Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΠΛΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣ........ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

• Απαντήσεις 98
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ευχαριστω ευσχαριστω ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

λες σας για τις ευχουλες σας ευχαριστω για την αγαπη σας

εχαρηστω για το ενδιαφερον σας

ευχαριστω για οοοοοοοοοοοολαααααααααααααααααα :D :D :D :D

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣ........ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

αγαπουλα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανεις

???????:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: καλως ηρθατε σπιτακι σας να σας ζησει κ να την χαιρεστε γερη κ καλοτυχη να ειναι

καλη λοχει ρουμπελιτσα μου γλυκιαααααααααααααα

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

πωλινακι μου,μπουγατσακι μου τι υπεροχα νεα ειναι αυτα??????? :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

θα γινεις μανουλααααααααααααα!!!!!!!!!!ναι πιστεψε τοοοοοοοοο!!!!!!!!!

μ α ν ο υ λ α !!!!!!!!!!!!!!!!!!! μ α ν ο υ λ α !!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

θεε μου θα τρελαθω!!!!ερχεται κι αλλο μπουγατσακι special!!!!!!!

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

rubela μου γλυκια να σου ζησει η κοριτσαρα σου!!!!!

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα γινεις πιο γλυκια ακομα???? Με διπλη δοση ζαχαρης? Με το καλο!!!! Πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!! Μια ομορφη μερα ειναι η σημερινη για το μαμυ μας!!!!

Δημοσίευση

ναι ναι κοριτσιαααααααααααααα θα γινω μανουλαααααααααααααααα

αλλα δ το εχω χωνεψει ακομα χχαχαχαχχαχα

κ σημερα εχει η βαφτηστιρουλα μου γεννεθλια μου εφερε κ αυτη γουρι γιουπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Δημοσίευση

Καλε δεν το πιστευω!!!! δεν εχουμε μιλησει ποτε αλλα θυμαμαι ακομα εκεινο το μηνυμα που ειχες βαλει με την ελπιδα να γινεις κ εσυ μανουλα!!!!

Τα πιο θερμα μου συγχαρητηρια!! Τις πιο ζεστες ευχες για μια σουπερ ντουπερ υπεροχη τελεια φανταστικοτρομερη εγκυμοσυνη!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΕ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ.ΜΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!ΑΧ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΠΟΛΥ,ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ,ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

Δημοσίευση

AX STO EIPA EGWWWWWW!!!!!!!!!MAZI THA MEINOYME EGKYES!!!!!!!!!!!

PWS TO KSERAME!!!

ANTE MPRAVOO MAS THA VGALOYME 2 GLYKYTATA TRELOKOMEIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

AX DEN TO PISTEYW AKOMAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Δημοσίευση

Μπράβο Μπουγατσούλα μου!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!

Σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη και ένα ζουμπουρλούδικο μπουγατσο-μωρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ δε ξέρεις πόσο χάρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοίτα αν είχες κανονική περίοδο με σκούρο αίμα και κομματάκια, δύσκολο να είσαι έγκυος... Και αν ήσουν δλδ θα έβλεπες καραμπινάτο θετικό τόσες μέρες μετά.  Πιθανόν ήταν εξάτμισης η γραμμή. Κάνε αν θες και κάποια άλλη μάρκα για να σιγουρευτείς 😊
    • Κορίτσια καλησπέρα! Μανούλα 3 μηνών βρέφους εδώ!!! Θηλάζω αποκλειστικά , όμως ξεκίνησα τη προσπάθεια ν βγάζω Μ θήλαστρο κιόλας έτσι ώστε να κάνω μια μικρή τράπεζα γάλατος ν έχω ν δώσω σε περίπτωση που πρεπει να λείψω σε κάποιο γεύμα! Δυστυχώς δν πάει καλά , κορίτσια μπορεί στο μισάωρο. Ν βγάλω 10 μλ 😞😞😞  στην αρχή ες τη δοκίμασα το swing flex της medela κ τώρα το medela in calma! Με αυτό μπορεί ν βγάλω λίγο παραπάνω τύπου 30 μλ αναρωτιέμαι τι πάει λάθος 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
    • Χρύσα μου πως τα πάτε με το μπεμπακι; Πως είναι η καθημερινότητα με τα παιδάκια σου; Το μωρό πως είναι; Πήγατε στους γιατρούς; ❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Εχω πάρα πολύ καιρό να σας γράψω! Εμείς 7 του μήνα θα γίνουμε 2 μηνών! Το μωράκι μ είναι πολύ καλό φτου φτου από την αρχή τα έχουμε πάει πολύ καλά κάνουμε αποκλειστικό θηλασμό είναι φαγανουλης γεννήθηκε 3.400 και έχει φτάσει ήδη τα 5μιση κιλά. Ευτυχώς κολικούς δεν είχαμε μόνο μερικές μέρες στην αρχή είχε αρκετή ενόχληση μέσα στην ημέρα. Το βράδυ από την πρώτη μέρα κάνει 3ωρα, ακόμα δεν κάνουμε σερί όμως όλη τη νύχτα  ξυπνάει μια φορά για να φάει όμως κοιμάται αμέσως….καναμε και συγκίμιση από την αρχή μέχρι πριν από 2 βδομαδες τώρα είναι στην κούνια του μέσα στο δωμάτιο μου και το πρωί που φεύγει ο άντρας μου τον φέρνω στο κρεβάτι για να κοιμηθούμε άλλο ένα 3 ωρο. Έχουμε αρχίσει να γελάμε, βλέπει πολύ καθαρά γιατί με παρακολουθεί πολύ έντονα ακόμα κ αν είμαι πιο μακριά και αν φύγω σπαραζει θέλει να με βλέπει συνεχώς επίσης τσιριζει αν σταματήσουμε να τον κοιτάμε και να του μιλάμε ενώ είναι ξύπνιος και σε καλή διάθεση 🥲😂  έχω να σας πω όμως ότι όσο ωραία και να είμαστε τώρα και όσο φυσική μ βγαίνει η μητρότητα τις πρώτες 2 εβδομάδες είχα baby blues έκλαιγα για όλα τα είχα βάψει μαύρα δεν έβλεπα φως στο τούνελ! Με το που αρχίσαμε τις βόλτες όλα αυτά σιγά σιγά τελείωσαν! Τώρα πάμε κάθε μέρα μια 3ωρη βόλτα και περνάει όμορφα η μέρα μας. Το μόνο μας θέμα είναι ότι το βράδυ κάποιες μέρες θέλουμε πολύ ώρα να κοιμηθούμε κάθεται κ με κοιτάει όσο θηλάζει δεν κλείνει τα μάτια του με τιποτααααα!!! Αλλά θα το βρούμε που θα πάει! Τις περισσότερες μέρες δεν προλαβαίνω να πιω ούτε νερό αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα ❤️  γράψτε τα νέα σας και σεις κορίτσια έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε στην ομαδούλα μας 
    • Κατ αρχάς να σ ζησει τ μωρακι σου! Εγω εμπειρία δ έχω καθώς θήλαζα αποκλειστικά. Αλλα ακριβώς αυτό θέλω να σχολιάσω. Οτι οοτε δ ηξερα ποσο έπιναν. Με τ θηλασμο δ μετρας μλ. Έτσι ακριβώς κ με τ μπουκαλι. Ακόμα είναι σε φάση π πίνουν γαλατακι οποτε τους κάνει κέφι και όσο... αλλες φορές μπορεί να πίνει επειδή πεινάει, αλλες για να νανούριστει. Εφόσον τ βαρος του είναι οκ κ ο γιατρός σ ειπε ότι αναπτύσσεται μια χαρα μην ασχολείσαι με τ ποσο τρωει. Εσύ θα προσφέρεις οπότε νομίζεις ότι θέλει και όσο πιει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...