Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Να μαι και γω.

Δωρούλα μην αγχώνεσαι. μια χαρά θα είναι το νινί σου και μην ακούς ποτέ τι λενε "ΟΛΟΙ".

να σου πω εγώ τι έπαθα. λοιπόν, ο καλός μου ο αντρούλης είναι σπίτι τώρα με άδεια. το πρωϊ κάθεται με το μωρό.

του είπα προχτές να του βάλει καρπούζι στα φρούτα, τι έκανε λοιπόν?????????

έβαλε μέχρι πάνω στο multi καρπούζι + ό,τιν άλλο φορύτο έβαλε...το σύνολο γύρω στα500+ml :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: και το έδωσε ΟΛΟ στο μωρό. σκέφτηκε "Α του αρέσει!!!!!" :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:.αυτό κατά τις 11:00.

κατα τις 13:30 μ επάιρνει τηλ και μου λεέι "νυστάζει"

οκ του λέω τάισε το σε κανά μισάωρο δηλ 14:00 σιγά σιγά και βάλτο για ύπνο.

που να ξέρω η δόλια μάνα ότι θα μου το σκαγε το παιδί. :blink:

τουδίνει και ΟΛΟ το γφαϊ.

το παιδάκι κατά τις 15 που γύρισα είχε μια ανησυχία, αλλά δεν έδωσα σημασία. :huh: είπα ότι είναι τα γνωστά τερτίπια που κάνει όταν γυρίζει η μαμά. :dry: το βάζω για ύπνο και ψιλκοιμήθηκε. κανα μισαώρο. περίεργο λέω αυτός βαράει 2ωρα-3ωρα το μεσημέρι. πάλι δε δίνω σημασία.

ξεκινάμε να πάμε την κουνιάδα μου στο λιμάνι. και καθόμαστε μαζλι πίσω, εκείνος στο καρεκλάκι του.

στο δρόμο είχε πάλι μια ανσυηχία, πάλι δε δίνω σημασία λέω αγκαλίτσ αθα θέλει. το παιρνω αγκαλιά. και εκεί αρχλίζει το σόου.

6 ρουκέτες ή και περισσότερες - έχασα το λογαριασμό - τεράστιες. λες και είχε γεμίσει μια δεξαμενη καρπόυζι το μωρό στο στομάχι του.... :(:(:(:ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: και + ότι έβγαζε καροτάκια αμάσητα (συγνώμη για την περιγρφή).

και μου τα ξεφούρνισε όλα μετά........ :angry::angry::angry::angry::angry:

και μέχρι το βραδυ τα κακά του είχαν καρούζι μόνο.

ένα έχω να πω " πάλι καλά που τα 'εκαν εμετό"

αν δεν του έδινα λίγο χαμομήλι το βράδυ δεν προκειται να κοιμόταν :(:(:(:(

ααααααααααααχ το παιδάκιμου θα μου το χαλάσουν :(:(:(:(:(

πέιτε εσείς τώρα,να πώ και ργώ.

φιλιά σε όλες, εγω φεύγω αύριο 4ήμερο....

θα προσπαθήσω να τα πούμε και αύριο. αλλιώσ τη δευτέρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δωρα, ξεχασα κι εγω να σου πω αν πρεπει να φαει πριν πατε καπου με το αυτοκινητο, καλυτερα να του δωσεις κατι πιο στερεο. Ας πουμε ψωμακι, μπισκοτο... ή καμια πηχτουτσικη κρεμα. Οχι γιαουρτακι που ακομα και το παιδικο φερνει μια ξινιλα.

Αν δεν κανει εμετο καθολου στο σπιτι ή στη βολτα με το καροτσι, δε νομιζω να εχει κατι το στομαχακι του.

Φυσικα και να ρωτησεις τον παιδιατρο, αλλα αν σου πει πως προκειται για ναυτια, πριν του δωσεις φαρμακο, θα σου προτεινα να δοκιμασεις αυτο το βραχιολακι, μηπως και πιασει και γλυτωσει τη χημεια. Αν ομως τριτωσει το κακο, μην το ρισκαρεις αλλο. Δως του οτιδηποτε σου προτεινει ο παιδιατρος για να σταματησει το προβλημα. Δεν ειναι καλο για το παιδι να ανεβαινουν καθε τρεις και λιγο τα γαστρικα οξεα προς τα πανω.

Απο οτι καταλαβα οταν το ειχα ανακαλυψει πριν καιρο σε καποιους οργανισμους πιανει και σε καποιους αλλους οχι. Το ειχαν δοκιμασει καποιες εγκυμονουσες μελη του mammy. Αν το βρω θα σου βαλω το link. Δεν παιρνω πσοσοστο απο τις πωλησεις... :P και απο οτι ειδα κανει γυρω στα 10 ευρω. Βασικα ειμαι κατα της χημειας αλλα μονο οταν γινεται!

Α! Και το παντα που σου λενε ολοι... Δεν ξερω τι σημαινει! Εγω σου περιεγραψα την προσωπικη μου εμπειρια και αν καταλαβες, ετσι ξαφνικα οπως ξεκινησε, ετσι σταματησε καποια στιγμη. Εχω να παρω δραμαμινη απο 11 ετων... και εχω ταξιδεψει ακομα και με καραβι με 9 μποφορ. Ολοι εκαναν εμμετους κι εγω μια χαρα ετρωγα και επινα!

Το βρηκα αυτο με τις εγκυμονουσες... http://www.mammyland.com/index.php?opti ... &id=158620

Μη στενοχωριεσαι... οτι και να ειναι θα βρεθει μια λυση να σταματησει η ταλαιπωρια του παιδιου και η δικη σου! :kiss:

zaira έγραψε:

Να μαι και γω.

Δωρούλα μην αγχώνεσαι. μια χαρά θα είναι το νινί σου και μην ακούς ποτέ τι λενε "ΟΛΟΙ".

να σου πω εγώ τι έπαθα. λοιπόν, ο καλός μου ο αντρούλης είναι σπίτι τώρα με άδεια. το πρωϊ κάθεται με το μωρό.

του είπα προχτές να του βάλει καρπούζι στα φρούτα, τι έκανε λοιπόν?????????

έβαλε μέχρι πάνω στο multi καρπούζι + ό,τιν άλλο φορύτο έβαλε...το σύνολο γύρω στα500+ml :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: και το έδωσε ΟΛΟ στο μωρό. σκέφτηκε "Α του αρέσει!!!!!" :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:.αυτό κατά τις 11:00.

κατα τις 13:30 μ επάιρνει τηλ και μου λεέι "νυστάζει"

οκ του λέω τάισε το σε κανά μισάωρο δηλ 14:00 σιγά σιγά και βάλτο για ύπνο.

που να ξέρω η δόλια μάνα ότι θα μου το σκαγε το παιδί. :blink:

τουδίνει και ΟΛΟ το γφαϊ.

το παιδάκι κατά τις 15 που γύρισα είχε μια ανησυχία, αλλά δεν έδωσα σημασία. :huh: είπα ότι είναι τα γνωστά τερτίπια που κάνει όταν γυρίζει η μαμά. :dry: το βάζω για ύπνο και ψιλκοιμήθηκε. κανα μισαώρο. περίεργο λέω αυτός βαράει 2ωρα-3ωρα το μεσημέρι. πάλι δε δίνω σημασία.

ξεκινάμε να πάμε την κουνιάδα μου στο λιμάνι. και καθόμαστε μαζλι πίσω, εκείνος στο καρεκλάκι του.

στο δρόμο είχε πάλι μια ανσυηχία, πάλι δε δίνω σημασία λέω αγκαλίτσ αθα θέλει. το παιρνω αγκαλιά. και εκεί αρχλίζει το σόου.

6 ρουκέτες ή και περισσότερες - έχασα το λογαριασμό - τεράστιες. λες και είχε γεμίσει μια δεξαμενη καρπόυζι το μωρό στο στομάχι του.... :(:(:(:ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: και + ότι έβγαζε καροτάκια αμάσητα (συγνώμη για την περιγρφή).

και μου τα ξεφούρνισε όλα μετά........ :angry::angry::angry::angry::angry:

και μέχρι το βραδυ τα κακά του είχαν καρούζι μόνο.

ένα έχω να πω " πάλι καλά που τα 'εκαν εμετό"

αν δεν του έδινα λίγο χαμομήλι το βράδυ δεν προκειται να κοιμόταν :(:(:(:(

ααααααααααααχ το παιδάκιμου θα μου το χαλάσουν :(:(:(:(:(

πέιτε εσείς τώρα,να πώ και ργώ.

φιλιά σε όλες, εγω φεύγω αύριο 4ήμερο....

θα προσπαθήσω να τα πούμε και αύριο. αλλιώσ τη δευτέρα.

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!! Που χωρεσαν 600 ml φρουτοκρεμα??? Και πως δεχτηκε να ανοιξει το στομα του να φαει μεσημεριανο μετα απο αυτο??? Πρεπει να εκανε ρεκορ ο γιοκας σου και δεν το ξερεις!!!

Οσο για τη χαζομαρα του αντρα σου... Εχω ακουσει και χειροτερα! Οπως το να λεει ο παιδιατρος στη μαμα να δωσει το σιροπι με τη συριγγα και αυτη να μη βγαζει τη βελονα!!!!!!!!

Καλα να περασεις στις μινι διακοπουλες και με το καλο να μα ξαναρθεις να τα ξαναπουμε! :kiss:

Ιφιγενεια, για ποια ζεστη λες? Καιει ολη νυχτα το air-condition... Η θερμοκρασια στο δωματιο του τη νυχτα ειναι απο 25 εως 26 βαθμους!!! Εγω πηγα να παθω υπερθερμανση και εγκεφαλικο μη σου πω με το λογαριασμο της ΔΕΗ! 390 ευρω... :S

Ειχα ξεχασει να γκρινιαξω και γι αυτο... ευκαιρια μου εδωσες! :laugh:

ΦΑΝΗ26 έγραψε:

Αγγελικη... τι επαθε η καημενουλα η γιαγιακια... κριμα... :(

Οσο για τον Ιασωνα.. μπραβο το πουλακι μου....

Φυσικα εμεις ειμαστε αιτιες για ολα.. για τα κατορθωματα τους, τις αναποδιες τους, τις καλοσυνες τους... (μ' οποιον δασκαλο καθησεις...)

Χαιρομαι που τα πατε καλυτερα με τον υπνακο σας.. ειναι δυσκολη η νυχτα..το ζω καθημερινα και δεν θελω καμια μαμα να το περναει...

Εγραψα μια καλη κουβεντα για το νυχτερινο υπνο και ξινη θα μου βγει... Ξαναπιασαμε το δοντο-φυτρωμα απο αποψε το βραδυ μετα το μπανιο στη θαλασσα!!!

Τι θα γινει με το ρημαδο-τεταρτο τραπεζιτη οεο?

Αμαν πια! Αυτο ειναι μαλλον που λενε: "Eκει που λεμε δοξα τω Θεο, αντε παλι βοηθα Παναγια!"

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!! Που χωρεσαν 600 ml φρουτοκρεμα??? Και πως δεχτηκε να ανοιξει το στομα του να φαει μεσημεριανο μετα απο αυτο??? Πρεπει να εκανε ρεκορ ο γιοκας σου και δεν το ξερεις!!!

Οσο για τη χαζομαρα του αντρα σου... Εχω ακουσει και χειροτερα! Οπως το να λεει ο παιδιατρος στη μαμα να δωσει το σιροπι με τη συριγγα και αυτη να μη βγαζει τη βελονα!!!!!!!!

Καλα να περασεις στις μινι διακοπουλες και με το καλο να μα ξαναρθεις να τα ξαναπουμε

αφού το μπούκωσε το παιδί καθόταν και αυτό.

οκ ο άντρας μου είναι άντρας και μπορώ να το δεχτώ ότι δεν έχει κρίση όχι ότι είναι για συγχώρεση αλλά πάει στον κόρακα είναι άντρας, αυτή η μάνα που δεν έβγαλε τη βελόνα?????? :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

δεν το δέχομαι από μάνα να μην έχει καθόλου έντσικτο για το πως θα κινηθεί από το πιο αστείο που θα χρειαστεί όπως το συγκεκριμένο με τη βελόνα ως το πιο σοβαρό. τι να πω Θεέ μου. :huh::huh::huh:

αγαπαρες μου καλημερα!τι κανετε?διαβαζω ενα σωρο εξελιξεις!αντε να περασουν οι μερες να ηρεμησω λιγακι κ να ασχοληθω περισσοτερο μαζι σας!

μη με παρεξηγησετε αλλα το μυαλο μου ειναι εκτος για να απαντησω σε καθεμια ξεχωριστα για τα θεματακια της.εφυγε κ ο πεθερος μου.εμεις τωρα λεμε να παμε αθηνα τον νοεμβριο μετα τις εκλογες για κανενα 10ημερο.πιο πολυ για κανενα shopping therapy.οπως εχω αναφερει ξανα εδω δεν εχει τπτ.κ οτι εχει ειναι διπλα κ τριπλα κ η ψωναρα δεν θελει να εχουν τα ιδια.εγω δηλαδη.μα ξυπνησαν κ τα 15χρονα κ φορανε ρουχα ειναι για 25αρες κ βαλε.αλλα γενικα δεν εχει κ κατι τς ανθρωπιας κ ειναι κ πανακριβα.πηγα να δω για κανενα σορτς κ με τις εκπτωσεις 40 ευρω.δε σφαξανε!

παρηγγειλα του μικρου ρουχα.για οποια ενδιαφερεται εχουν τελειες τιμες τα mini raxevsky.κ ειδικα για κοριτσακια κατι τελεια κομψα φορεματακια.

πολλα φιλακια κ συγνωμη που δεν μπαινω τοσο συχνα αλλα δεν προλαβαιω!

καλημερααααααααααααααααααα κουκλες μου!

ουφ γραψατε τοοοοοοοοοσα πολλα που φοβαμαι οτι θα ξεχασω κάτι....αλλα δεν σας κρυβω οτι χαίρομαι που επανηλθε η παρεουλα σιγα σιγα... :):)

κοριτσακια μου εχω σκασει με τα φρουτα... :(:( οπως σας εχω πει κανουμε 4 γευματα 5 δεν βγαινουν με τιποτα! γιατι απλα μπορει να φαει απο 500-700 γρ φαγητο ...οποτε θελει ποσες ωρες για να χωνεψει και να πεινασει με αποτελεσμα το 3 γευμα που ναι τα φρουτα να μην το θελει ....

αφηνω να περασουν 4 ωρες και ....κατα τις 5 της ξεκιναω φρουτα... απο συνδυασμους τι δεν εχουμε δοκιμασει ....μεχρι και πορτοκαλι(που δεν ειναι εποχης αλλα της αρεσε το χειμωνα )της πηρα...εβαλα μπισκοτα ...τιποτα....θ α φαει το πολυ 15 κουταλιες και αν....μεχρι και με γιαουρτακι advance της το αναμιξα...η μονη μου ελπίδα ειναι να την αφησω να μεινει νηστικια 5 ωρες μηπως και πεινασει....γιατι αφου δεν ειχε φαει φρουτα...μετα απο καμμια ωρα της εδωσα το γιαουρτακι της και αφησε λιγο....βεβαια αυτο με παιχνιδι,...μια κουταλια...επαιζε και ξαναρχοταν...

σορυ αν σας ζαλισα.... :blush:

στα δικα μας τωρα.... ;);)

Χρυσουλίνι μουυυυυυυυ θα μας λειψεις πολυ πολυ...ν α περασεις τελεια!!!!!!! και περιμενουμε τα νεα σας οταν με το καλο ερθετε...ελπίζω ο ταζούλης να ναι φρόνιμος....και να κοιμαστε τα βραδια.... ;);) και ευχομαι να συνηθίσει με τον σταθμό...μαλλον λίγο πολυ όλα τα παιδακια το παθαινουν αυτο...θελουν λιγο χρονο και αυτα για να προσαρμοστουν...λογικο δεν ειναι?

Αγγελικουλα μου παλι καλα που δεν επαθε κατι η γιαγιακα να λες...αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν ιχνος ανθρωπιας... :angry::angry: προχθες εκλεψαν μια γειτονισσα μας....πρεπει να παρακολουθουσαν το ποτε θα φυγουν γιατι δεν προλαβαν οι ανθρωποι να φυγουν και μεσημεριατικα !!!!!!!!!!!! :angry::angry: παρακαλω....εκαναν ντου....μακαριι ο υπνος του να στρωσει....αν ερθετε αθηνα θα χαρω πολυ να σε γνωρισω απο κοντα.... :):)

Ζαίρα μου πάλι καλα που τ α βγαλε και ανακουφίστηκε...αλλα απορω με το θηριακι σου πως τα φαγε όλα αυτα....!!! :woohoo: :woohoo: μην στεναχωριεσαι όλο μας κανουν λαθη αθελα μας πάντα...κανεις δεν ειναι τελειος ...αλλα αυτο με την ενεση ειναι ανηκουστο!!!!

Ντινουλι μου μας ελειψες.... :( αντε να μπορεσει να φτιαχτει το παλιοποντικι σου για να τα λεμε....τι κανει μωλε το Ολινάκιμας? :kiss::kiss:

Στελλιτσα μου που χαθηκες εσυ ζουζουνίτσα? ελπλιζω να περασατε πολυ όμορφα.... και το όνομα αυτης??????ελπιζω να το βρηκατε ε? :P:P πότε με το καλο ειναι τα βαφτίσια της γαλανομάτας σου?

Φανούλα μου μην ακους τι λενε οι αλλοι ποτε!!!!!! ποια μιλαει θα μου πεις ... :P( που μου λεγαν όλοι κανε 5 γευματα τρωει λιγο και την ειχα καθε τριωρο να τρωει και τελικα ειχε μπουχτησει και δεν ετρωγε καθολου καλα....τωρα τρωει πρωι ,μεσημερι, λιγο απογευμα( τα φρουτα βρε παιδια με το ζορι 100-200 γρ και αν!) και βραδυ... )

μην σκας κοριτσάκι μου και μπορει να ταν απλα τυχαιο...μιλα με την γιατρο σας αυτη σιγουρα ξερει καλυτερα απο ολους μας... ;);) αργησα να την δω την κουκλα σου δεν λεω....αλλα ειναι αξεχαστη φατσουλα.... :):)

Δωρουλα,Αννουλα τα φιλια μου :kiss::kiss::kiss:

καλημερα κουκλιτσες...................ειστε καλα;

ΚΑΡΠΛ μου, μη την ζοριζεις την παπενια. κι αν δεν κανει 5 γετματα δεν πειραζει, τι δλδ ο παιδιατρος σου ειπε οτι πρεπει οπωσδηποτε να ειναι 5 τωρα πια μεγαλωσε... οσο για τα φρουτακια ξερω κ αλλα παιδακια που δεν τα τρων, ασ την λιγες μερες κ ξανα δοκιμασε κ επελεξε γλυκα φρουτα οσο γινεται...

Ζαιρα, μα τι εκανε ο αντρας σου.....ο καημενος ο μικρουλης λογικο να τα βγαλει...αλλα νομιζω οτι ηταν μεμονωμενη περιπτωση,αφου εσκασε το παιδι!!!

Αγγελικη μου, ευχαριστω για τα βραχιολακια θα ρωτησω τον παιδιατρο κ εννοειται ποτε ξανα γαλα πριν το αυτοκινητο....να δουμε τι θα γινει....

Αννα πολλα φιλια,

Χρυσα καλες διακοπουλες...............

Καλημερα σε ολες!!!!!!!!! :):):) ΅Εππανερχεται κ η ζεστη απο σημερα.... :blush::blush::blush:

Δωρουλα μου δεν την πίεζα με το ζορι να φαει απλα προαπαθουσα να φαει τ α φρουτακια και μεχρι το βραδυνο γαλα να τσιμπησει και λιγο γιαουρτακι....η γιατρος ισα ισα που μου χει πει....αφου τρωει τοοσο πολυ φαι(5οο γρ το λιγοτερο...πτου πτου)δεν με νοιαζει αν δεν φαει πολυ φρουτα... η γιαουρτι...απλα ξερεις τι ειναι να ακους απο όοοοοοοοοοολους...πω πω δεν τρωει πολυ φρουτο γιατι??????? και δοκιμασε αυτο εκεινο...βαρεθηκα....της εδινα και πιο γλυκα φρουτα...πχ.ροδακινο μηλο μπανανα και κερασια ουτε και αυτα τα τρωγε.... θα της τα δωσω σημερα οπω ςειπα και πριν πιο αργα....θα δουμε... :dry::dry: απλα και αυτα εχουν βιταμινε ς και χρειαζονται....και στεναχωριεμαι....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΖΑΙΡΑ ΑΧ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙ ΔΙ ΜΕ ΤΟΣΟ Π[ΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ...ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΥΠΕΦΕΡΕ.ΚΑΡΟΝΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΚΩΣ ΤΗΣ ΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΚ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΑΡΙΑΝΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΝΩ ΠΧ.ΓΥΡΩΣ ΣΤΙΣ 9,30 220 ΓΑΛΑ ΜΕΤΑ 12,30 200 ΜΕ 230 ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΣΚΟΝΗ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ...ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3 ΜΕ 3,30 ΤΟΥ ΔΙΝΩ 250 ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 280ΓΡ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ...ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6,30 ΜΕ 7 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 7,30 ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ 220ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΡΕΜΑ Η 200ΓΡ.ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ 10,30 ΜΕ 11 220ΓΑΛΑ

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 15ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΓΑ ΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΥΛΟ ΜΟΥ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ 2...ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΑΣΑΩ ΑΛΛΑ Η ΙΔΕΑ ΕΚΕΙ

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ( ΤΟ 06 ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΠΕΤΕΙΟ)

ιφιγενεια μου εγω ακουω πολυ τη γιατρο μας....και αφου μου πε οτι το φαγητο ειναι τρομερα ωφελιμο...απο αποψη βιταμινων και φωσφορο...η σιδηρο...η λευκωμα( εξαρταται αν τρωει αντιστοιχα ψαρι η κρεας η κοτοπουλο) και να τρωει όοοοοοοοοσο θελει αυτη...γιατι την ρωτησα θελει καποιες φορες πανω απο ενα μπολ γεματο... :woohoo: :woohoo: κανει να της δινω?? και μου πε ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! αναμφισβητητα το κανω...αφου το παιδι μου τρελαινεται ουσιαστικα για το φαγητο της...δεν το χει βγαλει ποτε...που σημαινει οτι το θελει η ιδια...απλα δεν της πολυαρεσουν δυστυχως τα φρουτα...η δεν πειναιε μεσα στις 4 ωρες που της τα δινα....θ αδοκιμασω να το κανα 5ωρο και θα δω....αλλα αν συνεχισει ίσως τη ς δωσω και εγω οπως και εσυ φρουτοκρεμα....απλα θελω να τα δοκιμασω όλα και μετα.... ;);)

να τα χιλιασετε με τον αντρουλη σου.....και να στε παντα μαζι και πολυ πολυ ευτυχισμενοι....

Καρολινα εχουμε περιπου το ιδιο προβλημα...

Τα 5 γευματα ok, δε βγαινουν αλλα θελω οπωσδηποτε 1 απο αυτα να ειναι φρουτα.

Αν προκειται για φρουτοκρεμα στην οποια καταληγω οταν δεν εχω αντοχες να παλευω μαζι του την τρωει μια χαρα οτιδηποτε και αν περιλαμβανει και σε μεγαααλη ποσοτητα. Σε κομματακια το μονο που τρωει χωρις πολλες διαμαρτυριες ειναι το πεπονι. Δευτερη επιλογη του η μπανανα. Φυσικα ουτε για πλακα ποσοτητα που να πλησιαζει αυτη της φρουτοκρεμας. Αυτο ομως ειναι μαλλον φυσιολογικο. Δεν χωνευονται και τοσο ευκολα τα φρουτα σε κομματακια. Αν φαει μια μετρια μπανανα ας πουμε χωρις πολλες φασαριες ειμαι σουπερ ευχαριστημενη.

Πολυ ωφελιμα και εποχης ειναι τα ροδακινα... αλλα γινεται πολυ μεγαλη μαχη.

Χθες δοκιμασα να του δωσω συκο. Δεν μου το εφτυνε αλλα αρνηθηκε να φαει δευτερη κουταλια. Οταν εβαζα στο κουταλακι απο κατω συκο (το εσωτερικο μερος το κοκκινο) και απο πανω το σκεπαζα με 1-2 ψιλα κομματακια πεπονι το ετρωγε μια χαρα.

Για μηλα-πορτοκαλια ουτε λογος να γινεται. Θα δουμε το χειμωνα...

Α! Το παραγινωμενο αχλαδι ετρωγε σχετικα ευκολα αλλα εχω καιρο να του δωσω. Εχω περιοριστει στα φρουτα εποχης.

Επισης καρπουζι, βερικοκο, νεκταρινι απολυτη αρνηση! Αυτα καταληγουν συνηθως να γινονται φρουτοκρεμα...

Επισης το γαλα το πινει με ανταλαγματα... Το πρωι με συνοδεια κουακερ (καλο το βρισκω αυτο), το βραδυ για καθε τρεις φορες που παει το ποτηρι στο στομα, ενα ψιχουλο ψωμακι. 'Η αν δεν αντεχω γιαουρτι κανονικο προβειο χωρις την πετσα φυσικα με ελαχιστο μελι.

Στο φαγητο πρωτη του προτιμηση η φακη ή ο μοσχαρισιος κιμας με λαχανικα και ρυζακι. Τα υπολοιπα τα τρωει σχετικα ευκολα αναλογα με τα κεφια του φυσικα. Επιμενει στο να μην ανοιγει το στομα του με τιποτα και να χτυπιεται σαν τρελος για να μη φαει ψαρι αλλα δεν του περναει...

Και ο βασιλιας ολων, που μπορει να το φαει ακομα και σκασμενος απο αλλα φαγητα ειναι το αυγο! Κανει σαν τρελος απο χαρα και ανυπομονησια μονο που το μυριζει...

γενικα το παιδι εχει παντα προτιμησεις φακη εμεις δεν τρωμε στη τριτη κουταλια το κανουμε παιχνιδι τισ φτυνουμε δεξια αριστερα...στο φαγητο και εμεισ δεν λεμε οχι οσο και ανα φαμε απλα μου ειεπ η παιδιατροσ να μου του δινω παραπανω γιατι ειναι ηδη αρκετο για την ηλικια του..στα φρουτα δεν τρωει ουτε φρουτοκρμε ουτε ωμα...αν και στην εγκυμοσυνη δεν αφησα φρουτο για φρουτο πχ φεβρουαριο ετρωγα καρπουζι και πεπονι....στο ψαρι?το τρωμε με τοση ευκολια που επαθα πλακα οπωσ και το κανονικο φαγητο και προχθεσ του εδωσε γιγαντες και τους τρωει με ευχαριστηση στο αυγο δεν το πολυθελουμε αλλα γενικα στο κανονικο φαγητο με κομματια δεν εχουμε φτασει να τρωμε γευματα κυριως αλεσμενο και αυτα που του δινω εξτρα επειτα

kαλο σας απογευμα τι κανετε για το φαγητο τους λετε..... εμενα κοριτσια ο μικρος ενω τρωει απο ενα μπολ γεματο φρουτοκρεμα το πρωι ετοιμη μαζι με ροδακινο κ δαμασκηνο του κανω κ εχουμε λυσει καπως το θεμα δυσκοιλιοτητας ;) κ το απογευμα επισης ενα μπολ μπισκοτοκρεμα η φαριν λακτε.....το φαγητο τωρα με τα λαχανικα δεν τα βρηκαμε ποτε παντα μαλωνουμε για να φαει μισο μπολ :angry: αλλα πως ειπε κ η Αγγελικη δεν περναει το δικο του...ας ειναι κ μισο δε γινεται καθε μερα τραχανα κ χυλοπιτες :angry:

Καρολινακι εγω θα σου προτεινα να της ξεκινας λιγο πιο πρωι το γαλα κ να της βαλεις φρουτα το πρωι ;) σκεψη δικη μου ετσι; :kiss:

zaira καλα που εκανε εμετο το παιδι κ ξαλαφρωσε ;) τωρα κ ο δικος μου μη φανταστεις τον αλαζει παιζουνε μαζι αλλα μονο γαλα μπορει να του κανει απο φαγητο κ αυτος ασχετος ;)

Ιφιγενεια να τα εκατοστησετε κοριτσι μου :kiss: κ αφου αρχισες σκεψεις για δευτερο μακαρι συντομα να μας το ανακοινωσεις ;):)

Αγγελικουλα η καημενη η γιαγια σας παλι καλα που δεν τη σκοτωσανε :(

Φανη δεν παραπονιεμε για τις δουλιες ετσι κ αλιως σε λιγες ωρες γινεται ενα χαμος ξανα ;) απλα τωρα εχουμε λαχανικα απο τον κηπο της μαμας μου κ μ'επιασε να κανω σαλτσες, λαχανικα για καταψυκτη, κ.τ,λ.....οπως καταλαβενεις λοιπον με πιανει μεσημερι κ ακομη παιδευομαι.... ;):blink:

σας αφηνω ωρα να παμε κουνιες καλο σας βραδυ μακια σε ολες :kiss:

Kαλησπερα κι απο μενα..

Νυχτωσε παλι για να μπορεσω να δωσω το παρον.. :S

Τι διαβαζουν τα ματακια μου.....???? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τι "γεματα" γευματα ειν'αυτα?

Η δικια μου κατσαριδα δεν τρωει ουτε τα μισα (πλεον)... :S

180 ml γαλα και... ΑΝ το πρωι, συνεχιζουμε με πολλαααααα φρουτα που ειναι η αδυναμια μας.. :P , φαγητακι μμμμμμμ αντε να φαει 10 κουταλιες

κι αυτες με το ζορι.. (την κατεβαζω στο πλυντηριο, βαζουμε μεσα μια καλτσα να πλενεται μονη της.. :laugh: και ξεροκαταπινει καμια κουταλια ακομη.. αλλα παντα με την αναγουλα να της δακριζει τα ματια...) :laugh:

Το απογευμα της κανω κανα ριζογαλακι (απο κατσικισιο φρεσκοτατο γαλατακι ημερας) ή γιαουρτι αν βαριεμαι ή κρεμα με σιμιγδαλι..

Αλλα πανω απο 120-150 ml δεν ειναι με τιποτα..

Βραδυ γαλατακι παλι περιπου 180 ml και σε ολη τη διαρκεια της ημερας πινει τουλαχιστον 500 ml νερο.. :) Ολη μερα διψαει το ατιμο..

Εβρασα πααααααρα πολλες ντοματες σημερα για σαλτσα.

Εχουμε μπαξε και μπηκα να μαζεψω και με επιασε φαγουρα... φρικη.

Εχω τα βαζα αναποδα στον παγκο τωρα και λεω να κανω οσα πιο πολλα μπορεσω για να εχουμε τον χειμωνα..

Αληθεια τις ξεφλουδιζεται?

Εκατσα και τις ξεφλουδισα ολες και μετα τις περασα στον τριφτη..

Να τις περασω απο το μουλτι μηπως τις υπολοιπες αυριο?

Με κατακουρασαν... :( Αντε πια... :ohmy:

Εχω και ωραια ιδεα για μελιτζανες για οποια ενδιαφερεται.. ;)

Τις κοβουμε κατα μηκος λεπτες φετες, τις βαζουμε σε λαδοκολλα στον φουρνο με λιγο λαδακι και μετα καταψυξη για τον χειμωνα για μουσακα κτλ.

Ιφιγενεια αντε βαλε μπρος γρηγορα μη μενεις στις σκεψεις...!!! :P

Να κανεις αδερφακι για τον Κωνσταντινο σου...!!!

3 χρονια γαμου...? Να ζησετε ευτυχισμενοι για μια ζωη κοριτσαρα μου..

Αν περναει ο καιρος λεει... σαν αστραπη.. :blink:

Εμεις παντρευτηκαμε 17 Μαιου του 2008 και μου φαινεται σαν χθες...

Καμια φορα σκεφτομαι πως θα ειμαστε μετα απο λιγα χρονια..

Παντα ελεγα πως ηθελα 3 παιδακια, αλλα προς το παρον μου φτανει η Αναστασια!!! (ταρζαν)...!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αγγελικη μας εχει βαλει τα γυαλια ο Ιασωνας με τις... εκλεκτες προτιμησεις του στο φαγητο... Αυγο........?

Τα περισσοτερα κανουν "μπλιαχ"....!!! Μπραβο στο παλικαρι μας!

Αμα εχει ορεξη το παιδι εχει.. παει και τελειωσε..αμα τρωει σαν την μυγα.. χανεις τη μπαλα... :S

Κοριτσαρες μου παω να απλωσω και επιστρεφω...

Αν ειναι καμια σας εδω...

Φιλια :kiss:

Κοριτσαρες μουουουουου!!!!!!!ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!!!!!!!!Φρεσκια,ανανεωμενη κ μαυρισμενη :woohoo: επιτελους,μετα απο 2 χρονια!!!Μου λειψατε βρε!!!!!!

Τι μου κανετε???Ελπιζω να μου ειστε καλα κ εσεις κ τα ζουζουνια σας!!!!!!!!!!!!Μολις βρω χρονο θα κατσω να σας διαβασω!!!

Αχ απο που να αρχισω!!!Επιστρεψαμε σημερα το πρωι,ηταν τελικα 2-3 μερες παραπανω οι διακοπες μας απο το προβλεπομενο!Περασαμε πολυ ωραια !!!!Εχω κανει πληρη αποτοξινωση απο την τεχολογια...τv,ιντερνετ,κινητα,ραδιοφωνα...δεν εχω ιδεα τι εχει γινει στον κοσμο τις τελευταιες 20 μερες!!!

Τσαμπα αγχωνομουν για τη μικρη!!!Η ζουζουνιτσα μου ηταν πολυ καλη κ προσαρμοζοταν τοσο ευκολα που δε το πιστευα!!!Στα καραβια,στις θαλασσες στα βουνα :laugh: ...ολα μια χαρα!!Ακομα δε το πιστευω!!

Αρχικα πηγαμε μια βδομαδα Καλυμνο κ μετα στο χωριο του αντρα μου στη Θεσπρωτια!

Η μικρη στο καραβι μια χαρα,ειχα παρει φρουτα κ το μιξερ κ εφαγε κ μετα κοιμηθηκε στο παρκο μεσα στη καμπινα,σαν πουλακι το μαναρι μου!!

Με τη θαλασσα στην παραλια την 1η μερα....δε μπορω να σας περιγραψω ενθουσιασμο!!!!Απο την 1η στιγμη τρελλαθηκε :woohoo: :woohoo: !!!!Με τη θαλασσα,την αμμο,τα κουβαδακια,τα παιδακια...με τα δε κυμματακια ηταν πανευτυχης!!!Δε το πιστευα!!!Την πηγαιναμε μετα τις 6 το απογευμα κ ηταν μια χαρα!Εγω με τον αντρα μου καναμε κ κατι πρωινα μπανια οι 2 μας(πως αλλιως θα μαυριζα :P )κ την κραταγε η μανουλα μου!

Το μονο θεμα που ειχαμε ειναι οτι ,οπως κ στο σπιτι, με το ζορι κρατιεται ξυπνια μεχρι τις 9 το βραδυ κ ετσι δε μπορουσαμε να την παμε πουθενα να κατσουμε λιγο πιο αργα ολοι μαζι!!Ενα βραδυ που το επιχειρησαμε να την παρουμε μαζι λιγο πιο αργα ηταν σα δυστυχισμενο το αγγελουδι μου,ειχε τη πιπιλα κ το μαξιλαρι αγκαλια κ προσπαθουσε ματαια να βολευτει στο καροτσι...μετα απο αυτο δε την ξαναβγαλαμε βραδυ!Εμεις με τον αντρουλη μου ξεπορτιζαμε τα βραδια ειναι η αληθεια :P !!Να'ναι καλα η μαμακα μου που ολη την ωρα μου ελεγε οτι ηρθε μαζι μας για να ευχαριστηθει τη μικρη!!

Για το χωριο ταξιδεψαμε βραδυ(φυγαμε 4 κ φτασαμε 9)κ ευτυχως κοιμοταν σχεδον σε ολη τη διαδρομη ,οπως ηλπιζα ;) !!Εκει ηταν κ τα ξαδερφακια της(3 και 6 ετων)κ ηταν μεσα στην τρελλη χαρα και......ΝΑΙ!!!!!ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Στις 21 Αυγουστου το κοριτσακι μου εκανε τα 1α της βηματα :):) !!!Μου φαινεται τοσο χαριτωμενη κ αστεια!!!!Τη βλεπω ορθια να περπαταει(καλα μη φανταστειτε κ πολυ συχνα!!Αμα την βαζουμε εμεις κ καμια φορα αμα ξεχνιεται απο μονη της)και μου φαινεται περιεργο!!Κανει καμια 15αρια βηματα αλλα πρεπει να εισαι κοντα της!!!!

Το αρνητικο που παραμενει ειναι οτι ακομα δε πινει το βραδυ ουτε σταγονα γαλα...βλεπει το μπιμπερο με το γαλα το βραδυ κ ουρλιαζει :( ...το πρωι βλεπει το ιδιο μπιμπερο κ φωναζει μαμ,μαμ,μαμ, μεσα στην τρελλη χαρα :blink::blink::blink::blink: !!!!!

Γενικα εχει μειωσει ολο το καλοκαιρι τις ποσοτητες που ετρωγε σε σχεση με το χειμωνα αλλα λεω πως ειναι λογω ζεστης!!Το καλο ειναι οτι τρωει πολλα φρουτα,μπορει κ 2 φορες τη μερα(αφου πινουμε γαλα μονο 1)!Τρελλαινεται για μπανανες,νεκταρινια,αχλαδια,βερυκοκα,βανιλιες,συκα,δαμασκηνα.... :P !!Μου μοιασε σε αυτο ευτυχως,ετρωγα κ στην εγκυμοσυνη πολλα φρουτα!Με το γιαουρτι εχουμε παλι ενα θεμα αλλα το παλευω ,ειναι με τα κεφια της!!

Τα δοντακια μας παραμενουν μονο 2 :huh: !!!Νομιζω πως εμεις πρεπει να εχουμε τα πιο λιγα στην παρεα ε??

Τι αλλο εχω να σας πω?Δε θυμαμαι.....

Α!!Εχω αγχωθει κ με τη βαφτιση...ειναι στις 19 Σεπτεμβρη κ πρεπει να αρχισω να μοιραζω τα προσκλητηρια,να παω απο το μαγαζι που θα γινει το τραπεζι,να κανω κατι τελευταια ψωνια κ αλλα πολλα...αχ περασε ο καιρος!!!Το ονομα δε το συζητησαμε καθολου να πω την αληθεια αλλα Αφροδιτη μου φαινεται θα ειναι...θα μιλησουμε αυριο με τον αντρα μου ετσι για να ξερω τι μου γινεται!!Μη γελατε!!!!!!Οποιος μας ρωταγε λεγαμε "εκπληξη,στην εκκλησια!"...oυφ!!Τελοσπαντων!Ποτε δε ξερεις...η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!!

Αχ σας ζαλισα!!!!!!!!!!!!Σας καληνυχτω να παω να την πεσω γιατι ειμαι πτωμα!!Εχω να κοιμηθω απο προχθες!!!Μολις χαλαρωσω λιγο θα σας διαβασω κ θα σχολιασω!!

Φιλια πολλα σε ολες!!!!!Κωνσταντινουλα μου,Καρολ,Χυσα,Κατερινακι,Φανουλα,Αγγελικη,Δωρα,Ιφιγενεια,Αννουλα,Ζαιρα,Μυρτω...κ οποα αλλη ξεχναω :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Καληνυχτα!!!

Καλως μας ηρθες Στελλιτσα! Χαιρομαι που περασατε ομορφα στις διακοπες σας και που δεν ταλαιπωρηθηκατε με καραβια και αυτοκινητα...

Θα σου παρει ωρες να διαβασεις ολα αυτα που γραφαμε οσο ελειπες!

Θα ηθελα λοιπον να διαβασεις πρωτα απο ολα αυτο... :)

aggeliki 30 έγραψε:

Αγαπητη Στελλα/little angel,

Λαμβανω την τιμη να ζητησω το χερι της πανεμορφης (οπως λεγεται απο την παρεα) κορουλας σου μπεμπας (αποφασισατε ονομα βρε?), για λογαριασμο του μονακριβου γιοκα μου Ιασωνα, μιας και ο ιδιος δεν μας εκανε ακομα τη χαρη να μιλησει ή να γραψει... :silly:, για να το κανει μονος του, ως γνησιος λεβεντης αντρας που ειναι!

Αναμενω φωτογραφια της πολυποθητης νυφης αν φυσικα με θελεις για συμπεθερουλα σου και τον Ιασωνα για γαμπρουλη σου... Ρωτα και την κουκλα σου φυσικα αν τον θελει, μην εχουμε τιποτα παρατραγουδα... Αυτουνου του καθαρματος (του Ιασωνα), δεν του πεφτει λογος οπως καταλαβαινεις εκτος και αποφασισει να σταματησει να ξυπναει τις νυχτες ψαχνοντας τα φουστανια της μανουλας του... Μεχρι τοτε θα κανει οτι του λεω εγω! Εντελως δικτατορικα!!! :P

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Στελλα, ξεχασα να ευχηθω καλα τρεχαλητα... και φυσικα να ειναι παντα γλυκα τα βηματα της στη ζωη!

Τα δοντακια θα φυτρωσουν μην αγχωνεσαι... ολα τους με 20 καταληγουν αρχικα. Αφου δεν ταλαιπωρειται, οταν ειναι η ωρα τους, θα ερθουν και ελπιζω να ειναι ανωδυνα!

Για τη βαφτιση παλι πως να σου πω να μην αγχωνεσαι? Εμεις που ουτε τραπεζι καναμε και ελαχιστους καλεσαμε στην εκκλησια... Ειχα φριξει!

Οσο μπορεις να εισαι ηρεμη και αν γινεται να βοηθησει καποιος δικος σου, ακομα καλυτερα...

Πλησιαζουν οι μερες... και δεν κουβεντιασατε ακομα για το ονομα!!! Η σκεψη σου για το Αφροδιτη καλη ακουγεται. Να δουμε τι θα πει και ο αντρας σου ομως...

Εγινε τις τελευταιες μερες μια συζητηση για κοριτσιστικα ονοματα. Αν χρειαζεσαι κι αλλες ιδεες ριξε μια ματια εδω... http://www.mammyland.com/index.php?opti ... itstart=20

Φανη, τι απλωνεις... τη μπουγαδα του στρατευματος? :P

Θα ξεχαστηκες μαλλον!

Ζορικη η κατασταση με το ταισμα της μικρης ε? Ωραιο αυτο με το πλυντηριο... Θα το δοκιμασω μολις ξανα-εχουμε ψαρι. Που ξερεις μπορει κατι να γινει...

Η ιδεα με τις μελιτζανες μου αρεσε... Οι μελιτζανες παλι οχι και τοσο!

Για τις ντοματες που ρωτας, εγω θα τις επλενα καλα και θα τις ελιωνα στο multi ολο με τη φλουδα. Αυτο μου αρεσει πολυ... οχι η κουραστικη διαδικασια φυσικα αλλα το να εχεις καθε στιγμη φρεσκια σαλτσα απο σπιτικες ντοματες! Μεγαλη νοστιμια και σιγουρα ευκολια!

Νυσταζω και φοβαμαι να κοιμηθω γιατι σιγουρα παρτυ θα εχουμε και αποψε... Χθες, το πηγαμε με μικρα διαλειμματα απο τις 3.30 μεχρι τις 8.00 το πρωι...

Οποτε κοιμαμαι και ξαναξυπναω πολλες φορες, με δυσκολια συγκρατω τα νευρα μου, ασε την ταχυκαρδια καθε φορα που πεταγομαι απο το κρεββατι! Το να μενω παλι ξυπνια ολη τη νυχτα καλο ειναι για τον Ιασωνα γιατι αφου ειμαι εγω ηρεμη τον υσηχαζω και τον ξανακοιμιζω κι αυτον πιο ευκολα, αλλα η μερα που ξημερωνει δεν περναει με τιποτα. Σιγουρα εχω πονοκεφαλο, οι καφεδες για να παραμεινω ξυπια χειροτερευουν την κατασταση και γενικα περιφερομαι σαν το φαντασμα... Χαααλια!

Τι να τον κανεις ομως? Δε θα φυτρωσουν πια αυτοι οι τραπεζιτες? Που θα παει...

Τελικα θα ξαπλωσω και οτι γινει... δεν αντεχω αλλο! Καληνυχτα και πολλα φιλακια :kiss: σε ολες τις μαμαδες και φυσικα τα παιδακια!

kαλημερα Στελλα καλως μας ηρθες :kiss: χαιρομαι που περασατε τελεια :cheer: κ μπραβο στην ζουζουνα σου που περπατησε :) εμεις τα ιδια αρχισε κ σηκωνεται αλλα φοβαται κ μολις παει να κανει ενα βημα φωναζει :P με το γαλα επισης τα ιδια καθε βραδυ θελουμε πανω απο μιση ωρα για 150γραμ...κ το πρωι ενω κανει σαν τρελος για το μπουκαλι στα 100 γραμ θα κανουμε ενα διαλειμα κ αν εχουμε κεφι θα το πιουμε ολο ;)

η προταση για το συμπεθεριο δικη μου ;) κοιταξε να το σκεφτειτε σοβαρα :P

επισης σου εχω ξαναπει πως το Αφροδιτη μια χαρα ακουγεται ;)

Αγγελικουλα....την μερα ο μικρος δεν κοιμαται; προσπαθησε τις ωρες που κοιμαται αυτος να ξεκουραζεσαι κ εσυ αλιως πως αντεχεις; :huh:

κοριτσια φευγω θα παμε παιδιατρο να δειξουμε αποτελεσματα κ μαλον θα γυρισουμε απογευμα ;) καλημερα σε ολες καλες δουλιες :kiss:

καλημέρα αγάπες

Στελλίτσα μου καλως όρισες..... :woohoo: :woohoo: χαίρομαι που όλα πηγαν τόσο καλα...εχεις πολυ βολικο παιδι.... :):) εμας αν διαβασεις μας παιδεψε λιγακι....Αφροδίτη τέλειο όνομα!!!!!! μακαρι να καταλήξετε εκει...μην ειναι και όλες Λυδίες.... ;):P:P άλλωστε το όνομα της θα ναι όνομα και πράγμα ;);)

αντε περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με το συμπεθεριο της προξενήτρας συμπεθερούλας μου...χαχα

Αγγελικούλα μου αχχχχχχχ πότε θα σταματήσουν τα βραδινα σου ξενύχτια....???????? μακαρι συντομα...εγω το ευχομαι...

Ντινούλα μου,Συμπεθερούλα μου,Δωρουλα ,Φανουλα,Ιφι,τι μου κανετε?

εμεις χθες λειπαμε με την κοράκλα μου δυο ωρες!!!!!!! :woohoo: :woohoo:πήγαμε σε δυο κούνιες παρακαλω.... και φυσικα επισκεφτήκαμε τις αγαπημένες μας πάπιες... :P:P ειχαμε καιρο να πάμε...εννοείται ότι υπήρξε διάλογος!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :laugh: :laugh: απο την μικρή μου παπένια...να λεει ...πα πα πα...τις έδειχνε ,γελαγε και μετα ανταποκριση απο αυτες ....αν και ηταν σχετικά κοιμισμένες....επρεπε να βγαλω βιντεακι...αλλα την χαζευα ....

και εδω και δυο μερες ...καθεται επιτέεεεεεεεεεεελους μεσα στην μπανιερα.... :woohoo: μεχρι πρότινος την πλεναμε απλά όρθια... :laugh: :laugh:

σας φιλωωωωωωωωωωωωω :kiss::kiss:

Χρύσα μουυυυυυυυυυυυ ελπίζω να περνάτε τέλεια και να κοιμαστε τα βραδια....

μας λειπεις ήδη... :(:( ποιον θα χαζευω που γραφει οπως και εγω τρωγοντας τους τόνους και καμμια φορα αν πειναμε πολυ και κανα συμφωνο εεεεεεεεεε? :P:P ποιος θα μας διηγηθει ταρζανιες...?φιλια απο λυδιακι και καρολινακι.....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...