Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Στελλα, συμπεθερουλα μου... Επιτελους μας εγραψες τα νεα σου! Τι κανει η κουκλιτσα μας? Καταλαβαινω το θεμα με το ονομα της πεθερας σου, αλλα το Αφροδιτη ειναι ομορφο ονομα και της ταιριαζει της δικιας σου αφου ειναι θεα της ομορφιας!!! (το σπιτι μου παινευω, μη μου παρεξηγηθειτε οι αλλες κοριτσομανες) Επιπλεον εκτος απο την Καρολινα θα γιορταζει μαζι με την φανταστικη κορη μου Διονη. (πως τα παιδιακια εχου φανταστικους φιλους? Ενα τετοιο πραγμα εχω κι εγω που κουραγιο και χρηματα για δευτερο παιδακι δεν εχω αλλα το μαραζι για κοριτσακι απο την πρωτη εγκυμοσυνη μου εμεινε...)

Τα 12 δοντια δικα μας ειναι!!! Αλλα θα αλλαζα ευχαριστως τα 10 με 2-3 λεξουλες που να βγαζουν νοημα... Στο μαμα - μπαμπα εχουμε μεινει και απειρα διαφορετικα αλλαμπουρνεζικα που δεν καταλαβαινω με τιποτα. Οπως νταιιι, ντιαααο, τατατα, τιτιτι, κααα, μααα... Μας εχει κουφανει 3-4 φορες που ειπε κατι και το εννοουσε 2 φορες κακα και τα εκανε, 1 νερακι και αρπαξε το ποτηρι, μια φορα που του μετραγα 1,2 ειπε 3 και τρελαθηκα. Αυτα ολοκαθαρα αλλα δεν τα επανελαβε ποτε!

Τα παιδακια μας εχουν ενα ισχυρο κοινο σημειο :P την τρελα με τα ζωακια... Ο δικος τα λατρευει ειδικα τα γατια και τα σκυλια και τα ζωτανα και τα κουκλακια. Τωρα τελευταια εκδηλωσε ενδιαφερον για κοτες και περιστερια... φυσικα αυτα δεν του καθονται να τα ρημαξει και αυτος τα βριζει!

Καθολου περιεργο δεν το βρισκω που η κορη σου δεν ασχολειται με τα ψευτικα παιχνιδια της και που προτιμαει τα αληθινα!!! Ο Ιασωνας ασχολειται με τα παιχνιδια του, κυριως οταν παιζει κι αλλος μαζι του αλλιως τα αγαπημενο του ειναι η ηλεκτρικη σκουπα, το πλυντηριο, τα κινητα και οι μπριζες που τις επισκευαζει καθημερινα με τα καλαμακια του φραπε... :laugh: Να ναι καλα ο ανθρωπος που ανακαλυψε τα πλαστικα καλυματα μπριζων και το ρελε γιατι ποτε δεν ξερεις...

Λιγες μερες εμειναν μεχρι τη βαφτιση... κανε κουραγιο, ειναι κουραστικη κατασταση ειδικα οταν συμπεφτει με γαμους και γιορτες συγγενων αλλα μια φορα ειναι μονο.

Βαλε τη φωτογραφια της μικρης, εστω και για λιγο... Θα εχει μεγαλωσει πολυ απο αυτη που εχεις βαλει στο fb και θελω να τη δω. Γιατι δεν τη βαζεις εκει που ειναι καπως πιο ελεγχομενο το ποιος βλεπει?

Μη μας ξεχασεις παλι, να μας γραφεις τα νεα σου, εστω οτι ειστε καλα και τρεχετε με τις προετοιμασιες! Φιλακια... :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ! Κοριτσια λετε για την αναβαθμιση που δεν εγινε... Και οχι μονο δεν εγινε αλλα χαλασαν και 2 πραγματακια που δουλευαν μια χαρα... Οι φωτογραφιες δεν μπαινουν οπως πριν που μου αρεσαν μεγαλες και το προφιλ εχει χαλασει τελειως... αναβαθμιση προς το χειροτερο δηλαδη! :dry:

Κι εγω τον κακομαθαινω τον κυριο Ιασωνα, εκ πεποιθησεως κιολας και δε σηκωνω κουβεντα, Αλλα για να του γινοται τα γουστα τη μερα επρεπε καποτε να ξεκουραζομαι. Να αδειαζει το μυαλο μου και να κανω και κατι εστω και λιγο για μενα! Ολη η μερα και νυχτα μου επι 7-8 μηνες (γιατι πριν κοιμοταν τη νυχτα απο τη στιγμη που γεννηθηκε μεχρι τη μετακομιση στο Μεσολογγι) ειχε γεμισει Ιασωνα και δεν πηγαινε αλλο... ειχα τοση κουραση και νευρα που δεν μπορουσα πια να ανταποκρινομαι στις αναγκες του οπως ηθελα.

Φυσικα του λεω και οχι κουνωντας το δαχτυλο μαλιστα αλλα για επικινδυμα πραγματα που κανει οπως το να χτυπαει τα τζαμια με μανια. Εκεινη τη στιγμη φευγει βριζοντας και επιστεφει μεσα 3-5 λεπτα, στεκεται μπροστα στη μπαλκονοπορτα αγγιζει σχεδον το τζαμι και γυριζει και με κοιταει με ενα πονηρο υφος... Τετοια κανει και του περνανε σχεδον ολα! Φρουριο θα καταντησουμε στο τελος... θα βαλω πλαστικες μεμβρανες στα τζαμια να ησυχασει το κεφαλι μου.

Δεν ανοιξα θεμα δικο μου για το βιβλιο. Υπηρχε ηδη ενα θεμα 13ων σελιδων με μαμαδες που μονο γκρινιαζαν οτι δεν αντεχουν - καταρεουν απο αυπνια. Εγω ειχα βοηθηθει τοσο πολυ ευκολα και γρηγορα (μεσα σε 3 μερες) απο αυτη τη μεθοδο, που μεσα στον ενθουσιασμο μου δε σκεφτηκα τιποτα και εβαλα την παραθεση. Παντως δε το μετανιωσα... μια μαμα απο αυτες με διδυμα, εχει ηδη 2 νυχτες που κοιμαται και νιωθει ανθρωπινα... Πηγε πολυ ευκολα με το κοριτσακι της και καπως δυσκολευται ακομα τη μερα με το αγορακι.

Φανη ειπαμε για χθες... με κρατησες μια ωρα πεισσοτερη απο υπολογιζα αλλα την εκανες νωριτερα απο οσο υπολογισες εσυ, οποτε ισοπαλια!!!

Ντινα, ελπιζω να ξεκουραστηκες... Ζορικο το να δουλευεις Σαββατο αλλα αφου ειναι μονο 1 φορα το μηνα και για το Σεπτεμβριο ξεμπερδεψες... κατι ειναι κι αυτο!

Ακομα με απασχολει το θεμα με τα ειδη γαμου-βαπτισης εχω σκεφτει κι αλλα συμπληρωματικα με οσα σου ειχα γραψει σε εκεινο το θεμα που ειχες ανοιξει, σε περιπτωση που δεν καταφερω μετα το πτυχιο να βγαλω αμεσως αδεια ασκησεως επαγγελματος...

Χρειζομαστε χρηματα και νομιζω οτι θα ειμαι καλη και στις κατασκευες και στο εμποριο... Κριμα να μη μενουμε κοντα!

Περαστικουλια στον αρρωστουλη σου! Φιλακια δως του και θα περασει... το πολυ-πολυ να ειναι καμια εποχιακη ιωσουλα!

Κατερινα , σε περιπτωση που δεν το καταλαβες, ο δικος μου λεει σχεδον τιποτα. Και απο δουλειες και ανταποκριση σε εντολες το απολυτο τιποτα... Μην Αγχωνεσαι! Εγω ειχα περασει μια φαση που ειχα ξεφυγει εντελως και ψαχνομουνα με αυτισμους κια τετοια... γνωστος μας παιδοψυχολογος που τυχαια συναντησαμε με το μικρο με κοιταζε σα σχιζοφρενη οταν του εξεφρασα τις ανησυχιες μου και ρωτησα μηπως μπορω να κανω κατι αλλο για να τον βοηθησω!!! Κανενα παραμυθακι, τραγουδακι, φυσιολιγικες κουβεντες και περιορισμενη η τηλεοραση φτανει και περισσευει... Θα τα πουν μαζεμενα και δε θα εχουμε κατα που να κρυφτουμε, γιατι οπως λες απο αντιληψη τα πανε περιφημα και η κασετα γραφει καιρο τωρα!

Καρολινααα, που εισαι??? Μου εχεις λειψει πολυ!!!

Χρυσα, πολλα φιλια στη μουρη του Χριστοφορου!!!

Καλο Σαββατοβραδο και Κυριακη, θα την κανω και ισως να μη μπω αυριο λογω βολτας πρωινης, παιδικου παρτυ απογευματινου και οικιακων εργασιων που μαζευτηκαν... μαλλον για την αυριανη νυχτα! :unsure:

Φιλια σε ολες! :kiss:

ΚΑλησπερα φιλεναδιτσες....ειναι καμια εδω;;;;Αγγελικη απ οτι διαβασα φευγεις κ συ.....

Εμεις βγηκαμε αποψε με τον μικρο κ στην επιστροφη παλι εκανε λιγο εμετο,μετα απο τις 2 φορες που σας ειχα πει που εβγαλε το πρωινο γαλα τον ανεβασαμε 2 φορες στο αυτοκινητο για μακρινη αποσταση κ δεν εβγαλε τιποτα.Σημερα ομως στην επιστροφη εβγαλε νερο κ το μεσημεριανο του λιγο, αν κ ειχαν περασει αρκετεες ωρες...

Μαλλον κοριτσια ζαλιζετε ο καημενουλης αλλα δεν μπορει να μας το πει....

Για το θεμα [πυ λετε οτι ανοιχτηκε για τον υπνο δεν το πηρα ειδηδη αλλα θα μ ενδεφερε να διαβασω αποψειςκ ειλλικρινα Αγγελικη δεν καταλαβαινω πως ειδαν αρνητικα την εφαρμογη του βιβλιου σου, θα ψαξω μετα να το βρω..

Στελλιτσα, καλωςορισες μια χαρα ειναι το Αφροδιτη μη χαλιεσαι αδικα δεν πειραζει κ αν ειναι της πεθρας, α ποτε ακριβως ειναι η βαπτιση σας;

Σας καληνυχτω ολες μια μια.....κ να χετε μια υπεροχη Κυριακη!!!!!!!!!

Εγωωωωω- εγωωωωωωω!!!

Αλλα οχι για πολυ ακομα...

Μολις τελειωσα με το σιδερο και παω να κανω μπανακι...

Καλο βραδυ σε ολες!!

Φιλια!!

Θα μπω αυριο να.. "σχολιασω" γιατι δεν αντεχω αλλο ξυπνια... :kiss:

Μη φευγετε βρε κοριτσια, αφου κοιμησα τα μικρα πηγα λιγο στη φαρμα μου να τσαπισω και μπηκα να δω τι κανετε. Δυστυχως μονο τετοιες ωρες μπορω να μπαινω, ολη μερα με τρεχουν.

ο πυρετός συνεχίζει ακάθεκτος. :angry::angry::angry::angry:

38,9 έφτασε γαμώτο....

depon στις 9:30 και δεν έπεσε. :(:(:(:(:(

τώρα τον παλεύω με ένα πετσετάκι στο μετωπάκι του.

δε με βλέπω να κοιμάμαι πάλι αλλά δε με νοιάζει τόσο αυτό όσο ότι ταλαιπωρείται το παιδάκι μου....

Ζαιρακι μου.. παραπονιαρα συμπεθερα μου που νομιζες οτι θα σου φανε την νυφη... τι κανεις? Σχολασες?

Αντε ενα Σαββατακι υπομονη και μετα "τεεεεεντα" για τα υπολοιπα του μηνα.

Για να σε παρηγορισω.. Δουλευα ολα τα Σ/Κ του καλοκαιριου μες στην ζεστη.. και κατω απο σκατενιες (σορρυ) συνθηκες.. Ας μη τα σκεφτομαι πια.

Οσο για τα αλλα θεματα... ουτε εγω δεν πολυαπανταω..

Δεν ειμαι ανθρωπος με κακες προθεσεις.. κι ομως καποιες-καπου-καποτε ετσι νομιζαν..

Το θεμα που με καιει.. που με... τσουρουφλιζει μαλλον..

ειναι ο θηλασμος...

Ντρεπομαι για οσα δεν εκανα για την Αναστασια μου.

Μπορουσα να κανω πολλα αλλα τα εκανα σκ@τ@ και τα' φαγα..

Νιωθω απαισια οταν διαβαζω σε θεματα θηλασμου πραγματα που γραφουν

και μειωνουν την καθε μανα σαν μανα.

Δεν ξερεις ποτε σε τι φαση βρισκεται ο καθενας.

Ουτε τι κατασταση επικρατει μεσα σε ενα σπιτι.

το θέμα αυτό κάνει τζιζ......εγώ μόνο τρεις μήνες θήλασα και αυτοί λίγο στο στήθος, τραβούσα με το θήλαστρο +ξένο,και συν το άλλαγμα- μπάνιο, ξανά κακά άλλαγμα κοκ συν το ρέψιμο που έκανε 30'-45' να ρευτεί και δεν το προλάβαινα. όλα αυτά γινόντουσαν μέσα σε 2 ώρες.

αν τα κάνετε μια σουμα= ύπνος 0. κοιμόμουνα πάνω στην τουαλέτα, στην καρέκλα που καθόμουνα να φάω,και γενικά σε κάτι απίθανα μέρη τα φτυσα η γυναίκα,αλλά δεν έπρεπε να τα φτυσω. πολλοί με αποτρέψανε στο να θηλάσω, γιατί λέει ταλαιπωριώμουνα πολύ. όμως εμένα δε με ένοιαζε. ήθελα έστω αυτά τα 30-40-50 ml να τα πιεί.

τέλοπσνατων.

προς γνώσιν και συμμόρφωση για το επόμενο.

Φιλεναδακια μου, μου λειψατε!!! Μπηκα να σας πω ενα γεια και να σας δωσω φιλια σε εσας και τα μπουμπουδακια μας!!!Θα προσπαθησω να διαβασω οσα εχω χασει και επανερχομαι :kiss::kiss::kiss:

barbie 2 εχω ζωη να χουν την ψυχη μου χουν βγαλει, ο "μεγαλος" ειναι 2 χρονων και 8 μηνων και η κορη θα γινει 14 μηνων οσονουπω, οτι κανει ο μεγαλος το αντιγραφει αμεσως η μικρη, κυνηγαω ολη μερα μην πεσουν μη σπασουν κατι απο τα λιγα που εχουν μεινει εκτεθειμενα, τελος παντων τρεχω.

zaira το δευτερο ισως ειναι πιο δυσκολο να το θηλασεις αν δεν εχεις βοηθεια ή αν οι συνθηκες δεν ειναι ευνοικες. Το λεω γιατι τα περασα, το μεγαλο δεν τον θηλασα αρκετα λογω πληρους αγνοιας, τη μικρη αποφασισα να τη θηλασω, δεν υπολογισα ομως τις πρακτικες δυσκολιες δηλαδη ενα παιδι 18 μηνων που ηθελε απο μονο του ολη την προσοχη, κι ενα μωρο που ηθελε επισης χρονο και ηρεμια. Δεν μπαινω σε λεπτομερειες αλλα πρεπει να σκεφτομαστε ολες τις παραμετρους και τις δυνατοτητες.

Καλημερα κουκλεσ!!!!!

Τι μου κανατε;;;;

Παρακληση..αμα βλεπετε σε θεματα συμπεριφορα που προσβαλει παρακαλω να μου το λετε...ως διαχειρηστρια..πρεπει να επεμβαινω οταν τα πραγματα ξεφευγουν...αλλα επειδη δεν μπορω να διαβαζω ολα τα θεματα- εχω και ενα παιδι να φροντισω-χαχαχαχα...

Στο διαταυτα!!!

Ειμαστε ακομα μπουκομενοι...με πρασυνοπες μηξεσ και βηχα...ευτυχως δεν εχει πυρετρο αλλιως δεν θα ηξερα αν ειναι απο το κρυολογιμα η απο το εμβολιο..ελπιζω να περασει γρηγορα...ειμαι σηγουρι οτι κολισε στον σταθμο..και μετα κολλισε και εμενα...εγω βεβεια δεν ειμαι τοσο χαλια..αλλα εχω ακομα την ψυξη και δεν μπορω να γυρισω το κεφαλι...

εφτιαξα τσιζ κεικ..κερναω καφεδακι..η τσαι οτι θελετε...εχω κατι υπεροχα φρουτενια τσαγια που μου εχουν φερει απο γερμανια...μνιαμμμ.

Στο θεμα υπνοσ θηλλπ..δεν καταλαβαιινω γιατι πρεπει να διμηουργουνται θεματα...ειληκρινα δεν καταλαβα ποτε την στενοκεφαλια μερικων ανθροπων...οταν μηλανε φοροντας παροπηδες..οταν προσπαθουν να δικαιολογισουν κατι...καταρρηπτοντασ το...ελεος...

ημουν σε φαση που αρχισα να απεχω για ενα διαστημα απο ολα τα θεματα..εγραφα μοπνο εδω και στο τρενακι..,,.ειληκρινα βαρεθηκα...

μετα ειχα μια υποδειξη...καποιες κοπελες εμπαιναν επιτιδεσ σε καποια θεματα για να δημιουργησουν χαμο...ευτυχως δεν δωθηκε συνεχεια..αλλα τα λογια που ειπωθηκαν δεν αρμοζουν σε ωριμες γυναικες...τελικα καποιοι δεν μπορουννα καταλαβουν οτι σε ενα φορουμ δε μπορουν να λενε οτι θελουν...εχει ορια..δεν μπορουν να βριζουν και να προσβαλλουν..

τεσπα..με επιασε φιλοσοφια πρωινιατικα..κατι θα εβαλε ο αντρασ μου στον καφε μου...χιχιχιιχ

Αυτο που θελλω να πω στα κοριτσια που προσπαθησαν και δεν καταφεραν να θηλασουν...να απενοχοποιηθουν....μην ξεχνατε οτι υπραχουν περιπτωσεις που τα μωρα δεν καταφερνουν να θηλασουν...οχι οι μητερεσ...

Εχοντασ θηλασει τοσο καιρο, εχω διαβασει και ολας παρα πολλα...

μη στεναχωριεσται και μη τρελενεστε...δεν σας κανει καλο...

Πολλες φορες ειναι καλυτερα ενα μωρο να τρεφετε με μπημπερο.

Προσπωπικα δεν ξερω ποσο θα θηλασω-το δευτερο παιδι μου, οπως ειπε κει η Φρουκτινοσ..το να θηλαζεις ενα μωρο και να εχεις αλλο ενα μικρακι που εχεις τις αναγκεσ του ειναι δυσκολο....εδω ειναι δυσκολο να θηλαζεις ενα μωρο.

Να ξερετε οτι εχετε κανει το καλυτερο για το παιδι σα, δεν εχει σημασια τι γαλα ηπιαν...αλλα το ποση αγαπη εισπραττουν..αλλα ναι...δεν μπορω να πω..φτου σας ρε που δεν θηλασατε...δε σας ξαναμιλαω...χαχαχαχα..εμ να μη κανω λιγο χιουμορ!!!

Τα φιλακια μου...παω να φαω κανενα κομματι τσιαζ κεικ...δε με βλεπω καλα σημερααααααα

:( Kαλημερα κι απο μενα!!

Ξυπνησα κι εγω... και η μικρη σκατου και ολοι στο ποδι απο τις 9 σημερα!

Ηπιαμε καφε, μαζεψαμε τα κρεβατια και τωρα λεμε να ντυθουμε και να παμε καμια βολτα.. Εχει ενα ψιλοαερακι αλλα ειναι ΩΡΑΙΑ!!!!!!!

Το μεσημερι θα φαμε στην μαμα μου... Το φαγητο της Κυριακης ειναι υποθεση της γιαγιας... πλεον!!

Χρυσα μου..κανε μου ενα τσαγακι μωρε κι ερχομαι....!!!

Μη πιω ξανα καφε..!! Αν θες εχω φλαμουρακι απ' το βουνο να σου στειλω!

Αστα τα... "τσαγια" απ' τα "εξωτερικα".... :laugh: :laugh: :laugh:

Ο Χριστοφορακος ακομη ετσι ειναι?

Απο τον παιδικο θα σου αρπαζει πολλες ιωσουλες δυστυχως.. :(

Κι εσυ ακομη ετσι βρε κοριτσι? Δεν εβαλες τιποτα να περασει? :(:(

Οσο για το θεμα του θηλασμου...

Αστο... Δεν μπορω να σκεφτομαι ολη την ωρα τα ιδια λαθη...

Δεν μπορω πλεον να αλλαξω τιποτα.. Οταν ηταν να κανω αυτο που επρεπε

δεν το εκανα... :(:(

Τωρα κοιταμε μπροστα... ;) Θελω να ειναι καλα το παιδι μου και να μη σκεφτομαι με τι γαλα μεγαλωνει..

Δωρουλα μου.. κριμα μωρε που εβγαλε παλι γαλατακι το μικρουλι..

Μαλλον θα εχει ενα ψιλοθεματακι με το αυτοκινητο... Τι αλλο πια?

Γιατι δεν δοκιμαζεις πιο μικρες διαδρομες να δεις αν οντως φταιει αυτο?

littlestar που εισαι καλε εσυ?

Μας πετας ενα γεια και φευγεις. :P:P:P !!!!! Ελααααααα- ελααααα!

Ζαιρα μου καλημερα!

Πως ειναι ο μικρος σημερα?

Κανατε καποιο εμβολιο και τον πειραξε μηπως?

Παλι για το "τζιζ" θεμα θα πω και σε σενα...

Θηλασα 40 μερες χωρις συμπληρωμα-μπουκαλια-θηλαστρα κτλ και

ενα ωραια πρωι τα εκανα ολα πυροτεχνημα...Ντρεπομαι... :(

Φρουκτηνος, δυσκολα με δυο παιδακια.. ολη μερα στο τρεξιμο...

Φανταζομαι πως στην αρχη τα πραγματα ηταν πιο δυσκολα..

Αχ κοριτσακια μου σας αφηνω...παω να ετοιμασω την κοκονα μου..

(ασχετο αλλα πρεπει να βγω να της ψωνισω κανα παντελονακι, γιατι παγωσαν τα ποδια της... :laugh: )...

Φιλια σε ολες... :kiss::kiss::kiss:

Φανουλα καλη βολτα!!!!

Α!!! φιλεναδα δεν ξερεις τι χανεισ...

δεν μπορουσα να φανταστω ποτε οτι ενα τσαι μπορει να ειναι τοσο γευστικο και αναζωογονιτικο...μεχρι που πριν 6 χρονια πηγα Βιεννη...αλλα πραγμα σου λεω...αυτα τα λιπτον κλπ ειναι σκουπιδια...

και σου μιλαει η φανατικη του καφε...που εναν διπλο Ελληνικο μετριο, εναν γαλλικο σκετο με σοκολατακι...και εναν Φραπουτσινο Καραμελα..δεν τον αλλαζε με τιποτα στον κοσμο...

καλη βολουλα..και εμεισ σημερα τρωμε στην γιαγια...κατω..αλλα μαγειρεμα εχει..

εβαλα το ψαρακι του Χριστοφορου στον ατμομαγειρα..και θα φτιαξω καιγια μας για αυριο κανενα κοτοπουλακι...και κανενα φαη για τον μικρο- μαλλον φακιες- γιατι αυριο τρωει στον παιδικο.

Βελτιωση ειδα αλλα τα χαπια τερμα..τωρα ειμαι με μασαζ...

αυτη τη φορα πρεπει να αρπαξα γερη ψυξη, συν το κρυολογιμα..συν οτι με κολλησε ο μικρος..

το μονο καλο ειναι οτι ο βηχασ του Χριστοφορου βελτιωθηκε πολυ...Ξερω οτι απο τον παιδικο θα μου κουβαλαει διαφορα...θα ηθελα να ειναι ετσι οπως ειναι τωρα..ελαφρασ μορφης..να μη μου ταλαιπωρειται το καημενο με πηρετους κλπ

Χρυσα περαστικα!!! Ειναι χαλια η ψυξη μαζι με ιωση... Ελπιζω να εισαι συντομα καλυτερα!!!

Στο παρτυ που πηγαμε περασαμε πολυ ωραια! Ο Ιασωνας ξεσαλωσε εφαγε πρωτογνωρα πραγματα... Κουφετακια με σοκολατα, σουβλακια, πιτσα, τηγανητες πατατες, γαριδακια! Επαθε σοκ που υπαρχουν τετοια νοστιμα πραγματα και δεν του εχουμε δωσει μεχρι τωρα!!! Στην αρχη ηταν σα χαμενος με τοσα πολλα παιδακι μαζεμενα σε κλειστο χωρο αλλα συντομα ξεψαρωσε και ορμησε στα αμετρητα παιχνιδια... Δυστυχως καμια απο της φωτογραφιες που παιζει με τα αλλα παιδακια δεν βγηκε καθαρη και πως να βγει δηλαδη που δεν στεκονταν 1 δευτερολεπτο ακινητος...

1-2 απο αυτες που παλευαμε να τα βαλουμε στη σειρα στο μπαλκονι να βγουν στη φωτογραφια ολα μαζι βλεπονται...

Και αυτη που του σκουπιζω τα καραμελωμενα σαλια...

Καλησπερα σε οσα κοριτσακια ειναι ακομη ξυπνιαααααααααααα

Αχχχχ, ζορι να μην εισαι καλα, μαλλον μ επιασε η καταραμενη η ιωση κ μενα ειχε ο αντρουλης μου πριν κ τωρα νιωθω οτι ηρθε η ωρα μου!!!!Σιγουρα θα κολλησει κ ο μικρος μου κ αυτο ειναι που τρεμω, απο τα νευρα μου τσακιζω το βαζο με την μερεντα κ ας εχω τρελες καουρες λογω του εντονου πονολαιμου...

Ζαιρα κ Χρυσα περαστικουλια κ παλι αχ ευχομαι γρηγορα να γινουμε ολοι καλα...

Μα κ αυτες οι αλλαγεςς του καιρου πολυ αποτομες..

Πολλα φιλακια σε ολες!!!!!!!!!

Καλημερα!!!!

Νυσταζω

Ο γιος μου αποφασησε να μου κανει τον βιο αβιοτο...

δενσ χολιαζω

Αντζι..κουκλος ο μικρος

Καλα βρε κακουργα..δεν εχεις δοσει το παιδι να δοκιμασει τετοιες λυχουδιεσ!!!

ΑΜΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΙΣΤΕΡΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ....

κορίτσάκια καλημέρα.

πολύ στενοχωρημένη είμαι. :(:(:(:(:(:(

39,7 ο πυρετός χτες το βράδυ.

μέχρι τις 4 τον είχα αγκαλιά και ήθελε μόνο να περπατάω οχι να κάθομαι(μάλλον η κοιλίτσα του είναι για αυτό αυτή η αντίδραση με το περπα΄τημα ), δεν έφευγε από πάνω μου με τίπτοτα.

΄θα τον πάω στην παιδίατρο μετά τη δουλειά.

:dry:

άντε να δούμε.

τώρα πέχει γύρω στο 37,6.

έχω πολύ αγωνία το παιδάκι μου πως ταλαιπωρείται...

θ ατα πούμε αργότερα γιατί έχω πολυ δουλειά.

:kiss:

καλημερουδια αγαπες μου!!!!! μου λειψατε πολυ και σας εχω χασει...παλευα να μπω αλλα με πεταγε όλο εξω... :angry::angry::angry:

μωλε βλεπω πολλες ιωσουλες και στεναχωριεμαι...

Χρυσουλίνι μου ακομη ταλαιπωριεσαι βρε κοριτσακι μου? :(:( αχ περαστικα και σε σενα και στον Ταζουλη μας...

Ζαιράκι μου τι επαθε μωλε το αγορακι σου ? ευχομαι να πατε στον γιατρο και να σας δωσει κατι που θα τον ανακουφισει και θα περασει ο πυρετός...φανταζομαι και εσυ πως θα σαι αυπνη ... :S:S κουραγιο πιες κανα καφεδακο παραπανω...

Δωρουλα μου ελπίζω να μην σε ριξει και εσενα η ιωσουλα....και ουτε τον μικρουλη μας...ε?

αλλαγες στο μαμυ εγιναν και δεν τις εχω συνηθισει ακομη...

τουλαχιστον το παρεακι μου το βρηκα ευκολα.... ;);)

εμεις αρχιζουμε και κανουμε εντατικες ερευνες αγορας για το σπιτακι μας που ελπιζω τελη Οκτωβρηνα μαστε μεσαααααααααα....το σαββατο κλεισαμε τα ηλεκτρικα ειδη...

η παπενια τρελαινεται πλεον για το ντε ντει!!!!!! της το μαθε μαλλον η πεθερα μου και εχει πλακα...σε πλησιαζει κανει κλ κλ με το στομα της και τσουπ σου καβαλαει το ποδι.... :laugh: :laugh: :laugh: ευτυχως κοριτσια με μηλο πορτοκαλι μπανανα και αχλαδι τρωει την φρουτοκρεμα ....τουλ .την μιση απο κει που δεν ετρωγε καθολου...εχει μεγαλωσει πολυ!!....κουκουβααααααααααααααααα...χαχα και οταν θελει ερχεται και μου κανει αγκαλίτσα ...αγκαλιαζοντας με απο τον λαιμο!και εγω να λιωνωωωωωωωωωωωωωωωω :P:P:P μμμμμμμμμμμμ χθες εκανε τον πατερα της και το χρειαστηκε και αυτος το λιμπερο!!!!! :laugh: :laugh: να βλεπατε μονο υφος που χε παρει....αφηστε που μετα πηγε και τον εκανε μα στο μαγουλο....αχχχχχχχα αδυναμιες...αχ...

αααααααα και το καινουργιο ...οταν βλεπει καπιον να φευγει και βαζει τσαντα στον ωμο...σε κοιτα και λεει γεια και κουναει το χερι... :laugh: :laugh:

ελπίζω μεχρι αυριο όλες να στε λιγακαι καλυτερα το ιδιο και τα μωρακια σας...

τα φιλια μου σε όοοοοοοοοοοοολες....

Ζαιρακι Καρολινακη καλημερουδια...

Ζαιρακι περαστικα !!!

εμεις...τελικα..ηπια βριγχιολιτιδα...

δεν αντεχω αλλο...αυτο το μωρο θα με πεθανει και θα ισυχασει...

και μετα με κοιταει με αθωα ματια και με λεει μαμμα!!!!!

σκατουλησ

kαλημερα καλη εβδομαδα :) κοριτσια τι εγινε; εγω δεν μπορω να βρω ακρη στο μαμυ;που ειναι η καντυ μου; :huh: σορυ αλλα δε μου αρεσει.. :(

τι κανετε; εμεις μια χαρα χθες ειχαμε μια μερα σουπερ :P ο μικρος ξυπνιος απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 3 το μεσημερι ωπου κοιμηθηκε για μονο μια ωρα κ μετα στις 11 το βραδυ :ohmy: τι αντοχες εχει; Θεε μου.... :woohoo: πηγαμε το απογευμα σε γαμο κ ηταν κυριος ουτε να φοβηθει απο μουσικη, τον κοσμο τιποτε :cheer: χτυπουσε παλαμακια οταν το εκανα εγω κ φυσικα εκλεψε την παρασταση στο τραπεζι μας :P σημερα ξυπνησε κατα τις 8 κ τον βρηκα ορθιο να πιανεται απο τα καγκελα της κουνιας του :dry: ευτηχως τα εχω αρκετα ψηλα ;) δεν περπατησε ακομη μονος αλλα δε θελει πλεον κ να κατσει καθολου.... ;)

Ντινα περαστικα σας κοπελα μου :kiss: να πατε στο γιατρο να δειτε τι εχει το παιδακι σου κ υποφερει ;)

Χρυσα αν καταλαβα καλα παλι το ξενυχτησατε με το χριστοφορο; ;):)

Αγγελικη μια χαρα φαινεται το παιδι στις φωτο ;) κ επιτελους ανακαλυψατε κ εσεις τα γαριδακια..χιχι :lol: εμεις τα ξερουμε εδω κ καιρο του δινω απο κανενα μια στο τοσο ;)

Δωρα περαστικα κ σ'εσενα κοριτσι μου :) ειναι ο καιρος τετοιος που δεν ξερεις πως να ντυθεις εγω παντα ετσι την παταω ;):)

Φανη καλημερα κ σ'σενα εσυ τουλαχιστον θηλασες κ ενα μηνα, εγω ουτε μια μερα δεν επιασε καθολου τον εβαλα κ κοιμοταν ;) τωρα θα μου πεις δικαιολογιες...αλλα δεν εχω βοηθεια απο κανενα ο μικρος απο νεογενητο ηταν ολιγοφαγος τον επερνε ο υπνος στο μισο μπουκαλι ;) κ ετσι φοβηθηκα κ ειπα ξενο να ξερω οτι τρωει τοσο... ;)

ωχ για βιβλιο το παω σημερα.....φευγω μακαροναδα με κιμα εχει το μενου σημερα :cheer: καλο μεσημερι σε ολες :kiss::kiss:

Καρολινακι μαλον γραφαμε μαζι..... ;) την καλημερα μας κ την αγαπη μας :kiss::kiss: μπραβο στην παπενια μας που μαθενει καινουργια πραγματακια ;) κ πιο πολλα μακια που τρωει την κρεμουλα της κ δεν στεναχωρει τη μαμα της :kiss:

ξεχασα να σας πω οτι χθες ηρθε σπιτι μας ενα αγορακι 15 μερες πιο μεγαλο απο τον δικο μου, ο Παναγιωτης τον κοιταζε κ γελουσε κ δεν μαλιοτραβηχτηκανε καθολου, ηταν ο καθενας στον κοσμο του αφου αυτο περπατουσε ;) η θεια του φοβηθηκε αρχικα κ εκεινο στη αρχη μας κοιταζε καπως αλλα τελικα καταλαβε πως ο δικος μου ειναι ακινδυνος κ το απολαυσανε κ οι δυο..... :woohoo:

Cesilia έγραψε:

Αντζι..κουκλος ο μικρος

Καλα βρε κακουργα..δεν εχεις δοσει το παιδι να δοκιμασει τετοιες λυχουδιεσ!!!

ΑΜΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΙΣΤΕΡΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ....

Να κανεις την υποψια βεβαιοτητα!!!

Ο καημενουλης μου κανει διατροφη υπερβαρου - χοληστερηνουχου - διαβητικου... :P

Απο κρεμες εχει φαει μια φορα φαριν λακτε γιατι (και καλα) εκανε λαθος η μανα μου και δεν ειδε τα βραστα καροτα και γλυκοπατατα στο κατσαρολακι. Η φαριν λακτε υπηρχε στο σπιτι γιατι του εφτιαχνα κατι τσιμεντο-μπισκοτα οδοντοφυιας... Εχει φαει 15-20 μπισκοτα μιραντα. Αυτη ειναι ολη η ζαχαρη που εχει φαει. Απο αλατι κυριως απο το τυρακι αλλα εχω αρχισει εδω και κανενα μηνα και προσθετω ελαχιστο (μιση κουταλια του γλυκου για 2 μεριδες) στο φαγητο του. Να μην αναφερω τις εγχειρησεις αφαιρεσης λιπους στο ηδη καθαρισμενο απο τον κρεοπωλη κρεας ή κοτοπουλο... :laugh:

Χθες συνειδητοποιησα οτι φαινεται μια χαρα και οτι μαλλον αυτο το μηνα δεν θα βαριαναστεξω οταν τον βαλει στη ζυγαρια ο παιδιατρος. 'Η πηρε κι αλλο υψος ή αυτο το μηνα δεν συνεχισε να παιρνει το βαρος νεογεννητου κι επιασε αυτο που περιμενα απο τον 6ο του μηνα (που θα παει θα κοψει...)! Ισως το νεο προγραμμα που τον κανει πιο χαρουμενο και δραστηριο (οχι νευρικο) να του εκοψε την υπερβολικη ορεξη και να κανει και καλυτερες καυσεις... Δεν ξερω τι ειναι αλλα χαρηκα πολυ χθες που τον ειδα σε συγκριση με πολλα αλλα παιδακια κι ετσι τον αφησα να φαει απ' ολα!

Τρελαθηκε ο μικρος!!! Το πως μασαγε και καταπινε στο λεπτο το χοιρινο σουβλακι δε λεγεται! Η πιτσα? Οι τηγανητες πατατες? Το σοκ ομως το επαθε με τα γαριδακια και τα m&n's (τα σοκολατενια καραμελο-κουφετακια)... Με κοιταζε με ενα βλεμμα αποριας!!!

Και που να ηξερε οτι εμεις τα τιμουμε τα αλατοπιπερα στο δικο μας φαγητο και ας φαινεται το ιδιο με το δικο του. Και οτι μια φορα την εβδομαδα τρωμε οταν αυτος κοιμαται πιτσες και σουβλακια... Και σχεδον καθε μερα σοκολατα ή παγωτο κρυφα.

Δεν εχει ιδεα γιατι αλλιως δε θα ετρωγε τα σχεδον αναλατα μπιφτεκια του σημερα τοσο ευκολα!

Και λεω για οσο με παιρνει να τον αφησω να νομιζει οτι αυτα ειναι φαγητα για παρτυ και τα τρωμε μονο οταν υπαρχει πολυς κοσμος, παιδακια και μουσικες!

Βλεπω οτι οι ιωσεις επεκτεινονται και σε αλλες οικογενειες... Περαστικα σε ολες τις μαμαδες και τα παιδακια που εχουν πυρετουλη!!!

Καρολινα, επιτελους φανηκες! Με γεια τα ηλεκτρικα που κλεισατε και γρηγορα και με το καλο στο σπιτακι σας!!! Μου ειχες γραψει κατι στο fb οτι δεν μπορεις να μπεις στο mammyland απο την Πεμπτη αλλα εγω το ειδα χθες το βραδυ. Με κουραζει το fb και δεν πολυ-μπαινω... Και τωρα μπαινω στο mammyland και το βρισκω ενσωματωμενο... :unsure: Τι να κανω θα το συνηθισω αφου εδω ειναι η παρεα μου!!! ;)

Χαιρομαι που αρχισε παλι να τρωει τα φρουτα η δικια σου. Εμεις συνεχιζουμε στο γνωστο τροπαριο... Οχι φρουτα (εκτος απο το πεπονι) οχι ψαρι! Να δω που θα φτασουν οι φτυσιες μπανανας σε μιση ωριτσα που θα φαει το απογευματινο του...

Ντινακι, τα περαστικα συμπεριλαμβαναν και το γιοκα σου φυσικα, αλλα γραψε μας τι ειπε η παιδιατρος και πως τα παει! Ηταν πολυς ο πυρετος 39,7 χθες τη νυχτα. Ανησυχησα!

Φανη, πως θυμηθηκες στα καλα καθουμενα το θηλασμο? Ψαχνεις να βρεις αιτιες για τυψεις? Κι εγω 2 μηνες με συμπληρωμα θηλασα... Δεν ηξερα που μου πανε τα τεσσερα, η φυση και η πολιτικη του μαιευτηριου δε βοηθησαν καθολου και δεν ειχα ανακαλυψει ακομα το mammyland. Οταν δεν υπηρχε ουτε μια σταγονα γαλα ανακαλυψα το mammyland και τις μεθοδους επαναγακτισμου αλλα απο ψυχικες αντοχες ημουνα στο απολυτο μηδεν οποτε... σκονη και παλι σκονη! Μεχρι στιγμης δεν τον ειδα να παθαινει και τιποτα! Μια χαρα ειναι το ανοσοποιητικο του. 2 φορες τον κολλησαμε ιωση και την περασε πιο γρηγορα και με πολυ λιγοτερο πυρετο απο εμας, οποτε... Ξαναρωταω, που πας και τα θυμασαι ενα χρονο+, μετα?

barbie έγραψε:

Σιγουρα θα κολλησει κ ο μικρος μου κ αυτο ειναι που τρεμω, απο τα νευρα μου τσακιζω το βαζο με την μερεντα κ ας εχω τρελες καουρες λογω του εντονου πονολαιμου...

Μα κ αυτες οι αλλαγεςς του καιρου πολυ αποτομες..

Βρηκες το καλυτερο φαρμακο για τα νευρα!!! ;) Που ξερεις μπορει να βοηθησει και στον πονολαιμο... :dry:

Οσο για τις αλλαγες του καιρου... νομιζω πως αν συνεχιστει αυτο ζεστη-κρυο-ζεστη... Δεν θα το γλυτωσουμε ουτε κι εμεις ουτε κανενας!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
    • Κι εγώ πάντα γυναίκες είχα τώρα πρώτη φορά παίχτηκε αυτή η αλλαγή. Βέβαια κι από γυναίκα είχα κακή εμπειρία να σας πω, πέρυσι με την 1η εκγυμοσύνη που παλινδρόμησε, μου φέρθηκε πολύ απαξιωτικά... Τώρα δεν αξίζει να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δε θέλω και να τα θυμάμαι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακατάλληλοι ανεξαρτήτως φύλου... Καλά και το ακραίο που είχα ακούσει απο Έλληνα άνδρα γυναικολόγο... Σ αυτή την εγκυμοσύνη, αν θυμάστε που σας είχα ανεφέρει, στην αρχή ήμουν στην Ελλάδα για το Πάσχα. Οπότε για να δούμε αν όλα καλά και ν ακουσουμε καρδούλα τότε, πήγα στο γυναικολόγο της μαμάς μου κατ ανάγκη. Οκ μια χαρά μου φέρθηκε με σεβασμό στις ανησυχίες μου λόγω ιστορικού, δε λέω, αλλά το σεξιστικό/μισογυνίστικο σχολιάκι του δε το τσιγκουνεύτηκε... Του λέω ότι θα μιλήσω με τη γυναικολόγο μου για το τάδε θέμα και μου λέει "α γυναίκα γυναικολόγο έχεις εκεί;;" και του λεω ναι. Και απαντάει "ε κοίτα να το ψάξεις καλά αυτό, γιατί οι άνδρες γυναικολόγοι είναι γενικά πιο ψύχραιμοι στους τοκετούς ενώ οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Πήγαινε και σε κάποιον άνδρα για 2η γνώμη".... Χμμμμ ναι.... 😵🤷‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...