Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

maria+fotis έγραψε:

τατατάαααααα !!!

εεεεεε ΝΑΙ λοιπόν !!! 326 χοριακή και σύλληψη 4 Ιουλίου !

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!

ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!

συγχαρητήρια, να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη...

φιλάκια

Δημοσίευση

Να ευχηθώ κι επίσημα!!!!

Μαράκι μου και πάλι θερμά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!!

Εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να την

καταευχαριστηθείς!!!

Φιλάκια στην κοιλίτσα!!!!

Δημοσίευση

maria+fotis έγραψε:

τατατάαααααα !!!

εεεεεε ΝΑΙ λοιπόν !!! 326 χοριακή και σύλληψη 4 Ιουλίου !

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!

ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!

Καλέ!!!!!!!!!!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τώρα το πήρα χαμπάρι....................

Αφού σε πρόλαβα προτού γεννήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συγχαρητήρια γλυκιά μου!!!!!!!!!!

Να έχεις μία SUPER εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!!!

Να προσέχεις την κοιλίτσα.........................

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

βρε αναστασία μου, δεν είχα ιδιαίτερα συμπτώματα...

βασικά ήμουν υπερευαίσθητη συναισθηματικά, εκεί το ψιλιάστικα !

μετάααα αρχισε η συχνοουρία, εννοείται ανεβασμένη θερμοκρασία και υπνηλία προς το μεσημεράκι...

οταν χαλαρώνω αισθάνομαι λίγο καπως την κοιλιά μου χαμηλά οπως οταν περιμένεις περίοδο ...

στήθος πολύ λίγο αλλαξε...

Δημοσίευση

μαρακι συγχαρητηριααααααααααααααα!!!

μπραβοοοοοοοοοοο!!!με το καλο σου ευχομαι..ολα να σου πανε τελεια μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης και να φερεις στον κοσμο ενα υγειεστατο μωρακι..καλα δεν προλαβαινω να διαβαζω για νεες εγκυμοσυνες...μπραβο βρε κοριτσια!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μαμα Μαρια και μπαμπα Φωτη συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο σας βρε παιδια ..τωρα σας διαβασα..Παντως δεν μπορει με τοσες ανακοινωσεις εγκυμοσυνης που θα παει θα εξαλειψουμε την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα.Για την Ελλαδα ρε μαμωτο.

Γιοτατζο καλα αποτελεσματα καλη μου.με το καλο συντομα να ευχηθουμε και σε σενα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...