Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Aγγελικουλι μου... εδω ειμαι κι εγω!!

Μολις η κοιμηθηκε η λαμπερη μου (κουκουβααααα...) :)) και ειπα να δω τα νεα σας!!

Νυσταζω τρελα σημερα.. Με βλεπω για νανι.. σε λιγα λεπτα....!!

Σιδερωματα-απλωματα, τρεξιμο με την μικρη μη σπασει πουθενα τα μουτρα της, μαγειρεμα και για αυριο (πατατες με μοσχαρι στην κατσαρολα), παει η μερα παλι... :ymapplause::ymapplause:

ουτε βολτα δεν βγηκαμε με την μικρη.. και ηθελα να πιω εναν καφε το απογευμα σαν τρελη, αλλα δεν εμεινε ωρα...

Βρε κοριτσια ποτε θα δωσουμε μελι στα παιδια?

Το καλοκαιρι ειχα κανει λουκουμαδες και της ειχα δωσει να φαει (χωρις να σκεφτω καν το μελι που ειχαν) και δεν ειχε παθει τιποτα. Ηταν βεβαια και μικρη η ποσοτητα αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο.

Εχω κι αλλη απορια η μανα.. :lol:

Χθες αγορασαμε τα πρωτα μας μωρομαντηλα!

Οταν την σκουπιζω πρεπει μετα να την κανω και με νερο απο πανω?

Αμα ειναι ετσι θα κανω διπλη δουλεια... ειπα να γλυτωσω τα βαμβακια.. τα ΣΙΧΑΘΗΚΑ!!!

Δεν μου εχει συγκαει ποτε και φοβαμαι... αφηνουν υγρασια τα μαντηλακια...Τι λετε?

Αχ... απο τη νυστα (νυχτα πηγα να γραψω)αχαχχαχ εχω τρελες αποριες...

Κι αλλα ηθελα να ρωτησω αλλα δεν στροφαρει ο εγκεφαλος τωρα!

Καληνυχτα κοριτσαρες μου!!

Φιλια πολλαααα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

να μαι και γω. :D

μπήκα για να γκρινιάξω. με την Αγγελική τα χουμε πει επί του θέματος και το πρόβλημα μου είναι η πεθερά μου. δεν έχω "διαβάσει" καμιά σας να χει πρόβλημα μονο εγώ έχω????/?? :-o

λοιπόν της ζητήσαμε να μας κρατήσει το παιδί για λίγες μέρες και αρνήθηκε. :-\

είπε ότι δε μπορεί να το κυνηγάει, κλπ και άλλα τέτοια χαριτωμένα, ως συνήθως...

και προσοχή ερχόταν στις 11 (γιατί δ εμπορούσε να ξυπνησει το πρωϊ) και έφευγε στις 3 όπου τοπαιδί κοιμάται τουλάχισοτν τις δύο ώρες από αυτές.

κιαόταν της λες τι είναι αυτά που κάνει, σου απαντάει ότι είναι κουρασμένη στη ζωή της - δεν έχει δουλέψει ποτέ

1 μήνα ήταν διακοπές,μόλις γύρισε το ίδιο βράδι ξαφνικά την πιάσαν πόνοι στην κοιλιά και είδε αίμα στα ούρα της.

το θέμα μου λοιπόν είναι ότι η μάνα μου θέλει 1,5 μήνα για να βγει στη σύνταξη και ζητήσαμε να μας εξυπηρετήσει για αυτό το διάστημα.

το αποτέλεσμα: το παιδί με τον πατέρα μου (73 ετών ) και εκείνη σπίτι της (47ετών )

2ο αποτάλεσμα: το παιδί είναι αναστατωμένο διότι τον μπαμπά μου αλλάζει μια κουμπάρα μου για 2-3 ώρες για να ξεκουράζεται λίγο και επιστρέφει μέχρι να γυρίσω εγώ από τη δουλειά.

και φυσικά ο άντρας μου ενώ ξέρω ότι ξέρει την αλήθεια, και ενώ τσακώθηκε μαζί της μπροστά μου δεν το παραδέχεται ότι είναι τεμπέλα

θέλω να την σπάσω το ξύλο... ~x([smilie=evil3.gif][smilie=naka.gif]

έχω ορκιστεί ότι όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα ξανακάτσει με τοπαιδάκι μου. μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα με τον άντρα μου, τσακωνόμαστε συνέχεια για το θέμα. αλλά πάνω από όλα μου έχει τρελάνει το παιδί με τη συμπεριφορά της, το μονο που τη νοιάζει είναι να φτιάξει τη φράντζα και να βάλει την ψλοτάκουνη μπότα....

και υποτίθεται ότι θα μας κράταγε εκείνη το παιδί. με αυτή την προϋποθεση γυρισα στη δουλειάαπό μόνη της το είπε όταν την ρώτησε ο άντρας μου αν μπορεί....

καταλαβαίνεται από που πηγάζουν όλεσ αυτε΄ς οι ανασφάλειες για το παιδί??????????? :([smilie=pain10.gif]

Ντινα, την αποψη μου την ξερεις... Αν για τον αλφα ή βητα λογο δεν θελει να κανει δουλεια (να το προσεχει, να το κανει μπανιο, ταισει, αλλαξει, να του φτιαξει κρεμα, να του μαγειρεψει) για το παιδι τοτε κομμενο και το παιχνιδι μαζι του και οι φωτογραφιες που δειχνει στους φιλους της και οι βολτες, επισκεψεις, ολα τα ευχαριστα!!! Το παιδι σου δεν ειναι παιχνιδι της και αν της ελειψαν οι κουκλες οταν ηταν μικρη, ποτε δεν ειναι αργα για να αγορασει μερικες. Καθε φορα που θα ζηταει να το δει γιατι το πεθυμησε, ζητα της να κανει δουλεια γι αυτο. Αν δεν μπορει, τοτε ουτε κι εσυ μπορεις αφου η δουλεια θα μεινει για σενα κι ετσι δεν εχεις χρονο - διαθεση για κοσμο!

Χαιρομαι παρα πολυ που βρεθηκε καλη λυση με το ποιος θα το κραταει εστω και αν ειναι για μετα απο 1,5 μηνα. Λιγος καιρος ειναι μεχρι τοτε και η μανα σου σιγουρα θα το αγαπαει και θα το προσεχει οπως πρεπει! Και ο πατερας σου τωρα πιστευω οτι μια χαρα θα τα καταφερνει... Περισσοτερο θα δυσκολευται λογω φυλου (δεν ασχολουταν καθολου οι αντρες με τα μωρα στην εποχη του) και λιγοτερο λογω δυναμεων... Απο την 75 χρονη γιαγια μου κρινω που εχει ενα σωρο θεματα υγειας αλλα τον Ιασωνα τον βολευει μια χαρα!

Ολα καλα θα πανε!!!

Αν αποφασισεις να τη σπασεις στο ξυλο τελικα, φωναξε με κι εμενα εχω καιρο να δειρω και θελω να βγαλω το αχτι μου για πολλα...

Φιλακια!

ήμουνα σίγουρη ότι πρώτη θα απαντούσες εσύ.

(να το προσεχει, να το κανει μπανιο, ταισει, αλλαξει, να του φτιαξει κρεμα, να του μαγειρεψει)

από όλα αυτά όταν ερχόταν ήταν το 1ο και το 4ο να το προσέχει και να το αλλάζει και να το βάζει για ύπνο. εγώ μαγείρευα από το προηγούμενο βράδι και κοιμόμουνα κάθε βράδυ στις 2 στις 3 , έχει τύχει να μην έχει το παιδί ρούχο να φορέσει και δεν έπιανε το σίδερο να σιδερώσει ένα ζιπουνάκι μόνο. τα πίατα τα έπλενε γιατί της λεβαζε χέρι ο πεθερός μου. όχι ότι έχω την απαίτηση,ούτε από τη μάνα μου δεν την έχω, αλλά έτσι για να δείξει ότι υπάρχει ως γιαγιά, μόνο να το λεγε ότι θέλει να το κάνει και γω θα της αρνιόμουνα.

και πριν ο μπαμπάς μου του έδινε την κρέμα του

Περισσοτερο θα δυσκολευται λογω φυλου (δεν ασχολουταν καθολου οι αντρες με τα μωρα στην εποχη του) και λιγοτερο λογω δυναμεων..

και σεότι αφορά αυτό έχει εμπειρία από μας, ασχολιόταν μεμας πάρα πολύ όταν είμασταν μωρά γιατί κάνανε βάρδιες με τη μάνα μου. εντωμεταξύ είναι στη σύνταξη από όταν ήμουνα εγώ στην 5η δημοτικού για να μας μεγλώσει αφού η μάνα μου δε μποούσε να βγει.

το πιο γελοίο από όλα είναι ότι ζητάει όλοι εμείς να την καταλάβουμε (ποιό είναι το εικονίδιο του φρικαρισμένου????????)

Φανη, μελι αλλοι παιδιατροι λενε μετα το χρονο αλλοι μετα το 2ο χρονο. Εγω του εδωσα 13ων μηνων. Ισως και να το αφηνα γι αργοτερα αλλα εχω ανοιξει πολεμο με τη ζαχαρη και ηθελα καπως να τον γλυκαινω! Δεν παρουσιαστηκε ποτε προβλημα... Εχω γνωστο παραγωγο και ειχα τη δυνατοτητα να κανω μερικες παρανοιες με αποστειρωμενα γυαλινα βαζα! Γενικα αποφυγε το μελι σε μεταλικες συσκευασιες και αν εχεις τη δυνατοτητα παρε απο γνωστο σου και οχι απο το Σουπερ Μαρκετ γιατι τα συκευασμενα τα βραζουν για βελτιωση της υφης και της οψης τους και σκωτονουν και τα φυσικα αντιβιωτικα του μελιου ετσι. Αυτο σε συνδιασμο με ακαταλληλη συσκευασια και συνθηκες φυλαξης - μεταφορας δημιουργει μεγαλυτερο κινδυνο αλλαντιασης.

Μωρομαντηλα χρησιμοποιω απο οταν ηταν νεογεννητο. Καποια φτηνα απο το Σουπερ Μαρκετ, σχετικα αγνωστης μαρκας αλλα λενε ειδικα για νεογεννητα και χωρις παραβενες. Παντα τον επλενα καλα με νερακι μετα. Αυτο μονο για τα κακα, αλλιως δεν τα χρησιμοποιω, μονο νερακι.

Για εξω και για πειρπτωσεις που το πλυσιμο με νερο ειναι αδυνατο (οπως σημερα που ειχαμε διακοπη νερου μεχρι το μεσιμερι) εχω κατι αλλα πανακριβα συγκριτικα με τα πρωτα (γυρω στα 9 ευρω το πακετο) που εχουν μονο λαδακια πανω. Επειδη τα χρησιμοποιω σπανια ομως δεν ειναι μεγαλο το κοστος.

Ουτε ο Ιασωνας εχει συγκαει ποτε αλλα ειχε παθει ενα ελαφρυ ερεθισμο μια φορα απο μωρομαντηλα γνωστης εταιριας που ηταν ομως τιγκα στα parabens. Ανεξαρτητα με τα πολλα που λεγονται για αυτα τα συντηριτικα, σιγουρα ειναι ευκολο να ερεθισουν την επιδερμιδα των μωρων. Ο δικος μου παντως εχει ευαισθησια σ' αυτο και το εχω διαπιστωσει και απο αλλο προιον που ειχε...

Για τα φωνητικα δεν μου ειπες? Ειστε μεσα στο γκρουπακι?

Καληνυχτα και απο μενα!

Ποιος αλλος να απαντησει αφου μονο εγω απο τη παρεουλα μας ειμαι εδω τωρα?

Θα σου απαντησουνε και οι αλλες αυριο...

Αφου ο πατερας σου ξερει 5-10 πραγματα και σε λιγο καιρο λυνεται οριστικα το προβλημα με το παιδακι σου να μενει σε καλα χερια... ηρεμησε!

Μαθε το Στρατη-Παναγιωτη σου κανενα μουσικο οργανο... Ψαχνουμε για γκρουπακι! Εχουμε μονο κιθαρα, ντραμς και τραγουδιστρια.

Το φατσονι του φρικαρισμενου ειναι αυτο... [smilie=angryfire.gif] και [smilie=angry9.gif] ακομα [smilie=cussing.gif] επιλεον... [smilie=evil3.gif] νομιζω επισης πως κι αυτο θα ταιριαζε [smilie=violent5.gif] ... Να τα κανουμε πακετο να τα στειλουμε ολα στην πεθερα σου!

Α! Να προσθεσω οτι με την πεθερα μου δεν εχω πολλα λογω αποστασης πια αλλα οταν την ειχα κοντα δεν ηταν τετοιες οι διαφορε μας... Ειναι φιλοτιμος ανθρωπος, μπορει να φοβοταν και ακομα να φοβαται να ταισει το μικρο, να ειναι με την κριτικη και τη γκρινια ετοιμη αλλα ακομα και οταν της ελεγα πως δεν υπαρχουν ασιδερωτα, εψαχνε, τα εβρισκε και με ενα νεφρο στεκονταν 1 και 2 ωρες ορθια και τα σιδερωνε. Και πιατα αν υπηρχαν επλενε και οτι περναγε απο το χερι της...

Δυστυχως ο χαρακτηρας που περιγραφεις πλησιαζει περισσοτερο στη μανα μου! Βαψιμο - ντυσιμο και ο Ιασωνας καλος μονο οταν ειναι καθαρος, καλοντυμενος, καλοταισμενος και ετοιμος για φωτογραφια ή βολτα - επιδειξη... Αυτο να δεις πως ειναι, που εκτος απο το να σε θυμωνει σε ποναει κιολας!

πόσο με εκφράζεις δε λέγεται....

λοιππόν θ ασκεφτώ τοόργανο αύριο γιατί πάω για νάνι.....το πρωϊ έχει εγερτήριο και ποιος τον ακούει αν δεν ξυπνάω

:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

καλημερα τι κανετε; καλε τι πολλα γραψατε παλι @};- γι'αρχη εμεις παιζουμε αρμονιο ολη μερα μ'αυτο στο χερι ειμαστε ;) εχουμε αυτο τις fiser prais me τα ζωακια :P

Ντινα κοριτσι μου αφου η γυναικα δε θελει να βοηθησει κ ειναι προφανες απλα μην ασχολειστε ;) οσο για τον πατερα σου μια χαρα θα τα καφερει, ισως να ζοριστει λιγο με το αλαγμα κ τον υπνο, αλλα θα δεις βολτουλες παιχνιδακια μια χαρα θα περνανε, εξαλου δεν ειναι για πολυ καιρο ;)

Στελλα κοπελα μου καλη μη μαλωνετε με τον αντρα σου κ χαλιεστε τετοιες μερες αφου δεν αλαζει γνωμη ;) κ για τ'ονομα εγω προτεινω να τη φωναζετε ολοκληρο, κ να μη ξεχνας δεν κανει τ'ονομα τον ανθρωπο αλλα το αντιθετο ;) κ η καθε ξαδερφη με το ιδιο ονομα ειναι διαφορετικη 8-)

Φανη για μελι που ρωτας κ εγω δεν εδωσα ακομη απο δευτερα εχουμε παιδιατρο κ θα ρωτησω ;)

τωρα στα δικα μας εμεις ειχαμε μια σοβαρη πτωση κ αποκτησαμε μια μικρη μελανια στο μαγουλο :roll: νομισε ο κυριος πως με την ιδια ευκολια που ανεβηκε το σκαλι στη μανα μου θα μπορουσε να το κατεβει,αμ δε;κ δεν ξερω μη με πειτε αναισθητη αλλα αντεδρασα πολυ ψυχραιμα σε σχεση με τους δικους μου :cry: ισως επειδη το πηρα αποφαση πως κ θα πεσει κ θα χτυπησει ;) δε γινεται διαφορετικα ;)

επισης ξυπναμε απο τις 6μιση εδω κ τρεις μερες κ κοιμοστε πολυ νωρις ευτηχως αλαζει η ωρα σε κανα μηνα κ θα ειναι πιο καλα ολη μερα κουτουλαω, γιατι οταν αυτος ξανακοιμαται εγω μαγειρευω κανω καμια δουλεια καταλαβενετε ;)

σας αφηνω θα βγουμε λαικη κ θα γυρισουμε για μαγειρεμα κ ολα τα σχετικα ;) μπορει να ξαναμπω πιο αργα καλο πρωινο σε ολες ~o)@};-@};-

Καλησπερα κι απο μενα!

Διαβαζω τα νεα σου Ζαιρακι μου και στεναχωριεμαι πραγματικα...

Κι εγω περα απο την μαμα μου δεν εχω αλλη βοηθεια..

Η πεθερα μου (δεν θελω να μιλαω γι' αυτην, γιατι μου προκαλει εμμετο)

δεν προσφερει και δεν προσφερε ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ σε μας.

Η μονη εννοια της ειναι η κορη της, τα εγγονια της κορης, τι θα φανε η κορη κι ο γαμπρος,

ποτε θα χ@σει η κορη, ποτε θα παει εκδρομη η κορη.. και και και..

Οταν επιασα δουλεια και ηξερε πολυ καλα τι ζορι τραβουσα μου ελεγε..

"ε, σιγα.. 4 ωρες που δουλευεις ειναι σαν να πηγαινεις να πινεις εναν καφε.."

Αναρωτηθηκε ομως αυτη η γυναικα τι κανω στη δουλεια? Το εγγονι ΤΗΣ ποιος το προσεχει..?

Τι σκ@τ@ τρωμε το μεσημερι που γυρναμε σπιτι ΕΓΩ και ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ..?

Πως κανω δουλειες με το μωρο αγκαλια για να τα εχω ολα στην πενα μην εχω τον γιο της βρωμικο και νυστικο..?

ΟΧΙ αγαπες μου!! Δεν την νοιαζει...!!

Γουσταρει να με βλεπει να ζοριζομαι..

Κι εγω γουσταρω που δεν βλεπει το εγγονι της περα απο 1 φορα την εβδομαδα.

Δεν εχω μαλωσει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μαζι της.

Ειμαι με τον αντρα μου 8 χρονια (2,5 παντρεμενοι) και δεν εχω αλλαξει με την πεθερα μου κουβεντα!

Δεν της κανω την χαρη! Δεν πεφτω στο επειπεδο της! Απλα ΑΔΙΑΦΟΡΩ...!!! Και αδιαφορω χωρις τυψεις..!! Καποτε με στεναχωρουσαν ολα! Πλεον ΧΕΣΤΗΚΑ!

Ουτε κανω ΠΟΤΕ παραπονα στον αντρα μου.Αλλαζει μουρη ο γαιδαρος?

Πολλα ειπα θαρρω... Δεν αξιζει καν να χαλαω τα νυχια μου στο πληκτρολογιο για αυτην.

Αγγελικη μου σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου!

Στο σπιτι μας χρονια τωρα δεν μπαινει σχεδον τιποτα "ετοιματζιδικο"..

Εχουμε ελαιωνα (ο μπαμπας μου δλδ) που βγαζουμε δικο μας λαδι για ολη τη χρονια και ελιτσες.

Μπαξεδακι με ντοματες-αγγουρια-κολοκυθακια-καροτα-μαρουλια-λαχανα.(αναλογα με την εποχη).

Μελι και βασ.πολτο απο τον κουμπαρο που εχει μελισσια.

Μαζευουμε τσαι απ' το βουνο, ριγανι, φτιαχνουμε λικερ απο κρανα, η αδερφη του μπαμπα μου εχει κοτες και κατσικα (γαλα και αυγα φρεσκα) Η Αναστασια ταραζει το ριζογαλο απο κατσικισιο γαλα.

Οχι δε ζω στη ζουγκλα!!!! Ζω στον παρδεισο.....!!!!!!!!!!!!!!

(οποτε θελεις μπορεις να ερθεις να δεις κι απο κοντα τις ομορφιες μας....!!!)...!!

Κατερινακι μου περαστιακα σας με την μελανιτσα βρε αγαπη μου.

Κι εγω ετσι ψυχραιμη ειμαι (τις περισσοτερες φορες). Δε γινεται διαφορετικα, αλλιως θα τρελαθουμε.

Αν κοιμαται νωρις αυτο ειναι πολυ καλο!!

Τουλαχιστον να ησυχαζεις λιγο πριν πεσεις κι εσυ για υπνο.

Και η Αναστασια αν παει 10:30 πλεον δεν κρατιεται.. την πιανει αυτη η κακια η γκρινια μαζι με ψευτικο κλαμα, και θελει γαλα-πιπιλα-νανι.. αλλιως με βγαζει απ' τα ρουχα μου...

Αχ...! Ενα ολοκληρο κατεβατο εγραψα παλι η πολυλογου!!

Σας αφηνω! Και σας φιλωωωω....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γειά σας κοριτσούδες

τι μου κάνετε???????????????

για το θέμα μου λοιπόν,

ο μόνος λόγος που της ζήτησαμε να μας κρατήσει το μωρό είναι γιατί είμαστε με τη θηλιά στο λαιμό, αλλιώς πιστέψτε με δε θα το κανα ποτε, είμαι τόσο περήφανη που δε ζητάω βοήθεια ποτε και απο κανέναν, όπως δε της ζήτησα να μου κρατήσει ποτε το μωρό όσο καθόμουνα στο σπίτι,όσο δε δούλευα, όπου πήγαινα μαζι μου ή ο μπαμπάς μου,μιας και ημαμά μου δουλεύει ακόμα.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΕΜΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ Α@$%&ΔΙΑ - ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ- ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ....

εξάλλου το παιδί της βοηθάει, γιατί αλλιώς θα αναγκζόμουνα ν αμένω σπίτι συνέχεια και στο τέλος να απολυθω οπότε πάλι το παιδάκι της θα πρέπει θα πρέπει να βρει 2η δουλειά για να μας ζήσει....

δε μπορώ να σκέφτομαι μανούλες που είναι τόσο αδιάφορες ως προς τα παιδιά τους....

να ναι καλά ο μπαμπάς μου βέβαια που μου είπε ότι όσο στέκεται όρθιος με όλες του τις δυνάμεις θα μου κρατάει το παδιί

κάθε πρωϊξυνάει, πίνει το γάλα τ ου μετον παππού και βουρ στις κούνιες παιχνίδι [smilie=blob3.gif]ως τις 11,πίσω μπάνιο, φρουτορεμα,νάνι και κάθεται και περιμένει να πάει κάποιος που θα στείλω για να φυγει για λίγο.

εκείνη αυτά τα τρία απλά πραγματάκια δ εμπορεί να τ ακάνει. :(:(:(

τι να πώ???????? από όποια οπτική γωνία και να το δω δικαιολογία δε βρίσκω.

ήμαστε όλοι θυμωμλενοι μαζί της. νομίζω ότι τα συμπεθέρια θα πρέπει να κάνουν λίγο καιρό να βρεθούν γιατί η παρεξήγση είναι προ των πυλών :(:(:(

άλλο θέμα τώρα πιο χαρούμενο..... [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif].

έχω ανοίξει ένα γκρουπάκι στην κοινότητα....καμία δεν το είδε????????? :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

σας έχω στείλει πρόσκληση :ymblushing::ymblushing::ymblushing::ymblushing:

για να μπορούμε να τα λέμε πιο πριβε χωρίς να μας διαβάζουν ;););)

το έχω ονομάσει όμως καλοκαιριού 2009- εννοείται ότι περιλαμβάνει και το Μαϊο- άλλωστε και τότε καλοκαίρι θεωρειται.

σας περιμένω και εκεί...

μάκια προς το παρόν

Βρε κοριτσια που πηγατε ολες σημερα?

Αγγελικη, νυχτοπουλι μου, κι εσυ απουσιαζεις αποψε... :((:((:((

Ζαιρα επειδη δεν κατεχω πολλα απο υπολογιστες κτλ... και επειδη σπανε τα νευρα μου αν δε μπορω να βρω κατι ή δεν καταλαβαινω τι γινεται.. εκανα αιτηση στην κοινοτητα αλλα δεν καταλαβα τι κανουμε εκει...ειμαι στοκος.. :(|):(|) χαχαχα!!!!

Εδω μια χαρα τα λεμε... Λιγο πιο ξεκαθαρα πραγματα.. Δεν μπορω να ψαχνω παλι...!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη!

Γεννησε η φιλη μου χθες το δευτερο παιδακι της!

Τα πρωτα τα γεννησαμε μαζι.. κοριτσακια.. (με διαφορα 10 λεπτων, και με τον ιδιο γιατρο)

και χθες εκανε και τον γιο.....!!!!!!!! Μου ειπε οτι ειναι στο ιδιο δωματιο και στο ιδιο κρεβατι και οτι της λειπω....... Αχ! κοριτσια ποσο πισω με γυρισε... Λες και περασαν χρονια..

Ειχαμε περασει τις καλυτερες μερες στο νοσοκομειο... δυο τρελες με τις ρομπες εξω στα παγκακια και τις κοκα-κολες και τα σαντουιτς στο χερι... Εμμμμ κι αυτη δεν περιμενε λιγο!! Μπαμ-μπαμ εκανε το δευτερο! Αυριο θα παω να την δω...! Να δω και τις τρελομαιες...

(μη μου μπει κανα μικροβιο για δευτερο φοβαμαι...... 8-}8-}8-}8-} ...) μπααααα!!!! :ymparty:

Η Αναστασια σε γενικες γραμμες ηταν πολυ καλη σημερα.

Μονο που με εχει τρομοκρατησει με το ανοιξε-κλεισε των συρταριων..

Φοβαμαι μη σπασει κανα δαχτυλο με τοση μανια που τα σπρωχνει.

Δεν εχει αφησει ορθια πετσετα-σεντονι-βρακι-καλτσα-μπλουζα...ΤΙΠΟΤΑ!!

Δεν μου τα' κανε αυτα τοσο καιρο.

Να φανταστειτε πως δεν εχω μαζεψει ακομη τιποτα απ' το σαλονι.

Δεν αγγιζει! Παει κοντα και λεει "μη-μη" και κουναει το δαχτυλο.

Οχι πως καταλαβαινει απο φωνες... Με εχει χεσμενη κανονικα, αν θελει να κανει κατι το κανει.

Αλλα δεν μου πειραζει φωτογραφιες, βαζα, τασακια, τηλεοραση, στερεο... παραξενο..

Μονο με τα ντουλαπια-συρταρια γυαλιζει το ματι της...!!

Μαλλον μονη μου μιλαω...........!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αυριο καθομαι....... και δεν ειναι καμια εδω σημερα που εχω χρονο.......... :shock:

Θα μου λειψουν τα ζουζουνακια μου.. Περασαν κι ολας 18 μερες στο παιδικο!

Νιωθω αλλος ανθρωπος. Ξεκουραστικα απιστευτα...

Πολυ μ' αρεσει που ταιζω παιδακια ολη την ημερα συν την κορακλα μου..!!

Σημερα φαγαμε αρακα (πρασινες μπαλιτσες) :lol: Ετσι κατρακυλουσαν απ' τα κουταλια.. [smilie=sex.gif] πολυ γελιο...!!!

Καλο βραδυ σε ολες!

Φιλια πολλα!

καλο απογευμα καλε τι εγινε; που ειστε ολες; :o βολτουλες μου φαινετε πηγατε σας ειδατε καλο καιρο... ;)

zaira k εγω μπηκα εκει που ειπες, πηγα να γραψω κ κατι αλλα δεν ξερω τι εγινε κ χαθηκε :?: οποτε μια χαρα ειμαστε κλ απο εδω εχει δικιο η Φανη @};-

Φανη να σας ζησει το μωρακι της φιλης σου @};- ειδες μερικες μολις κανουν το πρωτο πολυ συντομα κανουν κ δευτερο, μπραβο τους κ εγω καπως ετσι τα ειχα στο μυαλο μου αλλα δεν.... ;)

η ζουζουνα σου μανεια με τα συρταρια εε; εμενα ο δικος μου παλι εβαλε στο ματι κατι κυροπηγια μεταλικα για ρεσο που εχω, εχουν κατι σαν ποτηρακια κ τρελενεται να πηγενει κ να τα περνει κανει πως πινει κ νερακι απο εκει....επισης τον τραβανε βαζα,κορνιζες κ γενικα οτι προλαβει ν'αρπαξει.. :lol: σημερα ηρθε μπροστα στη πορτα της κουζινας, την ωρα που μαγειρευα :o ευτηχως επιασα το τζαμι απο εξω κ ηταν κρυο , του λεω οχι μη τιποτε ποτε θα καταλαβει; :idea:

αρακα εδωσες στην Αναστασια κ εφαγε; μπραβο σας, εμεις ουτε να τον δουμε κ οτι εχει σχεση με λαχανικα :cry: ειναι μακαρονας τι να κανω....χιχι :lol:

αυτη την εβδομαδα κοριτσια τα ειδα ολα ειμαι ψοφια εκανε γενικη κουρτινες,χαλια, κ ο μικρος ορθιος καθε μερα απο τις 6μιση κ ειμαι ετοιμη για νανα....κανω μπανακι κ μολις κοιμηθει θα πεσω (-|(-| καλη κυριακη σε ολες σας φιλακια @};-@};-

Φανη, βαλε μου απουσια για χθες το βραδυ... :lol: Μου ηρθε περιοδος χθες το πρωι, δυο μερες νωριτερα και δεν ξερω τι με εχει πιασει και ριχνω κατι υπνους μεσημερι - βραδυ... Κοντευω να φτασω τις ωρες του Ιασωνα! :!: Μπορει να φταιει και ο καιρος... Ποιος ξερει?

Που ζειτε και λες οτι ειναι παραδεισος? Κι εμεις τις εχουμε αυτες τις ευκολιες αλλα χωρις δικο μας κηπο... Εχουν ομως η γιαγια μου και ο αδεφος μου οποτε για ντοματουλες και τα λοιπα ζαρζαβατικα τα βολευουμε απο εκει. Ειναι και τα δωρακια των γνωστων... ξερεις, παρε φρεσκα αυγα για το μωρο, παρε μια τσαντα πορτοκαλια... Εκτος του οτι ειναι πιο καθαρα και πιο φρεσκα ακομα και απο της λαικης, δε φανταζεσαι ποσο μειωνεται το κοστος της διατροφης μας. Οσο μεναμε Αθηνα ποιος ξερει τι τρωγαμε και και απο τιμες απαπα...

Την ιστορια που ανοιξα την πορτα στη σπιτονοικοκυρα μου κρατωτας τον Ιασωνα που κρατουσε στο αλλο του χερι ενα μαυρο στρινγκ που ειχε βουτηξει απο το συρταρι και το ανεμιζε την ειπα? :)):)):)):ymblushing::ymblushing::ymblushing:

Αληθεια πηγες να δεις τη φιλη σου που γεννησε? Για να μαθω μηπως σου κολλησε το μικροβιο για δευτερο παιδακι κι εσενα ρωταω... Εγω παντως συνεχιζω να αφηνω την ιδεα (που με καποιο παραξενο τροπο μου εχει μπει) στο συρταρι μεχρι το επομενο καλοκαιρι τουλαχιστον!

Κατερινα, περασε η μελανια? Ο Παναγιωτης κανει τα δικα του ε? Ξερεις πως του εκοψα εγω το να αγγιζει το τζαμι του φουρνου? Τον αναψα για 10 λεπτα, ισα να μην καιει και του ακουμπησα το χερακι στιγμιαια στο τζαμι και του ειπα με εντονη φωνη ΚΑΙΕΙ! Καταλαβες γιατι λεει οχι η μαμα? Φυσικα δεν καηκε ουτε τρομαξε αλλα εμεινε εκπληκτος και καταλαβε πολυ καλα τον κινδυνο... Απο τοτε οποτε του λεω ΚΑΙΕΙ, καθεται στα δυο μετρα αποσταση απο την ηλεκτρικη κουζινα! Ουτε που διανοειται να πλησιασει. Αν δεν ειναι αναμενη τον αφηνω γιατι του αρεσει να παιζει με το ρολοι...και ενω μπηκα στον πειρασμο να του πω και για αλλα πραγματα ΚΑΙΕΙ, δεν το εκανα μηπως καταλαβει την κοροιδια και χασω αυτο το πολυ σημαντικο που κερδισα... Να σωθουμε απο τα πραγματικα εγκαυματα δηλαδη!

Το οχι παντως τον σταματαει απο αυτο που θελει να κανει το πολυ για 2-3 λεπτα και ξαναπροσπαθει...

Καλη ξεκουραση απο τη γενικη φασινα και καλη Κυριακη και σ' εσενα!

Εμενα κοριτσια δεν μου φανηκε τοσο δυσκολο να μπω και να γραψω κατι στην ομαδ απου ανοιξε η Ντινα. Εντωμεταξυ σας ειδα και τις δυο κανονικα σαν μελη εκει... Απο το προφιλ μπαινεις. Πατας το οι ομδες μου, επειλεγεις τη συγκεκριμενη και γραφεις οτι θελεις στον τοιχο ή στις συζητησεις... Δουλευει περιπου οπως η κοινοτητα με το πλεονεκτημα οτι αυτα που γραφεις ή τις φωτογραφιες - βιντεο τα βλεπου μονο τα μελη της κοινοτητας. Εμενα μου αρεσε για να πω την αληθεια!

Aγγελικη σ' επιασααααααααααα......!!! (και χωρις μαυρο στριγκ στο χερι.....) αφου "περιοδευεις"!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το τι μπορει να κανει ενα μωρο και να κανει ρομπα στο λεπτο δε λεγεται...!!

Φανταζομαι η καημενη η γυναικα τι σοκ θα επαθε... χαχαχα!! Με τα βρακια σου λεει παιζουν αυτοι?

Μπαααα τιποτα δεν κολλησα...Ειδα και τον μπεμπη, και το ιδιο δωματιο.. ουτε λιγο με συγκινησε...

Μαζι θα βαλουμε μπρος για τα δευτερα... Σε λιγο καιρο ευχομαι να ησυχασουν λιγο κι αυτα τα μαιμουνια και να περναει καμια μερα ΗΡΕΜΗ! Δεν ειναι δυνατον καθε μερα να ζωηρευουν κι αλλο κι αλλο κι αλλο... Μεχρι και η μαμα μου με την ΤΕΡΑΑΑΣΤΙΑ υπομονη που εχει, αρχισε να φωναζει..

Ανοιξα το στομα της σημερα και τα ουλα της ειναι σε χαλια κατασταση...

Κατακοκκινα και πρισμενα.. Ολη μερα εκλαιγε σημερα και ελεγε "γκουνκ-γκουνκ" και επιανε το μαγουλακι της.. Πονανε τα ουλα της. Αγανακτησα μ΄αυτα τα δοντια. Ποτε θα βγουν?

Θα σκασω πιο πολυ που την εχει φαει η γκρινια και με το που δεν μπορει να μασησει τις τροφες και τις καταπινει σαν τον γλαρο.. Αμαν πια.. 15 μηνων κοντευει και εχει 2 δοντια...(ενα στραβο και ενα που εχει φυρτωσει μεχρι την μεση).... #-o

Οσο για την κοινοτητα... δεν εβγαλα ακρη.. εσυ εισαι ατσιδα!!

Εγω στοκος απο κομπιουτερ... δεν θυμασαι τοτε με τις φωτογραφιες της βαφτισης...?

Σε ειχα τρελλανει με ερωτησεις και απ' ολα αυτα που μου ειχες γραψει.. δεν ειχα ιδεα απο τιποτα..

Κατερινακι μου... καλη ξεκουραση.. Και μονο που σκεφτομαι τις δουλειες αυτες με πιανει αμοκ.

Με κουραζουν πιο πολυ απ'ολα οι κουρτινες και το πλυσιμο των χαλιων..

Οσο για τον Παναγιωτη και τα "μη" και τα "οχι" και ολα τα καταλαβαινουν αλλα κανουν οτι δεν ακουν!! Παμπονηρα ειναι ολα και θελουν να μας αποτρελανουν... =))

Να εχεις μια υπεροχη Κυριακη με πολλες βολτες και πολυ ΥΠΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

Να μου φιλησεις τον μικρουλη!

αγγελική όπως έγραψα κα στο γκρουπάκι μας κοιτώντασ τη λίστα μας απογοητέυτηκα, πολύ λίγες είμαστε πια συγκριτικά......

προσπάθησα να βρω όσες μπορούσα αλλά άταιος κόπος νομίζω, έστειλα και μηνύματα :)]

και εγώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με την Αγγελική του έμαθα για την κουζίνα...

σήμερα έπεσε πάλι με το κεφάλι από το κρεβάτι και χτύπησε στο πίσω με΄ροσ αυτού. 5 φορές τον γλίτωσα ε την 6η έπεσε. αμα τον βάζω στοκρεβάτι μας να κοιμηθύμε θέλει μόνο να παίξουμε και ασ κλείνουν τα μάτια του. να κοιλιέται σσε όλο το κρεβάτι και κάποια στιγμή να τρώει τ αμούτρα του.

και μη μου παραπονιέστε για το γκορυπάκι, εγω για καλό το έκανα :oops::oops:

εκεί θα λέμε τα μυστικά μας και δεν θα τα διαβάζει παράμόνο όσες είμαστε εκεί. 10 άνθρωποι δηλ.

λοιπόν περιμένω φωτογραφίες από την Αναστασία και τον Παναγιώτη εκεί.

σας φιλώ γλυκά προς τοπαρόν

Εδω εισαι ακομα Φανη ?

Τι να σχολιασω για τις σκανταλιες των μικρων και τι να περιγραψω απο τα εργα και τα λογια (ο Θεος να τα κανει) του Ιασωνα...

Σου αρεσει κι εσενα το Φθινοπωρο απο οτι θυμαμαι ε?

Βρηκα ενα βιντεακι που μου αρεσε πολυ...

Ντινα, καλα εκανες (για την ομαδα)... κι εγω το σκεφτομουνα μολις αρχισαν να εμφανιζονται ομαδες αλλα δεν ηθελα να ξεκινησω κατι γιατι εγω τρωω και τις φρικες μου κι εξαφανιζομαι και για κανενα μηνα αμα μου ερθει... Δε θα ηταν σωστο να φτιαξω ομαδα και να εξαφανιστω.

Οσο για τη λιστα και το ποιες μειναμε... Ειναι καπως, συμφωνω! Οταν εβαζα ξανα και ξανα τη λιστα αισθανομαυνα σαν να προσκαλω τις φιλες μας πισω... Ισως οταν κρυωσει λιγο ο καιρος να αλλαξουν τα πραγματα, αν και καποιες λιγες, ενω μπαινουν στο Mammyland και γραφουν σε αλλα θεματα, δεν ασχολουνται πια με την ομαδουλα μας... Ποιος ξερει ισως βαρεθηκαν.

Zαιρακι μου εκανας πολυ καλα που ανοιξες την ομαδουλα..

Αχ... κοριτσαρα μου δεν ηθελα να πω ΤΙΠΟΤΑ μα τιποτα κακο γι' αυτο..

απλα επειδη αν δε μπορω να βρω κατι νευριαζω και δεν ασχολουμε μετα.. :oops:

Ειμαι και "νευρουλιαρα" χαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol:

Αγγελικη.. ευχαριστω για το υπεροχο βιντεακι.. :x

Οσο για την λιστα.. παει απο το κακο στο χειροτερο... 3 κι ο κουκος μειναμε!! [smilie=glasses7.gif]

Δεν πειραζει.. Οποια θελει να μας βρει εδω ειμαστε..

Α! Ξεχασα να σας πω τι εκανε η Αναστασια σημερα!

Βουτουσε την πιπιλα της μεσα στη γλαστρα με το βασιλικο που εχω στην αυλη..

και μετα..... ααααααααααμμμ!!!!!!!!! Ολη μες στο στομα!!

Ε! Πως να μη τσιριξω μετα? Να φαει και κανενα σαλιγκαρι να' χουμε κι αλλα..

Τι ζωηραδα ειναι αυτη βρε κοριτσια? Βλεπω αλλα παιδακια στα καροτσια να καθονται παναγιτσες,

να τα κρατας απ' το χερακι και να μη βγαζουν κιχ...

Απο την αλλη λεω ας ειναι γερο και θα ησυχασει καποια μερα που θα παει?

Το ξερετε οτι δεν εχει κατσει ΠΟΤΕ στην μπανιερα και κανει μπανιο?

Δεν ακουμπουσε ΠΟΤΕ το κωλο της μεσα στο νερο!

Οσο ηταν μικρη την εκανα μπανιο αγκαλια, και οταν μπορουσε πλεον να κατσει, προσπαθησα να την βαλω στο μπανακι της καθιστη αλλα τσιτωνε τα ποδια και εκλαιγε, και ετσι συχεχισαμε αγκαλια..

Τωρα που την κανω μπανιο στην μπανιερα μας ορθια, σκυβει το κεφαλι της μεχρι κατω στα δαχτυλα των ποδιων της και προσπαθει να πιασει τις τρυπες και κυνηγαει το νερο.

Αν κανω πως την αφηνω θα σπασει το κεφαλι της..

Αναποδο παιδι... (κι εγω ετσι παραξενο ημουν... "σαν να σε βλεπω να ξαναμεγαλωνεις" μου λεει η μανα μου...)

Αχ κοριτσια... παω να απλωσω το κορμι μου γιατι θα πεσω κατω απ τη νυστα..[smilie=binkybaby.gif]

Τα λεμε αυριο!

Καλο ξημερωμα σε ολες! Φιλια

Τι ζωηραδα ειναι αυτη βρε κοριτσια? Βλεπω αλλα παιδακια στα καροτσια να καθονται παναγιτσες,

να τα κρατας απ' το χερακι και να μη βγαζουν κιχ...

Το ξερετε οτι δεν εχει κατσει ΠΟΤΕ στην μπανιερα και κανει μπανιο?

Δεν ακουμπουσε ΠΟΤΕ το κωλο της μεσα στο νερο!

Οσο ηταν μικρη την εκανα μπανιο αγκαλια, και οταν μπορουσε πλεον να κατσει, προσπαθησα να την βαλω στο μπανακι της καθιστη αλλα τσιτωνε τα ποδια και εκλαιγε, και ετσι συχεχισαμε αγκαλια..

Τωρα που την κανω μπανιο στην μπανιερα μας ορθια, σκυβει το κεφαλι της μεχρι κατω στα δαχτυλα των ποδιων της και προσπαθει να πιασει τις τρυπες και κυνηγαει το νερο.

Αν κανω πως την αφηνω θα σπασει το κεφαλι της..

Αναποδο παιδι... (κι εγω ετσι παραξενο ημουν... "σαν να σε βλεπω να ξαναμεγαλωνεις" μου λεει η μανα μου...

Που τα βλεπεις αυτα τα παιδακια??? Στην τηλεοραση? Εγω δεν ξερω κανενα που αργα ή γρηγορα δεν εκανε τις τρελες του... Και μεταξυ μας, καλυτερα γρηγορα παρα αργα... Τι να το κανεις ενα ησυχο νηπιο αν του τη βαρεσει να τα κανει ολα μολις γινει 11-12? Και πως το μαζευεις τοτε?

Ο Ιασωνας παντα καθονταν στη μπανιερα... Τι να το κανω που φτανουν τα νερα μεχρι το διαδρομο? Χτυπιεται με τρελο ενθουσιασμο λες και πρωτη φορα βλεπει νερο... και μολις αδειασει η μπανιερα του, πεταγεται και αρπαζει το ντους, το μικτη... να τρεξει το νερο να ξαναγεμισει! Φυσικα με κινδυνο να σπασει την κεφαλα του. Επισης οταν γεμιζω την μπανιερα του, προσπαθει να ανεβασει το ποδι του πανω στη δικη μας μπανιερα να μπει μεσα στο νερο γιατι δεν κρατιεται ουτε 1 λεπτο. Την προηγουμενη βδομαδα τον επιασε ο Γιωργος στον αερα, ενω βουταγε με το κεφαλι στη μπανιερα του, γιατι ναι τα καταφερε και το ανεβασε το βρωμοποδαρο του πανω στη δικη μας και σκαρφαλωσε!!!

Οσο γι αυτο που σου λεει η μανα σου... Δεν το εχεις ακουσει που λενε οι γονεις: "Aπο το παιδι σου θα το βρεις"? Εγω που το ακουγα χρονια ποσο το φοβαμαι δε λεγεται... Τα μισα απο οσα εκανα εγω αν κανει ο Ιασωνας, δεν θα τη βγαλουμε καθαρη...

Α! Καληνυχτα... ονειρα γλυκα! Αλλα δε μου ειπες που ειναι ο παραδεισος που ζεις... Να σου ερθω καμια επισκεψη! :mrgreen:

wx ti egine edw? psaxnomai akoma den mporw na to mathw. Mpika na pw ena geia! Akoma den exw diavasei ta proigoumena.Exw eksetastiki kai etoimazw kai gamo-vaptisi stis 10 oktwvri.Mou leipete paaaara polu!Elpizw ta mpempakia sas na einai super!!!Sas filwwwwwww

Καλημερα!!!

τι κανετε;;;;εμεις εφαρμοζουμε τον κανονα που λεγετε παιδικοσ!! κοινως ειμαστε παλη αρρωστουλιδεσ

Βηχας καταρροη..ετυχως οχι πηρετοσ

Εκμεταλλευομαι τον καλο καρι για να κανω γεννικη στο σπιτι...

σημερα λεω ναπλυνω τα καλληματα απο τους καναπεδεσ..

εχουμε και γαμο...και βαριεμαι να παω

Τα φιλια μου σε οοοολλλλεεεεεςςςςς ανεξαιρετος..μαμαδες και μωρακια

Μπηκα να πω μια ΚΑΛΗΣΠΕΕΕΕΕΡΑ περα ως περα :lol: και να φυγω......!!!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εμεις ετοιμαζομαστε για βολτα αφου η μερα ειναι τελεια!!

Εσκασα απ' το φαι η γουρουνα και τωρα θελω καφεεεεε... παγωμεεεενο...!!

Θα τα πουμε το βραδακι...

ΥΓ: Αγγελικη θα σου δειξω φωτο απο τον "παραδεισο"... Θα τις βαλω (αν τα καταφερω) στην ομαδα μας!! Φιλια πολλα πολλα!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
    • Αχχ και εγώ χάθηκα.. τώρα προσπαθώ να κάνω catch up..😅 Αυτό έψαχνα και εγώ τώρα το σχόλιο για το θηλαστρο.. καλό είναι κορίτσια μου @MarMar90 & @Θέτις Κ. να αποφεύγεται στην αρχή το θηλαστρο και τουλάχιστον για τους πρώτους 2 μήνες περίπου μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε το θηλαστρο με αποτέλεσμα από φόβο και μόνο ότι το γάλα μας δεν φτάνει για να καλύψει τη πείνα του μωρού, να προκαλούμε υπερπαραγωγή που το στομαχακι του μωρού δεν μπορεί να ακολουθήσει.. πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα μαστιτιδες και να οδηγεί τις γυναίκες στη διακοπή του θηλασμού.. Για αρχή τουλάχιστον και εφόσον επιθυμείτε πραγματικά να θηλασετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε όσο πιο συχνά γίνεται το μωράκι στο στήθος να θηλάσει! Όσο περισσότερο μπαίνει το μωράκι στο στήθος τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος και συγκεκριμένα η παραγωγή θα ακολουθήσει το στομαχακι του μωρού.. ούτε εγώ θα πάρω θηλαστρο παρά πολύ αργότερα για να δημιουργήσω τράπεζα γάλακτος.. όλα στη θεωρία ως τώρα βέβαια αλλά θα έχω και τη σύμβουλο θηλασμού παραμασχαλα για να τα καταφέρουμε.!! 💪💪
    • @Kiddoμου τα είπες πολύ καλά για το περίνεο !! Διαβάζεις το μυαλο μου σημερα !!! 😂😂😂😂
    • Μη περιμένεις οι παιδίατροι να σε συμβουλεύσουν στο θηλασμό... Και μη διαβάζεις δεξιά αριστερά.. Συμβουλεύσου μια πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού και θα απομυθοποιήσεις πολλά, πέρα από τη στήριξη στο σωστό θηλασμό που θα έχεις για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες.. εφόσον επιθυμείς πραγματικά να θηλάσεις φυσικά.. δεν είναι κάτι εύκολο ούτε το καταφέρνουν όλες οι γυναίκες! Και εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ντροπή να πεις ότι δεν θέλω να θηλάσω, δε μου βγαίνει κτλ..! Ο θηλασμός είναι όμορφος όταν η γυναίκα νοιώθει καλά θηλάζοντας.. δε πρέπει να πιέζεται (ψυχικά ή σωματικά) για να το καταφέρει!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...