Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες μου! :)

Τι κάνετε?

Εγώ από χτες είμαι χαλια σωματικά.Νιώθω τόσο βαριά που δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βραδυ..Πονάει και η κοιλια μου μάλλον από τις κύστες που έχω και νιώθω πολύ άβολα.Δεν έχω όρεξη ούτε να σηκωθώ να μαγειρέψω..Έχω και τρομερό πονοκέφαλο..αυτά τα λίγα!

Fανικο μου όλα καλά θα πάνε με τα νινακια.Μην ανησυχείς αν είναι λίγο το αιματάκι συνήθως δεν είναι κάτι ανησυχητικό.Περιμένουμε νέα σας το βραδάκι.

Mpougatsoula μου μην χαλιέσαι βρε για έναν βλάκα.Στην κατάσταση σου δεν κάνει καθόλου καλο.Και το τσιγαράκι καλύτερα να το αφήσεις..δεν είμαστε για τέτοια τώρα e? ;)

Ειρηνάκη,Κωνσταντίνα,geozouli και σε όλα τα αλλα κορiτσiά φιλάκια πολλά...δεν μπορώ να συνεχίσω από τον ponokefalo..ouf!!

• Απαντήσεις 994
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λενακι μου, περαστικα κοριτσακι μου...αυτοι οι πονοκεφαλοι μου τι σπανε πολυ...κανε ενα χαλαρωτικο ντουσακι, πιες ενα τσαι, κανε λιγο μασαζακι πισω στον αυχενα κ στους κροταφους δεξια αριστερα...χαλαρωσε σενα μισοσκοτεινο δωματιο......

Μπουγατσουλα, τωρα τα διαβασα, ηηηηημαρτον!!!!!! Εγω λεω να χτυπησεις καμια 9μηνη αδεια, μετα παρε κ το 6μηνο του οαεδ κ μετα θα εχεις μειωμενο ωραριο...κ μετα απο ενα χρονο (που δε θα μπορει κ να σε απολυσει) κανε κ ενα δευτερο νινακι.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αυτο που θελω να πω ειναι..να μη σκας...γιατι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ....κ εμενα που με συγχισε ο βλακας στο ικα...την επομενη το βραδυ κατεβασα ψιλοαιματακι...λοιπον??????Αυτος κερδισε κ οχι εγω...

Δημοσίευση

αχ εγραφα ποση ωρα για την καθε μια ξεχωριστα και με πεταξε εξω μολις το εστειλα :blink:

ελεγα λοιπον..

μπουγατσακι γινε αναισθητη παιδι μου σε τετοιου ειδους ανθρωπους!!!

λενακι περαστικουλια,η γιαγια μου εδενε μια πετσετα με ξυδι στο κεφαλι και αμεσως της περνουσε,αν το αντεξεις δοκιμασε το!!!

φανικο μου ολα καλα θα πανε πιθανον ειναι απο την αλαγη του μηνα η αδερφη μου καθε μηνα αυτα ειχε.

κοριτσια ξερετε καθε ποτε αλαζουμε μηνα?απο τις βδομαδες το μετραμε?εγω δηλαδη εχω μπει τριτο τωρα???

ειρηνακι υπομονη ευχομαι να σου περασουν συντομα!!!και γω περιμενω τον αυγουστο πως και πως την μανουλα και τα αδερφια μου και το ανηψι μου!!!!εχω να τους δω 3 μηνες!!!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!κωνσταντινα μου :kiss:

νεραιδακι :kiss: ματα :kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα γκαστρουλιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι μου κανετε???

Εγω χαλια...Ζεσταινομαι απιστευτα (ολη μερα με το A/C ειμαι),

εχω ναυτιες και το πρωι εκανα :x .

Ειρηνακι πως αντεχεις τοσο καιρο μακρυα τους???

Που μενουν????

Μπουγατσουλα μη χαλιεσαι για κανεναν και για τιποτα.

Πανω απο ολα το μωρακι σου και ασε τους αλλους να κουρευονται.

Ο @#$#@@# (το αφεντικο σου) δε μπορει να σε αγγιξει,

οποτε ασε τον να .....

FANIKO μην ανησυχεις,ολα καλα θα πανε.

Περιμενουμε νεα σου μετα το γιατρο.

Δημοσίευση

Ρεββεκα οι μηνες συμφωνα με το ιντερνετ ειναι ετσι:

Πρώτος μήνας (1 έως 5 εβδομάδες)

Δεύτερος μήνας (6 έως 9 εβδομάδες)

Τρίτος μήνας (10 έως 13 εβδομάδες)

Τέταρτος μήνας (14 έως 17 εβδομάδες)

Πέμπτος μήνας (18 έως 21 εβδομάδες)

Έκτος μήνας (22 έως 26 εβδομάδες)

Έβδομος μήνας (27 έως 31 εβδομάδες)

Όγδοος μήνας (32 έως 36 εβδομάδες)

Ένατος μήνας (37 έως 40 εβδομάδες)

Δημοσίευση

Μένουν Πελοπόννησο.

Με τους γονείς μου συναντιέμαι καμιά φορά Αθήνα.

Αλλά με την αδελφή μου και την μπουμπού … από την βάφτιση…

Και αφού δε μπορεί φέτος να πάει ο Μωάμεθ … προσπαθώ να πείσω το βουνό … χιχι…

Δημοσίευση

καλημερα δεσποινακι!!!!ευχαριστω για την λιστα δηλαδη θελω ακομα κατι μερουλες να μπω στον τριτο!!!

την τριτη που θα παω γιατρο θα κλεινω τις 9 εβδομαδες!!!

δεσποινακι το πμ το δες εεε???

Δημοσίευση

Ρεββεκακι το ειδα το πμ.

Θα σου στειλω κι εγω το δικο μου,οταν το ερθει ο αντρας μου.

Ειρηνακι ποσο ειναι η μπουμπου σας????

Σημερα μπηκα στον τριτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περνα τελικα ο καιρος,ε??? :P

Δημοσίευση

Α Ειρηνακι τωρα θυμηθηκα που ρωτησες για τα κιλα.

Δεν πρεπει να παρουμε πολλα για να μη ζορισουμε πολυ το μωρακι.

Ενας μικρος κινδυνος για να ζοριστει το μωρακι

υπαρχει με τη θρομβοφιλια και τα παραπανισια κιλα τον ενισχυουν.Καταλαβες?

18 μηνων,ε???

Στην καλυτερη ηλικια ειναι τωρα.

Δημοσίευση

Δεν ξερω αν φταινε οι ναυτιες ή

η διαιτα που εκανα πριν την εγκυμοσνυνη,

παντως δεν εχω παρει ουτε γραμμαριο,

εχασα κιολας μισο κιλο.

Θα εχουμε περιθωριο να παρουμε αργοτερα μερικα κιλακια ;)

Δημοσίευση

κοριτσια που εισαστε?????

μ εχει πιασει τρελη μανια να παω να φαω χαμπουρκερ και πατατες με κετσαπ!!!!να το φαω ρε κοριτσια?????δεν τα τρωω αυτα αλλα τωρα το θελω σαν τρελη!!!!

Δημοσίευση

Ειρηνούλα, σε καταλαβαίνω, κι εγώ έτσι ήμουν από χθες, τώρα είμαι καλύτερα. Το πρωί έκανα :x αλλά μην νομίζεις δεν ξαλαφρώνεις μετά. Οπότε μην το προκαλέσεις, δεν έχει νόημα.. υπομονή!!! που θα πάει θα περάσουν!

ρεββεκάκι καλό είναι να αποφεύγεις κιμάδες απ' έξω, αλλά μια φορά δεν πειράζει πιστεύω..

που είναι τα υπόλοιπα κοριτσάκια?? φιλιά σε όλες :kiss::kiss:

Δημοσίευση

αχ βρε ειρηνακι μου μην προκαλεσεις μονη σου τον :x

εμενα μου ειπε η γιατρος να περνω γκαβισκοβ καπως ετσι το λενε μου ειπε ειναι τελειως ακινδυνο,ρωτα την γιατρο σου.

ζωουλα μπα δεν θα μου γινει συνηθειο,δεν τα τρωω αυτα!!!αλλα τα τσακισα σημερα!!!και τωρα θελω εγω να κανω :x

ουφ υπομονη τι να κανουμε αλλο,ελπιζω να τελειωσουν τα ασχημα συμπτωματα γρηγορα!!!υπομονη κοριτσακια μου :kiss:

Δημοσίευση

Kαλημερα Ρηνουλα!!!! :kiss::kiss:

Καλημερα και σε ολες τις κοριτσαρες!!!! :kiss::kiss:

Κι εγω χθες απο το μεσημερι και μετα ημουν ενα χαλι...... :S:S δεν μπορω να :x:x αλλα ειμαι συνεχεια ενα κλικ πριν!!!! Αισθανομαι σα να μου εχουν φουσκωσει το στομαχι με τρομπα..... :(:( και καμια ωρα θα σκασω!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια μου ,

τα μωρακια μου πανε παρα πολυ καλα ειναι και τα 2 (2 εκ. και 25 χιλ.) ειμαι πολυ χαρουμενη , κλεισαμε για 5/7 να παω για αυχενικη διαφανεια .Εσεις πως εισται?

Δημοσίευση

Καλημερα και απο μενα ομορφες εγκυουλες.

Τι κανετε?

Βλεπω τα καλα της εγκυμοσυνης συνεχιζονται απτοητα.

Κι εγω ενα απο τα ιδια,αλλα δεν το βαζω κατω.

Θα βαλω το μαγιο μου,θα παρω μαζι μου τις ναυτιες μου

και σε λιγο θα παω θαλασσααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

FANIKO βρε ποσο εχουν μεγαλωσει τα μωρακια σου.

Με το καλο και η αυχενικη!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσιααααα

Καλε Ματα, δουλευεις κ σημερα....? πωπω..υπομονη!!!

Κ εγω παντως, οπως ακριβως το ειπε αισθανομαι!!!εχω ενα στομαχι λες κ ειμαι σενα καραβι με νοτια!!!!

Φανικο, μπραβο καλε!!! Μεγαλα τα σπορακια!!! Η αυχενικη νομιζω γινετε γυρω στη 12η εβδομαδα...οποτε εγω για τελος ιουλη με βλεπω...Με το καλοοο

Δεσποινακι μου, θα με παρετε κ μενα μαζι σας??? Στο πορτμπαγκαζ χωραω μια χαρα!!!! Θα φερω κ τα κουβαδακια μου!!!Θελω κ εγω θαλασσα...αντε να παω στο γιατρο την τεταρτη να μου δωσει το οκ!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...