Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Φανουλα εμενα η παιδιατρος απο 12 μηνων με αφισε να χρισημοποιω κανονικα απορροιπαντικα- χωρις μαλακτικο εξτρα, αλλα οχι Αριελ...γιατι εχει λεει πολυ χλωριο μεσα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

και εγώ ξεκίνησα να του τα πλένω με SKIP αυτό με μαλλακτικό καζολιν που είναι 2 σε 1. και μαλλακτικό από πάνω.

δε ρώτησα κανένα από μόνη μου.

Για να δουμε απο που να αρχισω...

Για το απορρυπαντικο, ο παιδιατρος-νεογνολογος που ειχαμε στην Αθηνα που του ειχα τρομερη εμπιστοσυνη, μου ειχε πει μονος του χωρις να ρωτησω να αρχισω να πλενω τα ρουχα του μικρου με κανονικο απορρυπαντικο - μαλακτικο και μαζι με τα δικα μας απο οταν ηταν 8 μηνων. Το αποφασισα 1 μηνα αργοτερα, βασικα γιατι ειχα μεγαλο αποθεμα σε απορρυπαντικα - μαλακτικα Proderm (και ακομα εχω 5 μπουκαλια αχρησιμοποιητα) Ο μονος λεκες που εβγαινε με το Proderm ηταν το γαλα. Απο τοτε που αρχισε τα φρουτα δεν καθαριζαν με τιποτα και φυσικα ουτε και τα κακα του. Τα επλενα και ακομα συνεχιζω με υγρο απορυπαντικο Planet και μαλακτικο Souplin συμπυκνωμενο. Προσεχω να μην υπερβαινω ποτε την ποσοτητα που γραφει στις συσκευασιες. Αν υπαρχει δυσκολος λεκες, βαζω λιγο απο την ποσοτητα που ειναι να μπει κανονικα πανω στο λεκε. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Εννοειται πως δεν ειχε ποτε καποια αλλεργικη αντιδραση ο μικρος. Α! Πριν χρισημοποιουσα για τα δικα μας ρουχα το Skip πανισχυρο μικρο. Δε σκοπευω να ξαναγυρισω ομως γιατι δεν υπαρχει λογος. Το μονο που αποφευγω ακομα να πλενω μαζι με τα ρουχα του ειναι τα δικα μας εσωρουχα και καλτσες.

Συμφωνω για τον αναδρομο Ερμη ή δεν ξερω ποια αιτια γκαντεμιας... Κι εμεις περασαμε πολυ δυσκολα τις τελευταιες 2 μερες! Να φανταστειτε οτι γυριζα μεσα στον καυσωνα με το μικρο στο καροτσι και διαφορες προμηθειες σε τροφιμα, ρουχα, πανες κ.τ.λ. σε παραλιες, παιδικες χαρες, απροσκλητες επισκεψεις σε σπιτια γνωστων... Τωρα μαζευτηκαμε σπιτι μας! Με το Γιωργο ειχαμε ενα πολυ ασχημο καυγα και αν δεν μας εψαχνε εστω και σημερα το μεσημερι παρακαλωντας να γυρισουμε σπιτι, δε θα επεστρεφα... Και τωρα δεν πολυ-μιλαμε, τα απαραιτητα μονο. Εχω αρχισει να κρυωνω πολυ μεσα μου και δεν ξερω αν θελω να το ξεπερασω... Αυτο το 1 καλα, 5 ασχημα μου εχει κλονισει το νευρικο συστημα! Δε σας κρυβω οτι εχω μπει σε μια πορεια να οργωνωσω οικονομικα, πρακτικα και συναισθηματικα τη ζωη μου ετσι ωστε οταν θα ειμαι ετοιμη, να την κανω με ελαφρα πηδηματακια... Ειμαστε σχεδον 9 χρονια μαζι και δεν πιστευω πια οτι θα οριμασει, οτι θα αλλαξουν τα πραγματα... Δεν ειμαι κι εγω καμια τελεια, εχω ενα σωρω ελαττωματα αλλα χρειαζομαι ηρεμια και αισιοδοξια. Εχασα σχεδον 7 χρονια απο τη ζωη μου σε βαρια καταθλιψη, σχεδον κλεισμενη στο σπιτι και υπολειτουργωντας γενικα... Ειμαι 32 ετων και δε θελω να ξαναγυρισω εκει που ημουνα, μια σακουλα ψυχοφαρμακα, αποπειρες αυτοκτονιας και κυριως χαμενα χρονια... Απο 23 εως 30 ετων... Το σκεφτεστε? Αν ξανα-φτασω εκει θα ξυπνησω μια μερα (αν ειμαι τυχερη), και θα ειμαι 50-60. Δε θελω!!! Το χρωσταω στον εαυτο μου και στο παιδι μου που ηταν ο μοναδικος λογος που καταφερα να ξεφυγω απο ολα αυτα!!!

Α! ξεχασα να σας πω οτι δεν πιστευω σε θαυματα... και αυτο που εγω ονομαζω ελπιδα για καλυτερευση στη σχεση μας δε με εχει ωφελησει σι τιποτα μεχρι τωρα. Μονο απογοητευση καθε φορα ολα και μεγαλυτερη μου εχει φερει...

Αλλο...

Φανη, μαγκια σου που καθαριζεις τις βρωμιες μας! Που αντεχεις τοσο σκληρη δουλεια και που εχεις πεισμα! Σιγουρα θα τα καταφερεις και για κατι καλυτερο... Ανθρωποι σαν κι εσενα οχι μονο δεν πανε χαμενοι αλλα καποια στιγμη πετυχαινουν αυτο που πραγματι θελουν στη ζωη τους και γινονται και παραδειγμα και για αλλους... Πρωτα απο ολα για το παιδι σου! Μην ακουω για ντροπες... εισαι απο αυτους που μπορουν να κανουν τον κοσμο καλυτερο!!!

mummydi, να πας να βγαλεις καμια ακτινογραφια, μην εχεις κανενα καταγμα στον καρπο... Μην το αφηνεις ετσι!

Για το αυγο, μη στενοχωριεσαι... Αστο για κανενα διμηνο και ξανα-δοκιμαζεις αφου τρωει απο ολα τα αλλα, δεν εχει αναγκη...

Καρολινα, (παρεπιτοντως αυτο ειναι το πργματικο σου ονομα?) τι εγινε με τις εξετασεις της μικρης? Βγηκαν τελικα? Για τα ματια που ρωτας... Ειναι γκριζα συνηθως προς το γαλαζιο καμια φορα πρασινιζουν ομως αναλογα με τα ρουχα που φοραω... Τα ιδια εχει και ο Ιασωνας! (Ηταν το μονο που ηθελα πολυ να μου μοιασει το μωρο μου αλλα χωρις τη μυωπια που κληρονομησα μαζι με το χρωμα απο τον πατερα μου) Θα περασει καιρος για να το μαθουμε αυτο... αντιθετα με το check-up που θα πρεπει να γινει απο Σεπτεμβριο. Δεν ηταν και πολυ δυσκολο απο οτι καταλαβα να παρουν αιμα και ουρα απο τη μικρη ε?

Σημερα καναμε το μαντου (δοκιμαστικο φυματιωσης). Ειμασταν για πρωτη φορα οι δυο μας χωρις το μπαμπα του και με αφησε αναυδη... δεν εκλαψε καθολου! Ενα ιιι οσο ηταν η βελονα στο δερμα και σταματησε αμεσως ουτε να τον σφιξω στην αγκαλια δεν προλαβα για να σταματησει! Για μιση ωρα ολο μπραβο τι μεγαλος και τι γεναιος αντρας εγινες του ελεγα... του εδωσα και 2 μπισκοτα δωρο! Χαρηκα που το πηρε ετσι αυτη τη φορα γιατι συνηθως ειχαμε μεγαλα δραματα!

Νομιζω πως πρεπει να σταματησω πια να γραφω γιατι το παω για βιβλιο...

Φιλακια πολλα σε ολες :kiss: Και χρονια πολλα στους δυο μικρους Παναγιωτηδες της παρεας και στη Μαρια-Molly που τη χασαμε!? Φυσικα και σε οσους δικους σας γιορταζαν χθες...

Υστερογραφο... Κανενα κοριτσακι που να ενδιαφερεται για τον Ιασωνα υπαρχει? Ρωταω γιατι ναι μεν οι αντρες υποτιθεται οτι προτεινουν αλλα ως γνωστον οι γυναικες διαλεγουν!!! Αντε, θελω κι εγω συμπεθερουλα... :laugh:

aggeliki 30 έγραψε:

Καρολινα, (παρεπιτοντως αυτο ειναι το πργματικο σου ονομα?) τι εγινε με τις εξετασεις της μικρης? Βγηκαν τελικα? Για τα ματια που ρωτας... Ειναι γκριζα συνηθως προς το γαλαζιο καμια φορα πρασινιζουν ομως αναλογα με τα ρουχα που φοραω... Τα ιδια εχει και ο Ιασωνας! (Ηταν το μονο που ηθελα πολυ να μου μοιασει το μωρο μου αλλα χωρις τη μυωπια που κληρονομησα μαζι με το χρωμα απο τον πατερα μου) Θα περασει καιρος για να το μαθουμε αυτο... αντιθετα με το check-up που θα πρεπει να γινει απο Σεπτεμβριο. Δεν ηταν και πολυ δυσκολο απο οτι καταλαβα να παρουν αιμα και ουρα απο τη μικρη ε?

Αγγελικούλα μου πολύ στεναχωριέμαι με αυτα που γραφεις... :(:( σου χω στειλει πμ...ελπίζω να φτιάξουν τα πραγματα η τουλαχιστον να γινει όοοοοοοοοοοοτι ειναι πραγματικα καλυτερο για σενα ,τον Ιασωνάκο και πανω απ'όλα για την ψυχικη σου υγεια...αν δεν ειμαστε εμεις καλα το καταλαβαινουν και οι μικροι μας έρωτες...τα παιδακια μας...γάυτα δεν κανουμε τα πάντα ωστε να ναι ευτυχισμενα?????? πιστευω οτι αν μπορουσε να σου μιλησει θα σου λεγε ελα μανουλα δεν θελω να σε βλέπω στεναχωρημενη...ακόμη και εγω...η διαδικτυακη σου φιλεναδα στεναχωριεμαι ....σκεψου το σποράκι σου..όσο για το όνομα ναι Καρολινα με λενε εννίοτε καρολ....λίνα ,Λινάκι... :P:P μα ποτέ όπως με βαφτισε ο τρελος παπας....χαχα και καλα φταιει αυτος...αχ μεγαλη ιστορια το όνομα μου...μονο στα χαρτια το ακουω...ευτυχως που τελειωσα σπουδες ,γλώσσες και το ακουω η βλεπω σπανια... ;);)

οι εξετασεις της μικρης δεν μας ταλαιπωρησαν πολυ ειδικα του αιματος ...τα βαμπιράκια :laugh: :laugh: ηταν εξειδικευμενα στα μικρα μωρακια ...στην Βιοιατρικη αμπελοκηπων πήγαμε...αλλα στην εξεταση των ουρων με το σακουλακι που της βαζουν ταίπωρηθηκαμε γυρω στην μιαμιση ωρα ειμασταν όλοι γυρω απο ενα μωρο...και περιμεναμε να ουρησει....οταν εκανε τσισα ηταν η πρωτη φορα που χαρηκα τόοοοοοοοοοοσο πολυ που ακουστηκα να λεω yessssssssssssss !!!!!!!μπραβο που κανες τσισακια... :P:P

Φανουλα μου ειχε πλάκα αυτο που πες για τα σκυλόψαρα!!!!!!!!!! :P:P:P:P

Ντινούλα μου εισαι καλύτερα??????????????

aggeliki 30 έγραψε:

Γι αυτη τη μουρη λεω, που τρωει το φτυαρι... :P Δεν του αξιζουν τα παντα? Μηπως τον θελει καμια σας για γαμπρουλη της? ;)P100718_210710__mammy.jpg

αξιζει κατι πιο πολυ απο τα πάντα!!!!!!!!!!!!!!!! οπως και και για καθε μανουλα το παιδάκι της ειναι απλά η ζωη της...εγω δεν μπορω να φανταστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω την ζωη μου χωρις το Λυδιάκι μου ,χωρις το πλάσμα που με κανει και ξεχναω στεναχωριες,νευρα,τσακωμους ,αγχος ....τα πάντα....θα λεγα οτι ειναι το καλυτερο αντιδοτο για όλα...αχ δεν μπορω να πω ότι τον θελω για γαμπρο ...γιατι θα με φανε.... :P:P εχω την νινινα μου ...και εχω αλλη μια στην αθηνα...την ευγενια μου...οποτε αν τριτωσει πάει...τοδες το πμ μου???????????

Καρολινάκι μου γλυκό ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

μωρό μου,λες κ όσο περνάει η ώρα όμως,σαν να επεκτείνεται ο

πόνος προς τα πάνω..Τώρα πονάω μέχρι το μπράτσο μου...Τι να

πω,μπορεί κ να ναι στο μυαλό μου,πάντως δεν έχει πρηστεί.. :dry:

Αχ αυτό με το καγκελακι το χει πάθει κ η Ολίνα,παρόλο που έχω

πάντες απο πάνω μέχρι κάτω..Ε, σ εκείνο το σημείο που ενώνονται

εκεί το χώνει το πόδι της η ατιμη!!! :S

Το Εβινάκι μου δεν είναι φοβερό παιδί?Την αγαπάω πάρα πολύ,

είναι τέλεια!Κ κούκλα,κ αυτη η το Ελευθερούνι κ ο αντρούλης της!

(όχι καλεεε..ο αντρούλης της δεν είναι κούκλα,κούκλος είναι.. :laugh: )

Αγγελικούλα μου κ εγω στενοχωρήθηκα πολύ με όσα μας έγραψες...

Κ είναι πραγματικά άσχημο να μην νιώθεις καλά με έναν άνθρωπο αλλα

οι καταστάσεις(κοινωνικοοικονομικες)να σε κρατάνε εκεί..

Ψάξτο λίγο με τη δουλίτσα σου,στηρίξου στα πόδια σου,κάνε κάτι

κ εκτός σπιτιού κ,πού ξέρεις,μπορεί αυτό τελικά να βοηθήσει τη

σχεση σας,να αναθεωρησετε απόψεις κ αντιλήψεις κ να κάνετε μια

καινούρια αρχή..Αν κ δυστυχώς όταν κρυώνεις μέσα σου με κάτι...

δύσκολα να μπεις στη διαδικασία ν ανάψεις φωτιά,να ζεσταθεις ξανά..

Εύχομαι όπως κ να χει να πάνε όλα καλά,ότι κ αν σημαίνει αυτό...

Όσο για τον Ιασωνάκο μου,το κουκλι μου,δεν το συζητώ,αξίζει

τα καλύτερα..Αν δεν ήταν γραφτό να είναι το Ολινάκι μου με τον

Χριστόφορο(είναι η σχέση καρμική,πώς να το κάνουμε..)τον ήθελα

με 1000 για γαμπρό μου!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Χθες κορίτσια μου,μετά την τούμπα που έφαγα,ενώ το μωράκι μου δε

χτύπησε καθόλου,έκλαψε τόσο πολύ για μένα..Την είχε ο μπαμπάκας της

αγκαλιά κ αυτή έκλαιγε με δάκρυα κ λυγμούς κ άπλωνε τα χεράκια της

να με αγκαλιάσει...(μάλλον επειδή έκλαιγα..)

Κ όταν πια ησύχασε(αυτό έγινε όταν έφτασα στην άλλη γιαγιά μου),

πού κ που εκεί που έπαιζε,γύριζε,με κοίταζε,βούρκωνε κ αναστέναζε...

Μόνο που το σκέφτομαι με παίρνουν τα ζουμιά..

Αφού κ η γιαγιά μου σήμερα με πήρε τηλέφωνο το πρωί κλαίγοντας

κ μου είπε οτι την σκέφτεται με πόση αγάπη κ πόνο με κοίταζε χθες

κ δε το πιστεύει...

Πολύ δάκρυ πάλι βραδιάτικαα.... :(:(

Μα τι πλασματάκι...

mummydi, καλο μου φαινεται που δεν πρηστηκε! Κανενας ξεγυρισμενος μωλωπας ακουγεται... Παντως αν επιμεινει να το κοιταξεις!

Ειδες τι γλυκα που τα παιδακια μας!!! πως δειχνουν την αγαπη τους... Και ο δικος μου οταν με βλεπει στενοχωρημενη, ερχεται και μου κανει κατι αγκαλιες!

aggeliki 30 έγραψε:

mummydi, καλο μου φαινεται που δεν πρηστηκε! Κανενας ξεγυρισμενος μωλωπας ακουγεται... Παντως αν επιμεινει να το κοιταξεις!

Ειδες τι γλυκα που τα παιδακια μας!!! πως δειχνουν την αγαπη τους... Και ο δικος μου οταν με βλεπει στενοχωρημενη, ερχεται και μου κανει κατι αγκαλιες!

Ναι βρε κοριτσάκι μου,είναι φοβερά!!!!

Οταν μ αγκαλιάζει νιώθω οτι έχω στα χέρια μου όλο τον κόσμο..

Αγγελικη μου... :(:(:(:(

Στεχαχωριεμαι πολυ οταν διαβαζω νεα σας και δεν εισαι καλα... :(

Εχω σκεφτει πολλες φορες ποσο δυσκολο ειναι για μια γυναικα να

μεγαλωνει ολομοναχη ενα παιδι, αλλα και ποσο δυσκολο ακομη να ζει

με εναν ανθρωπο που δε τη γεμιζει, που δεν περναει καλα μαζι του..

Το μονο ευκολο ειναι να χωρισεις.. αλλα γυρνα και δες πισω σου...

Εχεις αποκτησει μ΄αυτον τον ανθρωπο το πιο ιερο πραγμα στον κοσμο!

Το παιδι σου! :) Εχεις ξεπερασει μαζι του πολυ δυσκολες καταστασεις.

Ισως κι αυτος τωρα να χρειαζεται την δικη σου κατανοηση και βοηθεια..

Μη κανεις τον Ιασωνακο να στεναχωριεται...

Τα περισσοτερα ζευγαρια περναν φασεις... Κανε λιγη υπομονη...

Σκεφτηκες να βρεις καποια δουλεια? Να μενει το μωρο για λιγες ωρες στο σπιτι με τον αντρα σου.. Ισως βοηθησει τελικα ο μικρος την κατασταση. ;)

Ντινακι τωρα θες να τα ακουσεις!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P

Φυσικα και πονας... Αφου δεν τρως, και δεν εχεις κρεατακια πανω σου

να σε προστατεψουν σε τετοιες ωρες...!! :laugh: (αστειευομαι εεεε!!!)

Περα απ την πλακα τωρα.. παρε κανενα παυσιπονακι να κοιμηθεις ησυχα.

Αχ..... το καταλυπηθηκα το Ολινακι τωρα... :(:(:(:(

Ειδες ενα μικρο πλασματακι τι σου κανει?

Μην ξανακλαψεις μπροστα της,(τωρα σε μαλωνω. :P )... πληγωθηκε το καημενο.. :(

kαλο σας βραδυ να που κ εγω ενα βραδυ θα σας γραψω τα νεα μας :woohoo:

Καρολινακι αν δεις 2 σελιδες πιο κατω θα διαβασεις τα νεα μας....ο μικρος αρχισε κ σηκωνεται καθε μερα κ πιο πολλες φορες κ εγινε πολυ ζημιαρης ;) αρπαζει οτι προλαβει κ φυσικα δεν καταλαβενει απο μη κ οχι....του κουναω το δαχτυλο κ γελα το περνει σαν παιχνιδι..... :silly: κ κοριτσια του λεω μυ μπουμ κ δεν καταλαβενει :ohmy: αυριο το απογευμα εχουμε κ εμεις παιδιατρο κ θα δουμε πως θα μας βρει..... :huh: το βραδυ δεν ηθελε με τιποτε το γαλα του κ κοιμηθηκε μετα απο πολυ γκρινια......ειδα κ ενα δοντακι ετοιμο να σκασει...

Κωνσταντινα περαστικα σου κοπελα μου ελπιζω να μην ειναι σοβαροευτηχως δεν επαθε τιποτα το κοριτσακι σου :)

Αγγελικουλα λυπαμαι πολυ κοπελα μου γι'αυτα που περνας :( αλλα γνωμη μου παντα αν ειναι να καταληξεις οπως εσυ εγραψες με μια σακουλα ψυχοφαρμακα καλυτερα μονη σου με το παιδι. ουτε η πρωτη θα εισαι ουτε η τελευταια....χωρις να θελω να παρεξηγηθω οκ :)

τωρα για νυφη που λες ειναι διαθεσημη η μικρη της Στελλας αληθεια εχει καμια σας νεα της; κ η μικρη της Ποπιτσας αν γυρισουν τα λετε :lol:

Φανουλα κ αλλο δοντακι μια χαρα :cheer: εσεις θα φτασετε κ εμας συντομα... :P

Χρυσα zaira Aννα καλο ξημερωμα σε ολες :kiss::kiss:

Σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον για το προβλημα μου και τα λογια σας... Θα δουμε τι θα γινει!

Εννοειται πως δεν θελουμε να χαλαμε ζευγαρια!!! ;) Για καποια ελευθερη νυφη ψαχνουμε... :P Και αν ειναι δυνατον ξενυχτισσα αλλιως πως θα τα λεω με τη συνμπεθεουλα μου? Τωρα κοιμηθηκε το τερατο-ξενυχτο-αγαπακι μου!

Πολλα φιλια... :kiss: Καληνυχτα!

Καλημέρα κοριτσούδια μου!!!

Καλέ Νινίνα τι πρόταση ήταν αυτή????Ο Ιάσωνας με την

μπουμπού της Στελλίτσας μας??Τέλειο ζευγάρι!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Σήμερα είμαι καλύτερα,θα βάλω επιτέλους κ σίδερο να τελειώνω...

Φανούλι μου το τι τρώω δε λέγεται...Αλλα ο μεταβολισμός μου

δουλεύει ρολόι!!!Χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να βάλω κανένα

κιλάκι...Κ πάλι είμαι καλά τώρα..Αν με βλέπατε στη βάφτιση της μικρής

ήμουν σκέλετορ..Ανορεξικό κανονικό!!

Έχεις δίκιο για το μωράκι μου,θα προσπαθήσω να μη με ξαναδει να

κλαίω μπροστά της.... :blush:

Τώρα ζεσταίνεται το σίδερο,η μπουμπού είναι για νάνι κ εγώ απολαμβάνω

το παγωμένο espressακι μου!!!!

Αααα!!ΚΑλε,δεν σας είπα!!!Χθες ανακαλύψαμε οτι έσκασαν 2 κυνόδοντες,

ένας πάνω,ένας κάτω..κ χαμπάααααρι...Μετά το πρώτο όλα βγήκαν εντελώς

ανώδυνα!!!!! :woohoo: Κ αισίως έχουμε 6 κ φαίνονται πεντακάθαρα κ οι

άλλοι 2!!!!!!!

καλημερουδια αγαπες μου...

Αγγελικουλα μου ελπίζω να σαι λιγο καλυτερα...σου χω στειλει πμ...

Ντινουλι μου ξανακαλημερουδια και απο δω!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: μπραβο στον μικρό σου έρωτα για τα ανωδυνα δοντακια!!!!!! ειδες πόσο στεναχωρήθηκε η κουκλίτσα σου? όσο μπορεις μην κλαις μπροστα της...

Συμπεθερουλα μου μπραβο στον γαμπρουλη μας ... :):) καλε αυτος σε λιγο κατι μου λεει ότι θα περπαταει και θα τρεχεις από πίσω του σαν την νυφουλα σου!!!!!!! :P:P εμας καπως ακουει το μη κακο θα πας τιμωρία...μας ειπε και η παιδιατρος όταν κανε κατι κακο η επικινδυνο να της λεμε ...3 φορες μη κακο θα πας τιμωρια και αν το κανει ξανα να την βαζω τιμωρια....εεεεεεεεεεεε το καινουργιο μας χουι... :laugh: :laugh: ειναι να κλεινει και να ανοιγει την τηλ...απο το κουμπί!!!!!!!!! την παμπονηρη πως το ανακαλυψε μονη της και πολλες φορες ενω την εχουμε κλειστη τσουπ...παει και την ανοιγει.... :woohoo: :woohoo: αφηστε που χει γινει πολυ απαιτητικη ότι πιασει στο χερι της το θελει και αν της το παρεις χαλαει τον κοσμο ...αλλα η μανουλα δεν θελει να γινει κακομαθημενο ..της το παιρνω χτυπιεται λιγο...και μετα ηρεμει...εχει πλακα να την δειτε...οταν τσαντιζεται τραβαει καμμια φορα τα μαλλια της ...αχχχχχχχχχχχ διδυμακι ειναι ...θα φαω καλα.... :(:(

Χρυσα μου τι κανεις κοριτσακι μου???????? ο ζουζουνος σου ο ταρζανουλης?

Φανη τα φιλια μου.... :kiss::kiss:

ρε κοριτσια ειμαι προβληματισμενη παλι με τα 5 γευματα δεν βγαινουν με τιποτα...ισως ειναι η ζεστη...δεν ξερω...της δινω 10 παρα το γαλα ...1 παρα το πολυ τρωμε το φαγητακι μας ...που τρωει σχεδον παντ απανω απο ενα μπολ....και κατα τις 5 παρα της δινω φρουτα που εδω και 2 βδομαδες δεν τα τρωει ...τρωει λιγο...χθες δοκιμασα να της βαλω γιαουρτι με φρουτα που της αλεσα ...εφαγε λιγο και μετα τιποτα ..της ξαναφτιαξα σκετ αφρουτα εφαγε λιγο...και για να πεινασει την αφησα μεχρι το βραδυ όπου ήπιε όοοοοοοολο το γαλα...αλλα δεν εφαγε ετσι κρεμουλα η γιαουρτι...αν παλι της δωσω 4 γευμα γιαουρτι μετα τα φρουτα θα πιει γαι βραδυ ελαχιστο γαλα....στεναχωριεμαι και δεν ξερω τι ν ακανω...η γιατρος ειπε οτι ειτε γιαουρτι ειτε κρεμε ειτε γαλ α...σαν ασβεστιο ειναι το ίδιο...σορυ αν σας ζαλισα...

Καρολ μου καλημερούδια κ απο εδώ!!!!

Αχ άσε,με το φρούτο παλεύουμε κ εμείς τελευταία...

Την κάθε κουταλιά την κρατάει στο στόμα της τουλάχιστον 2 λεπτά

κ μετά καταπίνει με το ζόρι...Για σκέψου πώς κατεβάζουμε

όλο το μπολ..Θέλουμε τουλάχιστον 3 τέταρτα γεμάτα καραγκιοζιλίκια,

στρουμφάκια κ παρακαλητά...

Ενώ το φαγητακι της κ το απογευματινό της το κατεβάζει σε 5 λεπτά!!

Τι να κάνεις,ποιόις ξέρει τι ζόρι τραβάνε κ αυτά κ εμείς οι

τρελές τα ταίζουμε με το ζόρι... :lol:

Όσο για την τηλεόραση,άσε...η δικιά μας εχει τρελλαθεί να αναβοσβήνει

το dvd απο το κουμπί..Μεγάλα νούμερα!!!

Άσε που προχθές ενώ λειτουργούσε το πληντύριο πιάτων κ εγώ το έχω

στην αποστείρωση κ κάνει 126 λεπτά,αυτή η πονηρή πήγε εκεί στα

μουλωχτα κ τί πάτησε τι δεν πάτησε,μου άλλαξε το πρόγραμμα στους 50

κ έκανε 40 λεπτά παραπάνω.. :ohmy: Τι ζιζάνιοοο....

Kαλησπερα κι απο μενα!!!

Εμπλεξα τα μπουτια μου :laugh: στην κουζινα με το παστιτσιο και δεν

προλαβα να σας καλημερισω το πρωι...

Κατσαρολες κατσαρολακια... βαρεθηκα!!

Η Αναστασια ομως ξετρελαθηκε!!!! :woohoo: :woohoo:

Της αρεσε πααααρα πολυ... :):)

Κι αλλα δοντακια διαβαζωωω!!! Ολινακι μωρακι μου, εισαι πια μεγαλη

κοπελα με πολλαααααααα δοντια!!

Ντινακι μου, το χερι σου πως ειναι σημερα?

Καλα ε!! Οταν ακουω για τετοιους μεταβολισμους σαν τον δικο σου,

με πιανει "τραλαλα"....!!! :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh:

Εμεις παλι το αντιθετο...

Τρωει μεγαλη ποσοτητα φρουτων (1 μπανανα- 1 αχλαδι- 1 ροδακινο- 1 βανιλια και 3-4 μιραντα μεσα.. :S:S:S:S )

Αλλα φαγητο δεν!! Αν της δινω με τα χερια μου τα κατεβαζει μια χαρα.

Αν δει το κουταλι.. γινεται χαλασμος..

Χθες ειχα βρασει ρυζι μπασματι με σταφυδες και κουκουναρια και της

εβαλα σε ενα ποτηρι που βαζουμε παγωτο και εκανε σαν τρελη.

Το εφαγε οοοοολο! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καρολινακι μου δεν ξερω και τι ωρα κοιμαται περιπου το βραδυ η παπενια για να σε βοηθησω...

Εχετε προγραμμα υπνου-φαγητου?

(εμεις οχι γι αυτο).. :S

Εχεις σκεφτει ποτε να της δωσεις γαλα στο υπνο?

Αντι για τις 10 παρα το πρωι να φαει κατα τις 8 ας πουμε

και ετσι τα γευματα της θα αυξηθουν αφου θα εχει ξεκινησει να τρωει

απο πιο νωρις το πρωι..

Δεν ξερω.. ειπα την γνωμη μου... :kiss:

Σας ειπα που χθες η Αναστασια μου ειπε "κακα" και μολις εφερα το γιο-γιο τα εκανε εκει?

Και μετα μολις τα ειδε και της ειπα "ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΚΑΚΙΑ" :laugh: εκανε "οοοοοοοοοοοοοοοοοοο".. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: και χτυπουσε παλαμακια!!!! :woohoo: :woohoo:

Κοριτσια παλι θελω κατι να σας ρωτησω!!

Τις κοριτσομανες παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!

Σκεφτομαι να βαλω στην μικρη σκουλαρικακια αλλα φοβαμαι μην

ανοιξουμε την πρωτη τρυπα και μετα δεν κατσει με τιποτα στην δευτερη...

Και απο την αλλη φοβαμαι για μολυνσεις..

Εγω εχω 8 τρυπες στα αυτια και πηρα 8 αντιβιωσεις...

Για την μυτη δε το συζητω τι ειχα τραβηξει, μεχρι που την αφησα και εκλεισε...

Ειδα ενα μωρακι χθες στην παιδιατρο με σκουλαρικακια και ρωτησα η περιεργη..."ποσο ειναι το μωρακι"...? 3 μηνων μου λεει!!! :S:S:S

Και σκεφτομαι απο μεσα μου .. Η Αναστασια ειναι 13,5... θελωωωωωωω!!!

Αγγελικούλα πολύ λυπάμαι κορίτσι μου που βρίσκεσαι σε αυτή τη δύσκολή κατάσταση. :(:(:(:( .

από την αρχή που μπήκα στην παρέα σας πραγματικά σε θαυμάζω μόνο και μόνο για τον τρόπο που μας καταθέτεις τη σκέψη σου άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε?? "ακούγεσαι" πραγματικά ψαγμένο άτομο και πολύ γουστάρω.

πραγματικά δε ξέρω τι συμβαίνει στο σπίτι σου όμως μήπως αξίζει να το ξαναπροσπαθήσεις????? και όλα αυτά για τον Ιασωνάκο που αξίζει πραγματικά το καλύτερο, όπως και όαλ τα παιδάκια του κόσμου. πολύ στενοχωριέμαι όταν ακούω για τέτοιες καταστάσεις και εμπλέκονται παιδιά δεν πρέπει τα παιδάκια να ζουν τέτοιες καταστάσεις. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

για να μην καταλήγουν με "μια σακούλα ψυχοφάμακα....." ......κανένας μα κανένας πατέρας (όσο καλός και αν είναι )δεν πρόκειται να καταλάβει τι πραγματικά νιώθει ένα παιδάκι στην ψυχούλα του. μόνο η μάνα....μέχρι πριν από ένα χρόνο περίπου ήσασταν ένα σώμα, νιώθατε τα ίδια πράγματα και μόνο εσύ μπορείς να τον καταλάβεις.

σκέψου λοιπόν ψύχραιμα τι είναι καλύτερο για το μικρούλη. μόνο εσύ ξέρες. όλων των άλλων οι απόψεις περισσεύουν.

περιμένω πραγματικά να ακούσω καλά πράγματα για σένα και το μικρούλη Ιασωνάκο μας.

Ας αλλάξουμε κλίμα τώρα:

για τα δοντάκια που κουβεντιάζετε σας παραθέτω αυτό:

www.nestlebaby.com/gr/baby_development/baby_health/teeth/

εμείς πάντως έχουμε 8.

mummydi περαστικά και μη στενοχωριέσαι αυτά συμβαίνουν σε όλες τις οικογένειες.

συμπεθερούλα με ξέχασες :(:(:(:(:(

karolinaki1 μην πιέζεις το παιδάκι να φάει. ζορίζοντι πολύ με τη ζέστη.....όταν θελήσει εκείνο θα φάει. πολλά φρούτα, πολλά γιαουρτάκια πολύ νερό (ο δικός μου πίνει ένα ολοκληρο ποτηράκι όταν διψάει )και καθόλου αυγό και ψάρι κορίτσια μ ετη ζέστη. είναι επικίνδυνα. να περάσουν οι δύσκολές μέρες και ξαναμπαίνουν σε πρόγραμμα μετά πάλι.

Χρυσα και ninina φιλιά.

Συμπεθερα μου παραπονιαρα, φυσικα και δε σε ξεχασα!!!

Ετοιμαζομαστε για πλιτσι-πλιτσι.. ¨κουβαδακι παρτυ"... :laugh: :laugh:

Τελειωνω το σιδερο και βουυυυυυρ για βουτιες.. Κι εχω μια νυστα... :S

Θα κοιμηθω στην ξαπλωστρα ..μαλλον..!! :P

Φιλιαααααα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΠΑΛΙ ΜΠΗΚΑ ΣΑ ΚΟΜΗΤΗΣ!!!!δουλευω ολη τη μερα πια εχουμε παρα πολλα εξοδα και αφηνω το μικρο στη μαμα μου και δουλευω σενα ψητοπωλειο εκλεισε και η ταβερνα που χαν οικογενειακως ο αντρας και κεινος δουλευει αλλου....γιαυτο δε μπορω να σας παρακολουθω οπως παλια καθε στιγμη....

αγγελικη ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σκεψου το καλα ομως μηπως ειναι καποια κριση ...εμεις εχουμε περασει αρκετες απο αυτες!!!!!!!!προσπαθησε να βρεις τη χρυση τομη αλλα αν ειναι να χαλασεις την υγεια σου να θυμασαι οτι ολα γινονται ξανα εκτος απο τηφασισεις...ν ΑΓΓΕΛΙΚΗ....ζυγισε τα καλα εν αναγκη δοκιμασε και καοιεσ μερες ηρεμιας για να αποφασισεις....το μωρο θελει 2 γονεις λενε..αυτο ειναι το καλυτερο αλλα αν τυρανιεστε ολοι μαζι.......δε ξερω κοπελα μου τι να πω.....πως εισαι τωρα καλυτερα???

Ειμαι οντως αρκετα καλυτερα σημερα! Ημουνα εντελως εξαντλημενη απο αυπνια και στενοχωρια και νευρα και ευτυχως ο Γιωργος προσεχε το μικρο και τα ταισματα - αλλαγματα του και με αφησαν να κοιμηθω μεχρι τη 1 το μεσημερι.

Υποτιθεται οτι ειμαστε και παλι στις συγγνωμες και τις αγαπες κ.τ.λ. Ξερω ομως μεσα μου οτι εργα ή γρηγορα στα ιδια θα καταληξουμε. Εχουν προηγηθει πολλες "προσπαθειες" που δεν απεδωσαν...

Μακαρι να γινει το θαυμα αλλα δε θα καθησω να το περιμενω με τα χερια σταυρωμενα! Θα προχωρησω στα σχεδια που ειχα ουτως ή αλλως. Μαλλον θα τα καταφερω να παει ο Ιασωνας στο Βρεφονηπιακο που ελεγα αν και δεν υπαρχει θεση... Η μητερα την νονας του μικρου ομως ειναι η αντιδημαρχος (αθανατο ελληνικο μεσο :x )!

Αλλα τωρα...

Τα 5 γευματα δεν μας βγαινουν προ πολλου... 4 και παλι καλα να λεμε! Εχουμε χασει ενα σωρο φορες το μπανιο στη θαλασσα γιατι αποφασισε να φαει το μεσημεριανο του στις 6 το απογευμα... Μειωθηκε πολυ η ποσοτητα του φαγητου αλλα οχι με τον τροπο που θα ηθελα και θα ηταν και λγικο λογο ζεστης. Απορριπτει εντελως τα φρουτα και τους χυμους, το ψαρι, το κοτοπουλο, το γιουρτι... ολα τα ελαφρα δηλαδη και ειναι ικανος αν τον αφησεις να τρεφεται με ψωμοτυρια, τοστ, μπισκοτα, αυγα μεχρι σκασμου και οσπρια... :dry:

Ποια ειναι η μπουμπου της Στελιτσας και βασικα ποια ειναι η Στελιτσα? το εχω πει οτι με τα ονοματα ειμαι χαλι μαυρο αλλιως τι νομιζατε οτι με επιασε ο πονος να βαλω στη λιστα μας και τα πραγματικα ονοματα οποιων θελουν...

Ξυπνησε ο Κυριος Ιασωνας και θα φαει (αν ειμαστε τυχεροι) μεσημεριανο τωρα στις 6 ποαρα τεταρτο.

Φιλακια πολλα :kiss: και ξανα-ευχαριστω για τη συμπαρασταση και τις συμβουλες!

Κοριτσακια μου τι κενετε;;;;

Συμπεθερα πως παει το χερι.

Αγγελικη δεν σχολιαζω..απλα να σου πω πως εχεις την Αμεριστη συμπαρασταση μας σε οτι αποφασισεις να κανεις.

Δεν σχολιαζω διοτι τις τελευταιες δυο ευδομαδες ακουω ολο για χωρισμους, διαζυγια..κλπ κλπ

Εχω παααααρα πολυ δουλεια στο γραφειο..και για νας προλαβω εσας..που πατε με τα 10000

Η λίστα μας...

ΣΤΑΥΡΟΣ 07/05/2009 barbie

ΑΡΓΥΡΗΣ 09/05/2009 Αναστασία!!!/Αναστασια

ΖΕΤΑ 16/05/2009 twinky

ΙΑΣΩΝΑΣ 22/05/2009 Aggeliki 30/Αγγελικη

ΕΒΕΛΙΝΑ 26/05/2009 evelini

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 26/05/2009 Cesilia/Χρυσα

XΡΥΣΑ 03/06/2009 Popitsa

ΛΥΔΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ 06/06/2009 karolinaki1/Καρολινα

ΜΠΕΜΠΑ 06/6/2009 littlestar

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 06/06/2009 to agoraki mou

ΣΤΡΑΤΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 26/06/2009 zaira

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 29/06/2009 filos `ifigen/Ιφιγενεια

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 30/6/2009 ninina

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 02/07/2009 ANNA-ALEXANDROS/Αννα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 03/07/2009 ΦΑΝΗ26/Φανη

ΟΛΙΝΑ 08/07/2009 mummydi

ΜΠΕΜΠΑ 08/07/2009 little angel

ΔΗΜΗΤΡΑ 09/07/2009 sagria

ΓΙΩΡΓΟΣ 14/07/2009 ΜOLLY

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 15/07/2009 bell

Πειτε μου βρε κοριτσια... Ποια ειναι η Στελλα? Σας ξερω ολες με τα ψευδωνυμα... αλλα τωρα προσπαθω να τα συνδεσω με τα κανονικα σας!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...