Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Kαλε Αγγελικούλα μου η Στελλίτσα είναι η

little angel κ η μπουμπού της είναι πραγματικά little angel!!

Είναι ένα πανέμορφο μωρό,με σκούρα καστανά μπουκλάκια,κατάλευκο

δέρμα κ καταγάλανα μάτια!!!Ζήτα χερι γρήγορα μη στο πάρει καμια

άλλη!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Συμπεθερούλι μου καλύτερα είμαι σήμερα,τώρα πόνεσε λίγο το χεράκι

μου αλλα μάλλον οφείλεται στο οτι σιδέρωσα 5 πλυντήρια ρούχα.. :S

Κορίτσια μου αύριο αρπάζω το κοριτσάκι μου κ πάω στο εξοχικό μας

στην Πέραμο..Κ λέω να επιστρέψω την Παρασκευή,πρώτα ο Θεούλης...

Ευχηθείτε μου καλά..πλίτσι πλίτσι!!!!!!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kαλο βραδυ κουκλες μου :)

Κωνσταντινα καλο ταξιδι καλα να περασετε στο εξοχικο σας :kiss:

Αγγελικη ειδες τι καλη προξενητρα που ειμαι; :P ναι η Στελλα ειναι η κοπελα που εγραψε η Κωνσταντινα κ η κορη της μια κουκλα :kiss:

εμεις πηγαμε το απογευμα παιδιτρο κ μαντεψτε ο μικρος παραπαχυνε.... :angry: πηρε 100 σε 2 μηνες σχεδον κ απο εβδομαδα αντε παλι εξετασεις, αιμα ουρα κ ολα τα σχετικα :angry:

Καρολινακι παντως ειναι ταιριαστο ζευγαρι τα πουλακια μας λεπτα κ αδυνατα... :cheer: τωρα ειμαστε 80 ποντους κ 9600,μας ειπε να τρωει οτι θελει οσο θελει κ οταν θελει :lol:

επισης το mantoyx to εμβολιο εμεις το καναμε το μαιο ηταν αυτο που σας ελεγα στο χερακι ;) κ τωρα εχουμε απο σεπτεμβριο... :)

σας αφηνω παω για υπνο ο μικρος οπως ειπα ζωηρεψε κ με βγαζει νοκ αουτ ολη μερα....καληνυχτα σε ολες :kiss::kiss:

Kωνσταντινα δεν κανεις μια βολτα απο δω να αρπαξεις κι εμας,

να κανουμε πλιτσι-πλιτσι :laugh: ολες μαζι μεχρι την Παρασκευη..?

Να περασετε οσο πιο καλα μπορειτε..! :)

Κατερινακι μου.. πολυ καλος ο Παναγιωτης!

Και απο κιλακια και απο υψος!

Αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι 100 γραμ. σε 2 μηνες ειναι λιγα ε? :blush: Ναι ομως αγαπη μου ειναι στη μεση και η ζεστη, τα δοντακια,

το οτι δεν καθονται στον κ@λο τους ολη μερα.. Πως ειναι δυνατον να βαζουν το ιδιο βαρος οπως οταν γεννηθηκαν? :blink:

Αγγελικη κι εγω δεν εχω ξεμπερδευτει ακομη με τα ονοματα.. :S:S

Ξεχασα να σχολιασω το αστερι σου!

Ειναι τελειος!! Και μ΄αρεσει πιο πολυ γιατι ειναι ΑΦΡΑΤΟΣ!!!

Μ΄αρεσουν τα στρουμπουλα μωρακια. Να τσιμπαω μπουτια και μαγουλα.. :P

Χρυσα, φτανει βρε αγαπη μου..

Δε θα σωσουμε εμεις ολο τον κοσμο..

Ας κανει και κανενας αλλος τιποτα..

Πανε ξεκουρασου! Και αυριο μερα του θεουλη ειναι..

Κοριτσια χαλασε ολη η διαθεση μου σημερα...

Με πηρε τηλ. η κολλητη μου με τα κλαμματα και μου ειπε πως την Κυριακη πεταει για Κρητη...(ειναι νηπιαγωγος)...

28 χρονια φιλιας ειναι αυτα! Απο τοτε που γεννηθηκαμε μαζι...

Περσι ηταν Κοζανη, καθε Σ/Κ βγαιναμε ο κοσμος να χαλουσε...

Θα μου κακοφανει παρα πολυ....

Ολη μερα αυτο σκεφτομαι και βαζω τα κλαμματα... :(:(

Ενας-ενας τραβαει τον δρομο του...

Ουφ.. παω να ξαπλωσω...

Δε με θελει αυτη η εβδομαδα...

Αααα!! Ηρθε και ο λογαριασμος της ΔΕΗ 180 ευρωπουλα.. :woohoo:

Αλλο παλι και τουτο...

Βαρεθηκα....

Πολουλογουδες μου καληνυχτα!! Φιλια :kiss::kiss::kiss:

mummydi, Χαιρομαι που δεν ηταν κατι σοβαρο το χτυπημα στο χερι και περναει σιγα - σιγα...

Κωνσταντινα σε λενε ε? Να το βαλω στη λιστα διπλα απο το ψευδωνυμο?

Καλο Τεταρτο-Πεμπτο-Παρασκευο... Καλη ξεκουραση και μπανακια!

ninina, ο μικρος θα κανει ξανα εξετασεις επειδη πηρε 100 γραμμαρια σε 2 μηνες? Ή ειναι ασχετο το ενα απο το αλλο? Ρωταω γιατι αν ειναι ετσι ο Ιασωνας θα επρεπε να κανει εξετασεις καθε μηνα. Και να φανταστεις οτι το κανονικο check-up που κανονικα κανουν τα μωρα οταν γινονται 1ος ετους το αφησαμε για Σεπτεμβριο, να περασουν οι ζεστες, με προταση του παιδιατρου φυσικα...

Σας εχω απολυτη εμπιστοσυνη για τη μικρη της little angel... Για να λετε οτι ειναι κουκλα σιγουρα θα ειναι. Δεν την εχω δει ουτε σε φωτογραφια...

Οσο για την ιδια τη little angel/Στελλα, τη συμπαθω πολυ! Και φυσικα η προταση θα γινει αμμεσα... μην προλαβει κανενας αλλος λεβεντης και μας φαει τη νυφη!

Καληνυχτιζω κι εγω εδω... να προλαβω να ριξω κανεναν υπνο μεχρι να ξυπνησει παλι το τρομοκρατακι μου... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Και η ninina ειναι Κατερινα... πες μου κι εσυ αν θελεις να το βαλω στη λιστα... Ειρωνικο ηταν κοριτσακι μου το "παραπαχυνε"? Μαλλον ε... λεω κι εγω!

Φανη, οι δικες μου παλιες φιλες εχουν παρει το δρομο τους απο χρονια... Στενοχωριομουνα τοτε αλλα ετσι ειναι τα πραγματα τι να κανεις! Αλλωστε μπορει και να μη χαλασει η φιλια σας, να βλεπεστε πιο αραια αλλα να μη χαθειτε...

Οσο γι αυτο...

"Αααα!! Ηρθε και ο λογαριασμος της ΔΕΗ 180 ευρωπουλα..."

Και ο δικος μου στο δρομο ειναι... Air-condition, θερμοσιφωνας, κουζινα, σιδερο... Θα φωναξω κανενα γειτονα να τον ανοιξει να μου πει σιγα - σιγα το νουμερο μην παθω και κανενα εγκεφαλικο...

Φιλακια! :kiss:

Ωραια... Θα μαζεψω οσα ονοματα εχω και θα τα βαλω αυριο!

Και για να μην ξεχνιομαστε...

Αγαπητη Στελλα/little angel,

Λαμβανω την τιμη να ζητησω το χερι της πανεμορφης (οπως λεγεται απο την παρεα) κορουλας σου μπεμπας (αποφασισατε ονομα βρε?), για λογαριασμο του μονακριβου γιοκα μου Ιασωνα, μιας και ο ιδιος δεν μας εκανε ακομα τη χαρη να μιλησει ή να γραψει... :silly:, για να το κανει μονος του, ως γνησιος λεβεντης αντρας που ειναι!

Αναμενω φωτογραφια της πολυποθητης νυφης αν φυσικα με θελεις για συμπεθερουλα σου και τον Ιασωνα για γαμπρουλη σου... Ρωτα και την κουκλα σου φυσικα αν τον θελει, μην εχουμε τιποτα παρατραγουδα... Αυτουνου του καθαρματος (του Ιασωνα), δεν του πεφτει λογος οπως καταλαβαινεις εκτος και αποφασισει να σταματησει να ξυπναει τις νυχτες ψαχνοντας τα φουστανια της μανουλας του... Μεχρι τοτε θα κανει οτι του λεω εγω! Εντελως δικτατορικα!!! :P

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

zaira έγραψε:

Αγγελική γιατί δε βάζεις δίπλα και περιοχές,

εγώ ας απούμε Πετρούπολη -αθήνα.

Ναι αμε... το φακελωμα ειναι το χομπυ μου :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Χωρις πλακα... Οποια θελει την περιοχη/πολη ή οποιοδηποτε αλλο στοιχειο να μπει στη λιστα μου λεει...

Αντε να ξανακαληνυχτησω... :woohoo:

καλημερα.... :) ναι Αγγελικη βαλε το κατερινα δεν εχω προβλημα :cheer:

κ οσο για τις εξετασεις ειναι η δευτερη φορα που θα κανουμε, γιατι ενω τρωει αρκετα γιατι δεν βαζει βαρος :huh: θα μου πειτε ειναι συνεχεια ιδρωμενος με τη ζεστη,κ ολη μερα η περπατουρα η μπουσουλαει ;) ενας υπνος τον ξεκουραζει :P

οσα για τη νυφη σου θα τη δεις στο fb εχουμε τη μαμα της φιλη Στελλα Στελιτσα κ εχει φωτο της μπουμπους :lol:

αααα ξεχασα να σας πω ενω ο μικρος ετρωγε το γιαουρτι προχθες που πηγα να του δωσω κοντεψε να πνιγει απο το ζορι του :angry: γιατι δεν το θελει :angry: οποτε πινει μονο γαλα κ τρωει λιγο τυρακι.... :(

καλημερα καλες δουλιες σε ολες :kiss:

Γλυκα μου κ πολυλογουδικα κοριτσακια μου καλημερααααααααααα

Σηκωθηκα πρωι να κανω καμια δουλιτσα κ επειδη ειχα μερες να διαβασω νεα σας μπηκα να ριξω μια ματια κ ξαφνικα συνειδητοποιησα οτι εχει παει 10 παρα τεταρτο κ δεν πηρα ειδηση....ουτε που θημαμαι απο τι ωρα σας διαβαζω.......απορροφηθηκα εντελως, γελασα προβληματιστηκα συγκινηθηκα δακρυσα με οσα γραψατε κ τωρα δεν θημαμαι τι ηθελα να γραψω!!!!!!!ευτυχως ο μικρουλινουπναρουλης μου ακομη δεν ξυπνησε....

ειχατε ανοιξει το θεμα υπνος,Αγγελικη νομιζω εσυ ελεγες οτι ακομη τον κοιμηζεις σα χερια...ναι θυμηθηκα,με κομμματασες εκει που γραφες οτι εκλαιγε για μια ωρα.....το ξερω ειναι πολυ δυσκολη φασα.Εγω απο μικρο τον εβαζα στο κρεβατακι του κ κοιμοταν μπορει να καθομουν για λιγο κοντα του, οταν ομως αρχισε να σηκωνεται ορθιος δεν κοιμοταν με τιποτα κ ξεκινησα να τον ξαπλωνω στο δικο μου κρεβατι μαζι κ ν αποκοιμιεται τον τελευταιο καιρο ειπα τελος του δινω το γαλα του την πιπιλα του κ τον σκυλο που κοιμαται κ τον αφηνω στο κρεβατι του πινει το γαλα κ μετα αποκοιμιεται...ελπιζω να μην αλλαξει παλι....

Εσυ Αγγελικη πως πας ξσνσδοκιμασες μετα απο κεινη την πρωτη φορα;Οσο για τα υπολοιπα που εγραψες κ επισης μου ραγισαν την καρδια το μονο που θελω να σου ειναι να κανεις το καλυτερο για σενα κ τον Ιασωνακο κ ειμαι σιγουρη οτι θα το κανεις...

Κωνσταντινουλα, πολλα πολλα περαστικουλια για το χερακι σου....μαλλον να φορας κ συ κκανενα ματακι απο δω κ στο εξης...

Νινινα, να χαιρεσαι τον ΠΑναγιωτη σου για προχθες....γερος κ δυνατος να ειναι!!!Ελπιζω ολα καλα με τις εξετασεις,πηρατε αποτελεσματα; Μην τον ζοριζεις αν δε θελει γιαουρτι, κ γω του κανα το ιδιο με το αυγο κ τον κανε συνεχεια εμετο μεχρι που το στματησα....

Κοριτσια αρχισε να τρωει μονοε ο ζουζουνος μου με το κουταλι του, δλδ προσαπθει παντως καλα τα παει για αρχη κυριως στο γιαουρτι τον αφηνω περισσοτερο το αποτελεσμα θα σας το δειξω με φωτο καποια στιγμη....

μια μεγαλη καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα στο όμορφο μου παρεάκι.... :):) επιτελους μπορω (πτου πτου) και μπαινω καθε μερα απο την δουλεια...παλιοτερα ολο με πεταγε εξω...γάυτο και ειχα χαθει λιγο...αλλιως λειπει βρε ο Μαης απο την σαρακοστη?????????χαχα :laugh: :laugh:

τι να πρωτοπω ...ειπατε τόοσα πολλα βρε φιλεναδίτσες μου...

Αγγελικουλα όποτε μπορεσεις παρε με ...μεχρι τις 3 ειμαι χαλαρη γιατι θαμαι στην δουλεια και τα μεγαλα boss λειπουν...θα σου στειλω με πμ το τηλ της δουλειας...

Χρυσουλινι μου γεια σου ζουζουνιτσα μου ... :):) ο ταζούλης καλα???????

Ντινούλιμου να περασετε τελειααααααααααααααααααα στο εξοχικάκι σας και εννοείται καλα πλάτσα πλούτσα.... :laugh: :laugh:

Φανουλα άστα μην ξινεις πληγες .... :( ενα μονο θα σου πω...η πρωτη κολλητη μου ειναι κερκυρα,μια αλλη αγγλια,και η τελευταια 10 χρόνια και τι δεν ειχαμε κανει μαζι απο πανεπιστημιο μαζι!!!!...και ειναι

γιαννενα...μεσα στην ατυχία μου ευτυχως που η νονα της λυδιας παπενιας ειναι πολυ καλη μου φιλη ...και λατρευει και το κοριτσακι μου...πολυ σημαντικο αυτο...(ελπίζω να μην μου φυγει και αυτη)και η κοπελα που μου κραταει την ζουζουνα μου πρωτα την βλεπω φιλεναδα και μετα νταντα...ειμαι τυχερη ευτυχως...

Συμπεθερουλα μου καλα τα λες!!!!!!!!!!!!! ειναι όντως ταιριαστο ζευγαρι....αδυνατα και ψηλα και τα δυο.... :laugh: ;);)όσο για το γιαουρτι μη ν τον πιεζεις αφου δεν θελει....εμας με το ζορι τρωει το αντβανσ.... ειδες ταιριαζουν και σε αυτο....χαχα

χθες καναμε πειραμα και της μειωσαμε τα φρουτ αβγαλαμε τα κερασια και το ροδακινο και μονο μηλο μπανανα μαζι με γιαουρτι αντβανσ και εφαγε περιπου 200...απο το τιποτα ειναι προοδος!!!!!!

και την αφησαμ εαπο τις 5κ μεχρι τις 10 .30 που πιε το γαγα της και το πιε σχεδον όλο....ενω όταν την πιεζα για φρουτ αστις 5 και γιαουρτι στις 7 δεν επινε το γαλα μετα ...απλα έτσι δεν ξερω που να βαλω το αυγο....θα δουμε....κρεμα ίσω ς της δινω κανα βραδυ αντι για γαλα....

εκανε και πυρετουλι απο το εμβόλιο...εφτασε στο 37.7 :(:( ήταν να της δωσουμε ντεπον αλλα ευτυχως πριν την πλυνουμε της επεσε στο 36.8! :woohoo: :woohoo: τι παπι και αυτο...πτου πτου...

ααααααααααααα βγηκαν οι εξετασεις καλες ειναι απλα παίζει να χει στιγμα....και εγω ειμαι στο όριο...του να χω ...αλλα δεν εχω κανει κατι περαιτερω εξετασεις που απαιτούνται...

Οσο για την little angel Αγγελικούλα ναι ναι είναι όπως λεει η Ντινουλαμας... ένα πολυ γλυκο κορίτσι με μια κουκλίτσα πραγματικα κορουλα ... :):) καταγαλανα ματια με μπουκλίτσες στα μαλάκια... :woohoo: αντε θα γυρισουν απο διακοπούλες και θα μας πουν και τα νεα τους...θα δουμε τι θα γίνει και με το προξενιο της προξενήτρας συμπεθερούλας μου :P:P

Ζαιραμου έχεις δικιο δεν την πιεζα στο να φαει ...απλα προσπαθουσα να φαει και τα 5 γευματα αλλα βλεποντας ότι δεν ...σταματησ α απλά την προσπαθεια...σιγουρα παιζει και η ζεστη....δεν εχουμε κλιματιστικο στο σπίτι....σ ελιγο θα παμε στο δικο μας...με το καλο αρχες Οκτωβρη...και δεν θελαμε να το βαλουμε και να το ξαναβγαζουμε...

Αληθεια η Μυρτουλα και η Σουλίτσα που χαθηκαν?????? η Ελενίτσα ???σας φιλω όλες..... :kiss:

Καλημερα καλημερα!!!!!

Ειμαι κομματια..

Ο χριστοφορος δεν κοιμηθηκε ΠΑΛΗ!!!!

Με εχει βερει σε κατασταση που λεω...θα τον πεταξω απο το παραθυρο..

και το σκατουλι ξυπναει μετα μεσα στα χαμογελα και στη χαρα..τον κανουμε και ορωινο ντουζακι..δροσερος απαλος..τον τρελαινει η μαμα στα φιλια.

Τι ηθελα να πω..δεν θυμαμαι...

ΑΑΑ!!!

Εμενα οι κολλητες μου ειναι η Μια στην Αμερικη Ατλαντα..η Αλλη στην Πραγα..περιμενω ποτε θα ερθουν για να βαφτισω το μωρακι της μιας και να παντρεψω την Αλλη

Συμπεθερα φιλακια πολλα!!!

Καλημερα κι απο μενα...

Καλε.. βγηκαν τα ματια μου να διαβαζω!!

Λετε και τα μωρακια μας να κολλησουν απ΄την πολυλογια μας? :laugh:

Θα σας γραψω αργοτερα τους.. σχολιασμους μου...!!

Η μικρη μοοοολις αποκοιμηθηκε και τρεχω γρηγορα να καθαρισω οτι προλαβω.

Μεχρι και τα μαγιουδακια μας απλυτα τα αφησα απο χθες... :S:S:S:S

Με επιασε τεμπελιτιδα..!! Και αυτη η ζεστη.. στον εγκεφαλο με τρυπαει..

Χειμωωωωωωωωωνα εεεεεεεεεεεελα... εεεεεεεελααααα!!!! :woohoo:

Εμενα λες βρε για τις δουλιες!!!!!!

Τρελοκομειο!!!!!

χαχαχα

Εγω σημερα θα παω σπιτι και αντι να κανω δουλοιες θα κοιμηθω

Ο γιος μου θα επιστρεψει απο Χαλκιδικη κατα τις 6!!!!

ΦΑΝΗ26 έγραψε:

Καλε.. βγηκαν τα ματια μου να διαβαζω!!

Λετε και τα μωρακια μας να κολλησουν απ΄την πολυλογια μας? :laugh:

Χειμωωωωωωωωωνα εεεεεεεεεεεελα... εεεεεεεελααααα!!!! :woohoo:

φανουλα συμφωνω μαζι σου....αντε να κρυωσει λιγο ο καιρος αυτη η ζεστη ειναι υπερβολικη...ειδικα οταν γυριζω απο την δουλεια μεχρι ν α παρω το τουτου απο το μετρο μόνο 10 λεπτα περπατημα και γίνομαι σαν την κόρη μου.....!!!!!!!παπί.... :P:P:P

όσο για την πολυλογία μου φαίνεται ότι το Λυδιακι τα πήρε όοοοοολα από τον μπαμπα :(:( εκτος απο το νάζι.... :P τα δακτυλα των ποδιων και φυσικα την πολυλογία της μανουλας.... :laugh: :laugh:

Χρυσουλι μουυυυυυυυυυυυυυυυ αχχχχχχχχχχχ σημερα ειναι η μερα σκουπισμα σφουγγαρισμα...εθελοντης κανεις? :P:P ελπίζω να στρωσει ο ύπνος του μικρου ταζανούλη...να μπορεσει να χαλαρωσει και λιγο η μανουλα....νανιιιιιιιιιιιιιιιι νανιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....το ταζουλινακι να κανει....ακους Χριστοφοράκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο... :P :laugh:

karolinaki1 έγραψε:

Αγγελικουλα όποτε μπορεσεις παρε με ...μεχρι τις 3 ειμαι χαλαρη γιατι θαμαι στην δουλεια και τα μεγαλα boss λειπουν...θα σου στειλω με πμ το τηλ της δουλειας...

Οσο για την little angel Αγγελικούλα ναι ναι είναι όπως λεει η Ντινουλαμας... ένα πολυ γλυκο κορίτσι με μια κουκλίτσα πραγματικα κορουλα ... :):) καταγαλανα ματια με μπουκλίτσες στα μαλάκια... :woohoo: αντε θα γυρισουν απο διακοπούλες και θα μας πουν και τα νεα τους...θα δουμε τι θα γίνει και με το προξενιο της προξενήτρας συμπεθερούλας μου :P:P

Μεχρι τη 1.30 θα ειμαι στο σπιτι του αδερφου μου... Ευκαιρια ειναι να τα πουμε, μιας και σχολουνται ηδη 3 ατομα με τον Ιασωνα. Σου στελνω τωρα το τηλεφωνο με π.μ.

Η προταση για τη μπεμπουλα της Στελλας ετσι κι αλλιως ισχυει... Θα μπω ομως και στο fb να δω καμια φωτογραφια... Περιεργεια ξερεις!

Και συνεχιζω..ιδρωμενη και νευριασμενη... :woohoo:

Χρυσα μου.. να κοιμηθεις και να χαλαρωσεις οσο πιο πολυ μπορεις.

Ατιμο πραγμα το ξενυχτι, και ειδικα αν εχεις ενα σωρο πραγματα να κανεις

το πρωι.. :( .. Τι να κανουν ομως κι αυτα τα καημενα? Εχουν λιωσει απο

τη ζεστη, ειναι και τα δοντακια, λιγο η υπερενταση της ημερας.. ολα μαζι τα περνανε κι αυτα... Υπομονη και το χαμογελο στα χειλη για να τα

ξεπερναμε ολα με ηρεμια...

Καρολινακι μου, κι εμενα η δικια μου εχει πολυ στομα.

Δεν υπαρχει λεξη που να ακουει και να μη την πει..

Οχι ολοκληρη.. την πρωτη συλλαβη.. ή και μπερδεμενα!

Το καρπουζι το λεει "καπού", το κατω "κακού" το ονομα της "Ατάτα" :laugh: , Πως τον λενε τον μπαμπα? "Μπι" (Μπιλη), και την μαμα? "νι" (Φανη).. :laugh: :laugh:

Και πολλαααα πολλαα ακομη... :)

Αγγελικη μου, καλημερα.. Φιλια στον μικρουλη σου...

Αχ.. βρε κοριτσια... φυσικα και δεν φοβαμαι μη χαλασει η φιλια μας.

Δεν υπαρχει περιπτωση... Εχω 2 φιλες που ειμαστε μαζι απ τα πρωτα μας γενεθλια.. εγω η πιο μεγαλη! Αυτες 6 κ 7 μηνες πιο μικρες αντιστοιχα..

Οι φιλοι για μενα ειναι σαν οικογενεια...

Οχι πως δεν εχω κανει περα ανθρωπους...

Αλλα αυτοι που πραγματικα ειναι ΠΑΝΤΑ διπλα σου δεν μπορεις απο την μια

μερα στην αλλη απλα να τους προσπερασεις, ή να μη γινεις ενα με το

προβλημα τους οποιο κι αν ειναι αυτο..

Ξυπνησα με καθαρο μυαλο σημερα (μετα το λερωσα στη δουλεια... :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ) και ειπα πως ολα για καποιο λογο γινονται...

Φιλια και καλο μεσημερακι σε ολες!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Σημερα πηγαμε πρωι - πρωι στον παιδιατρο και καναμε το MMR... Παλι δεν εκλαψε? Δε χαλασε τον κοσμο? Τι εγινε? Μεγαλωσε, δεν καταλαβαινει απο πονο, δε φοβαται τον παιδιατρο και ουρλιαζει σαν να τον σφαζουνε μονο αμα δεν του γινονται τα κεφια??? (Παρτυ τα ξημερωματα, χερια στις μπριζες, στον υπολογιστη, να χτυπαει τα τζαμια, την εξωπορτα, τα νερα να τρεεεχουν και να μη σταματανε, να μεινει για παντα μεσα στη θαλασσα, τη μανιερα την πισινα, να τρεφεται με ψωμια και μπισκοτα)

Επισης ξεσπιτωθηκαμε μεχρι αργα το μεσημερι γιατι στο σπιτι μας εκαναν κατι υδραυλικες εργασιες. Ουτε νερο τρεχουμενο, ουτε να παει εστω και μια σταγονα στην αποχετευση...

Πηγαμε στον αδερφο μου οπου ο κυριος Ιασωνας δημιουργησε παλι... Μουσικη αυτη τη φορα! Εκτος απο τα πληκρα και το ντραμ μασιν που κοπαναει συνηθως, επαιξε και ηλεκτρικη κιθαρα... Ειπε ο καημενος ο θειος του "δεν πειραζει ετσι κι αλλιως οι χορδες ειναι για αλλαγη". Τα αυτια μου ομως, με 3 ωρες υπνο σιγουρα πειραχτηκαν!!!

Προσπαθουσα και απο εκει να μπω στο mammy, να σας γραψω τα νεα μας, αλλα 2 φορες με πεταξε εξω ενω πατουσα "υποβολη" Μονο 1 μηνυμα δημοσιευτηκε...

Ηθελα να σου δωσω κουραγιο Χρυσα μου για την ξενυχτο-κατασταση... Συμβουλες δεν εχω να δωσω! Υποφερω κι εγω... Λεω να εφαρμοσω μεθοδους πειθαρχιας στον υπνο αφου παραλαβω ενα σχετικο βιβλιο που παραγγειλα. Αν πιασει η μεθοδος ή σε ενδιαφερει, σε ενημερωνω...

Τι αλλο? Α! Απο κουβεντες ακομα τιποτα... αλλα απο δοντια μια χαρα τα παμε. 11 φυτρωμενα, το 12ο αναμενεται μεσα στη βδομαδα και ετοιμαζουμε και τους κυνοδοντες... συντομα! Ο Θεος να μας λυπηθει...

Υψος: 83, Βαρος: 12,720... !!! To κεφαλι μεγαλωνει κανονικα... αλλα μου φαινεται πως θα βγει κλουβιο το αυγο, απο τα πολλα χτυπηματα.

Ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση και στελνω πολλα φιλια σε ολες! :kiss::kiss::kiss:

Μη μου πεις οτι εισαι η γνωστη Τζοαννα απο την Κυπρο....!!!! :woohoo:

Κατι μου λεει το "κορασα" που εγραψες...!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τι κανεις? Τα παιδακια σου τι κανουν?

Παλι εγκυος εισαι?.....!!!!

Πες μας νεα σου.........!!!!!!!!!!

ΥΓ.... Εισαι η μαμα του Κωνσταντινου και της Ελεανας?

Sorry αν κανω λαθος!!

Οπως και να χει καλως ηρθες στην παρεα μας!!

Φιλια

Nai fani mou agapi mou i tzoanna eimai...

Na sou zisei to mwraki agapi mou...

Paei kairos na ta poume...

Ti kaneis???

Fronimo to mwraki???

Egw logo metakomiseis den eixa internet...

Ta mwrakia mou me trelenoun mera nuxta...

Wmos einai eutixia...

Nai nai pali egkuos eimai...

Prospathw na anevasw foto ton mwron mou sto profil wmos den ta katafernw...

Pes mou nea sou...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...