γεμιζει....!!!!! :lol::lol::lol::lol: Οταν ειμαστε εξω ομως.... Μας μυριζουν απο 1 χιλιομετρο..!!!

Ειναι συνεργασιμη.. δεν εχω παραπονο..

Ζαιρακι μου... τι μου θυμισες τωρα... Ειπες για τις αναπνοες τις εγκυμοσυνης και σηκωθηκε η πετσα μου γιατι μου'ρθαν στο μυαλο τα .."φου-φου-φου" της γεννας..!!!!! :roll::roll::roll:

Τι κανει το αντρακι σου?

Εσυ πως εισαι με την δουλεια?

Φρουκτηνος αντε ωραια τωρα με το ιντερνετακι...!!

Να μπαινεις να μας γραφεις τα νεα σου οποτε μπορεις!!

Καλε γιατι τοσα πολλα γιο-γιο.....?

Εμεις ενα εχουμε και με ενοχλει μες στα ποδια μου... :lol:

Εχω ορεξη για βολτα και ζεστο καφε... αλλα η μικρη κοιμαται, ο αντρας μου λειπει, με το αυτοκινητο εχω κακες σχεσεις για να βγουμε μολις ξυπνησει... βολτα με τα ποδια βαριεμαι... σπιτι αμα καθομαι ολα βγαινουν δουλειες... με τιποτα δεν ειμαι ευχαριστημενη η γουρουνα....!!!

Προς το παρον παω στο μπαλκονι να καπνισω...!!

Καλο μεσημερι σε ολες!!

Φιλακια πολλα!!!!

Επιστρεψαμεεε.

λοιπον δεν εχουμε τιοπααααα...ναι ναι...καλα ακουσατε ...σφιζουμε απο υγεια!!!

χωρις πλακα...λαιμος, πνευμονοα αυτια μυτη ματια ολα αψογα...λιγη μηξα λογω δοντιων...η οποια ευθυτε για τον βηχα και τερμα..συμπτοματα ουρολοιμοξης δεν εχει ..κανει κανονικα τσισακια δεν ποναι..εχει ορεξη φαταουλα κλπ κλπ, ε δεν ξερω τι επαθε.

Παντςω δεν εχει καθολου πηρετο...θα δουμε το βραδυ παλη.

Στις ουτως οι αλλως εξετασει ςπου θα καναμε στο τελςο του μηνα προστεθηκαν και αλλες 2 για κατι δεικτε ςπου δεν καταλαβα ακριβως..οταν βγουν τα αποτελεσματα θα σας πω

Εμενα για τα ουλα του εδινα αγγουρακι....το μασουλαγε πολυ καλα..ηταν σκληρο και δροσερο και τον ανακουφιζε αρκετα...

Ζαιρακι μου... τι μου θυμισες τωρα... Ειπες για τις αναπνοες τις εγκυμοσυνης και σηκωθηκε η πετσα μου γιατι μου'ρθαν στο μυαλο τα .."φου-φου-φου" της γεννας..!!!!! :roll: :roll: :roll:

Τι κανει το αντρακι σου?

Εσυ πως εισαι με την δουλεια?

προσπαθώ με όποιον τρόπο μπορώ να φέρω αναμνήσεις μπας και πείσω καμιά να προχωρήσει σε 2ο παιδάκι.....χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι είμαι πονηρή. :D:D:D:D:D:D:D με κάθε ευκαιρία το κάνω,την κολλητή μου την έπεισα ;););):ymapplause::ymapplause: με την κουνιάδα μου ζορίζομαι λίγο!!!!!!!! αλλά που θα με πάει.....όταν με το καλό μου χαρίσει ένα 2ο παιδάκι [smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif] και με δει εμένα να φουσκώνω δε θα ζηλέψει, θα ζηλέψει δε μπορεί...χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!

έτσι έπεισα τον άντρα μου να κάνουμε το μωρό μας....έβλεπε την αδερφή του να φουσκώνει και μπιρι μπιρι τον έπεισα [smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] ,είμαι μανούλα σε αυτά...χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι.

όχι ότι δεν ήθελε αλλά ξέρετε οι άντρες καμιά φορά θέλουν λίγο σπρώξιμο.

και η σύλληψη έγινε όταν γέννησε η κουνιάδα μου, το ίδιο βράδι............πήγαμε σπίτι και το γιορτάσαμε το γεγονός.....

που το πήγα, ποπυ το έφερα πάλι εκεί κατέληξα..... [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif]

η δουλειά τα γνωστά,πάμε να πάρουμε το μηνιάτικο και πέραν τούτου ουδέν

Εμενα καπως περιεργα μου εχει κολλησει λιγο το μικροβιο για δευτερο μωρο! Πες - πες η Ντινα και αλλες φιλες που εχουν ηδη 1 παιδακι κοντα στην ηλικια των δικων μας και προσπαθουν ή ειναι ηδη εγκυες στο δευτερο, ηθελα κι ενα κοριτσακι... Αλλα θελω χρονο να σκεφτω το πως θα οργανωθουμε, να σταθεροποιηθει καπως η κατασταση στη σχεση μας με το Γιωργο, να δουμε τι θα γινει με τις δουλειες... Ανεργος αυτος, ανεργο-φοιτητρια εγω... Αλλιως σκεφτομουνα για το πρωτο παιδακι. Εμπαινε η επιθυμια μου πανω απο ολα, τωρα που τα βλεπω καλυτερα τα πραγματα, νομιζω πως χρειαζεται σκεψη. Αλλωστε χρονος υπαρχει, ουτε ο Ιασωνας ειναι πολυ μεγαλος ουτε κι εμενα με πηραν τα χρονια.

Για δουλεια... παρουσιαστηκε μια ευκαιρια, μη φανταστειτε τιποτα σπουδαιο, φυλακας ημερας με πρωινη και απογευματινη βαρδια που αλλαζουν καθε βδομαδα. Απο λεφτα...χμμμ 600 ευρω μαζι με το επιδομα για το παιδι, αλλα δεν θα κανω σχεδον τιποτα (ενα κουμπι που ανεβοκατεβαζει τη μπαρα εισοδου, τα κλειδια των γραφειων θα δινω στους υπαλληλους και θα μου υπογραφουν σε ενα βιβλιο) πραγμα που σημαινει οτι θα μπορω να ασχοληθω με την πτυχιακη μου και θα εχω και κανονικη ασφαλιση. Το σκεφτομαι... η θεση θα ειναι κενη απο αρχες Οκτωβριου και μεχρι τοτε θα ξερω τι θα γινει με τον παιδικο σταθμο.

Γεια σας κοριτσια, σας πετυχα εδω ή αρχισατε να αποχωρειτε σιγα σιγα? Δυσκολη μερα για μας σημερα, ο γιος εχει προβλημα προσαρμογης στον παιδικο, η κορη ειναι μεσα στη γκρινια κι εγω πολυ στεναχωρημενη.

Παντως καλα νεα διαβαζω, σκεψεις για δευτερο μωρο! Εγω που εχω ηδη 2 σκεφτομαι για τριτο αλλα τα πραγματα ειναι δυσκολα οικονομικα. Δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια να περιμενω να περασει η κριση για τριτο μωρο, τον Ιανουαριο συμπληρωνω τα 42 και τα περιθωρια στενευουν.

Αγγελικη μια χαρα μου ακουγεται η ευκαιρια για δουλεια, μακαρι να το αποφασισεις τελικα, σιγουρα μεχρι τοτε θα ξερεις τι θα γινει και με τον παιδικο του Ιασωνα.

Φανη τα 4 γιο γιο στο σπιτι βολευουν, 2 στο υπνοδωματιο και 2 στον ενιαιο σαλονοπαιδοτοπο, ετσι κι αλλιως οταν παει ο μεγαλος παει και η μικρη για συμπαρασταση, οποτε δε χρειαζεται να τα κουβαλαω.

Παω να δω αν ειστε ακομα εκει και τα λεμε.

Zαιρακι πες μου κι αλλα... πες μου κι αλλα...........!!!! [smilie=director.gif] χαχαχα....!!!

Στο τελος απο το... "μπιρι-μπιρι".. %-( θα αρχισω να το σκεφτομαι σοβαρα.... [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Δεν εχουμε μιλησει ποτε για τις εγκυμοσυνες και τους τοκετους μας...

Σε μενα τα πραγματα δεν κυλουσαν οπως τα περιμενα σε καμια περιπτωση..

Εμεινα εγκυος σχετικα γρηγορα.. (με τον 4ο μηνα προσπαθειων).. Καλα ως εδω...

Το φασολακι μας, ειχε μεγαλη αναγκη απο το ασβεστιο της μαμας με αποτελεσμα να βρεθω στον 4ο μηνα τις εγκυμοσυνης με... μειον 3 δοντια και 2 απονευρωμενα... Ειχα τους εμμετους τις αντιβιωσεις,

τις ζαλαδες (εχω αναιμια).. Αλλα δεν παραπονιομουν ΠΟΤΕ!

Τα ξεπερνουσα ολα γρηγορα... "Εχασα' την αγαπημενη μου θεια και τον μπαμπα της κουμπαρας μου που πραγματικα ηταν για μενα κατι σαν δευτερη οικογενεια... :(

Μετα ηρθε η γεννα... Την ταλαιπωρια που περασα μεχρι να φερω στον κοσμο αυτο το ξανθο πλασματακι... Πιστεψε με! Δεν θελω να την ξαναβιωσω συντομα...

Γεννησα φυσιολογικα με προκληση στις 40 εβδομ. και χτυπιομουν απ' τους πονους στο κρεβατι επι 27 ωρες... Χρειαστηκα οξυγονο, και αρνιομουν τα παντα.... Με εραψαν εν ψυχρω γιατι δεν ηθελα να περιμενω αλλο... Τα ειχα παιξει.. Ηθελε να πηδηξω απ' το κρεβατι και να φυγω...

Γι' αυτο λοιπον....

Δεν ακουω απο λογια εγω........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif] χαχαχα!

Δευτερο παιδι... Σε κατα δυο χρονακια!! Ακομη ποναω και μονο που τα σκεφτομαι...!!!

(Αστειευομαι... ολα τα εχω ξεχασει.. και εδω που τα λεμε, θελω πρωτα να μεγαλωσει λιγο η Αναστασια.. δεν την χορτασα μωρε... ειναι το πρωτο μου, το μικρακι μου... δεν θελω να μοιρασω την αγαπη μου ΑΚΟΜΑ...) [smilie=love8.gif][smilie=love8.gif]

Αγγελικουλι μου.....!!! Αν τελικα παρουν τον μικρο στον παιδικο.. βουρ στη δουλεια... και βουρ και για την κορη αν το επιθυμεις........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα 600 δεν ειναι και ασχημα..(βρε ασχημα ειναι αλλα ποιος να στα χαρισει..) και κανα 50ευρω το επιδομα του παιδιου.. νομιζω οτι ειναι καλα για την δουλεια ετσι οπως μας την περιγραφεις.. ;)

Αχ.... Αγγελικη ποσο δικιο εχεις.. Κι' εγω πλεον εχω αρχισει να βαζω τα πραγματα μες στο κεφαλι μου ετσι οπως εχουν στην πραγματικοτητα... Παλια ονειροπολουσα και σε πολλα εχω πεσει δυστυχως εξω... Ας ειμαστε καλα!! Το αιμα μας βραζει ακομα...!!! Θα κανουμε κι αλλο(α) παιδι(α)

οταν τα πραγματα μπουν λιγο σε ενα καλο μονοπατι...

Χρυσα μουυυ... Ποσο χαρηκα για τον Χριστοφορο.. Ευτυχως δεν ειναι τιποτα.. και καλα που τον πηγες για εξεταση να σου φυγει ενα βαρος..

Παραξενος ο πυρετος.. Μηπως ειναι μωρε απο κανενα δοντι..?

Δεν ξερω κι απο πυρετοδοντους (αυτη ειναι καινουργια δικια μου λεξη... χαχαχα) η ερμη αφου ακομα ειμαστε με 2 δοντια.. Αντε το θυμηθηκα παλι... #:-s

Σαν πολλα να εγραψα... χαχα!!

Ειναι καμια εδω..ή μονη μου τα λεω...?

Εδω ειμαι εγω... η συνηθις υποπτη.

Κι εγω δυσκολη μερα ειχα σημερα... Ζορικα τα πραγματα με το Γιωργο... Καυγας σε συνεχειες οταν ο μικρος κοιμαται απο χθες μετα τα μεσανυχτα και συνεχιζεται το γνωστο και βαρετο πια εργο. Αυτος εκτοπισμενος στον καναπε του καθιστικου, εγω εδω στενοχωρια που την περναω με λιγο mammyland και πολλη μουσικη... :cry::cry::cry:

Στην Αργυρω - Φρουκτηνος απαντουσα... τσουπ, να και η Φανη! Που εισαι βρε κοριτσι? Φτιαξε μου λιγο το κεφι...

Ειχα κι εγω απωλειες δοντιων στην εγκυμοσυνη... ασχετο! Πλακα ειχε που χρειαστηκε γναθοχειρουργος για να μου βγαλει τη ριζα ενος δοντιου που ειχε σπασει ολοκληρο και ηθελε να μου βγαλει ακτινογραφια (στον 8ο μηνα) αλλα δεν ειχε την ειδικη ποδια για εγκυους κι εγω δεν εφευγα χωρις να μου βγαλει το δοντι... Της ειπα να φωναξει την αστυνομια για να φυγω απο το ιατρειο... χα χα χα, πολλα γελια! Εννοειται οτι τελικα την εκανε τη δουλεια χωρις ακτινογραφια και χωρις αστυνομια!

Και η συνηθως ανυποπτη εδω ειναι. Φανη που τις θυμηθηκες τις εγκυμοσυνες? εγω τις εχω ξεχασει κι ας ηταν χαλια κι οι δυο. Απο το θετικο τεστ μεχρι το πρωτο κλαμα (τι ταξιδι κι αυτο!) καθημερινοι εμετοι ναυτιες ζαλαδες, εδω θα πεσω εκει θα πεσω, ψυχολογια φρικη, ηθελα να τους δειρω ολους και αλλα τετοια ωραια.

Με χαροποιει το γεγονος οτι δε σχολιαστηκε η ηλικια μου, εχω διαβασει σ αυτο το σαιτ διαφορα οχι και πολυ κολακευτικα σχολια για μαμαδες σε μεγαλη ηλικια.

Αγγελικη μη σκας για τους καυγαδες πλησιαζει πανσεληνος και ο κοσμος γενικα τρελαινεται λιγο, καποιοι γινονται και λυκανθρωποι χαχα!

Λυκανθρωποι... Ναι τωρα που το λες, νιωθω την αλλαγη μεσα μου... Οπου να 'ναι ερχεται και η μεταμορφωση! Θα βγω να ουρλιαξω σα λυκος στο μπαλκονι... θα τα κανει η σπιτονοικοκυρα πανω της! :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
    • Αχχ και εγώ χάθηκα.. τώρα προσπαθώ να κάνω catch up..😅 Αυτό έψαχνα και εγώ τώρα το σχόλιο για το θηλαστρο.. καλό είναι κορίτσια μου @MarMar90 & @Θέτις Κ. να αποφεύγεται στην αρχή το θηλαστρο και τουλάχιστον για τους πρώτους 2 μήνες περίπου μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε το θηλαστρο με αποτέλεσμα από φόβο και μόνο ότι το γάλα μας δεν φτάνει για να καλύψει τη πείνα του μωρού, να προκαλούμε υπερπαραγωγή που το στομαχακι του μωρού δεν μπορεί να ακολουθήσει.. πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα μαστιτιδες και να οδηγεί τις γυναίκες στη διακοπή του θηλασμού.. Για αρχή τουλάχιστον και εφόσον επιθυμείτε πραγματικά να θηλασετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε όσο πιο συχνά γίνεται το μωράκι στο στήθος να θηλάσει! Όσο περισσότερο μπαίνει το μωράκι στο στήθος τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος και συγκεκριμένα η παραγωγή θα ακολουθήσει το στομαχακι του μωρού.. ούτε εγώ θα πάρω θηλαστρο παρά πολύ αργότερα για να δημιουργήσω τράπεζα γάλακτος.. όλα στη θεωρία ως τώρα βέβαια αλλά θα έχω και τη σύμβουλο θηλασμού παραμασχαλα για να τα καταφέρουμε.!! 💪💪
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...