Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ΜΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΝΕΡΑ

Recommended Posts

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!!!!

Εάν πρότεινες στο γιατρό σου να κλείσετε ραντεβού για πρόκληση τοκετού???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 83
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

γεια σας ζουζουνες μου,ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχουλες σας και τη συμπαρασταση,μαλλον τη δευτερα θα μπω για προκληση,εαν ο μικρουλης δεν κανει την εμφανιση του απο μονος του..ανυπομονω και αγχωθηκα λιγο ειναι η αληθεια αλλα μιλωντας σημερα με το γιατρο που με παρακολουθει στο νοσοκομειο,με κοιταξε και αυτος στον υπερηχο ευτυχως,εδειξε ενδιαφερον,μου ειπε οτι η θεση του μωρου ειναι πολυ καλη,το κεφαλακι αρκετα κατω,εχουμε βεβαια περιτυλιξη στο λαιμουδακι(δε μου το ειπε ο αλλος εχθες και για να πω την αληθεια η μαμα μου το καταλαβε και τον ρωτησε!!ετσι ηταν και ο αδερφουλης μου ο μικρος,οταν εβαλε να δει την παροχη του πλακουντα,εβγαζε χρωματα και κοντα στο λαιμο) αλλα ευτυχως ειναι χαλαρη και ειναι αρκετα μακρυ το κορδονι μας οποτε θα κατεβει μια χαρα,οποτε δεν αγχωνομαι ουτε για αυτο..

α επισης ολο το βραδυ εβγαζα κατι πηχτα σαν ζελε στο σκουπισμα και μου ειπε οτι αυτο ειναι καλο,γινεται προετοιμασια,απο στιγμη σε στιγμη θα σκασει μυτη!!!

οποτε κοριτσακια το αργοτερο μεχρι τη δευτερα θα εχουμε νινιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

alkost έγραψε:

γεια σας ζουζουνες μου,ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχουλες σας και τη συμπαρασταση,μαλλον τη δευτερα θα μπω για προκληση,εαν ο μικρουλης δεν κανει την εμφανιση του απο μονος του..ανυπομονω και αγχωθηκα λιγο ειναι η αληθεια αλλα μιλωντας σημερα με το γιατρο που με παρακολουθει στο νοσοκομειο,με κοιταξε και αυτος στον υπερηχο ευτυχως,εδειξε ενδιαφερον,μου ειπε οτι η θεση του μωρου ειναι πολυ καλη,το κεφαλακι αρκετα κατω,εχουμε βεβαια περιτυλιξη στο λαιμουδακι(δε μου το ειπε ο αλλος εχθες και για να πω την αληθεια η μαμα μου το καταλαβε και τον ρωτησε!!ετσι ηταν και ο αδερφουλης μου ο μικρος,οταν εβαλε να δει την παροχη του πλακουντα,εβγαζε χρωματα και κοντα στο λαιμο) αλλα ευτυχως ειναι χαλαρη και ειναι αρκετα μακρυ το κορδονι μας οποτε θα κατεβει μια χαρα,οποτε δεν αγχωνομαι ουτε για αυτο..

α επισης ολο το βραδυ εβγαζα κατι πηχτα σαν ζελε στο σκουπισμα και μου ειπε οτι αυτο ειναι καλο,γινεται προετοιμασια,απο στιγμη σε στιγμη θα σκασει μυτη!!

οποτε κοριτσακια το αργοτερο μεχρι τη δευτερα θα εχουμε νινιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

αφου αρχισε και η βλεννα η ωρα πλησιαζει!!!αντε με το καλοοοοο! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Η ώρα η καλή κορίτσι μου!

Εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν και πολύ σύντομα να κρατάς το μωράκι σου αγκλίτσα! Αφού και ο γιατρός σου σε είδε όλα μια χαρά!

Τέλεια θα είναι.... :woohoo:

κοριτσακι μου γλυκο αντε με το καλο και με εναν πονο την δευτερα να να εχεις τον πριγκιππακο σου στην αγκαλια σου και να εισαι η πιο ευτυχισμενη γυναικα

ευχαριστωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

αχ κοριτσια απο τη μια φοβαμαι λιγο,αλλα απο την αλλη δε βλεπω την ωρα!!!!!

με το καλο σε ολες οσες περιμενουν,και συντομα εγκυουλες ολες οσες προσπαθουν!!!

Αχ μπράβο!!!!!!!

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και μην φοβάσαι καθόλου!!!!!!!!!!!!

Και να τύχει να πονέσεις λιγάκι παραπάνω να σκέφτεσαι το μωράκι σου και θα περνάει ο πόνος!!!!!!

Και εγώ σε νοσοκομείο γέννησα με πρόκληση και χωρίς επισκληρίδιο!

Πόνεσα αρκετά αλλά ηταν τόσο γλυκός πονος που θα το κάνω ξανά και ξανά χωρίς 2η σκέψη!!! Θέλω 3-4 κουτσούβελα!!!!

Περιμένουμε μόλις πάτε με το καλό στο σπίτι πλέον οικογενειακώς (!!!) να μας γράψεις την εμπειρία σου!!!!!!!!

Φιλιά πολλά και η Παναγίτσα μαζί σου!!!!!

με το καλο κοριτσακι..μην ανχωνεσαι οοσσσοο μπορεις φυσικα και αν νιωσεις το παραμικρο πηγαινε νοσοκομειο..μονο και μονο την ασφαλεια που θα νιωθεις παιζει ρολο σημαντικο..αντε με το καλο η παναγιτσα μαζι σας

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΧΑΝΑ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΥΓΡΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΗΤΑΝ 1 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝΟΤΙ ΕΙΧΑ 2 ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ 2 ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΛΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ 3 ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΔΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΩΡΕΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

οπως θα δεις με το καλο, οταν επιστρεψεις με τον αγοραρο σου σπιτακι ειμαστε ολες σου οι φιλες εδω και νοητα σε στηριζουμε και ειμαστε κοντα σου....με εναν πονο ρε κοριτσακι μου...κοιτα να εχεις βγαλει καλη φωτο-προφιλ θελω.....φιλια πολλα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...