Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

aggeliki 30 έγραψε:

Αγαπητη Στελλα/little angel,

Λαμβανω την τιμη να ζητησω το χερι της πανεμορφης (οπως λεγεται απο την παρεα) κορουλας σου μπεμπας (αποφασισατε ονομα βρε?), για λογαριασμο του μονακριβου γιοκα μου Ιασωνα, μιας και ο ιδιος δεν μας εκανε ακομα τη χαρη να μιλησει ή να γραψει... :silly:, για να το κανει μονος του, ως γνησιος λεβεντης αντρας που ειναι!

Αναμενω φωτογραφια της πολυποθητης νυφης αν φυσικα με θελεις για συμπεθερουλα σου και τον Ιασωνα για γαμπρουλη σου... Ρωτα και την κουκλα σου φυσικα αν τον θελει, μην εχουμε τιποτα παρατραγουδα... Αυτουνου του καθαρματος (του Ιασωνα), δεν του πεφτει λογος οπως καταλαβαινεις εκτος και αποφασισει να σταματησει να ξυπναει τις νυχτες ψαχνοντας τα φουστανια της μανουλας του... Μεχρι τοτε θα κανει οτι του λεω εγω! Εντελως δικτατορικα!!! :P

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

P100718_210710__mammy-20100825.jpg
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αγάπες μου καλησπέρα...

Το πόσο μου λειψατε δε μπορώ να το περιγράψω με λόγια..Τελικά η βλάβη του ποντικιου του πι σι μας ήταν πιο σοβαρή απ ότι υπολογίσαμε κ έχει φύγει εδώ κ καιρό για service...

Κατα συνέπεια έχω μείνει ολομόναχη στο σπιτι,κάνοντας δουλειές κ σουρτουκευοντας με παρέες ακόμη πιο συχνά από πριν,αλλιώς οι ωρες εδώ θα ταν ατελείωτες.,.

Ευχαριστώ όσες με σκέφτεστε,δεν ευχαριστώ όσες με ξεχάσατε...χιχιχι!!!

Να πω εν συντομία από το λατρεμενο μου i phone ότι το Ολινακι πλεον τρεεεεχει κ δε φτανεται,αλωνίζει παντού-μια κοπέλα σε κάτι γενέθλια μου πε πως είναι πολύ πιο ζωηρή κ από τα 2 της αγόρια μαζί...Καταλαβαίνετε τι τραβαω..

Τα δόντια μας είναι πια 8, κ δυστυχώς τις τελευταίες μέρες την ταλαιπωρεί μια ιωσουλα που την περνάμε σχετικά ελαφριά,μόνο με διάρροια..πολύ το λυπάμαι το γιαβρακι μου..

Περισσότερα νέα μόλις κάνω το λαπιτόπι μου πίσω!!

Τα πιο γλυκά φιλια μου σε ολεεες!!!

Σας αγαπώ κ μου λειπετε πολυυυυ!!!

Kωσταντινα κ εσυ μας λειπεις ;):kiss: ωστε η Ολινα πιο ζωηρη απο δυο αγορια; κατι μου λεει πως μευθαυριο θα τους χορευει τους αντρες στο ταψι..χιχι......αχ Χριστοφορε τι σε περιμενει :P:P

εμεις τωρα πηραμε τ'αποτελεσματα κ μας ειναι χαμηλη η κρεατινηνη αιματος :( μεχρι κ η μικροβιολογος καταλαβε πως το μοσχαρακι ουτε να το δουμε :angry:

ο γιατρος μας ειπε κατι για συμπληρωμα μαλον τωρα ειναι σε αδεια κ θα μας πει απο εβδομαδα ακριβως τι.....αλλα κοριτσια δωστε μου ιδεες τι αλλο να του κανω με μοσχαρι εκτος απο λαχανικα που ουτε να τα δουμε :angry: κ κριθαρακι αυτο το τρωμε ευτηχως ;) για φακες που εκανα μια προσπαθεια πηγε χαμενη κ τωρα περιμενω να κρυαδιασει μπας κ του αρεσουν καποια φαγητα ;)

Καρολινακι μεχρι κ σ'αυτο ταιριαξανε τα παιδια μας κατι ειχες πει κ εσυ νομιζω για χαμηλο σιδηρο; :huh:

το βραδυ εχει καραγκιοζη κ ειπαμε να τον παμε να δει ελπιζω να εχει κεφια κ να μην τον πιασουν οι αναποδιες του... ;):P καλο σας απογευμα μακια :kiss::kiss:

karolinaki1 έγραψε:

Αγγελικούλα μου αχχχχχχχ πότε θα σταματήσουν τα βραδινα σου ξενύχτια....???????? μακαρι συντομα...εγω το ευχομαι...

Λοιπον Καρολινα αν και αυτη τη στιγμη ξενυχταω... Κατι μου λεει πως η ευχη σου θα πιασει πολυ συντομα! Απο 3 μερες εως το πολυ 7 μερες τον κοβω τον Κυριο Ιασωνα να του κοβονται τα after wild rock parties!

Δεν ξερω αν το θυμασαι αλλα περιμενα να παραλαβω ενα σχετικο βιβλιο που ειχα παραγγειλει. Μου ηρθε λοιπον σημερα το μεσημερακι και οπως κατλαβαινεις ξεσκιστηκα να το μελετησω... δεν ειναι και καμια εγκυκλοπαιδεια. 150 σελιδουλες μονο. Κρατησα και τις σημειωσουλες μου σαν καλη μαθητρια και αρχισα απο αποψε την εφαρμογη επανεκπαιδευσης υπνου του Ιασωνα.

Εννοειται πως μου ενεπνευσε απολυτη εμπιστοσυνη και δεν εχω καμια αμφιβολια για το οτι οχι μονο κακο δεν θα του κανω (ανασφαλειες και αγχη αποχωρισμου), αλλα σιγουρα θα ωφεληθει αυτος πρωτα και μετα λογικα και ολοι οι υπολοιποι!

Απο τις 9 βρισκεται στο κρεββατι του! Κοιμισμα σε χερια, ποδια, σβερκο... τελος!

Ειχα και τη μεγαααλη τυχη αποψε να εχει συνεδρια ο αντρουλης μου με τον ψυχολογο του (παρεπιπτοντως και μη γελασεις... ο ψυχολογος του εκτος απο το Γιωργο εχει πελατες αλλους 2 ενηλικους και απειρα παιδακια στων οποιων τη θεραπεια ειδικευεται κιολας), ετσι γλυτωσα και ενα σωρο ανωφελες συζητησεις αφου ο Χριστιανος ηξερε το βιβλιο, τη μεθοδο και το συγγραφεα και μου τον εστειλε πισω ετοιμο για συνεργασια!!!

Μη φανταστεις οτι προκειται για καμια απανθρωπη μεθοδο που αφηνεις το μωρο να κλαιει ανεξελεγκτα με τις ωρες για να κοιμηθει εξαντλημενο και απελπισμενο... Το ακριβως αντιθετο θα ελεγα! Βασικη προυποθεση ειναι η ηρεμη καθυσηχαστικη φωνη και η εμπιστοσυνη στο οτι αυτα που εφαρμοζεις ειναι σωστα και προ παντων για το καλο του παιδιου. Για το δευτερο φροντισε ο επιστημονας, για το πρωτο... ψωνισα λιγη ηρεμια και υπομονη απο το φαρμακειο. Ε! δε θα παθω τιποτα για μια βδομαδα...

Φυσικα δεν υπαρχει και κανενα μαγικο κουμπι που πατας και χτυπαει το μωρο 12ωρους υπνους στην κουνια του. Για εκπαιδευση προκειται και φυσικα καθε αρχη και δυσκολη. Ειδικα αν εχεις αφησει την κατασταση να χρονιζει... Ομως λιγες ωρες μονο μετα... βλεπω αποτελεσμα!

Φυσικα ειναι και ο αυριανος μεσημεριανος υπνος, ο αυριανος νυχτερινος... Για 2-3 μερες ακομα θα φαμε πακετο!

Ετσι κουκλες να μην ανησυχησετε αν δεν εμφανιστω για λιγο... Εχω δουλιτσα να κανω!

Στειλτε μου λιγη θετικη ενεργεια... θα μου χρειαστει!

Φιλια πολλα :kiss::kiss::kiss: σε ολες!

Kαλημερα καλημερα καλημερα κοριτσακια.........................

ειστε καλα;Εμεις δοξα το Θεω χθες πηγαμε ταξιδακι με το αυτοκινητο κ δεν ειχαμε διαρροες................βεβαια δεν του δωσα γαλα το πρωι κ του το δωσα μολις φτασαμε......σιγουρα θα το επαναλαβω παντως εστω κ ετσι ειναι κατι θετικο...

Αγγελικη, ηρθε επιτελους το πολυποθητο βιβλιο;;;θελω πολυ να μας πεις αν σε βοηθησει να κοψεις τα ξενυχτια κ τον τροπο εννοειται..

Κατερινα μου, δεν ξερω εκτοε απο ζυμαρικα κ λαχανικα πως να του δωσεις το μοσχαρακι, μηπως να ρωτησεις κ το παιδιατρο; ΕΠΕΙΔΗ λες οτι δεν τρωει μανεστρα αν δοκιμασεις αλλο ζυμαρικο π.χ. αστρακι, πεπονακι ή μακαρονακι θα το φαει;

Κωνσταντινουλα δε σε ξεχασαμε εννοειται.........μπραβο στο Ολινακι που τρεχει κ αλωνιζει κ καλα κουραγια σου ευχομαι εγω νιωθω οτι εχω αρχιζει να τα παιζω!!!!!!!!!!!!Εχει παραζωηρεψει κ δεν ξερω τι να κανω..................

Πολλα φιλια σε ολες..............

aggeliki 30 έγραψε:

karolinaki1 έγραψε:

Λοιπον Καρολινα αν και αυτη τη στιγμη ξενυχταω... Κατι μου λεει πως η ευχη σου θα πιασει πολυ συντομα! Απο 3 μερες εως το πολυ 7 μερες τον κοβω τον Κυριο Ιασωνα να του κοβονται τα after wild rock parties!

Στειλτε μου λιγη θετικη ενεργεια... θα μου χρειαστει!

Φιλια πολλα :kiss::kiss::kiss: σε ολες![/quote:3tctss08]

καλημέρα συγγραφέα μου!!!!!!!!!!!!! ελπίζω να πιάσει πολυ σύντομα η ευχουλα μου... :):) σιγουρα θα βοηθησει το βιβλίο....απλα όπως ειπες και εσυ ίσως χρειαστει λιγο υπομονη.... σου στελνω και εγω και φυσικά το Λυδιάκι μου...η το παπι μου!!!!όοοοοολη μας την θετική ενέργεια....και πολλα πολλα μάκιαααααααα :kiss::kiss:

ninina έγραψε:

Καρολινακι μεχρι κ σ'αυτο ταιριαξανε τα παιδια μας κατι ειχες πει κ εσυ νομιζω για χαμηλο σιδηρο; :huh:

καλημερουδια συμπεθερούλα μου! εεεεεεεεεμ έτσι ειναι άν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε!!!!!! ;);):P:P

δεν εχει ακριβως χαμηλο σιδηρο... απλα η φεριτινη ειναι σχετικα χαμηλη...θα τις δει τις εξετασεις η παιδίατρος μολις παμε για το εμβολιακι μας και θα σου πω τα νεα μας... ;) πάντως εμας μας ειπε τηλ.όταν τις διαβασα καποιες τιμες ότι δεν θ α χρειαστει να παρει συμπλήρωμα...θα δειξει Κατερινάκι μου...αλλα θυμαμαι ότι στις παρατηρησεις εγραψε για σιδηροπενικη αναιμια... :dry: όσο για το μοσχαράκι αφου δεν το τρωει με λαχανικα...γιατι δεν το κανεις κιμα μοσχαρισιο καλα αλεσμενο με φρεσκια ντοματουλα εννοειται....λιγο κρεμμυδακι και λιγο αλατακι? μμμμμμμιαμι θα ναι. μαζι με μακαρονακι η καποιο ζυμαρικο που τρωει.....λεω εγω...πιστευω θα ξετρελαθει...της νυφης σου δυο σπυρακια που της εδωσα μια φορα..της αρεσε πολυ και λεω ν α της το δίνω σιγα σιγα ....

να περασετε όμορφα αποψε και ελπίζω να ναι ηρεμος.... :kiss::kiss:

Ντινούλιμου εγω δεν σε τσέχασα ...αν δεις παραπονιάρικο μου γιαβράκι ....σε εχω αναφερει πολλες φορες....και εδω και στο fb... ;);) βρεεεεεε πως θα ξεχασουμε το επίτιμο μας μέλος? :P:P πες μου γίνεται?????? όοοοοοοοοοοοοοοχι .....περαστικούλια στο κουκλάκι μας...να περασει γρηγορα η παλιοίωση.... :angry: φου φουυυυυυυυυυ....

μπραβο στο ολινάκιμας που τρεχει....πολυ προσοχή γιατι υπερεκτιμούν τις δυναμεις τους τα ζουζουνια μας...αντε να δουμε και τα μαυρισμενα σας κορμια!!!!!! :laugh: :laugh: σε φιλω και ελπίζω να επανέλθεις γρήηηηηηγορα...γιατι μας ελειψες....

καλημερα Δωρούλα μου όμορφη...εισαι πολυ γλυκο κορίτσι....και εξωτερικα και απ'οτι καταλαβαίνω και εσωτερικά...αλλαξε την φωτο απο το προφιλ σου και βαλε βρε την αλλη που φαινεται η ομορφιά σου...

σε φιλω .... :kiss::kiss: όπως και ολες τις υπόλοιπες κουκλίτσες ....

Χρυσουλίνι μουυυυυυυ στο πα ότι μας λειπεις???????????δεν πειραζει θα το ξαναπω....!!!!!!μας λειπειςςςςςςςςςςςςςς....χαχα θελω τα νεα του γλυκου μας ταρζανουλη....

Kαλημερα καλημεεεεεεεερααα!!!!!!!!!!

Βλεπω κινηση στο "καταστημα" και πολυ μ' αρεσει.....!!!

Χθες δεν μπορεσα να μπω... ειχαμε ιστοριες...

Βγηκε ο ωμος μου την ωρα που παιζαμε με την μικρη και τσιριζα απο τον

πονο..εκλαιγε κι αυτη και χτυπουσε το κρεβατι και ελεγε "να-να"..

Νομιζε οτι εκει χτυπησα..Δε μπηκε ακομη στη θεση του.. δε μπορω να γυρισω το χερι μου.. Θα περασει.. Δε μασαμε!! :P

Αγγελικουλι μου γλυκο ευχομαι καλη αναγνωση στο νεο σας βιβλιο (που επλιζω να μη το κανει φυλο και φτερο ο Ιασωνας) και..............

ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΥΣ ΥΠΝΑΚΟΥΣ!!!!!!

Να μας γραψεις τις εντιπωσεις σου εεε..!! :P

Ντινακι μου... μας λειπει η "μουρμουρα" σου και οι ομορφες περιγραφες για τα κατορθωματα της μικρουλας σου..

Το λαπτοπακι ευχομαι να γινει γρηγορα καλα.. :P:P:P:P

Εννοειτε πως δε σε ξεχναμε.. ουτε εσενα ουτε οοοοοοολες τις υπολοιπες

που μας απαρνηθηκαν τοσο καιρο...

Καρολινακι μου μακαρι να μη χρειαστει να δωσεις συμπληρωματα.

Οχι πως αν σου πει ο γιατρος να δωσεις θα χαλασει ο κοσμος.

Απλα ειναι καλο να παιρνουν βιταμινες, ασβεστιο, σιδηρο κτλ απο τροφες.. Αλλα αν δεν τρωνε...?? Ιδου η απορια... :huh:

Δωρουλι μου πανεμορφο καλημερα!!

Ειδες λοιπον που ολα πηγαν τελεια με την βολτουλα σας..? :)

Στο ξαναειπα.. Το οτι εκανε μια-δυο φορες εμμετο δεν σημαινει τιποτα!

Μη σε τρομαζουν αδικα λοιπον... ;);)

Κοριτσαρες μαγειρευω.. κι αν κατσω λιγο ακομη στο pc θα την κανω

καρβουνο την κατσαρολα!!

Φιλια πολλααααααααα!!! :kiss::kiss::kiss:

καλημερουδια Φανούλα....πως παει το φαγητάκι? τι καλο μαγειρευεις? και εχω μια πεινα...παω να τσακισω το τοστακι μου.... :laugh: :laugh:

καλε που ειστε όοοοοοοοοοοολες? εμπρος εμπρος??????? ειναι οι τσουπρες μου εδω? πειτε τις πως τις ζητωωωωωωωωωωωωωωωωω? :P:P

απο δευτερα θ α ρθει το αφεντικο :angry::angry: και δεν ξερω ποσο συχνα θα μπαινω να τα λεμε....

ααααααααα δεν σας ειπα αγαπε ς...το καινουργιο παποχούι!!!!!! :laugh: :laugh: ειναι να κανουμε ντεντει... :woohoo: :woohoo: το ξερετε φανταζομαι όλες λιγο πολυ ...που την βαζουμε την μπεμπα η μπεμπη... στα ποδαρακια την κουναμε με το ενα ποδι συνηθως πανω κατω και λεμε ντε ντει.... εεεεεεεεεεεε χθες η παπένια με καβαλαγε... :laugh: :laugh: ολη την ωρα και έλεγε ντε ντε!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: το λεγ α και εγω ντει ντει...θες? και το παπαγαλάκι μου το μαθε....και το κανει μονο σε μενα...

kαλο μεσημερι τι κανετε; εγω προσπαθω να κρατησω ξυπνιο το μικρο καμια ωρα ακομη να φαει κ ματε υπνο ;) τωρα το να φαει θα το δουμε του εχω αρακα με μοσχαρι αλλα προβλεπω κλαματα κ δραματα παλι,.... :(

χθες οπως σας ειπα θα πηγεναμε βολτα ο κυριος δεν αντεξε πανω απο μιση ωρα κ λιγο πριν φτασουμε σπιτι κοιμηθηκε :blink: το αποτελεσμα να φαει ελαχιστο γαλα μισοκοιμησμενος, κ στις 3 τα ξημερωματα να εχουμε ταισματα κ να μη θελουμε να κοιμηθουμε :dry: ελπιζω να μην του γινει χουι :huh:

Αγγελικη καλο διαβασμα κ ελπιζω να μη χρειαστει να μας το δανεισεις ;):)

Καρολινακι αυτο με το ποδι εγω του το κανω πολυ καιρο πριν κ ο ναντρας μου φωναζει πως τον μαθενω αγκαλιες ;):)

κοριτσια θα σας αφησω γιατι σημερα ειναι μεσ τη γκρινια ολα του φταινε... :( τα λεμε πιο μετα :kiss::kiss:

Καλημερα τσουπριτσες!!!!!Μια που επανεμφανιστηκα κ μια που ξαναεξαφανιστηκα :P :laugh: !!!Πολλες δουλειτσες...βαλιτσες,πλυντηρια,σιδερο,το σπιτι,εξωτερικα τρεχαματα...ενας μικρος χαμος !!!Σημερα εκατσα 1η μερα!!Αχ κ δεν εχω προλαβει να δω τα νεακια σας τοσο καιρο!!Σημερα πιστευω να βρω χρονο!

Καλεεεεεεεεεε λιγες μερες ελειψα κ μου παντρεψατε την κορη :laugh: :laugh: ????Εχω μεγαλη συμπαθεια κ στην προξενητρα κ στη συμπεθερα ;) !!!Η αληθεια ειναι οτι την γαλανοματα μου την ειχα ταξει στον μελλοντικο εν δυναμει γιο της Ελευθεριας(Liberty81) αλλα η φιλεναδα μου τον καθυστερει πολυ κ ετοιμαζει μια μπουμπου τωρα πια, οποτε για να μη μεινει η τσαπερδονα μου στο ραφι κ καταληξει τεκνατζου κ επειδη ο αξιολατρευτος Ιασωνας ειναι εξαιρετικη περιπτωση....ΝΑΙ!!!Δεχομαστε!!!Απαντω εκ μερους της μπουμπους μου(η οποια τον εχει τσεκαρει σε κατι φωτο στο θεματακι μας στην ακαλια της μαμας που προσπαθουσε να γραψει κ εδειξε ιδιαιτερο ενδιαφερον!!) καθ'οτι η ιδια ειναι ιδιαιτερως απασχολημενη αυτη τη στιγμη με την τσαντα της μαμας της!!!

Πως να αντισταθουμε σε τοσο ομορφο κ ζωηρο αντρακι??!!!Κ επισημαινω το ζωηρο γιατι ετσι πρεπει να ειναι τα αγορια!!

Ιασωνακο ομως το νου σου, γιατι ο μπαμπας της πριγκιπεσσας μου δε σηκωνει πολλα πολλα!!Μη του πειραξουν την κορη...!!!!!Απο τωρα λεει κ φτιαχνει ιστοριες για το μελλον :laugh: :laugh: !!!

Αγγελικουλα μου σε εκανα φιλη στο f/b αλλα η αληθεια ειναι οτι δε μπαινω πολυ συχνα!!Θα βαλω εδω μια φρεσκια φωτο της μπουμπους μου(γιατι αυτη στο F/b ειναι απο το περασμενο φθινοπωρο!Ειμαστε ολοκληρες κοπελες πια!!!) οταν θα ειστε μεσα κ θα τη σβησω μετα γιατι δε θελω να μεινει!

Σας αφηνω προσωρινα γιατι εχω δουλειτσες!Μπηκα για λιγο,επρεπε να απαντησουμε στον αγαπημενο Ιασωνα που ειχε την υπομονη να περιμενει τοσο καιρο!!!!

Τα φιλια μου κ την καλημερα μου σε ολες :kiss::kiss:

Kαλημερα.....!!!

Που ειστε καλε ολες σημερα?

Εγω μολις εκατσα.. απο το πρωι κανω δουλειες.. αλλαξα σεντονια.. εβαλα πλυντηρια.. εκοψα τα χορτα :angry: (η χειροτερη ασχολια μου),

επλυνα αυλη-μπαλκονια, και δεν εμεινε ωρα για φαγητο μεσα-εξω..

Γι΄αυτο μια ωραιοτατη μακαροναδα θα ειναι μουρλια για σημερα!

Η Αναστασια κοιμαται, αφου ξυπνουσε ολη νυχτα καθε 1 ωρα... :(:(

Θελω να ξεκουραστω μια μερα και δεν μπορω.. :(

Στελλιτσα καλο κουραγιο με τις δουλιτσες..

Τακτοποιησου και κατσε να διαβασεις τα νεα μας!! :kiss:

Ειδες? Λειπει η γατα χορευουν τα ποντικια!

Σου την παντρεψαν την κορη...........!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κατερινακι μου πως τα πηγατε με τον υπνο του Παναγιωτη αποψε?

Ηθελα να σου πω και για τα δοντια και ξεχνουσα τοσεςς μερες..

Εμεις εχουμε 1 ολοκληρο (σαν σπασμενο κι ολας .. στραβο να το πω δεν ξερω..) και 1 μισο...!! :laugh: :laugh:

Εχω απογοητευτει μ΄αυτα τα δοντια..

Μου ελεγαν.. "ε , αφου αργησε θα τα βγαλει ολα μαζι.."

Ναι αλλα ποτε.....??

Τελος παντων....

Αυριο θα κανουμε μινι εξορμηση χωρις την Αναστασια!!!!!!!

(οπου βγαλει ο δρομος.......)

Ντρεπομαι που το λεω.. αλλα θελω λιγο να κουλαρω... :S:S

Σας αφηνω αγαπες μου.. καλο μεσημερι.. φιλια :kiss::kiss::kiss:

καλησπερα κοριτσακια μου...τι κάνετε? εχετε παει για πλατσα πλουτσα? :laugh: :laugh: αχχχχχχ καλα κανετε εχει μια ζεστη....εμεις αναγκαστικα κατσαμε σπίτι :( γιατι ηρθε καποιος για το σπιτακιμας να παρει μετρα για να φτιαξει την κουζινα μας...αλλα εκανα πολλες δουλιτσες ...απο χθες αρχισα την καθαριοτητα και ειχα αφησει καποια και για σημερα...τωρα θα κάτσω να χαλαρωσω... :P:P αν και η μικρη μου θα ξυπνησει όπου να ναι ...

Στελλίτσα μου θελουμε και εμεις να δουμε φωτο της μικρης σου κούκλας....άαααααααααααντε...δεν παιζω... :P:Pεσυ πως θαυμαζεις τα δικα μας κουκλια στο fb?θα χει μεγαλωσει πολυυυυυυυυυυυυυυυυ !!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: αλλωστε βρε κουκλίτσα μου μονο οι επαφες σου θα τις δουν.... ;) σας φιλω και τις δυο... :kiss::kiss:

Φανουλα μου οι δουλειες δυστυχως δεν τελειωνουν ποτεεεεεεεεεεεεεεεε...μα ποτεεεεεεε :(:(:( απλα καλο ειναι να γινεται επιμερισμός ώστε να μην τα παιζουμε... ;);) σωστα? καλα να περασετε αυριο στην μινι εκδρομούλα σας....και μην ντρεπεσαι που θελετε να ξεσκασετε λιγο τα δυο σας....φυσιολογικοτατο το βρισκω... ;););)

οι υπολοιπες μανουλες τι κανουν? μακια σε όοοοοοοοοολες...Αγγελικουλα,Συμπεθερουλα,Δωρουλα,Ντινουλα,Χρυσουλινιιιιιι και σε όλες όσες μας ξεχασαν...Μυρτω,Ελενιτσα,Σουλίτσα....

little-angel έγραψε:

Καλημερα τσουπριτσες!!!!!Μια που επανεμφανιστηκα κ μια που ξαναεξαφανιστηκα :P :laugh: !!!Πολλες δουλειτσες...βαλιτσες,πλυντηρια,σιδερο,το σπιτι,εξωτερικα τρεχαματα...ενας μικρος χαμος !!!Σημερα εκατσα 1η μερα!!Αχ κ δεν εχω προλαβει να δω τα νεακια σας τοσο καιρο!!Σημερα πιστευω να βρω χρονο!

Καλεεεεεεεεεε λιγες μερες ελειψα κ μου παντρεψατε την κορη :laugh: :laugh: ????Εχω μεγαλη συμπαθεια κ στην προξενητρα κ στη συμπεθερα ;) !!!Η αληθεια ειναι οτι την γαλανοματα μου την ειχα ταξει στον μελλοντικο εν δυναμει γιο της Ελευθεριας(Liberty81) αλλα η φιλεναδα μου τον καθυστερει πολυ κ ετοιμαζει μια μπουμπου τωρα πια, οποτε για να μη μεινει η τσαπερδονα μου στο ραφι κ καταληξει τεκνατζου κ επειδη ο αξιολατρευτος Ιασωνας ειναι εξαιρετικη περιπτωση....ΝΑΙ!!!Δεχομαστε!!!Απαντω εκ μερους της μπουμπους μου(η οποια τον εχει τσεκαρει σε κατι φωτο στο θεματακι μας στην ακαλια της μαμας που προσπαθουσε να γραψει κ εδειξε ιδιαιτερο ενδιαφερον!!) καθ'οτι η ιδια ειναι ιδιαιτερως απασχολημενη αυτη τη στιγμη με την τσαντα της μαμας της!!!

Πως να αντισταθουμε σε τοσο ομορφο κ ζωηρο αντρακι??!!!Κ επισημαινω το ζωηρο γιατι ετσι πρεπει να ειναι τα αγορια!!

Ιασωνακο ομως το νου σου, γιατι ο μπαμπας της πριγκιπεσσας μου δε σηκωνει πολλα πολλα!!Μη του πειραξουν την κορη...!!!!!Απο τωρα λεει κ φτιαχνει ιστοριες για το μελλον :laugh: :laugh: !!!

Αγγελικουλα μου σε εκανα φιλη στο f/b αλλα η αληθεια ειναι οτι δε μπαινω πολυ συχνα!!Θα βαλω εδω μια φρεσκια φωτο της μπουμπους μου(γιατι αυτη στο F/b ειναι απο το περασμενο φθινοπωρο!Ειμαστε ολοκληρες κοπελες πια!!!) οταν θα ειστε μεσα κ θα τη σβησω μετα γιατι δε θελω να μεινει!

Σας αφηνω προσωρινα γιατι εχω δουλειτσες!Μπηκα για λιγο,επρεπε να απαντησουμε στον αγαπημενο Ιασωνα που ειχε την υπομονη να περιμενει τοσο καιρο!!!!

Τα φιλια μου κ την καλημερα μου σε ολες :kiss::kiss:

Τι ωραια!!! Εχω κι εγω συμπεθερουλα!!! Και ο λατρεμενος μου Ιασωνας μια τοσο ομορφη αγαπημενη... Μπηκα χθες στο fb για να του δειξω τη νυφη... Μονο τη φωτογραφια του προφιλ μπορουσαμε να δουμε αφου δεν ειμασταν ακομα φιλες. Παντως τον ειδα πολυ ενθουσιωδη και οταν μεγαλωσα τη φωτογραφια στην οθονη, την αγγιζε μετα χερακια του... Οποιοσδηποτε στη θεση του το ιδιο θα εκανε με τετοιες ματαρες και τοσο γλυκο προσωπακι!

Ειχα πει βεβαια οτι δεν του πεφτει λογος για οσο καιρο ξυπναει μεσα τη νυχτα και ψαχνει τα φουστανια της μαμας του... αλλα αυτο δεν ισχυει πια! Χθες κοιμηθηκε ολοκληρη τη νυχτα χωρις καμια απολυτως διακοπη για διαφημησεις. Σημερα το μεσημερι εκατσε στην κουνια του για μιση ωρα ησυχος, ηρεμος, "μιλωντας" στο αρκουδακι του και κοιμηθηκε μονος του οπως και χθες και προχθες... Ουτε χερια, ουτε ποδια, ουτε νερα, ουτε χαμενες πιπιλες ουτε μουσικες, φωτακια... Ειμαι απολυτως βεβαιη οτι η εκπαιδευση επιασε και απο εδω και στο εξης θα κοιμομαστε σαν ανθρωποι...

Ξυπνησα σημερα μετα απο ολονυχτιο υπνο αλλος ανθρωπος! Αισθανομαι πραγματικα πολυ τυχερη σαν να κερδισα το Τζακ-ποτ του Τζοκερ!!!

Και μετα απο τετοιο συμεπθεριο με τη Στελιτσα... ποιος με πιανει! :woohoo:

Για οποια τραβαει ζορια με τον υπνο λογω δοντιων, ζεστης, κρυου, αγκαλιτσας, νερου, σκοταδιου ή οτιδηποτε... και ενδιαφερεται για το πως ελυσα εγω το προβλημα...

Κοιμήσου, παιδί μου

Ένα βιβλίο - θησαυρός στα χέρια των γονιών που ψάχνουν να βρουν τρόπους, για να λύσουν το πρόβλημα του ύπνου στα παιδιά. Ο δρ. Εδουάρδ Εστιβίλ δίνει μια απλή και αποτελεσματική μέθοδο, για να το καταπολεμήσετε.

Το τριάντα πέντε τοις εκατό των παιδιών κάτω των πέντε ετών πάσχουν από αϋπνία, δηλαδή δίνουν μάχη την ώρα που τα βάζουν για ύπνο ή ξυπνάνε κάμποσες φορές μέσα στη νύχτα. Οι συνέπειες είναι εμφανείς τόσο στα παιδιά, τα οποία γίνονται ευερέθιστα, ανασφαλή και, ως εκ τούτου, καταλήγουν να έχουν προβλήματα στο σχολείο και στη δημιουργία σχέσεων με τους άλλους, όσο και στους γονείς, οι οποίοι βλέπουν πως η εξάντληση και τα νεύρα βλάπτουν τη συζυγική τους ζωή.

Το βιβλίο αυτό, τόσο ευχάριστο όσο και αυστηρώς επιστημονικό, όχι μόνον εξηγεί πώς να μάθετε από την αρχή στα παιδιά σας να κοιμούνται καλά, αλλά αποκαλύπτει και πώς να τελειώσετε οριστικά με το πρόβλημα της παιδικής αϋπνίας ακολουθώντας μια απλή μέθοδο, που αποδείχθηκε αποτελεσματική στο ενενήντα έξι τοις εκατό των περιπτώσεων, όπου έχει εφαρμοστεί.

Σελίδες: 150

Για περισσότερες πληροφορίες: Εκδόσεις Πατάκη. Ακαδημίας 65, Αθήνα. 210.38.11.850, 210.38.11.740, bookstore@patakis.gr

Δεν προκειται για καμια απανθρωπη μεθοδο που αφηνεις το μωρο να κλαιει ανεξελεγκτα για ωρες μεχρι να κοιμηθει απο εξαντληση και απελπισια. Το ακριβως αντιθετο θα ελεγα... Εφαρμοζεται και σε νεογεννητα και σε μωρα που θηλαζουν... με λιγο διαφορετικο τροπο.

Εγω το παραγγειλα απο το www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0171782,

Η τιμη του βιβλιου ειναι περιπου 10 ευρω.

Καλησπερα κοριτσακιααααααααααααααααα ζεστη κ σημερα!!!!!!!!!!!

Τυχερες οσες πηγατε για μπανακια...

Καρολ μου, εμεις οχι δεν πηγαμε....σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια κ συ μια κουκλιτσα εισαι ειδα μια φωτο σου που εχεις...καλα για την μικρη δεν το συζητω......ζουπηξε την λιγο απο μενα.......

Αγγελικη, μπραβο [που επιασε τοπο η εκπαιδευση τοσο συντομα,οταν βρεις χρονο πες μας σε γενικες γραμες πως εγινε το θαυμα.....αν κ εγω δεν εχω το προβλημα της νυχτας απλως προσπαθω να τον αφηνω να κοιμιζω μονος του στο κρεβατι αλλα δεν τα καταφερνω παντα, εννοω ως

να τον παρει ο υπνος....

Φανουλα ωραια κ ξενοιαστα να περασετε αυριο οι δυο σας....χρειαζονται αυτες οι εξορμησεις χωρις τα το παιδι....κ μεις ειχαμε βγει πριν μια εβδομαδα ξενυχτησαμε κ περασαμε τελεια.....

<παω για ξεκουραση φιλια σε ολες σας κ καλα να περασετε το ΣΚ....

Να μην ξεχασω να συμπληρωσω οτι ετοιμαζομαι να κανω τη φωτογραφια του δοκτωρα... Εικονισμα!!!

Ο Ιασωνας "δουλευει" σαν καλοκουρδισμενο ρολοι... τρωει και κοιμαται χωρις προβληματα σε πολυ συγκεκριμενες ωρες με αποκλιση ενος τεταρτου...

Η συμπεριφορα του οταν ειναι ξυπνιος δεν εχει αλλαξει σε τιποτα και εγω εχω χρονο να ανοιξω φυλλο για πιτα, να βαψω τα νυχια μου και να δω τηλεοραση, πολυ περισσοτερη υπομονη με τις αταξιες του και ορεξη να παιζω μαζι του και να τον πηγαινω βολτες, μονο μεσα σε 3 μερες!!!

Καρολινα, θα το εχεις ηδη δει αλλα ειμαι μεσα στην τρελη χαρα!!! Αλλος ανθρωπος μονο και μονο γιατι κοιμηθηκα ολοκληρο νυχτερινο 8ωρο και δεν εω πια αγχος για το τι θα ακολουθησει!

Δεν πηγαμε και δε θα παμε για μπανιο λογω περιοδου... Θα παμε για καφε και κουνιες λιγο αργοτερα...

Δωρα, κι εγω οταν διαβαζα το βιβλιο δεν πιστευα οτι θα πιασει τοπο τοσο γρηγορα, αν και πολλοι πρωην αυπνοι γονεις εγραφαν πως 3-4 μερες ηταν αρκετες... Πιστευα οτι για εμας θα χρειαστει ολοκληρη η εβδομαδα που γραφει οτι ειναι ο μαξιμουμ χρονος για να αποδωσει η εκπαιδευση.

Ειναι 3 απλα πραγματα που εφαρμοζεις με ηρεμια, σιγουρια και πολλη αγαπη προς το παιδι. Χωρις να προσθεσεις-αφαιρεσεις-προσαρμοσεις τιποτα. Πως να το περιγραψω? Σα να λυνεις εξισωση με την απλη μεθοδο των τριων... Η να βραζεις μακαρονια... Καθε φορα κανεις τα ιδια ακριβως πραγματα και ξερεις οτι θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα. Ε! μετα απο 2-3 μερες το ξερει και το παιδι!

Θα μπορουσα να κοιμηθω και απο το πρωτο βραδυ, το αγχος μου!

Καινουρια κατορθωματα του Ιασωνα:

Εμαθε επιτελους μετα απο πολλες (ανωδυνες ευτυχως) πτωσεις πως να κατεβαινει απο τον καναπε και απο το τραπεζι του καθιστικου! Απο τον καναπε γυριζει μπρουμυτα στα γονατα και κατεβαινει, απο το τραπεζι, ενα Θεος ξερει για ποιο λογο, εχει αλλη μεθοδο, καθεται κανονικα στην ακρη με τα ποδια να κρεμονται κατω, πιανεται απο το πλαινο του παρκου και κατεβαινει...

Σε τι χρησιμευευουν οι λαστιχενιες γωνιες που ειχαμε βαλει στο τραπεζι για να μη χτυπησει? Μα φυσικα στο να βαζει κοντρα στο ποδι του για να σκαρφλωσει ευκολοτερα!

Και το σημερινο του κατορθωμα... εμαθε να ανοιγει τις μπαλκονοπορτες κανονικα απο τα χερουλια... Την πορτα του μπανιου που εχει το χερουλι καπως χαμηλα, την ανογοκλεινει μερες τωρα. ενοχληθηκε και απο το κλειδι γιατι φυσικα την κλειδωναμε και προσπαθησε να το γυρισει!

Ετσι πριν το καταφερει και βρεθει κανενας κλειδωμενος στο μπανιο, ή ακομα χειροτερα ο ιδιος, αντι να παμε στις κουνιες, πηγαμε στο σπιτι ενος γνωστου που εχει μαγαζι με χρωματα-σιδηρικα, τον ξυπνησαμε 5 το απογευμα σημερα και τον υποχρεωσαμε να ανοιξει το μαγαζι να μας φερει συρτες. Οτι τελειωσαμε την τοποθετηση σε ολες τις πορτες και μπαλκονοπορτες...

Να δουμε τι αλλη μετροπη θα χρειστει το σπιτι, γιατι με τις καταπληκτικες ιδεες που εχει ο Κυριος Ιασωνας και με το ρυθμο που ψηλωνει, δε μας βλεπω καλα!!!

Φιλακια! Θα προσπαθησω να ξαναμπω αργοτερα γιατι με τις αλλαγες που γινονται, το mammyland εχει γινει πολυ αργο καιμε πεταει συνεχεια εξω... Αν εν τα καταφερω να μπω, θα τα πουμε μετα τις 9 στο facebook με οσες ειναι εκει. :kiss:

kαλο σας απογευμα κ εμεις εδω ειμαστε καλε μακαρι να ειμασταν σε καμια παραλια :( ψηθηκαμε :(

Αγγελικη χαιρομαι που ολα πανε ρολοι ;) κ εσυ που μπορεσες επιτελους κ κοιμηθηκες ειδες αμεσως αλαξε η διαθεση προς το καλυτερο :) εγω να σου πω την αληθεια με τον υπνο δεν ειχαμε ποτε προβληματα ευτηχως :)

Φανη μπορει να ειναι κ τα δοντια δεν ξερω αλλα γενικα ο μικρος μου ειναι ησυχος, απλα ηταν κουρασμενος εκεινο το βραδυ κ ξυπνησε ;)

αλλα κοριτσια εχει κατι αντοχες αλλο πραγμα :huh: σημερα ηταν ορθιος απο τις 7 μιση το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα με 10 λεπτα υπνου στο αυτοκινητο την ωρα που πηγενανε στη μαμα μου, κ αλλα τοσα οταν γυρναγαμε :silly: θελει ολη την ωρα ορθιος πιανεται απο τον καναπε η το κρεβατι,κ κανει βηματακια ;) αλλα μονος ακομη δεν τολμα :P χθες κινδυνεψε πολυ σοβαρα κ αυτος κ τα βαζα που σας ελεγα ;) κ σημερα αφου βαλαμε μια αρκουδα για να μη μπορει να περσαει κ καλα την καβαλησε κ πηγε κατευθιαν εκει :woohoo: :lol::lol:

Στελλα χαιρομαι που σας αρεσε ο γαμπρος κ εγινε το συμπεθεριο :P ειναι μερικα μωρακια ακομη αλλα πρεπει να μας ενημερωσουν χιχι :laugh: :laugh:

σας αφηνω καλο σ/κ σε ολες μακια :kiss:

Στελλα συμπεθερουλα μου, τωρα καταλαβα οτι δεν ειχες αλλες φωτογραφιες στο facebook. Παντως για εδω μην το δοκιμασεις να βαλεις αποψε ισως ουτε και αυριο γιατι δεν γινεται λογω της αναβαθμισης!

Αν θελεις βαλε στο fb... Παντως εμεις δεν αγχωνομαστε να ασχημηνε η κουκλιτσα σου αποκλειεται! Τετοια κουκλακια μονο ομορφαινουν μεγαλωνωντας...

Τελικα Αφροδιτη θα ειναι το ονομα? Παρθηκε η τελικη αποφαση? Τωρα που την ειδα νομιζω πως της πηγαινει μια χαρα!

Καρολινα, Ντινα, Φανη, Δωρα, Κωνσταντινα και ολες οι αλλες της παρεας εκτος της Χρυσας που κανει τις διακοπες της και επλιζω να καλοπερναει, που ειστε?

καλημερα πολυλογουδες φιλεναδες μου!!!!

Μου λειψατε παρα παρα πολυ!!!

Τα φιλακια μου σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια!!!!

Τι μου κανετε;;;;

καποια να μου γραψει πλιζ μια περιληψη!!!

Εγινε τιποτα το συγλονιστικο στο μαμι οσο ελειπα;;;;;;

Περασαμε ΤΕΛΕΙΑ!!!!

ξεκουραστικα απιστετα

το ξενοδοχειο υπεροχο..πρωτη μουρη παραλια πολυ φιλικο στα παιδια...

ημουν απο την ξαπλωστρα της πισινας στην ξαπλωστρα της θαλασσας...τελεια

ο Μικρος πηρε χρωμα....

αναμενατε φωτο στο φεισ!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
    • Κι εγώ πάντα γυναίκες είχα τώρα πρώτη φορά παίχτηκε αυτή η αλλαγή. Βέβαια κι από γυναίκα είχα κακή εμπειρία να σας πω, πέρυσι με την 1η εκγυμοσύνη που παλινδρόμησε, μου φέρθηκε πολύ απαξιωτικά... Τώρα δεν αξίζει να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δε θέλω και να τα θυμάμαι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακατάλληλοι ανεξαρτήτως φύλου... Καλά και το ακραίο που είχα ακούσει απο Έλληνα άνδρα γυναικολόγο... Σ αυτή την εγκυμοσύνη, αν θυμάστε που σας είχα ανεφέρει, στην αρχή ήμουν στην Ελλάδα για το Πάσχα. Οπότε για να δούμε αν όλα καλά και ν ακουσουμε καρδούλα τότε, πήγα στο γυναικολόγο της μαμάς μου κατ ανάγκη. Οκ μια χαρά μου φέρθηκε με σεβασμό στις ανησυχίες μου λόγω ιστορικού, δε λέω, αλλά το σεξιστικό/μισογυνίστικο σχολιάκι του δε το τσιγκουνεύτηκε... Του λέω ότι θα μιλήσω με τη γυναικολόγο μου για το τάδε θέμα και μου λέει "α γυναίκα γυναικολόγο έχεις εκεί;;" και του λεω ναι. Και απαντάει "ε κοίτα να το ψάξεις καλά αυτό, γιατί οι άνδρες γυναικολόγοι είναι γενικά πιο ψύχραιμοι στους τοκετούς ενώ οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Πήγαινε και σε κάποιον άνδρα για 2η γνώμη".... Χμμμμ ναι.... 😵🤷‍♀️
    • άσε κι εγώ έλεγα ότι βιάζονται πολύ να φτιάξουν τη βαλίτσα - οι πορτογαλίδες γενικά απ την 28η εβδ άρχισαν κι εγώ τις θεωρούσα υπερβολικές 🤣🤣🤣🤣  τώρα βλέποντας αυτά λέω, κάτσε να έχω έτοιμα τα βασικά τλχ γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται! κι εμείς εδώ είμαστε και μόνοι μας, δεν έχουμε κάποιον συγγεν΄ή να πεταχτεί να μας φέρει τίποτα απ το σπίτι 😅 Ντάξει, φυσικά μπορεί να πεταχτεί ο δικός μου, αλλά και πάλι... Ωχ τώρα που το λες, δεν έχω σεντονάκια για το λίκνο!! Πάλι καλά που το ανέφερες, γιατί θα το ξεχνούσα! 😬  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...