Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Χρυσα, τα δικα μου νεα εν συντομια ειναι τα εξης:

Ο Ιασωνας με μια μεθοδο εκπαιδευσης που ακλουθησα απο ενα βιβλιο που μου συστησαν κοιμαται καθε νυχτα απο τις 9 μεχρι τις 8 το πρωι μονορουφι, χωρις ξυπνηματα και διαλειμματα για διαφημησεις και το μεσημερι απο τις 12μισι-1 μεχρι τις 3-3μισι το ιδιο ηρεμα και μονος απο την αρχη στην κουνια του χωρις κοιμισματα!!!

Επειδη κοιμαμαι κι εγω σαν ανθρωπος και εχω και χρονο για τον εαυτο μου, ηρεμησε το νερικο μου συστημα και εχω περισσοτερη υπομονη με τις βλακειες ολονων συμπεριλαμβανομενων και του Γιωργου και των δικων μου...

Απεκτησα γλυκια συμπεθερουλα τη Στελλα και ο Ιασωνας ομορφη νυφουλα την κορουλα της που μαλλον Αφροδιτη θα την ονομασουν.

Ο Ιασωνας ζωηρευει κι αλλο, ψηλωνει και φτανει σε απιθανα σημεια! Μετακομισαμε σχεδον ολα τα επιπλα του σπιτιου σε αλλες θεσεις. Στο μεταξυ εμαθε να κατεβαινει απο τραπεζια, καρεκλες, κρεββατια, καναπεδες φυσιολογικα με τα ποδια, οχι ενα βημα στο κενο και οποιον παρει ο χαρος...

Ανοιγει πορτες απο τα πομολα και τις μπαλκονοπορτες. Επισης ενδιαφερθηκε για τα κλειδια και το κλειδωμα-ξεκλειδωμα. Ετσι τα εξαφανισαμε και γεμισαμε το σπιτι συρτες σε ολες τις πορτες πολυ ψηλα - Θα του παρει χρονια να φτασει τετοιο υψος!!!

Στη θαλασσα εχει αποκτησει τετοια ανεση (με τα μπρατσακια παντα) που ξαπλωνει στην επιφανεια του νερου και ξεκουραζεται!

Τιποτα συγκλονιστικο στο mammyland δεν καταλαβα να εγινε μεχρι τωρα, εκτος του οτι αναβαθμιζεται απο χθες, μαλλον θα ολοκληρωθει η αναβαθμιση του σημερα... Γι αυτο μην παραξενευτεις αν κοβεται, σε πεταει εξω, δεν μπαινουν φωτογραφιες κ.τ.λ.

Χαιρομαι που περαστε τελεια και που αλαξες παραστασεις και ξεκουραστηκες! Θα μπω στο fb να δω τις φωτογραφιες σας και τον μαυρισμενο Χριστοφορο!

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αγγελικη μου τα νεα σας ειναι σουπερ!!!

Μηπως να μου εστελνες τον τιτλο του υπεροχου αυτου ηρεμιστικου!!!!

Ορκιζομαι να το διαδοσω σε ολες τις συμπασχουσες!!!

Δεν αμφεβαλα για το ειδηλιο....ειναι ταιριαστο ζευγαρι...δεν μπορω να πω..κουκλια και τα δυο..μπραβο μπραβο..αντε και εμεις κουμπαροι!!!!!

Οι φωτο ανεβαινουν τωρα στο φεισ...τωρα που κοιμαται ο χουλιγκαν λιγακι..λογικα σε κανα πενταλεπτο θα ειναι ετοιμες

aggeliki 30 έγραψε:

Για οποια τραβαει ζορια με τον υπνο λογω δοντιων, ζεστης, κρυου, αγκαλιτσας, νερου, σκοταδιου ή οτιδηποτε... και ενδιαφερεται για το πως ελυσα εγω το προβλημα...

Κοιμήσου, παιδί μου

Ένα βιβλίο - θησαυρός στα χέρια των γονιών που ψάχνουν να βρουν τρόπους, για να λύσουν το πρόβλημα του ύπνου στα παιδιά. Ο δρ. Εδουάρδ Εστιβίλ δίνει μια απλή και αποτελεσματική μέθοδο, για να το καταπολεμήσετε.

Το τριάντα πέντε τοις εκατό των παιδιών κάτω των πέντε ετών πάσχουν από αϋπνία, δηλαδή δίνουν μάχη την ώρα που τα βάζουν για ύπνο ή ξυπνάνε κάμποσες φορές μέσα στη νύχτα. Οι συνέπειες είναι εμφανείς τόσο στα παιδιά, τα οποία γίνονται ευερέθιστα, ανασφαλή και, ως εκ τούτου, καταλήγουν να έχουν προβλήματα στο σχολείο και στη δημιουργία σχέσεων με τους άλλους, όσο και στους γονείς, οι οποίοι βλέπουν πως η εξάντληση και τα νεύρα βλάπτουν τη συζυγική τους ζωή.

Το βιβλίο αυτό, τόσο ευχάριστο όσο και αυστηρώς επιστημονικό, όχι μόνον εξηγεί πώς να μάθετε από την αρχή στα παιδιά σας να κοιμούνται καλά, αλλά αποκαλύπτει και πώς να τελειώσετε οριστικά με το πρόβλημα της παιδικής αϋπνίας ακολουθώντας μια απλή μέθοδο, που αποδείχθηκε αποτελεσματική στο ενενήντα έξι τοις εκατό των περιπτώσεων, όπου έχει εφαρμοστεί.

Σελίδες: 150

Για περισσότερες πληροφορίες: Εκδόσεις Πατάκη. Ακαδημίας 65, Αθήνα. 210.38.11.850, 210.38.11.740, bookstore@patakis.gr

Δεν προκειται για καμια απανθρωπη μεθοδο που αφηνεις το μωρο να κλαιει ανεξελεγκτα για ωρες μεχρι να κοιμηθει απο εξαντληση και απελπισια. Το ακριβως αντιθετο θα ελεγα... Εφαρμοζεται και σε νεογεννητα και σε μωρα που θηλαζουν... με λιγο διαφορετικο τροπο.

Εγω το παραγγειλα απο το www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0171782,

Η τιμη του βιβλιου ειναι περιπου 10 ευρω.

Που ειστε καλεεε?

Βαρεθηκατε τα μπες - βγες και τα κολληματα της αναβαθμισης και δε γραφετε τιποτα πια?

Εχω χρονο πια για κουβεντουλα και εσεις με αφησατε μοναχουλα... :(

Γι αυτο κι εγω δεν θα γραψω τιποτα αλλο...

Αν ομως ανεβαινουν φωτογραφιες αποψε στο φορουμ, θα δειτε μια ιστορια μονο με φωτογραφιες, χωρις λογια, απο σημερα το απογευμα... και τα συμπερασματα δικα σας!

Φιλια πολλα σε ολες! :kiss:

κορίτσια ουουουουου,

που είστε?????????

είναι τόσες πολλές οι μέρες και έχω χαθεί.

τι κάνετε?

εμείς λείπαμε από την Πεμπτη ως την Κυριακή.

είχαμε πάει Ικαρία,από εκεί είναι ο άντρας μου, βάφτιζε η κουνιάδα μου το παιδάκι της.

Δε σας λέω γιαμια ταλαιπωρία 7 ώρες μες στο καράβι. :ohmy::ohmy::ohmy:

ο αντράκος μου πείραζε όλο τον κόσμο, δεν ξέρω πόσες φορές έκανε γύρω γύρω το καράβι και μια τρελή από πισω να τον κυνηγάει. και πολλά πολλά άλλα...

στη βάφτιση δεν τον έκανε κανένας καλά. όπου σκανταλιά και γκρεμός εκέι πήγαινε. :huh::huh:

φανταστείτε ένα μωρό να τρέχει στην κυρολεξία και ένα σόϊ με πρωτοστατούσα τη μαμά να τ΄ρεχει από πίσω για να μη χτυπήσει :laugh: :laugh: :laugh: (υπερβολίτσα)

καλέ που είστε?????

γι;α πείτε κανά νέο???

Καλημερα!!!!

Αγγελικη τελεισ οι φωτο!!!

το ειπα και στο φεισ..

Ο σκυλος δε..τα τραβουσε ο πισινος του!!!!

Απαιχτος ο Ιασωνασ!!!

Τι κανετε!!!

εμεισ ξεκινησαμε παιδικο...τα παμε καλα..σημερα ηθελε να παει μεσα και να παιξει ...κλαιγοντασ μεν αλλα ηθελε να παει...μπορω να πω πωσ στεναχωρηθηκα λιγακι που ηθελε να παει να παιξει...αλλα ΟΚ...προσαρμοζετε καλα

καλημερα καλο μηνα λιγο καθυστερημενα αλλα δε μας πειραζει ;)

χαθηκαμε με την αναβαθμιση......ειμαστε καλα περνουμε σιδηρο καθε μεσημερι για να μας βοηθησει,κ ειμαστε ολοι μερα ορθιοι με κατι τρελα ωραρια κοιμαται 12 κ ξυπναει 2 το μεσημερι κ μετα ως τις 10 το βραδυ δεν ξερει τι θελει :silly:

εδω κ 2 μερες εδω εχουμε κρυο βγηκαμε στις κουνιες κ γυρισαμε αρον-αρον γιατι παγωσαμε :unsure: ελπιοζω να μη μας παει ετσι απο τωρα... ;):huh:

Αγγελικη καλα οι φωτο τελειες :woohoo: στην αρχη νομισα πως ο σκυλος ειναι δικος σας ;) αλλα μετα θυμηθηκα πως ελεγες για γατο κ ξεμπερδευτηκα :P παντως κ ο σκυλος ψοφιος για παιχνιδι μου φανηκε :P

Χρυσα ειδα κ τις δικες σας φωτο ;) καλε γιατι τον λες ταζ εμενα μου φανηκε πολυ γλυκουλης :kiss: δεν μπορω να συνδυασω αυτη τη φατσουλα με τοσες σκανδαλιες που γραφεις :)

ζαιρα καλημερα ωραια πηγατε ταξιδακι :)

Καρολινακι,Στελλα, Κωνσταντινα, Ιφιγενεια...περιμενουμε νεα σας μακια :kiss:

Νινινα σου εστειλα αυτο που λεγαμε..ελπιζω να τα παρεισ πριν ληξουν!!!

Καλημερα!!!

Κιόμως...αυτη η αθωα φατσουλα..αυτο τα χαμογελο..κανει τα μυρια οσα..καταρχασ τρεχει σαν λυσσασμενο σε ολο το σπιτι...τον ειδες με το πλυντηριο....εχουμε και ενα βιντεακι που παιζει με το λαστηχο τοτυ ποτησματοσ στον- μικρουλι- κηπο μασ.....μουσκεμα ειχε γινει...κοντεψε να πνυξει ολα τα φυτα μασ..αλλα ειναι 4 λεπτα και δεν μπορω να το βαλω στε φεισ

καλημερουδιααααααααααααααααααα....

επιτέλους γιατι μαμμυ ηθελα και μαμμυ δεν εβλεπα τόσεςμερες.... :angry::angry:

χθες ειχα την γιορτουλα μου !!!!! :woohoo: :woohoo: και περασαμε πολυ πολυ όμορφα....ειχε ερθει η κουμπαρα μου με την κορούλα της,η νταντα -φιλεναδα μας και η μαμα μου(για για...οπως λεει η μασκοτ!)λιγοι και καλοι!!!ειχα φτιαξει και σπιτικο τσίζκεικ ..συνταγη της Βουλίτσας μου.... αφου όλοι με ρωταγαν αν όντως το φτιαξα εγω... :laugh: :laugh: απορούσαν....τόοοσο νοστιμο ήταν... ;) περιττο να σας πω ότι ήπια σχεδον μια μεγαλη μπυρα μονη μου...εκανα και λίγο κεφαλι... :P:P(γενικα δεν πίνω συχνά..) αλλα μου άρεσε...τα παιδια παιζανε και ειδικα η μικρη μου ξεσαλωσε πηγαινε σε όλο το σπιτι και αν πηγαινες να την παρεις αγκαλια τσίναγε...επαιρνε αρκουδους πιο μεγαλους απο αυτην και τους εσερνε... :laugh: :laugh: χοροπήδαγε...εκανε ότι εκανε το αλλο κοριτσακι...τι μιμος ! αντε του χρόνου θα μαστε στο σπιτάκιμας...

Χρύσα μου την καλημερα μου και από δω.... ;)ειδες που ο ταζούλης προσαρμόστηκε σιγα σιγα....μπραβο...

Συμπεθερα αααααααααααα ολα και όλα εγω του χω βγαλει το ονομα και μου αρεσει τρελα... :laugh: :laugh: μην το βλεπεις έτσι τα φαινομενα απατουν...χαχα :P

Ζαιράκι τι μου κανεις? την καλημερα μου..

Αγγελικη τι σκυλος φοβερός ηταν αυτός....και ο Ιασωνάκος οπως ειπε η φιλεναδα μας πιο πανω...τα θελε ο....(γκουχου γκουχου) μα καλα αληθεια πηγε να τον δαγκωσει??

Το Ντινουλι μας δ.έχει ακομη πσ γ'αυτο και την εχουμε χασει λιγουλάκι...

Στελλιτσα,Δωρουλα,Φανουλα ...που ειστε κοριτσακια μου????οι υπόλοιπες που χάθηκαν??????????? :dry::dry:

Kαλο χειμωνα βρε κοριτσια!!!

Τι κανετε?

Χαθηκαμε πια τοσες μερες..

Ολα εγιναν για καλο παντως.. Παει πολυ καλυτερα το μαμμυ.. ;)

Τα νεα μου τα μαθατε ε?

Πηρα προαγωγη...... :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:

Για οσες δεν ξερετε... απο αυριο και για εναν χρονο (μεχρι να τελειωσει η συμβαση μου δλδ) θα ειμαι στα τροφεια του παιδικου σταθμου.

Πηγα και... περιεργαστηκα τον χωρο σημερα!!

Απο αυριο θα αρχισουν τα κλαμματα και οι τσιριδες... :(:(:(:(

Και.. "ζεν σελω μαμ"... "σελω την μαμα μου".. :laugh:

Ζαιρακι μου χαιρομαι παρα πολυ για την κοινωνικοτητα του παιδιου σου..

Τι ηθελες δλδ να καααααααθεσαι σε ολη τη διαδρομη και να βαριεται? :laugh: :laugh:

Να σας ζησει και το νινακι.. καλοφωτισμενο να ειναι.

Κατερινακι μου καλησπερα.. Καλη υπομονη με το σιδηρο.

Ελπιζω να το πινει και να μην εχετε προβληματα..

Οσο για τον υπνο μην ανησυχεις. Φαση ειναι και θα περασει.

Να μου φιλησεις τον Παναγιωτακη.. :kiss::kiss:

Χρυσα μουυυυυυ.. Καλη αρχη μωρο μου στον παιδικο..

Ολα θα στρωσουν γρηγορα να το ξερεις..

Κι αν σε ποναει τωρα που τον αφηνεις και φευγεις... να ξερεις πως σε λιγο καιρο που θα εχετε μπει στο νεο σας προγραμμα ολα θα σου φαινονται παιχνιδακι.

Ο καημενος Χριστοφορακος ηθελε να παει στα παιδακια... κι εσυ απ την αλλη ελεγες απο μεσα σου ...(ελα στην μαμα..... :woohoo: ..) :P:P

Καθε αρχη και δυσκολη... Με το καλο ολα!

Καρολινακι μου δε σου λεω χρονια πολλα απο δω.. :P:P:P

1. Δεν μου εστειλες τσιζκεικ..(και σου ειπα οτι δεν εχω φαει ΠΟΤΕ!!)

Με αφησες με τον λαχταρα... :P:P

2.Μπεκροπινες και δεν μας καλεσες...!! :laugh: :laugh:

Αντε ας σε συγχωρεσω...!!

Χρονια πολλα και μεσω μαμμυ λοιπον!!!

Να εισαι γερη και παντα ευτυχισμενη με πολλα πολλα παιδια!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια η Αναστασια σπαει ρεκορ υπνου εδω και 5-6 μερες!!

Και φαγητου μπορω να πω!!!!!!!

Κοιμαται στις 11 το βραδυ με 280 ml γαλα και ξυπανει στις 10 το πρωι

και τρωει αλλο τοσο γαλα... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κατα τις 1 το μεσημερι ζηταει απεγνωσμενα την "πιπι" και θελει νανακια.

Κοιμαται μεχρι τις 4 παρα... :woohoo:

Η αληθεια ειναι οτι κουραζεται παρα πολυ.Οταν ειναι ξυπνια δε περναει λεπτο που να κατσει στον κωλο της.

Τρεχει... τρεχει... φωναζει.. χτυπαει .. κλαιει... ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!

Σαν πολλα δεν ειπα?

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Φανη καλο χειμωνα κ σ'εσενα καλη δουλεια επισης ;) να σου πω τωρα που θα εισαι στον παιδικο δε ρωτας αν μπορεις να περνεις κ τη μικρη σου; στο λεω γιατι μια θεια μας ηταν στην κουζινα κ αυτη του παιδικου σταθμου κ επερνε την εγγονουλα της ;):)

τωρα για το σιδηρο του βαζω λιγο χυμο κανω πως πινω εγω λεω..μμμμμ τι καλο κ συνηθως οταν κανω εγω αυτο του κινω την περιεργεια ;) κ ερχεται κ το πινει του βαζω 2 σταγονες παραπανω γιατι το θελουμε απο το ποτηρι κ εχουμε μια μικρη απωλεια στη σαλιαρα :P σημερα του εδωσα πρωτη φορα ψαρι πηρα περκα ετρωγε αλλα παλι οχι τοσο καλα, καταλαβε την πατατα :huh: μετα του εδινα λιγο με το χερι μου ψαρακι κ μπορω να πω πως του αρεσε πιο καλα :) τον προσεχω σημερα μηπως μου κανει καμια αλεργια αλλα μεχρι στιγμης ολα καλα :) κοιμαται κ θα ξυπνησει σε λιγο,οπως ειπες κ εσυ αν τη μια μερα δεν κοιμηθει ολη την μερα την επομενη πεφτει σε χειμερεια ναρκη :P

Συμπεθερα εχει δικιο η Φανη γλυκο δεν εστειλες κ τα επινες μονη σου :P ουτε κ εγω πινω πολυ αλλα το καλοκαιρι με τη ζεστη κατεβαζα καμια μπυριτσα ;) στειλε μας τη συνταγη για το γλυκο ;):kiss:

Χρυσα οποτε τα παρω δεν πειραζει ;) επισης μια χαρα τα πατε στον παιδικο το παιδι ενοω ;)

κοριτσια εβγαλε φωνη ωρα για μαμ κ μετα ατα.....τα λεμε :kiss:

Επιτελους το mammyland δουλευει!

Κοριτσαρες καλο χειμωνα και απο μενα!!!

Αλλαξε και ο καιρος εδω... κανει καπως περισοτερη δροσουλα και δεν πολυ-τραβαει η ορεξη μας μπανιο στη θαλασσα! Αληθεια σας ειχα πει οτι το φθινοπωρο ειναι η αγαπημενη μου εποχη?

Καρολινα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Χαιρομαι που περασες ομορφα στη γιορτη σου... Δε σε θυμηθηκα η γαιδαρα, ελπιζω να με συγχωρεις!

Ρωτησες αν πηγε ο Ιασωνας να δαγκωσει το σκυλο? Το εργο με τον ενθουσιωδη σκυλο κρατησε περιπου 20 λεπτα, οχι μονο πηγε να τον δαγκωσει αλλα τα καταφερε κιολας! Περισσοτερες απο 2 φορες!!! Τωρα γιατι ανεχτηκε με τοση χαρα ο ξενος σκυλος τα δαγκωματα και τα τσιμπηματα του Ιασωνα... Δεν εχω ιδεα!

Φανη, τα καταφερες τελικα!!! Σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερα απο το προηγουμενο ποστο σου... Μακαρι να γινει κατι και να μονιμοποιηθεις κιολας να ησυχασεις! Καλη αρχη και ακομα καλυτερη συνεχεια απο μενα!!!

Χρυσα, μου εδωσες κουραγιο που ο Χριστοφορος αρχισε να δεχεται τον παιδικο τοσο γρηγορα!!! Ο δικος μου, αν δε σταβωσουν πολυ τα πραγματα (υπαρχει ενα θεμα υπεραριθμων παιδιων...) θα ξεκινησει γυρω στα μεσα του μηνα. Εχουν ανοιξει ενα θεμα οι μαμαδες του mammyland που ξεκινανε φετος τον παιδικο και διαβαζω μεγαααλα δραματα που δε θελω καθολου να συμβουν και σ' εμας!

Θα τον αφηνω 3-4 ωρες το πολυ μεχρι να αλλαξει ο χρονος και μετα βλεπουμε... Θα το παμε σταδιακα 1 ωρα την πρωτη μερα, 2 τη δευτερη...

Ξερω οτι θα ωφεληθει πολυ απο την επαφη με τα αλλα παιδακια και οτι θα μαθει πραγματακια επισης ειμαι σιγουρη οτι θα ωφεληθουμε ολοι απο την ησυχια στο σπιτι και απο τον εστω και λιγο χρονο που δεν θα ασχολουμαστε μαζι του, αλλα θα ηθελα να γινει ενα θαυμα και να μην κλαιει απο την πρωτη κιολας φορα... δυσκολο ομως μου φαινεται!

Κατερινα, του ειχα δωσει κι εγω του Ιασωνα σιδηρο σε σταγονες (Ferum νομιζω λεγονταν) για ενα τριμηνο περιπου γιατι το θεωρησε απαραιτητο συμπληρωμα ο παιδιατρος του μιας και λογω εντονων αναγωγων ξεκινησε το μοσχαρι πολυ αργα (στον 9ο μηνα). Του το εδινα μετα την πρωτη κουταλια της φρουτοκρεμας, εβαζα 1-2 σταγονες σε καθε επομενη κουταλια μεχρι να συμπληρωθει ο αριθμος των σταγονων που επρεπε, ετσι δεν ειχαμε απωλειες και ημουνα σιγουρη για τη σωστη ποσοτητα. Αφου ο Παναγιωτης το δεχεται με το χυμο ομως, ειναι μια χαρα... και σιγουρα θα ωφεληθει και θα ειναι μια χαρα στις επομενες εξετασεις!

Τι καλα που το τρωει το ψαρι ετσι ευκολα και μαλιστα σκετο!!! Εμεις ακομα παλευουμε. Ειμαι σιγουρη πως του φταιει η μυρωδια, την τελευταια φορα εβαλα εκτος απο πιπερια και λιγο ξυσμα λεμονιου (λες και εφτιαχνα γλυκο, τρομαρα μου) και ηταν καπως ευκολοτερο το ταισμα!

Ντινα, εδωσε τα ρεστα του ο δικος σου στη βαφτιση ε? Κι εμεις εδω τσιρκο ειμαστε... Και μεσα στο σπιτι αλλα εξω πολυ περισσοτερο! Δεν τον προλαβαινω. Αν ειδες τις φωτογραφιες με το σκυλο, προσεξε τις δικες μου γκριματσες... Ο Ιασωνας και ο σκυλος καλοπερνουσαν αλλα εγω καθολου δε χαιρομουνα με τις τριχες πανω του και μεσα στο στομα του!!! Μεχρι καποια στιγμη δεν ηξερα καν αν ειναι αδεσποτος ή εχει αφεντικο... Ειμαι χαλαρη με τα καθαρα κατοικιδια αλλα οχι και με τα αδεσποτα που τρωνε απο τα σκουπιδια!

Γενικα με την κινητικοτητα του (τρεχαλες, σκαρφαλωματα και γενικοτερα ακροβατικα) εχω προβληματιστει μηπως αντι για τον παιδικο να τον γραψω κατ' ευθειαν στο Τσιρκο!!!

Ωραια... Τωρα νομιζω πως το βιβλιο ειναι ετοιμο για το τυπογραφειο :P Αυτο δε λεγεται πολυλογια, παραλληρημα λεγεται!!! Αλλα εβγαλα το αχτι μου για οσες μερες δεν ειχαμε mammyland...

Θα βαλω και μια τη λιστα μας σαν προσκληση σε οσες φιλες μας εχουν εξαφανιστει και θα σας καληνυχτησω με πολλα φιλια σε ολες!!! Τα λεμε αυριο παλι... :kiss:

Η λίστα μας...

ΣΤΑΥΡΟΣ 07/05/2009 barbie/Δωρα

ΑΡΓΥΡΗΣ 09/05/2009 Αναστασία!!!/Αναστασια

ΖΕΤΑ 16/05/2009 twinky

ΣΩΤΗΡΗΣ 19/5/2009 antroula/Κατερινα

ΙΑΣΩΝΑΣ 22/05/2009 Aggeliki 30/Αγγελικη

ΕΒΕΛΙΝΑ 26/05/2009 evelini

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 26/05/2009 Cesilia/Χρυσα

XΡΥΣΑ 03/06/2009 Popitsa/Ποπη

ΛΥΔΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ 06/06/2009 karolinaki1/Καρολινα

ΜΠΕΜΠΑ 06/6/2009 littlestar

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 06/06/2009 to agoraki mou

ΣΤΡΑΤΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 26/06/2009 zaira/Ντινα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 29/06/2009 filos `ifigen/Ιφιγενεια

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 30/6/2009 ninina/Κατερινα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/07/2009 ANNA-ALEXANDROS/Αννα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 03/07/2009 ΦΑΝΗ26/Φανη

ΟΛΙΝΑ 08/07/2009 mummydi/Κωνσταντινα

ΜΠΕΜΠΑ 08/07/2009 little angel/Στελλα

ΔΗΜΗΤΡΑ 09/07/2009 sagria

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ 09/07/2009 ΦΡΟΥΚΤΗΝΟΣ/Αργυρω

ΓΙΩΡΓΟΣ 14/07/2009 ΜOLLY

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 15/07/2009 bell

κοριτσούδια μου,

καλωσήρθαμε πάλι στην παρεούλα μας.

Φανούλα μου και φυσικά χαίρομαι που είναι ζωηρός, αλλά να μη γκρινιάξω λίγο????????? :P:P:P

και από ότι είδα στο fb κάπου αλλού έχεις τάξει την Αναστασία.... :(:(:( .

αφού σας ζητήσαμε επίσημα...... :P:P:P ...

Αγγελική καταρχας χαίρομαι παρα πολύ σε "διαβάζω"- ακούω τόσο καλά.είμαι σίγουρη ότι σου δίνει πολύ ζωή ο Ιάσονας.

Χρύσα μου καλή επίτυχία στον παιδικό. και να μας πεις εμπειρίες και μυστικά γιατί εγώ μου φαίνεται θα τον βάλω του χρόνου....

φιλιά στις υπόλοιπες

Καλημερα!!!

Φανουλα τα ειπαμε και πριβε...τα λεω και απο εδω...συγχαριτηρια!!!!!

Πολυ χαρικα για σενα...

μακαρι οπως ειπαν και τα κοριτσια να γινει κατι και να μινεις μονημα εκει..οσο και να τσιροκοπανε τα ατιμα...δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαρα να δουλευεις με μικρα υγυη παιδακια( για αρρωστα δεν το συζητω..δεν θα μπορουσα να ειμαι ουτε παιδιατροσ ουτε νοσιλευτρια σε παιδιατρικο τμημα)

Ζαιρακι πολυ ωραιο το λινκ που μας εβαλεσ..ο δικος μου με τα καπακια εχει τρελα εδω και ενα μηνα περιπου...μη δει καπακι...ορμαει!!!

Αγγελικη τα παμε καλα στον παιδικο..σημερα παλη ετρεξε μεσα..καλαιγοντασ..αλλα ετρεξε....

φανταζομαι οτι ειναι σε φαση διλιμα....να κλαψω για να με λοιπηθουν...αλλα θελλω να παιξω και με τα αλλα τρελιαρικα παιδακια σαν και εμενα

Εντωμετξυ εχει το πρωτο κρυολογιμα της νεασ σεζον...πολυ μυξα οχι πυρετο...και βηχα...του δινω μουκοσολβαν και βαζουμε ορο στη μυτη....σημερα δεν ηθελε να παρει το σιροπι...αλλα ΟΚ.

καλημερα σας... :)

Χρυσα περαστικα κ απο εδω κοπελα μου :kiss: κ στους δυο σας ;) δυσκολο πραγμα η ψυξη κ εισαι στη δουλεια κιολας :( ευτηχως ερχεται σ/κ ;):)

Αγγελικη δε με πειραζει που περνει σιδηρο μαλιστα εγω επεμενα στο γιατρο αυτος ειπε πως δεν ηταν κατι σοβαρο απλα ετσι να τον βοηθησουμε λιγακι ;)

επισης εγω του δινω το Ηemafer σε σταγονες κ μου ειπε μιση ωρα πριν φαει ;) αλιως η σκεψη σου με τη φρουτοκρεμα μου φανηκε πολυ καλη :)

οι υπολοιπες που χαθηκατε; καλο σ/κ σε ολες :kiss:

Kαλησπερα κοριτσαρες μου!!

Απο το πρωι εχω εναν κομπο στο λαιμο και κλαιω ασταματητα...

Σημερα πρωτη μερα στον παιδικο ηρθαν 17 παιδακια...

Ολα εκλαιγαν και ζητουσαν την μαμα τους...

Κοριτσια... πλανταξα στο κλαμα κι εγω.. και τωρα που σκεφτομαι τα ματακια τους που ηταν κατακοκκινα και την ανασα τους να τρεμει.. παλι κλαιω... :(:(:(

Μονο το 1 εφαγε... :S .. τα αλλα εκλαιγαν.... :(:(:(:(:(:(

Πολυ χαιρομαι που ειμαι μεσα σε μικρακια.. αλλα την Αναστασια δεν μπορω να την παρω μαζι μου...

Πηγαινω με μηχανακι στην δουλεια (δεν ειναι μακρια κανα χιλ.) και πως να το εχω το μωρο μαζι?

Το αυτοκινητο το εχω ντεκορ στην αυλη.... :S:S:S:S:S:S:S

Ζαιρακι μου!!!!!!!!! Καλε σιγα μην εχω ταξει το παιδι μου...!!!!!

Πολλοι μου την ζητανε αλλα....... ενας θα ειναι ο τυχερος!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

(λες να συμπεθεριασουμε στ' αληθεια? ) :woohoo: :woohoo:

Χρυσα μου γλυκια... πως τα πατε στον παιδικο?

Ξεχασα να σε ρωτησω... (ή μηπως το εγραψες και δεν το επιασε το ματι μου...? :blink: ).. Ειναι κοντα στο σπιτι ή στη δουλεια σου ο σταθμος? Ειναι δημοσιος ή ιδιωτικος?

Ελπιζω να μην εχει τιποτα σοβαρο ο Χριστοφορακος μας.

Ευχομαι να φυγει γρηγορα ο κακος ο βηχας και οι χαζες οι μυξες.

Κατερινακι μου καλησπερα!

Ο καιρος πως ειναι εκει σημερα?

Πιστευω να μην εχει αερα (οπως εδω) και να κανετε μεγααααααλη βολτα

στις κουνιες!

Αγγελικη μου.. φθινοπωρο και χειμωνας!!!!!!!

Οι αγαπημενες μου εποχες!!

Μισώ το καλοκαιρι.. :angry:

Ο Ιασωνας τι κανει?

Εσυ πως εισαι?

Θα στο πω για ακομη μια φορα...

Δεν ξερω πως-τι-γιατι.. :P αλλα μπορω να διαβαζω ασταματητα απαντησεις σου σε οτι θεμα κι αν γραφεις...

Εχεις κατι που με εμπνεει... ;);););)

Αντε σαν πολλα ειπα και σημερα!!

Φιλια :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
    • Κι εγώ πάντα γυναίκες είχα τώρα πρώτη φορά παίχτηκε αυτή η αλλαγή. Βέβαια κι από γυναίκα είχα κακή εμπειρία να σας πω, πέρυσι με την 1η εκγυμοσύνη που παλινδρόμησε, μου φέρθηκε πολύ απαξιωτικά... Τώρα δεν αξίζει να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δε θέλω και να τα θυμάμαι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακατάλληλοι ανεξαρτήτως φύλου... Καλά και το ακραίο που είχα ακούσει απο Έλληνα άνδρα γυναικολόγο... Σ αυτή την εγκυμοσύνη, αν θυμάστε που σας είχα ανεφέρει, στην αρχή ήμουν στην Ελλάδα για το Πάσχα. Οπότε για να δούμε αν όλα καλά και ν ακουσουμε καρδούλα τότε, πήγα στο γυναικολόγο της μαμάς μου κατ ανάγκη. Οκ μια χαρά μου φέρθηκε με σεβασμό στις ανησυχίες μου λόγω ιστορικού, δε λέω, αλλά το σεξιστικό/μισογυνίστικο σχολιάκι του δε το τσιγκουνεύτηκε... Του λέω ότι θα μιλήσω με τη γυναικολόγο μου για το τάδε θέμα και μου λέει "α γυναίκα γυναικολόγο έχεις εκεί;;" και του λεω ναι. Και απαντάει "ε κοίτα να το ψάξεις καλά αυτό, γιατί οι άνδρες γυναικολόγοι είναι γενικά πιο ψύχραιμοι στους τοκετούς ενώ οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Πήγαινε και σε κάποιον άνδρα για 2η γνώμη".... Χμμμμ ναι.... 😵🤷‍♀️
    • άσε κι εγώ έλεγα ότι βιάζονται πολύ να φτιάξουν τη βαλίτσα - οι πορτογαλίδες γενικά απ την 28η εβδ άρχισαν κι εγώ τις θεωρούσα υπερβολικές 🤣🤣🤣🤣  τώρα βλέποντας αυτά λέω, κάτσε να έχω έτοιμα τα βασικά τλχ γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται! κι εμείς εδώ είμαστε και μόνοι μας, δεν έχουμε κάποιον συγγεν΄ή να πεταχτεί να μας φέρει τίποτα απ το σπίτι 😅 Ντάξει, φυσικά μπορεί να πεταχτεί ο δικός μου, αλλά και πάλι... Ωχ τώρα που το λες, δεν έχω σεντονάκια για το λίκνο!! Πάλι καλά που το ανέφερες, γιατί θα το ξεχνούσα! 😬  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...