Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

Kοριτσακια μου καλησπερα...

Ειχαμε μια πολυ δυσκολη μερα σημερα...

Χθες βραδυ νυστα υπερβολικα και η μικρη στις 3 τα ξημερωματα ξυπνησε

με διαθεση για παιχνιδια.. :(

Νευριασα τοσο πολυ που την αφησα στην κρεβατοκαμαρα με τον αντρα μου και

πηγα στο διπλανο δωματιο και κοιμηθηκα σαν ζωο...

Στις 7 το πρωι, ακουγεται ενα δυνατο "ντουπ" και στη συνεχεια η τσιριδα

της Αναστασιας...

Επεσε απο το κρεβατι το παιδακι μου...

Αρχισα να ουρλιαζω, εκλαιγα με επιασε τρεμουλα.. να την εχω αγκαλια

και να με σφιγγει τοσο δυνατα και να κλαιει να κλαιει να κλαιει..

Μα ποσο ανοητη ειμαι τελικα?

Για να μη χαλασω τον υπνο μου παρατησα το παιδι και εφυγα..

Μετα χτυπησε το τηλ κατα τις 9...

Η αδερφη μου... φευγουμε λεει νοσοκομειο με τον φιλο μου...

Αιντε κι εμεις πισω απο το ασθενοφορο..

Τρυπα στον πνευμονα.. :(

Ειμασταν στο ΑΧΕΠΑ μεχρι τις 6 το απογευμα... Τον καλωδιωσαν και φυγαμε..

Περιμενουμε τα αποτελεσματα της αξονικης...

Ηρθαμε σπιτι πριν λιγο και η Αναστασια χτυπησε το κεφαλι της στα καγκελα.

Κατι δεν παει καλα σημερα... Δε μπορω αλλο....

Αγγελικη μου στο καρεκλακι της την εχουμε και την ταιζω οτι τρωμε κι εμεις.. Οχι ομως με κουταλια και πιρουνια αλλα με τα χερια..

Μονη της τρωει ψωμακι και τυρι κομματακια που της τα βαζω μπροστα της.

Δεν τραβαει τιποτα... Ειναι καλο παιδι σ΄αυτο... :P

Ουφ.. ηθελα τοσο να κατσω σπιτι να χαλαρωσω σημερα και γενικα αυτες τις

μερες που δεν θα παω δουλεια και το ενα μετα το αλλο ερχεται...

Sorry αν σας ζαλισα...

Ντινακι μου γλυκο ουτε σε χαιρετησα αγαπη μου...

Να δωσεις φιλια στην Ολινα σου..

Βουλιτσα καλως ηρθες στην τρελοπαρεα μας!!!

Ζαιρακι μου για ελα να ριξεις μια ματια στο σοι του αντρα μου...

Κι αν βρεις εστω και μια καστανη τριχα.. τοτε παω για εξεταση DNA χαχα!

ΟΛΟΙ μαυροτριχιδες.......!!!! :woohoo: :silly: :silly: :laugh: :laugh:

Μα οοοοοοοοοοοολοι.......!!!!!

Εμεις παλι (το ομορφοσογο.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: )

μπορει να μην ειμαστε ξανθοι γαλανοματιδες, αλλα την τσαχπινια την εχουμε!!

Πως να το κανουμε... :P:P:P:P:P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τέτοια μου λέτε

και με κάνετε να ερωτεύομαι πιο πολύ. :laugh: :laugh: :laugh:

και μετά μου λέτε να κα΄νω υπομονή και να μην στενοχωριέμαι......που αφήνω τέτοιο παιδί... :P:P:P:P:P . (πωπω μια κουκουβαγιομάνα ;);););););)B)B)B)B)B)B)B)B) ).

Αγγελικούλα μου γιατί εσείς πάτε πίσω από ομορφιά???? :laugh: :laugh:

και γω όταν μπαίνω μόνη μου είμαι. μου φαίνεται πρέπει να ορίσουμε ώρα που θα συνοντιόμαστε να κάνουμε κουβέντα.

να 'ορ΄΄ισουμε βρε παιδί μου μια ώρα ανάλογα με τις δουλειές μας που θα μπαίνουμε όλες μαζί........μμμμμμμμμμμμμ πάλι καλή ιδέα είχα. το βράδυ ασ πούμε μόλις βαζουμε τα παιδια΄για ύπνο :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

και για να μη σας κουράσω είπα να το χωρίσω σε δύο κομμάτια!!!!!

εμείς με το φαί ει΄ναι λίγο περίεργα......

είναι τέτοια τα ωράρια. εγώ γυρίζω 3 από τη δουλειά και ο άντρας στις 5. οπότε όποιος προλαβαίνει, ότι προλαβαίνει τρώει..... :S:S

τώρα για τον υπνο έχω κάνει όόόόόό΄λα τα κόλπα που μπορεί να γίνουν.

πριν ξεκινήσω να δουλεύω όλοα ήταν μια χαρά. κοιμάται από 2 μηνών όόόόόό΄λη νύχτα, δε με έχει ενοχλήσει μες τη νύχτα ούτε με δόντια ούτε με τίποτα...εντάξει ξυπνξούσε το παιδάκι φυσιολογικά.

με το που ξεκίνησα τη δουλειά άστα να πάνε, είχα να κοιμηθώ 3 μήνες. κοιμ όμουνα 2 ώρες κα το πρωϊ δουλειά..... :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: .

αααααααααααααχ ξυπνούσε το παιδάκι μου και φώναζε μαμα...όταν ήταν 9 μηνών.... :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: και όλο εφιάλτες έβλεπε. εκλαιγε με λυγμουσ την ωρα που κοιμόταν(αντίδραση στο άγχος αποχωρισμού λέγεται)

του έβαζα μια μπλούζα μου που είχα φορέσει για να έχει τη μυρωδιά μου όπωσ του έκανα όταν ήταν μωράκι, αλλιώς κοιμόμασταν αγκαλιά στον καναπέ....και όταν λέμε αγκαλιά εννοούμε εγώ καθιστή και εκείνος στηναγκαλιά μου και το πρωϊ δουλειά.

δεν ξέρω πως τον έχεις μάθει να κοιμάται. να τον βάζεις λίγο λίγο τη μέρα να κοιμάται μονοσ στην κούθνια και σιγά σιγά θα κοιμηθεί και τη νύχτα μόνος του.

δεν τελειώσα..

θα επανέλθω γιατί γκρινιάζει....

Φανούλα μου συμπεθερούλα μου πολύ λυπάμαι. :(

αλλά αυτά συμβαίνουν.....

και εμένα μου έχει πέσει 3 φορές από το κρεβάτι και ΄ήταν πιο μικρός. :dry::dry::dry:

το μόνο καλό είναι όοτι ήταν χειμώνασ και είχαμε τα χαλιά αλλά η τδιρίδα, τσιρίδα....

πιο παλιά κκοοιμόμασταν μαζί.

τλωρα ενώ θέλω τόσο πολύ ούτε που διανοούμαι να τον βάλω δίπλα μου γιατί φοβάμαι ότι θα πέσει...και γω είμαι πολύ κουρασμένη και δεν έχω τις αντοχές που είχα όταν πρωτογεννήθηκε......εύχομαι ότι η αυριανή θα είναι καλύτερη.

εξάλλου ξημρεώνει της Παναγίας....

ΦΑΝΗ26 έγραψε:

Kοριτσακια μου καλησπερα...

Ειχαμε μια πολυ δυσκολη μερα σημερα...

Χθες βραδυ νυστα υπερβολικα και η μικρη στις 3 τα ξημερωματα ξυπνησε

με διαθεση για παιχνιδια.. :(

Νευριασα τοσο πολυ που την αφησα στην κρεβατοκαμαρα με τον αντρα μου και

πηγα στο διπλανο δωματιο και κοιμηθηκα σαν ζωο...

Στις 7 το πρωι, ακουγεται ενα δυνατο "ντουπ" και στη συνεχεια η τσιριδα

της Αναστασιας...

Επεσε απο το κρεβατι το παιδακι μου...

Αρχισα να ουρλιαζω, εκλαιγα με επιασε τρεμουλα.. να την εχω αγκαλια

και να με σφιγγει τοσο δυνατα και να κλαιει να κλαιει να κλαιει..

Μα ποσο ανοητη ειμαι τελικα?

Για να μη χαλασω τον υπνο μου παρατησα το παιδι και εφυγα..

Χθες το μεσημερι... μετα απο την τραγικη νυχτα ξενυχτιου που ειχαμε περασει, και μετα απο 1 μιση ωρα παλης με το ψαρι, δεν ηθελε με τιποτα να κοιμηθει... Τον αφησα στην κουνια του, του ειπα: "H μαμα σ' αγαπαει αλλα δεν αντεχει αλλο. θα κανεις νανι στο κρεβατι σου μονος. Παρε πιπιλα, παρε αρκουδακια και καλον υπνο" Επι μια ωρα με το ρολοι εκλαιγε. Μετα το μισαωρο εκανε κατι διακοπες και το ξανα-πιανε, φυσικα στο τελος κοιμηθηκε. Οπως καταλαβαινεις εγω δεν κοιμηθηκα. Ειχα χαμηλωσει την ενδο-επικοινωνια και παρακολουθουσα τα λαμπακια της... Δεν το εχω ξανακανει ποτε αυτο! Στεναχωρηθηκα πολυ... με επιασε το στομαχι μου, με χαπια ηρεμησα, αλλα δεν το μετανιωσα. Ηταν τα νευρα μου σε τετοια κατασταση που οριακα δε σηκωσα χερι πανω του! Αυτο δε θελω να το κανω ποτε... Παλευω με τον εαυτο μου γιατι ειμαι απο τα παιδια που εχουν φαει πολυ ξυλο και μου ερχεται η κινηση αυτοματα...

Οχι τιποτα αλλο... για να καταλαβεις τι σημαινει παρατησα το παιδι κι εφυγα! Οποιες δικαιολογιες κι αν εχω για τον εαυτο μου ακριβως αυτο εκανα. Εσυ την αφησες με τον πατερα της... ειναι αλλο πραγμα αυτο.

Μετα χτυπησε το τηλ κατα τις 9...

Η αδερφη μου... φευγουμε λεει νοσοκομειο με τον φιλο μου...

Αιντε κι εμεις πισω απο το ασθενοφορο..

Τρυπα στον πνευμονα.. :(

Ειμασταν στο ΑΧΕΠΑ μεχρι τις 6 το απογευμα... Τον καλωδιωσαν και φυγαμε..

Περιμενουμε τα αποτελεσματα της αξονικης...

Ηρθαμε σπιτι πριν λιγο και η Αναστασια χτυπησε το κεφαλι της στα καγκελα.

Κατι δεν παει καλα σημερα... Δε μπορω αλλο....

Περαστικα... για ολα! Επεσαν πραγματικα μαζεμενα... Αυριο θα ειναι ολα καλυτερα και το ξερεις. Αν μπορει καποιος αλλος, ο αντρας σου, η μανα σου να προσεχει τη μικρη αποψε να ξεκουραστεις...

Αγγελικη μου στο καρεκλακι της την εχουμε και την ταιζω οτι τρωμε κι εμεις.. Οχι ομως με κουταλια και πιρουνια αλλα με τα χερια..

Μονη της τρωει ψωμακι και τυρι κομματακια που της τα βαζω μπροστα της.

Δεν τραβαει τιποτα... Ειναι καλο παιδι σ΄αυτο... :P

Ευχαριστω πολυ!

Στο καρεκλακι της με το δισκο κανονικα ή εχει προσβαση στο τραπεζι σας? Θελω να πω το πιατο της ειναι στο τραπεζι με τα δικα σας? Μου φαινεται τοσο δυσκολο! Ισως αν απλα ειναι στον ιδιο χωρο με εμας κανονικα δεμενος στο καρεκλακι του με το δισκο και τον ταιζω ετσι...

Αλλα θα τρωω εγω ετσι ή απλα θα παλευω με τον Ιασωνα? Ασε που τρωμε διαφορετικα φαγητα... Παει η σωστη του διατροφη!

Ουφ.. ηθελα τοσο να κατσω σπιτι να χαλαρωσω σημερα και γενικα αυτες τις

μερες που δεν θα παω δουλεια και το ενα μετα το αλλο ερχεται...

Sorry αν σας ζαλισα...

Ντινακι μου γλυκο ουτε σε χαιρετησα αγαπη μου...

Να δωσεις φιλια στην Ολινα σου..

Βουλιτσα καλως ηρθες στην τρελοπαρεα μας!!!

Ζαιρακι μου για ελα να ριξεις μια ματια στο σοι του αντρα μου...

Κι αν βρεις εστω και μια καστανη τριχα.. τοτε παω για εξεταση DNA χαχα!

ΟΛΟΙ μαυροτριχιδες.......!!!! :woohoo: :silly: :silly: :laugh: :laugh:

Μα οοοοοοοοοοοολοι.......!!!!!

Ποιοι ολοι? Εψαξες 7 γενιες πισω και στα δυο σογια και δε βρηκες γαλανοματη? Αποκλειεται!!!

Εμεις παλι (το ομορφοσογο.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: )

μπορει να μην ειμαστε ξανθοι γαλανοματιδες, αλλα την τσαχπινια την εχουμε!!

Πως να το κανουμε... :P:P:P:P:P:P:P:P

zaira έγραψε:

Φανούλα μου συμπεθερούλα μου πολύ λυπάμαι. :(

αλλά αυτά συμβαίνουν.....

και εμένα μου έχει πέσει 3 φορές από το κρεβάτι και ΄ήταν πιο μικρός. :dry::dry::dry:

το μόνο καλό είναι όοτι ήταν χειμώνασ και είχαμε τα χαλιά αλλά η τδιρίδα, τσιρίδα....

πιο παλιά κκοοιμόμασταν μαζί.

τλωρα ενώ θέλω τόσο πολύ ούτε που διανοούμαι να τον βάλω δίπλα μου γιατί φοβάμαι ότι θα πέσει...και γω είμαι πολύ κουρασμένη και δεν έχω τις αντοχές που είχα όταν πρωτογεννήθηκε......εύχομαι ότι η αυριανή θα είναι καλύτερη.

εξάλλου ξημρεώνει της Παναγίας....

Κι εμενα μου επεσε 1 φορα απο την αλαξιερα λιγο πριν γινει 5 μηνων.

Για το πως τον κοιμιζω μεχρι τωρα... Η απαντηση ειναι φυσικα στα χερια. Εχουμε κοψει το κουνημα (σχεδον) αλλα του χαιδευω τα μαλλια, καμια φορα κουναω ελαχιστα το ποδι, μουρμουριζω στο ρυθμο του νανουρισματος που παιζει... παντα με νανουρισματα (χωρις λογια) κοιμοταν, απο CD.

Η δοκιμη να τον αφησω τη μερα να κοιμηθει λιγο μονος του... Αν διαβασεις λιγο πιο πανω που γραφω στη Φανη, θα δεις οτι ηταν ενα δραμα και για τους δυο μας!

Παραγγειλα κατι βιβλια απο το e-shop. Θα τα εχω προς το τελος του μηνα. Ουσιαστικα δεν περιμενω πως η μεταβαση απο το κοιμισμα στα χερια, στο κατ' ευθειαν στο κρεββατι του θα ειναι ευκολη. Απλα θελω να επιβεβαιωσω κατι για την καταληλλη ηλικια. Εχω τραβηξει μεγαλο λουκι για να αποφυγω οσο γινεται το αγχος του αποχωρισμου... Ειναι κριμα να χαλασω τη δουλεια για λιγους μηνες!

Ειχες γραψει καπου για το τι γινεται απο τη στιγμη που επεστρεψες στη δουλεια με το γιο σου... Μια χαρα ειναι που τον παιρνεις τηλεφωνο και του μιλας οταν ξυπναει! Μπορεις ισως και απο το βραδυ να του το λες, οτι θα λειψεις για λιγο το πρωι, μετα θα επιστρεψεις... κ.τ.λ.

Εγω δεν εργαζομουνα πριν μεινω εγκυος... Εσυ, ειχες πραγματικα την επιλογη να παρατησεις μια σιγουρη δουλεια που ειχες ηδη? Ειναι πολυ δυσκολες εποχες οικονομικα για ολους... Ουτε κι εγω θα αφηνα μια σιγουρη δουλεια που θα εξασφαλιζε ενα καλυτερο μελλον στο παιδι μου! Για το αγχος του αποχωρισμου, υποτιθεται οτι απο τους 18-24 μηνες βελτιωνεται πολυ η κατασταση. Στο ξαναειπα... το οτι θυμωνει υγιες ειναι. Που θα παει? Θα το συνειδητοποιησει σιγα-σιγα οτι η μαμα του παντα ξαναγυριζει σ' αυτον και θα περασουν ολα!

Να συνατιομαστε οταν κοιμιζουμε τα παιδια το βραδυ εννοεις? Για μενα αυτη η ωρα ειναι οπως αποψε γυρω στις 12+... Αν συμπιπτουν τα ξενυχτο-ωραρια του κυριου Ιασωνα με κανενος αλλου ξενυχτη/ισσας, πολυ ευχαριστως!!! Ελπιζω να κοιμαστε και να ξεκουραζεστε τετοια ωρα... οχι σαν τα δικα μας τα χαλια!

Το πρωι ξυπναει πλεον απο τις 10.30 και μετα... Σε λιγο θα φωναξει "μανα φραπε!"

Ανεβαινει ανετα και χαλαρα πλεον στον καναπε και στο τραπεζι του καθιστικου χωρις να παταει πανω σε κατι αλλο... Σηκωνει το γονατο και...!!!

Σημερα το απογευμα το εκανε πρωτη φορα και μεχρι την ωρα του βραδινου μπανιου αυτο συνεχιζε να κανει. Αυτος ανεβαινε, εγω του εδειχνα τροπους για να ξανα-κατεβαινει χωρις να σπασει την κεφαλα του!!!

Πρεπει να σηκωθω αυριο πριν απο αυτον, να ξηλωσω το μισο σπιτι... Εριξα μια ματια γυρω μου, τι αντικειμενα φτανει πλεον και εφριξα! ανεβασμενος στο τραπαζι του καθιστικου, φτανει τα μπουκαλια με τα ποτα στο συνθετο και ενα σωρο αλλα ευθραυστα και ακαταλληλα αντικειμενα που ειχα ανεβασει εκει πανω για ασφαλεια...

Αυριο της Παναγιας... θα κανω μετακομισεις στο σπιτι. Βοηθεια μας!!!

Χρονια πολλα και πολλα φιλια σε ολες! :kiss:

Πολύ γελάω με τα Ιασωνοκατορθώματα...... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

πιστευώ Αγγελικούλα ότι είναι λίγο μεγάλος για να το μαθεις να κοιμάται στη κούνια του μόνος του. θα ζοριστείς πολύ.... :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

εγώ τον έβαλα από 6 μηνών. και κοιμόμουνα δίπλα του σε ένα στρώμα επί 2 μήνες. ξυπνησε μια- δυο- τρεις, λίγο αγκαλίτσα και ξανά κάτω. με το νέο έτος ε΄φυγα από το δωματιο του και με μια ενδοεπικοινωνία τον άκουγα. βέβαια τότε ήμουνα σπίτι ακόμα.

γύρω στο Μαρτιο κοιμόταν μόνος του τη μέρα τώρα κοιμάται όλες τη φορές τη μερα και με μικρό ποσοστό τη νύχτα.

όταν είμαστε μόνοι μας εδώ στο σπιτι κοιμάται και τη νύχτα, του δίνω το γάλα, τον φιλαώ,και κάνει νάνι...όταν είναι και άλλοι ή έστω ο μπαμπας μας με τίποτα. μπορεί να φοβάται ότι αν είναι κάποιος στο σπίτι μπορεί να έχει έρθει για να φύγω..... όπως επίσης όταν έρχεται κάποιος στο σπίτι πχ οι γιαγιαδες κάποιες φορές όχι πάντα αντιδράει και δύσκολα πάει κοντά τους,(εδώ μπαίνει φόβος των ξένων και άγχος αποχωρισμού)....σου λέει : " Ουπς για να έρθουν αυτές εδώ η άλλη θα την κάνει"...... :(:(:(:(

Επιτελους κοιμηθηκε...!!!!!!

Τι μερα κι αυτη σημερα?

Πηρε φωτια η κολωνα της ΔΕΗ και δεν ειχαμε ρευμα.. Ελεος!!!!!!!!!!

Αγγελικη μου, σ'ευχαριστω τοσο πολυ και μου απαντας με τοσο

ομορφο τροπο και με κανεις να μη νιωθω απαισια μανα.. :(

Οχι δεν μπορω να σταματησω να σκεφτομαι αυτο που εγινε το πρωι

με την Αναστασια.. με πιανει ταραχη πραγματικα...

Πρεπει να ειμαι πιο υπευθυνη απο δω και μπρος..

Μια μικρη ψυχουλα μεγαλωνουμε ολες μας, που στην ουσια απο μας και μονο

εχουν αναγκη... :)

Ας μη το κουβεντιασουμε αλλο γιατι φτανω στην τρελα... :S

Οσο για το φαγητο.. το πιατο της το βαζω πανω στο τραπεζι μας,

και τα ψωμακια, τυρακια κτλ μεζεδακια :laugh: στο δισκακι στο καρεκλακι της.

Τραβαει το τραπεζομαντηλο πολλες φορες ή θελει να απραξει την σαλατα

αλλα της ριχνω μια "αγρια ματια" :laugh: και κουναει το χερι της και λεει "μη"... Ειναι καλη στο τραπεζι γενικα. Δεν εχω παραπονο. :)

Ζαιρακι μου,3 φορες "αρπαξε" τουμπαααααα?? Πως?????????

Δεν αντεχω να το σκεφτομαι... παναγια μου.... :(:(:(:(

Παλι καλα να λες που δεν παει σε οποιον να' ναι..

Η δικια μου μπαξες.. :laugh: ολους τους φιλαει και παντου δινει τα

χερακια της να παει..

Θα της τα κοψω ομως αυτα.. Θα μου την κλεψουν καλε.....!! :P:P:P:P

Κοριτσαρες μου παω να κανω ενα τσιγαρακι στο μπαλκονι και να την πεσω σιγα σιγα για υπνακο.

Να περασετε καλα οπου κι αν πατε αυριο..

Χρονια πολλα και ας κανει η Παναγια το θαυμα της, να δωσει παιδια σε ολες τις οικογενειες που τα επιθυμουν...

Καληνυχτα και καλο ξημερωμα να εχουμε..

Φιλια πολλα :kiss::kiss::kiss::kiss:

και συνεχίζω το μονόλογο............

δεν έχω επιλογή να σταματήσω τη δουλειά. αν την είχα θα το είχα κάνει..εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο η υγιής ψυχολογική ανάπτυξη. για την οικονομικη πρέπει να φροντίζει άλλος...άσχετα με τις εποχές που είναι δύσκολες και τι να κάνουν και αυτοί οι πατεράδες. :huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh::huh: . 'εκοψα την άδεια μου και 6 μήνες πιο νωρίς γιατί το λιλί ήταν λίγο.

κανονικά τώρα θα γύριζα στη δουλειά... :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

εγώ όταν ήμουν έγκυοςπάλι δούλευα με 18 πίεση (σε όλη μου την εγκυμοσύνη) γιατί δεν έιχα επιλογή να σταματήσω και με μερική αποκόλληση πλακούντα στην αρχή, γιατί τα χρήματα της αναρρωτικής δεν επαρκοσαύσαν(πήρα μόνο γύρω στις 20 μέρες στην αρ΄χη που έπρεπε να ξεκουραστώ- πάντα στο κραβάτι), και έτσι αναγκάστηκε ο γιατρός να μου το πάρει στην 38η βδομάδα φυσιολογικά βέβαια γιατί με είχε φοβηθεί το μάτι του για προεκλαμψία.

και δυστυχώς δουλεύω σε ιδιωτικό νοσοκομείο, γραμματέας που καλύπτω 3 τμήματα και τρέχω σαν παλαβή όλη μέρα. :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: (που αλκούστηκε έγκυος 7 μηνών να ανεβοκατεβαίνει τις σκα΄λες- και υποτίθεται μ ε πήγαν εκέι για καλύτερα γιατί πριν δούκευα στο ακτινολογικό :ohmy::ohmy::ohmy: που παγορευόταν ετσι και αλλιώς να μείνω )

δεν καθομαι στο γραφείο μου.

συν ότι θέλω πάνω από 1 ώρα για να πάω και άλλο τόσο να γυρίσω αλλάζοντας 3 συγκινωνίες :ohmy::ohmy:

και αυτά τα έκανα και όταν ήμουν έγκυοσ,οπότε γυρνάω σπίτι ένα όρθιο πτώμα σίγουρα ξενυχτησμένη από το προηγούμενο βράδι που κοιμάμαι το νωρίτερο στις 2....για να τελείωσω τις δουλειες και ανάμεσα σε αυτές να δψ τι κάνετε :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

τέσσερις ωρίτσες σκάρτες συν ότι ξυπνήματα έχουμε μέσα στη νυχτα....από φεβουάριο ως Ιούνιο κοιμόμουνα 2- 3ώρες μεδιαλλείμματα γοιατί όπως προανέφερα κάποια βράδια έκλαιγε με λυγμούς στον ύπνο του (εφιάλτες ) και ξυπνούσε και φώναζε μαμα - 9 μηνών - και τώρα μαμα δε λεέι

οπότε μετά τι να προσφέρω σ εατό το παιδάκι που με έχει τόση ανάγκη :(:(:(:( .

προσπαθώ όμως πάάάάάάάάάάάάάρα πολύ.

και κάνω απεριόριστη υπομονή να τσακώσω το 2ο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: για να βάλω άδειες (μακάρι Παναγίτσ αμου )

ναι 3 φορές. τις δύο με πήρε ο ύπνος, γιατί είχα νακοιμηθώ δε θυμάμαι πο΄σες μέρες, κλείσαν τ αμάτια μου όπως βγάζεις τη μπρίζα από μηχ'ανημα και τη μία ντρέπομαι αλλά διάβαζα το μαμμυ.....και ήταν δίπλα μου και κοιμόταν απλά επιδή στριφογυρίζει πολύ στον ύπνο του δεν ξέρωπως αλλά έπεσε.

'οπως ε'ιπα και στην κολλητή μου, όχι πανικός αν δεν χτυπήσουν μη τα τρομάζετε χειρότρεα είναι

και ΦΥΣΙΚΑ δεν είσαι κακή μάνα...

έχει συμβεί σε όλες πιστεύω.

θα σου πω για τις τούμπες που έχει φάει μπροστά στα μάτια μου :P:P:P:P:P και ννναααααααααααααααα τα αίματα.....μακάρι να είναι μ΄νο τέτοια.......

μια φορά ασ πούμε ρουφαγε μετο καλαμακι του απότο ποτηράκι του, παραπατάει πέφτει και του του μπάνει τοκαλαμάκι με δύναμη στα ούλα. μπροστα στα πόδι αμου....τι μπορούσα να κάνω???????τίποτα και θα πέσουν και θα χτυπήσουν αρκεί να μην είναι σοβαρό...

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

καληνύχτα. χ΄ρονια πολλά.....και να μου το φιλάει η Παναγίτσα μαζί με όλα τα παιδια του κόσμου.

Kοριτσάκια μου ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες!

Χρόνια πολλά στο Μαράκι μας(Molly),το οποίο-παρεπιπτόντως-μας

ξέχασε... :(

Χρόνια πολλά κ στον Παναγιωτάκη της Νινίνας μας,να είναι

γερό κ πολύχρονο το αγοράκι μας..

Να χαίρεστε όποιον δικό σας γιορτάζει όλες!!

Τι πολλάάά γράψατεεε...

Λοιπόν..όσον αφορά το θέμα ύπνος,δε θυμάμαι πώς

ακριβώς το κατάφερα,αλλα έβαζα το Ολινάκι απο νεογέννητο όποτε

νύσταζε στην κούνια της κ σιγά σιγα άρχισε να κοιμάται ολομόναχη..

Έτσι κ τώρα..οποτε είναι η ώρα της,τη βάζω στο κρεβάτι της,παίρνει

αγκαλιά τη Μινυ κ τον Γκουφυ κ τούφεν!!!Παραμιλάει κανένα τεταρτάκι

αλλα υποκείπτει!Ήμουν κάθετη σ αυτό το θέμα..Οσοι γονείς κοίμιζαν

μωρά στα χέρια επέμεναν να μη τη μάθω ποτέ έτσι,κ αυτό έκανα! ;)

Ο Κώστας με λέει Χίτλερ,του Αδόλφου κ της Αδολφίνας!! :laugh: :laugh:

Για το φαγητό...

Η Ολίνα δεν τρώει απο τα φαγητά μας..Αφού είμαι σπίτι δε μου είναι κόπος να μαγειρέψω μόνο γι αυτήν!Κ βέβαια την ταίζω στο καρεκλάκι

της(κ με στρουμφάκια ενίοτε) αμέσως μετά απο εμάς!

Χθες ήταν πολύ άσχημη μερα κ για εμάς κοριτσάκια μου..

Το μεσημέρι ξύπνησε το κοριτσάκι μου κ έκανε εμετό..Μάλλον οφείλεται

στο αυγολέμονο που είχα βάλει στο γεμιστό κολοκυθακι που της

είχα φτιάξει..Με το ζ'ορι κ εγώ να της δώσω αυγό..αφού δεν το

σηκώνει ο οργανισμός της το ρημαδιασμένο,άστο... :S

Όσες φορές την ξεγέλασα κ το έφαγε,μετά απο μία ωρίτσα το πολύ

το έκανε εμετό...Το θΈμα αυγό έκλεισε για μας... :(

Κ όταν μετά απο πολύ πολύ ώρα συνήλθε απο τα κλαμματα κ τους

λυγμούς κ συνήλθε,άρχισε να περπατάει σε όλο το σπίτι..Κ πώς

έγινε ρε κορίτσια,παραπάτησε κ χτύπησε το κεφάλι της

με τρομερή δύναμη στη

γωνία του τραπεζιού του σαλονιού... :ohmy::(:(:(

Δεν ήταν η μέρα μας,καθόλου όμως.... :(:(

Καλά να περάσετε όλεεεεες.....

Φιλάκια πολλά(φεύγω γιατι με μάλωσε ο αντρούλης μου.. :( )

Kαλημερα και χρονια πολλα σε ολους..!!

Κατερινακι μου... τις ευχες μου στον μικρο Παναγιωτακη!

Ευχομαι συντομα ο θεουλης να σας στειλει και το αδερφακι του.. :)

Να τον καμαρωσεις οπως ποθεις αγαπη μου.

Χρονια του πολλα!!

Κωνσταντινα μου γλυκια καλημερα.. Ειδες τι πολυλογια μας επιασε?

Ειναι να μην παρουμε φορα.. :laugh: Ποιος μας πιανει μετα!! :P

Παρατατο το αυγο.. 13 μηνων μωρα ειναι ακομη.

Θα μεγαλωσουν και θα φανε απ΄ολα.. Ουτε η Αναστασια το τρωει..

Κι οσος φορες της εδωσα με το ζορι κοντεψε να το βγαλει..

Αφου κοκκινιζαν τα ματια της απο την αναγουλα.. :S:S:S:S:S

Στο τραπεζακι του σαλονιου και στο συνθετακι που εχουμε την τηλεοραση,

πηρα απο τα κουκου πλαστικες προστατευτικες γωνιες της chicco.

Παλι χτυπαει το κεφαλι της αλλα δεν εχει φοβο να το ανοιξει σαν καρπουζι.. :S

Καλα να περασετε!! Απ' οτι καταλαβε πατε βολτα!!!!!!! Φιλια πολλα!!!

Ζαιρα (συμπεθερα μουυυυυ... :woohoo: :woohoo: :woohoo: ) καλημερα!!

Ευχομαι η Παναγιτσα να σου δινει δυναμη και συντομα να γεμισει και

παλι η κοιλιτσα σου αφου τοοοοοσο το επιθυμεις..

Διαβασα αυτα που γραφεις για την δουλεια σου και ομολογω πως θα τα

ειχα παρατησει ολα και θα ειχα Λουης...

Εγκυο γυναικα να σε εχουν στην τσιτα και στο τρεξιμο?

Τι νομιζουν οτι κανουν? Αλλα θα μου πεις.. η μονη εισαι?

Αν δε σου αρεσει σηκω και φυγε...

Εγω σταματησα την δουλεια 4 μηνων, ασχετα που ημουν καλα.

Εμεινα σπιτι εναν χρονο ακριβως και πριν 6 μηνες παλι στον αγωνα.

Αλλαξα δουλεια για καλυτερα και εγιναν σκ@τ@ τα πραγματα..

Δουλευα 6 χρονια σε λογ. γραφειο και τον Φλεβαρη ειχε βγει μια

προκυρηξη στο δημο για 10 ατομα..

Το οτι δεν ειχα διπλωμα οδηγησης ηταν η αφορμη να χασω την θεση

"βοηθεια στο σπιτι"..

Δεν ντρεπομαι πια να πω σε κανεναν οτι ειμαι 4 ωρες πισω απο ενα απορρυματοφορο και μου ερχεται να κανω εμμετο καθε λεπτο που περναει...

Υπαρχουν μερες που τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα..

Διανυω σκουπιζοντας τουλαχιστον 2 χιλιομετρα με τα νευρα μου ως τον ουρανο... :(:(:(:(:(:(:(

Ο αντρας μου απο την αρχη φωναζε να μη παω..

Αλλα οχι ρε!! Δε μασαω απο τιποτα!

Τοσες γυναικες το κανουν και πολυ χαλαρα.. Εγω τι ειμαι?

Το ξεπερασα το σοκ...!!!

Ξυπνησα αργα.. Τα καταφερα και πηρα το διπλωμα πριν 1 μηνα

αλλα δωρο αδωρο...

Ισως να ειμαι πιο τυχερη την επομη φορα...

Ειχα την δυνατοτητα να μεινω σπιτι και να μη δουλεψω..

Ο αντρας μου ειναι κι αυτος στον ιδιο δημο με συμβαση αοριστου..

Τα χρηματα με λιγη καλη θεληση μας εφταναν και με το παραπανω..

Αλλα ηθελα να δουλεψω..

Κανεις δε θα μου χαρισει ενσημα απ τον αερα...

Οταν γεννησα δεν πηρα δεκαρα τσακιστη απο πουθενα.

Δουλευα χωρις ενσημα..

Τωρα εχω βαρεα και ανθυγιεινα..

Σε μια δευτερη εγκυμοσυνη πρωτα ο θεος να μπορω να ακουμπισω καπου..

Δεν ξερω γιατι με επιασε τετοια λογοδιαρροια... :S

Τοσο καιρο γκρινιαζω και σας λεω οτι κουραζομαι πολυ...

Οριστε λοιπον... Σας μαρτυρησα το μυστικο μου!!!!!

Ευχομαι σε ολες σας μια υπεροχη Κυριακη...!!!

Εμεις θα παμε να φαμε στην μαμα μου!!

Φιλια πολλα!!!

καλησπέρα κοριτσάκια μου...

Συμπεθερούλα μου να χαίρεσαι μάτια μου τον Παναγιωτάκο σου και εγω φυσικά τον γαμπρούλη μου!!!!!!!!!!!!!! ;););) γερός να ναι μια ζωη και φυσικά καλότυχος και πολυ πολυ ευτυχισμένος...την δευτερα μαλλον θα βγουν τα αποτελεσματα των εξετασεων της παπένιας...

πολλα φιλια σε όλες... :kiss::kiss:

Kαλο σας απογευμα χρονια πολλα σε ολες :kiss: ευχαριστουμε για τις ευχες :kiss::kiss:

zaira μπραβο σου κοπελα μου εισαι αξια θαυμασμου εγω στην εγκυμοσηνη ημουν ξαπλα κ τρεχανε οι αλλοι για μενα....ειχα λιγο αιμα στη αρχη κ επειδη ο μικρος ειναι απο εξωσωματικη δεν μ'αφηνανε να κουνουνησω ουτε δαχτυλακι :)

Φανη μου καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη σημασια εχει οτι αντεχεις εσυ να εισαι πανω στο απορυματοφορο κ θελει μεγαλα κοτσια που σημενει πως τα εχεις :cheer:

οσο για το πεσιμο κ εμενα μου επεσε 2 η 3 φορες μπροστα στα ματια μας :S αλλα τι να τον κανω αφου ειναι σβουρα, πριν λιγο ειχα την μπαλκονορτα ανοιχτη κ ξαφνικα ακουω φωνες :woohoo: βγηκε εξω μπουσουλωντας...κ να φανταστεις δεν εβαλα προστατευτικη σητα γιατι ειπαμε δεν περπαταει μονος δε βγενει κ ετσι εμεινε... ;) κ εχω κ γλαστρες με ξυλαρακια μεσα....

σημερα ειμαστε ολη μερα βολτες κ κοριτσια αλαξα το μικρο 3 φορες μπλουζακι μουσκεμα γινοταν αλλα περασαμε ομορφα....γυρνοντας τον αφησα μονο με παμπερσ κ κοιμηθηκε καμια ωρα.... :cheer:

σημερα δεν εχει κουνιες ειπαμε μην ερθει η νονα μας κ δε μας βρει ;):cheer: απο αυριο ολα παλι κανονικα :)

ουφ μετά από πολύ βάσανο κοιμήθηκε.

τι θέλαμε και σχολιάσαμε το θέμα του ύπνου????

Κατερινάκι μου να τον χαίρεσαι. όπως τον επιθυμεις....

σήμερα θα γιορτάζαμε και εμείς αν είχαμε βαπτιστεί μιας και το δεύτερο μας όνομα είναι Παναγιώτης (λόγω ότι η μαμά μας μας έταξε να μας φιλάει η Παναγίτσα όσο ειμασταν στην κοιλιά)....αν και είπα να τον γιορτάζω 2 Φεβρουαρίου τησ Υπαπαντης που θα τον πηγαίνω.....αλλά θ αδεχόμαστε και σήμερα.

Όσες μεγαλώουν παιδιά είναι άξιες θαυμασμού όχι μόνο εγώ.

Φανούλα μου συγνωμη αλλά θα σε πω ¨"χαζή "

να μου λέει εμένα ο άντρας μου να μην πάω και εγώ να παιδεύομαι τσάμπα?????

δεν υπήρχε περίπτωση.

εγώ τον παρακαλάω με έμμεσους τρόππους και η απάντηση είναι "δε βγαίνουμε"

και όλο τον Αύγουστο νταντεύει εκείνος ,διότι αδειούχος, τρώει τη λάβα αφού δεν μπορούμε να πάμε πουθενά διακοπές και εγώ δουλεύω :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: και το μόνο που ζητάω είναι -αν έρθει και το 2ο - να τα φτάσω 3 χρονών, να έχουν μια προσωπικότητα και μια ανατροφή που θα έχω διαλέξει εγώ, και όχι όλοι οι άλλοι γύρω μου και να το έστελνα παιδικό και θα ξαναξεκινούσα να δουλεύω. τότε τι θα ήταν???? θα το πη΄γαινα το πρωϊ και θα το έπαιρνα το μεσημέρι...ΚΥΡΙΛΕ !!!!!!!!! B)B)B)B)B)B) :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Bρε κοριτσια... αφου το ξερετε...

Ειμαι ανησυχο πλασμα...!! :woohoo:

Πραγματικα εχω φτασει πολλες φορες στα ορια μου αλλα δεν τα παραταω.

Δε μιλαω μονο για θεματα δουλειας... γενικα..

Οσο για το θεμα της Αναστασιας κι αυτο το εχω βαλει σε ταξη..

Ξυπναει στις 8-9 το πρωι.. Ισα ισα την ταιζει η μαμα μου και σε 1,5 ωρα

ειμαι πισω...Στις 11 κανουμε αγκαλιες...

Ειναι ανοιχτο μυαλο η μανα μου, οχι η κλασικη γιαγια.. :P

Η αληθεια ειναι πως ΠΡΕΠΕΙ να μεινω στον δημο για πολλους και διαφορους

λογους... ;) οποιο κι αν ειναι το αντιτιμο...

Αλλο πραγμα κυνηγαω και θελω να ειμαι ας το πω "μεσα στα πραγματα"..

Αν φυγω τωρα δεν εχει νοημα..

Τελος παντων... Πολλα παιζουν... Ευτυχως ειμαστε 3 κοπελες στην ιδια

κατασταση και τα παλευουμε ολα μαζι...

Αμα θελω να κανω κατι, ο θεος ο ιδιος να μου το ζητησει..

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ να το κανω.. Ειμαι στραβοξυλο... :P ΜΕΓΑΛΟ!!

Κατερινα.. απεργια απο τις κουνιες σημερα? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αυριο...δεν πειραζει..

Ειδες ποσο ευκολα ιδρωνουν τα καημενα? Και στον υπνο ενα παραπανω..

Ζαιρα μου... συμφωνω να εχουν τα παιδια την προσωπικοτητα που

θα τους "διαλεξει" ο γονιος, η μαμα να ειναι σπιτι με το παιδι,

να του μαθει αυτη τις πρωτες λεξουλες, να δει αυτη τα πρωτα του βηματα,

και και και χιλια ακομη που μονο η μανα ΠΡΕΠΕΙ να κανει, αλλα δυστυχως

οι καταστασεις σε "ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ" να χασεις ολα αυτα...

Δεν μιλαω προσωπικα για μενα..

Οι περισσοτερες γυναικες βρισκονται σε παρομοια κατασταση...

Εγω δε νιωθω οτι το παιδι μου το μεγαλωνει η μανα μου...

4 ωρες το κραταει και τις υπολοιπες 20 ειμαστε μαζι...

Τελος παντων...

Πως περασατε σημερα?

Εμεις πηγαμε στη γιορτη της νονας και η Αναστασια φιλουσε ολο τον κοσμο με την σειρα.. χορευε πανω στο τραπεζι με τον φουσκωτο κ@λακο της και ολοι την καμαρωναν... :woohoo:

Σπασατε τα ρεκορ σημερα!!!

Κοιμηθηκε 2 φορες απο 2 ωρες!!!!!!!!!!!!!

Μια το πρωι στις 12-2 και μετα 4-6.............!!!!!!!!!!

Και ξανα στις 12 μιση για καλο ξημερωμα... αντε να δουμε...! :P

Παω να κανω μπανακι και να την πεσω σιγα-σιγα...!! :)

Καλο βραδυ σε ολες !

Τα λεμε αυριο!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλημέρα κορίτσια μουουου!!΄Καλή μας εβδομάδα!

Εμάς ούτε η Κυριακη μας πήγε...Βγήκαμε έξω με τους δικούς μου

για φαγητο,κάνανε 3 ώρες να μας φέρουνε να φάμε,η Ολίνα γκρίνιαζε

(ε κ λογικό ήταν νομίζω,ποιό παιδάκι μπορεί να καθίσει σε μία ταβέρνα

τόόόσες ωρες...πόσο μάλλον το θηριάκι μου.. :S ),εγώ

ήμουν μες στα νεύρα,μάλωσα με τον μπαμπά μου,πολύ,πήρα το μωρό

να το πάω στις κούνιες να χαλαρώσω λίγο κ εγώ,κ έτσι όπως

ετρεχα μες στην τσαντίλα μου με το μωρό αγκαλιά..γλιστράω

στο δρόμο...κ απο την αγωνία μου να μη χτυπήσει η μικρή έριξα

όλο το βάρος μου στην άλλη μου πλευρά..Κ τα αποτελεσματα??

Έγδαρα όλη τη δεξιά πλευρά μου κ πονάει πολύ ο καρπος του

δεξιού μου χεριού.. δε μπορώ να το κουνήσω..:(:(

Φυσικά ήρθε κόσμος με σήκωσε,κ εγώ

πήρα το μωρό κ έφυγα...

Πρέπει να είχε αναδρομο Ερμή,πώς αλλιώς να το εξηγήσω????

Φανούλα μου είσαι αστέρι!!!Πολλά συγχαρητηρια,είμαι πολύ

περήφανη για σένα,πρέπει να είσαι παράδειγμα για όλες μας...

Καλημερα σε ολες και σε ολους..μωρακι ακαι μαμαδες...

πωπω ποσα γραψατε...

παω να διαβασω και επανερχομαι με σχολια...γιατι διαβασα συγκλονιστικα γεγονοτα!!

ΑΑΑΑ!!!! Νινινα να χαιρεσαι τον Πανεμορφο κουκλο σου!!!!

κοριτσαρες μου καλημερα!τρεχω κ δεν προλαβαινω.δε καταφερα να σας διαβασω ολες.ζαιρα θυμισε μου καποια αλλη στιγμη να σου πω τι κανω εγω με τον αλεξανδρο οταν ειμαστε μαζι.

αυριο ερχεται ο πεθερος μου κ προσπαθω να τελειωσω οτι εκρεμοτητες εχω.τα βραδια τωρα δουλευω εως τις 10.30.απο τις 3 το μεσημερι.δεν σας ξαχναω με τπτ.επισης εχω βαλει φωτο στο φβ.μπητε να δειτε τις περιπετειες του ντενυ του τρομερου...χαχαχα

λοιπον παω φιλια πολλα καλα να περνατε!

Apapapa..πολλα γραψατε...δεν τα συγκρατησα ολα!!!!!

Λοιπον..Καρολινακη μου χαρηκα πολυ που μιλησαμε..ειδες τελικα ποσο ευκολο ηταν...εμεις παιδευτηκαμε γιατι αλλαξαμε 3 σακουλακια..χιχιχι

Φανη..να μην ξανακουσω οτι εισαι κακη μητερα , πλακα μου κανεις....αμα το πεταγες εσυ απο το κρεβατι..ναι σιος και να μπορουσα να σε πω..αλλα και παλη θα εξεταζα και αλλους παραμετρους..χιχι..ναι ναι αστειευομαι...και εμενα μου εχει πεσει 2-3 φορες..και μια φορα μαλιστα προσφατη απλα σκαρφαλωσε πανω στον αντρα μου και μπουμ επεσε....να πω την αμαρτια μου ατο το μπουμ ακουζετε τρομακτικο...

Κατα τα αλλα και εμεις - οποτ εμπορουμε- τρωμε ολοι μαζι...

Ο Χριστοφορος καθετε στο καρεκλακι του και τρωει απο το δικο μας φαγητο..το καλυτερο του ομως ιναι οταν καθετε με τον μπαμπα του και τρωει- με τα χερια εννωειται- μεσα σπο το πιατο του.

Τωρα τελευταια αρχισα δειλα δειλα να του δινω ειδικα κουταλοπηρουνα..Οκ τρωει..αλλα εχουμε περισσοτερε απωλειες!!!

Ζαιρα η δικη μας μερα ειναι περιεργη...

καταρχας..το αγορακι σου ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!..να σου ζησει!!!

Εμεις ξυπναμε στις 6..πινουμε το γαλατακι μας..και ξανακοιμομαστε...

εγω εντωμεταξυ συνηθως απλονω ρουχα και ετοιμαζω το ταπερακι το δικο μου και του αντρα μου..μετα το ταρζανακι ξυπναει..

φευγω για δουλεια στις 8:30 και γυριζω στις 15:30...παιζω με τον Χριστοφορ..τα αγαπημενα μας αυτη την εποχη ειναι 4 αυτοκινητα, ξυλινα τουβλακια, ενα φορτιγο το οποιο γεμυζουμε και αδειαζουμε, μανταλακια, ταπερ, ρουχα, κουβερες, κατι μουσικα παιχνιδια, το πιανο, το λαπτοπ της ντισνευ..αμα ειναι φρονιμος ο Χριστοφορος και δεν κολλαει σαν βδελλα πανω μου προλαβαινω να φτιαξω καμια σαλατα...

Μετα ερχετε ο αντρας μου...αν ειμαι τυχερη κατα τις 6...κανει μπανιο, τρωει....η ωρα παει 7 και μετα αναλαμβανει τον γιο του..οποτε και σαν τον Βεγγο ξεκιναω..μαγειρεμα, πλυσημο πιατων σηδερομα σφουγγαρισμα, συμαζεμα, καθαρισμα κλπ κλπ..μετα κανουμε μπανιο τον χουλιγκαν..και κατα τις 10 που κοιμαται...χαλαρονω λιγακι..αν και συνηθως τεζαρω και εγω απο τον υπνο

Αυτα τα ολιγα

δεν θυμαμαι να σχολιασω αλλα..σορυ..φιλακια πολλα σε ολες

ΚΑΛΗΜΕΡΑ γλυκιες μου φιλεναδες...πρωτη μερα στην δουλεια και ευτυχως λείπει το δικο μου boss και η μεγαλη bossina!!!!!!!(ΌΠΩΣ λέει μια φιλεναδίτσα μου...) και ειμαι πολυυυυυυυυυυυυυυυυ χαλαρή... :P:P εφτιαξα καφεδακι...εκανα κατι δουλιτσες που ειχα και τωρα αφου ανοιξα και εκλεισα ποσες φορες το pc :( καταφερα να μπω στην μαμαδοπαρεουλα... :):)

Φανη μου καταρχας όπω ς ειπε και η συμπεθερουλα μου καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπή!!!!!!!!!!!!! και συγχαρητηρια κοριτσι μου για το θαρρος σου και το κουραγιο σου .... :):) μπραβο και παλι μπραβοοοοοοοοοοο...

Συμπεθερουλα μου πως τα περασατε με τον κουκλο μας???????

Ντινουλα μου ελπίζω ματια μου απο δω και περα όλα καλά....αχ λες τσακωμους και ποιος δεν τσακωνεται με τους δικους του ε? :dry::dry: ελπίζω το χερακι σου να ναι καλυτερα....

φιλια στο Ολινάκιμας :kiss::kiss:

Χρυσα μου δεν σε ξεχασα...... πολλα μακιααααααααααααα....και φυσικα πολλα πολλα στον ταρζανουλη μου....τον όμορφο...

Αγγελικουλα μου που εισαι ματια μου όμορφα? τελικα εχεις πρασινα ματια? ειχα δει κατι φωτο και φαινοντουσαν πολυ ανοιχτα...οπως και ναι εισαι κουκλα... ;) συγγραφεα μου εσυ!!!!!!!!

τα φιλια μου σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσακια ...Ζαιρα ,Δωρουλα,Μυρτουλα και όποια αλλη ξεχναωωωωωωωωωωω...

θα επανελθω εκτος αν κολλησει παλι το παλιοπισι!!!!!!

Καρολινάκι μου επιστροφή στα ίδια έτσι???

Αχ το χεράκι μου είναι λίγο χειρότερα θα λεγα απο χθες,ελπίζω

όμως να μην ειναι για πολύ,όχι τίποτα άλλο,δε μπορώ να κάνω τίποτα!

:(:(

Η παπένια μου τι κάνει?

Αννούλα φιλάκια..

Ντινούλι μουυ...γιατι μωλε ειναι χειρότερα ? μηπως το στραμπούληξες? εβαλες πάγο? :dry::dry: αχ ελπίζω να περασει γρηγορα....

η παπένια σου καλα ειναι .. :):) απλα ξυπνησε και ειχε μπερδευτει το ποδαλακι της στα καγκελα της κουνιας και σηκωθηκε μένα κλάμμα... :( αλλα μετα απο το γαγα και λιγο που κατσε ειπε στην Γιολη μας ...τατα και βουρ ατα σε όλο το σπίτι...κλασσικα...μίλησα με το Εβινάκι!!!!!!! απίστευτο κορίτσι...ε???

Kαλησπεεεεεεερα!!!

Δεν μπορεσα να μπω να σας πω την καλημερα μου σημερα... :(

Κατι παει στραβα τις τελευταιες μερες ή ειναι η ιδεα μου δεν ξερω.. :S

Την ωρα που ηρθα σπιτι, βγηκε στο μπαλκονι ο αντρας μου με την Αναστασια

αγκαλια, και το πουλακι μου εκει που φωναζε "μαμαααα" "μαμαααααααα"

αρχισε να βηχει και εκανε.... πααααααρα πολυ εμμετο..

Ετρεξα απ τις σκαλες, την αρπαξα και αρχισα να κλαιω... :(:(:(:(

Μια εβδομαδα της δινω σπιροπεντ για τον βηχα και δεν εκανε τιποτα..

Την πηγαμε παιδιατρο.. Την εξετασε παλι.. ευτυχως δεν εχει ακροαστικα..

Εσκασε και το δευτερο δοντακι μας!!

Μας ειπε οτι απο τις μυξουλες που κατεβαινουν στο λαιμο της μαλλον εγινε ο βηχας γιατι ουτε πυρετο εκανε ουτε κακοκεφη ειναι.

Και τρωει καλα, ορεξατη ολη μερα.. :P

Ειμαστε 10.030.. Βαλαμε 300 γραμ. σε 2 εβδομαδες..!!

Αμα βγουν ολα της τα δοντια ετσι.. ζητω και καηκαμε...

Χρυσα μου...τελικα καμια μανουλα δεν καθεται εστω και μια μερα ησυχη.. :blink: Λιγο πολυ ολες τα ιδια κανουμε για να τα προλαβουμε...

Οσο για την πτωση απ' το κρεβατι... τι να πω? Θα το ξεπερασω....!!!!!!

Αμα πεσει κανα-δυο φορες ακομη τουλαχιστον να το ξερω απο πριν μη παθω καμια καρδια... χαχαχα!! Αστειευομαι...! :P

Η πρωτη φορα δε λενε οτι ειναι η πιο δυσκολη?

Ε λοιπον το περασαμε αυτο το σταδιο!! :laugh:

Καρολινακι μου καλη αρχη στη δουλεια σου!!

Τς τς τσ να μη εχουν ενα pc της προκοπης..!! :laugh: :laugh:

Πες τους να το τακτοποιησουν αμεσως το θεμα!! :P

Να μου φιλησεις την παπενια.. :kiss::kiss::kiss:

Ντινακι μου... αχ βρε κοριτσι μου.. πηγες να προστατεψεις το

Ολινακι μας και χτυπησες ασχημα ε?

Αν πριστει ή πονας να πας αμεσως στον γιατρο..

Πως θα εχεις αγκαλια το κοριτσακι σου?

Αχ! Αυτοι οι μπαμπαδες... πολλες φορες θελουν να μας ευχαριστησουν

και τα κανουν χειροτερα...

Και εχουν "χαζεψει" και με τα εγγονακια τους και κανουν σαν μωρα..

Αν παρω παραδειγμα απ τον δικο μου.. καθε φορα που πεφτει ή κλαει

η Αναστασια φευγει και ξερω οτι παει και κλαει κι αυτος...

Μια φορα μου ειπε.. "η ψυχη μου ποναει γι΄αυτο το μωρο"...

κι οταν την εχει αγκαλια την πιανει τοσο απαλα λες και θα σπασει.. :blink:

Ηθελα να σας ρωτησω και κατι ακομα...!!!

Μεχρι ποτε πλενουμε τα ρουχα των μωρων με βρεφικα απορρυπαντικα?

Το προδερμ το επερνα μεχρι 6-7 μηνων.. Δε μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ..

Μετα κολλησα με το persil, καλο ειναι αλλα παλι δε μ΄αρεσει...

Να "χτυπησω" κανα SKIP με endless λεβαντα να κανει παρτυ η μικρη? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: (μπας και χαλαρωσει και λιγο...... :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: ).. :P

Ολο προβληματισμους εχω κι εγω ...

Αντε σας αφηνω σας κουρασα μεσημεριατικα..

Παω να μαζεψω την κουζινα και να βαλω κανα πλυντηριο..

6 η ωρα παμε για τρελες βουτιες!!

Και οταν λεω τρελες το εννοω!!!!!

Θα εχω παρεα την κουνιαδα μου! :S:S:S:S:S:S:S

Κριμα να μην εχει σκυλοψαρα...

Τι κακια που ειμαι αμαν... :P:P:P:P

Καλο μεσημερι κουκλαρες μου και καλη ξεκουραση..

Φιλια πολλα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...