Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ νο 6....και η λίστα μας παίρνει χρώμα!!

Recommended Posts

Θαλιτσα καλημερα. Μην αγχωνεσαι για τα εμβολια κλαινε για ενα 5λεπτο και μετα ηρεμουν μολις θα τον παρεις αγκαλιτσα. Εγω ημουν τυχερη που οταν τα εκανε κοιμοταν η Σαντυ εκλαψε ενα 2λεπτο και μολις την ξαναβαλα στο κουνελο για να περιμενω μην κανει αλλεργια συνεχισε τον υπνο της. Δεν μου εχει κανει πυρετουλη (αν και πηρα ενα σιροπακι να το εχω για καλο κακο), λιγο ανυσηχη ειναι και μου ειπε ο γιατρος δως της λιγο χαμομηλι ή κιντερτε. Σημερα περνω τις απαντησεις απο το θυρεοειδη αντε να πανε ολα καλα. Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 796
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΣΑΝΤΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ!!!!

mariaxar ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!!

ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ

ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΔΙΜΟΜΑΝΟΥΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ?

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΚ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ

ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ???

ΑΝ ΔΩ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΟΠΑΝΗΣΩ

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ

:silly: :silly: :silly: :silly:

ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ!!!

Α ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΕΨΗ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!!!

ΒΕΒΕΑ ΓΙΑ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ :blush: ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ :S:S

ΟΥΤΕ ΘΑΛΑΣΣΙΤΣΑ ΦΕΤΟΣ :angry::angry::angry:

ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΨΥΘΟΥΜΕ!!

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ :blink::blink::blink:

ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΦΙΛΑΚΙΑ

Και εγω για θαλασσα φετος δεν το βλεπω. Αυριο θα παω απο το ξενοδοχειο για τη δουλεια να δω τι ωρες θα μου πουνε γιατι την δευτερα τελειωνει η αδεια μου και μετα πεινα αν δεν δουλεψω. Μαλλον την επομενη παρασκευη θα ξεκινησω την δουλεια. Πως θα την αφησω στον μπαμπα της? Τον μπαμπα της ποιος θα τον προσεχει? Τους βλεπω να κοιμουνται και οι δυο αγκαλια και παντου πανες.

ΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΧΟΣ ΕΧΩ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΩ ΑΘΗΝΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ

ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ???

ΟΕΟΟΟΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣ ΤΟ ΑΝΧΟΣ!! :unsure::unsure::unsure:

ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ

ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΩΡΕ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ

ΙΧΙΧΙΧΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧ :silly: :silly: :silly: :silly: .

Αααα περνεις την αδεια απο τον ΟΑΕΔ? Τυχερη εισαι!!! Εγω θα πρεπει να βγαζω το πρωι γαλα (κανονικο αρμεγμα) και μολις σχολασει ο μπαμπας της να ετοιμαζομαι εγω να φυγω και θα επιστρεφω στις 12 την νυχτα κομματια. Προτιμω καλυτερα να ειναι με το πατερα της παρα με τη γιαγια της (τη μαμα μου) αφου η μαμα μου παρα ειναι υπερπροστατευτικη και την εχει συνεχεια αγκαλια

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βλέπω μια χαρά με τα εμβολιάκια σας!!! Άντε με το καλό Θαλίτσα μου κι εσείς!!! Εμείς μάλλον την Πέμπτη θα πάμε... Θα κάνουμε το πενταπλό και αυτό για την υπατίτιδα... Άντε να δούμε και τη δική μας αντίδραση....

Ο μπέμπης καλά (βέβαια μέσα στην γκρίνια)... Έχουμε ακόμα πονάκια... Από χθες ξεκινήσαμε και τσαγάκι γιατί φτάσαμε και στην τελευταία δοσολογία γάλατος (210ml νερό με 7 μεζούρες γαλατάκι... - όσο και ένα μωράκι 6 μηνών!!!) Ψηνόμαστε και από την πολύ ζέστη... Να δούμε πώς θα βγάλουμε το καλοκαίρι...

Συμπεθερούλα με το καλό το καινούριο σας τουτού!!! Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Να το χαρείτε με πολλές πολλές βολτίτσες!!!

Θαλίτσα μου ο μπαμπάς μου πάει καλά όσο αφορά τη θεραπεία του αλλά βρε κορίτσια νομίζω ότι έχει αρχίσει να ...χαζεύει... Αρνείται να φάει εδώ και 7 μέρες για να μην κάνει - λέει - εμετό!!! Δεν ξέρω τι να πω... Δεν μπορεί καλά καλά να σταθεί στα πόδια του!!! Ο Θεός να δίνει κουράγιο στη μαμά μου... Τίποτε άλλο δεν μπορώ να πω...

Κοριτσια πηρα τις απαντησεις του θυρεοειδη, ειναι παλι αυξημενο και την πεμπτη θα την δει ενδοκρινολογος και θα ξεκινησουμε αμεσα θεραπεια. Ειμαι σκατα.......

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ Η ΨΙΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΕΤΣΙ

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΩΣΗ ΤΟΥ!!!

ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ

ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΣ

ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ?

αχχ κοριτσακια..να τα χαιρεστε τα μπεμπακια σας...σε λιγες μερες θα ερθουμε στη θεση σας..!!κουραγιο με τη γκρινια τους και με τη ζεστη!!σας νοιωθω απολυτα..!!αλλα μπρος στο θαυμα αυτο..τιποτα δεν..ειναι τοσο δυνατο!!

alekagala..περαστικα σου!

georgia11a..κουραγιο και υπομονη!Βοηθηστε τη μαμα σας..και τονοστε το ηθικο του μπαμπα !! ;)

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την υποστήριξη.... Δυστυχώς ο μπαμπάς μου δεν καταλαβαίνει από τίποτα.... Να σας πω όμως πλέον κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω γι'αυτόν... Αν δεν βοηθήσει ο ίδιος τον εαυτό του τίποτα δεν μπορεί να γίνει...

Αντε Κατρινα μου κοντευετε και εσεις. Ζεστη ζεστη αλλα μπορουμε να πηγαινουμε αφοβα βολτες ενω αν ηταν χειμωνας θα φοβομασταν. Οταν κανει υπερβολικη ζεστη εγω την βγαζω στο μπαλκονι και την αφηνω μεσα στο μπανακι να πλατσουριζει, ετσι δροσιζεται και αυτη δροσιζομαι και εγω που την καταβρεχω και γελαει!

Συμπεθερα ειπαμε μεγαλοι ανθρωποι αγυριστα μυαλα. Υπομονη!!!

Θαλιτσα γιατι να μην το παρεις απο τον ΟΑΕΔ? Εγω δεν το περνω γιατι ειμαι εποχιακη υπαλληλος αλλα εχω κανει χαρτια μηπως βγαλουν κανενα εκτακτο για εμας που δεν την περνουμε την αδεια.

alekagala έγραψε:

Κοριτσια πηρα τις απαντησεις του θυρεοειδη, ειναι παλι αυξημενο και την πεμπτη θα την δει ενδοκρινολογος και θα ξεκινησουμε αμεσα θεραπεια. Ειμαι σκατα.......

Συμπεθερούλα μου μη μου στεναχωριέσαι καλή μου!!! Το σημαντικό είναι ότι το γνωρίζετε από την αρχή και θα το αντιμετωπίσετε καταλλήλως!!! Πραγματικά το πιστεύω!!! Θα δεις ότι ολα θα περάσουν και θα το ξεχάσετε!!!

georgia11a έγραψε:

Συμπεθερούλα μου μη μου στεναχωριέσαι καλή μου!!! Το σημαντικό είναι ότι το γνωρίζετε από την αρχή και θα το αντιμετωπίσετε καταλλήλως!!! Πραγματικά το πιστεύω!!! Θα δεις ότι ολα θα περάσουν και θα το ξεχάσετε!!!

Νασαι καλα συμπεθερα, να ειναι υγιη ολα τα μωρακια του κοσμου!!!

Κατρινα έγραψε:

αχχ κοριτσακια..να τα χαιρεστε τα μπεμπακια σας...σε λιγες μερες θα ερθουμε στη θεση σας..!!κουραγιο με τη γκρινια τους και με τη ζεστη!!σας νοιωθω απολυτα..!!αλλα μπρος στο θαυμα αυτο..τιποτα δεν..ειναι τοσο δυνατο!!

alekagala..περαστικα σου!

georgia11a..κουραγιο και υπομονη!Βοηθηστε τη μαμα σας..και τονοστε το ηθικο του μπαμπα !! ;)

Κατρίνα μου υπομονή καλή μου!!! Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολα μέσα στη ζέστη αυτή να είσαι έγκυος!!! Εύχομαι με το καλό να έρθει το αγγελούδι σου!!!

Καλημέρα κοριτσια εμεις ετοιμαζόμαστε

να πάμε για το εμβόλιο ελπίζω να πάνε ολα καλα

εχω λιγάκι άνχος!!! :blink::huh:

θα σας πω τα νεα μόλις γυρίσουμε :silly: :silly:

φιλακια σε ολες!!! :kiss::kiss:

Καλημερα μανουλες. Θα ξανακανουμε νανι τωρα και μετα θα παμε στο ξενοδοχειο να μιλησω για δουλεια. Για να δουμε τι ωραριο θαμαι.... Φιλακια

Μη αγχωνεσαι καθολου δυο τσιμπηματακια ειναι. Ουτε και σημερα εκανε πυρετο η Σαντυ λιγο ανυσηχουλα ειναι. Μια χαρα θαναι ο μικρουλης σου!!!

Γεια σας κορίτσια.......

Αλεκα μου μη σε παίρνει από κάτω....θα κάνετε τη θεραπεία σας και θα ναι μια χαρά η Σάντυ μας....όλα θα περάσουν!!!!!

Γεωργία μου υπομονη πρεπει να καταλαβει οτι μονο αν ειναι δυνατος και θετικός θα το ξεπεράσει και να μην απελπίζεται.......Και μενα η θεια μου που το περνάει αυτό είναι απελπισμένη και απαισιοδοξη αλλά έτσι δεν το νικάς αυτό σε νικάει......

Εμείς πήγαμε στο μαγαζί από τις 10 μέχρι τις 1 γιατί έπρεπε να φύγει η κουνιάδα μου και κοιμόταν συνέχεια....ξύπνησε για τσάι και ξανακοιμήθηκε.....μόλις μπει στο αυτοκίνητο κοιμάται......Μόνο χτές έκλαιγε που πηγαίναμε στο jumbo αλλά ευτυχώς ήταν η αδερφή μου και τον πήρε αγκαλιά.......

Ψάχνω ιδέες και υλικά για τη βάφτιση......Μάλλον θα τα φτιάξω όλα με την αδερφή μου.....

Φιλάκια πολλα

Κορίτσια καλησπέρα!!! Έχω ψηθεί από τη ζέστη και το μωρό κάνει ιδιοτροπίες, και από τη ζέστη και από τα πονάκια που έχει και δεν αντέχω...

Θάλεια μου ευχαριστώ που ρωτάς, καλά είμαστε γενικά!! Και ο μπεμπούλης μου καλά είναι αν εξαιρέσεις μερικές φορές που μέχρι να κάνει κακάκια,έχει πονάκια και κλαίει!Πώς τα πήγατε εσείς με το εμβόλιο?

Aλέκα μου μην ανησυχείς..όλα θα πάνε καλά! Το καλό είναι αυτό που είπε και η Γεωργία ότι ξέρετε τί θα αντιμετωπίσετε.Η θεραπεία θα είναι σύντομη εύχομαι και όλα θα γίνουν μια ανάμνηση..

Γεωργία μου, μπράβο σας γαλατάκι!!! Φτου φτου!! Παλλικαράκια, μάγκες και πριγκιπισσούλες βγάζει ο Πανμαιακός!! Με τον μπαμπά σου υπομονή..τί να πώ άλλο..φαντάζομαι για να τον δει κάποιος ειδικός τουλάχιστον για να του φτιάξει το ηθικό, ούτε λόγος ε?

Μarinah μου πότε βαφτίζεις?

Εγώ είχα πάρει και το γιατρό τις προάλλες να τον ρωτήσω αν κάνει να έρθει σε επαφή το μωρό με σκυλάκι, μιας και θα πηγαίναμε πρώτη φορά στα πεθερικά μου που σαραντίσαμε, και μου πε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.Τον ρώτησα αν κάνει να πιω αν χρειαστεί παυσίπονο, λόγω του θηλασμου, και μου πάλι κανένα πρόβλημα..και τον ρώτησα και για κρέμες σώματος και πάλι μου πε οκ.Το μόνο που μου πε είναι να μη βάψω τα μαλλιά μου..

Και ακούστε και μη με κοροιδεύετε, τί ερώτηση ήθελα να του κάνω και ξέχασα..θερμόμετρο γαι το παιδί δεν πήρα..θέλω να πάρω αυτό το ηλεκτρονικό που μπαίνει στο αυτάκι του..στο μαιευτήριο είχαν ένα που ακούμπαγε στο μέτωπο αλλά μου είπαν ότι δεν είναι καλό..του υδραργύρου το κλασσικό έχω αλλά δε θέλω να το ταλαιπωρώ με αυτό.. και ήθελα να τον ρωτήσω τί μου προτείνει!Εσείς τι πήρατε?

Α! και χτες πήγα και στο γιατρό για την τυπική εξέταση!! ΄Ολα οκ και έκατσε και μας έκανε και μάθημα για την αντισύλληψη!!! Ένιωσα σαν παιδί στο γυμνάσιο!!Ήθελα πολύ να γελάσω αλλά το εκτίμησα γιατί και αυτός τη δουλειά του κάνει και ωφείλει να τους ενημερώνει όλους!!

Καλησπερα μαρινακι. Νασαι καλα για τα καλα σου λογια και σε ολες τις κοπελες του πανμαιακου σας ευχαριστω πολυ που μας σκεφτεστε. Της πηρα θερμομετρο της philips που μπαινει στο αυτακι ο γιατρος μου το προτεινε. Για πες μου τι σας ελεγε για την αντισυλληψη πες μου να γελασω.

Τα νεα μας : Θα δουλευω 6 ωρες συνεχομενο 7 με 1 το βραδυ. Αρα 6ωρες θα μενει με τον μπαμπα της. Την επομενη βδομαδα θα ξεκινησω μαλλον παρασκευη. Αυριο εχουμε ενδοκρινολογο για να ξεκινησουμε το χαπακι μας, μακαρι να μη μας πει παλι για αιματακι γιατι πλανταζει το καημενουλικο.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...