Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

koριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυ τι κανετε;;;;;;

Επιτελους καταφεερα να μπω απο χθες δεν ναοιγει με τιποτα το μαμυ κ σημερα με τα χιλια ζορια....

Σας πεθυμησα τις τελευταιες μερες, ειχα δουλιτσες πολλες βαψαμε το σπιτι κ επομενως ξεσηκωμος κ καθαριοτητα στο ανωτατο σημειο θα ελεγα....ευτυχως τελειωσα σχεδον κατι λεπτομερειες μειναν...

Λιγο βιαστικα διαβασα τα νεα σας...

Φανουλα, συγχαρητηρια για την νεα δουλεια κ καλη αρχη ευχομαι ολοψυχα.....

Σε καταλαβαινω, κ γω στη θεση σου θα γινομουν χαλια τα λυπαμαι τα μικρουλια κ μονο που σκεφτομαι τον δικο μου να κλαει εκει τρεχουν τα δακρυα μου.....

Χρυσα, τελειες οι φωτο σας κ πολλα πολλα περαστικουλια για την ψυξη..Απ οτι καταλαβα μια χαρα με το ξεκινημα στον παιδικο μπραβο στον Ταζουλη σου.....

Σας φιλω ολες κ παω να ετοιμασω το τραπεζι...καλο μεσημερι!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χρυσα, εισαι η μονη που ξερω που εστειλε για πρωτη φορα το παιδακι της στον παιδικο και πανε καλα τα πραγματα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα... Οι αλλες μαμαδες ζουν ενα δραμα! Μαζι τους και η Φανη μας που εκλαιγε μαζι με τα ξενα παιδακια! Περιμενω πως και πως να γραψεις οτι ετρεξε μεσα γελωντας! Θα συμβει σιγουρα συντομα αφου παει ηδη μονος του χωρις μαχη την ωρα που τον αφηνεις ή μαλλον σε αφηνει... Σκεφτομαι οτι αφου μοιαζουν αρκετα με το δικο μου σε ζωηραδα και κοινωνικοτητα ισως να μοιαζουν και οι αντιδρασεις τους! Και παιρνω κουραγιο απο αυτη τη σκεψη... πλησιαζουν οι μερες και για εμας!

Περστικα σας ευχομαι για την ιωσουλα... Δωσ του κι ενα γλυκο φιλακι απο μενα!

Κατερινα, ειναι διαφορετικο συμπληρωμα το δικο σας απο αυτο που του εδινα εγω και εχει διαφορετικο τροπο χορηγησης. Οι δικες μας σταγονες ελεγαν μαζι με το φαγητο ή γαλα... Ο χυμος τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, ειναι μαλλον ιδανικη λυση αφου η βιταμινη C ενισχυει την απορροφηση του σιδηρου. Καλα εκανες πιστευω που επεμεινες στο να βοηθηθει ο οργανισμος του με το συμπληρωμα και ας μην ηταν μεγαλη αναγκη.

Ντινα, ωραιο το αρθρο που εβαλες εδω! Αλλα μεχρι να σταματησει να τα βαζει ολα στο στομα, μαρκαδορο δεν του δινω! Δοκιμασα για να ειμαι ειλικρινης με κατι τεραστιους που εχει και παιζει αλλα μολις τον ειδε χωρις καπακι εβαλε κατευθειαν την ακρη που δεν ειχε γευτει ακομα στο στομα. Νομιζω πως χωματα-σκονες, χορτα, τριχες... ειναι υπεραρκετο συμπληρωμα στο φαγητο του, ας μενει το μαρκαδορο-ζουμο για αργοτερα! :laugh: Τα αλλα σχεδον ολα τα κανουμε εκτος απο τις δουλειες... Δεν εννοει με τιποτα να μιμηθει οτι καθαριζει ή τακτοποιει κατι... Δεν βαζει ουτε 1 παιχνιδι πισω στο κουτι και ας προσπαθησα να το κανω παιχνιδι (μπασκετ με τα παιχνιδια και το κουτι των παιχνιδιων), ενω παει και βαζει παιχνιδια πλαστικα μεσα στο πλυντηριο, οταν του λεω ελα να βοηθησεις τη μαμα να βαλουμε τα ρουχα στο πλυντηριο, παει και βγαζει αυτα που εχω ηδη βαλει εγω. Το σκουπισμα με την ηλεκτρικη ειναι αθλος οταν το κανω μαζι με τον Ιασωνα γιατι θεωρει τη σκουπα καταπληκτικο παιχνιδι οταν δουλευει την αναβοσβηνει, αυξομειωνει την ενταση, τραβαει το καλωδιο-προχθες ξηλωσε την μπριζα!

Ο Ιασωνας δε μου δινει απλα ζωη, ειναι για μενα αυτο που λεει το ονομα του... Θεραπευτης!

Σ' ευχαριστω που εγραψες μια καλη κουβεντα για μενα στο αλλο θεμα (αυτο με τον υπνο) και ας διαφωνεις μαζι μου! Δε σκοπευω να γραψω αλλα εκει γιατι μυριζει μπαρουτι αλλα θα μπορουσα να βαλω ενα σωρο αρθρα που να υποστηριζουν το γιατι ΕΓΩ επελεξα να ακολουθησω αυτη τη μεθοδο. Δεν εχει κανενα νοημα ομως αφου ο σκοπος μου δεν ηταν ποτε να πεισω κανενα αλλον να την ακολουθησει! Δε θεωρω οτι ταιριαζει σε ολους και δεν μπορω να ξερω πως ειναι η κατασταση στο καθε σπιτι...

Φανη, περασες δυσκολη μερα αλλα θα φτιαξουν τα πραγματα... Τα περισσοτερα παιδακια συντομα θα αρχισουν να καλοπερνανε κι εσυ μαζι! Ειναι ωραια να δουλευεις ακουγοντας χαρουμενες φωνουλες και γελια και σκανταλιες!!!

Ο Ιασωνας ειναι μια χαρα! Για την ακριβεια μεσα στην καλη χαρα μονιμως!!!

Εχω την αισθηση οτι θα μας πει και καμια κουβεντουλα συντομα. Διαλεγει να προσπαθει να πει κατι λεξεις ομως... "νερακι", "τρια", σα να τον εντυπωσιαζει το "ρ".

Κατα τα αλλα κανουμε βολτες το πρωι μαζι με καμια δουλεια οπως σουπερ μαρκετ, να πληρωσουμε λογαριασμους, στο δημο για το θεμα του παιδικου... Και ξανα παλι βολτες το απογευμα μιας και ο καιρος δεν ειναι πια για μπανιο στη θαλασσα (οχι για τον Ιασωνα τουλαχιστον), παιδικη χαρα κ.τ.λ.

Η ζωηραδα του δεν περιγραφεται! Τα ποδια του ολο μελανιες και μικρες γρατζουνιες, τα χερια πολλες και μεγαλυτερες γρατζουνιες... Παει το πασαλειμα με betadine συννεφο! Αντι για πιπιλες και παιχνιδακια που κουβαλαγαμε παλιοτερα μαζι μας, τωρα εχουμε τραυμαπλαστ και γαζες... Μεγαλωνει και εχει αλλα ενδιαφεροντα!

Α! Εσκασε και το 12ο δοντι, ο περιβοητος τετερτος τραπεζιτης, δεν ειμαι σιγουρη για το ποτε γιατι δεν το καταλαβαμε!!! Πριν τρεις μερες το ειδα το πρωι γιατι τρεχανε τα σαλλια καταρακτης αλλα ηταν ηδη αρκετα εξω απο τα ουλα.

Εγω, οπως φαινεται ειμαι παλι σε καλη φαση! Ασχολουμαι και με διαφορα αλλα πραγματα εκτος του Ιασωνα και μου κανει καλο. Εχω χρονο για το mammyland, να διαβασω κανενα βιβλιο, να περιποιηθω τον εαυτο μου... Περιμενω να ξανανοιξει και η σχολη προς το τελος του μηνα, να δουμε τι θα γινει και μ' αυτο το ρημαδοπτυχιο...

Χαιρομαι που σε εμπνεουν αυτα που "σκεφτομαι και γραφω"... σαν εκθεσεις δεν ειναι? Σε ογκο παντως, σιγουρα!!! Και μας γραφεις καθε φορα οτι πολλα ειπες αλλα οπως βλεπεις κανω πως δεν καταλαβαινω και γραααφω κι εγω!!!

Δωρα, με γεια το φρεσκοβαμενο και πεντακαθαρο σπιτι, καλη ξεκουραση σου ευχομαι γιατι σιγουρα θα εχεις ψοφησει!!!

Στελλα, συμπεθερουλα μου που εισαι? Χαθηκες!!! Περιμεναμε και τη φωτογραφια της μικρης που μας εταξες... Φανταζομαι πως τρεχεις για τη βαφτιση. Πες μας τουλαχιστον τι απεγινε με το ονομα... Αφροδιτη θα ειναι?

Ελπιζω τωρα που ψιλο-κρυωσε ο καιρος να μαζευτουμε και παλι!

Φιλακια πολλα σε ολες και καλο βραδυ! :kiss:

Αγγελικη ξενυχτας?

Εγω παντως λεω σημερα να κατσω στον υπολογιστη, μεχρι να πεσω με τα μουτρα πανω στην οθονη απο τη νυστα... :laugh: :laugh: :laugh:

Αρχισε ηδη να κλεινει το... αριστερο ματι... :laugh:

Οσο για την δουλεια.. οχι δεν παραπονιεμαι πια...

Υστερα απο 7 βρωμικους-απαισιους-δυσκολους-κουραστικους μηνες αυτο ελειπε.. να εχω παραπονο απο παιδικες φωνουλες.. κι ας κλαινε...

μικρακια ειναι.. αυτο μου ελεγε μια κοπελα σημερα.

Φανη πρεπει να εισαι σκληρη... :blush: θα κλαψουν την πρωτη εβδομαδα και μετα θα στρωσουν.. :(

Ενιωσα περιεργα σημερα..

Πρωτη φορα πονεσα τοσο πολυ με τα δακρυα των παιδιων..

Επειδη εγινα μανα?

Σπανια κλαιω ή συγκινουμε... αλλα σημερα.. πληγωθηκε η ψυχη μου.. :(

Σταματαω εδω με τα ψυχολογικα μου πια σημερα... :S:S:S :laugh:

Και συνεχιζω παλι με σενα Αγγελικουλι... 12 δοντια?????

Πως τολμας να μου το πετας στα μουτρα αυτο..? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Η Αναστασια εχει μονο 1 δοντι κι αλλο 1 μισο.. Συνολο εναμιση...!!! :laugh: :blink::blink::blink:

Οσο για τις... εκθεσεις σου.. ΝΑΙ! ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!!!

Με εμπνεουν και με κανουν να σκεφτομαι λιγο παραπανω απο κει που ειχε

κολλησει το μυαλο μου...

Μοιαζεις με ανοιχτο βιβλιο.. :) Με ταξιδευεις... :kiss::kiss:

Δωρουλααααα... καλε γιατι δε μας φωναξες να βαλουμε ολες απο ενα χερακι να τελειωσεις πιο γρηγορα....? :P:P

Ελπιζω να τακτοποιησες την κατασταση και τωρα να κανεις αγκαλιτσες και νανακια με το αγγελουδι σου.. :kiss:

Καλε που πηγατε ολες σημερα?

Κρυωσε κι ο καιρος... που γυρνατε? Φορατε καλτσες-ζακετες..? :laugh:

Σουρτουκες για ελατεεεεεε........!! :woohoo:

αγαπες μουδεν σας εχω ξεχασει αλλα δεν μπορουσα να μπω με τπτ.μη μου κρατατε κακια.εξαλλου ειστε απ'τις παρεες που εγω τουλαχιστον δεν ξεκολαω!!!αντε να χειμωνιασει να μαζευτουμε σπιτακι μας.θα σας τα πω μαζεμενα τα καμωματα μας.ο αλεξανδρακος μου μεγαλωνει μερα με μερα κ η επιθυμια μου για ενα καινουριο μωρακι ολο κ αξανεται!πλεον μπορω να μιλαω να ζηταω κ εκεινος καταλαβαινει κ κανει οτι του πω σχεδον παντα!ανα ολα μου τα παιδια ειναι σαν τον αλεξανδρο τοτε θα γινω κουνελα κοριτσια!αχ ποσο το θελω!ποτε δεν περιμενα να κανω ετσι κ στο δευτερο!τελεια ειναι τα αγορια αλλα θελω κ μια δεσποινιδουλα να κυκλοφοραμε κ να μας καμαρωνουν οι αντρες μας!

Φανη, εδω εισαι ε? Καλα εβλεπα δηλαδη... δεν κανουν ακομα πουλακια τα ματια μου!

Οτι ετοιμαζομουνα για αποσυνδεση και νανι κι εγω... :ohmy:

Εσενα πως σου προεκυψε τεοια επιθυμια για ξενυχτι μπροστα στην οθονη? Δε λυπασαι τα ματακια σου???

Τωρα παιζουμε το:"να δουμε ποια θα παρασυρει την αλλη!" :cheer:

ANNA-ALEXANDROS έγραψε:

αγαπες μουδεν σας εχω ξεχασει αλλα δεν μπορουσα να μπω με τπτ.μη μου κρατατε κακια.εξαλλου ειστε απ'τις παρεες που εγω τουλαχιστον δεν ξεκολαω!!!αντε να χειμωνιασει να μαζευτουμε σπιτακι μας.θα σας τα πω μαζεμενα τα καμωματα μας.ο αλεξανδρακος μου μεγαλωνει μερα με μερα κ η επιθυμια μου για ενα καινουριο μωρακι ολο κ αξανεται!πλεον μπορω να μιλαω να ζηταω κ εκεινος καταλαβαινει κ κανει οτι του πω σχεδον παντα!ανα ολα μου τα παιδια ειναι σαν τον αλεξανδρο τοτε θα γινω κουνελα κοριτσια!αχ ποσο το θελω!ποτε δεν περιμενα να κανω ετσι κ στο δευτερο!τελεια ειναι τα αγορια αλλα θελω κ μια δεσποινιδουλα να κυκλοφοραμε κ να μας καμαρωνουν οι αντρες μας!

Που εισαι βρε κοριτσι? Ελεγα οτι μας ξεχασες κι εσυ! Εκανα εντονο το λογο για τον οποιο σε ζηλευω... Πως το καταφερες αυτο? Πες τη μαγικη συνταγη να την εφαρμοσω αμεσα! Εγω μονο που σκεφτομαι εναν ακομα τυπου Ιασωνα στο σπιτι, μου 'ρχεται να παρω τα βουνα!!! Παντως αν ποτε το αποφασισω που δυσκολο πολυ το βλεπω για δευτερο παιδακι κι εγω κοριτσακι θελω... Εχω βρει και ονομα!

Αννα αντε βρε κοριτσαρα μου που εισαι?

Ειδες τι εξυπνο παιδακι ο Αλεξανδρος?

Χρονια του πολλα κι ολας για προχθες!!

Να τον καμαρωσεις οπως ποθεις και να του χαρισεις πολυ συντομα

κι ενα αδερφακι.. :kiss::kiss:

Αγγελικη..... εδω ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με βρηκες!!! :P:P:P

Βρε μπας και με πιασαν γεραματα?

Τι πραγμα ειν' αυτο?

Λιγο να πλησιασει το ρολοι τις 12... κλεινεουν τα υπεροχα και τσαχπινικα ματακια μου... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ευτυχως η μικρη κοιμαται.. ο αντρας χαλαρααααααααα στον καναπε...

η κουζινα πισω με φωναζε... "σηκω να με ξεβρωμισεις" :laugh: αλλα εγω δεν ακουω απο λογια... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Βαριεμαι..... Ειμαι τεμπελα σημερα.. Ολη η κουραση της εβδομαδας μου βγαινει γαμωτο... και η Αναστασια οσο παει και γινεται ανταρτης.. :S

Ναι Φανη, αυτο ειναι... σε πιασαν τα γεραματα! :laugh:

Την εχω δει τη χρονολογια γεννησης σου... Ντροπη σου να μιλας κι εσυ!

Ντροπη μου κι εμενα που σου πεταξα τα 12 δοντια (που δαγκωνουν και φηνουν σημαδια για μερες) ετσι στα μουτρα!

Τι αγχη κι αυτα... Εσυ που ειναι τα δοντια κι εγω ποτε θα μιλησει... :P

αγγελικουλα μυ του μιλαω οπως σε εναν μεγαλο.κ παντα δικαιολογω.το εκανα απο μικρο που ηταν.δεν ξερω αν καταλαβαινει ολα οσα λεω παντως επιασε!κανει απιστευτα πραγματα.π.χ.του λεω να φερει τα ρουχα να τα πλεινουμε κ παει στο καλαθι τα βγαζει κ τα παει στο πλυντηριο.οταν χτυπαει το τηλ απανταει.οταν κατι ειναι για πεταμα το ριχνει στα σκουπιδια.του λεω κοιμησου κ ξαπλωνεινα κοιμηθει.εχω ενα βιβλιο κ εχουμε μαθει σχεδον ολα τα σχεδια.μολις τον ρωτησω γυριζει σελ κ μου το δειχνει.γενικα μαθαινει ευκολα κ οτι του πω το κανει.

για πες το ονομα...

Η γλωσσαρα της ειναι δεκα μετρα.. :laugh:

Λεει καθαρα

Μαμα

Μπαμπα

Παππου

Νταντα (γιαγια)

Μπιτ-ντιτ (οταν βλεπει ή ακουει αυτοκινητο-μηχανακι) :laugh:

Νι(νερο)

Γκα(γαλα)

Τατα

Αντα(αγκαλια)

Μαμ-μαμ..(οταν κοβει λορδα...) :laugh:

Πιπι (πιπιλα)

Και δεν θυμαμαι ακομη τι αλλο...

Οτι λεξη κι αν ακουσει λεει παντα την πρωτη συλλαβη.

Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο.

Εγω ομως ΠΑΝΤΑ της μιλαω με ολοκληρες λεξεις κι ας της λεει μισες.

Καταλαβαινει οταν της ζηταω να μου φερει κατι..

Απο τις καλτσες-παντοφλες.. μεχρι και που ειναι το καθε πραγμα.

Τα κοριτσακια λενε πως "στροφαρουν" πιο γρηγορα σε σχεση με τα αγορακια.

Που ειναι ομως τα δοντια μας?

Θελω κι εγω δαγκωματιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Αληθεια τωρα.. εχω αρχισει και ανησυχω τρομερα... :(

Ο δικος μου μαθαινει πανευκολα πως να κανει ολο και πιο επικινδυνα ακροβατικα... Πως να επισκευαζει μπριζες και γενικοτερα πως να κανει τα ματια μου να γουρλωνουν με τρομο!

Απο δουλειες μου κανει τη ζωη δυσκολη και απο πραγματα που ζηταω να μου φερει ή να κανει αναταποκρινεται μονο σε οτιδηποτε εχει να κανει με νερα ή το γατο!!!

Διονη ειναι το ονομα...

Αγγελική μου δε διαφωνώ μαζί σου,

απλά πιστεύω ότι κάθε ένα παιδάκι είναι διαφορετικό. έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης, τ ηδική του προωπικότητα κλπ,κλπ

εκείνο σε καθοδηγεί. και σύμφωνα με τι χαρακτήρα της μαμάς και του παιδιού όλα βρίκσουν τη λύση τους... :laugh:

[*]ναι σαφώς μπορείς να πάρεις ιδέες από παντού, όμως δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να σου πει τι θα κάνεις με το παιδί μας, μόνο εμείς ξέρουμε γιατί γνωρίζουμε τις ανάγκες του.

ναι θα διαβάσεις πολύ στο internet (σας το λέει καποια που δεν ξέρω πόσα εκατομύρια ώρες έχω ξοδέψει από τις 24/11/2008 που έμαθα ότι είμαι έγκυος επί παντώς θέματος )

και εγώ τον έχω αφ΄σει να κλαίει στην κούνια (να μουρμουράει όχι να κλαίει), αλλά όλα έχουν ένα μέτρο.

όπως έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν για μένα και το μωρό μου που έχουμε βιώσει το άγχος του αποχωρισμού λόγω εργασίας σε πλύ μεγάλο βαθμό και ίσωσ και σε μεγαλύτεριο βαθμό εγώ από το μωρό μου και νιώθουμε 1.000.000.0000.........................τύψεις που έχουμε "παρατήσει" (εντός ή εκτός εισαγωγικών) και που έβλεπα παντού εφιάλτες-ανθρώπους ν αθέλουν να μου το πάρουν, να θέλουν να το κάνουν να μη με αγαπάει είναι λιγάκι πιο δύσκολο να τηρήσουμε αυτούς τους "κανόνες", γιατί οι τύψεις είναι πολύ άσχημες και ειδκά όταν δεν είσαι προετοιμασμένη να το αποχωρηστείς και απλά πρέπει να το κάνεις αναγκαστικά για βιοποριστικούς και μόνο λόγους.

Εγω παλι δεν εχω καταλαβει για ποιο θεμα μιλατε... :S:S:S:S:S

Ειμαι απο αλλο ανεκδοτο................. :laugh: :laugh: :laugh:

Μιλαει η νυστα μου τωρα.. ο αλλος μου εαυτος...! :laugh:

Διονη.... ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!

Ευχομαι να ερθει συντομα ενα κοριτσακι στην οικογενεια σας.

Ειλικρινα... Θα χαρουμε ολες παρα πολυ!!

Κι ο μικρος ανταρτακος σου ισως ησυχασει... ;);););)

Εγω αμα κανω αγορακι δεν εχω σκεφτει ακομη πως θελω να το ονομασω.

Θα ηθελα πολυ να του δωσω το ονομα του μπαμπα μου..(Οδυσσεας), αλλα θα πεσουν τα πεθερικα να με φανε τρομαρα τους... :S:angry::angry:

Κοριτσια να κερασω κανα ποτακι?

Θα το καψουμε σημερα? :laugh:

λοιπόν εγώ καληνυχτίζω γιατί αύριο δουλευω :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

κάνω το Σάββατο που μου πέφτει για αυτό το μήνα :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: . ευτυχώς το κάνω νωρίς και έτσι ξεμπερδεύουμε για αυτό το μήνα.

άντε να μείνω έγκυος να γλιτώσω από όλα αυτά και να μείνω με το παιδάκι μου, να το ζήσω, να το ζήσω, να το ζήσω, να το ζήσω Θεούλη μου

πολύ θα ήθελα να σας κάνω παρέα να κάνουμε κουβεντολόι αλλά..............δυστυχώς ξυπνάω στις 6:00.

πολυ ωραιο το διονη!εγω θα πρεπει να τη βγαλω πολυξενη της πεθερας μου.η αληθεια ειναι πως δεν εχω συγκεκριμενο.το αλεξανδρος που ηθελα πολυ το εβγαλα.γιατι ελεγα πως αν ειναι κοριτσι θα ειναι αλεξανδρα!

θα ελεγα ναι σε 1 ποτακι φιλεναδα αλλα νυσταζω.εχουμε κ γαμο αυριο κ θα ειμαστε στο τρεξιμο ολη μερα.παντρευεται ενας ξαδελφος μου. καληνυχτα κοπελαρες μου!θα προδπαθησω να μπαινω πιο συχνα.τωρα θα ηρεμησω γιατι εφυγε κ πολυς κοσμος οποτε θα φευγω πιο νωρις απ'το μαγαζι.σας φιλω!με χαλαρωσε η κουβεντουλα που ειχαμε κ ας ηταν συντομη.σημασια εχει που βρισκεις καποιοον να συζητας οταν το εχεις αναγκη!κα λη συνεχεια!

Ντινα κι εσυ εδω? Νωρις - νωρις μπαινετε ολες... :P

Συμφωνω μαζι σου σε οτι αφορα πραγματα που αποφασιες εσυ για το δικο σου παιδι... Και για ολα αυτα που νιωθεις που τον αφηνεις και πας στη δουλεια πιστεψε με σε καταλαβαινω!

Θεωρεις τυχαιο γεγονος που εφτασε 15 μηνων ο Ιασωνας μεχρι να μπουν κανονες? Δε θα μπορουσα να εφαρμοσω αυτη ή και σκληροτερες μεθοδους νωριτερα? Ηθελα να κανω κι αλλη υπομονη μηπως και βελτιωθει η κατασταση αλλα οταν ενιωσα οτι καταρεω πραγματικα, δεν επρεπε να το αφησω να συμβει...

Αυτο που εκανα στο αλλο θεμα που ειχε τιτλο "Καταρεω" ηταν να γραψω στις αλλες μαμαδες που απλα γκριναζαν μεταξυ τους για την αυπνια τους οτι για μενα βρεθηκε τροπος. Δε συστησα να ακολουθησουν τη μεθοδο αλλα να διαβασουν το βιβλιο οπου στην εισαγωγη ο συγγρεφεας λεει σαφεστατα οτι αν νιωθει καποιος οτι δεν του ταιριαζει ή εχει οποιαδηποτε αμφιβολια για την ασφαλεια της μεθοδου του, να μην ξεκινησει καν μια τετοια προσπαθεια γιατι θα μπερδεψει το παιδι/μωρο χωρις λογο και φυσικα δεν προκειται να πετυχει τιποτα απολυτως στην εκπαιδευση υπνου.

Δε σκοπευα να γραψω ξανα εκει αλλα διαβασα κατι εκφρασεις του τυπου βασανιζω, εκληματιας... Και καπου μου τη δινουν οι υπερβολες! ολα τα αρθρα που παρατεθηκαν ειχαν σωστα στοιχεια αλλα αν εβαζα κι εγω αλλα τοσα απο την αντιθετη πλευρα δεν θα προκαλουνταν ακομα μαγαλυτερη συγχυση?

Εγραψα λοιπον μονο τους λογους για τους οποιους πηρα εγω αυτη την αποφαση η οποια τελικα εμοιαζε πιο σκληρη απο ηταν στην πραγματικοτητα και οτι η καταρρευση της μαμας ή της οικογενειας σιγουρα θα δημιουργησει στρες και ανασφαλεια στο παιδι.

Καπου ενιωθα οτι κατηγορουμαι σαν βασανιστης και εγκληματιας και δε μου αρεσε αυτο...

Το θεμα για μενα εχει τελειωσει. Τον Ιασωνα τον βλεπω καλυτερα απο πριν... Και το τι κανει ο καθενας δεν με αφορα αρκει να μην κατηγορουμαι οταν προσφερω καλοπροαιρετα την παραθεση για ενα βιβλιο.

Ποτε δεν με πειραζαν οι διαφορετικες αποψεις αλλα οι βαριες εκφρασεις και η μονοπλευρη αντιμετωπιση ενος θεματος...

Φανη, καλυτερα που δεν καταλαβαινεις...

Την εκανα παλι την ιδια γνωστη πατατα. Εβαλα μια παραθεση για ενα βιβλιο που προτεινει μια μεθοδο εκπαιδευσης υπνου, ενω ηξερα εκ των προτερων οτι απευθυνομαι σε αυπνες μαμαδες και οτι αγγιζω ενα απο αυτα τα γνωστα θεματα που ανβουν φωτιες. Μεσα στον ενθουσιασμο μου που για εμας λειτουργησε καλα, την πατησα. Αλλα ουτε πρωτη φορα ειναι και με την παρορμητικοτητα που εχω ουτε και τελευταια θα ειναι.

Για ποτακι και μαλιστα εικονικο και on-line λεω παντα ναι οσο και να νυσταζω... :P

Αντε κερνα μας! :)

Σου αρεσει κι εσενα το "Διονη" ε? Μου αρεσε ηχητικα αλλα οταν βρηκα ακρη με την προελευση του τρελαθηκα... Εβλεπα (στη φαντασια μου) το θεικο κοριτσακι μου...

Ωραιο πραγμα η φαντασια... Χαιρεσαι με μηδεν κοστος!

Αντε γεια μας!

Τι εγινε μου την κοπανησες κι εσυ Φανη?

Πανω που ημουνα ετοιμη να παρδεχτω οτι με κερδισες στο παιχνιδακι και με παρεσυρες εσυ στο να μεινω ενω εφευγα...

Αν σε πηρε τωρα ο υπνος, θα το πουμε ισοπαλια... να ξερεις! ;)

Καλημερα κουκλεσ!!!

Παλη πιασατε φιλοσοφικη συζητηση χτες!!!!!

Αγγελικη καταρχασ καλα κανεισ και βαζεις θεματα...αυτο δεν το καταλαβαινω...γιτι οταν καποιος βαζει καποιο αρθρο η αποσπασμα καποιες παθαινουν κριση λυσσασ και αρχιζουν τις αντιλογιεσ..ΕΛΕΟΣ!!!

εκανες πολυ καλα και τοτε που εβαλεσ το αρθρακι στο θεμα της Τυρογαριδακι γιατι εβαλες καποια πραγματα στη θεση τους αν και καποιοες φορανε παροπιδεσ και δεν βλεπουν περα απο τι μυτη τουσ

Σαφεστατα καθε μαμα εχει το δικαιωμα να μεγαλωνει το μωρακι της οπως θελει....και φυσικα δεν ταιριαζουν ολες οι μεθοδοι σε ολα τα παιδακια...η μεθοδος κοιμησου παιδι μου...δεν λειτουργησε ουτε σε μασ...αλλα δενπαυει να ειναι ενας τροποσ....αμα δεν αρεσει ..μη τον δοκιμαζετε....η αληθεια ειναι πως τον κακομαθαινω συχνα τον μικρο..αλλα δε με νιαζει καθολου....βλεπετε σαν την Ντινα μας και εγω τον αφισα μικρουλι και βγηκα στην βουλεια...και μου λειπει αφανταστα!!!!

Αννουλα μου πως; εισαι;;;;; πως ειναι η μανουλα σου;;;;

Οσο για τον παιδικο...η αληθεια ειναι πως ευτυχως ειμαστε καλα- να πω την αληθεια δεν το περιμενα.

Η δασκαλα μου ειπε πως γκρινιαζει λιγο αλλα μετα ξεχνιετε με την μουσικη και τα παιχνιδια.

Απο βδομαδα σχολαει στις 2.5..θα τρωει και το μεσιμεριανο εκει..αντα να δουμε.

Φανουλα φιλακια....τουλαχιστον θα βλεπεις πανεμορφες φατσεσ!!!!

Η Συμπεθερα μου καλε ποτε θα το φιταξει τον υπολογιστη της;;;;;

καλημέρα κοριτσάκια μου,

η αλήθεια είναι ότι σε ελάχιστα άλλα θέματα έχω βρεί αυτό που κάνουμε εδώ.

γι αυτό και όταν γράφω σε άλλα post μετά - κάποιες φορές το μετανιώνω- γιατί τσιτώνω και εγώ με αυτά που διαβάζω.

και γιαυτό και ε΄γω ανοίγω δικά μου θεματάκια. B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

όπως είπε και η Αγγελικούλα μου το να έχεις διαφορετική άποψη και προσέγγιση πραγμάτων είναι καλό και έτσι δημιουργέιται η λεγόμενη ανταλλαγή απόψεων. όμως δεε μπορώ και εγώ τουσ υπερβολικούς χαρακτηρισμούς και τα κολλήματα.

κατά τα άλλα καλά??????

εγώ είμαι στην παλιοδουλειά μου :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

σε μας εμφανίστηκε ο παλιοπυρετός πάλι γαμώτο

38,1 είχε το πρωϊ. ελπίζω να μην εχει τπτ το παιδάκι μου και να είναι απλά τυχαίο γεγονός. τώρα που μίλησα με τον άντρα μου ήταν δροσερός...

Χρύσα μου και εγω τον κακομαθαίνω και επίσης δε με νοιάζει.

και έιμαι και πολύ αυστηρή με όλους τους άλλους να μην τον κακομαθαίνουν :ohmy:

:silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

kαλο μεσημερι... :) καλε ποσα γραψατε παλι; :woohoo: κ ολα αυτα σε μια νυχτα :lol: ηταν να μη γινει το μαμυ πηραμε φορα... :P

Αγγελικη αν καταλαβα καλα εγραψες κατι για το βιβλιο που διαβασες, κ εσας σας βοηθησε κ εγινε χαμος παλι; :huh: γιατι βρε κοριτσια; ειναι λογικο καθε μανα να εχει τους δικους της τροπους που μεγαλωνει το παιδι της....

εμενα ο δικος μου σε σχεση με τα δικα σας ειναι λιγο πιο πισω ;) τι πρεπει να κανω; λεει λιγα λογακια σε σχεση με την πολυλογου της Φανης :P

δεν καταλαβενει απο μη κ οχι :silly: απο δουλιες δεν κανει τιποτε κ μολις μαζεψω τα παιχνιδια του στο κουτι παει κ τα ριχνει κατω :woohoo:

αλλα εχει φοβερη αντιληψη....χθες λεγαμε με μια φιλη μου για κατι που εκανε κ ενω επεζε γυρισε κ με κοιταζε μες τα ματια :huh: καταλαβε πως λεγαμε γι'αυτον :P

κοριτσια σημερα εδω εχει πολυ κρυο κ ναι εβαλά καλτσες ζακετα κ εντυσα το μικρο χειμωνειατικα :(

Αννα δε σας ξεχασαμε χαιρομαι που εισαι καλα :kiss: καλα να περασετε σημερα στο γαμο :)

Ντινα κ εγω επισης τον παραχαιδευω κ τον κακομαθενω το εχω ξαναπει, ο αντρας μου φωναζει πως του κανω κακο ;)

σας αφηνω να τελειωσω με το φαγητο γιουβαρλακια σημερα κ θα δωσω κ στο μικρο ελπιζω να φαει ;) μια ερωτηση εσεις τους τα δινετε με αυγολεμονο η χωρις; εγω λεω πρωτη φορα να του ξεχωρισω για να δουμε.. :huh:

ωωωωχχχχ κ εγω πολλα εγραψα μακια.. :kiss::kiss:

Kαλησπερα κι απο μενα!

Κατερινακι ειδες.. ειναι να μην παρουμε φορα...

Η νυστα-νυστα.. αλλα και η πολουλογια-πολυλογια...!

Γιουβαρλακια... μιαμ-μιαμ... Αγαπαω πολυ τις σουπιτσες (δε θα ελεγα το ιδιο και για την Αναστασια) Οχι πως της αρεσει και τιποτα.. αλλα κουβεντα να γινεται.. :laugh:

Ξεκινησες και δινεις φαγακι στον Παναγιωτη απο τα δικα σας ε?

Να δεις τι ευκολια ειναι.. ;) Ενα για ολους.. ;)

Εγω κανονικα της δινω με αυγολεμονο.

Αφου δεν τρωει βραστο το αυγο.. το τρωει μεσα απο φαγητα-κεικ-τυροπιτες κτλ..

Κι εδω εχει αερα (αχ! μου ρθε κι ενα τραγουδι τωρα.... "εχει αερα αποψε εχει αερα... κι ακουω μια φωνη σαν τη δικη σου".... :laugh: ..)

Πως μ' αρεσουν οι καλτσες και οι ζακετες οταν κρυωνει ο καιρος δε λεγεται!!!!

Αγγελικουλι μου .. κι ομως την κοπανισα πρωτη χθες βραδυ...

Ειχε κλεισει το αριστερο ματι οπως σου ειπα... και μετα αρχισε να

παιρνει και την κατω βολτα και το δεξι.... :laugh: :laugh: :laugh:

Ε! Μη μου φυγουν πανω στο πληκτρολογιο...!!!

Το πρωι ξυπνησαμε στις 10:20.....!!!!!!!!!!!!

Ειχαμε ενα ξυπνηματακι κατα τις 6 αλλα ηταν "αθωο".. :laugh:

Σε 10 λεπτα ξανα ναααααααανι....!!

Πηγαμε super market καναμε ψωνια με τον μπαμπα και μετα ηπιαμε καφε (ουτε μιση ωρα.. :angry: ) γιατι η μικρη ηθελε "κακου" (κατω) και δεν ειχα κουραγιο για τρεξιμο.. Αδιαθετησα με το καλημερα και ποναει η κοιλουμπα μου.. :P ...

Χρυσα μου που ησουν χθες βραδυ?

Θα τα πιναμε παρεα.... :P

Χαιρομαι παρα πολυ που ο Χριστοφορακος τα παει περιφημα στον σταθμο.

Αν τρωει κι ολας τωρα θα σε ξεκουραζει κι απο το μεσημεριανο μαγειρεμα και θα εχετε πιο πολυ χρονο για βολτουλες και αγκαλιες..!

Ζαιρακι μου.. παραπονιαρα συμπεθερα μου που νομιζες οτι θα σου φανε την νυφη... :P τι κανεις? Σχολασες?

Αντε ενα Σαββατακι υπομονη και μετα "τεεεεεντα" για τα υπολοιπα του μηνα.

Για να σε παρηγορισω.. Δουλευα ολα τα Σ/Κ του καλοκαιριου μες στην ζεστη.. και κατω απο σκατενιες (σορρυ) συνθηκες.. Ας μη τα σκεφτομαι πια.

Οσο για τα αλλα θεματα... ουτε εγω δεν πολυαπανταω..

Δεν ειμαι ανθρωπος με κακες προθεσεις.. κι ομως καποιες-καπου-καποτε ετσι νομιζαν.. ;)

Το θεμα που με καιει.. που με... τσουρουφλιζει μαλλον..

ειναι ο θηλασμος...

Ντρεπομαι για οσα δεν εκανα για την Αναστασια μου.

Μπορουσα να κανω πολλα αλλα τα εκανα σκ@τ@ και τα' φαγα..

Νιωθω απαισια οταν διαβαζω σε θεματα θηλασμου πραγματα που γραφουν

και μειωνουν την καθε μανα σαν μανα.

Δεν ξερεις ποτε σε τι φαση βρισκεται ο καθενας.

Ουτε τι κατασταση επικρατει μεσα σε ενα σπιτι.

Οπως και με ο θεμα του υπνου..

Πολλες εχουν προβληματα με τα παιδια τους που δεν κοιμουνται.

Εμενα μεχρι 11,5 μηνων χτυπουσε 12ωρα.

Καναμε ενα ταιμ αουτ 2-3 μηνες με πολλα ξενυχτια και τωρα μπηκαμε παλι στους παλιους καλους ρυθμους μας.

Κανενα βιβλιο δε μου διδαξε τιποτα.

Αν ομως το "προβλημα" γινοταν πιο εντονο θα αναζητουσα σιγουρα βοηθεια.

Στην περιπτωση της Αγγελικης το βιβλιο ηταν σωτηριο..

Στην Χρυσα παλι.. οχι..

Ειναι κι ο χαρακτηρας του καθε παιδιου....

Να σας πω ακομη οτι εγω την Αναστασια δεν την μιλαω σαν μωρο.

Της τα "ΧΩΝΩ" κανονικα.. δεν την νιαζει! Φωναζει κι αυτη!

Ουτε μπορω να πω πως την κακομαθαινω.. ισα-ισα..

Την εχω πολυ στην τσιτα.. (αλλα καμια "τσιπιριπιρδονια" :laugh: την αφηνω να την κανει!

Οταν λεω "ΟΧΙ" το εννοω!! Δεν θελω να πλησιαζει οταν φωναζω!

Κι οταν πανε τα χερακια της να πιασουν τραπεζομαντηλα-καρεδακια απ το σαλονι... κουναει το δαχτυλο και λεει "μη-μη-μη" και μετα της λεω.."ειδες κοριτσι μου τι ωραια που τα εχει η μαμα? σ' αρεσουν"..?

Και λεει "ναι"!!! Θα τρελαθω!! Εχει 5-6 μερες που λεει ΝΑΙ!!!!!!!!!!

Σαν πολλα να ειπα παλι.. ή μηπως οχι?

Καλο απογευμα κοριτσαρες!!!!! Φιλια!!!

Κοριτσαρες μουουου γεια σας!!!!!Καλο χειμωνα κ απο μενα!!!

Ελεος πια με αυτη την αναβαθμιση!!!!!!Ποσο κρατησε????Οσες φορες ειχα χρονο κ επιχειρησα να μπω δε γινοταν με τιποτα!!!Τελεσποντων!

Τι μου κανετε???Διαβασα λιγακι τα νεα σας τα πιο προσφατα,οσο μπορουσα ,γιατι τα καλοκαιρινα μου ειναι αδυνατο!!Εχω χασει επεισοδια,να με κατατοπιζετε :P !!!

Χρυσα μου μπραβο που περασατε ωραια στις διακοπουλες σας!!!Πολυ χαιρομαι!!!Ο ταζουλης μας τι κανει??Ξεκινησατε παιδικο ε?Πολυ ωραια που το πηρε καλα το ολο θεμα!!Πολλα παιδακια οντως δυσκολευονται!Παντως και ο ανηψιος μου που ξεκινησε λιγο πριν κλεισει τα 2,του πηρε 2-3 μερες προσαρμογης μονο,μετα ολο τελεια!!!Τωρα ανυπομονει να ξεκινησει τη Δευτερα παλι, να δει λεει και τη Μαριλια....το αισθημα :laugh: !!!!

Κατερινακι μου ειδα οτι παιρνεται σιδηρο για ενισχυση ε?Καλο ειναι ,να δυναμωσει λιγο ο οργανισμος!!Ολα μια χαρα ευχομαι !!

Επιασε κ εδω λιγο ψυχρουλα...

Φιλια πολλα στον Παναγιωτακη!!

Φανουλα μου γλυκια συγχαρητηρια για τη νεα θεση στη δουλεια σου!!!Μια χαρα θα ειναι με τα παιδακια :) !!!Αχ κ εγω θα εσκαγα αμα τα εβλεπα ετσι να κλαινε κ να θελουν τη μανουλα τους...αχ :( !Φανταζομαι!!!Ειναι οι πρωτες μερες,μετα ολο θα γελανε :)

Αχ πιασατε κ κατι "φιλοσοφικες" συζητησεις κ δε καταλαβα κ πολλα....

Αγγελικουλα μου...συμπεθερα μου :) !!!Τι κανεις??Ο ιασωνακος ο ομορφος??

Ανοιξες θεματακι απ'οτι καταλαβα κ εγινε παλι μπαχαλο??Μη σκας καθολου!!!Ουτε καν να το σκεφτεσαι!!Απλα δεν αξιζει ;) !!

Ειναι φορες που πραγματικα αναρωτιεμαι γιατι καποιες μπαινουν στο φορουμ?Για να τσακωνονται?Να κανουν τι εξυπνες?Δε ξερω...

Κραταω ο,τι με ενδιαφερει κ τα αλλα τα αφηνω...!Λεω κ καμια γνωμη σε περιπτωση που καποιον τον ενδιαφερει κ τελος!

Πολλα συγχαρητηρια παντως στον Ιασωνα κ σε σενα που τα καταφερατε μια χαρα με το βιβλιο κ αλλαξε τις παλιες του συνηθειες κ εχεις κ εσυ πια λιγο χρονο παραπανω για σενα!!

Οσο για τις φωτο με το σκυλο δεν εχω λογια......ειναι απιθανος!!!

Εγω χρωσταω φωτο το ξερω,θα τη βαλω μεσοβδομαδα που θα ειστε μεσα κ μετα θα τη σβησω μαλλον ,δε θελω να μεινει!

Ζαιρα μου πως ειναι ο μικρος σου??Περαστικα μωρε!!!Ευχομαι να μην ειναι τιποτα κ τωρα να ειναι περδικι!!

Δωρουλα μου με γεια την ανανεωση(αν υπαρχει τετοια προταση!!!! :laugh: :laugh: :silly: :silly: )!!!Τωρα πια ξεμπερδεψατε!!!

Καρολινακι μου γλυκο που εισαι???Τι κανει το παπακι μας???Πολλα φιλια κ στις 2 σας!!!

Απ'οτι καταλαβα το λαπιτοπι του Ντινακιου τα επαιξε....ελπιζω να την δουμε συντομα παλι!!!

Να σας πω κ λιγα δικα μας νεα!!Η ζουζουνα μου πια μονο περπαταει...για την ωρα αργα κ σταθερα,σαν την παπια!!Εχει πολυ πλακα!!Σπανια μπουσουλαει πια!!Τα δοντακια μας ακομα 2!!!Μη σκας Φανουλα!!Ακουσα κατι 12 κ τρελλαθηκα!!!Ουτε σε 2 χρονια εμεις :laugh:

Απο λεξουλες ουτε κ εμεις λεμε πολλα Κατερινα μου!!Ειπαμε...της Φανης ειναι πολυ προημενο μοντελο!!!!Χωρις πλακα!!!!

Μονο το μαμα,μπαμπα,μαμ,νανι κ μπααα(που ειναι η μπαλα) καταλαβαινω!!Ολα τα αλλα μου φαινονται αλαμπουρνεζικα :laugh: !!!

Εχει ερωτα με ολων των ειδων τα ζωακια(κ ειδικα στις γατουλες),ειτε προκειτε για αληθινα,λουτρινα,τις τηλεορασης,περιοδικων κτλ :laugh: !!

Ενα περιεργο πραγμα βρε κοριτσια...δε παιζει καθολου με τα παιχνιδια της...ζητημα να παιξει ολη μερα 5 λεπτα στο συνολο με τα παιχνιδια της!!!Ολη την ωρα στα ποδια μου...να σκαρφαλωσει στον καναπε,στα κρεβατια,να "βαλει" πλυντηριο,να προσπαθει να διαρρηξει τα ντουλαπια,να τραβαει τα καλωδια(φορτιστες,λαπ τοπ),να σκαλιζει τις τσαντες μου,,να μαδαει τα λουλουδια απο το μπαλκονι...και αλλα πολλα!!Με τα παιχνιδια της τιποτα!!

Εντωμεταξυ,εχει γινει λιγο τσαουσα τωρα τελευταια...αμα δε της κανω αυτο που θελει σκυβει κ με δαγκωνει με τα 2 κ μοναδικα της δοντακια, με δυναμη οπου βρει κ εγω μονο με τη σκηνη αυτη σκαω στα γελια κ αυτη εχει φουντωσει απο τα νευρα της!!!Που εμοιασε απορουμε :blink::blink: !!!

Αχ με τη βαφτιση τρεχω κ δε φτανω!!Γενικα αυτο το μηνα τρεχω!!!Ολα μαζι εχουν πεσει!!Εχει γενεθλια η μαμα μου,ο αδερφος μου,ο πεθερος μου,η κουμπαρα μου,γιορταζει ο μπαμπας μου κ ο ανηψιος μου,παντευεται ο νονος της μπεμπας κ φυσικα...η βαφτιση!!!Μπορει να μου διαφευγει κ κατι!!!Αχ χαμος γινεται!!Εχω αφησει τη μπουμπου στη μαμα μου απο χθες το βραδυ κ καθαρισα το σπιτι σημερα κ μετα βγηκα για κατι ψωνια κ το βραδυ θα κανουν το στρωσιμο του κρεβατιου ο νονος της μικρης κ επειδη δεν ειναι για ξενυχτια η τσουπρα μου θα την παρουμε αυριο!!Μου ελειψε πολυ,ειχα πολυ καιρο να την αφησω!!Αφου ξεχνιεμαι κ ολο κανω σιγα μην την ξυπνησω :blink: !

Το ονομα τωρα.....στην τελευταια στζητηση που καναμε με τον αντρα μου επεμεινε στο Αφροδιτη κ επειδε δε μπορω τις διαφωνιες δε το συνεχισα!!Ο,τι ηταν να του πω του το ειπα!Το ονομα ειναι της πεθερας μου κ παρ'ολο που εχω ΑΡΙΣΤΕΣ σχεσεις μαζι της ,δεν ηθελα να βγει γιατι ηθελα να βγαλω τη μαμα μου αλλα δεν αρεσει το ονομα στον αντρα μου κ ετσι προτιμουσα να βγει ουδετερο(Λυδια ,που μου αρεσε απο μικρη!!)!Ενας αλλος ο λογος που δεν ηθελα ειναι οτι ηδη υπαρχει Αφροδιτη η 1η ξαδερφουλα κ αν με το καλο κανουμε αγορακι θα παρει το ονομα του πεθερου μου οπου κ αυτο εχει ηδη βγει...κ οταν με το καλο κανει παιδια και ο 2ος κουνιαδος μου θα γεμισουμε Αφροδιτες κ Γιαννηδες :blink::blink: !!!Δε το μπορω αυτο το πραγμα!!Ολα τα ξαδερφια με το ιδιο ονομα!!!!

Τι να πω....απλα κ μονο επειδη ο αντρας μου δε το λεει ακομα το ονομα τρεφω μια μικροσκοπικη ελπιδα μηπως μου κανει το χατιρι αλλα δε το βλεπω....

Καρολινακι αν τη βαγαλουμε Αφροδιτη τελικα θα γιορταζετε την ιδια μερα!!!!Εψαξα κ το βρηκα...1η Σεπτεμβρη!ηταν μια απο τις 40 παρθενες ασκητριες!

Χρονια σου πολλα αγαπη μου αν κ αργουτσικα!!!Δε το ηξερα!Πολυχρονη κ ευτυχισμενη!!!!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!

Καλε σας ζαλισα!!!! :blush:

Πολλα ειπα!!!

Τα φιλια μου σε ολες κ καλο Σ/Κ!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...