Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ΜΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΝΕΡΑ

Recommended Posts

ρε κοριτσια τι γινεται,ειμαι πολυ αγχωμενη!!

χθες το απογευμα πηγα να μπω στο ντους και μολις ξεντυθηκα αρχισαν να τρεχουν νερα στα μπουτια μου και μετα στο πατωμα,σαν βρυσουλα και σταματησε αποτομα..

οπως καταλαβαινετε πηγα κατευθειαν στο νοσοκομειο με τη μαμα μου και ειδοποιησα και τον κωστα να ερθει απο τη δουλεια..

μου "βαζουν χερι" (πολυ ποναει αυτο ρε κοριτσια,τα ειδα ολα!!!) και διαπιστωνουν οτι εχω 2 διαστολη..τα νερα ομως σταματησαν να τρεχουν..μια ειδικευομενη μου εκανε υπερηχο και μου ειπε οτι το αμνιακο υγρο ειναι οριακο,δηλαδη οντως εσπασαν τα νερα!! ετοιμαζεται η κοπελα να μου κανει εισαγωγη αλλα ακουω φωνες απο μεσα απο το δωματιο των ,μαιων και βγαινει η ειδικευομενη κλαμμενη..δεν καταλαβα στην αρχη τι εγινε,αλλα μετα μπηκα στο νοημα..γινοταν χαμος απο ετοιμογεννες και δεν ειχαν που να με βαλουν!!!! :angry::angry::angry::angry:

τελικα ηρθε ενας αλλος γιατρος και μου λεει οτι θα αργησω ακομα,οποτε να παω σπιτι...εγω αρχισα να λεω οτι φοβαμαι να παω σπιτι μου ετσι σε αυτην την κατασταση,και τελικα με κρατησανε αλλη μια ωρα και μου εδωσαν να βαλω στο εσωρουχο μου μια σερβιετα με ενα ροζ χαρτακι το οποιο μεσα σε μια ωρα επρεπε να αλλαξει χρωμα,αν ετρεχαν αμνιακα υγρα..

τελικα μετα απο μια ωρα περπατημα στο διαδρομο,το χαρτακι παρεμεινε ως ειχε και ο γιατρος μου ειπε οτι μαλλον καπου στο σακο εχει μια τρυπουλα εδω και μερες απο την οποια χανει υγρα λιγα λιγα και μαζευτηκαν στον κολπο ωσπου ελευθερωθηκαν,και οτι καποια στιγμη θα ξαναγινει αυτο,αλλα προς το παρον δεν υπαρχει λογος να βιαζομαστε και με εστειλε σπιτι τελικα και μου ειπε να ξαναπαω οταν νιωσω πονους η αν δω αιμα..

τι εχετε να πειτε???εγω εχω χεστει απο το φοβο μου..τι να κανω???

δεν τρεχουν αλλα υγρα,αλλα κανει να μεινω ετσι???δεν επρεπε να με κρατησουν εστω για παρακολουθηση??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 83
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Ομολογώ πως κάτι τέτοιο δεν το έχω ξανα ακούσει! :blink:

Είχες όλα αυτά τα συμπτώματα και σε έδιωξαν από το μαιευτήριο??? :dry: Τι να πω...και φαντάζομαι είσαι στον μήνα σου?

Ξεκουράσου όσο μπορείς και οτιδήποτε περίεργο δείς τρέξε πάλι στο μαιευτήριο και παράλληλα ειδοποίησε τον γιατρό σου, για να μην σε βλέπει ο κάθε άσχετος στο νοσοκομείο και κάνει την δική του διάγνωση. :unsure:

και εγω αγχωθηκα μονο που τα διαβασα!!!τι να σου πω ρε αλκοστακι ,δεν μπορεις να πας σε ενα γιατρο εξω να σε δει?απ'ότι καταλαβα σε νοσοκομειο πηγες?

κοριτσι μου τον γιατρο σου τον ενημερωσες????? τι σου ειπε????

νομιζω οτι πρεπει να σε δει!!!

μην αφηνεσαι σε καθε ειδικευομενο παρε τον γιατρο σου τηλεφωνο!!!!!

Αγχώθηκα...Μήπως να έπερνες και μια ακόμη γνώμη?Ο γιατρός σου τι είπε?οτι μπορείς να πας σπίτι?Μπορεί να είμαστε και υπερβολικές alkostaki.Μη σε πιάνει πανικός,ξεκοράσου,άκου το μωράκι σου και οτι περίεργο δεις τρέχα στο γιατρό.Με το καλό!!Όλα θα πάνε καλά.Πάντως για να σε καθησυχάσω,αυτό είχε τύχει σε μια γνωστή,Είχαν σπάσει τα νερά και είχε διαστολη΄3 αλλά την έδιωξαν γιατί λέει είχε ακόμη μέλλον μπροστά της.Και να φανταστείς σε ιδιωτικό μαιευτήριο ήταν.Τελικά πήγε σπίτι της και μετά απο 1,5 μέρα ξαναπήγε(άρχισε να πονάει και να τρέχουν πιο πολλά νερά,της είχαν δώσει και αυτής ένα σερβιετάκι) και τώρα έχει μια κοράκλα 4 ετών.Έλα κοντεύεις!!!!Θα πάρεις αγκαλίτσα το μπουμπούκι σου σε λίγο!!!!! :kiss::kiss:

ναι στο νοσοκομειο πηγα δυστυχως..δεν ειχαμε λεφτα για ιδιωτικη κλινικη,και να τωρα τι παθαινω..!!!

με ειχε αναλαβει ενας γιατρος στο νοσοκομειο αλλα τελευταια στιγμη μου ειπε οτι θα με ξεγεννησει μονο αν ειναι σε βαρδια,και οτι δεν μπορω να τον παρω τηλ για να ερθει οπως ειχαμε συμφωνησει γιατι εχουν γινει ενα σωρο καταγγελιες εδω στη βεροια(οσες ειναι απο δω ξερουν) για τους γυναικολογους στο νοσοκομειο οτι παιρνουν φακελακι(αληεθια ειναι βεβαια) και φοβαται..οποτε αν ειμαι τυχερη θα πετυχω αυτον!!!!! :angry:

εγω τον πηρα τηλ πριν λιγο να του πω τι εγινε,και μου ειπε αυριο να παω να τον βρω να με δει..θα δουμε..προς το παρον δεν ποναω καθολου,αλλα ειμαι μεσα στο αγχος!!ευτυχως κλωτσαει ο μικρος και με καθυσηχαζει!!

Αlkostaki, καλά σου λένε τα κορίτσια.Να πάρεις αμέσως τηλ τον γιατρό. σου.

Να έχεις συσπάσεις και να σε ξαναγυρίσουν σπίτι...ΟΚ μπορεί να μην είναι κανονικές ή να μην υπάρχει διαστολή.Να έχεις μικρή διαστολή και...να μην βιάζονται...ΟΚ μπορεί οι διαδικασίες να πάρουν ώρες, αλλά να έχουν σπάσει τα νέρά(γιατί αυτό φαίνεται να έγινε) είναι η μόνη περίπτωση που σου λένε οτι δεν έχεις λόγο να καθυστερείς να πας μαιευτήριο.Να πάρεις τηλ. τον γιατρό σου κοριτσάκι και να ξαναπάς στο νοσοκομειο.Εύχομαι να έχουμε σύντομα τα ευχάριστα! :)

αλκοστακι...τι ειναι αυτα που διαβαζω...τωρα ψιλοφρικαρα :woohoo: :woohoo: :woohoo: κουκλιτσα μου τηλ ξανα στο γιατρο σου κ πως πως φοβασαι και να κανεις εισαγωγη.

μπορεις ανετα να γεννησεις,εισαι στις μερες σου πια!!!!!

ακου δεν εχουν κρεβατι...αν παθω κατι η εγω η το μωρο αλιμονο σας πες τους(φτου,φτου και μακρια)

η Παναγια μαζι σας κοριτσακι! :kiss::kiss::kiss::kiss:

εχει γινει επεισοδειακη αυτη η γεννα!!!απο το ενα κακο στο αλλο!!

εκτος του οτι δεν μπορω να εχω δικο μου γιατρο στη γεννα,δε δινουν και σημασια στο αγχος σου!!!η μαια μου ειπε "εχει ακομα μερες μεχρι την πητ,τι βιαζεσαι???" εγω βιαζομαι μωρη????εσπασαν τα νερα!!!!!αι σιχτιρ!!!

τωρα σκεφτομαι να τον ρωτησω ποτε θα εχει αυτος βαρδια,και να παω εκεινη την ωρα να μου κανει προκληση,τουλαχιστον να ειμαι ησυχη οτι ειναι ο γιατρος μου..

τι λετε???

Αν δεις πάλι υγρά όπως έισαι φύγε για το νοσοκομειο.Αμάν με αυτά τα δημόσια.Τι σκατά ασφάλιση πληρώνουμε?? Alkostaki να είσαι έτοιμη κοπέλα μου και για μένα πήγαινε σε ένα γιατρό(που να έχει καλό ονομα) έξω να σε δεί.Να πας και να κατσικωθείς εκεί.Άντε πια.Να πας τώρα.

:huh: επαθα σοκ ! τι πραγματα ειναι αυτα ! φυσικα και να μιλησεις στο γιατρο σου ! ελπιζω να πανε καλα τα πραγματα , και σου προτεινω να ξαναπατε στο νοσοκομειο να σε ξαναδουν ..

ευχαριστω πολυ κοριτσακια,θα παω να με δει καποιος εξωτερικος γιατρος..θα σας πω νεοτερα το απογευμα.. α!!!αν δεν εχετε νεα μου σημερα,θα σημαινει μαλλον οτι με βαλανε μεσα..

καντε καμια προσευχουλα να πανε ολα καλα,φιλακια!!!

Ολα καλά θα πάνε κοριτσάκι!

Πήγαινε μόνο να σε δει κανένας σοβαρός γιατρός που θα σε καθοδηγήσει για να σου φύγει και το άγχος.Με το καλό!!! :)

Όλα θα πάνε υπέροχα και θα κρατήσεις ένα γερό τζουτζουκάκι στην αγκαλιά σου!!!!!Με το καλό και ενημερωσέ μας αν μπορέσεις!!!!!!!

Αχ κοριτσάκι μου!

εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σου πάνε όλα τέλεια!!!!!!!!!!

Ο Θεούλης είναι καλός και όπως σου έδωσε το σποράκι έτσι θα σε βοηθήσει να πάνε όλα υπέροχα!!!!!

Να μην φοβάσαι και να έχεις πίστη!

πλακα με κανεις!!!!! :ohmy::blink::S

οταν ειχα παει να γεννησω ειχα και εγω 2 διαστολη χωρις να εχουν σπασει τα νερα!!!!!με κρατησαν και γεννησα την επομενη μερα

Ευχομαι να σου πανε ολα οπως επιθυμεις!!!! :):)

Alkostaki έχεις όλη τη θετική μου ενέργεια!!!Κάνε το σταυρό σου και μη φοβάσαι!!Είναι όντως δύσκολο να καταλάβουμε τις μαίες και τους γιατρούς γιατί για εκείνους είναι ρουτίνα η γέννα αλλά για εμάς και ειδικά όσες είαμστε στην πρώτη εγκυμοσύνη όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα. Προσπα΄θησε να παραμείνεις ήρεμη και κάνε αυτό που πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για σένα και το μωρό σου.

Περιμένουμε να ακούσουμε ευχάριστα!!! :)

καταρχιν ηρεμησε οσο μπορεις και κρατα τη ψυχραιμια σου .Εγω οταν πηγα να γεννησω ειχαν σπασει τα νερα αλλα δεν ειχα καθολου διαστολη ακομα και στην εξεταση τραχηλου ειπαν οτι δεν ειναι ακομα η ωρα αλλα με κρατησαν μου εκανν ενεση και ηρθε ο γυναικολογος μου και επειδη τα νερα ειχαν ηδη σπασει 2 ωρες και ακομα δνε ειχα διαστολη, οι παλμοι του μρου επεφταν κοραζοταν και επειδη ο γιατρος φοβοταν μην στεγνωσει προχωρσε σε καισαρικη .Αν φοβασαι τοσο πολυπηγαινε παλι στο νοσοκομειο και επεβαλλετους να σου υπογραψουοτι δνε ειναικομα η ωρα και οτι με δικη τους ευθυνη σε διωχνουν να δουμε τι θα κανουν και αυτο το δνε ειμαι υπχρεωμενος να ερθω ειναι τα κουλα του δημοσιου καιμετα σου λεει γιατρος ......

Αμάν βρε alcostακι μου!! Καταρχάς μείνε ψύχραιμη...το άγχος δεν βοηθάει πουθενά... Γνώμη μου όπως και των άλλων κοριτσιών είναι να πας σήμερα σε εξωτερικό γιατρό να σε δει... να εκτιμήσει την κατάσταση... και ανάλογα αποφασίζεις... αν μπορείς να περιμένεις, κανόνισε να σε ξεγεννήσει αυτός που σε παρακολουθεί στο νοσοκομείο... αλλιώς όποιος βρεθεί στον δρόμο σου... άκου σε έδιωξαν... τι να πω... περιμένουμε νέα σου... Με το καλό!!!!

ελληνικο δημοσιο στο μεγαλειο του...αλλα τι τους νοιαζει δικο τους ειναι το μωρο?

ελεος πια...

αλκοστακι κανε οτι λενε κ τα κοριτσια..πηξγαινε να σε δει καποιος γιατρος εξω...

H Παναγιά μαζί σου κοριτσάκι μου..Να πάνε όλα τέλεια (που θα πάνε) και να κρατήσεις ένα γερό μπεμπάκο στην αγκαλίτσα σου...

Κι εγώ ταράχτηκα με αυτά που διάβασα...Μα είναι δυνατόν με σπασμένα νερά να σε διώξουν;;;;Για τη διαστολή εντάξει, αλλά για τα νερά;;;;Έλεος δηλαδή..Να πας εκεί να καένις τσαμπουκά και να τους πεις να σε βάλουν σε καρδιοτοκογράφο..Ακου εκεί...Οι ανεύθυνοι..

Με το καλό κοπέλα μου...

ποπο αλκοστακι μου τι λες τωρα?????? πηγενε εκει ξανα μην το αφηνεις καθολου!!! εχεις διαστολη,μπορει απλως να χρειαζοσουν βοηθεια για την υπολοιπη διαδικασια και αυτοι σε διωξανε???? τι μα.....ς!!!!!!!!!!!

μην τους δινεις σημασια,πηγενε και ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ φιλεναδα μη φπβασαι ολα καλα θα πανε!!!!

Ήθελα πολύ να προλάβω να σου ευχηθώ μικρούλα μου........... προτού γεννήσεις.........

Με το καλό........... όλα να πάνε SUPER............... να γνωρίσεις τον πρίγκηπά σου.......... κι αν θες τη γνώμη μου....... ναι........ κάντο αυτό........... πήγαινε με ραντεβού σε μέρα που θα εφημερεύει ο δικός σου......... εάν είναι να είσαι πιο ήσυχη εσύ, έτσι κοπέλα μου??????

Με έναν πόνο Αλεξανδρούλα μου!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...