Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ νο 6....και η λίστα μας παίρνει χρώμα!!

Recommended Posts

Θα το δεις Aleka μου και σε πολλά πολλά χρόνια από τώρα όταν θα μπαίνουμε στον Πανμαιακό reloaded, και θα μαστε και κοτσωνάτες γιαγιάδες πλέον, θα μας διηγήσε την περιπετειούλα αυτή και θα γελάμε με την τζάμπα ανησυχία σου!! ;) Μην ανησυχείς, η Σάντυ δε μασάει! Είναι του Πανμαιακού μην το ξεχνάς!!! B)

Και εγώ αυτό το θερμόμετρο θέλω να πάρω!

Ωχ ρε Αλέκα μου με τη δουλειά.. και θα γυρνάς και θα σαι κομμάτια ε? τί να γίνει? όλοι στον αγώνα είμαστε!Και με το μπαμπά μην τους φοβάσαι..θα δεθούν πιο πολύ,θα καταλάβει και ο άντρας σου τί περνάς με το μωρό και σιγά σιγά θα τα καταφέρει και αυτός μια χαρά!

Καλά ο γιατρός μας δεν παίζεται!! Είναι και μεγάλος σε ηλικία, και καθόμασταν και εμείς απέναντι από το μεγάλο γραφείο του και ένιωθα σαν παιδιά που κάνανε κάτι και τους κάνει κήρυγμα ο διευθυντής του σχολείου!!! :laugh: Ξεκίνησε και μας ρώταγε πότε το βλέπουμε για δεύτερο παιδί και αφού είπαμε ότι θέλουμε σίγουρα μετά από 2 χρόνια μετά μας έλεγε για το σπιράλ, τα αντισυλλιπτικά, τα προφυλακτικά και την κλασσική μέθοδο :P και τα υπέρ και τα κατά της κάθε μίας μεθόδου! Μας έδειξε και φωτο του σπιράλ, πώς μπαίνει και πώς βρίσκεται μέσα στη μήτρα..άστα..κανονικό μάθημα σεξουαλικής αγωγής..και όταν φεύγαμε μας ευχήθηκε κιόλας καλή σεξουαλική ζωή!!! Το πώς κρατιόμουν να μη γελάσω..Αλλά για να είμαι ειλικρινής..ένιωσα και λίγο περίεργα..Δεν ξέρω κορίτσια αν είχε καμία κοπέλα βάλει σπιράλ, έχω μία γνωστή που έχει βάλει και είναι μια χαρά, αλλά έτσι όπως είδα και τις φωτο ένιωσα περίεργα..Το φοβήθηκα κάπως..δεν θα μπορούσα να έπαιρνα την απόφαση ποτέ να βάλω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 796
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα κορίτσια......

mariaxar μου μαλλον η βαφτιση μας θα ναι στις 12 του Σεπτέβρη.....Δεν έχω κλείσει ακόμα αλλά θέλω πριν να χειμωνιάσει γιατί θα κάνουμε το τραπέζι στο σπίτι μας στον κήπο.Πήγα στα jumbo αλλά δεν βρήκα και πολλά πράγματα.....τίποτα δηλαδή μόνο κάτι χρυσόσκονες για τις προσκλήσεις.... :(:(:(

Εγώ πήρα αυτό το θερμόμετρο και είναι πολύ καλό...

http://www.amazon.co.uk/Braun-Thermosca ... 952&sr=8-3

και αυτό

http://www.amazon.co.uk/Braun-PRT1000-S ... 153&sr=1-2

Κοιμήθηκε επιτέλους ο άγγελος μου...από τις 10 που ξυπνησε....Χτες κοιμόταν σχεδόν όλη μέρα και όλη νύχτα......Τι να κάνω όμως που πεινάει κάθε 1 ώρα????Το βράδυ πήγε 4,5 ωρες συνεχόμενου ύπνου!!!!!!Ρεκόρ!!!!!Τη μέρα όμως κάθε 1 ώρα.....γυμνάζεται φαίνεται μεσα στο παρκο του και γι αυτό......

Φιλάκια πολλά

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Εμεις καλα κλαψαμε πολυ στο εμβολιο μιας και μας τσιμπισαν και τα διο μπουτακια πωπω ηθελα και εγω να κλαιω μαζι με το μωρουλι μου!!! :blush::blush::blush:

Κατα τα αλλα εχουμε μια ανησιχια γενικα αλλα μεχρι στιγμης ολα καλα!!!

Χτες πηγαμε και στο νουνο μας να συνενοηθουμε και ειμασταν κυριοι αγγελουδι ο μικρος χαχαχαχαχα

Σημερα θα ριξουμε μια ματια στα βαφτιστικα να ξερουμε τι μας γινεται!!!

mariaxar και μενα μεχχρι να κανει κακα ειναι πολυ στις τσιτες και σφιγγεται και ζοριζεται πολυ!!! :unsure: και με την ζεστη εχουμε ενα θεμα καθολου δεν την θελει μολις αναβουμε ερ κοντισιον ησυχαζει καπως

Γεωργια μια χαρα ο μικρουλης σου φτου σκορδα γερος να ναι μια χαρα τρωει!!!

ΕΕΕ ειναι ανεπτυγμενα τα μωρακια του πανμαικου :silly: :silly:

Αλεκα καλη δυναμη με την δουλεια ολα θα πανε καλα θα δεις και την Σαντυ μην την φοβασαι ειναι δυνατο παιδακι θα τα παει μια χαρα με την θεραπεια της!!!

Φιλακια πολλα!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Μαρινακι και εμεις 12-9 θα βαφτισουμε την εκλεισα την εκκλησια!!! :woohoo: :woohoo:

και τωρα ψαχνουμε για τα υπολοιπα

καλη ευκολια και σε σας!!!

Μαρινακι στα jumbo δεν θα βρεις τιποτα. Ψαξε σε καταστηματα που εχουν ειδη σπιτιου αλλα που δινουν σε παιδικους σταθμους (σαν αποθηκες) θα βρεις ωραια πραγματα. Και εγω δεν τα ηξερα οτι υπαρχουν τετοια καταστηματα οταν μου φτιαξαν το καλαθι των καλλυντικων της Σαντυς το ανακαλυψα

Βγαζω γαλα ναχω μαζι μου στο ενδοκρινολογο γιατι δεν ξερω ποση ωρα θα καθισω. Η Σαντυ εχει καταλαβει την ανυσηχια μου και ειναι και αυτη ανυσηχη. Θα σας πω μετα τι εγινε....

Απο αυριο ξεκιναμε θυροξινη καθε μερα με δυο μερες πιο δυνατη δοση. Θα της το διαλυω το χαπακι σε νερο και θα της το δινω με ενεση ή μεσα σε λιγο χαμομηλακι για να το πινει πιο ευκολα. Επαναληψη εξετασεων εχουμε τελος Αυγουστου οπου θα αυξομειωσουμε τη δοση των χαπιων αναλογα με την αναγκη του οργανισμου της. Πληρη αποθεραπεια ειναι στα 2 χρονια απλως και καλα ναναι μεχρι τα 2 θα περνει καθε μερα χαπακι απλως τη χαμηλη δοση. Ευτυχως ειναι ευκολο να ρυθμιστει αυτη η ορμονη και αφου δεν εχουμε μεγαλες αποκλισεις θα περνουμε την πιο χαμηλη δοση. Ενημερωσε και τον παιδιατρο (ευτυχως που συνεργαζονται) και ετσι θα μου την προσεχουν διπλα!!! Δοξα το Θεο δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας απλως οπως και εγω προσπαθω να το ξεπερασω το ιδιο προσπαθει και η Σαντυ μου με τη διαφορα οτι αυτη θα αποθεραπευτει τελειως ενω εγω υπαρχει πιθανοτητα να μου παραμεινει εφορου ζωης.

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια

Κορίτσια σας ευχαριστώ για το θερμόμετρο, και σενα marinah μου για τις φωτο κιόλας!

Αλέκα μου,έχεις τώρα το πλάνο μπροστά σου, ξέρεις τί γίνεται και πού βαδίζετε.Η Σάντυ μας θα αποθεραπευτεί εντελώς.Συγνώμη για την ερώτηση που θα σου κάνω και αν σου ξύνω πληγές αλλά επειδή δεν ξέρω το ιστορικό της εγκυμοσύνης σου (είχα έρθει αργά στον Πανμαιακό) γιατί λες για σένα? Χίλια συγνώμη που είμαι αδιάκριτη κοπέλα μου,Αν δε θες, μην απαντήσεις, δεν υπάρχει παρεξήγηση.

Ελα βρε σιγα το πραγμα βρε μαρινακι, στην εγκυμοσυνη απεκτησα και εγω προβλημα με το θυρεοειδη ακριβως το ιδιο οπως η Σαντυ, εγω της το "κολλησα". Δεν ειναι αυτο που παχαινει ή αδυνατιζει ειναι μια ορμονη του θυρεοειδη το TSH το οποιο λειτουργει σαν ασφαλεια για να λειτουργει πιο ανετα ο οργανισμος, στη περιπτωση της Σαντυς αυτο εξασφαλιζει την ομαλη και πληρη αναπτυξη του οργανισμου της. Αυτη τη στιγμη στελνει περισσοτερο αιμα και κουραζεται ο οργανισμος της αρα δεν μπορει να αναπτυχθει σωστα ο εγκεφαλος της. Το εμποδιζουμε αυτο δινοντας την το χαπακι ετσι επανερχεται η ορμονη στα φυσιολογικα της επιπεδα και λειτουργει αψογα. Απλως τα μωρακια δεν εχουν σταθερα επιπεδα ορμονων και μεταβαλλονται μεχρι τα δυο τους χρονια, μετα παραμενουν σταθερα (αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα). Οσο πιο νωρις το ανακαλυψουμε τοσο πιο γρηγορα θα το θεραπευσουμε

Μάλιστα..και γιατί εσύ να μην αποθεραπευτείς? με τα χαπάκια αυτά δε ρυθμίζεται και σε σένα η ορμόνη? και σε περίπτωση που δεν αποθεραπευτείς θα σε επηρεάσει στη ζωή σου πουθενά? σε μια άλλη εγκυμοσύνη ίσως?

πολλές ερωτήσεις ε?...

κοριτσια τι κανετε?

Εμεις μολις γυρισαμε σπιτι χιχιιχιχι

τον αμαζευτο εχουμε!!!!! :blush:

αλεκα μου περαστικα και στις δυο σας ολα θα πανε καλα θα δεις μια χαρα θα τα πατε και εσυ και η μικρουλα σου!!! :P

Εμεις ειχαμε παει για βαφτιστικα μαζι με τον νουνουκο μας ηταν ολα τελεια το ενα πιο ωραιο απο το αλλο και μας εκαναν και καλες τιμουλες!!!! :P

σχεδον καταληξαμε σ' αυτα που θελουμε και μαλον αυριο θα παμε να τα κλεισουμε!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

για τις μπομπονιερες εχω λιγες αμφιβολιες αλλα θα το σκεφτω

σε παιδικες καταληξα ποιες μαρεσουν

σε αυτες για τους μεγαλους ειμαι αναμεσα σε δυο αλλα θα δουμε!!!

φιλακιααα!!!

οχι δεν εχουμε συγκεκριμενο θεμα

αν και ο νουνουκος διαλεξε τα πιο πολλα σε ναυτικο στυλ

που του αρεσει πολυ ακομα και τα λαδοπανα !!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

καλα ειναι σκετη γλυκα ολα

μονο η λαμπαδα μας θα ειναι εκτος ναυτικου στυλ

γιατι του αρεσε ενα κουνιστο αλογακι :silly:

και η μπουμπουνιερες που ειδα κατι εικονακια θρησκευτικου στυλ το σκεφτηκα ετσι για να μην πεταχτουν :blush::blush::blush:

αν με αφησουν θα τα βγαλω φωτογραφιες αυριο να σας τα δειξω

Εσυ εχεις σκεφτει κατι για βαφτιση??

Όχι τίποτα απολύτως.. :blush::blush:

Μια ζωή είμαι της τελευταίας στιγμής και τώρα το ίδιο.. Γενικά κοιτάω αλλά δεν έχω κάτι υπόψην μου..

Καλά, εγώ να φανταστείς θα παντρευτώ θρησκευτικά τον Οκτώβρη και ακόμα δεν ετοίμασα τίποτα..Απλά είναι κλεισμένα αίθουσα, εκκλησία και φωτογράφος..Γλυκά είναι ένας θείος και λουλούδια μαι πρώτη ξαδέρφη μου.Νυφικό έκλεισα αλλά επειδή ήμουν έγγυος, τώρα που θα πάμε Κύπρο, θα το ξαναβάλω και μου πε η γυναίκα εκεί ότι μπορώ να το αλλάξω αν θέλω.. Τα αφήνω όλα τελευταία στιγμή και μετά πνίγομαι! Δεν μπορώ όμως τον προγραμματισμό πάλι!! :silly:

Και εγω ειμαι λιγο της τελευταιας στιγμης

αλλα επειδη θα φυγουμε αθηνα την κυριακη

δεν θελω να τα φορτωσω ολα στο νουνο μας

και να τρεχει και να μην φτανει ο ανθρωπος

ετσι συνενοηθηκαμε να τα δουμε τωρα :silly: :silly:

να τα κλεισουμε και να ειναι ησυχος και αυτος

Ασε που μου ειπαν οτι οι εταιριες κλεινουν τον αυγουστο :blink::blink::huh:

και αν χρειαζεται κατι να γινει παραγγελια

πρεπει να γινει ως τις 20 του μηνος :huh::huh:

και ετσι τρεξαμε λιγο παραπανω :silly:

μια χαρα εισαι ετοιμα τα εχεις τα βασικα τα υπολοιπα οκ!!!! ;);)

και αφου ειναι για οκτωμβρη δεν εχεις προβλημα :woohoo: :woohoo:

ο σεπτεμβρης ειναι λιγο μανικι σε μας γιατι ειναι στις αρχες του!!

Μμμμ..ναι δίκιο έχεις!!

Αν τα καταφέρεις στείλε μας φώτο να τα δούμε (να παίρνουμε ιδέες!! :woohoo: )

Καλά μην φανταστείς να κάνω και τρελλά πράγματα! B)

Απλά, λιτά και απέριττα!! Προτιμώ να κάνω για τη βάφτιση πράγματα, η οποία μάλλον λέμε για χειμώνα :S , και που και πάλι δεν ετοιμάσαμε τίποτα..ούτε αίθουσα, ούτε εκκλησία :blink:

και νομίζω ήδη αργήσαμε :blink:

kalispera koritsia ti kanete?emeis mia xara eimaste exoume strwsei twra pleon kai ston ipno to bradino koimomaste kanena 6 me 7 seri doxa to theo megalwnoume mia xara proxtes pigame paidiatro ola mia xara fisiologika eimaste 5120 :woohoo: 2 augoustou tha pame gia to proto mas embolio poli zesti koritsia me ti mikri mou liwnoume kathe mera alla ti na kanoume ipomoni,baftisia akouw kai emeis skeftomaste septebri prin mpei xeimwnas alla tha doume analogos ta oikonomika me enan mistho katalabainete zorika ta pragmata tha doume...aleka perastika me tin mikri sou kai min stenaxwriese tha ftiaxoun ta pragmata panw apola igeia... ;)

μια χαρα εισαι γιατι λες οτι αργησατε????? ..... και εγω τωρα ξεκινησα να τα κανονιζω απλα δεν ηθελα χειμωνα για να μην μου αρωστησει!!! :blush::blush::blush:

μαρακιι μια χαρα η μικρουλα σου εμεις καναμε το εμβολιο χτες η μαλον προχτες την τεταρτη τελοσπαντων χιχιχιχιχι :P:P

πονεσε λιγο και εκλαψε αλλα οκ ησυχασε σχετικα γρηγορα!!! :blink::blink:

το οικονομικο ειναι ενα θεματακι η αληθεια ειναι για τα βαφτισια αλλα ειπα καλυτερα τωρα γιατι δεν ξερω τι μας ξημερωνει!!! :huh::huh::huh:

θα σας αφησω κιολας τα λεμε το πρωι γιατι ο μπεμπης αρχισε να ειναι λιγο ανησυχος

φιλακια καλο βραδυ!!!!!

Ονειρα γλυκα (αν και για μενα δεν το βλεπω χαχαχαχαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: )

Απλά επειδή θα γυρίσουμε από Κύπρο μέσα Οκτωβρίου, και θα τα κλείσουμε τότε..αν βρούμε τίποτα.. :dry:

Μαρία μου φτου φτου!! Μπράβο σας!! Και εμείς 2 Αυγούστου πάμε για το εμβόλιο!!! :P

Καληνύχτα και από μένα και καλή ξεκούραση κοριτσάκια μου!! ;):kiss:

καλε μανουλες ειμαι και εγω μανουλα του Μαιου γεννησα τον μπεμπουλη μου 3 Μαιου και δεν καταλαβα ποτε γιναμε κιολας 2,5 μηνων με λενε Στελλα και θελω και γω να μπω στην παρεουλα σας θα με παιξετε;;; :P :silly:

Καλημερα κοριτσια. Την τριτη θα ξερω ακριβως ποτε ξεκιναω επειδη ελειπε το αφεντικο και δεν ειχα συζυτησει μαζι του (την τριτη θα μιλησουμε) γιαυτο δεν πηγα δουλεια χθες. Θα με πειτε τρελη το ξερω αλλα χθες πηρα τη Σαντυ και το μπαμπα μας μπανιο στη θαλασσα. Πηγαμε κατα τις 6:30 και ετσι δεν χριαστηκα να παρω ομπρελα και τα λοιπα συμπραγκαλα μαζι μου. Κατεβηκαμε στη θαλασσα, η Σαντυ ηταν μεσα στο καρεκλακι του αυτοκινητου και κοιμοταν. Της εβαλα αντιλιακο στο προσωπο οχι στο σωμα και ενα καπελακι, της εβγαλα το pampers και την πηρα αγκαλια για να της βρεξω τα ποδαρακια. Με το που ακουμπουσε το ποδι της στη θαλασσα πλανταζε στο κλαμα. Την εβαλα μεχρι την μεση της(παντα στην αγκαλια μου και να μην ακουμπαει κατω στο πατο) δεν ηθελε με τιποτα ολη η παραλια μας ακουσε. Την βγαζω λοιπον εξω, την κανω ντουζ (γελαγε με το ντουζ το εχει συνηθισει που την κανω μπανακι), τη θηλαζω παλι και την ξαναβαζω στη θαλασσα αλλα παλι κλαμα. Σημερα θα ξαναπαμε για να δουμε πως θα αντιδρασει. Μαλλον τρομαζει που ακουει τα κυματα ποιος ξερει....

Μαρινακι οσο περνω το χαπακι μου δεν υπαρχει κανενα προβλημα για μια δευτερη εγκυμοσυνη αφου οι ορμονες (με το χαπι) ειναι φυσιολογικες.

Θαλιτσα πολυ μου αρεσει το ναυτικο look. Τα ονοματα θελω να μαθω ειναι μεγαλα τα μωρα μας πλεον πρεπει να ακουν τα ονοματα τους!!!

Πηγα να δω και φορεματα με τη μαμα μου για του χρονου που θα βαφτηστουμε. Σκεφτομαι για μακρυ φορεμα ειτε σε κοραλλι, ειτε σε ροζ, ειτε σε σμαραγδι. Εσεις βρηκατε ρουχα??? Αν και θα γινει απριλη η βαφτιση θελω να τα εχω ολα ετοιμα απο τωρα!!!

Καλως ορισες Στελλακι στην παρεα μας. Ειμαστε τρελομανουλες Μαγιατικες με πανπονηρα μωρακια που μας ομορφαινουν τη ζωη μας. Με λενε Αλεκα και εχω μια σκατουλιτσα 2 και μιας βδομαδας, τη Σαντυ. Περιμενουμε φωτο απο το αστερακι σου και φυσικα πληροφοριες για σενα, πως γεννησες, αν θηλασεις, αν κοιμασαι τα βραδια και φυσικα πικαντικες λεπτομεριες!!!!

λοιπον κοριτσια εγω μπηκα με προκληση αλλα μετα απο 13 ωρες με πονους και αυπνη τελικα δεν καταφερα να γεννησω φυσιολογικα γιατι το μωρακι μου δεν ηθελε να κατεβει με τιποτα και ειχα συνεχεια διαστολη 2 :(

δεν θηλαζω με αποτελεσμα ο μικρουλης μου να εχει κολικους πιο εντονους στην αρχη, τωρα ειμαστε πολυ καλυτερα.

Στον υπνο δεν εχω προβλημα κοιματε 12-1 και ξυπναει για να φαει 6-7.Μεχρι 1,5 μηνων επειδη ειχε πολλα πονακια ειχε μαθει να κοιματε στην αγκαλια μου αλλα απο κι και περα προσπαθησα και του εμαθα να κοιματε μονος του στο κρεβατακι του με πιπιλα,δυσκολευεται λιγακι αλλα τα καταφερνει.Γεννηθηκε 3840 βγηκαμε απο την κλινικη 3800 και στης 5 του μηνος που πηγαμε να κανουμε και τα πρωτα μας εμβολια ηταν 5600 :ohmy: μου εχουν ξεραθει τα χερακια μου......

Θα τον βαπτισουμε στις 3 Οκτωβριου που θα ειμαστε 5 μηνων ακριβος και θα τον πουμε Δημητρη,αυταααααααααα δεν νομιζω να ξεχασα κατι.

Δεν ξερω πως να βαζω φωτο γιατι ειμαι και ασχετη με την τεχνολογια :blush: Θα χαρω πολυ να τα λεμε κοριτσια :woohoo:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...