Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ νο 6....και η λίστα μας παίρνει χρώμα!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 796
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μπράβο βρε lena μου!!! Έψαχνα να το βρω!!! Μας κλειδώσανε :) :) :) :) :) .

alekagala - συμπεθερούλα, λες να δω κι εγώ για άλλο? Θα πάω αν είναι στα ΚΟΥΚΟΥ που έχουν και mothercare για να τα δω όλα....

Φιλιά πολλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα σε ολες μας... Ελπιζω να μην εχουμε αλλο κοιλιτσες αλλα να ειμαστε μανουλες!

Αχ βρε lena καλα μας εκανες και μας ανοιξες το 6 γιατι τοχαμε παραξηλωσει!!!

συμπεθερα στο νετ που ειδα τα κουκου εχουν τα chicco (καλα μπορει στο καταστημα ναχουν και αλλα). Του αντρα μου του αρεσε το physio της chicco. Σε λιγο που θα βγω εξω θα τα δω και θα παω επισης και στην εκκλησια να βρω το παπα να κανονισουμε για το σαραντησμο (2βδομαδες ακομη και μετα τσαρκες)

μαρινακι καλη βδομαδα πες στο μπομπιρα μηπως τωρα που αλλαξαμε βδομαδα να βγει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπεθερούλα, το ξέρω ότι έχουν και της chicco. Το Σάββατο πήγαμε για να πάρουμε και ριλάξ και τελικά πάλι κατέληξα στων mothercare! Πήραμε ένα ριλάξ με δόνηση και νανουρίσματα!!! Προς το παρόν η δόνηση δεν φαίνεται βέβαια να μας πολύ-αρέσει αλλά πιο πολύ με ενδιέφερε να παίζει νανουρίσματα... Ενδιαφερόμουν για ένα της Fischer Price αλλά όταν το είδαμε από κοντά μας φάνηκε τελείως ψεύτικο... και τα παιχνιδάκια του ήταν πλαστικά (σκληρά)...

Δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα στα mothercare καταλήγω.... Έχουν πολύ καλά προϊόντα και τα εμπιστεύομαι πιο εύκολα... Βέβαια για μάρσιπο δεν έχω ψάξει καθόλου μα καθόλου, οπότε αν δεν δω κι από κοντά, δεν μπορώ να κρίνω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ριλαξ δεν εχω παρει γιατι την βαζω στο καρεκλακι του αυτοκινητου και κουνιεται. Οσο για τα νανουρισματα στο βυζι κοιμαται σαν αγγελουδι (οταν θελει φυσικα). Απο fisher price εχω το μπανακι με το στρωμα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη και της μπουμπους της αρεσει. Απο το mothercare εχω βολευτει τα ρουχαλακια πολυ, καλη ποιοτητα και δεν κομπιαζουν στο πλυντηριο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπανάκι πήρα κι εγώ αυτό με το στρώμα αλλά ο μπέμπης είναι ολόκληρος σχεδόν έξω από το νερό και δεν το χρησιμοποιώ (το στρώμα)... Σκέφτομαι να πάρω άλλο μπανάκι και να πάρω και βάση γιατί πιάνεται η μέση μου (και του αντρός μου που τον κρατάει)...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναμαι παλι! Ειδα μαρσιπους της chicco και της inglesina. Σχεδον την ιδια τιμη και τα δυο με γερους ιμαντες και προστασια για τη μεση. Δεν μου αρεσαν τα χρωματα θα στειλω ομως και τον αντρα μου σε αλλο μαγαζι μηπως του αρεσει κατι αλλο. Παντως ειναι πολυ βολικοι γιατι τους φορεσα (χωρις το μωρο). Δεν την βαζω μες στο νερο για ωρα την αφηνω λιγο στο νερο με το στρωμα(βγαλμενους τους κατω ιμαντες) και μετα πανω στο στρωμα την πλενω με το ντουζ στα ποδαρακια της να τρεχει το νερο για να μην κλαιει. Ενταξει το σκιψιμο ειναι λιγο μανικι αλλα η μπανιερα μου ειναι γωνιακη και δεν μπαινει τιποτα απτα αλλα. Απλως κατω απο το μπανακι βαζω ενα πλαστικο μαναβη (μη γελασεις το πλαστικο που βαζουμε φρουτα) που ειναι ψιλος και εχει γερα ποδια και ξεπλενεται ευκολα. Ολο πατεντες ειμαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΑΑ ωραία!!! Εγώ μάλλον το Σάββατο θα πάω να δώ για μάρσιπο... Πες μου όμως τι θα αποφασίσεις να έχω κι εγώ κάτι στο νου μου όταν πάω...

Εγώ τον αφήνω αρκετή ώρα στο νεράκι... Τον κρατάει ο άντρας μου μέσα στο νερό από τη μέση της κοιλίτσας περίπου και κάτω κι εγώ του ρίχνω νεράκι στα ωμάκια, το λαιμουδάκι και το στέρνο... Του αρέσει πάρα πολύ και τον ηρεμεί!!! Παίρνει ένα ύφος... όλα τα λεφτά!!! Μετά τον σαπουνίζω (με τα χέρια ακόμα όχι με σφουγγάρι) και τον ξεπλένω (τον κρατάει ο άντρας μου στον αέρα)... Πάντως η πατέντα με το καφασάκι είναι πάρα πολύ έξυπνη!!!!! Με έβαλες σε σκέψεις!!! Σκέφτομαι κι εγώ τι θα μπορούσα να βάλω από κάτω για να είναι πιο ψηλά!!! χαχαχαχαχαχαχαχα Από πατέντες άλλο τίποτα!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειδες πως τους αρεσει το νερο? Ισα ισα και παιζουν και ηρεμουν!!! Μετα απο το μπανιο και αφου φαει κοιμαμαι περιπου 4 ωρες (αχ ξεκουραζομαι). Και εγω δεν την κανω με σφουγγαρι και παντα την πλενω μια εγω μια ο μπαμπας της (για να συνηθιζει). Παντως για το μαρσιπο αν βρεις να σου αρεσει θα βαλεις και τον αντρα σου να τον δοκιμασει γιατι μπορει για μας να ειναι ουαου αλλα οταν το φορεσουν αυτοι να τους ειναι αβολο. Να κοιταξεις οι ιμαντες να ειναι στη μεση σου και οχι ψηλα στη πλατη γιατι απτο βαρος θα κουραζεται η μεση. Και παντα θα κοιτας τα κιλα βαρυ μωρο χοντροι ιμαντες!!! Το θεμα ειναι να συμφωνησουμε στο χρωμα!!! Φυσικα και θα σε ενημερωσω οποιον παρω και τη τιμη. Σε αφηνω τωρα γιατι το ντολμαδακι μου κοιμηθηκε και θα ξαπλωσω και εγω, εδω τριγυρω θαμαι θα ξαναμπω μετα. Φιλακια στο γαμπρο μου (που απ'οτι καταλαβα κοιμαται και αυτος)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι κάνετε κορίτσια? Καμιά γέννα είχαμε??? Να σας ρωτήσω...ξέρει καμία πόσο καιρό πριν αρχίσω τις προσπάθειες μπορώ να παίρνω το φολικό? και κάτι άλλο να παιρνω και βιταμίνες ή καλύτερα όχι?

Φιλάκια στα όμορφα μπεμπάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια και από μας τους βολεψακιδες!!!κορίτσια ναι ειναι ακόμα αραχτός τα πόδια πρήστηκαν πολύ νιώθω αραιά και που πονάκια αλλά σίγουρα όχι τοκετού και οι μέρες περνάνε....μου φαίνεται δε θα τη γλιτώσω την καισαρική...alekagala μου μακάρι να πιάσει η ευχή σου και μέχρι την Τετάρτη να έρθει από μόνος του...θέλω τόοοοοσο πολύ να έρθει δια της φυσιολογικής οδού!!!!maraki μου φολικό οξύ καλά είναι να αρχίσεις 3 μήνες πριν μείνεις έγκυος, και μια πολυβιταμίνη σίγουρα κακό δεν κάνει..άντε και με το καλόοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρινάκι μου γλυκό και σε σκεφτόμουν!!! Ακόμα εδώ είσαι??? Απίστευτο!! Δεν πειράζει....καλά να είναι ο μπέμπης και για τα άλλα χαλάρωσε..Ακόμη και με καισαρική το σημαντικότερο είναι να γεννηθεί με το καλό και με υγεία το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Μαράκι μου!!!! Για βιταμίνες δεν ξέρω αλλά η γιατρός μου όταν είχα πάει πριν 3 μήνες πριν μείνω έγκυος για ΠΑΠ τεστ (και της είπα ότι θα ξεκινήσουμε προσπάθειες) μου είπε να αρχίσω να παίρνω φολικό (κακό δεν κάνει ούτως ή άλλως). Για βιταμίνες δεν ξέρω να σου πω... Εγώ έπαιρνα μόνο φολικο τους πρώτους 4 μήνες της εγκυμοσύνης και μετά ασβέστιο και σίδηρο... και μετά τον 6 μήνα Ω3 και Ω6...

Συμπεθερούλα ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!!! Αλήθεια, μπορείς και την κάνεις μόνη σου μπάνιο?!?!?!?!? Εγώ φοβάμαι μη μου φύγει... και πάντα τον κάνω μπάνιο με τον άντρα μου ή τη μαμά μου... ποτέ μόνη μου... Είμαι φοβιτσιάρα????

Μόνο στην αλλαγή της πάνας τον ξεπλένω μόνη μου... Τον πιάνω με το ένα χέρι από το στέρνο (στις μασχάλες) και τον ξεπλένω στο νυπτήρα... αλλά να τον βάλω μέσα στο μπανάκι και να ρίχνω ταυτόχρονα νερό και να τον σαπουνίσω φοβάμαι μόνη μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marina. έγραψε:

γεια και από μας τους βολεψακιδες!!!κορίτσια ναι ειναι ακόμα αραχτός τα πόδια πρήστηκαν πολύ νιώθω αραιά και που πονάκια αλλά σίγουρα όχι τοκετού και οι μέρες περνάνε....μου φαίνεται δε θα τη γλιτώσω την καισαρική...alekagala μου μακάρι να πιάσει η ευχή σου και μέχρι την Τετάρτη να έρθει από μόνος του...θέλω τόοοοοσο πολύ να έρθει δια της φυσιολογικής οδού!!!!

Βρε marina.aki μου γιατί να μην έρθει φυσιολογικά? Ο γιατρός τι σου είπε? Δεν θα κάνετε πρόκληση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia kalimera ti kanete?

epsaxna na mas vro!!!! :silly: :woohoo:

emeis kala!!! mas eferan extes doro oi theies mou to parkokravato tis chicco :woohoo: :woohoo: :woohoo:

http://www.chicco.gr/index.php?page=sho ... Itemid=243

kai o mpempis einai ksetrelamenos tou vazoume tin mousikoula kai tin donisi kai koimate o mikroulis to exoume valei sto saloni tis mamas mou kai ton exoume dipla mas kai malon niothei kai sigouria to moro giati mas akouei :blush::blush:

mou danise i theia mou mia endoepikinonia pou eixe apo tin mpempa tis alla vouizei aneleita se fasi na enoxlei kai to moro!!

eseis exete endoepikinonia kai an nai pia pirate kai koritsia vouizei i diki sas??? :blink::huh::blink::huh::blink::huh:

gia rilax akousa gia kapia me donisi kai afou tou aresei i donisi sto parko se 2 evdomades pou sarantizo tha to koitakso kai ayto me donisi!!!!!!

georgia moy to rilax pou pires esi to exei stin selida ton mothercare na to do?

koritsia emena maresoun poli ta formakia mothercare ira kai orcestra poli ta exo eyxaristithei pline vale (enoeite kai siderose :lol::lol::lol: ) einai giati o mpempis mas einai katourlitsas xxxaxxaxaxxa :woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :woohoo:

filakia fatsoules!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

thalia μου, το συγκεκριμένο το έχει στον κατάλογο των mothercare (υπάρχει και στο site ο κατάλογος) αλλά σου βάζω κάποιες φωτό να το δεις. Το πήραμε 99€.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεωργία μου δεν μπορούμε να πάμε με πρόκληση διότι το μεγάλο το γιούδι το γέννησα με καισαρική λόγω περιτύλιξης, μετά από καισαρική δεν μπορεί να γίνει πρόκληση διότι οι οροί προκαλούν μεγαλύτερης έντασης πόνους που είναι επίκινδυνοι για τη μήτρα λόγω προηγούμενης καισαρικής...για να καταλάβεις μου είπε ότι ούτε επισκληρίδιο θέλει αν ο θεός βοηθήσει και έρθει φυσιολογικά για να έχω συναίσθηση του πόνου και να είμαι πιο αποτελεσματική στις εξωθήσεις!άντε κορίτσια προσευχηθείτε να γεννησώ φυσιολογικά το θέλω πολύυυυ και έχω μέχρι την Τετάρτη!!!!!!!!!!!!στείλτε τη θετική σας ενέργεια!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξυπνησαμε πειναμε αλλα χεστηκαμε κιολας! Παω να την αλλαξω και ερχομαι!

Καλα ο γαμπρος μου παιδαρος. Φαινεται να του αρεσει πολυ το ριλαξ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι μου ειμαι εντελως ασχετη με το θεμα αλλα εχω ακουσει οτι το φολικο 3 μηνες πριν την εγκυμοσυνη βοηθαει. Εγω απλως ετρωγα καλα!

Θαλιτσα βγαλτο μια φωτο με το μωρακι σου μεσα. Και εγω το χουζουρευα αυτο το παρκο αλλα δε το χρειαζομαι μεχρι στιγμης.

Ενδοεπικοινωνια ειπαν οτι θα μου παρουν δωρο και θα σας πω. Παντως μεχρι στιγμης η φωνουλα της ακουγεται σε ολο το σπιτι!!!

Γεωργια μου οταν γυρισα σπιτι την εκανε η μανα μου κι εβαλα πεισμα να την κανω εγω. Στην αρχη ηταν δυσκολο στο νιπτηρα λογω του αφαλου αλλα τα καταφερα μεχρι και ο αντρας μου τη εκανε. Οταν επεσε ο αφαλουλης εκανα πειραματα πως με βολευει στο μπανακι. Στην αρχη μονο ντουζ πανω στο στρωμα και τωρα το στρωματακι κατω και πλατσουριζουμε πρωτα και μετα πλενομαστε! Φυσικα και ο μπαμπας μας την πλενει μονος του. Αποφαση ειναι μην φοβασαι!!! Οταν ειναι για αλλαγη νιπτηρα μπαμ μπαμ. Το πλυντηριο τοχω κανει αλλαξιερα...

Μαρινακι ολα καλα θα πανε εχουμε 2 μερες ακομη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...