Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Η λίστα μας...

ΣΤΑΥΡΟΣ 07/05/2009 barbie/Δωρα

ΑΡΓΥΡΗΣ 09/05/2009 Αναστασία!!!/Αναστασια

ΖΕΤΑ 16/05/2009 twinky

ΣΩΤΗΡΗΣ 19/5/2009 antroula/Κατερινα

ΙΑΣΩΝΑΣ 22/05/2009 Aggeliki 30/Αγγελικη

ΕΒΕΛΙΝΑ 26/05/2009 evelini

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 26/05/2009 Cesilia/Χρυσα

XΡΥΣΑ 03/06/2009 Popitsa/Ποπη

ΛΥΔΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ 06/06/2009 karolinaki1/Καρολινα

ΜΠΕΜΠΑ 06/6/2009 littlestar

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 06/06/2009 to agoraki mou

ΣΤΡΑΤΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 26/06/2009 zaira/Ντινα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 29/06/2009 filos `ifigen/Ιφιγενεια

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 30/6/2009 ninina/Κατερινα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/07/2009 ANNA-ALEXANDROS/Αννα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 03/07/2009 ΦΑΝΗ26/Φανη

ΟΛΙΝΑ 08/07/2009 mummydi/Κωνσταντινα

ΜΠΕΜΠΑ 08/07/2009 little angel/Στελλα

ΔΗΜΗΤΡΑ 09/07/2009 sagria

ΓΙΩΡΓΟΣ 14/07/2009 ΜOLLY

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 15/07/2009 bell

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η λίστα μας...

ΖΕΤΑ 16/05/2009 twinky

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ 09/07/2009 ΦΡΟΥΚΤΗΝΟΣ/Αργυρω

ΓΙΩΡΓΟΣ 14/07/2009 ΜOLLY

Για το θεμα της βαφτισης δεν υπηρχε κανενα απολυτως προβλημα, να σκεφτεις κι εγω φοβομουνα μη μου πει τιποτα ο παπας και πηγα μπριζωμενη αλλα το αντιμετωπισαν τελειως χαλαρα και οι δυο παπαδες (οι βαφτισεις των παιδιων εγιναν στην ιδια εκκλησια αλλα στο μεταξυ ειχε αλλαξει ο παπας).

Εμενα παλι μου την ειπαν χωρις λογο οταν πηγα στην ενορια μου να σφραγισω το χαρτι. "Δεν μπορουσατε κυρια μου να βρειτε ενα Χριστιανικο ονομα για το παιδι?" Ημουνα διαβασμενη ομως λογω του οτι εχω παππου ψαλτη και τα ειχα μαθει παπαγαλια για να γλυτωσω τον εξαψαλμο... Του εκανα και μαθημα του νεαρο-παππουλη.

Ο Ιερεας ομως που εκανε τη βαφτιση ηταν αψογος... Μεχρι και την πιπιλα στο στομα του εβαλε του μικρουλη μου 2 φορες που πηγε να γκρινιαξει!

Μια τελευταια παρεμβαση στη λιστα... και θα πρεπει να ξαπλωσω εστω κι εγω αν και δεν τον βλεπω τον υπνο να μου 'ρχεται!

Περιμενω τα οπωσδηποτε θετικα σας σχολια το πρωι που θα λιωωωνω απο τη νυστα!!! :D

*Η ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ*

==============

ΖΕΤΑ 16/05/2009 twinky

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ 09/07/2009 ΦΡΟΥΚΤΗΝΟΣ/Αργυρω

ΓΙΩΡΓΟΣ 14/07/2009 ΜOLLY/Μαρια

Kalimera agapoulles mou...

To lipon eimai i palia sas Tzoanna me ton kwnstantino pou einai 2 eton kai milousame ews prin ena xrono pou gennisa tin mikri mou eleana ton maio...

Oxi den douleuw,,,wmos eimai (mitera full time) ews tis 7 to vradu dld otan pane gia ypno ta thuria mou...

Stin arxei mou itan poli duskolo den iksera se pio mwro na treksw prota...

Wmos meta mpika stin routina kai tora ola mou fenonte paixnidi...

den exw kamia voitheia apo kanenan MONO ap ton antra mou...

Eimai 26 etwn me 2 yperoxa mikroullika kai suntoma dld se 7 mines to me 3 mou mwraki...

Oso gia tin kupro,,,den tin apoxorw wmos mas kanei poli zesti pou den tin antexw...

SAS PETHYMISA VRE KORITSIA...

Βρε κορίτσια μου τι [εγινε ?

το ρίξατε στο κουβεντολόι όλη νύχτα.

πολύ θα ήθελα να μην αναγκάζομαι να ξυπναώ το πρωϊ για δουλειά :angry::angry::angry::angry:

και να είμαι στην παρέα σας.

να καλοσωρίσω και εγω με τη σειρά μου τα νέα μας μέλη

γειά σου Τζοάννα και Αργυρώ.

καλωσήρθατε στην παρέα μας. εύχομαι να τα λέμε συχνά.

άντε να αυξανόμαστε λέω.... :silly:

εγώ είμαι η Ντινά κατά κόσμον zaira και έχω ένα αντράκι 14 μηνών.

εντωμεταξύ όλο για συμπεθέρια ακούω και πολύ χαίρομαι.

ριζωμένο να είναι το νέο μας ζευγάρι.

έτσι να ξέρουμε τι δίνουμε στα παιδιά μας.....που να τρέχουμε στα ξένα τώρα και να μην ξέρουμε που θα πέσουν τα παιδάκια μας..... :silly: :silly: ......

:ohmy::ohmy::ohmy:

Η δική μου συμπεθέρα τι κάνει????

Καλημερα Ντινα κ Τζοανα.....

Τζοανα οπως σου γραψα κ χθες πολυ χαρηκα που τα ξαναλεμε μετα απο τοσο καιρο...εμενα μου λειπει αφορητα η Κυπρος πανε 2 χρονια που φυγαμε....

Ποσο Μαιου γεννησες;θυμαμαι ειχαμε κοντα ΠΗΤ

Αγγελικη βλεπω ξενυχτι κανονικοτατο,μαλλον θα κοιμασαι τωρα....ποσες φορες ξυπνησε το θηριακι σου;

Χαχαχαχ..ετσι ετσι..επιστροφη στις οπαραδοσιακες μας αξιες..τα αρραβωνιαζουμε μικρα..και τερμα..εχουμε το κεφαλι μας ισυχο!!!

καλημερα σε ολες τις πανεμορφες μανουλες ..και τα απιστευτα μωρακια!!!!

τζοανάκι θέλω να μου πεις το μυστικό σου πάντως.....πως τα καταφέρνεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα....θελω και γώ. πόσο θα ήθελα να είμαι στη θέση σου ???? σου τύχανε ή επίτιδες?????

και γω προσπαθώ για δεύτερο αλλά δε μου κάθεται.... :(:blink:

Zaira mou to prwto itan katalathos agapi mou,,,

to deutero prospathousame mwlis gennisa to prwto...

Kai tora to trito pali exei erthei apo mono tou...

Pantos sou euxwme ta kalitera...

Kai suntoma kai stin diki sou kilitsa ena mikro sporaki...

Ζαιρα εσυ μεχρι να τελειωσεις τα σκυλοπαλεματα..αστο καλυτερα!!!

χαχαχα..ειπαμε θα κανουμεμαζι δευτερα...να συμπεθερεψουμε μετα!!!!!

Τζοανα..εγω δεν σε θυμαμαι..αλλα δεν πειραζει...

μακάρι Τζοάνα μου από το στόμα σου και στου θεού το αυτί που λένε. μάλλον έχω αγχωθεί πολύ.

έχεις καταλάβει ότι μιλάμε σε πολλά θέματα ταυτόχρονα>????

Χαχαχ..μια χαρα εσυ με το τριτο!!!

ο αντρας μου παντα ηθελε 3 παιδια..παρακαλει το επομενο να ειναι διδυμα γιατι λεει αλλιως δε με ψινει για τριτο!!

Ζαιρα θελεις κοριτσακι φανταζομαι!!

Εγω κατα εναν περιεργο λογο ενω θελλω κοριτσακι..ειμαι σηγουρι οτι και το δευερο θα ειναι αγορι....γιατι μ'αγαπαει ο Θεος..δεν θελει να χρεοκοπισω!!!

χαχαχα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...