Μετάβαση σε περιεχόμενο

προωρη ρηξη υμενων (26η βδομαδα)


Recommended Posts

Καλημερα! Αν και λογικα δεν θα με απασχολουσε ο τοκετος τουλαχιστον για 1 μιση μηνα ακομα, δυστυχως νοσηλευομαι μετα απο ρηξη υμενων πριν 2 βδομαδες και. Εκτοτε ειμαι ακινητη στο νοσοκομειο και παλευουμε να κερδισουμε χρονο. Δεν ξερω ολο αυτο τι σημαινει και πως θα παει, ειναι δυσκολη κι επικινδθνη η κατασταση κυριως για προωρο τοκετο, λοιμωξεις και προβλημα στο εμβρυο με το σπασμενο σακο. Το εμβρυο αυτο ειναι το μικροτερο απο τα 2...

Απο ο,τι μου πε ο γιατρος πρεπει να παλεψουμε για περισσοτερες μερες, βδομαδες, ο,τι κερδισουμε γιατι ειναι ακομα πολυ νωρις. Οπως και να χει, αν μας βοηθησει ο Θεος και τα καταφερουμε ο γιατρος θελει να τα παρει ουτως η αλλλιως 31η βδομαδα με καισαρικη. Ολα αυτα αν πανε ολα καλα. Θα με βοηθουσε πολυ η εμπειρια σας, να μου πειτε τι να περιμενω, τι σημαινει καισαρικη, ποια η διαδικασια κλπ....

Ευχαριστω πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μάρα μου πραγματικά δεν ξέρω να πω κάτι για αυτό που σου συνέβη.Απλά σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις τα μωράκια σου αγκαλίτσα.Υπομονή και ηρεμία!!!Θα περιμένουμε τα νέα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρα ευχομαι να πανε ολα καλα και να μπορεσεις να κρατησεις το μωρακι σου οσο περισσοτερο μπορεις.

Να εισαι ψυχραιμη,ειναι το μονο που μπορεις να κανεις εσυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου να σου ευχηθώ Καλή λευτεριά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή υπομονή κοριτσάκι μου κι έχε Πίστη στον Θεούλη μας να σε βοηθήσει εσένα και τα νινάκια σου να πάνε όλα SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να προσέχεις μικρή μου!!!!!!!!!!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου γλυκα σας ευχαριστω απο την καρδια μου για τις ευχες!

Τα σημερινα νεα λενε οτι ξεκινησε και μια αιμορραγια. Περιμενουμε παλι και ευχομαστε να γλιτωσουμε απο το κατακοκκινο αιμα, τις λοιμωξεις και τις συσπασεις..... Γολγοθας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρα μου να σου ευχηθω και εγω να πανε ολα τελεια!

η καισαρικη δεν ειναι τιποτα μην σε αγχωνει. σου βαζουν ορο και καθετηρα μετα απο λιγη ωρα (εγω που γεννησα στο Ελενας περιμενα 5 ωρες :silly: ) σε βαζουν χειρουργειο σου κανουν ολικη η επισκληρηδιο και γεννας στο αψε σβησε. μετα σου εχουν ολη τη μερα ορο και δεν τρως τιποτα..την επομενη μερα με το που γουργουρισει το εντερακι σου και κανεις πριτς :P σου βγαζουν τον καθετηρα (τουλαχιστον στο Ελενας ετσι το κανουν :dry: ) εγω παντως δεν πονουσα καθολου..μονο οταν θηλαζε η μπεμπα που εκανε συσπασεις η μητρα πονουσα λιγο αλλα στην τομη δεν πονουσα καθολου, με το που εβγαλαν απο το χειρουργειο αλλαζα απο μονη πλευρο στο κρεβατι και την επομενη που εβγαλαν τον καθετηρα κατευθειαν σηκωθηκα μονη μου χωρις κανενα προβλημα. α! αυτο που ποναει λιγο ειναι μολις τελειωσει το χειρουργειο και συνελθεις λιγο σου πιεζουν τη μητρα για να κατεβει και να βγουν πολλα απο τα λοχεια (η περιοδος μετα τη γεννα).

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mara mou sou euxome mesa apo thn kardia mou na sou pane ola kala.....na ksereis mia fili mou pou eixe problima me ton traxilo ths..to genise kai ayti sth bdomada pou eisai htan katw apo kilo kai to koritsaki einai mia xara!!!!ypomoni kai o theos einai megalos!!!!kai egw eixa liga treksimata....den mporoume na kanoume kati apla elpizoume na pane kala!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΑ μου σου ευχομαι οτι καλυτερο για τα μωρακια σου!

Σε οτι αφορα την καισαρικη μην αγχωνεσαι γιατι πραγματικα δεν υπαρχει λογος! Δεν ξερω αν εχεις την δυνατοτητα να επιλεξεις αναμεσα σε ολικη ναρκωση και επισκληριδιο αλλα αν θες την γνωμη μου επελεξε επισκληριδιο! Θα εισαι ξυπνια και θα ζησεις ολο αυτο το θαυμα της γεννησης! Κατα τα αλλα ειναι αυτα που σου ειπε και η Κικιτσα! Σου βαζουν καθετηρα και ορο σε πανε στο χειρουργειο γεννας και μετα απλα τις πρωτες ωρες σου κανουν παυσιπονες ενεσεις για να μην αισθανθεις τους εντονους πονους! Την αλλη μερα σου βγαζουν τον καθετηρα και βουρ σε σηκωνουν για να κοψεις βολτα! Απο κει και περα ολα ειναι θεμα οργανισμου! Ευχομαι και παλι οτι καλυτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου εύχομαι να κρατήσεις στην αγκαλιά σου δύο υπέροχα υγιέστατα κοριτσάκια!

Οσο για την καισαρική...εεε...μόλις τις βάλουν στην αγκαλιά σου θα τα ξεχάσεις όλα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν μην στεναχωριέσαι στην εβδομάδα που είσαι είναι βιώσιμα τα έμβρυα σε περίπτωση γέννας.Το καλυτερο θα'ταν βέβαια να το καθυστερήσετε όσο μπορείτε..έστω 31η βδομάδα..αλλά και αν πάλι δεν μπορέσετε και πρέπει να γεννήσεις νωρίτερα δεν χάθηκε και ο κόσμος η επιστήμη κάνει θαύματα!Εννοείται πως θα κάνεις καισαρική αφου μιλάμε για πρόωρο τοκετό και δίδυμη κύηση!Αυτό είναι το τελευταίο που θα'πρεπε να σε αγχώνει!!!Εντάξει θα περάσεις δύσκολα γιατί τα μωρά θα χρειαστούν θερμοκοιτίδα για αρκετό καιρό αλλά το αποτέλεσμα μετράει!Σημασία έχει να έχεις 2γερά μωρά στα χέρια σου!Για αυτό παλεύεις τώρα!Οπλίσου με τεράστια υπομονή και πίστη!Ο θεός είναι μεγάλος και σου αξίζει να πάνε όλα καλά!Είσαι στο νοσοκομείο ότι και να συμβεί θα το προλάβετε!Δες τα θετικά!Απο μένα καλή τύχη!Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρα μου σου ευχομαι να σου πανε οοοολα καλα και να παρεις στην αγκαλιτσα σου τα μωρακια σου!!

το να γεννησεις στην 31η εβδομαδα πιστεψε με δεν ειναι και κατι το τοσο τραγικο,θελω να πω οτι ενας προωρος τοκετος μπορει να εχει τις δυσκολιες του για τα μωρακια(μιας και μετα θα χρειαστουν σιγουρα νοσηλεια στην θερμοκοιτιδα)αλλα σιγουρα στην 31η ειναι βιωσιμα

και στο λεω εγω που γεννησα στην 31η εβδομαδα και εγω εναν αγοραρο 2 χρονων τωρα γερο και πανεξυπνο!!!

περασαμε δυσκολα με θερμοκοιτιδες,γιατρους,εξετασεις αλλα ολα ξεπερνιονται.

ειναι ενας γολγοθας που ολα τα προωρα μωρακια περνανε και εμεις πρεπει να ειμαστε δυνατοι για εκεινα!!!

οσο μπορειτε να κρατησετε τα νινακια καντε το,εσυ κοιτα να εσαι οσο το δυνατον ψυχραιμη γιατι αυτο βοηθαει πολυ τα μωρακια σου.

μια κοπελα διπλα μου ειχε γεννησει πριν τις 31 εβδομαδες και το μωρακι της ειναι μια χαρα τωρα και ειχε γεννηθει μολις 800γρ

ο δικος μου ηταν 1250 και ημασταν σε διπλανες θερμοκοιτιδες

ολα θα πανε καλα

εχε πιστη,υπομονη και πανω απο ολα ψυχραιμια για να στηριξεις τα μωρακια σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η Παναγιτσα μας και ο Θεουλης μας να σας προστατευουν!!!ευχομαι ολα να κυλησουν ομορφα και ομαλα.μην στεναχωριεσαι εσυ τα μωρακια σου σε εχουν αναγκη και σε νιωθουν!ολα θα πανε καλα και σε λιγο καιρο θα χαιρεσαι τα μωρουλινια σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια και 1000 ευχαριστω για τη στηριξη. Τελικα γεννησαμε λιγο πριν τις 30 βδομαδες. Τα κοριτσακια 980γρ και 1290.Ειναι στην εντατικη θερμοκοιτιδα, μια διασωληνωμενες, μια αποσωληνωμενες, μια με οξυγονο, μια χωρις. Τωρα ειναι σταθερες, αρχισαν να τις ταιζουν, και ελπιζουμε να ναι δυνατες και να τα καταφερουν.

Εκανα καισαρικη με ολικα γιατι εγινε πολυ ευσπευσμενα τελικα, πονεσα φρικτα την πρωτη μερα, δεν περιγραφεται, αλλα απο κει και περα ολα καλα. Τωρα ειμαι ολη μερα με ενα θηλαστρο στο χερι...

Ελπιζω ο Θεος να μας βοηθησει.

Θα θελα να σας ευχαριστησω ολες απο την καρδια μου και να ευχηθω να γινετε συντομα μανουλες. Νikulina μην το βαζεις κατω. Ολες ανεβαινουμε το Γολγοθα μας.

Και οι υπολοιπες να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Σας ευχαριστω απο την καρδια μου!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρα, να σου ζησουν κουκλα μου!!!

Να ειναι γερα και τυχερα τα κοριτσακια σας!!!!!

Μπραβο, πολυ χάρηκα.

Και εσυ καλη λοχεια κοριτσακι μου!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησουν μαρα μου τα κοριτσακια σου!!!

μην αγχωνεσαι καθολου τωρα

ολα θα πανε μια χαρα και αφου τους βγαζουν τα σωληνακια και ανταποκρινονται ολα θα πανε τελεια(στο λεω απο προσωπικη εμπειρια)κι εμενα ο μικρος μου οταν αρχισε να τρωει καναμε παρτυ στο νοσοκομειο χιχι

να δεις που θα περασει ο καιρος πολλυ γρηγορα και θα παρεις τις τσουπρες σου στο σπιτι τους!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MARA ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΥΓΙΕΣΤΑΤΕΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 30η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΞΑΠΛΑ ΣΠΙΤΙ ΛΟΓΩ ΡΗΞΗΣ ΥΜΕΝΩΝ.ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΞΑΠΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 1500γρ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΕΚΑΝΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ..ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρα μου κοριτσακι μου σε ψαχνω μερες να μαθω νεα σου!!!

ευχομαι ολψυχα να πανε ολα καλα και οι κορουλες σου να βγουνε παλικαρια!!! ειναι θετικο οτι τις αποσωληνωνουν καποιες ωρες!!!

να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα πανε καλα!!! θα ταλαιπωρηθητε λιγο αλλα για δυο τσουπρες αξιζει!!!!

σου στελνω τα φιλια μου και θετικη ενεργεια!!!!!!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρα....

να σου ζισουν θα κοριτσακι σου...να θα δισ να μεγαλονουν και να θα καμαροσισ...και αφτεσ τησ στιγμεσ ασκιμεσ που περασεσ να μιν ξανα γιριζουν..

φιλακια απο μενα..και οταν μπορεσισ πασ μασ μια καλιμερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου ευχομαι να πανε ολα καλα!κ εγω ημουν 2 μηνες σχεδον στο νοσοκομειο.να εισαι αισιοδιξη κ μη σε παιερνει απο κατω γιατι επιβαρυνεις ετσι την κατασταση.παρε σταυρολεξα βιβλια εγω μεχρι κ τα νυχια μου εφτιαχνα.κ κανε φιλιες με τις μαιες.θα δεις 1 χρονο μετα οπως κ εγω θα τα θυμασαι κ θα χαμογελας.να εισαι συνεργασιμη κ μην πεισμωνεις γιατι εμενα τα ματια μου ειχαν δει πολλα τοτε.σε φιλω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησουν οι κουκλιτσες σου.

Το γεγονος οτι τις αποσωληνωνουν και δεν υποστηριζονται πληρως απο οξυγονο ειναι πολυ θετικο.

Ευχομαι να τα ξεπερασετε ολα αυτα γρηγορα και να τις παρεις σπιτι!!!!

Καλη λοχεια σε σενα και πολλη δυναμη!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας!! :) :)

Καλή δύναμη για τη δύσκολη περίοδο της αναμονής..

Όλα να πάνε καλά και με το καλό να τις πάρετε στο σπίτι! :kiss::kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...