Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΠΛΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣ........ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

• Απαντήσεις 98
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ευχαριστω ευσχαριστω ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

λες σας για τις ευχουλες σας ευχαριστω για την αγαπη σας

εχαρηστω για το ενδιαφερον σας

ευχαριστω για οοοοοοοοοοοολαααααααααααααααααα :D :D :D :D

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣ........ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

αγαπουλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανεις

???????:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: καλως ηρθατε σπιτακι σας να σας ζησει κ να την χαιρεστε γερη κ καλοτυχη να ειναι

καλη λοχει ρουμπελιτσα μου γλυκιαααααααααααααα

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

πωλινακι μου,μπουγατσακι μου τι υπεροχα νεα ειναι αυτα??????? :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

θα γινεις μανουλααααααααααααα!!!!!!!!!!ναι πιστεψε τοοοοοοοοο!!!!!!!!!

μ α ν ο υ λ α !!!!!!!!!!!!!!!!!!! μ α ν ο υ λ α !!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

θεε μου θα τρελαθω!!!!ερχεται κι αλλο μπουγατσακι special!!!!!!!

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

rubela μου γλυκια να σου ζησει η κοριτσαρα σου!!!!!

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα γινεις πιο γλυκια ακομα???? Με διπλη δοση ζαχαρης? Με το καλο!!!! Πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!! Μια ομορφη μερα ειναι η σημερινη για το μαμυ μας!!!!

Δημοσίευση

ναι ναι κοριτσιαααααααααααααα θα γινω μανουλαααααααααααααααα

αλλα δ το εχω χωνεψει ακομα χχαχαχαχχαχα

κ σημερα εχει η βαφτηστιρουλα μου γεννεθλια μου εφερε κ αυτη γουρι γιουπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Δημοσίευση

Καλε δεν το πιστευω!!!! δεν εχουμε μιλησει ποτε αλλα θυμαμαι ακομα εκεινο το μηνυμα που ειχες βαλει με την ελπιδα να γινεις κ εσυ μανουλα!!!!

Τα πιο θερμα μου συγχαρητηρια!! Τις πιο ζεστες ευχες για μια σουπερ ντουπερ υπεροχη τελεια φανταστικοτρομερη εγκυμοσυνη!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΕ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ.ΜΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!ΑΧ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΠΟΛΥ,ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ,ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

Δημοσίευση

AX STO EIPA EGWWWWWW!!!!!!!!!MAZI THA MEINOYME EGKYES!!!!!!!!!!!

PWS TO KSERAME!!!

ANTE MPRAVOO MAS THA VGALOYME 2 GLYKYTATA TRELOKOMEIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

AX DEN TO PISTEYW AKOMAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Δημοσίευση

Μπράβο Μπουγατσούλα μου!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!

Σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα ζουμπουρλούδικο μπουγατσο-μωρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ δε ξέρεις πόσο χάρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...