Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ νο 6....και η λίστα μας παίρνει χρώμα!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 796
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κάπου τα είχα ξαναγράψει... αλλά θα τα ξαναπώ...!

Εγώ γέννησα στις 18/5, καισαρική (δική μου επιλογή), ένα αγοράκι 2940γρ. Ο μικρούλης μου (Γιώργος) τώρα είναι 5 κιλά, με πολλά μαλλάκια! (φωτο δεν ξέρω πως να σας βάλω...)!

Τη δευτέρα έχουμε κλείσει ραντεβού για το εμβόλιο,θα έρθει το πρωί ο γιατρούλης από το σπίτι, να τον γνωρίσουμε κι εμείς! έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από ανθρώπους που μας τον σύστησαν! για να δούμε...

άλλη ερώτηση... πως βάζω υπογραφή κάτω από τα μηνύματα;;; οεο;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΓΛΙΤΕΡ ΚΟΜ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΝ ΔΙΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ..... ΜΑΡΚΑΡΙΣΕ ΤΟ... ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΛΙΚ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ.....ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ... ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΦΙΛ....ΦΟΡΟΥΜ.... ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΚΙ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟ..... ΑΝ ΘΕΣ ΧΑΡΑΚΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΑ ΜΟΥ

ΡΟΥΜΠΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΦΙΟΓΚΑΚΙ ΣΤΑ Μ,ΑΛΛΙΑ Κ ΕΠΑΘΑ....... ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ Κ ΦΕΝΕΤΕ Κ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ. ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΕ Κ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

ΕΛΕΝΑΤΣΑΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΟΜΟΡΓΕΣ....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΝΕΥΤΩ!!!

ΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΙΚΑ....ΧΙΧΙΧΙ

ΑΑΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

Γεια σας μανουλες ηρθα και γω,αχ κοριτσακια μου ψοφισα σημερα ξεκινισα να κανω γενικη στο σπιτι και τα παιξα,ευτυχος ο μικρουλης μου με αφησε να κανω δουλειες αν και εχω και για αυριο δεν μπορω αλλο σημερα με πονεσαν τα χερακια μου.

Rubela το κοριτσακι σου ειναι κουκλιτσα και εχω παθει πλακα με το μαλλι της,ειναι αληθεια αυτο που λενε με τα πολλα μαλλια και της καουρες στην διαρκεια της εγκυμοσυνης;

Ελενα πηγα χθες να παρω πανες απο καρφουρ και της ειχαν παρει ολες :(

Μην στεναχοριεσαι για το ψυχουλο σου αυριο θα ειναι μια χαρα.

Παντος και ο δικος μας ο μπαμπας του αρεσει να κραταει μονος του τον μπεμπουλη και ετσι του τον αφηνω και βγαινω για της εξωτερικες δουλειες μονη μου γιατι τον λυπαμε να τον κουβαλαω μαζι μου μεσα στη ζεστη.Βρε μανουλες μηπος ρωτησε καμια τον παιδιατρο της ποτε ξεκιναμε κρεμουλες και φρουτακια;

zoumpalou έγραψε:

Γεια σας μανουλες ηρθα και γω,αχ κοριτσακια μου ψοφισα σημερα ξεκινισα να κανω γενικη στο σπιτι και τα παιξα,ευτυχος ο μικρουλης μου με αφησε να κανω δουλειες αν και εχω και για αυριο δεν μπορω αλλο σημερα με πονεσαν τα χερακια μου.

Rubela το κοριτσακι σου ειναι κουκλιτσα και εχω παθει πλακα με το μαλλι της,ειναι αληθεια αυτο που λενε με τα πολλα μαλλια και της καουρες στην διαρκεια της εγκυμοσυνης;

Ελενα πηγα χθες να παρω πανες απο καρφουρ και της ειχαν παρει ολες :(

Μην στεναχοριεσαι για το ψυχουλο σου αυριο θα ειναι μια χαρα.

Παντος και ο δικος μας ο μπαμπας του αρεσει να κραταει μονος του τον μπεμπουλη και ετσι του τον αφηνω και βγαινω για της εξωτερικες δουλειες μονη μου γιατι τον λυπαμε να τον κουβαλαω μαζι μου μεσα στη ζεστη.Βρε μανουλες μηπος ρωτησε καμια τον παιδιατρο της ποτε ξεκιναμε κρεμουλες και φρουτακια;

Αχ κι εγώ γενική με διακοπές κάνω... γιατί μου γκρινιάζει σήμερα....

Ρώτησα εγώ τον γιατρό μας και μας είπε από τον 6 μήνα ξεκινάμε με κρέμες....Πάντως βρε κορίτσια όσο σκέφτομαι ότι πέρασαν κιόλας δύο μήνες από τη μέρα που γεννήσαμε ...μου φαίνεται σαν ψέμα...

Βρε μανουλες ειστε εσεις ή hackers? Δεν σας προλαβαινω να σας διαβαζω. Ξυπνησε χεστηκε εφαγε και προσπαθω να την κοιμησω μπας και κοιμηθω καμια ωριτσα.

Κοριτσακι πηρατε αυτοκινητο τελικα γι'αυτο ετοιμαζεις βολτες?

κοριτσακια εχω παραθεσει και γω την γεννα του μωρου μου στην κατηγορια:

Εμπειριες τοκετου με τιτλο (Η ΠΙΟ ΜΑΓΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ).

:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Ειδες Αλεκα μαζευτηκαμε πολες και δεν προλαβενουμε η μια την αλλη!!!!!

πήραμε αυτοκίνητο τελικά, αλλά δεν το πήραμε μαζί στα 3ημεράκια μας! προτιμήσαμε το άλλο που έχει ο καλος μου! ευτυχώς μας χωράει για τις μικρές εξωρμήσεις!

Κοριτσακι τι ματαρες ειναι αυτες?τεραστιες! Κουκλακι ζωγραφιστο ειναι ο γιος σου! Τι αυτοκινητο πηρατε τελικα? Τζιπακι ή πιο οικογενειακο?

Τωρα θα παω να κανω ενα ντουζακι και δουλεια. Το αγγελουδι μου καταλαβαινει που ετοιμαζομαι και ανοιξε τα ματακια της και με κοιταει. Φιλακια κοριτσια θα τα πουμε αυριο

Καλησπέρα κορίτσια!!

Koritsaki μου, να το χαίρεστε!! Φτου φτου!! Κούκλος είναι!!! Πώ πω, θα χουμε σκληρό ανταγωνισμό για τις νύφες!!! Οι μάγκες του Πανμαιακού, είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο!! Διάβασα και την ιστορία σου, πολύ όμορφη!!Να στε καλά, να το χαίρεστε το ζουζούνι σας!!

Rubela μου τι πριγκίπισσα είναι αυτή? Καλοί και οι μάγκες μας αλλά και οι γυναίκες είναι...δεν έχουμε πολλές, αλλά αυτές που χουμε, καίνε καρδιές!!!Φτου φτου!!Και εσείς να στε καλά να τη χαίρεστε!!

alekagala, pirame telika to kia sportage, tzipaki einai, me pollous xorous!!!! to mono mou provlima einai oti to pirame aftomato kai diskolevomai na to sinithiso...

na sai kala mariaxar, tha exoume ptovlima me tis nifeS!!! einai liges kai kales!!! prepei na tis kaparosoume apo tora! Tha arxiso na etoimazo proika mou fenete!!!

Λοιπόν,καλησπέρα κ απο μένα!Από εμάς δηλαδή!!Καταρχήν,συγχαρητήρια σε ολες,να μας ζήσουν τα κουκλιά μας κ επειτα να ζήσουμε κ εμείς οι μανουλίτσες!!Να σας συστηθούμε κ εμείς!!Γεννηθήκαμε στις 20/5 ημέρα Πέμπτη κ ώρα 11.00!!Με καισαρική το ποντίκι μου γιατί ως ανεξάρτητη προσωπικότητα είχε βολευτεί κάτω απο το στήθος της μανούλας κ δεν ήθελε να κατέβει!!Αγόραρος,όπως η πλειονότητα του Μαίου!Γεννηθηκε 2700 βγηκε 2650 κ 49 πόντους!!Λίγο μικρούλης,το ξέραμε όμως,κ ευτυχώς υγιέστατος κ δυνατός!!Την τρίτη μέρα είμασταν κιόλας στο σπίτι μας!!!Ήθελα πάρα πολύ να θηλάσω αποκλειστικά κ ευτυχώς δέσαμε κατευθείαν,χωρίς δυσκολίες ήξερε τι να κάνει!!!Γέννησα σε σε δημόσιο νοσοκομείο οπότε τον είχα πάντα δίπλα μου!!Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται κ το ξέρετε κ εσείς!!Σήμερα είμαστε 2 μηνών κ 2 ημερών (γεννήσαμε την ίδια μέρα με κάποια απο εσάς,ζητώ συγγνώμη όμως που δεν θυμάμαι ποιά,σας διαβάζω λίγο λίγο απο το μεσημέρι κ τώρα πειμένω να στεγνώσει το πάτωμα κ σας γράφω!!).Πήγαμε στο γιατρό σήμερα να κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο,το δάκρυ το δικό μας ήταν περισσότερο απο ότι του Αγγελλού μας!!Είμαστε αισίως στα 5.600γρ κ 57εκ!!!!Ακόμη θηλάζουμε μόνον,κ θα το συνεχίσω όσο περισσότερο διαστημα γίνεται!Ο γιατρός τον βρήκε,ήδη απο τον προηγούμενο μήνα, δυνατο κ γερό στα πόδια κ το σβερκάκι κ μας είπε πως είναι κ βιαστικός!!!Αφήστε,έρωτας μεγάλος!!Εχουμε στρώσει κ στον βραδυνός μας ύπνο κατα τις 22.00 ή κ 23.00 θα τον πάρει κ ή θα σηκωθεί για κανα σύντομο μαμ στις 4.30 ή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα το πάει σερι ως τις 06.30!!!Ευτυχία!!!Βέβαια,δεν εχω συνηθισει ακόμη κ ο ύπνος με πιάνει μετά τις 3.30!!!Όλα καλά όμως!!Γελάμε,μιλάμε κ κοιτάμε κατευθείαν στα μάτια κ εμείς λιώνουμε φυσικά!!!Είμαστε κ οι 2 χαζογονείς!!!Σήμερα έμαθα να περνάω τις φωτο στο laptop οπότε αύριο θα μάθω να τις postαρω να σας βάλω κ δική μας φωτογραφια!!Θα χαρώ να τα λέμε,έμπαινα απο την αρχή της εγκυμοσύνης κ διάβαζα κ με βοηθήσατε πολύ!!Πάω να συνεχίσω τις δουλίτσες να κάνω κ ενα ντουσακι!!Κ πάλι να μας ζήσουν τα μωράκια μας!!Κ συγχαρητήρια κ στα 2(?αν θυμάμαι καλά) αλλά μοναδικά κορίτσια που έχουμε του Μαιου!!Αντε να δω ποιός θα τα πρωτοπάρει!!!Γέλια!!Σας φιλώ

Καλωσόρισες στην παρέα μας thimidia!!

Να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου, να ναι γερό και δυνατό και περιμένουμε να το δούμε!!

Θα χαρούμε πολύ να τα λέμε!!

Όσο για αυτό που λες ότι έχετε χαζέψει, σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ και όλες οι κοπέλες εδώ μέσα!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...