Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Α! Κι ενα τελευταιο... Θα στειλω αιτηματα φιλιας σε ολες τις μαμαδες απο την ομαδουλα μας που δεν ειμαστε ηδη. Εβαλα κατι περιορισμους στο προφιλ και δεν θελω να χανετε τα αγαπημενα μας φωτογραφικα στιγμιοτυπα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γύρισα από την παιδίατρο κορίτσια.

το παιδί είναι υγιέστατο :ohmy::ohmy::ohmy:, ούτε αυτιά, ούτε μύτες, ούτε ακροαστικά.

μου έδωσε να κάνω καλλιέργεια ούρων και κοπράνων.

τι να πω?

της έκανα μια ερώτηση βεβαια:

επειδή αυτούς τους πυρετους ΄(σύνολο 4 από το Μαϊο χωρίσ κανένα άλλο σύμπτωμα)μου τους έκανε μετά από άδεια δική μου, όταν δηλ είχαμε περάσει κάποιες μέρες μαζί και μετά αποχωριζόμασταν ξανά,μήπως είναι αντίδραση του οργανισμού σε ψυχολογικό επίπεδο και μου απάντησε πως υπάχει καια αυτό το ενδεχόμενο. μου είπε βέβεια ότι αυτό συμβαίνει συνήθως όταν η μητέρα λείπει μέρες.

όποια κοπέλα επισκεφτεί τον παιδιατρ'ο της μπορεί να το ρωτήσει αυτό γιατί με ενδιαφέρει πολύ ως άποψη, ν α έχω δηλ δευτερες και διαφορετικές γνω΄μες...

φιλιά :kiss:

Θα τον επαιρνα και τωρα τηλεφωνο τον παιδιατρο, αλλα ακομα δεν εχει επιστρεψει απο Καναδα και εχουμε μεγαλη διαφορα ωρας. Την προηγουμενη φορα που πηρα ηταν 4 το ξημερωμα εκει...

Το μονο που ξερω με βεβαιοτητα ειναι οτι ο πυρετος απο ψυχολογικα αιτια που κανουν εφηβοι και ενηλικες δεν φτανει ποτε τοσο ψηλα. Μεχρι 38 το πολυ. Δεν εχω ιδεα ομως αν ισχυει το ιδιο και για τοσο μικρα παιδακια...

Πιθανοτητα να ειναι καποια ιωση χωρις αλλα συμπτωματα δεν υπαρχει?

Τωρα αναγκαστικα θα πρεπει να κανετε τις καλλιεργειες... Ελπιζω πραγματικα να μην ειναι τιποτα σπουδαιο και να περασει γρηγορα να μην ταλαιπωρειται αλλο το παιδακι!

Μηπως να επαιρνες καμια αδεια? Υπαρχει τετοια δυνατοτητα?

Μεσα στα πολλα φιλακια που του δινεις, δωσε κι ενα απο μενα!!!

Ζαιρακι το ειχ αρωτησει πιο παλια αυτο την παιδιατρο μου και μου ειπε πως τα παιδια που κανουν πηρετο απο αποψη...κανουν συνηθως δεκατα.

Ψαξτε καλυτερα.

Επιτελους βρε κοριτσια... εκατσα στον κ@λο μου........!!! :laugh:

Ειχαμε μια δυσκολη μερα... επεσε η μικρη και χτυπησε το σαγονι της στην προσπαθεια της να κανει "μα" τον παππου με αποτελεσμα να κλαιει και να παραπονιεται επι ωρες... Ματωσε το πουλακι μου... το ασπρο σαγονακι μας ειναι με ενα "γκουνκ" :laugh: ΝΑΑΑΑ με το συμπαθειο..!! :P

Το πρωι στον παιδικο περασα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!! Πρωτη φορα πηγαινω με τετοια διαθεση σε δουλεια... Ειναι πολυ ωραια...... :):):):)

Αγγελικη ... αχ κοριτσαρα μου... δεν το θυμηθηκα τωρα το θεμα του θηλασμου.. απλα δεν το ξεχασα ποτε...

Δυστυχως ομως με το να σκεφτομαι δεν αλλαζω τιποτα... :(

Να μη σχολιασω και τις φωτο τωρα.........????

Ο Ιασωνας ειναι ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι "μπαμπατσικος" :P:P:P και παθαινω κατι με τα ζουμπουρλουδικα μωρα.....! :blink:

Ουτε η Αναστασια εχει δοκιμασει τετοιες... νοστιμιες ακομη... :S:S

Πριν κανα μηνα καναμε βολτα και πετυχαμε στο δρομο μια ξαδερφη του αντρα μου που εχει ενα παιδακι 5 μηνες μεγαλυτερο.

Τον ειχε λοιπον στο καροτσι με μπουκωμενο το στομα γαριδακια και εδωσε ενα και στην Αναστασια... :angry:

Το αρπαξα απ' το χερι της και της λεω "σε παρακαλω.. δεν τρωει τετοια πραγματα ακομα"... μετα σκεφτηκα μηπως ημουν λιγο υπερβολικη...? Αλλα δεν θελω να μαθει να τρωει μπουρδες...

Ειναι που ειναι λιγοφαγη.. αμα μαθει και μ΄αυτα θα κανει ν΄ανοιξει το στομα στο κουταλι χιλια χρονια...

Ζαιρα... αχ βρε αγαπη μου... ειλικρινα σε "βλεπω" να υποφερεις ρε κοριτσι μου...και δε μ΄αρεσει να σκεφτομαι πως μια μανουλα στην ιδια φαση με μενα περναει ετσι δυσκολα...

Ο μικρος εκανε παλι πυρετο... ψαξτο λιγο παραπανω...

Δεν νομιζω πως ειναι ΜΟΝΟ απο αναγκη αγκαλιτσας της μαμας...

Ισως να τον πιανουν μικρες ιωσουλες..

Ελα μη μου στεναχωριεσαι.. :(:(:(

Θα σου μιλησω οπως θα μιλουσα στη καλυτερη μου φιλη..

"Αν δεν υπαρχει ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ να εργαζεσαι παρατα τα ολα και κατσε σπιτακι σου με το παιδι σου να βρεις την υγεια σου"

Βασανιζεσαι και δεν μ' αρεσει...

Να μας γραψεις νεα σας.. Φιλια.. :kiss::kiss::kiss:

Χρυσα μουυυυυυ... που εισαι τρελοκοριτσο τις νυχτες.....?

Μπηκε Σεπτεβρης.....!!!!!!! Ελπιζω να μας ετοιμασεις "ζουμερα νεα"!!!!!

Ο χριστοφορακος τι κανει?

Συμφωνω απολυτα σ΄αυτο που λες στη Ζαιρα...

Αντε καλε ξυπνηστε και ειμαι ολομοναχη...

Και εχω μια διψα..... και θελω να καπνισω..... και εχει δροσια στο μπαλκονι.....Ποια θα μου κανει παρεα........??? :silly: :silly: :P:P

Καλημερα κουκλεεεεσσσσσ!!!!

τι κανετε;;;

διαβαζω νεα..Φανη τελεια...πρεπει να ειναι υπεροχα..οσο και να κλενε μετα τα ατιμουτσικα σε κοιταζουν με ενα βλεμμα και σε κανουν αλοιφη!!!

Εισαι πολυ τυχερη...μακαρι κατι να γινει και να συνεχισεις να δουλευεις εκει!!!

Αντζι μακια στον χουλιγκαν..ειναι πανεμορφος..εχει απο που να παρει..χιχιχι

κα

Ζαιρακι οπως σου ειπα και χτες ψαξτε το λιγο καλυτερα γιατι γεννικα δεν ανεβαζουν στο ασχετο πηρετο...ουτε απ δοντια ανεβαζουν τοσο πολυ πηρετο και τοσο συχνα..ισως η αιτια να ειναι πολυ πιο βαθια..μακαρι παντως να μην ειναι τιποτα σπουδαιο και σοβαρο και ολα να πανε καλα

Στα δικα μασ τωρα...

το αερολιν εκανε δουλεια ο βηχας ελλατωθηκε παρα πολυ πηρετο δεν εχουμε και αυριο μαλλον θα ξαναπαμε παιδικο...να δω πως θα αντιδρασει το σκατουλι.

Αντιβιωση μαλλον δεν θα παρουμε καθολου γιατι εκανε στοματιτιδα- ενας θεος ξερει τι μαλουλησε στον παιδικο..ποσο πια να τα απολυμαινουν οι καημενες.....και σε στοματιτιδα η αντιβιωση επειδηνωνει τον πονο.

Δε μασ εδοσε ουτε αλοιφη γιατι λεει ειναι ηδη ασπρα και δεν θα κανει τιποτα...απλα να το αφισω να κανει τον κυκλο της γυρω στις 10 μερεσ!!

Ζουμερα νεα..οχι..δεν ειμαι ετοιμη ακομα για ζουμερα νεα!!!!!

γύρισα από την παιδίατρο κορίτσια.

το παιδί είναι υγιέστατο , ούτε αυτιά, ούτε μύτες, ούτε ακροαστικά.

μου έδωσε να κάνω καλλιέργεια ούρων και κοπράνων.

τι να πω?

της έκανα μια ερώτηση βεβαια:

επειδή αυτούς τους πυρετους ΄(σύνολο 4 από το Μαϊο χωρίσ κανένα άλλο σύμπτωμα)μου τους έκανε μετά από άδεια δική μου, όταν δηλ είχαμε περάσει κάποιες μέρες μαζί και μετά αποχωριζόμασταν ξανά,μήπως είναι αντίδραση του οργανισμού σε ψυχολογικό επίπεδο και μου απάντησε πως υπάχει καια αυτό το ενδεχόμενο. μου είπε βέβεια ότι αυτό συμβαίνει συνήθως όταν η μητέρα λείπει μέρες.

όποια κοπέλα επισκεφτεί τον παιδιατρ'ο της μπορεί να το ρωτήσει αυτό γιατί με ενδιαφέρει πολύ ως άποψη, ν α έχω δηλ δευτερες και διαφορετικές γνω΄μες...

φιλιά

όταν ρώτησα την παιδιατρο για αυτό το πράγμα μου είπε ότι αυτό εμφανίζεται συνήθως σε παιδάκια ναυτικών ή όταν ο άνθρωπος που είναι τελοσπάντων δεμενο ένα παιδί μαζί του λείπει ή όταν οι γονείς λείπουν πολύ καιρό αντιδρά και με αυτό τον τρόπο. άλλα κλαίνε, άλλα δεν θέλουν να φάνε, άλλα κάνουν εμετούς, άλλα γκρινιάζουν και άλλα πολλά είναι ψυχοσωματική αντίδραση του οργανισμού.... :ohmy::ohmy::ohmy::unsure::unsure::unsure::dry::dry: πχ έχω τον ανηψιο μου 2ετών που όταν πέθανε ο παππούσ του δεν μπορούσε το παιδάκι να κάνει κακά του επί πόσο καιρό και πήρε θεραπεία :(:(:(:(:(:(:( όσο και αν δεν το πιστεύετε.....

εμένα ας πούμε τους δύο πρώτους μήνες που ξεκίνηησα να δουλεύω σηκωνόταν μες στη νύχτα 10 φορές και φώναζε "μαμά" κλαίγοντας. που είχε την αντίληψη το παιδάκι- 8μηνών να φωνάξει μαμα και ότι θα ανταποκριθώ????????????????? :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: και τ'ωρα το μαμά το λέει σπάνια και μετά από πόλλούσ μήνες που δεν το λέγε

και όλα αυτά επειδή δε μπορούν να εκφράσουν τα συναισθηματα τους με λόγια.

συζητώντας παλαιότερα στο άσχετο στη δουλειά με κάποιους γιατρούς για κάποια άλλη περίπτωση μου το είχαν πει αυτό για τον πυρετό.

η Αγγελική θα μπορούσε να μας βοηθήσει που ασχολείται με αυτά...

πωπω θα με θεωρείται και σεις "τρελη" :(

ΚΛΑΗΜΕΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΧΑΘΗΚΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΓΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΕ 12 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΚΑΤΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΗΣΥΧΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ 82 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ 10 ΚΙΛΑ ΓΡ.ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΦΑΓΗΤΟ ΤΡΩΜΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ...ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ...ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ...ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ.ΒΛΕΠΩ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.ΦΑΝΗ ΑΛΛΑΞΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ?ΕςΙΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΑΛΛΟ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΛΕΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ ΧΕΧΕΧΕ

κοριτσια καλο βραδυ τι κανετε; εμεις μια χαρα αποκτησαμε κ τις πρωτες γρατζουνιες σημερα μετα απο ενα μικρο ευτηχως πεσιμο ;) Φανη νομιζω κ εσεις ειχατε ατυχημα σημερα; ;) περαστικα σας :P

σορυ αλλα γιατι δεν μπορω να διαβασω ολα τα νεα σας; :?:

zaira μακαρι να μην εχει κατιο σοβαρο ο μικρουλης ;)

Ιφιγενεια αντε σας περιμενουμε προς τα εδω ;) κ ο δικος σου δεν εβαλε βαρος; να δουμε τι θα του φοραμε ολα τα παντελονια μας πεφτουν :lol:

σας αφηνω καλο βραδυ ελπιζω αυριο να βρω πιο ευκολα ακρη...μακια :P:P

Καλησπερα!

Επιτελους βλεπω τις σελιδες του θεμστος...

Ειναι καμια ξενυχτισσα εδω?

Να κερασω κανενα ποτακι? Γιορταζω το ανοιγμα και την ανανεωση του φορουμ! :lol:

Εχω μπερδευτει απιστευτα με το φορουμ, αλλαγη εμφανισης, οι ωρες αλλα αντ'αλλων, βγαζει μπερδεμενα τα μηνυματα, δε φαινεται ευκολα ποιος ειναι on line, φανταζομαι θα το συνηθισω με τον καιρο.

Καλησπέραααα..... ή και... καλημέρα θα μπορούσα να πώ..!!!

Εδώ ειμαι Αγγελικουλα μου.... αλλα δυστυχως δε θα μπορεσω να σου κανω παρεουλα να πιουμε το ποτακι που λες...!!! Η μικρη τωρα κοιμηθηκε και πρεπει να μπω να κανω μπανιο, να ξεβαψω τα νυχια, να βγαλω τα απαισια φρυδια που φυτρωνουν σαν ραδικια καθε λιγο, και να παω για υπνο γιατι εχω ξυπνημα στις 7:00.... :roll::roll::roll:

Μερες εχουμε να τα πουμε με τις αλλγες του φορουμ... αλλα δεν ξεχασα καμια σας...

Ιφιγενεια πολυ ψυλωσε ο Κωνσταντινος! Τελεια!! Και απο βαρος οχι και ασχημα... ;)

Περπαταει τωρα γι αυτο δεν εβαλε μαλλον. Μη σε ανησυχει τιποτα λοιπον.. ;)

Κατερινιω μου, απο τουμπες και κλαμματα αλλο τιποτα... :o

Καθε μερα εχουμε και καινουργιο καρουμπαλο.. :lol: συν τις μελανιες στα ποδια... :o

Αχ.. βρε κοριτσια νιωθω αλλος ανθρωπος στον παιδικο...

Πολυ ωραια περναω... επιτελους... καλα που δεν την κοπανισα με τοσο πατατρακ που ειχα παθει στα βρωμοσκουπιδα... :twisted::twisted::twisted:

Εγινε και κατι καλο....

Τα παιδακια κλαινε ασταματητα... Το ενα με ψαχνει καθε πρωι.. "θελω την κυρια Φανη" και χωνεται

μες στην αγκαλια μου σαν γατακι...

Καθομαι στην αυλη μαζι τους.. τραγουδαμε, παιζουμε με τα κουβαδακια και τα καροτσια, τρωμε ολοι μαζι...κανουμε τσισακια-κακακια.. μονο στην ταξη δεν μπαινω... κριμα... :|

Η κοριτσαρα μου ειναι μια χαρα....!!!!

Λεει "ναι" και "ο" σε οτι την ρωταμε...!!! :lol:

Ο παπαγαλακος μου... ξερει οτι εχει και "πε" δαχτυλακια σε καθε χερακι...!!! :lol:

Ανακαλυψε τα ωραια και αστραφτερα κουμπακια της ηλεκτρικης κουζινας και με ενθουσιασμο λεει .."οοοοοοοοο" "κα-κα-κα" (καλο)...!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Τρωει καλυτερα τωρα με την δροσουλα και κοιμαται λιιιιγο παραπανω στις καλες της...!!

Αχχχχ..... Ειμαι μια ενοχλητικη-κουραστικη κουκουβαγια....!! :lol::lol::lol:

Σας αφηνω...παω να ξεβρωμιστω........!!!!!

Καληνυχτα αγαπες μου! Φιλια πολλα σε ολες

τι κανετε; καλο απογευμα χαθηκατε ολες ετσι; ;) εμεις ειμαστε μια χαρα καθε μερα πιο ζωηροι κ δυστηχως λογω καιρου κλειστηκαμε μεσα :( χθες πηγαμε βολτα στη γιαγια κ ο μικρος εβγαλε μεγαλη γκρινια δεν πηγενε σε κανενα κ απλωνε συνεχως τα χερια...γυρισαμε το βραδυ κ ηπιε το γαλα του κ επεσε ψοφιος για υπνο.... ;) ειχε εξαντληθει ολη μερα....αφηστε που μας ειπανε πως τον εχω κακομαθημενο γι'αυτο δεν καθεται πουθενα :x εεεε μα τι να κανω απο τη στιγμη που το μεγαλωνω μονη μου φυσικο ειναι να μη θελει κανενα.....

ουφ συνχηστικα παλι....για πειτε εσεις κατι ευχαριστο......

Ευχαριστα: 1) Δουλευει και παλι το φορουμ! :) 2) Ο Ιασωνας για καποιο ανεξηγητο λογο εφαγε το μεσημερι ψαροσουπα, με το ψαρι μεσα χωρις να μου βγαλει την ψυχη... :o

Εχω κι ενα αηδιαστικο απο το απογευμα... Μεχρι να ξεφλουδισω ενα ροδακινο, ειχε παει στο μπανιο, σηκωσε το χαλακι, εβγαλε το καπακι της αποχετευσης, εβαλε το χερι μεχρι τον αγκωνα μεσα και εβγαζε τριχες... Συνολικος χρονος 1,5 λεπτο. Με την υποπτη ησυχια απορρησα και τον προλαβα ευτυχως πριν βαλει αυτα που ειχε ψαρεψει στο στομα! :sick:

Η λίστα μας...

ΣΤΑΥΡΟΣ 07/05/2009 barbie/Δωρα

ΑΡΓΥΡΗΣ 09/05/2009 Αναστασία!!!/Αναστασια

ΖΕΤΑ 16/05/2009 twinky

ΣΩΤΗΡΗΣ 19/5/2009 antroula/Κατερινα

ΙΑΣΩΝΑΣ 22/05/2009 Aggeliki 30/Αγγελικη

ΕΒΕΛΙΝΑ 26/05/2009 evelini

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 26/05/2009 Cesilia/Χρυσα

XΡΥΣΑ 03/06/2009 Popitsa/Ποπη

ΛΥΔΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ 06/06/2009 karolinaki1/Καρολινα

ΜΠΕΜΠΑ 06/6/2009 littlestar

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 06/06/2009 to agoraki mou

ΣΤΡΑΤΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 26/06/2009 zaira/Ντινα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 29/06/2009 filos `ifigen/Ιφιγενεια

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 30/6/2009 ninina/Κατερινα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/07/2009 ANNA-ALEXANDROS/Αννα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 03/07/2009 ΦΑΝΗ26/Φανη

ΟΛΙΝΑ 08/07/2009 mummydi/Κωνσταντινα

ΜΠΕΜΠΑ 08/07/2009 little angel/Στελλα

ΔΗΜΗΤΡΑ 09/07/2009 sagria

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ 09/07/2009 ΦΡΟΥΚΤΗΝΟΣ/Αργυρω

ΓΙΩΡΓΟΣ 14/07/2009 ΜOLLY

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 15/07/2009 bell

Νομιζω πως η λιστα που εβαλα πιο πανω ειναι οτι πρεπει για σχεδον τυφλους... :lol::lol::lol:

Προσπαθωντας να κανω παραθεση οπως παλια, μου φανηκε πολυ μικρη η γραμματοσειρα... Αλλα απο οτι βλεπω υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ των μεγεθων. :o Εντωμεταξυ, η παραθεση δεν βρηκα ακομα πως γινεται... :?

Aγγελικη μου φαινεται πως μειναμε τα δυο μας....χιχι :lol: να σου πω κ εγω οταν δεν ακουω φωνες κ επικρατει ησυχια, ενω τον εχουμε βαλει για υπνο κ καλα, αυτος ειναι παντα ορθιος πιασμενος στα καγκελα ;) γιατι παντα οταν θελει να κοιμηθει μουρμουραει νανουριζεται μονος του :D

εν τω μεταξυ αυτες τις μερες προσπαθει να φτασει τα κουμπια της τv k ανεβενει πανω σε μια μεγαλη λουτρινη αρκουδα........ :o

Κατερινα, ευτυχως κι εμεις εδω ησυχια εχουμε! Για τις βλακεις που λενε οι αλλοι μη νοιαζεσαι! Ακου κακομαθημενο?

Χθες η σπιτονοικοκυρα που μενει απο πανω, επιασε τη μανα μου στο δρομο και της ειπε οτι ο Ιασωνας πολυ κλαιει τωρα τελευταια. Και δεν πιστευει να τον στενοχωρουμε με το φαι, τον υπνο... Βασικα απο το ενα αυτι μου μπηκε και απο το αλλο βγηκε. Την ειπα και στη μανα μου που μου μεταφερει τη μ....α του καθενος. Ο Ιασωνας τωρα τελευταια ανακλυψε την επιδραση που εχουν οι υστεριες του. Αυτο δε σημαινει πως θα του επιτρεψω να τρεφεται με ψωμι και μπισκοτα ή να μενει ξυπνιος μεχρι το ξημερωμα και να κοιμαται ολη τη μερα σαν να δουλευει στα μπουζουκια...

Eδω ειμαι κι εγωωωωω.......!!!! Αλλα καθε φορα που γραφω.. χαλαει το φορουμ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι κανετε βρε κοριτσια..?

Εχω μπερδεψει τα μπουτια μου εδω μεσα... και να σας πω και την αληθεια δε μου πολυαρεσει.... :|

Βαριεμαι να τα ψαχνω ολα παλι απ' την αρχη...

Τι κανετε Κατερινιω και Αγγελικουλι μου ...? Αγορομανουλες μιλατε για τις αταξιες των μικρων σας?

Καλα Αγγελικη ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του λεει...

Δε πανε να χεστουν... Καλα κανει και κανει φασαρια ο Ιασωνας.. Τι θελει να νιαουριζει..? :shock:

Κατερινα μου... αχ αυτος ο κοσμος.. με οοοολα προβλημα εχει.

Το εχεις κακομαθημενο και δεν παει σε κανεναν.. τον εχεις καλομαθημενο.. γιατι τον εμαθες ετσι..?

Εεεε! Παντου οι ιδιες ατακες... Δεν βαρεθηκαν πια..?

Εχω τα νευρα μου σημερα..

Πηγα εβαψα τα μαλλια και μου εφυγε το καφασι.. Αι σιχτιρ.

Μια βαφη και ανταυγιες 85 ευρω... Λες και τα βρισκω πεταμενα στο δρομο.. :evil:

Ειπα να κανω κατι για μενα και το μετανιωσα..

Γαλατα για εναν ολοκληρο μηνα θα αγοραζα.. :evil:

Η Αναστασια συνεχιζει τις τουμπες... Τωρα εχει ακομη ενα σημαδι στο σαγονι, ενα καρουμπαλο στο κεφαλι, και χθες εφυγε με τα μουτρα στα πλακακια.. ανοιξε και τα πανω χειλακια της..

Ολη μερα ειμαι στην τσιτα.. Εχει γινει πολυ δυσκολο μωρο.. και τα κανει ολα αθορυβα!!!

Ναι ναι..... ΑΘΟΡΥΒΑ!! Και υπουλα........!!!!!!!! :lol:

Αχ.. γελαω να μη σαλταρω....!!

Που ειναι οι υπολοιπες?

Δεν πηραν χαμπαρι οτι ανοιξε το μαγαζι....? :lol::lol::lol::lol:

Eδω ειμαι κι εγωωωωω.......!!!! Αλλα καθε φορα που γραφω.. χαλαει το φορουμ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι κανετε βρε κοριτσια..?

Εχω μπερδεψει τα μπουτια μου εδω μεσα... και να σας πω και την αληθεια δε μου πολυαρεσει.... :|

Βαριεμαι να τα ψαχνω ολα παλι απ' την αρχη...

Τι κανετε Κατερινιω και Αγγελικουλι μου ...? Αγορομανουλες μιλατε για τις αταξιες των μικρων σας?

Καλα Αγγελικη ο καθενας το κοντο του και το μακρυ του λεει...

Δε πανε να χεστουν... Καλα κανει και κανει φασαρια ο Ιασωνας.. Τι θελει να νιαουριζει..? :shock:

Κατερινα μου... αχ αυτος ο κοσμος.. με οοοολα προβλημα εχει.

Το εχεις κακομαθημενο και δεν παει σε κανεναν.. τον εχεις καλομαθημενο.. γιατι τον εμαθες ετσι..?

Εεεε! Παντου οι ιδιες ατακες... Δεν βαρεθηκαν πια..?

Εχω τα νευρα μου σημερα..

Πηγα εβαψα τα μαλλια και μου εφυγε το καφασι.. Αι σιχτιρ.

Μια βαφη και ανταυγιες 85 ευρω... Λες και τα βρισκω πεταμενα στο δρομο.. :evil:

Ειπα να κανω κατι για μενα και το μετανιωσα..

Γαλατα για εναν ολοκληρο μηνα θα αγοραζα.. :evil:

Η Αναστασια συνεχιζει τις τουμπες... Τωρα εχει ακομη ενα σημαδι στο σαγονι, ενα καρουμπαλο στο κεφαλι, και χθες εφυγε με τα μουτρα στα πλακακια.. ανοιξε και τα πανω χειλακια της..

Ολη μερα ειμαι στην τσιτα.. Εχει γινει πολυ δυσκολο μωρο.. και τα κανει ολα αθορυβα!!!

Ναι ναι..... ΑΘΟΡΥΒΑ!! Και υπουλα........!!!!!!!! :lol:

Αχ.. γελαω να μη σαλταρω....!!

Που ειναι οι υπολοιπες?

Δεν πηραν χαμπαρι οτι ανοιξε το μαγαζι....? :lol::lol::lol::lol:

Απο τις 9 ψαχνω να δω πως δουλευει το παλιοπραμα... :evil: Καταφερα μαλον να βρω την παραθεση... Τωρα θα δουμε σιγουρα. Να βαλω εικονα ή οποιοδηποτε συνημμενο στο φορουμ αδυνατο ακομα για μενα! :? Δε βαριεμαι, κουραζομαι οπως με το fb που γι αυτο εμπαινα σπανια... ΓΚΡΙΝΙΑ!!!

Νομιζω πως για βαφη και ανταυγιες καλα σου πηραν. Εδω ειναι μικρη πολη και με 85 κανεις αυτα και ενα κουρεμα τις ακρες... Με γεια! ;) Βαλε καμια φωτογραφια... Εκανες καμια αλλαγη ή απλα ανανεωθηκες?

Αυτο το αθορυβα που λες εμενα με ψυλιαζει παντα! Ετσι τον τσακωσα σημερα με το χερι μεσα στο σιφωνι της αποχετευσης... :sick: Εκανε πολλη ησυχια! Αν δεν τον ακουω να χτυπαει πραγματα, να μουρμουρο-μιλαει, γενικα να κανει φασαρια για περισσοτερο απο 30 δευτερολεπτα... ΤΡΕΧΩ! :crazy:

Συναγωνίστριες χιαρετώ,

τι κάνετε???πολύ μου λείψατε...........

τι κάνετε??

'αντε να μαζωχτούμε πάλι να λέμε τα κατορθώματα των ζουζουνιών μας,

εμείς δόξα τω θεώ είμαστε καλά επιτέλους.

όμως το παιδάκι μου κόλλησε πάλι πάνω μου.

μάλλον φοβήθκε με αυτό που πέρασε καιαναζητά πάλι τη μανούλα με αγκαλιές και φιλιά, όχι με δαγκωματιές και σπρωξίματα.

προχτές όταν γύρισα από τη δουλειά όταν τιν πήρα αγκαλιά με έπιασε σφιχτά και μου έδινε φιλάκια στο στόμα :D:D:D:D:D ,είχε να το κάνει αυτό πάνω από 6 μήνες.

Αγγελική ευχαριστώ, ;);););););) και δεν το χω ξεχάσει έχει και συνέχεια αλλά πρέπει να βρω χρόνο.

είπα την παρασκευή μιας και είχα ρεπό να ασχοληθώ λίγο με το σπίτι μου,που είχε καταντήσει ριμάδι :o και ναι τα κατάφερα είναι επιτέλους καθαρό.. δεν ξέρω για πόσο όμως με τον αντάρτη που έχω για παιδί..... :o:D:lol: .

κοριτσάτάρες περιμένω νέα σας. άντε πείτε τίποτα για τα "απίστευτα μωράκια"

να καάνουμε κους κους.

εμείς σήμερα παίξαμε, τραγουδήσαμε, ακουσαμε bebe Lilly που πήραμε από το TIVO, ακούσαμε Baby- radio όλη μέρα και ταυτόχρονα χορέψαμε.

και περιμένω πως καιπως να περάσει ο Σεπτέμβριος να ξεκινήσουμε πάλι το baby- swimming μας..

άντε να μπαίνουν τα κεφάλια μέσα..

φιλιά .

Μια μεγαλη μπουρδα εγινα... Σαν χαζη.. Διαθεση στα υψη οπως βλεπεις σημερα... :evil:

Μου κακοφανηκαν τα 85 γιατι ολα κι ολα 410 παιρνω τον μηνα... Τελος παντων..

Πριν σιδερωνα και η κυρια ετρεχε απ' το δωματιο στο σαλονι κι απο το σαλονι στο δωματιο και γελουσε με φωνη...

Οταν γυρισα πισω μου και ειδα ολες τις πετσετες-βρακια-φανελακια στο πατωμα...αρχισα να φωναζω και το σκατο χτυπουσε το κεφαλι της.. Νευριασε κι ολας.. Και μετα πηγε και αδιασε οοοοολο

το ντουλαπι της κουζινας.. εριξε το σιμιγδαλι στο χαλι, πατησε τις φρυγανιες και ανοιξε το αλουμινοχαρτο... Παλι τσιριδες...? Οχι..!! Την αφησα εκανε το δικο της για να μη μου βγαλει την πιστη και δεν κοιμηθει.. (εχουμε βαφτιση στις 11 αυριο και θελω να ειμαι κουλ)..

Αυτα τα ωραια περναμε καθε μερα ολες....!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Έχετε πει πολλά κορίτσια κ τα ξεχνάω 🤣 @_piripiri_τι τέλεια πατουσακια και χεράκια!!!!!! ❤❤❤❤ με το καλό να πάτε σπίτι σας !!!  Ούτε εγώ έχω κάνει βαλίτσα ακόμα! Πρέπει να ετοιμαστώ..  Τώρα για θηλαστρο ... καλό είναι για τις πρώτες 40 μέρες τουλάχιστον να μην μπερδευτεί με το μπουκάλι. Αν υπάρξει λόγος που πρέπει να αντλήσει,  ας γίνει με ένα νοσοκομειακο θηλαστρο. Εγώ πάντως την έχω αφήσει για αργότερα αυτή την αγορά!! 
    • Τραγικός... Και εντωμεταξυ μου έχουν τύχει γυναικολόγοι γυναίκες που είναι τέρμα σκληρές!! Είναι και ο λόγος που προτιμώ άντρα γυναικολόγο δηλαδή..🤣🤣 είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.. τουλάχιστον οι γυναίκες που μου έτυχαν ήταν σχεδόν ακαρδες στη δυσφορία μου..!
    • Δεν βρήκε το αρχικό post σου.. Εγώ έχω ψάξει ήδη παιδιάτρους.. έχω δυστυχώς καεί πολλές φορές από γιατρούς και αναγκαστικά φυσάς και το γιαούρτι.. δεν μπορώ να το αφήσω στη τύχη το παιδίατρο του παιδιού μου.. θα κάνω ραντεβού με αυτούς που έχω βρει τον επόμενο μήνα και ανάλογα θα συνεχίσω να κάνω περαιτέρω ραντεβού γνωριμίας αν χρειαστεί..
    • Καλησπέρα.... 4+3 είμαι εγώ...είμαστε πολύ κοντά!!!! Με το καλό η χοριακη! Έχω κ εγώ ένα παιδάκι 3 χρόνων από Θεσσαλία είμαι!  
    • Ήθελα να παραθέσω ένα ακόμα fun fact για το θηλασμό!!  Το ξέρετε ότι και οι άντρες μπορούν να θηλάσουν;!! 🤣🤣 Ναι ναι κι όμως!! Ο θηλασμός δεν είναι κάτι που προκαλείται εξαιτίας του τοκετού!! Συγκεκριμένα όταν το μωράκι θα πιάσει τη θηλαία άλω και κάνει τις θηλαστικες κινήσεις η διέγερση που προκαλεί στο μαστό δίνει σήμα στην υπόφυση του εγκεφάλου ώστε να εκκρίνει προλακτίνη και να ξεκινήσει η παραγωγή γάλακτος! Όσο περισσότερο λοιπόν βάζουμε το μωράκι στο στήθος τόσο περισσότερο διεγείρεται και αυξάνει η προλακτίνη ώστε να αυξηθεί η παραγωγή του γάλακτος ανάλογα με τη ζήτηση που έχει από το μωράκι και μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός..! Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς λειτουργούν οι ορμόνες σε όλους τους ανθρώπους είτε έχουμε γεννήσει είτε όχι! Πολλές γυναίκες που υιοθετούν μωράκια κάνουν μαθήματα θηλασμού για να μπορέσουν να θηλάσουν τα μωράκια τους αλλά και σε ομόφυλα ζευγάρια που έχει γεννήσει η μία γυναίκα και θέλει να θηλάσει και η άλλη.. Υπάρχουν όμως καταγεγραμμένες περιπτώσεις ανδρών που θήλασαν τα μωράκια τους όταν έμειναν ορφανά και έπρεπε να ταισουν τα μωράκια τους χωρίς να έχουν πρόσβαση σε άλλο τρόπο σίτισης των μωρών τους (πχ στο τσουνάμι της Ινδονησίας το 2004!)  Οπότε Θέτις μου... Πες του άντρα σου αν θέλει πραγματικά να συμμετέχει στο θηλασμό.. υπάρχουν τρόποι να το κάνει και πιο ενεργά..!! 🤣🤣🤣🤣 Εγώ του κάνω ήδη πλάκα.. 😝 για να μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια βρε παιδί μου...🤣🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...