Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Τζοαννακι μου με το καλο λοιπον και το τριτο μωρακι σου....

Σε ποιον μηνα εισαι?

Παει ενας χρονος που εχουμε να μαθουμε νεα σου..

Το μωρακι μου οσο μεγαλωνει.. τοσο ζωηρευει..

Αλλα αυτο ειναι η πραγματικη ευτυχια.. :)

Πολυ χαρηκα που επεστρεψες παλι γεμιστη μου...!! :P

Αγγελικη μου...εχει καλλιτεχνικη φλεβα το παιδι μαλλον!!

Παλι δεν καλοκοιμηθηκες?

Αχ... κι εγω... τι κολπα ειν΄αυτα μες στην αγρια νυχτα δεν μπορω να καταλαβω... και τι ορεξη για παιχνιδια ειναι αυτη οοοοολη την ημερα?

Απορω δεν κουραζονται αυτα τα παιδια με τιποτα?

Καλεεεε τι ψηλος που ειναι ο Ιασωνακος!! Και απο τα κιλα του αψογος!!!

Τον καλοταιζεις..!!! :P:P:P:P

Κοριτσαρες μολις επιστρεψαμε απο μπανακι...

Η Αναστασια πηρε και δωρακι απο ενα "μαυρουλη" που πουλουσε κατι ξυλινα αντικειμενα...

Μολις τον ειδε να περναει του εστελνε φιλακια και τον φωναζε ελα ελα

με το χερακι της..

Εβγαλε και τη ςεδωσε ενα ξυλινο χελωνακι για "καλη τυχη"!!

Τι κοινωνικο παιδι εχω.. φτου μη το ματιασω...!! :P

Καλε που γυρνατε ολες σημερα?

Για ελατεεεεεεεεεεεε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ηρθααα... αλλα τετοια ωρα ποια να βρω εδω? Δεν ειναι τοσο αργα οσο συνηθως γιατι ανελεβε ο μπαμπας το ταισμα και το κοιμισμα γι αποψε... Εγω εχω μονο τη μεταμεσονυχτια βαρδια! :S Αχ! Παναγια μου να γινει ενα θαυμα και να κοιμηθει ησυχα το πουλακι μου μεχρι το πρωι... να τη γλυτωσω εστω μονο γι αποψε!

Α! εχω και ενα "ευχαριστο" νεο... Ερχεται σε 2-3 μερες η πεθερουλα μου!!! Εχει να παει η φασινα συννεφο απο αυριο το πρωι... και στη φαση που ειμαι να μην ανεχομαι ουτε την πετσα μου, 1 βδομαδα υποδειξεων για το πως να φροντιζω τον Ιασωνα καλυτερα, για τα οικοκυρικα, για τις θεσεις των επιπλων... :angry: μαζι με τη μανα μου που επιστρεφει απο τις διακοπες της και "συμπαθιουνται" πολυ μεταξυ τους... ΤΡΕΛΛΑ θα περασουμε! :blink:

Αμα εν τω μεταξυ κανει και τις γνωστες παρενεργειες του εμβολιου και ο Ιασωνας και τον εχω με κανενα πυρετουλη, δεν το συζηταμε... :woohoo:

Γκρινια τελος.

Φανιτσα τι κανεις? Πανε τα κεφια καθολου καλυτερα? Αψογο το βαρος του λες... εγω παντως απαγορευω στον παιδιατρο να βαζει τις κουκιδες στο βιλιαριο του ή να υπολογιζει το Δεικτη Μαζας Σωματος... Κανω εγω το λογαριασμο απο μεσα μου και βαζω τη νοητη κουκιδα... ακομα στο παχυσαρκος ειναι. Πρεπει να το βλεπω κιολας? :huh:

Για τα φρουτα και το ψαρι τον πιεζω... Ζαχαρη δεν εχω προσθεσει ακομα σε κανενα τροφιμο. Ψωμακι δεν του δινω γιατι ετσι κι αλλιως ζητιανευει απο τους αλλους και ολο και κατι καταφερνει. Μπισκοτο τρωει μονο μετα απο καθε εμβολιο... Αλλα τρωει το καθαρμα πολυ! Ειτε σε 3 ειτε σε 4 γευματα αν προσθεσεις τα ml... Εγω δεν θα τα καταφερνα να τα χωνεψω ολα αυτα! :unsure:

Ειχα γραψει οτι θα σταματησω τη γκρινια??? :dry:

Τζοαννα καλωσηρθες στην παρεα μας!!! :)

Να χαιρεσαι τα παιδακια σου, τον Κωνσταντινο και την Ελεανα και με το καλο να ερθει και το τριτο σου παιδακι... Θηριο!!!

Δεν ετυχε να σε γνωρισω μεχρι τωρα... Γραψε μας τιποτα για σενα... Αν εργαζεσαι, πως τα φερνεις βολτα με 2 θηριακια και 1 στην κοιλια, πως ειναι η ζωη στην Κυπρο και οτι αλλο θελεις. Θα χαρω πολυ να τα λεμε και μαζι σου...

Και μιας και δε βλεπω κινηση... λεω να αχοληθω με το αγαπημενο μου παιχνιδακι των τελαυταιων ημερων... Τον καλλιτεχνικο και πληροφοριακο εμπλουτισμο της λιστας μας! :P:

Τζααααααα Αγγελικουλα κι ομως δεν εισαι μονη τετοια ωρα........ελπιζω να μην βγηκες....

Κγω μπροστα στον υπολογιστη, ειμαι μονη αποψε ο αντρουλης μου δουλεια κβαρεθηκα να καοθμαι εξω....Τι επαθε ο Ιασων κ ξυπνα τις νυχτες;λες απ τα δοντια;Τελικα πως τον κοιμηζεις;Εγω εδω κ λιγες μερες εφαρμοζω νεο συστημα κρεβατι γαλα πιπιλα σκυλος κ κοιμαται μονος....ελπιζω να κρατησει..Τις 2 τελευταιες νυχτες ξυπνα κ σηκωνεται κλλιγοντας κ μολις τον παιρνω ηρεμει αλλα τρεμω μη γινει συνηθεια....

Να σε ρωτησω αυτο το εμβολιο που ειπες τι ακριβως ειναι;Εμεις τωρα καναμε ιλαρας παρωτιτιδας εερυθρας νομιζω....

Τζοαννα καλως ορισες δεν ξερω αν με θυμασαι αλλα μιλουσαμε ακομη πριν γεννησουμε;Πολυ χαρηκα που επεστρεψες,ποτε γεννησες ακριβως;

Kαι οσο η Αγγελικη θα εμπλουτιζει την ομορφη λιστα μας...

παω να ριξω εναν υπνακο γιατι "το κακο" ξυπνητηρι χτυπαει στις 6.. :angry: , και το "καλο" ξυπνητηρι (Αναστασια) δεν εχει ωραριο.. :laugh: .. με σηκωνει περιπου στις 4 παρα για οτι της ερθει στο κεφαλι..(τατα, μαμα, παππου, αντα....) αλλα πινει το νερακι της

και νανιιιιιιιι....!!!

Νυσταζω τοσο πολυ που βαριεμαι σηκωθω απ την καρεκλα...

Καληνυχτα κοριτσαρες μου..

Φιλια

Aγγελικουλα ειμαι κ εγω εδω καλε... :P ετοιμαζομαι να πεσω.... ;)

κοριτσια σημερα ο μικρος με το ζορι ετρωγε, κ εμενα μ'επιασε το με το ζορι κ καλα θα φας :angry: κ το μεσημερι ειχαμε δραματα :angry: δεν ξερω ρε κοριτσια αλλα μολις μου πει ο παιδιατρος δεν εβαλε κατι παθενω :S τον μαλωνω κ μετα εχω τυψεις κ τον εχω αγκαλιες κ χαδια :( πρεπει να το ξεπερασω αυτο :huh:

τελος παντων κ εμενα μ'επιασε η γκρινια ;) το απογευμα πηγαμε βολτα κ γυρνοντας ηπιε 60 γραμ γαλα κ κοιμαται.....μαλον ως το πρωι.... :) μεσα απο λιγα κλαματα παλι κ αναστεναγμους μου φανηκε πως ειδα ενα δοντακι απο κατω :cheer: προσπαθησα να το δω πιο καθαρα αλλα δεν αφηνει :silly:

Tzoanna καλως μας ηρθες με το καλο κ το τριτο σου μωρακι :cheer: πες μας πως τα καταφερνεις γιατι εναν εχω κ ωρες ,ωρες λεω Παναγια μου βοηθα.... :cheer:

Καρολινακι μου εχεις κ εσυ στγμα κ βρηκαν στη νυφουλα μου;κατι θυμαμαι πως ελεγες πως ζαλιζεσε :huh: θα χρειαστει να δωσεις τιποτε βιταμινες στο μωρο; σορυ που γινομαι αδιακριτη ετσι; :kiss:

Χρυσα κ οποια αλλα ειναι ξεχυχτησα λογω μωρου καλο κουραγιο.... :kiss:

ευτηχως ο μικρος δε μου βγηκε ξενυχτης..... :cheer:

Αγγελικη δε μας ειπες εγκρινεις τη νυφη; :P κ δε μου λες μαμα κ πεθερα πρεπει να ερθουν σωνει κ καλα μαζι; αν ερθουν σε διαφορετικες φασεις τους χαλαει;ωχ πολα ρωταω εεε;

καλο ξημερωμα σε ολες :kiss::kiss:

Η λίστα μας...

ΣΤΑΥΡΟΣ 07/05/2009 barbie/Δωρα

ΑΡΓΥΡΗΣ 09/05/2009 Αναστασία!!!/Αναστασια

ΖΕΤΑ 16/05/2009 twinky

ΙΑΣΩΝΑΣ 22/05/2009 Aggeliki 30/Αγγελικη

ΕΒΕΛΙΝΑ 26/05/2009 evelini

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 26/05/2009Cesilia/Χρυσα

XΡΥΣΑ 03/06/2009Popitsa/Ποπη

ΛΥΔΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ 06/06/2009 karolinaki1/Καρολινα

ΜΠΕΜΠΑ 06/6/2009]littlestar

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 06/06/2009 to agoraki mou

ΣΤΡΑΤΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 26/06/2009 zaira/Ντινα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 29/06/2009 filos `ifigen/Ιφιγενεια

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 30/6/2009 ninina/Κατερινα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/07/2009 ANNA-ALEXANDROS/Αννα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 03/07/2009 ΦΑΝΗ26/Φανη

ΟΛΙΝΑ 08/07/2009 mummydi/Κωνσταντινα

ΜΠΕΜΠΑ 08/07/2009 little angel/Στελλα

ΔΗΜΗΤΡΑ 09/07/2009 sagria

ΓΙΩΡΓΟΣ 14/07/2009 ΜOLLY

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 15/07/2009 bell

καλε ολες μαζι γραφαμε; :P:P:P

αχ πεθυμησα την κολητη μου κ εγω καθομασταν ως τις 3 τα χαραματα εξω κ λεγαμε...λεγαμε....κ οι αντρες μεσα κοιμοταν :P κοριτσια μου λειπουν αυτα... :(:(

barbie έγραψε:

Τζααααααα Αγγελικουλα κι ομως δεν εισαι μονη τετοια ωρα........ελπιζω να μην βγηκες....

Κγω μπροστα στον υπολογιστη, ειμαι μονη αποψε ο αντρουλης μου δουλεια κβαρεθηκα να καοθμαι εξω....Τι επαθε ο Ιασων κ ξυπνα τις νυχτες;λες απ τα δοντια;Τελικα πως τον κοιμηζεις;Εγω εδω κ λιγες μερες εφαρμοζω νεο συστημα κρεβατι γαλα πιπιλα σκυλος κ κοιμαται μονος....ελπιζω να κρατησει..Τις 2 τελευταιες νυχτες ξυπνα κ σηκωνεται κλλιγοντας κ μολις τον παιρνω ηρεμει αλλα τρεμω μη γινει συνηθεια....

Να σε ρωτησω αυτο το εμβολιο που ειπες τι ακριβως ειναι;Εμεις τωρα καναμε ιλαρας παρωτιτιδας εερυθρας νομιζω....

Τζοαννα καλως ορισες δεν ξερω αν με θυμασαι αλλα μιλουσαμε ακομη πριν γεννησουμε;Πολυ χαρηκα που επεστρεψες,ποτε γεννησες ακριβως;

Εδω ειμαι... παιζω με τα χρωματα! Πως σε λενε κανονικα? Θελεις να το βαλω κι αυτο στη λιστα?

Οχι δεν ξυπναει απο τα δοντια! Κατι αλλο φταιει... Ουτε πονοε ουτε εφιαλτης... την περισσοτερη ωρα που μενει ξυπνιος τα ξημερωματα παιζει και χαχανιζει...

Αυτο το εμβολιο που κανατε κι εσεις ειναι το MMR.

Εισαι ακομα εδω?

Φανη κ Κατερινα καληνυχτα σας κ ονειρα γλυκα!!!!!!!!!!

Αγγελικη οταν ανανεωσεις την λιστα.....Δωρα μαλλον με ξεχααες αλλα δεν πειραζει......

Ελα παραπονιαρα που σε ξεχασα... Εχω ενα επιλεκτικο αλτσαχαιμερ με τα ονοματα ανεκαθεν... Γι αυτο φτιαχνω τη λιστα μπας και τα μαθω! Ταυτοχρονα γραφαμε... Θα σε βαλω αμεσως!

Καληνυχτα Φανη!

Εσυ Κατερινα εισαι ακομα εδω?

Γεια σας κοριτσια, με θελετε στην παρεα σας?

Εχω μια κουκλιτσα του Ιουλιου του 2009. Δυστυχως οι ωρες που μπορω να μπω ειναι οταν εχουν κοιμηθει τα παιδια (εχω κι ενα γιο 2,5 χρονων) οταν οι περισσοτερες εχετε παει για υπνο, αλλα θα ηθελε να τα λεμε.

Η λίστα μας...

ΣΤΑΥΡΟΣ 07/05/2009 barbie/Δωρα

ΑΡΓΥΡΗΣ 09/05/2009 Αναστασία!!!/Αναστασια

ΖΕΤΑ 16/05/2009 twinky

ΙΑΣΩΝΑΣ 22/05/2009 Aggeliki 30/Αγγελικη

ΕΒΕΛΙΝΑ 26/05/2009 evelini

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 26/05/2009 Cesilia/Χρυσα

XΡΥΣΑ 03/06/2009 Popitsa/Ποπη

ΛΥΔΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ 06/06/2009 karolinaki1/Καρολινα

ΜΠΕΜΠΑ 06/6/2009 littlestar

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 06/06/2009 to agoraki mou

ΣΤΡΑΤΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 26/06/2009 zaira/Ντινα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 29/06/2009 filos `ifigen/Ιφιγενεια

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 30/6/2009 ninina/Κατερινα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/07/2009 ANNA-ALEXANDROS/Αννα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 03/07/2009 ΦΑΝΗ26/Φανη

ΟΛΙΝΑ 08/07/2009 mummydi/Κωνσταντινα

ΜΠΕΜΠΑ 08/07/2009 little angel/Στελλα

ΔΗΜΗΤΡΑ 09/07/2009 sagria

ΓΙΩΡΓΟΣ 14/07/2009 ΜOLLY

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 15/07/2009 bell

Ειμαι η Αργυρω και ευτυχως τα βλασταρια μου κοιμηθηκαν απο τις 10.30 αλλα μετα αρχιζει το μαζεμα του χαους. Ο γιος σου ξυπναει ακομα τα βραδυα?

Μεχρι 8-9 μηνων κοιμοταν σαν πουλακι ολη τη νυχτα μονος του στην κουνια του... Μετα απο μια μετακομιση και κατι δοντακια αρχισα το κουνημα στα χερια και εκτος απο ενα διαλειμμα μεταξυ 12-13 μηνων, συνεχιζουμε αυτο το σχεδιο... που δεν κοβεται με τιποτα!

Κι εγω βγαζω τις καλλιτεχνικες μου ανησυχιες βαζοντας χρωματακια στη λιστα...

Θελεις να μπεις? Γραψε μου τις πληροφοριες που βλεπεις παραπανω κι εγινε!

Αληθεια πως προεκυψε το ψευδωνυμο? Παραξενο ή μαλλον πρωτοτυπο μου φαινεται...

Λοιπον ακου μαλλον διαβαζε, οταν ο γιοκας μου ηταν 3-4 μηνων καποια εβδομαδιαια εφημεριδα εξεδιδε τη Φρουτοπια κι εγω του τη διαβαζα, ο γιος μου ηταν γενικα αγελαστο παιδι αλλα οταν ακουγε το φρουκτηνος που ηταν το μυστικο οπλο της φρουτοπιας ξεραινοταν στα γελια, οποτε του το λεγαμε για να γελαει και του εμεινε. να φανταστεις μεσα στο σπιτι ακομα ετσι τον φωναζω, ευτυχως ακουει και στο κανονικο του ονομα.

Το πιασα! Ωραια ιστορια... Την εβλεπα κι εγω τη φρουτοπια οταν ημουν μικρη. Μου αρεσε ο Αιμιλιος ο μηλο...

Του εχω κι εγω ενα παρατσουκλι του Ιασωνα. Τον φωναζω Γκουκι... Ηταν κατι που ειπε σε αυτη την ηλικια που λες 3-4 μηνων. Εγω το ακουσα σαν cookie και μου αρεσε το μπισκοτακι. Το επαναλαμβανε ομως ως Γκουκι. Και του εμεινε... Με το ονομα του τον φωναζα απο την αρχη σχεδον. Ακουει κι αυτος και στα 2. Ξεχωριζει κιολας οτι το Γκουκι ειναι παιχνιδιαρικο και γελαει!

Την κορη σου τη βαφτισατε ή εχετε αποφασισει το ονομα της? Το γιο σου πως τον λενε?

Επειδη ειμαι ψωναρα εδωσα και στα δυο παιδια ονοματα σημαδουρες οποτε καλο ειναι να μην τα δημοσιοποιησω, αν θελεις ομως σου τα στελνω σε πμ για να καταλαβεις για τι ψωνιο μιλαμε. Η ημερομηνια γεννησης της μικρης ειναι 09/07/09 και να τη λεμε μπουμπουκιτσα παρατσουκλι που της εβγαλε ο αδερφος της απο μονος του οταν η μικρη ηταν 1-2 μηνων.

Ολο ρωταω ε? Ειναι που δε γνωριζομαστε...

Ομως λες ονοματα σημαδουρες και μου εξαπτεις και την περιεργεια... Αν δε βαριεσαι στειλε το π.μ.

Να σε βαλω στη λιστα? Ειναι το τελευταιο κολημμα μου να φακελωνω κοσμο με χρωματακια και στυλ. Οχι ομως χωρις να ρωταω πρωτα... Το μπουμπουκιτσα και η ημερομηνια φτανουν και περισσευουν!

Εχεις πμ. Αν θελεις βαλε μας κι εμας στη λιστα, το δικο σου φακελλωμα θα φοβηθω. Σου ειχα στειλει μεγαλυτερο πμ αλλα με πεταξε εξω

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...