Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσαρες μου για δείτε αυτό:

http://www.babyradio.gr/.

το σκεφτόμουνα επειδή λέτε ότι κα΄ποιες δεν μπορείτε να τα κοιμήσετε ή δε τα αφήνετε να βλέπουν tv.

νομίζω είναι το ιδανικότερο.

εμένα όσο είμαι στο σπίτι παίζει όλη μέρα και τις νύχτες που έχει απαλή μουσική κοιμάται με αυτό και το γάλα του. όχι πάντα, εντάξει μην είμαστε και πλεονέκτες. :laugh: ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το ξερω αυτο..αλλα ο δικος μου θελει κλαμπακια...

Του εκανε ο αδελφος μου ενα CD με κατι κομματια του David Vendetta( ουτε η μανα του δεν τον ξερει...) αλλα πιανει στο αμαξι στον δικο μου που ξερενεται στον υπνο

koυκλες κανω ενα διαλειμα πινω μια δροσερη πορτοκαλαδα...γιατι πηρα φωτια :woohoo: καθε πεμπτη αυτο γινεται ;) πρωτα λαικη κ μετα ενα σπιτι πανυγηρι :silly: εφτιαξα σπετσοφαι...κ καταλαβενε μια κουζινα χαμος....ο μικρος ευτηχως κοιμηθηκε κ την ωρα που εγω θα τελειωσω τις δουλιες μου θα ξυπνησει μες την τρελη χαρα ;) :silly:

τι λετε για μωρακια; κ εγω θελω ροζ πολυ ροζ ομως ...νομιζω πως ζαιρα κ εμενα μου ηρθε καπως οταν ακουσα αγορι ;) βλεπεις τα ειχα κανονισε ολα μεχρι κ τ'ονομα....τρομαρα μου :woohoo: :woohoo:

τωρα θα σας πω κ εγω κατι που εχω ακουσει κ δει απο μωρα φιλων....λενε πως αν το πρωτο ειναι ησυχο, το δευτερο γινεται αγριμι :huh: η το αντιθετο :) οποτε λετε να κανω καμια τσαουσα μπουμπου κ να μου αλαξει τα φωτα; γιατι ο Παναγιωτης μου να πω την αμαρτια μου δε μας κουρασε καθολου...ακομη δεν ξερω τι θα πει ξενυχτι :cheer:

Τζοαννα κατι μου ελεγε τ'ονομα σου αλλα δεν ημουν σιγουρη ;) περασε τοσος καιρος απο τοτε κ εσυ συντομα θα εχεις κ τριτο... :cheer: χαρηκα που εμαθα νεα σου να μπενεις να τα λεμε.. :kiss:

κοριτσια παω να τελειωσω κ επανερχομαι... :kiss:

Βρε.. βρε .. βρεεεεε!!!

Δεν σταματησατε να γραφετε μερα-νυχτα...!! τς τς τς...!! :laugh:

Ακου εκει ΜΠΛΕ και ΡΟΖ....!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Παρτε παραδειγμα απο μενα ... οταν μου ειπαν στην Β' επιπεδου οτι ειναι κοριτσι... ουυυυυυυ απ΄την χαρα μου πεταξα.. :(:(:(:(:(

Ηθελα τοοοοσο μα τοοοσο πολυ να κανω ενα αγορακι..

Μου σπαν τα νευρα τα φουστανακια, κορδελακια, φρου-φρου και αρωματα..

Γουσταρω καπελα-φορμες, τζινιες, αμαξακια-φορτηγα, ενα αντρακι βρωμιαρικο να χτυπαει το χερι στο τραπεζι... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Φυσικα και δεν αλλαζω την κοριτσαρα μου με ολα τα αγορια του κοσμου

αλλα το δευτερο το θελω "τσουτσουνιαρη"....!!!

Αν παλι βγει κορη τοτε θα κανω και τριτο!

Παει και τελειωσε...!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κοριτσαρες μου δεν εχω πολυ χρονο...

Πλενω σεντονια-ριχταρια και θα βγαλω και το χαλι απ το σαλονι..

Παλι τα γεμισε εμμετο η μικρη...

Ποτε θα φυγει αυτος ο βηχας?

Της δινω εδω και 3 μερες το MUCOSOLVAN πρωι-βραδυ και κατι σταγονες Ζιρτεκ μονο το βραδυ.. Δεν βλεπω διαφορα...

Την βουταω και θαλασσα καθε απογευμα, φευγουν οι πολλες μυξουλες αλλα μεχρι το βραδυ τα ιδια...

Ουφ.. σας αφηνω.. φιλια πολλα! :kiss::kiss:

Φανη να κανει ςτο κολπο με τον ορο

Παιρνεις ενα μπουκαλι ορο απο το φαρμακειο..και μια συριγγα των 10 μλ

Γεμμυζεις τη συριγγα- χωρςι τη βελωνα εννωειται..και βαζεις με δυναμη τον ορο στο ενα ρουθουνι εχοντα οσο γινετε ορθιο το μωρο..φευγει παρασυρροντα ςτη μυξα μαζι της...αμα χρειαστει εμαπαλαμβανεις στο αλλο ρουθουνι..

φανουλα μου περαστικουλια μωλε στη τζουτζουκα σου ... :(:( ελπίζω γρηγορα να γινει καλα....

Κοριτσια σημερα ειμαι με ενα τηλεφωνο στο χερι....χαχα το κανα σκουλαρικι ... :P:P αντε γιατι απο την δευτερα ερχεται το boss και τα κεφαλια μεσα... :(:( αχ και ηταν μια βδομαδα χαλαρηηηηηηηηηηη....

Τζουτζούκες μου ελπίζω να μην με ξεχασετε αν δεν μπαινω τοσο συχνα....σας φιλωωωωωωωωωωωωωω.... :kiss::kiss::kiss:

Χρυσουλινι μου μακαρι το δευτερο (οταν ερθει με το καλο)να ναι όπως ειπε η συμπεθερουλα μου το αντιθετο απο το πρωτο δηλ...καμμία σχεση με τον ταρζανουλη σου και να κοιμαται απο μικρο....

Συμπεθερουλα μου μακια στον κουκλο μας απο Λυδια- παπενια.... :P:P μην ξεχνιομαστε....

Ντινουλι μου μας λειπεις!!!!!!!!!!!! που ειναι το επίτιμο μας μέλος....?ελπίζω να περνας πολυ πολυ όμορφα με το Ολινάκι και με τον Κωστακη σου.... ;);) κανε καμμια βουτια και για μας..... καλα πλάτσα πλούτσααααααααααααα.... μακια πολλα απο καρολ και φυσικα παπένια!!!!!!:kiss::kiss:

Γεια σας κοριτσια επανηλθα,

Ευχαριστω για το καλωσορισμα, ποτε προλαβατε και ειπατε τοσα πολλα, δε νομιζω οτι θα μ αφησουν τα βλασταρια μου να τα πουμε. Τζοαννα συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου, σου ευχομαι να κρατησεις ενα γερο και τυχερο μωρακι.

Κι εγω ηθελα τριτο μωρο αλλα ο αντρας μου δε συμφωνει, ενταξει τα οικονομικα μας δεν ειναι στα καλυτερα τους.

Οσον αφορα το φυλο των παιδιων εγω τα εκανα παραγγελια :laugh: αγορι το πρωτο κοριτσι το δευτερο.

Παντως εγω και την κορη μου με φορμακια και αμαξακια και φορτηγακια την εχω, δεν εχω ιδεα απο φρου φρου, ελπιζω να μη με μισησει το παιδακι που την εχω σα νταλικιερη :laugh:

Καλημερα κοριτσια...!!

Πρωινη-πρωινη σημερα, μιας και δεν κλεισαμε ματι ολη νυχτα...

Η Αναστασια ανεβασε 39,3 πυρετο και την ειχα στο νου μου ολη νυχτα..

Καναμε δροσερο μπανακι, την εδωσα αντιπυρετικο αλλα ο πυρετος εκει...

να κανει το δικο του.. :angry: Τωρα το πρωι κατεβηκε στο 37,5...

Η παιδιατρος λειπει διακοπες και τωρα πρεπει να παμε στο κεντρο υγειας.

Και ειχαμε να παμε και σε γενεθλιακια σημερα.... :(:(:(:(:(:(

Αχ.. βρε κοριτσια... μια ησυχη μερα δε θα περασω...?

Μια το ενα μια το αλλο...

Καθε μερα κατι συμβαινει....

Κι εκει που λεω πως, αυτο ηταν τελειωσε... αντε παλι...

Χθες, κατεβηκα στην αποθηκη να βγαλω τα χειμωνιατικα χαλια να τα φρεσκαρω λιγο... και ειχαν γεμισει μουχλα... :angry::angry::angry:

Τα απλωσα στην αυλη πηρα και vanish για χαλια και δωστου να τριβω με την βουρτσα.. κι αυτα να μην καθαριζουν... τοσο νευριασα που τα απλωσα στα καγκελα και λεω .. εεε εδω θα τα αφησω μεχρι να γινουν ασπρα απο τον ηλιο.. :angry: τα νευρα μου...

Εφτιαξα καφεδακι... οριστε να πιουμε παρεα οποια θελει...

Εχω και ωραια θεα απ την κουζινα ξεχασα να σας πω!!!!

Οχι τιποτα το ιδιαιτερο... πρασινο πολυ και παραδοσιακια δρομακια!

Παω να κανω ενα τσιγαρο ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το συμπαθειο!! χαχα :laugh:

και επιστρεφω σε 1-2-3-4 ωριτσες!!!!! :laugh: :laugh:

Καλημερα σε ολες σας.

Φιλια πολλα!

συμπεθερούλα μου

πολύ στενοχωρήθηκα :( για τη νυφούλα μου...

τι να πω με αυτούς τους ξαφνικούς πυρετούς....??????????

έτσι για το δίχως τίποτα μες στο κατακαλόκαιρο...... :angry::angry:

περαστικά

Καλημεραααααααααα κοριτσια...........

Φανουλα κριμα στενοχωρεθηκα για την μικρη σου, τι να επαθε;κανενα κρυωματακι;τωρα πως ειναι επεσε ο πυρετος;

Ζαιρα πολυ καλημερα κοιμαται ο ζουζουνος σου;εμενα ο μικρος μου κοιμαται ακομη παω κ γω να κανω ενα καφε ν ανοιξει το ματι μου κ ερχομαι...

καλημέρα Δωρούλα,

εγω είμαι στη δουλειά :angry::S:angry::angry: γαμώτο

αλλά από ότιο πληροφορήθηκα πριν λίγο κοιμ'αται ακόμα ο υπναράς...

σηκωθήκαμε το πρωί κατά τις 6:30 , ήπιαμε γάλα και τώρα τουφες

καλημερα κουκλες!!!!

Φανουλα περαστικα σας..εγω εγω..ερχομαι για καφε...

χαχαχα

Εντωμεταξυ ποσο μακρια απο την Θεσσαλονικη ειστε...

τωρα που θα εχω αδεια ευκαιρια να πιουμεκαφεδακι...

η ελα εσυ..η θα ερθω εγω..η να συναντηθουμε καπου στη μεση!!!

Ο γιο ςμου χτες εδοσε ρεσιταλ...

Καταρχας...πηγα να βαλλω πλυντηριο και εβγαλα τα απλυτα απο τον καδο στο μπανιο- ευτος επαιζε στο δοματιο του- πως ξεχασα την πορτα του μπανιου ανοιχτη...σε δευτερολεπτα πηγε ανοιξε τον καδω για τα χαρτια..πηρε απο μεσα δυο μπατονετες- ευτυχως κατα τα αλλα ηταν αδειος και φρεσκοπλυμενος- σηκωσε τον καδο τον εβαλε μεσα στην λεκανη της τουαλετας..και προσπαθουσε να χωσει τις μπατονετες μεσα στην τρυπα της αποχετευσης...

πηρα μαι τρομαρα...με το που τον ειδα..εβαλα μια φωνη..αυτος σκανταλιαρικα γελλωντας εφυγε στο σαλονι...

μεχρι να τακτοποιησω το πμανιο..ακουω..ισυχια..παω να δω..ο ΚΥΡΙΟΣ ειχα παρει εναν χυμο απο το τραπεζι- εγω φταιω τον αφισα πολυ ακρη- πηγε πισω απο τον καναπε, εσκισε το καλαμακι, μασουλισε τη ζελατινα..ανοιξε με τα δοντια την αλουμηνενια τρυπα και ρουφουσε χυμο μεσα απο την τυπα μασουλοντας παραλληλα την συσκευασια...φυσικα γυρω του μια λιμνη με χυμο...

Σημερα βουτηξε ενα ψωμακι με ταχινι...εφαγε, πασαλειφτικε..πασαλειψε τον καναπε και τα τζαμια...

Και μετα μου λετε γιατι ολη μερα κανω δουλιες

Να σε ρωτησω Ζαιρα, ποιος τον εχει οταν εσυ εισαι δουλεια;

Δεν ξερω νοιμζω δεν μπορω να τον αποχωριστω μου προσφερθηκε μια δουλεια κ την απερριψα(οχι μονιμη), ισως ειναι λαθος αλλα δεν αντεχω ναμην τον βλεπω τοσες ωρες....

Εσυ πως το συνηθισες αυτο;

Καλημερα Χρυσα......αχ σε καταλαβαινω πρεπει ολη την ωρα να εχουμε το νου μας, κ μενα εχει κολλημα με την τουαλετα κ προσπαθω να εχω παντα κλειστη την πορτα του μπανιου προχθες πηρε την μυγοσκοτοστρα κ την εβαλε μεσα στην τουαλετα κ ανακατευε το νερο..ελεος...

Αλλα το φρικιατικο μου το ειπε τις προαλλες μια κοπελα....μιας γνωστης της το μωρο ειναι κοντα στα 2 πηρε το πιγκαλ κ το τριβε στο στομα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! νομιζω χειροτερο δεν εχει.........Εκεινη πηρε τηλ το παιδιατρο κ της ειπε το πολλυ πολυ να κανει καμια στοματιτιδα, δεν παθαινει κατι...Πωπω το φανταζεστε;;;;

"Να σε ρωτησω Ζαιρα, ποιος τον εχει οταν εσυ εισαι δουλεια;

Δεν ξερω νοιμζω δεν μπορω να τον αποχωριστω μου προσφερθηκε μια δουλεια κ την απερριψα(οχι μονιμη), ισως ειναι λαθος αλλα δεν αντεχω ναμην τον βλεπω τοσες ωρες....

Εσυ πως το συνηθισες αυτο; "

ξέρεις τι θέμα ανοίγεις τώρα?????? δεν συνηθίζεται κορίτσι μου αυτό... με έχουν φάει οι τύψεις και οι ενοχές!!!!!!!!!.ομως δε γίνεται διαφορετικά γιατί έχω μόνο νοίκι 500ε....έχουν ρίξει ¨"τόνους μελάνι" τα κορίτσια εδω μέσα για να με ανεβασουν λίγο ψυχολογικά ... όταν λείπω πάει και φιλάει τις φώτο μου αλλά όταν είμαι σπίτι με χτυπάει, άλλοτε με φιλάει...που σημαίνει ότι έχει μπερδεμένα συναισθηήματα το παιδί για μένα :(

είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται δυστυχώς.....ξέρεις πόσο μου λείπει......

Ζαιρακι και Δωρουλα...και εγω λειπω...

και ειναι φορες που λειπω πολυ..

και απο φευρουαριο θα λειπω 8 ωρες..

Και αν θελλω να προχωρισω λιγακη στον δουλεια μου θα πρεπει να δουλεψω περισσοτερες ωρες..

πολλες φορες παιρνω δουλεια στο σπιτι γιατι ο ογκος δεν βγαινει στις 6 ωρες...

Παριγοριεμαι μονο με ενα σκεπτικο...

οτι το παιδι μου θα παρει με αυτα τα λευτα ομορφες αναμνησεις...

θα παμε ταξιδια..εκδρομες....θα αγορασουμε ομορφα πραγματα...

Ειναι ενας λογος για τον οποιον θελλω να παιζω μαζι του μεχρι να ερθει ο αοντρας μου και οχι να τον αφισω να παιζει μονος του και να κανω δουλιες...

Οι δουλιες ποτε δεν τελειωνουν..αλλα οι στιγμες της ζωης των παιδιω μας ειναι μοναδικες και δεν γυριζουν πισω.

Μονο οταν τον αναλαμβανει ο αντρα ςμου ξεκιναω δουλιες..και ωση ωρα με παρει...και αμα δεν τις προλαβω..σκασηλα μου..για τις δουλιες υπαρχει και το αυριο.

Επισης ειναι ενας λογος για τον οποιον κουβαλαω τον μικρο σχεδον παντου..για καφε, στο ΣΜ, ΙΚΕΑ βολτα..κλπ κλπ...

"Ειναι ενας λογος για τον οποιον θελλω να παιζω μαζι του μεχρι να ερθει ο αοντρας μου και οχι να τον αφισω να παιζει μονος του και να κανω δουλιες...

Οι δουλιες ποτε δεν τελειωνουν..αλλα οι στιγμες της ζωης των παιδιω μας ειναι μοναδικες και δεν γυριζουν πισω.

Μονο οταν τον αναλαμβανει ο αντρα ςμου ξεκιναω δουλιες..και ωση ωρα με παρει...και αμα δεν τις προλαβω..σκασηλα μου..για τις δουλιες υπαρχει και το αυριο.

Επισης ειναι ενας λογος για τον οποιον κουβαλαω τον μικρο σχεδον παντου..για καφε, στο ΣΜ, ΙΚΕΑ βολτα..κλπ κλπ..."

Συμφωνώ απόλυτα σε ΟΛΑ...........ΠΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ σε καταλαβαίνω!

εγώ πάλι ούτε όταν γυρίζει ο .αντρας μου κάνω δουλειές. μόνο όταν κοιμηθεί το βράδυ ...γιαυτό όλη τη μέρα το σπίτι είναι ένα μπ....ο!!!!!!!! και όταν είναι να κανω κάτι το κάνουμε μαζί και τοπυ τοπαρουσιάζω σαν παιχνίδι, πχ πάμε να απλώσουμε τα ρούχα, ν αβάλουμε πλυντήριο, να αλλάξουμε σεντόνια και παίζουμε με αυτά κλπ, κλπ.

Κοριτσια εχετε δικιο κ σας καταλαβαινω πολυ καλα...εγω τον ειχα αποχωριστει το προηγουμενο εξαμηνο που επρεπε να τελειωσω το μπτχ μου κ ειχα τυψεις πολλες γιατι εκανα κατι απο το οποιο δενεβγαζα χρηματα κ ηταν χειροτερο νοιμζω απ το να πηγαινα δουλεια...

Νομιζω πωε πρεπει ν αφησω στην ακρη τους συναισσθηματισμους κ να το δω αλλιως το θεμα της δουλειας γιατι ερχονται δυσκολοι καιροι.....

Αλλλα αυτο που λες Χρυσα οτι δλδ οι δοιλειες ποτε δεν τελειωνουν αλλα οι στιγμες με τα μωρακια μας περνουν κ μεγαλωνουν το σκεφτομαι κ γω συνεχεια....δεν θελω να χανω στιγμη του απο τιποτα....αχ δεν ξερω πως θα το ξεπερασω...Εσυ που τον αφηνεις;

καλημερουδια ομορφιες μου....

Φανουλα μου ελπίζω να περασει μωρε η ιωσουλα η οτι ειναι που ταλαιπωρει την μπουμπουκα σου....μηπως κανατε και εσεις το τριπλο εμβολιο? εμας μας ειχε πει οτι ενδεχεται μεσα σε 7-10 μερες απο το εμβόλιο να να ανεβασει πανω απο 39 πυρετο....τελικα η παπεναι για 3 μερες σηκωνε μεχρι 37.5 και μετα επεφτε...μεχρι το βραδυ χωρις ντεπον....

Χρυσα μου ...συμφωνω απόοοοοοοοοοοοοολυτα μαζί σου... ;);) οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε!!!!!!!!! οι στιγμες ομως με τα αγγελουδια μας ειναι όντως μοναδικες !!!!!! και σιγουρα καποτε θα μεγαλωσουν ...τωρα ειναι τα μικρα μωρακια που θα γελασουν με τις αστειες μας γκριματσες .... :laugh: :laugh: με τις ζουζουνιες που τους κανουμε...που μαζι μ'αυτα γινόμαστε και εμεις μικρα παιδια!!!!!! :P

και εμενα μου λειπε στην αρχη πολυ....όταν την αφησα 6 μηνων και πηγα στην δουλεια....( και φανταστειτε ουτε καν το 6μηνο δεν εχουμε του ικα... :angry: με αδεια ανευ και την κανονικη μου αδεια εφτασα στους 6 μηνες.... :(:( )αλλα μετα απο λιγο καιρο το βλεπεις σαν συνηθεια και λες αντε να περασουν οι ωρες ...να παρω τα λεφτακια μου...και αν παω να δω το παιδακι μου.....εκει το παιρνεις αγκαλια και χαλαρωνεις ...τα ξεχνας όλα...ξεφευγεις και λιγο απο το σπιτι....σαν γνησιο τοξοτακι που μαι οκ...δεν λεω μου αρεσε που μουν σπίτι με την μικρη και κανα και δουλειες ...αλλα δεν θα αντεχα μια ζωη μεσα στο σπίτι ...θελω να νοιωθω και λιγακι ανεξαρτητη να βγαζω τα δικα μου λεφτα....να παω τον καφεδακο μου με τις φιλεναδιτσες μου μια φορα την βδομαδα και να παω σπιτι πιο μετα....

Ζαιρακι τι κανεις?

καλά Λινάκι μου, εγώ πάλι ως γνησιο καρκινάκι θα ήθελα να είμαι σπίτι και θα έβρισκα νακάνω κάτι απο εκεί,μου ααρκούσε που θα ήμουνα με το παιδάκι μπου.

δε θέλω ανεξαρτησίες, δεν έχω βγει έξω πέρα απο δύο τρεις φορές από τότε που γέννησα εκ των οποίων μόνο τη μία το παιδί δεν ηταν μαζί μου. και αυτό γιατί ήταν βραδινή έξοδος και δεν γινότα να το πάρω. ;)

βέβαια εχω οροσκπόπο τοξότη (τι αντίθεση και αυτή?????????)αλλά μου φαίνεται με επηρεάζει περισσότερο το ζώδιο....:)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...