Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

κοριτσια μου γλυκα,

ηρθαμε σπιτι!!!!! και ειμαστε ολες καλα! απιστευτο!!!!! Μετα απο τοσα χρονια προσπαθειας, 6 εξωσωματικες, 18 φυσικους κυκλους, 5 εγκυμοσυνες, τα καταφεραμε!!!!! Ουφ, δεν το πιστευω!!!!! Ειμαστε 2,5 και 3 κιλα, ειμαστε λιγο γκρινιαρες, εγω ολη μερα με το θηλαστρο, τις πανες και τα μπιμπερο.

Αν τα καταφερα εγω, ενα εχω να πω... ΟΛΕΣ θα κανετε παιδακια! Αν το θελετε πολυ, θα το καταφερετε!!!!

Σας ευχαριστω και παλι απο καρδιας για την υποστηριξη και τις ευχες. Μου εισασταν απαραιτητες!!!

Δημοσίευση

Mara χάρηκα πάρα πολύ με τα υπέροχα νέα σας!!! Μπράβο κοπέλα μου!!! Εύχομαι απο εδώ και πέρα να σας πάνε όλα τέλεια...

Να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου και να είναι πάντα γερά και καλότυχα....

Θέλω να σου πώ ότι οι μικρές σου κέρδισαν μία μεγάλη μάχη....και νιώθω ότι την κέρδισαν και για όλα τα μωράκια που δεν τα κατάφεραν!!!Να είναι πάντα γερές και να μας θυμίζουν ότι μερικές μάχες κερδίζονται!!

Μου έδωσες μεγάλη δύναμη τόσο καιρό και ας μην έχουμε ξαναμιλήσει...

Σας φιλώ και τις 3.. :)

Δημοσίευση

Να χαίρεσαι τα κορίτσια σου !!! (αν κ είμαι σίγουρη οτι θα τα χαίρεσαι κάθε δευτερόλεπτο)!!!!!!! Να είναι πάντα γερές κ κολότυχες !!!!!!!!!!!!!

Ειναι τυχερα κορίτσια ετσι κ αλλιώς γιατί φαινεται οτι έχουν μια απλά Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Η μανούλα!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σας ζήσουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

μαρα ποσο χαρηκα!!!!!!!!!!!!

δεν φανταζεσαι!!!

να ειναι παντα παλικαρια στη ζωη τους οι μικρες σου και να ζησεις μαζι τους τα καλυτερα!!!

η ανταμοιβη των προσπαθειων σου ειναι πια στο σπιτι σου!!!!

να μου τις φιλησεις γλυκα!!!!!

:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

γεια σου Μαρα και απο εμενα

να χαιρεσαι τα θαυματακια σου , να ειναι γερα κ δυνατα και να τα καμαρωσεις οπως επιθυμεις

τωρα ξεκινανε τα καλα ..στο λεει μια διδυμομανουλα αυτο ..

Να τις χαιρεσαι κ παλι !

Δημοσίευση
κοριτσια μου γλυκα,

ηρθαμε σπιτι!!!!! και ειμαστε ολες καλα! απιστευτο!!!!! Μετα απο τοσα χρονια προσπαθειας, 6 εξωσωματικες, 18 φυσικους κυκλους, 5 εγκυμοσυνες, τα καταφεραμε!!!!! Ουφ, δεν το πιστευω!!!!! Ειμαστε 2,5 και 3 κιλα, ειμαστε λιγο γκρινιαρες, εγω ολη μερα με το θηλαστρο, τις πανες και τα μπιμπερο.

Αν τα καταφερα εγω, ενα εχω να πω... ΟΛΕΣ θα κανετε παιδακια! Αν το θελετε πολυ, θα το καταφερετε!!!!

Σας ευχαριστω και παλι απο καρδιας για την υποστηριξη και τις ευχες. Μου εισασταν απαραιτητες!!!

Μαρα καλως τα δεχτηκες!!!!!

Να ειναι παντα καλα οι μιρουλες και να τις καμαρωνεις!!!!!!

Φανταζομαι τη συγκινηση σας!!!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες για τις ευχες σας. Σας ευχομαι να γινετε ολες συντομα μανουλες, στελνω διδυμοσκονηηηηηηη κι οσες εχετε ηδη παιδακια, ολα σας τα ονειρα να γινουν πραγματικοτητα.

Καμια να μην το βαλει κατω, καθε δυσκολια ή αποτυχια μας φερνει πιο κοντα στην επομενη νικη!!!!

Ολη μου την αγαπη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...