Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο4!

Recommended Posts

γεια σας αγαπες μου...τι κανουν τα μικρα και μεγαλα μωράκια?????? :laugh: :laugh: γιατι όλες μεσα μας λίγο πολυ δεν κρύβουμε μια μπεμπα???????? :P :P

ουφ επιτέλους τελειωσαν όλα...της πηραν αιματακι...ευτυχως γρηγορα σχετικα..πηγαμε στην Βιοιατρικη ειναι πολύ καθαρα και πολυ προσεκτικοί...ταλαιπωρηθηκαμε με την γενικη ούρων έπινε έπινε νερό και βρε κοριτσια της ειχαν βαλει ενα σακουλάκι για να` κανει πιπι...αλλα τίποτα ουτε σταγονα... :( ευτυχως που μόλις το βγαλαμε και της βαλαμε ενα αλλο...εκανε ...το καλο είναι ότι μια ωρα και που περιμέναμε εγινε πάλι...η μασκότ!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P απο αγκαλια σε αγκαλια και να αλωνιζει παντου και να ακους τατα τααααααααααααααα ...

Ζαιρα μου εμας το πρόγραμμα ειναι καπως έτσι...ξυπναω 7 παρα...ετοιμαζομαι κατα τις 8 φευγω...η Λυδια ξυπναει η μάλλον την ξυπνάνε 9.30...ειναι υπναρου :P:P πινει το γαλα της κατα τις 1 παρα τρωει το φαγητακι της οπου το ξεσκιζει ... :woohoo: :woohoo: μπορει να φαει και 700μλ..κατα τις 2 η 3 εξαρταται κοιμαται ..και συνηθως όταν γυριζω απο την δουλεια κατα τις 4..ειναι ξυπνια...κανω ενα μπανακι ξεβαφομαι και παιζουμε στο χαλι με τα παιχνιδακια μας τρωμε κατα τις 5 τα φρούτα που δυστυχως τελευταια δεν τα πολυτρωει...καθεται λιγο για να χωνεψει στο καθισματακι...και μετα ειτε παμε ατα στις κουνιες ειτε κανουμε τατα(μολις βλεπει τα παπα της φωναζει τατα :woohoo: :woohoo: :woohoo: και δεν μπορεις να μην την πας ατα...)εστω να αλωνισει μεσα στο σπιτι...να ανοιξει συρταρια να πιασει τα σκουπιδια :angry::angry: να ΤΡΕΧΕΙΣ γενικως από πίσω της...να ριξω ενα σφουγγαρισμα αυτο το ξεχασα και ενα σκουπισμα πριν την ατα...και αφου γυρισουμε κανουμε ζουζουνιες με μαμα καιμπαμπα...πεφτουν αγκαλιες απιστευτες...εκει θελω τα λιμπερο της παπενιας :lol::lol: 10παρα μπανακι και 10 ηωρα ειτε γαλα ειτε κρεμουλα και νανι... :):)

ναρωτησω κατι τωρα που εχουν μεγαλωσει τα κουκλια μας οταν τρωνε κυριως φαγητακι μετα τα βαζετε στο καρεκλακι να χωνεψουν και αν ναι για ποση ωρα?

αφηστε τωρα που σας γραφω εσκασε κάτι φιλια στον μπαμπα της ....ζηλια εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...μετα το κανε και σε μενα...αχ αδυναμιες!!!!!!!!!!!!! Ντινουλι σου θυμιζει κατι αυτο????? μου φαινεται οτι τελικα αν ειχα αγοράκι θα μου κανε πιο ζουζουνιες...αλλα ηθελα ροζζζζζζζζζ...και εγω...

Αγγελικουλα μου συμφωνω και εγω οτι ο παιδικός κανει πολυ καλο στην κοινωνικοποιηση των παιδιων...και στο να μαθουν να μοιραζονται τα πραγματα τους ...τωρα η Λυδια όταν παει πχ στις κουνιες οτι παιχνιδι δει κατω το θελει...δεν ξερει να ξεχωριζει ...ελπίζω σιγα σιγα να αρχιζει να καταλαβαινει ...

αχχχχχχχχχχχχ αυτο το τερατοξενυχτακι σου...δεν αφηνει την μαμα και τον μπαμπα... :P:P μα καλα 3 ωρα το πρωι χαχανιζε απιστευτο...

Συμπεθερουλα μου το ξερω βρε οτι δεν μας αλλαζεις ...λες για πλάκα αλλα τετοια νυφη κοινωνικη και γελαστη δεν θα βρεις...χαχαασε που ναι και μοντελάκι!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: αυτο που το πας?καλα κανεις και πας απο δω και απο κει...να ξεσκας και ναπαιρνεις δυναμεις για τον χειμωνα...

Στελλιτσα μου μας λειπεις....ελπιζω να περνατε τελειααααααααααααα :kiss::kiss:

Ντινουλι μου που εισαι εσυ????? :dry::dry:

Χρυσουλίνι μου χαρηκα που σε ακουσα και απο το τηλεφωνακι....και ευχαριστω για τις συμβουλες... :kiss::kiss::kiss:

σας φιλω όλες....και συγνωμη γιατι εγραψα ολοκληρη εκθεση ιδεων... :blush::blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσάκια καλησπέρα,

όλο για συμπεθερούλες ακούω.

εγώ γιατί δεν έχω?????? :(

λοιπόν το αποφάσισα. :laugh:

εγώ θα κάνω τη Φανούλα, τι παιδί είναι αυτό????

λαμβάνω την τιμή να ζητήσω την χείραν που λένε.........

όταν πάω σπίτι θα προσπαθήσω να βάλω φωτο να μας πείτε αν σας αρέσουμε...που δεν το πιστεύω να μη σας αρέσουμε ;)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

διότι είμαστε κούκλοι. B)B)

δεν πιστεύω να έχεις δώσει το λόγο σου αλλού??????? :P

Και να τον ειχα δωσει τον λογο μου, θα τον επερνα πισω!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κουκλακι ειν΄αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο............??????

Ομορφια μου!!!!!!!!!!!!

Ειμαστε τσαουσες και αναποδες ομως εεεε...!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

θα σας κάνουμε κάλα...

δε μασάμε. :laugh: :laugh:

διότι είμαστε σκληρά αντράκια.... B) B

καρκινάκι δεν είστε??????

ξέρω από τον εαυτό μου

σκυλί που γαυγίζει αλλά δε δαγκώνει, ξέρω από τον εαυτό μου,διότι και γω καρκίνος και ο γιος καρκίνος και η μάνα μου καρκίνος .....και σόι πάει το βασίλειο.....

άσε που νομίζω ότι είστε το όνειρο του μπαμπά μας.

δίοτι έτσι ήταν και αυτός μωρό.

πιο ξανθός ακόμα με καταγαλανά μάτια.....και νόμιζε ότι θα βγει και ο γιος έτσι αλλά τον φάγαμε στη γωνία. B)B). αστειάκι....

στην αρχή είχαμε και μεις μπλε αλλά τώρα έχουμε μελί όπως της μαμάς ή μάλλον για να είμαι πιο σωστή έχει ένα πολύ περιεργο χρώμα γκριζοπράσινομελί .... αλλά το σόι του άντρα μου και ειδικά η πεθερά μου τα βλέπει ακόμα γαλάζια. :ohmy:

τώρα που κάναμε μπάνιο βρήκε ένα ξυραφάκι μου (γαμώτο) και κόπηκε στο δάχτυλο και το αίμα σταματημο δεν είχε..... :(

χτες πα΄λι πήγαμε σε μια ξαδέρφη του άντρα μου και έπαιζα κλασικά με τα μαντάλάκια και ίσα ίσα πήρε αυτό που ήταν σκουριασμένο και το έβαζε στο στόμα και μεις χαμπάρι....

τι να πω??? τι παιδί κουμπί....είναι αυτό... :silly: :silly:

Αληθεια εμας ποιος μας εφαγε στη γωνια?

Ουτε ο κουμπαρος δεν εχει μπλε ματια.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ............!!!!!!!!!!! :laugh:

Οταν γεννηθηκε η Αναστασια τα ματακια της ηταν γκριζωπα..

και μερα με τη μερα ανοιγε το χρωμα..

Ολοι μας ρωταν .. "απο που τα πηρε τα ματια"...?

Ρε κοριτσια κανεις στο σοι μας δεν εχει τετοια χρωματα οπως της μικρης..

Για το σοι του αντρα μου δεν το συζητω.. ολοι ειναι καταμελαχρινοι

με μαυρα ματια :blink::blink::blink::blink::blink: ..!!

Τωρα κοιμηθηκε το σκατο.. καθε μερα και μου αργει τον υπνο..

Αντε να δουμε.. Ο αντρας μου βολταρει κι εγω λεω να τσακισω ενα παγωτακι.. :P

Αααα!!! Οσο για τα ξυραφακια.. ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΑ πριν σου κανει καμια μεγαλη ζημια... και τα απορρυπαντικα, χλωρινες κτλ ολα ψηλα να μη φτανει τιποτα.

Μα τι ερωτας ειναι κι αυτος με τα μανταλακια? :laugh: :laugh:

Κατι ηθελα να πω τωρα και το ξεχασα.. :S:S:S:S

Ααααααααα................... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ηθελα να πω για τα παιχνιδια που μας αρεσουν..

Περναμε αρκετο χρονο παιζοντας με τουβλακια.. φτιαχνουμε σπιτακια

ρομποτ.. και οτι περιεργο σχημα μας ερθει και μετα φτου κι απ την αρχη.

Τραγουδαμε και χορευουμε σχεδον ολη μερα.. (οχι απο τηλεοραση ή ραδιο)

μονη μου τα λεω και η μικρη ενθουσιαζεται..

Καλα αμα δεν εχει ορεξη... στου κουφου την πορτα.... :laugh: :laugh:

Δεν παμε παιδικη χαρα.. δε δειχνει να της αρεσει το κουνια-μπελα...

Της αρεσει πολυ στη θαλασσα, αλλα οχι στην αμμουδια..

Οχι.. δεν παταμε μη χαλασει το πεντικιουρ... :laugh: :laugh: :laugh:

Δεν ξερω... δεν ειναι καθε μερα ιδια..

Ποτε ετσι ποτε αλλιως... τα καταφερνουμε μια χαρα...

Τι να κανουμε πια?

Μικρα ειναι ακομη?

Να την γραψω μπαλετο μηπως? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Kαλημέρααααα!!!Ήρθα πάλιιιιι!!!!Χθες έστειλα

το θηρίο μου στη γιαγιά της στο χωριο,να κάνω καμιά δουλίτσα της

προκοπής..Κ μ έπιασε κρίση!Μέχρι κ τα έπιπλα άλλαξα θέση,κ σημερα

πονάω παντούύύ... :unsure:

Αχ τι να πρωτοπώ,για την τηλεόραση???Εμείς την ανοίγουμε μόνο

όταν "κλωτσάει" στο φαγητό..Τρελλή ησυχία στο σπίτι,μόνο οι φωνές της

κ τα παιχνιδια της ακούγονται.."Μες στη φάρμα τι θα βρω...

Ζωάκια όμορφα θα βρωωωωωω......"

Για το χρώμα των ματιών??Είναι ο καημός μου...Δεν πειράζει όμως,πήρε

όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά...ελπίζω πάραυτα το δεύτερο νινί μου

να πάρει τα δικά μου!!!

Καινούριο συμπεθεριό βλέπω..Αντε βρε,να σας ζησουν!!!!!!!!! :P

Τι νέα άλλο τσουπρίτσες?????

Παιχνιδάκια....

Παίζουμε ολημερίς με τη φάρμα(μπαίνει,βγαίνει,ταίζει την

αγελάδα,βάζει μουσική κ αλλάζει σταθμό...)

Επίσης της αρέσει πολύ να βάζει κρίκους κ σχήματα στη..βαση τους!

Καλά,για τη θάλασσα δε το συζητώ,τρελλαίνεται να την έχω ακροθαλασσιά

κ να πλατσουρίζει με το νερό,τα φτιαράκια κ τα κουβαδάκια της!!!

Μαζί παίζουμε κρυφτό κ πετάγεται με φόρα κ μου κάνει¨"Νταααα!!!!"

Εννοεί Τζα μάλλον το χρυσούλι μου... ;)

Βλέπουμε βιβλία κ περιοδικά γυρίζοντας τη σελίδα μία-μία,ενίοτε

κάθεται κ να τα διαβάσουμε μαζί..

Τα πιο αγαπημένα βέβαια απ όλα είναι όόλα αυτά που απαγορεύει η μανούλα.

Ντουλάπια,μανταλάκια,σφουγγαρίστρες,παπούτσια,λάδια,ζυμαρικά,μπρίζες,

κάδοι σκουπιδιών κ βέβαια σύρσιμο επίπλων!!!!

Αυτή τη στιγμή άνοιξε το κουμπάκι απο το πιανάκι της κ χορεύει

σαν τρελλή με τη μουσική!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΒΟΥΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΚΛΕΙΔΑΡΌΤΡΥΠΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!(ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: )

ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ......

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αη μαρηηηηηηηηηηηηηηη.....εγω φταιω που ηθελα να διαβασω τα νεα της Ολινας σου....

ΦΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕ :laugh: .... :laugh:

ΡΟΥΦΙΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :P

Κορίτσια το κουτσομπολάκι απο δω κ πέρα θα το

λέμε "τα νέα της Ολίνας!!!"!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Είναι τρελή,είναι τρελή η Κρητικήήήή!!!!!

kαλο μεσημερι μπηκα για λιγο γιατι πηρα φωτια :P απο το πρωι τωρα μολις εκατσα κ εχω ακομη αρκετα να τελειωσω.....ευτηχως το γλυκο ειναι ετοιμο Φανη κ παγωνει στο ψυγειο ;):)

πηγαμε ασουπερ μαρκετ με το μικρο κ τον εβαλα στο μεγαλο καροτσι κ καθοταν σοου να δειτε γελουσε κ φωναζε... :woohoo: κ φυσικα γιναμε κ εμεις η μασοτ του μαγαζιου... :woohoo: :woohoo:

κ κατι ευχαριστο ο μικρος αρχισε δειλα δειλα να σηκωνεται ορθιος :cheer: ειμαστε λιγο πιο πισω σε σχεση μ'εσας αλλα δεν πειραζει....τωρα ολοι μου λενε να μην τον τρομαξω κ φοβηθει...

καινουργιο συμπεθεριο διαβασα παλι αντε με το καλο...αν κ Φανη αγνοεισατε την προταση μα πιο πριν.... :P

Καρολινακι μου χαρηκα που η παπενια μας ειναι καλα :kiss: κ μην ανυσηχεις κ ο δικος μου μοντελο ειναι λεπτος κ αδυνατος :)

Κωνσταντινα χαρα στο κουραγιο σου εσυ δεν εκανες δουλιες μαλον αναικηνηση... ;):cheer:

zaira εχεις πολυ ομορφο μωρακι :kiss:

σας αφηνω να φαμε κατι κ να τελειωσω....κατι μικροπραγματα καλη Παναγια σε ολες... :kiss::kiss:

Φανούλα μου είναι το παιδί του έρωτα γαιυτό :laugh: :laugh:

δε μπορεί αποκλείεται να μην υπάρχουν γονίδια γαλανών ματιών.

ψαχτείτε καλύτερα

και πρέπει να υπάρχει και στις δύο οικογένειες το DNA. :P

κατά τα άλλα καλά????????????????

τι κάνετε φιλεναδίτσες?????????????????????????????

εμείς σήμερα ξυπνήσαμε ό΄΄οόόόόόόόόόό΄λοι στις 9:45 :ohmy:

εγώ έκανα μια φιλότιμη προσπάθεια να σηκωθώ στις 6 που έχει ακόμα δροσιά να σημαζεψω και να ΣΙΔΕΡΩΣΩ κυρίως αλλά μάταιος κόπος.

ξανακοιμήθηκα και έτσι παλέυω τώρα μέσα στη ζέστη. :(

ευκαιρία τ'ωρα που ο μικρός μου κοιμάται γιατί μετά..................πάαάάάάάάά΄΄αάάάάά΄λι απο την αρχή

και έτσι η ζωή συνεχίζεται............... :silly:

zaira έγραψε:

[hide]αχ ας μπει 40418_424591533538_621043538_4710687_7732157_n.jpg[/hide]

Καλε... Τι παιδι ειναι αυτο!!! Κουκλι με τα ολα του... Αν ειχα κοριτσακι θα στον ζητουσαμε εμεις χωρις δευτερη σκεψη!!! Ελπιζω να κρατησατε τη συνταγη και να κανετε κι αλλο τοσο ομορφο και γλυκουλι, ειτε αγορακι ειτε κοριτσακι... Να ξανα-ερωτευτειτε ισως?

Ψαχνουμε κι εμεις για νυφη... Δεν ξερω αν το καταλαβατε μεσα σ' εκεινο το κατεβατο που εγραψα την τελευταια φορα!

Ειχαμε ενα πολυ ομορφο κοριτσακι και λιγο πιο μεγαλουτσικο που θα μας μαθαινε και ενα σωρο νεα κολπα και παιχνιδια αλλα μας ξεχασε εδω και πολλους μηνες...

Τον Ιασωνα τον ξερετε... Ή χρειαζεται λετε και καμια πιο προσφατη φωτογραφια για το προξενιο?

Το εχω σχεδον αποφασισει και μαλλον θα παω απο Δευτερα στο Δημο να παρακαλεσω γιατι εχει ληξει η προθεσμια εγγραφων για το συγκεκριμενο βρεφονηπιακο απο το Μαιο. Πιστευω οτι κατι κατι θα καταφερω!

Φανη, εγραψες κατι που με ενδιαφερει πολυ... Οτι τρωτε ολοι μαζι το μεσημερι! Ολο το σκεφτομαι αλλα δεν το κανω και νομιζω πως ειναι πια καιρος... Πως το κανεις αυτο πρακτικα? Εννοω ειναι στο καρεκλακι της ή σε κανονικη καρεκλα? Φανταζομαι οτι ταιζεις ακομα ή μηπως τα καταφερνει και τρωει και μονη της? Τρωτε το ιδιο φαγητο ή διαφορετικο? Δεν ορμαει στα αλλα πιατα - ποτηρια? Και το κυριοτερο μεχρι που φτανουν τα πεταμενα - φτυσμενα - χυμενα φαγητα και νερα?

Και οποια αλλη καταφερνει και τρωτε ολοι μαζι στο τραπεζι... δωστε μου καμια συμβουλη!!!

Ασχετο αλλα πως τα πατε με το θεμα του υπνου?

Κουραστηκα πολυ με το κοιμισμα στα χερια... Ειχα πει οτι θα κανω υπομονη μεχρι να παει 18 μηνων αλλα δεν βλεπω να τα καταφερνω. Ειχε περασει και μια φαση που ειχαν γινει πολυ ευκολα τα πραγματα. Κοιμοταν μεσα σε 10 λεπτα και για ολη τη νυχτα... Τωρα ειμαστε παλι σε δραματικη κατασταση... Ειναι τα δοντακια, που δεν ειμαι και πολυ καλα ψυχολογικα και επηρρεαζεται, ολα μαζι? Δεν ξερω... αλλα σερνομαι και θελω να σταματησει πια αυτο!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...