Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Ax Φανη μου Τζαμπα κ αδικα ταλαιπωριοταν η καημενουλα τοσες μερες, γι αυτο δεν της περνουσε,παλι καλα την πηγε σε αλλη εστω κ τωρα.Ευχομαι να συνελθει γρηγορα....

Τελικα κοριτσια πρεπει να παιρνουμε κ δευτερη γνωμη οταν δεν υποχωρουν τα συμπτωματα ολο αυτο αποδεικνυεται....καλο σας μεσημερι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

koριτσακια μου καλο απογευμα....εδω ειμαστε κ εμεις.... :cheer: αν κ ταλαιπωρηθηκαμε λιγακι σημερα ευτηχως ολα καλα :cheer: ελπιζω τουλαχιστον ;)

λοιπον σημερα πηγαμε για αιμα κ ουρα....η μανουλα πιο σωστη αυτη τη φορα κυρια :P βλεπετε το εχω ξεπερασει πλεον το σοκ :P κ ο μικρος εκει με λιγα κλαματα συνεργασιμος....ελα ομως που δεν ελεγε να κανει τσισα :huh: ξεκιναμε απο τις 7μιση απο εδω ειναι κ καποια διαδρομη μεχρι να παμε ως εκει...τον ειχα πλυνει με μπεταντιν οπως ειχαμε πει νηστικος χωρις γαλα, παμε δινει αιμα τσισα γιοκ :ohmy: περιμενουμε τον ταιζω περνα λιγη ωρα τιποτε....του αλαζω σακουλακι ξανα αναμονη παλι τιποτε... :huh: μας λενε θα φυγετε γιατι πρεπει ξανα να πλυθει κ ολα παλι απο την αρχη...φευγουμε κανουμε κατι μικροψωνια κ λεμε ας παμε στην αδερφη μου να τη δουμε :) περνω κ ενα μπενταντιν καινουργιο φρουτοκρεμα κ ολα τα σχετικα κ παμε....τον ξανακανω μπανιο τρωει κ μαντεψτε κατουραει κ εχει ξεκολησει το αυτοκολητο :woohoo:

αντε ξανα παλι μπανιο κ δωστου νερακι με το ζορι τιποτε... :huh: μας επιασε μεσημερι ετοιμαδσα κατι να φαει κοιμηθηκε κ κατα τις 3 λεω τελευταιο αυτοκολητο μια προσπαθεια ακομη κ μετα απο δευτερα......κοριτσια ευτηχως κατουρησε :cheer: κ ηταν τετοια η χαρα μου που φωναζα σαν χαζη μπραβο αγορι μου :kiss::kiss:

ξερω σας ζαλισα ουτε εκθεση να εγραφα αλλα ηταν ζορι να ερθουμε σπιτι κ να ξαναπαει με στη ζεστη ο αντρας μου παλι εκει ;)

εριξα μια ματια απο την αδερφη μου σ'αυτα που γραψατε ;) κατι για δαγκωματα ειδα συμπεθερουλα μου κ οδικος μου αρχισε κατι τετοια

κ συνεχιζω....

Φανη κοριτσι μου περαστικα σας τι να πω τωρα για την παιδιατρο κ ταλαιπωριοταν το κοριτσακι σου τοσο καιρο :angry:

zaira κ εμενα ειναι μαμακιας αν του πω εφυγε η μανουλα κλαιει κ απλωνεται προς τα μενα :P

Χρυσα κ εμενα ειναι μερες τωρα που προσπαθει να μπει στο μπανιο στο τσακ τον προλαβενω μπουσολωντας ακομη αλλα δεν ξερω κατι του κινησε την περιεργεια :P

Αυριο εχω επετειο κλεινουμε 11 χρονια γαμου πως περασε ο καιρος :P κ ενα προγραμμα σουπερ πρωι βαπτιση ξεδερφης κ απογευμα γαμος ανιψιου οποτε θα μας χασετε :P καλο σ/κ σε ολες μακια :kiss::kiss::kiss:

Επιτελους κοιμηθηκε η μικρη..

Τι ταλαιπωρια θεε μου ολη νυχτα κι ολη μερα σημερα... :(:(:(

Ο πυρετος ολη μερα σταθερος 39,5.. κοντεψα να τα "τιναξω"... :(

Τωρα της εβαλα θερμομετρο και εχει 37.. ουφ..

Αλλα δεν προκειτε να κλεισω ματι.. Πανω απ το κεφαλακι της θα ειμαι

ολη νυχτα... Φοβαμαι πολυ τον πυρετο.. Τον θεωρω "υπουλο".. :S

Χρυσα μου , την ειχαμε παει στην παιδιατρο στις 3 Αυγουστου...

Λεει, το μωρο δεν εχει τιποτα. Απο τις μυξες εκανε βηχα..

Βγαζει δοντακια γι' αυτο..

Ο βηχας επεμενε μαζι με εμμετο (sorry) και την ξαναπηγαμε..

Παλι τα ιδια μου ειπε.. :angry::angry:

Αν ειναι δυνατον....!!!! :angry::angry::angry::angry::angry:

Σημερα την πηγαμε σε μια αλλη παιδιατρο που καημο ειχα να την εξετασει γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα σχολια..

Το μωρο εχει φαρυγγιτιδα λεει γι' αυτο ανεβασε τοσο πυρτο.

Μας εδωσε αντιβιωση για 10 μερες (amoxil)..

Καρολινακι μου, ευχαριστω κοριτσαρα μου για το ενδιαφερον σου..

Οντως τα χω παρει πολυ ασχημα με την ανοητη..

Να μου φιλησεις το γλυκουλι σου... :kiss:

barbie πολλες φορες εμπιστευομαστε λαθος ανθρωπους και τους ακολουθουμε πιστα λες και ειναι θεοι..

Μια δευτερη γνωμη τις περισσοτερες φορες βοηθαει (καλη ωρα) ;)

Αχ βρε Κατερινακι μου... τι τραβηξατε πρωινιατικα?

Μαλλον θα τον ενοχλουσε γι αυτο δεν εκανε τσισακια! :P

Ευτυχως ολα καλα!!! :)

Χρονια πολλα!!!!!!!

Να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!!

11 χρονια γαμου εεεε????

Τι τελεια!!!

Εμεις ειμαστε ακομη στα 2 χρονια και 3 μηνες... :S:S:S:S:S:S

Αλλα τσιλιμπουρδιζαμε απο παιδια... :P (20 εγω.. 23 ο αντρας μου)!!

Βρε πως περναν τα χρονια.... χαμπαρι δεν περνεις! :(

Βρε κοριτσια που πηγατε ολες?

Φανη μου, ευχομαι να εχετε μια ηρεμη νυχτα κ να μην ξαναανεβασει πυρετο η Αναστασια, φανταζομαι ολη μερα τι λουκι περασες..Ο πυρετος ειναι απο τα πραγματα που φοβαμαι παρα πολυ στο παιδι.Καλα θα κανεις κ θα την προσεχεις τη νυχτα αν κ πιστευω πως αν ανεβασει θα ξυπνησει, αλλα πως να σε πιασει υπνος δικιο εχεις.

Κατερινα τι τραβηξατε κ σεις σημερα, επιδη μαλλον κατι μου ξεφυγε αν θες πες μου γιατι κανεις αυτες τις εξετασεις στον μικρο σου, τι επαθε;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ...ΕΠΕΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΔΗΛ ΑΠΟ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΕΛΕΙΑ..ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΗΛ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑ ΜΕΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΗΘΕΛΕ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΧΩΡΙΣΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΣΟΥΡΤΟΥΚΟΣ ΑΠΟ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΑΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ..ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΤΣΕΣ ΜΑΣ..ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ?ΤΡΤΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΧΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΞΕΘΑΡΕΥΑΜΕ ΜΕ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΕΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΣΤΟ 424 ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟΝΧΑΣΑΜΕ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ.ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΛΛΑ ΓΡΑΨΑΤΕ 30ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ...

ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΖΑΝ...

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΧΩ ΠΑΙΡΝΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΠΟ 9 ΕΥΡΨ ΕΩΣ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΕΧΨ ΠΑΡΕΙ..ΟΠΟΤΕ ΑΔΦΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΑ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΛΕΜΕ ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΝΤΑΝΤΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥΦ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ.ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΣΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΟΠΥΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΚΟΥ ΤΖΑ ΛΕΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΚΑΛΜΑΚΙ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΙ 19 ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑ..ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΙΛΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.

ΤΩΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΟΥΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΙΝΟΥΜΕ ΠΑΘΑΙΝΩ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΓΕΛΕΑΕΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ...ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΒΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΟΝΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΣΥΧΟΣ ΟΠΟΤΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

ΖΑΙΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΗΡΓΟΡΑ.ΤΙ ΕΠΘΑΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ...ΑΝΤΙΤΕΤΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙ ΚΑΛΛΥΜΕΝΗ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...

ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ 26 ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ..ΤΟ ΜΑΝΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ?ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Που εισαι βρε Ιφιγενεια?

Μας ελειψες κοριτσαρα μου!

Επιστρεψατε απο διακοπες με γεματες μπαταριες ε? Τι καλα!!!

Ο Κων/νος ζωηρευει και τρεχειιιιιιιι.......!!!!

Μια απ' τα ιδια.. Και η Αναστασια καταενθουσιασμενη με την καινουργια

ανακαλυψη...!! ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ-ΤΡΕΞΙΜΟ...!! Και η μαμα απο πισω μες στο

αγχος μη φαει το κεφαλι της σε κανα πλακακι-γωνια, περτα κτλ... :laugh:

Το μαντου εμεις θα το κανουμε 15 μηνων..

Οσο για το "ενιααααα' :laugh: :laugh: ωραιο μου ακουγεται!! :laugh:

Εμενα αν την ρωταν πως λενε την μαμα .. λεει "νι".. :laugh: :laugh:

Κοριτσαρες μου τι κανετε αλλο?

Εμεις δοξα το θεο σημερα ειμαστε χωρις πυρετο.. μεχρι 37,8 ανεβασε..

Η νυχτα ηταν πολυ δυσκολη.. Εβηχε και εκανε εμμετο.. την ειχαμε μαζι μας στην κρεβατοκαμαρα για να την ελεγχουμε.

Τωρα κοιμαται το καημενο.

Θα την βγαλω καμια βολτα μετα μπας και την ταισω τιποτα γιατι εχει να φαει απο χθες το απογευμα.. δεν ανοιγει το στομα για τιποτα αλλο, εκτος απο νερο...

Φευγει και η φιλη μου Κρητη αυριο και δεν θα μπορεσω να την δω.. :(

Το βραδυ μας εχουν τραπεζι απο την θεατρικη ομαδα που παιζει ο αντρας μου αλλα παλι μεσα θα μεινω.. Χαλαλι για το μωρακι μου..

Σαββατακι κοκονες μου και ολες φυγατε σε παραλιες εεε!!

Να περνατε καλα!! Φιλια πολλαααααααα :kiss::kiss::kiss::kiss:

Τι μου κανετε κουκλες?

Ειμαι κι εγω εδω...

Με "πεθερα" στο σπιτι αλλα γενικοτερα καλυτερη κατασταση με τα γνωστα μου προβληματα με το Γιωργο... Μαλλον η μανα του επεδερασε θετικα σ' αυτον ή ισως το οτι υπεκυψα και συμφωνησα να ερθει ενω τα νευρα μου ειναι κροσσια και δεν ανεχομαι πια τιποτα.

Τα μεταμεσονυχτια παρτυ με τον Ιασωνα συνεχιζονται!!! Καθε νυχτα ξυπναει απο 3 εως 6 φορες και τη μια απο αυτες, την τελευταια συνηθως μενει ξυπνιος τουλαχιστον για μια ωρα... που θα παει αυτη η βαλιτσα δεν ξερω!!!

Το βιβλιο που παραγγειλα για να βοηθηθω να τον πειθαρχησω στο θεμα του υπνου οσο πιο σωστα και ανωδυνα γι ολους γινεται, ακομα δεν εχει ερθει. Θα ειναι διαθεσιμο απο τι 24/8 και μετα και στο μεταξυ η υπομονη μου εξαντλειται...

Χθες καναμε αποκαθηλωση στο μισο σπιτι γιατι η κατασταση με τα σκαρφαλωματα του γινεται ολο και πιο επικυνδινη! Ανεβαινει παντου... Ξεκινησε εδω και λιγες μερες απο τον καναπε και τωρα πια δεν υπαρχει τιποτα που να μην καταφερνει να ανεβει. Το κατεβασμα ειναι το επικινδυνο. Κανει ενα βημα στο κενο και οποιον παρει ο χαρος... Το οτι δεν εχουμε φτασει ακομα στο νοσοκομειο για ραμματα ειναι πραγματικα τυχαιο γεγονος. Δεν παει να του εχω δειξει 200 φορες πως να κατεβαινει για να μη σπασει το κεφαλι του... δεν τον νοιαζει! Το μονο ενδιαφερον πια γι αυτον ειναι το ποσο ψηλα μπορει να φτασει... Οσο για το κατεβασμα, αν υπαρχει καποιος να τον πιασει στον αερα την ωρα που πεφτει απο το τραπεζι, εχειν καλως, αν οχι κατι μαλακα παιχνιδια, τα μπαρατσακια της θαλασσας, τα αρκουδακια εχουν σωσει την κατασταση!

Διαβασα τα εργα του Χριστοφορου, Χρυσα... πολυ γελιο! Βεβαια αν τα τζαμια μου και ο καναπες μου ηταν πασαλειμενα με ταχινι, δε θα γελουσα καθολου! Η ενασχοληση με τα σκουπιδια και τις βρωμιες, δεν μου ειναι καθολου αγνωστα... Αυτο που εκανε το αλλο παιδακι βεβαια με το πιγκαλ, ο δικος μου δεν το εχει κανει ακομα... Το περιμενω ομως!

Φανη, πολυ καλα εκανες και αλλαξες παιδιατρο... ειναι κριμα που το παιδακι ταλαιπωρηθηκε ετσι αδικα! Περαστικουλια ευχομαι και να της δωσεις πολλα φιλακια και απο μενα και απο τον Ιασωνα, που πλεον μας κανει τη χαρη ποτε-ποτε να μας κανει "μα" στο μαγουλο ή οπου βρει, χωρις δαγκωμα!

Ειχαμε κι εμεις μια γαιδαρα και εντελως αδιαφορη παιδιατρο οταν πρωτοηρθαμε στο Μεσολογγι και την αλλαξαμε μετα απο 3 επισκεψεις. Το παιδι ειχε βηχα και καινουρια δοντια και επρεπε να της πω εγω να του κοιταξει το στομα, το λαιμο, να τον ακροαστει... Με τον καινουριο ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Προσεχει πολυ το μικρο μου στην εξεταση, του κανει παιχνιδια και γενικα τα βρισκουμε.

Για τα κουνουπια και τις εγκεφαλιτιδες εχω ακουσει κι εγω... δεν ασχοληθηκα πολυ ομως γιατι ετσι κι αλλιως εχω ψυχωση με τον πολεμο των κουνουπιων και εχουμε σωθει με τα παιδικα αυτοκολλητα cerotto (cer8). Του κολλαω ενα στην μπλουζα στη πλατη και ενα στο καροτσι οταν βγαινουμε εξω και ειμαι σχετικα ησυχη. Αν πεσουμε σε φαση υγρασιας και υπαρχει σμηνος, τον πασαλειβω ολοκληρο με το πολυ-μισητο μου (λογω parabens) αφρο frezzyderm. Στο σπιτι τα γνωστα "αοσμα" υγρα στις μπριζες...

Τι αλλο?

Ιφιγενεια καλως ηρθες και παλι στη ρουτινα! Παραζωηρεψε και ο δικος σου ε?

Σιγουρα ολο και κατι θα ξεχασα... με συγχωρειτε αλλα γραψατε τοοοσα πολλα!

Φιλια σε ολες, παλιες και καινουριες... Ειναι η ωρα μας για βολτα!

Μπορει να ξαναμπω το βραδυ μετα το κοιμισμα του Ιασωνα.

Καλα... Οι ωρες που μπαινω ειναι απραδεκτες και δεν περιμενω να βρω καμια σας εδω, αλλα εσεις δε γραψατε τιποτα ολη μερα???

Ειστε καλα? Η κανενας φουρνος γκρεμστηκε?

Καλο ξημερωμα! :)

kαλημερα κουκλες καλη εβδομαδα σε ολες :)

Αγγελικη εδω ειμαστε μια χαρα απλα μετα απο μια μερα που γυρισαμε σχεδον ολη τη δυτικη μακεδονια, απο καστορια το πρωι το βραδυ μας βρηκε γρεβενα :P

την επομενη μερα ειμασταν αραχτη στον υπνο κ μαμα κ Παναγιωτης :lol:

περασαμε ομως τελεια ο μικρος εδωσε ρεσιταλ...εβλεπε τον μπαμπα του που δεν μπορουσε να τον παρει κ αλλο τοσο φωναζε :woohoo: τραβουσε τα μαλια μου την ωρα που χαιρετουσαμε το ζευγαρι :lol: τρομαξε ενα κοριτσακι στην ηλικια του περιπου, ηθελε να το πιασει κ αυτο φοβοταν :dry: κ γενικα ηταν η μασκοτ ολος ο κοσμος γελουσε μαζι του :P:P

εσυ τι νεα απο Ιασωνα; νομιζω τα μεταμεσονυχτια παρτυ συνεχιζονται;

Ιφιγενεια καλο χειμωνα κ σε σενα; :kiss: αν ερθεις προς τα εδω στειλε π/μ ;)

Φανη ευχομαι να ειστε πολυ καλυτερα σημερα :kiss:

Καρολινακι, Χρυσα, Ντινα, Κωνσταντινα μακια :kiss:

καλημερα αγαπες μου ....καλη εβδομαδα....τι μου κανετε?

το σαββατοβραδο ηταν λιγο δυσκολο....γκρινιαζε απιστευτα απο το απογευμα εκει που γελαγε και παιζαμε...εκλαιγε... και γυρω στις 1.30 ξυπνησε με ενα κλαμμα...απίστευτο :(:( δεν ηρεμουσε ουτε στην αγκαλια...ευτυχως που όταν της εδωσα το ντεπον με το ζόρι....δεν ανοιγε το στομα...λιγο μ ε την συριγγα λιγο με το κουταλακι...μετα απο λιγη ωρα συνηλθε....αχ αυτα τα δοντια...πόσο πολυ τα ταλαιπωρούν... :(:( αντε να βγουν σε όλα τα μωράκια γρηγορα και ανωδυνααααααααα....

Αγγελικουλα συνεχίζονται τα νυχτοπερπατηματα ε? ελπίζω να κοπούν σιγα σιγά....μου φαίνεται ότι Ο ιασωνάκος και μετα ο Ταζούλης μας πρέπει να τους κάνουμε νανιβουντου....χαχα :P:Pυπομονη κοριτσάκι μου....

Συμπεθερούλα μου καλα κάνετε και πάτε μεγαλες άτες...αφου δεν γκρινιάζει ο μικρός καλα να λες... ;)

και εμας μασκότ όπως έχω πει εδω και καιρό η νύφη σου... :P:P στην καφετέρια που είμασταν χθες....χαιρέταγε τις απέναντι κυρίες....και έλεγε γεια....καθαρα παρακαλω... :laugh: :laugh: και εγω καμάρι...σαν γνησια κουκουβα....

κορίτσια βρηκαμε κόλπο ....μακαρι να ξαναπιάσει.....την βγαλαμε απο το καροτσι της που γκρινιαζε και την βάλαμε να κατσει σε κανονικη καρεκλα...διπλα με μας...που και που της εδινα ενα ψιχουλάκι μιραντα μπισκοτακι...στο συνολο εφαγε το πολυ εναμισυ...αλλα λιγο απο δω λιγο απο κει...κατσαμε 45 λεπτα...μεχρι τωρα ουτε 5 δεν καθοταν ..ηθελε τατα...

Φανουλα ελπίζω σημερα να στε καλυτερα....

Ντινουλα,Στελλίτσα(γυρισατε????????),Χρυσα μου,Ζαιρα,Ενια!!!!!!!!!!!!(ιφιγένεια),Δωρούλα...και σε όλες τις υπόλοιπες ....πολλα πολλα :kiss:

Βρε κοριτσαρες μου..

Που πηγε η πολυλογια μας?

Εμεις που γεμιζαμε 144151617188 σελιδες σε μια μερα? :ohmy::blush:

Εμεις δοξα το θεο ειμαστε σουπερ!! Απυρετες και με πολλα κεφια!

Αυριο θα βγουμε αγορα να το γιορτασουμε.....!!!!

Καρολινακι μου σιγουρα απο τα δοντια ειναι αυτο το κλαμα και η γκρινια μες στην αγρια νυχτα.. παναγια μου τι τραβαμε τα καημενα.. και να μη μπορουν να το πουν... :(:(:(:(:(:(

Σκεψου... λιγο το κεφαλι μας ποναει και χαλαμε τον κοσμο.. :S

Εγω τις δινω dolal σιροπακι οταν την βλεπω πολυ ανησυχη..

και της λεω οτι ειναι "κοκο" και της λεω "μιαμ-μιαμ" θα το φαει η μαμα..

και απλωνει το χερακι να το παρει... κουταβακι.. :)

Κατερινακι μου γλυκο με τον ομορφο παιδαρο σου παλι βολταριζες σουρτουκα? Καστοριααααααααα...!!! Τελειααααα!! Πηρες γουνα? :P:P:P Παντοφλακια για τον Παναγιωτη? :P:P:P:P

Ποσα χρονια εχω να παω... :(:(:(:(

Περασατε καλα ε... χαιρομαι παρα πολυ.. :kiss:

Αγγελικη μου , σ΄αφησαμε ολομοναχη οι γαιδαρες... :P

Ο αφρατομικρουλης τι κανει?

Σκεφτομαι τα σκαρφαλωματα που λες.. και μονο στην ιδεα τρομαζω...

Κοριτσαρες σας αφηνω... παω να κανω κανενα απλωμα τωρα που φυσαει να στεγνωσουν..

Φιλια πολλαααα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΦΗΣΤΕ..ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΗΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΨΥΞΗ..ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ ΗΣΟΥΝΑ Ε?ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΝΑ 20ΗΜΕΡΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΟΞΙΑ(ΕΥΗ)ΑΠΟ ΤΣΟΤΥΛΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΕΝΕΤΟΝ ΠΗΡΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΚΑΝΑ 2 ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΚΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΥΤΖΑΜΟΥΛΕΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΘΑ ΒΡΩ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΠΟΛΛΑ

Κουκλιτσες μου καλησπερα..........πως ειστε;Σας γραφω λιγο βιαστικα το νεο μου πεοβληματακι-θεματακι κ θελω τις γνωμες κ εμπειριες σας...

Λοιπον, Σαββατο πρωι πηγαιναμε σε μια βαπτιση σε μερος μιση ωρα περιπου απο δω που μενουμε λιγο πριν φτασουμε ο μικρος κανει εμετο κ βγαζει ολο το γαλα του,πρωτη φορα που εκανε εμετο στο αυτοκινητο,Σκεφτηκαμε μηπως κατι τον πειραξε η ζεστη ή ηταν τυχαιο.

Σημερατο πρωι παλι ξεκινησαμε κ στο τεταρτακι παλι τα ιδια,σας μιλαω για πολυ πραμα κ περιμεναμε 1 ωρα μετα το γαλα για να ξεκινησουμε.

Προβληματιστηκα παρα πολυ, τι αλλαγη ειναι αυτη....

Επειδη μενουμε σε χωριο για απο τοτε που γεννηθηκε τον εχουμε απο μικρο μεσα στο αυτοκινητο κ μαθημενο σε μεγαλες αποστασεις ποτε δεν εφτιαχνε εμετο, κ φαγωμενος κ μεσα στο αυτοικινητο τον ταίζα.Τι να σημαινει αυτη η αλλαγη;

Φοβαμαι πως θα μας το ξανακανει,σιγουρα δεν θα του δινω γαλα οταν ειναι να μπει στο αυτοκινητο αλλα φταει το γαλα αραγε;

Σορυ για την πολυλογια μου αλλα εσεις εχετε αντιμετωπισει κατι αναλογο;

Α κα το καρεκλακι του εγινε χαλια το καθαρισα οσο μπορουσα κ τωρα θα δοικιμασουμε με ειδικο αφρο,τι αλλο να βαλω;

ΚΑρολ, μου τι επαθε η παπενια περαστικουλια σας.....

Φιλακια σε ολες.......

ΦΑΝΗ26 έγραψε:

Καρολινακι μου σιγουρα απο τα δοντια ειναι αυτο το κλαμα και η γκρινια μες στην αγρια νυχτα.. παναγια μου τι τραβαμε τα καημενα.. και να μη μπορουν να το πουν... :(:(:(:(:(:(

Σκεψου... λιγο το κεφαλι μας ποναει και χαλαμε τον κοσμο.. :S

Εγω τις δινω dolal σιροπακι οταν την βλεπω πολυ ανησυχη..

και της λεω οτι ειναι "κοκο" και της λεω "μιαμ-μιαμ" θα το φαει η μαμα..

και απλωνει το χερακι να το παρει... κουταβακι.. :)

χαχα εχεις πλάκα Φανούλα .... :P:P μαλλον δοντάκι ηταν...καλε δεν ειχα δει καλα τις φωτο σου στο fb! η κοράκλα σου είναι μια κούκλαααααααααααααααα! :woohoo: :woohoo: ματαρες απίστευτες και όχι μόνο....τωρα ευτυχως ειναι καλυτερα η μασκότ μου!!!!!!!!!!!!! τρελαίνομαι να την λεω έτσι....στο τελος θα αποκτήσει πολλαπλή προσωπικότητα το παπί μου... :P:P την μια παπένια ...την αλλη Λυδιακι...την αλλη μασκότ....ουφ το χω ζαλίσει το παπι μου!

καλημερα κουκλες!!!!!!!!

τι κανετε όμορφες μανουλες με τα απίστευτα ,πανεμορφα,πανεξυπνα....και όχι μόνο...λιγα λεω...μωρακια σας?????? :laugh: :laugh:

Δωρούλα μου τι έπαθε μωλε ο μικρούλης? :dry::dry: μου φαινεται περιεργο γιατι αφου εχει συνηθισει τις αποστασεις απο πολυ μωράκι όπως λες...σορυ δεν ξερω να σε συμβουλεψω...απλα εύχομαι να μην ειναι τίποτα και να μην ξαναγίνει....μηπως τωρα που μεγαλωσε τον ζαλιζει η ζεστη? εμεις οταν πήγαμε με την παπενια στο Πορτο χελι...το κλιματιστικο την ειχε κουρασει και αρχισε και γκρινιαζε...οταν ανοιγαμε που και που το παραθυρο και εμπαινε καθαρος αερας και την δρόσιζε στο προσωπάκι την εβλεπες ανακουφιζόταν και γελαγε...

που ειστε όοοοοοοοοοοοοοολα τα υπόλοιπα κοριτσάκια?????απουσια θα βαλω!!!!! :laugh: :laugh:

Χρυσα μου που είσαι???? ανυπομονω να μαθω τις ταρζανιες του μικρου ταζούλη.....γιατι μην ξεχνιομαστε εχουμε και τον ταρζαν της Αγγελικούλας μας.... :P:P

Ντινούλι μου τι εγινε μωλε με το λαπιτοπι σου? ελπίζω να στο φτιαξουν γρηγορα....σας φιλω και τις δύο...περιμενω φωτο απο μαυρισμενη μανουλα και κορουλα.... ;);)

Συμπεθερουλα μου ,Στελλίτσα μου (ακομη διακοπουλες ειστε?)Ζαιράκι....πολλα :kiss::kiss:

Καλημνερα!!!!

Τι κανετε;;;;

σορυ που δεν σχολιαζω..δεν εχω διαβασει τιποτα..αυριο πρωι φευγουμε..και δεν εχω κανει ΤΙΠΟΤΑ...ξεχωρισα μονο τα πραγματα που θα παρουμε μαζι μας..και φυσικα το φαρμνακειο των διακοπως

Ξεκινισαμε παιδικο...δραμα η κατασταση...

Χτες εκλεγε με το που εφηγα και μεχρι που ηρθα..ηθεολε να παιζουν ολοι μονο μαζι του...σημερα δεν ηθελε να μπει καθολου...εν τω μεταξι του λεω..Χριστοφορε παμε παιδικο..και μου λεει πεντικο;;;;;...χιχιχιιχ

αχ σε καλο μας.

Τα πολλα πολλα φιλια μου κουκλες..παω να ετοιμασω βαλιτσα

kαλημερα κυριες μου :) εχω ενα σπιτι πανυγηρι κ ο μκικρος την επεσε για νανα ;)

Χρυσα καταλαβα αν δεν ασχολονται ολοι μαζι μου δεν παω πουθενα..χιχι :P καπως ετσι γινεται κ ο δικος μου αν δει παιδακια τα φωναζει κ πρεπει να ερθουν να μας μιλησουν ;) αλιως τσιριζουμε :P επισης καλες διακοπες :kiss:

Δωρα τι να σου πω κοριτσι μου κ εμενα μια φορα μονο εκανε εμετο στο αυτοκινητο :huh: ισως να εφταιγε κατι αλλο ;)

Συμπεθερουλα μου καλημερα φιλια στην παπενια, Λυδια, η οπως αλιως θες τελος παντων :kiss:

Κωνσταντινα φτιαξε το λαπιτοπι μας λειπεις ;):kiss:

Ιφι κανονισε να ερθεις για το πανυγηρι ;) θα βρεθουμε σιγουρα ;):kiss:

παω να τελειωνω καμια φορα μακια σε ολες :kiss::kiss:

Γεια σας κουκλες κι απο μενα... :)

Τα νυχτερια μας με τον Ιασωνα συνεχιζονται... εχουν μειωθει ομως πολυ σε συχνοτητα και διαρκεια! Απο 4-6 ξυπνηματα τη νυχτα ειμαστε πια στα 1-2. Και οι διαρκεια εχει αλλαξει πολυ. Αντι να καθεται μεχρι και 2 ωρες ξυπνιος, τωρα το πολυ μεσα σε 20 λεπτα εχει κοιμηθει. Για μενα ειναι προφανες οτι ημουνα εγω ο στοχος του και ταυτοχρονα η αιτια της αυπνιας του. Το παιδακι μου, οσο και αν το επαιζα οτι ειμαι καλα, καταλαβαινε τη στενοχωρια και την ταραχη μου και ειχε αναστατωθει πολυ. Ειναι μια βδομαδα πια που πηγαινα μονο εγω και οχι ο μπαμπας του οταν ξυπνουσε. Ετσι ηρεμησε σιγα-σιγα... κι εγω μαζι του!

Η πεθερα μου εφυγε χθες εσπευσμενα γιατι καποιος αλητης κοροιδεψε τη γρια (86χρονη) μανα της, οτι τον εστειλε ο Γιωγος να της δωσει χρηματα και της εφαγε 1.600 ευρω περιπου οσα ειχε στην τραπεζα. Πηγε να σκασει η γριουλα... Οσο και να της λεγαμε απο το τηλεφωνο να παει να αναψει κανενα κερι που δε τη χτυπησε, δεν τη σκοτωσε για να τη ληστεψει, ηταν απαρηγορητη και ελεγε καλυτερα να με σκοτωνε!

Δωρα, για τον εμμετο στο αυτοκινητο και ο δικος μου ποτε δεν ειχε προβλημα. Με την κοιλια τουμπανο καναμε ταξιδια... Εκτος απο το πρωι που ξεκινησαμε για τη βαφτιση του, που εβγαλε ολοκληρο το γιαουρτακι του και εγιναν ρουχα και καθισμα χαααλια!

Η ναυτια στο αυτοκινητο απο οσο θυμαμαι απο τον εαυτο μου δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει εξ' αρχης... Ποτε δεν ειχα προβλημα αλλα οταν πηγαινα στην Τριτη Δημοτικου ξεκινησε... Τοτε μου εδιναν δραμαμινη που ποτε επιανε ποτε οχι. Απ οσο θυμαμαι η ζεστη μαντα χειροτερευε την κατσταση. Το προβλημα σ' εμενα λυθηκε απο μονο του μεσα στα επομενα 2-3 χρονια και εκτοτε δεν ξαναζαλιστηκα ποτε.

Εχω ακουσει για κατι βραχιολακια νομιζω πως λεγονται sea band. Που δεν εχουν καποιο φαρμακο και λειτουργουν με την πιεση. Δεν ξερω ποσο αποτελεσματικα ειναι, αλλα δε χανεις τιποτα να τα δοκιμασεις.

Να, το βρηκα... http://www.paidikoskosmos.gr/index.php? ... &Itemid=26

Για το καθαρισμα του καθισματος... Δεν ξερω ποιο τυπο εχετε. Αυτο που εχουμε τωρα, οσο και το προηγουμενο, ειχαν τροπο να βγαζεις εντελως το υφασματινο μερος και να το πλυνεις. Ειχαν και χαρτακι με οδηγιες που ελεγε ή στεγνο καθαρισμα ή πλυσιμο στο χερι στους 30 βαθμους. Εγω παντα τα εβαζα στο πλυντηριο στο προγραμμα για μαλλινα με ελαχιστο απορρυπαντικο και μαλακτικο στους 40 και δεν επαθαν τιποτα. Ειδικα αυτο που εχουμε τωρα εχει πλυθει πολλες φορες ετσι. Νομιζω πως αυτο ισχυει για τα περισσοτερα καθισματα αυτοκινητου. Ριξε μονο μια ματια στο φυλλαδιο με τις οδηγιες για να δεις πως βγαινει, μη του κανεις καμια ζημια.

Χρυσα μου, πολυ με στενοχωρησες με αυτα που γραφεις για τον Χριστοφορο και τον παιδικο σταθμο... Εγω θα ξερω οριστικα αν μπορω να τον γραψω σε αυτον που θελω μεχρι τις αρχες Σεπτεμβριου. Ελπιζω να μην εχει και ο δικος μου τις ιδιες αντιδρασεις και φυσικα ευχομαι ο Χριστοφορακος σου να συνηθισει και να το ξεπερασει συντομα... Επισης ευχομαι καλες διακοπες! Θα σε χασουμε για λιγο ε?

Καρολινα, να μην ανοιγει το στομα ουτε για το πολυαγαπημενο του σιροπι το εκανε μια μονο φορα και μεσα στις επομενες 2 μερες εσκασαν μυτη οι 2 τραπεζιτες... Καποια μωρα ταλαιπωρουνται παρα πολυ με τα δοντακια... Δωσε στην κουκλιτσα πολλα φιλακια!

Α! και ο Ιασωνας ετσι μονο καθεται πανω απο 3 λεπτα καπου... μονο με ταισαμα ψιχουλακια μπισκοτο ή ψιχουλακια ψωμακι και τυρακι... Ειναι η μονη σιγουρη μεθοδος για μας!

Φανη τρομαζεις με τα σκαρφαλωματα ε? Και που να εβλεπες τα κατεβασματα-προσγειωσεις... Ειμαι πια σχεδον βεβαιη οτι ο Αγιος Ιασωνας ειναι θαυματουργος! Πεφτει παντα πανω σε μαλακα παιχνιδια! Χθες μειναμε ξεροι... Ηθελε να πηδηξει απο την πλατη του καναπε πανω στο στομαχι μου (ημουνα ξαπλωμενη στο πατωμα...) Κοριτσια τετοια ολοκληρη περιστροφη στον αερα Αφου εκανε την εναερια τουμπα, επεσε με την πλατη στην μοκετα και το κεφαλι του στην κοιλια μου... Δεν πονεσε καθολου. Ακομα δεν εχει ουτε ενα καρουμπαλο απο τοτε που ξεκινησε αυτες τις επικινδυνες μοδες... Ελπιζω πραγματικα να μην φτασουμε μια και καλη στο νοσοκομειο... αφου δεν εχει χτυπησει ακομα λιγο να πονεσει, δεν τον φοβιζει τιποτα και κανει ολο και πιο επικινδυνα πραγματα!

Κατερινα ζηλευω (με την καλη εννοια) τις εκδρομουλες σας... Καλοπερνατε βλεπω ε? Μπραβο ετσι ομορφα να περνατε παντα και να μη βαριεστε... Μπορει να βρεθειτε και με την Ιφιγενεια? Ακομα καλυτερα!

Εμεις παλι δεν προκειτε να παμε πουθενα διακοπες ουτε καν για ενα Σαββατοκυριακο. Εκτος και μετραει που αρχες Σεπτεμβριου θα παμε Αθηνα για δουλειες και κυριως για να δω το γυναικολογο μου για τις συνηθισμενες ετησιες εξετασεις... Ετσι, ισως να συναντησω κι εγω καποις απο εσας που μενετε Αθηνα...

Σας φιλω ολες! :kiss: Θα ξαπλωσω κι εγω κανενα μισαωρο πριν ξυπνησει ο μικρος ταρζαν... Εχει και μπανιο στη θαλασσα σημερα το προγραμμα!

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΣΕΣ ΦΕΥΓΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ε?ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ..

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΩΡΕ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΗΠΩΣ Ο ΙΑΣΩΝΑΣ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΑΕΙ?ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΠΑΝΙΑ.ΕΧΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΞΤΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΥΠΝΟ.ΚΛΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΛΑΙΕΙ ΑΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΗΘΕΛΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΑ ΑΦΗΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΕ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΑΡΙΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΠΕΦΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ Η ΚΑΤΡΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΖΑΝΗ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΟΛΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΥΡΩ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ 10 12 ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ

ΜΠΑΡΜΠΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΑΜΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΓΑΙΤΡΟ ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΖΕΣΤΗ ΜΕΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΕΜΕΤΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 Η ΚΑΙ 3 ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΚΑΙ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΟΤΑΝΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Η ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΩ

ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ

Γειας σας κοριτσαρες....!!! :kiss:

Τι κανετε? Τωρα μπορεσα να κατσω να σας γραψω...

Η μερα σημερα ηταν απιστευτα κουραστικη...

Πηγα δουλεια (το αισχος του αιωνα οπως καθε μερα.. :angry: ).. εφυγα κατευθειαν αγορα με την Αναστασια που μου εκανε τα νευρα κουρελια..(ηθελε "κακου" κατω δλδ να περπαταει μες στον κοσμο να την τσαλαπατησουν και να εχουμε ιστοριες.. και ο αντρας μου εσπρωχνε το καροτσι κι εγω ειχα απο το χερι την μικρη... ξανα δεν εχει...)

Μετα πηγαμε για καφε στον ξαδερφφουλη μας και εγινε το ελα να δεις..

12 μηνων αυτος η Αναστασια λιγο πιο μεγαλη...τον ξεπουπουλιασε...

Εκαναν ενα σπιτι ανω-κατω.. δεν ειμαστε για κοσμο.. :(:(:(:(

Καρολινακι μου γλυκο.....θα σε μαλωσω..... :P:P:P:P:P

Τωρα το πηρες χαμπαρι το τσαχπινομοντελο μου....? :laugh: :laugh:

Αχ και να ξερες αυτα τα γαλαζια ματακια τι πονηριες μου κανουν...!! :P

Αγγελικη... τι επαθε η καημενουλα η γιαγιακια... κριμα... :(

Οσο για τον Ιασωνα.. μπραβο το πουλακι μου....

Φυσικα εμεις ειμαστε αιτιες για ολα.. για τα κατορθωματα τους, τις αναποδιες τους, τις καλοσυνες τους... (μ' οποιον δασκαλο καθησεις...)

Χαιρομαι που τα πατε καλυτερα με τον υπνακο σας.. ειναι δυσκολη η νυχτα..το ζω καθημερινα και δεν θελω καμια μαμα να το περναει...

Κατερινακι μου, παντου τα ιδια... ενας χαμος σε ολα τα νοικοκυρια... με τα νινια να αλωνιζουν... θεε μουυυυυυυ.... με πιανει τρελα ωρες ωρες.. χαλαλι τους... :):)

Οι δουλεις ποτε δεν τελειωνουν... τα μωρακια μας, μας εχουν αναγκη..

Χρυσα μου καλη ξεκουρσαη και καλα να περασετε αγαπη μου...!!

Ιφιγενεια... ομορφοκοριτσο μου.. τι τελειες φωτο εβαλες στο φεις...και ο Κων/νος τι αστερι ....!!!

Καστορια ακουω και τρελενομαιιιιιιιιι..........!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγαπημενος προορισμος!! Και Νυμφαιο χειμωνα με χιονι... τελειαααα!!!

Τι ωραια μερη βρε κοριτσια... παραδεισος... και ριβερ παρτυ στο Νεστωριο... ολα μου λειπουν.. ολα... :(:(:(:(:(:(:(

Αντε ας μη γκρινιαζω....!! :P:P:P:P:P:P

Παω να ξαπλωσω γιατι ειμαι "γκολ".. :laugh:

Καλο βραδυ φιλια σε ολες..

καλησπερα κοριτσακια.............

Αχ πολυ εχω αγχωθει με το θεμα του αυτοκινητου κ νομιζω πως δεν πρεπει,ολοι μου λεν οτι ετσι θα παει απο δω κ περα αφου εκανε 2 φορες θα ζαλιζεται κ θα τον πιανει παντα,,,

Αγγελικη, ευχαριστω για το σαϊτ που μου στειλες, θα ρωτησω κ τον παιδιατρο..

ιφιγενεια, δεν νομιζω πωε ο εμετος του αυτοκινητου θα περασει με σιροπακι αλλα εννοειται πως θα ρωτησω τον παιδιατρο..<αυχαριστω παντως για την ανταποκριση...

Φανη καλη ξεκουραση...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ;;;

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕς...........

Δωρουλα μου... τι γαιδουρα που ειμαι... :P

Ξεχασα να σου απαντησω... :(

Μη σε αγχωνει το θεμα του αυτοκινητου κοριτσαρα μου..

Κι αν εκανε εμμετο 2 φορες αυτο δε σημαινει οτι θα κανει ΠΑΝΤΑ!

Μην ακουω χαζα... :) Ετυχε.. μπορει να ηταν παραφουσκωμενο το στομαχακι του.. μπορει να μη "γουσταρε" την βολτα ρε παιδι μου...!! :laugh:

Μια χαρα θα ειναι οι βολτες σας.. μη στεναχωριεσαι...

Δεν εχουμε τα ιδια κεφακια καθε μερα.. ετσι ειναι και τα μωρακια μας...

Καλη ξεκουραση.. Φιλια πολλα :kiss::kiss::kiss:

Σ Ευχαριστω Φανη μου σιγουρα την επομενη φορα δεν θα του δωδω γαλα πριν αλλα η αληθεια ειναι οτι ολη με αποθαρρυναν, θα δειξει την επομενη φορα...

Φιλια πολλα κ σε σενα κ καλη ξεκουραση..............

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...