Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Καλως το Ντινακι! Κι εμεις τραγουδια και χορους ειχαμε το πρωι... Ενα cd ζουζουνια με κλασικα παιδικα χορευουμε... Αχ κουνελακι ξυλο που θα το φας! Γελαει το τερας, γιατι δεν ξερει τι εννοω που του λεω ξυλο πονηρα και του κουναω το χερι... Παει γυρευοντας να το μαθει ομως! Αυτο με τις αηδιαστικες βρωμιες του... Δεν τρωγεται! Πως ανοιξε το καπακι απο το σιφωνι της αποχετευσης στο μπανιο μου λετε? Κατσαβιδι χρειαστηκα για να το ξαναβαλω στη θεση του! Του αλλαζω ρουχα 2-3 φορες τη μερα... το πρωι εβρεχε, ολο το μπαλκονι στεγνο και μονο ενα τοσο δα κομματακι ειχε νερα, εκει να παει να γινει λουτσα. Τον μαζεψα μεσα, εκλεισα τις μπαλκονοπορτες... Χτυπαγε τα τζαμια κλαιγοντας ή μαλον ουρλιαζοντας! Ανεβοκατεβαινει παντου με απιστευτη ταχυτητα... Η σκεψη να βαλω ενα ανικειμενο ψηλα, να μη το φτανει δεν υπαρχει... Αν το δει, θα ανεβει ακομα και στο ταβανι!

Θελεις κι αλλα?

Φανη, πολυ γελασα με τα κατορθωματα της μικρης σου! Οσο για το κομμωτηριο, τοσα δινω καθε φορα γιατι εχω αυτο το μονιμο λουκ με τις ανταυγειες, αλλαγες μονο στο κουρεμα κανω εδω και χρονια. Τη βαφη την κανω μονη μου μια φορα το μηνα λογω πολλων γκριζων και κοιμμωτηριο καθε 3 μηνες! Οσο για χτενισμα αν εχω πουθενα να παω, ή αυτοσχεδιαζω ή καμια φιλη μου που πιανει το χερι Να περασετε ωραια στη βαφτιση αυριο!

Εβαλα ενα καλοκαιρινο βιντεακι του Ιασωνα στο προφιλ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αγγελικη εγω θελω κι αλλααααααααα......!!!! Θελω να διαβαζω τα κατορθωματα του Ιασωνα γιατι ειναι ακρως εντυπωσιακα.......!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τα κοριτσακια νομιζω οτι κανουν πιο... υπουλα τις ζημιες τους....!! :lol::lol:

Κανουν και λιγο πισω αν δουν τα ζορια... (γυναικες...!! :lol: ....).!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το αγαπημενο μας τραγουδακι ειναι... "Οταν ο λαγος μεγαλωσε.. πηγε με την γατα και μαλωσε..

θυμωσε η γατα.. του' βγαλε τα ματια.. κι εμεινε ο λαγος τυφλος..!! Πηρε μπαστουνακι, φορεσε γυαλακια.. κι εγινε σωστος γιατρος...."

Οταν της το λεω αυτο (παντα με κινησεις.. σωστος ηθοποιος...χαχαχα) χτυπαει παλαμακια και λεει "πα" "πα" (παλι).. ;);););)

Το "αχ κουνελακι-κουνελακι ξυλο που θα το φας" δεν πιανει για να ησυχασει το ατιμο.

Ζαιρακι μου.. μεχρι αυριο το μεσημερι το σπιτι θα ειναι σαν βομβαρδισμενο τοπιο να το ξερεις.. :lol: Ποτε σου τα αφηναν καθαρα ε...? Ελπιζω να ειναι καλα τα αντρακια σου και να σε προσεχουν... ;);)

Χαθηκαμε μωρε ολες.. Μια το ενα μια το αλλο.. περασαν ποσες μερες.Χασαμε την μπαλα. :shock:

Τι να πουμε αλλο για τα απιστευτσ μωρακια..?

Μονες μας μιλαμε καθε μερα.. Οι πιο πολλες χαθηκαν... :(

Αντε να χειμωνιασει να κατσουμε στα καβουκια μας να βρουμε τους ρυθμους μας..

Αντε κοριτσαρες παω για υπνακο γιατι αυριο οπως σας ειπα εχουμε βαφτισουλα στην Αλιστρατη και λεμε να παμε και στο σπηλαιο αν η Αναστασια ειναι στα "χαι" της...!

Καλο Σαββατοβραδο σε ολες και καλο ξημερωμα.

Φιλια στα παιδακια σας.

kαλημερα καλα Φανη κ εσεις δεν πατε πισω :shock: η κορη σου απ'οτι καταλαβα μη σε δει να καθισεις γι'αυτο φροντιζει να σου κανει το σπιτι χαλια.. :D

επισης με γεια το μαλι αλλα απ'οτι διαβαζω μαλον το μετανιωσες :?:

Ντινα χαιρομαι που ειστε καλα κ οι σχεσεις με το μικρο εγιναν τοσο καλες ;) τωρα για το σπιτι μη πολυσκας αφου δουλευεις κιολας ;) κανε οτι προλαβενεις δεν εισαι ρομποτ ;)

Αγγελικη ξεχασα να σχολιασω το γεγονος με το σιφον σορυ ;) ειχα την εντυπωση πως κλειδωνεις την πορτα του μπανιου :?:

να εχετε μια ομορφη κυριακη ολες κ τα ξαναλεμε μακια :P

Καλημεραααααα!!!!

Τι κανετε;;;;

δε θελετε να σας πω τα κατορθωματα του κακομαθημενο μου...οοοχχχιιιι!!!

Τι νεα;;;;

διαβασα διαβασα..

Φανη...μη λοιπασαι λευτα για τον ευτο σου..ακομα και μια μπουρδα να εγινε..ακομα και αν εδινες 400 για να σου τα κανουν...ξερω τι σου λεω..ακομα εισια στην αρχη..θα ερθουν στιγμες που θα θελεις να δωσεις και 10 ευρω για παρτι σου και θα το σκεφτεσαι πααααρρραααα πολυ..ακομα δεν ξεκινησαν τα ουσιαστικα εξοδα του παιδιου..κατσε να μεγαλωσει λιγο.

μακαρι μεχρι τοτε να εχεις μια δουλεια της προκοπης με αξιολογες απολαβεσ..γιατι δεν θελλω να νιωθεις την πικρα να διαλεγεις αναμεσα σε τσαντα για το σχολειο και εναν καφε με φιλεσ

Αντζι τι να πω...να κατσει στα αυγα της η γειτονισσα,,εχει παιδι..και ε τι να να κανουμε ολα τα παιδια του κοσμου κλαινε, φωναζουν τσιριζουν...ετσι ειναι απο κατασκευης κοσμου...εσυ θα τα αλλαξεισ...χιχιχιχι

Ζαιρακι πως εισται;;;

εμεις καλα..

τελικα πηραμε αντιβιωση...και καναμε αλλεργια σε αυτην ΓΜΤ!!! πολυ νευριασα

Αυτα...

παω γιατι σημερα εχω να κανω γεννικη 2 δοματια, να μαγειρεψω για σημερα και για αυριο ΚΑΙ για μας και για τον μικρο..και να φτιαξω και κεικ!!!

Φιλια πολλα σε οοολλλεεεςςςςς

Αγγελικη ξεχασα να σχολιασω το γεγονος με το σιφον σορυ ;) ειχα την εντυπωση πως κλειδωνεις την πορτα του μπανιου :?:

Κι εγω την ιδια εντυπωση ειχα (οτι ειναι συρτωμενη...) οταν ο Κυριος Ιασωνας εκανε το εργο του!!! :?Αλλα... [-x

Αγγελικη εγω θελω κι αλλααααααααα......!!!! Θελω να διαβαζω τα κατορθωματα του Ιασωνα γιατι ειναι ακρως εντυπωσιακα.......!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μη μου στενοχωριεσαι Φανη... 8-}Κανει καινουρια κατορθωματα καθε μερα!!! Τωρα, εντυπωσιακα δεν ξερω αν ειναι... Αηδιαστικα ή επικινδυνα σιγουρα! :-sΣημερα το πρωι για παραδειγμα επρωχνε το ποδηλατο-αλογο του περα δωθε στο μπαλκονι και εκανε συγκρουσεις με την καρεκλα που καθομουνα και επινα καφε... Πολυ αστειο ηταν, κι αυτος ξεκαρδιζονταν στα γελια. Στη συνεχεια, μπροστα στα ματια μου το κολλησε στα καγκελα του μπαλκονιου και με τρεις κινησεις (αρ. γονατο, δε. πελμα, αρ. πελμα) σταθηκε ορθιος πανω στη σελα!!! Τον παρατηρουσα @-)πιστευοντας πως δε θα καταφερει να ανεβει σε τοσο στενο μερος... Μου πεταχτηκε ο καφες απο τη μυτη! Αν δεν ηταν το πλεγμα #:-s , θα βρισκονταν στο δρομο... :|Τι λες τωρα? Εντυπωσιακο ε? :!:

δε θελετε να σας πω τα κατορθωματα του κακομαθημενο μου...οοοχχχιιιι!!!

Να τα πεις, να τα πεις!!! Να μη νιωθω πως μονο εγω μεγαλωνω ενα τερας - ληστη - ταλιμπαν... :mrgreen:

Αντζι τι να πω...να κατσει στα αυγα της η γειτονισσα,,εχει παιδι..και ε τι να να κανουμε ολα τα παιδια του κοσμου κλαινε, φωναζουν τσιριζουν...ετσι ειναι απο κατασκευης κοσμου...εσυ θα τα αλλαξεισ...χιχιχιχι

Ειναι η 86χρονη, ανευ παιδιων και συζυγου (απεβιωσε), σπιτονοικοκυρα που δεν εχει με τιποτα αλλο να ασχοληθει εκτος απο το τι κανουν οι νοικαρηδες της... :evil:

τελικα πηραμε αντιβιωση...και καναμε αλλεργια σε αυτην ΓΜΤ!!! πολυ νευριασα

Ωχ! Εκτος απο το βηχα τον επιασε και αλλεργια τον καημενουλη το Χριστοφορο! :(Περαστικα... @};-@};-@};-@};-@};-@};-

Που ειναι οι υπολοιπες οεο???

Καρολινααα, Στελλααα - συμπεθερααα... Φωναζω, που ειστε ολες? :?::?::?::?::?::?::?:

Καλημερα τρελοκοριτσα!!!!

τι κανετε;;;

εμεις καλα λεμε τωρα!!!!

Επειδη βαριαμαι να γραφω τι εκανε ο μικρος το ΣΚ..Αγγελικη αυτα τα φαινομενα γι ατον δικο μας ειναι ρουτινασ..σκαρφαλωνω, καταβαινω, πηδαω, τρεχω, χονωμαι κατω απο τα τραπεζια..δε μου κοβει πως χωραω...κοπαναω το κεφαλι ουρλιαζω...με χαιδευιε η μαμα..μυαλο δεν βαζω και το ξανακανω...

σηκονωμαι στις μητες, παιρνω το μαχαιρι απο το τραπεζι...χωρις να με παρει χαμπαρι η μαμα- βουταω τα χερια μου στον κουβα....σκαλιζω τις γλαστρες, τροω το χωμα, πεταω το χωμα..ανοιγω το λαστηχο γεμμιζω το μπαλκονι λασπες, κοιλιεμαι στις λασπες, γλειφω τις λασπες, μαδαω τις γλαστρες πεταω κατω τα πεταλα των λουλουδιων, τρεχω παντου ουρλιαζοντας σαν λυσσασμενο..κλπ κλπ κλπ!!!

Αχ...τι τα θυμηθηκα τωρα..

ποναει ο λαιμος μου...γρρρρρ

καλημερα καλη εβδομαδα 8-) σε σχεση μ'αυτα που κανουν τα παιδια σας ο δικος μου ειναι αγγελουδι...χιχι :lol: αλλα μου φαινεται πως εχω ακομη μελον ;)

Χρυσα πηρα τα κουπονια χρησιμοποιησα κιολας μερικα την ιδια μερα ;) ευχαριστω πολυ :)

Επισης εχετε ολες φιλακια απο την συμπεθερα μου την Καρολινα κ την νυφη μου την παπενια ;)

Στελλα που εισαι; τι θα γινει τελικα ποιο ειναι τ'ονομα της γαλανοματας σου; :?:

Κωνσταντινα ακομη χωρις λαπιτοπι εισαι; μας λειπεις :roll:

Αγγελικη Ντινακι Αννα Φανη...μακια

Καλημερα τρελοκοριτσα!!!!

τι κανετε;;;

εμεις καλα λεμε τωρα!!!!

Επειδη βαριαμαι να γραφω τι εκανε ο μικρος το ΣΚ..Αγγελικη αυτα τα φαινομενα γι ατον δικο μας ειναι ρουτινασ..σκαρφαλωνω, καταβαινω, πηδαω, τρεχω, χονωμαι κατω απο τα τραπεζια..δε μου κοβει πως χωραω...κοπαναω το κεφαλι ουρλιαζω...με χαιδευιε η μαμα..μυαλο δεν βαζω και το ξανακανω...

σηκονωμαι στις μητες, παιρνω το μαχαιρι απο το τραπεζι...χωρις να με παρει χαμπαρι η μαμα- βουταω τα χερια μου στον κουβα....σκαλιζω τις γλαστρες, τροω το χωμα, πεταω το χωμα..ανοιγω το λαστηχο γεμμιζω το μπαλκονι λασπες, κοιλιεμαι στις λασπες, γλειφω τις λασπες, μαδαω τις γλαστρες πεταω κατω τα πεταλα των λουλουδιων, τρεχω παντου ουρλιαζοντας σαν λυσσασμενο..κλπ κλπ κλπ!!!

Αχ...τι τα θυμηθηκα τωρα..

ποναει ο λαιμος μου...γρρρρρ

Αχ! Χρυσα... Ακομα δακρυα τρεχουν απο τα ματια μου και χωνεψα την κτηνωδη ποσοτητα μεσημεριανου που ειχα καταβροχθισει... απο τα γελια φυσικα!!! :)):)):)):)):)):))

Απο αυτα που γραφεις εμεις γλυτωνουμε μερικα στο δικο μας σπιτι τουλαχιστον γιατι πολυ απλα κοντευουμε να αδειασουμε το σπιτι. Στο μπαλκονι δεν υπαρχουν φυτα ουτε λαστιχο ποτισματος φυσικα. Στο καθιστικο εχει μεινει πια μονο ενας καναπες και ενα τραπεζι... Παντου υπαρχουν παιχνιδια. Φυσικα εκτονωνεται με νερα, λασπες, μαδημενα λουλουδια σε αλλα σπιτια δυστυχισμενων ανθρωπων οι οποιοι οταν φευγουμε χρειαζονται τουλαχιστον 2 ωρες για να επαναφερουν το σπιτι τους στην προηγουμενη κατασταση. Ποτε θα μας πουν να ξαναπαμε επισκεψη οταν ο Ιασωνας θα εχει παει φανταρος δεν ξερω... Το περιμενω ομως!

Κατερινα, Φανη, Ντινα, Αννα... Φιλακια πολλα! Κωνσταντινααα τι γινεται με το μηχανημα σου (για το λαπτοπ λεω)? Κοντεψα να ξεχασω οτι υπαρχεις... Που εισαι???

Θα ξαπλωσω για λιγο... να αποτελειωσει η χωνεψη κσι θα τα πουμε αργοτερα!

[smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif]

Κοιτα Αντζι...μπροστα στον Ιασωνα..ο δικςο μου ειναι αγγελουδι..μπορει να κινηγαει τις ΓΑΓΕΣ αλλα τουλαχιστον δεν εχει δαγκοσει σκυλο..

επισης να πω οτι εχει μαγαρισει το σταφιλη στην αυλη....ξερετε γιατι ειχε διαρροια και κοιλοπονο..εφαγε απο ενα ολοκληρο τσαμπι σταφιλι αμεχρι να τον παρει καποιος χαμπαρη..και επειδη η Ισαμπελα ειναι χοντροπετση...το καταλαβαν απο τις μασημενες φλουδες εδω και εκει.

χαχαχα

Κοριτσαρες μουυυυυυ......!!! Ηρθα κι εγω η κοριτσομανα.. :lol: ...!!

Σοκ οι αταξιες των αγοριων σας... Αααα!! Εμεις τα κοριτσακια κανουμε πιο... ηπιων τονων πραγματα....!! Γουσταρω ομως τρελα να διαβαζω το τι μπορει να κανει ενα αντρακι...!!

Και μετα λενε πονηρες τις γυναικες...!! :lol::lol::lol::lol:

Χθες περασαμε μια πολυ πολυ ομορφη Κυριακη.

Πηγαμε στην βαφτιση.. μετα εξω για φαι με οοοολο το συγγενολοι.. :D και καφε "στα" Σερρας :D μεχρι τις 7 το απογευμα...!! Τελεια, θειες παραθειες, ξαδερφια, μωρα.. Πολυ καλα περασαμε!

Βρηκαμε και ενα αγορακι 2 μηνες πιο μικρο και καναμε .... ΚΑΜΑΚΙ....!!!! Ναι βεβαιως!! Καμακι....!!

Του δωσαμε και "παπαπ" (πατατα.. :lol: ) να φαει.. και μετα ... φιλακι...!!! :roll::roll::roll:

Τρεχω και δεν φτανω σημερα.. εχω και μια δοση τεμπελιτιδας.. πλενω-απλωνω, μαζευω θελω να βγω σουπερ μαρκετ και ειδα και ενα πολυ ωραιο τραπεζακι μεταλλικο με σκαλιστο τζαμι πανω και θελω να το φορτωσω κι αυτο να το βαλω στην αυλη...

Τα λαμπακια μου εχουν αναψει με τις καρεκλες και το τραπεζι στο μπαλκονι. Κουτουκια.. :evil:

Κοριτσαρες μου θα μπω μετα να τα πουμε..

Ελπιζω να βρω καμια...!!! Φιλια πολλα!

Τα λαμπακια μου εχουν αναψει με τις καρεκλες και το τραπεζι στο μπαλκονι. Κουτουκια.. :evil:

Αυτο δεν το επιασα με τιποτα! Θελεις να βαλεις καρεκλες και τραπεζι στο μπαλκονι? Και τα κουτουκια που κολλανε? Μαλλον δεν εννοεις τα μαγαζια με μεζεδες και μουσικη...

Κατα τα αλλα, οντως φαινεται οτι περασατε ωραια την Κυριακη... Η δικια σου ειχε και φλερτακι με αγορακι ε? Γλυκα ειναι που του εδωσε πατατουλα... Ο δικος μου ουτε ψωμακι στη μανα του δε δινει... τον παρακαλαγα το μεσημερι!

Αντε... θα τα πουμε αργοτερα! Με στραβοκοιταει παλι ο Γιωργος, θελει να του δωσω σημασια μαλλον.

Βρηκαμε και ενα αγορακι 2 μηνες πιο μικρο και καναμε .... ΚΑΜΑΚΙ....!!!! Ναι βεβαιως!! Καμακι....!!

Αααααααααααααααααααααααα θα μαλώσουμε...δεν τα σηκώνουμε εμείς αυτά. είμαστε βαριά αντράκια.....δεν έχει και εικονίδιο που να φυσάει τη φράντζα να το εκφράσω και με εικόνα........προς το παρόν για δες Φανούλα :evil:

Aγγελικηηηηηηηηηηηη......... :lol::lol::lol::lol:

Στο χωριο μου.. :lol: "κουτουκι" λεμε οταν κατι ειναι πολυ βαρυ... ;)

Επειδη οταν περιμενω κοσμο (με παιδακια) αυτα τα ατιμα-ξυλινα-βαρια παλιοκαρεκλοτραπεζα κανουν βολτες απο το μπαλκονι στην αυλη και απο την αυλη στο μπαλκονι και μου κοβουν την μεση... ειπα να παρω κατι πιο... λαιτ..!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ζαιρα μου ναιιιιιι...!! Κανει καμακι το τρελοκοριτσο...!!

Ελα-ελαααααα.....!!!!! Να βλεπω μαλλια να ανεμιζουν και φραντζες να αλλαζουν χρωμα απο την

ζηλια......!!! :lol::lol::lol::lol: Ααααα!!! Χτυπατε και το χερι στο τραπεζι...?

Μανουλα μουυυυυ....(εδω χρειαζομαι κι εγω μια φατσουλα που κανει τσισα)...!!! χαχααχχααχα!!!

Ερχομαι σε λιγο.. Παω να της δωσω γαλατακι και μετα να βγω να καπνισω με την ΗΣΥΧΙΑ μου..!!

Κοριτσια μου γλυκα εγω θα καληνυχτισω απο τωρα... Ειμαι ωρες κολλημενη στην οθονη του λαπτοπ και βλεπω ανυπαρκτα μυγακια απο την κουραση των ματιων... Φιλακια!!!

Ζαιρα μου ναιιιιιι...!! Κανει καμακι το τρελοκοριτσο...!!

Ελα-ελαααααα.....!!!!! Να βλεπω μαλλια να ανεμιζουν και φραντζες να αλλαζουν χρωμα απο την

ζηλια......!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ααααα!!! Χτυπατε και το χερι στο τραπεζι...?

Μανουλα μουυυυυ....(εδω χρειαζομαι κι εγω μια φατσουλα που κανει τσισα)...!!! χαχααχχααχα!!!

καλέ ναι......μόνο στο τραπέζι????????????

η γυναίκα η δικιά μας δεν "ξενοκοιτάει" ακούς εκεί..... :x:x:x

αχ τι θα κάνω πλάκα πλάκα Καρκινάρα και αυτός όπως εγώ.....κλείσιμο στο καβούκι στα δύσκολα.....από τώρα φαίνεται το παιδι....

εσείς αλήθεια τι ζώδιο είστε....???

:oops::oops::oops::oops::oops: EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥς.................κοριτσακια μου καταφερα να μπω σ αυτο το ερμο το μαμυ....μα τι αλλαγες ηταν αυτες....κ τωρα ακομη δεν μπορω να προσαρμοστω αλλα που θα παει θα το συνηθισω......

χαθηκαμε τι κανετε;;;;;ουτε που καταφερα να διαβασω τα νεα σας...αχ πως θα τα βρω..... :roll::roll:

Χρυσα, ως διαχειριστρια να σε ρωτησω μηπως ξερεις τι πρεπει να κανω για να μου ερχονται παλι τα μυνηματακια σας στο μαιλ μου;;;μια χαρα ηταν πριν....

Κατα τ αλλα μια χαρα ο μικρος μου ζωηρευει κ με τρελλαινει καθε μερα κ πιο πολυ.....απιστευτη εξελιξη!!!!αρχισαμε κ να ζωγραφιζουμε.......ειχα την ιδεα να του παρω κατι μαρκαδορους που βγαινουν με το νερο εννοειται....κ καταενθουσιαστηκε εννοειται... :P:P ..κ αρχισε να μουτζουρωνει τα χαρτια που του δωσα κ να τρελλεινεται κ μετα απο λιγα λεπτα....οτι υπηρχε γυρω του...χερια ρουχα τραπεζια καρεκλες παιχνιδια, ριχταρια κ οτι βρισκοταν σττο δρομο του :o:o:o Μετα απο 2 μερες τους εξαφανισα!!!!!

Αυριο κοριτσια εχουμε γιορτουλααααααααααααααα ο Σταυρουλης μου γιορταζει την πρωτη του ονονμαστικη γιορτη,πριν λιγο τλειωσα γλυκα κ αλμυρα που φτιαξα κ παω για ξεκουραση γιατι το πρωι θα παμε εκκλησια............

Πολυ θα θελα να ερχοσασαταν για κερασματακι.......... :P:P

πολλα ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕς ΜΙΑ ΜΙΑ...............

Καλημερα κουκλεσ!!

Δωρα θα ξαναενεργοποιησεις την υπηρεσισ συνδρομη απο τον πινακα ελεγχου μελους, οποτε και θα τα εχεις παλη στο μαιλ σου.

Σημερα το ζουζουνι μου εκλεγε παλη...

δεν πειραζει..θα συνηθησει που θα παει!!!

Ακομα καφε δεν εχω βαλει...ουτε εχω κανει καμια δουλεια..

αντε να δουμε αν θα φαει σημερα το κοτοπουλο του στον παιδικο

καλημεραααααααααααα αγαπες!!!!!!!!!!! ;);)

χαθηκα λιγουλάκι... :oops: αλλα μου λειψατε πολυυυυυυυυυυυ...δεν μπορουσα να μπω ευκολα στο μαμυ...πως ειστε? τα μωρουλίνια σας καλα? εχετε γραψει πολλα και δεν εχω προλαβει να τα δω...

μου αρεσουν οι φατσσούλες ...ειδικα αυτη εδω... :evil::evil:!!! τωρα που τα πηρα με μια στην δουλεια.... :evil: καθομουν στο γραφειακι μου και ενω εχει τους δικους της μου λεει θα μας φερεις δυο ποτηρια νερό? και ειναι αυτη που εβαλε τα λογακια της :twisted: ωστε να μετακινηθω εγω στην θεση της εισοδου ...!!!!!!απο εκει που ημουν βασιλισσα στο γραφειακι μου...δεν λεω ναι ναι ξερω οι καιροι ειναι δυσκολοι ..αλλα οταν μαθαινεις ότι αυτη βαζει λογια και κοιταει τους δικους της και αδιαφορει για τους αλλους,..καπου τα παιρνεις...ε λογικο?

στα δικα μας....αρκετα γκρινιατσααααααααααα... :oops:

η παπενια εχει γινει ολόκληρο παιδάκι!!!!!!!!!!! :lol::lol: και εγω μια αμετανόητη κουκουβάγιαααααααααα :D

της λες που ειναι το βιβλιο.η γατα ,η μπαλα...και τα φερνει όλα!!

την κανουμε μπανακι και εχει μαθει και πλενει και αυτη τα μαλλακια της και την κοιλίτσα!...βαζει λιγο νερακι και μιμειται....πολυ πλακα...βεβαια με τον δικο της παπίστικο τρόπο!!!! :roll::roll:

ανεβοκατεβαινει στον καναπε... και συνηθως πεφτει ομαλα... :P:P εκτος απο καποιες φορες που ειναι πιο ατσούμπαλη...

την αφηνεις στο χαλι και σε χρονο ντεντε...μπορει αν την βρεις στο δωματιο που βρισκεσαι και εχει αυτο το υφος το πονηρο...που και να θες δεν μπορεις να τη μαλωσεις πολυ...

η λεκανη ειναι η αδυναμια μας..όταν βρει μια...την παιρνει και την παει ατα σε όλο το σπίτι... :lol::lol:

τραγουδαμε λα λα ...σας το χω ξαναπει νομιζω...δαγκωνουμε non stop την μανουλα....και μονο....η γιατρός ειπε ότι έτσι δειχνει την αγαπη της...αλλα αν ειναι να με φαει κιόλα ς... :roll::roll: χθες με κοίταζε με μια λατρεία και μετα μου επιτέθηκε στο στομα...

εσεις τι κανετε ομορφιές μου????????????/Αγγελικουλα, Χρυσα μου,Συμπεθερα,Ντινα,Στελλιτσα,Δωρουλα,Φανουλα,Σουλίτσα και όποια αλλη ξεχνω...τα φιλια μουυυυυυυυυυυ.

καλημερα σας τι βλεπω μαζευτηκε το παρεακι μας .. :lol: επιτελους :P

Δωρα χρονια σας πολλα πολυχρονος ο Σταυρος...να περασετε ομορφα σημερα, κ ναι για στειλε κανα μεζεδακι γιατι ειναι μεσημερι κ σα να πεινασα λιγακι..χιχι :lol:

Φανη καλε σα δε ντρεπεστε λογοδωσμενα κοριτσια κ κοιταζετε αλλου :o Ντινα νομιζω πρεπει να παρεμβεις...χιχι :lol:

Καρολινακι δαγκωνει η νυφη μου; ελπιζω μονο να μην της μεινει χουι γιατι στον παιδικο,η στο σχολειο θα εχετε προβλημα ;) κ καλα απο τη στιγμη που περπαταει θες να την περιορισεις σ'ενα δωματιο; εδω ο δικος μου που ακομη προσπαθει κ οταν θελει να παει καπου δεν τον σταματας με τιποτε ;) εγω τον παω εκει που πρεπει κ καλα κ σε λιγο παλι τσουπ εκει που θελει αυτος ;)

σημερα πηγαμε εκκλησια ειχαμε καιρο να παμε γυρισαμε κοιμηθηκε κ τωρα βλεπει τα ζοζουνια ;) μεγαλος ερωτας χτυπαει παλαμακια στα παιδακια που τραγουνε :lol:

επισης αρχισε κ το χειμερινο ωραριο ξυπναει στις 7 το πρωι αντεχει ως τις 3 κοιμαται δυο ωρες κ μολις παει 9 μιση υπνο.... :) δεν κρατιετε με τιποτε....ωχ πολλα εγραψα παλι :shock:

την καλημερα μου σε ολες μακια...

καλε τι τσεχασιαρα που μαι.... :oops: Δωρούλα μου να σου ζήσει ο Σταυρος σου!!!!!!!!!!!!!

πολυχρονος ,γερός και καλότυχος να ναι αγαπη μου...να μου τον φιλήσεις και να του κάνεις μια μεγάααααααλη αγκαλίτσα απο μενα.... :)

καλα βρε συμπεθερα τόοσα πραγματάκια κανει η νυφούλα σου ... :lol::lol: δεν την παινεψες και καθόλου...ααααααααααααα θα σε μαλωσω...χαχα :lol::lol:

καλε για διαβασε καλυτερα .... :idea: το κοριτσι κανει πολλα πραγματα κ το ξερω αλλα η μαμα του θελει να το περιορισει σ'ενα δωματιο...χιχι :lol:

Δωρα, Χρονια πολλα, χαρουμενα και με υγεια για το γιοκα σου που γιορταζει σημερα! Μας το χρωστας το κερασμα δεν πειραζει... ;) Για μαρκαδορους, εγω το εχω δηλωσει, αν δεν παει 2 ετων δεν του παιρνω... Οχι τοσο για τα μουτζουρωματα οσο για το μαρκαδοροζουμο που θα γλυφει με τρελα. Ειναι σαν να τον βλεπω να το κανει... :ymsick:

Καρολινα, επιτελους! Χαθηκαμε... :| Μεγαλωσε η ομορφουλα σου ε? Κανει ενα σωρο κατορθωματα και απ' οτι καταλαβαινω οχι και τοσο πολλες σκανταλιες! Για το δαγκωμα, ξερω, παθουσα ειμαι... Ο δικος μας παιδιατρος ειπε αγαπη και ανακουφιση απο τη φαγουρα των ουλων 2 σε 1. Προσπαθω να του το μαζεψω λιγο ομως, γιατι αφηνει τα σημαδια του σε ολους... Γιαγιαδες, νονα, μπαμπας, θειος, θεια κυκλοφορουν με ρολογακια... :lol: Αλλα στον παιδικο θα τα βρει πολυ σκουρα. Μαλλον θα παμε απο βδομαδα! :?

Ενα... [smilie=angryfire.gif] και απο μενα για αυτη που σε ταλιπωρει στη δουλεια!

Κατερινα, και εμεις εχουμε λατρεια με τα ζουζουνια αλλα απο το cd. Ακουμε συνεχεια το κουνελακι και το χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω, και κανει (απο χθες)τις κινησεις και χαχανιζει. Του τραγουδαω και τα υπολοιπα αλλα αυτος μονο χορευει πανω στα κρεβατια (χτυπαει και την κεφαλα του στο ξυλο ποτε-ποτε) και φωναζει με ενθουσιασμο... :ymapplause:

Χρυσα, για να τον ξαναστειλεις παιδικο, μαλλον περασε και ο βηχας και η αλλεργια της αντιβιωσης... Που στενοχωρηθηκε λιγο σημερα δε λεει και τιποτα, δεν τον φοβαμαι το Χριστοφορο.... Ειναι ατρομητο και ανεξαρτητο αντρακι και σιγουρα θα αρχισει απο αυριο παλι να καλοπερναει με τα παιδακια και τις μουσικες! ;)

Ο Ιασωνας με κανει πολυ χαρουμενη! [smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif]

Χθες, τον στειλα 2 φορες το απογευμα, να ξυπνησει το μπαμπα του, χτυπωντας δυνατα την πορτα του υπνοδωματιου και φωναζοντας μπαμπα και το εκανε και τις 2!!! :ympeace:

Σημερα το απογευμα του ζητησα να μου δωσει 1 απο τα 2 αυτοκινητακια που κρατουσε για να παιξω κι εγω και μου το εδωσε αμεσως στο χερι, δεν το πεταξε οπως συνηθιζε!!! ;))

Το πρωι παλευε να πει κατι... Το επανελαβε περισσοτερς απο 20 φορες μεσα σε 10 λεπτα, το αλλαζε κιολας λιγο για να τον κατλαβουμε αλλα μαλλον δεν τα καταφεραμε. "παπαο", "γκαπαο", "παταο", "ταπαο"... του ελεγα: "κι εγω σ' αγαπαω" τιποτα! Τον αγκαλιαζα, με εσπρωχνε... Τον ρωταγα: "παταω πανω στην καρεκλα?" νευρα ο δικος μου, που δεν καταλαβαινα... Τον ρωταγε ο Γιωργος "να παω? που να παω? Τιποτα! Τι να ηθελε? Σιγουρα κατι αλλο... Καποιο αντικειμενο ισως... Ηταν ανεβασμενος πανω σε μια καρεκλα στην κουζινα αλλα δεν εβλεπα τιποτα που να θελει και να ταιριαζει λιγο με αυτο που ελεγε. [smilie=dontknow.gif]

Το μεσημερι κυνηγαγε το γατο και φωναζε τατα, τατα... [smilie=cat.gif] Σιγουρα γατα ελεγε! Του ελεγα: To 'σκασε η γατα, πιας την... και μου χαμογελουσε σα να συνεννοουμασταν!

Νομιζω πως ηρθε πια η ωρα να μου φυγει τελειως το αγχος του ποτε θα μιλησει το παιδι και να αρχισω να προετοιμαζομαι για να ακουσω πολλα... Ποιος ξερει τι εχει καταχωρησει στο σκληρο τοσο καιρο που δε λεει λεξη εκτος απο μαμα - μπαμπα? [smilie=wav.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif]

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Kiddoμου τα είπες πολύ καλά για το περίνεο !! Διαβάζεις το μυαλο μου σημερα !!! 😂😂😂😂
    • Μη περιμένεις οι παιδίατροι να σε συμβουλεύσουν στο θηλασμό... Και μη διαβάζεις δεξιά αριστερά.. Συμβουλεύσου μια πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού και θα απομυθοποιήσεις πολλά, πέρα από τη στήριξη στο σωστό θηλασμό που θα έχεις για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες.. εφόσον επιθυμείς πραγματικά να θηλάσεις φυσικά.. δεν είναι κάτι εύκολο ούτε το καταφέρνουν όλες οι γυναίκες! Και εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ντροπή να πεις ότι δεν θέλω να θηλάσω, δε μου βγαίνει κτλ..! Ο θηλασμός είναι όμορφος όταν η γυναίκα νοιώθει καλά θηλάζοντας.. δε πρέπει να πιέζεται (ψυχικά ή σωματικά) για να το καταφέρει!
    • Έχετε πει πολλά κορίτσια κ τα ξεχνάω 🤣 @_piripiri_τι τέλεια πατουσακια και χεράκια!!!!!! ❤❤❤❤ με το καλό να πάτε σπίτι σας !!!  Ούτε εγώ έχω κάνει βαλίτσα ακόμα! Πρέπει να ετοιμαστώ..  Τώρα για θηλαστρο ... καλό είναι για τις πρώτες 40 μέρες τουλάχιστον να μην μπερδευτεί με το μπουκάλι. Αν υπάρξει λόγος που πρέπει να αντλήσει,  ας γίνει με ένα νοσοκομειακο θηλαστρο. Εγώ πάντως την έχω αφήσει για αργότερα αυτή την αγορά!! 
    • Τραγικός... Και εντωμεταξυ μου έχουν τύχει γυναικολόγοι γυναίκες που είναι τέρμα σκληρές!! Είναι και ο λόγος που προτιμώ άντρα γυναικολόγο δηλαδή..🤣🤣 είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.. τουλάχιστον οι γυναίκες που μου έτυχαν ήταν σχεδόν ακαρδες στη δυσφορία μου..!
    • Δεν βρήκε το αρχικό post σου.. Εγώ έχω ψάξει ήδη παιδιάτρους.. έχω δυστυχώς καεί πολλές φορές από γιατρούς και αναγκαστικά φυσάς και το γιαούρτι.. δεν μπορώ να το αφήσω στη τύχη το παιδίατρο του παιδιού μου.. θα κάνω ραντεβού με αυτούς που έχω βρει τον επόμενο μήνα και ανάλογα θα συνεχίσω να κάνω περαιτέρω ραντεβού γνωριμίας αν χρειαστεί..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...