Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Καλημερουδια Καριλινακι μου;;;

τι κανουν οι κουκλες μαμα και παπενια;;;;;

Δωρουλα μεχρι πριν απο δυο μηνες τον ειχε η μαμα μου..τωρα τον εχει η πεθερα μου..γλυνονω να τον ξυπναω βαρβαρα και να τον πηγαινοφερνω

Απο Σεπτεμβρη θα παει παιδικο.

ειναι σε φαση που εχει αναγκη να παιζει με αλλα παιδακι..να εκπαιδευτει σε καποια πραγματα πχ ΟΚ τρωει μονος του με τα χερια..που και που τρωει με το πιρουνακι του..αλλα γεννικα πιστευω πως μεγαλωσε ωσε να συναναστρεφετε με παιδι α..και οχι με γερους...φυσικα ειναι η μασκοτ της γειτονιας μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχ τι θέμα ανοίξαμε πάλι???????????

πολύ μου χάλασε η ψυχολογία....

τώρα πήρα τηλ και ούτε να με ακούσει δεν ήθελε, το έσπρωχνε το τηλ.

πάει το χασα το παιδάκι μου :(

Δωρούλα μου καλα πρεπει να ναι ...τωρα θα παρω να δω....χουζουρευε στις 8 που φευγα... και ελπίζω να την ξαναπεσε μετα...μεχρι τις 9κ... :laugh: :laugh:πολλες φορες το κανει αυτο...

πόσο θα θελα να μπω μεσα και να την ρουφηξω στα φιλια και να φυγω...αλλα αν το κανω παει ...μετα θα τσιριζει αν δει οτι την αφηνω απο την αγκαλια μου και και φευγω...

κοριτσια εχθες αρχισε και με δαγκωνε...τον πατερα της μα....καιεμενα ενω μου κανει μα...συνηθως της το λεω και το κανει....χθες ηρθε και μου εδωσε μια δαγκωνια στο μαγουλο.... με πεθανε...την εβαλα τιμωρια...και αφου την εβγαλα απο το παρκο...και καλα αυτη ειναι η τιμωρια...μου εριξε κατι πιο ηπιες ξοφαλτσες στο ποδι...γιατι αραγε?

Χρυσουλι μου!!!!!!!!!!!!!!! καλα ειμαστε και οι δυο!!!! απότιθα διαβασες στο τέλος θα μου λειπει κανα κομματακι απο το μαγουλο.... :laugh: :laugh: τι παιδι εχω εγω?????αυτο δεν ειναι παπί ....τιγρακι ειναι !!!!

Ζαιρα μου μην σκας βρε κοριτσακι μου ....ολο τ α μωρακια νομιζω ετσι κανουν....και εγω όταν την παιρνω τηλ...κανει οτι καουει λιγο και μετα φευγει...σπανια θα πει κανα ααααααααα...η κατι αλλο...ενω στους ξενους όταν μιλαω εγω...απιτει να της δωσω το τηλ.και πολλες φορες τους μιλαει...τωρα πες μου βγαζεις άκρη?????? εγω παντως όχι...χαχα

Ζαιρακι μη μασας...

οταν ειναι με γιαγια παπου..ο δικος μου ουτε να με φτυσει δεν γυρηζει.

καρολ και εμενα με δαγκωνει..αλλα εγω τον λεω μη κανεις σαν αγριμι...

Καλε η κουβαγιομαμα..να πω πως το παιδι μου δινει φιλακια..δηλαδη ανοιγει το στομα..και ακουμπαει το μαγουλο!!!

Χρυσα πολυ καλα νομιζω θα κανεις να το στειλεις στον παιδικο....θα ειναι καλυτερα κ θα παιρναει πιο ευχαριστα με τα παιδακια...ααχ κ μενα δινει φιλακι στο μαγουλο κανει μααα κ ακουμπαι το μαγουλο.....με παεθαινει!!!!!!!!!!

Ζαιρα εχουν δικιο οταν ειναι με τους παππαουδες μα γραφουν μην στενοχωριεσαι μικρο ειναι ακομη γι αυτο στα κανει αυτα...

Καρολ γιατι την εβαλες τιμωρια την καημενουλα...ναζακι ηταν η δαγκωνια νομιζω.....

Ο μικρος μου ξυπνησε πριν λιγο κ μολις ηπιε το γαλα του κ χουζουρευει κ απο οτι ακουω ζοριζεται μαλλον αρωματιζει το δωματιο.... :P:P

θεσσαλονικια μου φιλεναδιτσα !!!!!!! μπραβο στον ταρζανουλη μας!!!!! ειδες οταν θελει γινεται ευαισθητουλης.... :):) αχ και που να δεις μετα τι θα σου κανει...λογω οιδιπόδειου...δεν βλεπω εγω την ζουζου μου σαν γατι παει στον πατερα της..... :laugh: :laugh:

barbie έγραψε:

Ο μικρος μου ξυπνησε πριν λιγο κ μολις ηπιε το γαλα του κ χουζουρευει κ απο οτι ακουω ζοριζεται μαλλον αρωματιζει το δωματιο.... :P:P

kaloooooooooooooooooo :P:P :laugh: :laugh:

xaxaxax.Δωρα καλοοοο!!!

Παντως καρολ εχει δικιο η Δωρα..χαιδευονται με το δαγκομα.. ο δικος μου αφου μου κανει μελανια..γελλαει χαζοχαρουμενα λες και εχει κανει κανενα κατορθωμα

zaira έγραψε:

Καρολινάκι μου

βλέπω το εμπέδωσες το θέμα με το Οιδιπόδειο :P

είμαι καλή δασκάλα τελικά..... :laugh: B)

axxxxxxxxxxx ματια μου να σου πω την αληθεια απλα μου ξαναθυμησες λιγο πιο λεπτομερως τι θα συμβει στην παπενια μου... :(:( που ηδη το βλεπω αλλα ελεγα...απο τοτε που ηταν μικρουλα....μπαααααααααααααααα...κοιτα να δεις αν την πηγαινω εγω ατα και την φιλαω καθε λεπτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....χαχα και της φερνω και δωρακια ...(βιβλιαρακια πιο πολυ και μπαλιτσες...τρελαινεται για μπαλες....και για τουτου...βεβαια εχω δει οτι της αρεσουν και οι κουκλίτσες αλλα δεν θελω να την δω με μια κουκλα αγκαλια οπως εχω δει αλλα κοριτσακια που χωρις αυτην δεν πανε ουτε τουαλέτα... :angry: -μεγαλη παρενθεση!!!!!!!)θα δενοταν πιο πολυ με μενα και θ αταν η εξαιρεση του κανονα ...αλλα πως να το κανουμε οι ψυχολογοι...και η φυση υπερισχύουν λιιιγο παραπανω απο τα θελω μας....με λατρευει αλλα καπου αλλου παει και τριβεται.... :angry::angry: τουλαχιστον του χω πει του άντρα μου η μονη γυναικα !!!!!!!!!!!!!που μπορεις να πας παντου και να την φιλας από το πρωι μεχρι το βραδυ....και να κανετε ζουζουνιες...ειναι η παπένια μας!!!!!!!!!!!!! :P:P:P σωστη??????????

Cesilia έγραψε:

xaxaxax.Δωρα καλοοοο!!!

Παντως καρολ εχει δικιο η Δωρα..χαιδευονται με το δαγκομα.. ο δικος μου αφου μου κανει μελανια..γελλαει χαζοχαρουμενα λες και εχει κανει κανενα κατορθωμα

λες? ναι αλλα αν δεν την μαλωνω...λεγοντα μηηη κακο...και την αφηνω δεν ειναι σαν να επικροτω αυτο που κανει? ρε συ σου λεω εβαλε τοση δυναμη που με πονεσε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

συνεχίζωωωωωωωωωωω....και οταν κανουν ζουζουνιες ....παει το μεγαλο γατιιιιιιιιιιιιιιιιι....(εγω) και του λεω...αγαπη μου ποσες μπεμπες εχεις ? και φυσικα λεει δυο!!!!!!!!!!!!! :P :laugh: :laugh: χιχιχιχ

θα σας πω ένα κολπάκι που σε μένα τουλάχιστον πιάνει.

όταν θέλω να του τραβήξω την προσοχή και να μην κάνει ζημιά, χωρίς να του φωνάξω ή να τον τραβήξω "βιαια" του λέω "καλά η μαμά φεύγει πάει στο άλλο δωμάτιο" και εκείνος με ακολουθεί γιατί είναι και χέζας. :laugh:

ρε κοριτσια ακουω παλι στην τηλεορααση για τα κρουσματα εγκεφαλιτιδας απ τα τσιμπηματα κουνουπιων κ τρεμω πραγματικα...εμεις εδω εχουμε παρα πολλα κουνουπια.κ απ οτι λεν δεν υ[αρχει προστασια ουτε εμβολιο απλως να ευχομαστε μη μας τσιμπησει κουνουπι κ τον μικρο μου τον εχουν φαει..το αντικουνουπικο δεν κανει τιποτα νομιζω....

ειχα ρωτησει την παιδιατρο μας που ναι και στην επιτροπη του ΚΕΛΠΝΟ...(ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ.....) και μου ειπε να της βαζω το citronella νομιζω έτσι λεγεται σε μορφη μους της frezyderm....της βαζω λιγο στα χερακια και στα ποδαλακια...και εννιοτε βαζω και εγω λιγο...πιστευω οτι δεν ειναι βλαβερο...αφησετ που το αρωμα του μετα απο λιγο ειναι πολυ αμυδρο...καμμια σχεση με τα αουταν που βαζαμε εμεις...αν εχεις πολλα κουνουπια...κανε κατι ...ρωτα την γιατρο σας γάυτο που σου λεω....

Δωρουλα κα Ζαιράκι εμενα δεν νομιζω ότι πιανει...κανει αυτο που θελει...ειπαμε διδυμακι και πολυ υπακουο...λιγο δυσκολο....

τομονο που χει πλακα ειναι οτι λεει παρα μα παρα πολυ μαμα...ενω ξερει η μουργα να ξεχωριζει ποιος ειναι ο μπαμπας και η μαμα...παλιοτερα της λεγαμε που ειναι ο μπαμπας ...η μαμα...εδειχνε...τωρα δειχνει την γιαγια ..το μπαμπα και πολλες φορες λει μαμα...χθες της ελεγε ο αντρας μου πες βρε μπαμπα...και αυτη απο πεισμα ειπε γυρω στις 3 φορες καπακι μαμα!!!!!!! :P:P πειραχτηρι απο κουνια.... :laugh: :laugh:

Καρολ μου κ γω αυτο του βαζω απ την αρχη του καλοκαιριου κ το απογευμα που βγαινουμε εξω τον πασαλιβω κανονικοτατα κ καθε μια ωρα ξανα κ ξανα χερια ποδια ρουχα μαλλια τα παντα...δεν ξερω τι αλλο να κανω νομιζω να μην τον βγαζω εξω δεν ειναι λυση..απλα ο θεος βοηθος!!!

κουκλα αφου το κανεις αυτο...νομιζω δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις....

αχ τωρα σας γραφω συνεχεια να δω απο δευτερα που θα ρθει το boss ποσο θα μπορω να μπαινω...σιγουρα θα μου λειψετε...γιατι αυτες τις μερες σας ευχαριστηθηκα ....νον στοπ μαμμυ...χαχα

λοιπόν κάπως έτσι είμαι και εγώ karol,

μόνο που επειδή εγώ δουλεύω σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο - τρομάρα μου ;) παρακολουθούνται τα πάντα μηχανογραφικά και απορώ πως δε μας έχουν σκίσει ακόμα που είναι όόόόόόόλη η κλινική στο inetrnet, μιας και δεν έχει δουλειά. από δευτέρα όμως που θα επιστρέψουν κάποιοι από τους γιατρούς μας, "τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας χ...ει ο κ...ος μου...." :huh:

καλά ήταν ως τώρα.....

Κοριτσια μολις επεστρεψα απο την παιδιατρο και αλλαζω την αλλη που πηγαινα.. ΤΕΛΟΣ!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Η Αναστασια εχει εμπυρετη φαρυγγιτιδα και η αλλη η ανοητη μου ειπε πως

ειναι απο τα δοντια.. ελεος! :angry::angry::angry:

Θα πρεπει να την πηγαινω στο κεντρο υγειας τωρα (επιτελους θα ειναι και δωρεαν, γιατι το ΙΚΑ δε μας καλυψε ως τωρα τιποτα στο ιδιωτικο που πηγαιναμε..)

Το ποσο εχω θυμωσει δεν λεγεται.... :angry:

Βασανιζεται το μωρο 2 βδομαδες με μυξες και βηχα... :(:(:(:(:(

Απο την αρχη δε μου αρεσαν τα μουτρα της.. :angry::angry:

Συμπεθερουλα, Δωρακι, Χρυσα μουυυυυ, Καρολινακι την καλημερα μου κοριτσαρες και τα φιλια μου στα νινακια σας.

Παω να βγαλω τα παιχνιδια και να κανουμε οοοοοολο το σπιτι κ@λο!!!

Φανη δε σε ειπε να ρθεις να το δει νωρυτερα;;;

εμεις οταν ειχαμε αμυγδαλιτιδα...με το που της ειπα πως εχει 3η μερα πυρετο μου ειπε πως οτι και να γινει παιδι που κανει πανω απο 2 μρες συνεχομενα πηρετο το βλεπουμε..ασχετα αν μπορει να μην ειναι και τιποτα..

και τον εξετασε παντου, δοντια, αυτια, ματακια, στοματακι, ακροαστικα, το πουλακι του, ψιλαφισε την κοιλιτσα του ολα

zaira έγραψε:

λοιπόν κάπως έτσι είμαι και εγώ karol,

μόνο που επειδή εγώ δουλεύω σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο - τρομάρα μου ;) παρακολουθούνται τα πάντα μηχανογραφικά και απορώ πως δε μας έχουν σκίσει ακόμα που είναι όόόόόόόλη η κλινική στο inetrnet, μιας και δεν έχει δουλειά. από δευτέρα όμως που θα επιστρέψουν κάποιοι από τους γιατρούς μας, "τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας χ...ει ο κ...ος μου...." :huh:

καλά ήταν ως τώρα.....

Μόνο καλά Ζαιρα μου????τελειααααααααααααααααα.... :laugh: :laugh: πως και δεν σας εχουν πει τίποτα? παλι καλα....

Φανουλα μου μην σκας κοριτσακι μου ...το ξερω και εγω θα τα χα παρει με την σκ@@@παιδιατρο...τρομαρα της.... :angry::angry: αλλα πάλι καλα που αλλαξες γιατρο να λες!!!!!! ;);) θα γινει γρηγορα καλα το κοριτσακι σου...αφου ξερετε τωρα τι εχει ...απλα τσαμπα ταλαιπωρηθηκε το πουλακι μου.... :(:( φιλησε μου την... :kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...