Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ νο 6....και η λίστα μας παίρνει χρώμα!!

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια!!

Από Δευτέρα θα πάω και καταστήματα με το μωρό, να ψωνίσω και κανα ρουχαλάκι για μένα γιατί τα παλιά ακόμα δε μου μπαίνουν και κυκλοφορώ σαν γυφτάκι!!..ίσως και αυτό να μου χαλάει την ψυχολογία μου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 796
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι αφού είμαι με κάτι φόρμες συνέχεια και κάτι φορεματάκια.. Τα παλιά μου τζηνάκια τα βλέπω και λιώνω.. Εντομεταξύ δεν ξέρω αν το χεις πάθει και εσύ aleka μου, που έκανες καισαρική, αλλά νιώθω το δέρμα εκεί γύρω από την τομή πολύ ευαίσθητο και νιώθω ότι μου μεινε φοβία..Σκέφτομαι πως θα βάλω τα τζην μου που είναι χαμηλοκάβαλα και να με σφίγγουν εκεί μπροστά, και φοβάμαι μην κάνω καμιά ζημιά.. πολύ χαζή σκέψη ε?

Οχι καθολου χαζη σκεψη και εγω ακομη και τωρα το νιωθω εκει το δερμα σα παγωμενο βαζω κανονικα χαμηλοκαβαλα δεν υπαρχει φοβος ή κινδυνος θα στο πει και ο γυναικολογος σου τωρα που θα πας.

Τι κανει ο μικρουλης σου κοιμαται?

Δευτέρα θα πάρω τηλ.στο γυναικολόγο μου για να κλείσω ραντεβού να δω τί θα μου πει..σε εξετάζει και κολπικά? Το γιούδι μου σήμερα που πήραμε ευχούλα, αντί να ηρεμήσει το έχει φάει η γκρίνια..νυστάζει και ψιλοκοιμάται και πετάγεται μετά με κλάματα..θα τον πονάει και η κοιλίτσα του... :(

Η Σάντυ μας πως είναι? :)

γλαροκοιμαται η σκατουλα μου, ασε που την πηρε ο υπνος ανασκελα και καθε φορα που κουναει τα χερια τρομαζει και κλαει, την γυρναω μπρουμυτα ξυπναει και κανει το χελωνακι.... τι να κανω θα κοιμηθει που θα παει!!!!

Και εμενα οταν πηραμε την ευχουλα ηταν σαν να μην την πηραμε απο το κλαμα που εριξε. Του δινεις το infacolic για τους κολικους? Εμας μας βοηθησε και ειμαστε κυριες ουτε σπαραγματα ουτε αγκαλιες ατελειωτες

Δεν με εξετασε κολπικα αφου δεν υπηρχε λογος μονο ψιλαφησε την τομη και μου ειπε να κανω ενα τεστ παπ μετα απο 2μηνες αλλα επειδη δεν εχει ερθει η περιοδος μου δεν θα το κανω ακομη θα περιμενω να ερθει και μετα

Έτσι να ξέρω τί να περιμένω!!

Και μένα το παθαίνει αυτό με τα χέρια και γελάω η αναίσθητη που τον βλέπω να τα κουνάει έτσι!!!!

Δεν του δίνω τίποτα για τους κολικούς..δε μπορώ να πω κιόλας ότι έχει συνέχεια..και τις πιο πολλές φορές είναι και πονάκια μέχρι να κάνει κακά του αν και νερούλα...

Άσχετο: Πήρα χθες τηλ.το γιατρό και το ρώτησα αν κάνει να έρθει κοντά με σκυλάκι, θα πάμε στα πεθερικά μου το απόγευμα και έχουν ένα σκυλάκι στο σπίτι, και μου πε ότι δεν πειράζει καθόλου.. ρώτησα και για κρέμες σώματος αν επηρεάζουν που θηλάζω και πάλι μου πε όχι..Στο ένα στήθος γύρω από τη θηλή και τη θηλαία άλω έχω κάνει κόκκινες ραγάδες :blink::unsure: και με έχει πιάσει πανικός..έχω μια κρεμούλα - δειγματάκι της Frezyderm και θα τη δοκιμάσω...

Εντομεταξύ, πήγαμε χθες με τον άντρα μου να του βγάλουμε φωτογραφία για διαβατήριο :woohoo: μιας και θα ταξιδέψουμε τέλη Αυγούστου και ο σκατούλης λες και το κατάλαβε και ήταν κύριος στο φωτογράφο..Η αναμονή τον κούρασε μετά και το αστυνομικό τμήμα!!! Ο φωτογράφος ήταν λίγο ''στόκος'' αφού επέμενε να τον κρατήσει ο άντρας μου κάθετα εντελώς και με τα χέρια πολύ κάτω για να μην φαίνονται και το κεφαλάκι του να είναι όρθιο!!!Ο καημενούλης μου έχει αρκετά δυνατό σβέρκο αλλά και πάλι δεν μπορούσε να κρατήσει το κεφαλάκι του και έγερνε!! Ήθελα να σκάσω μία του φωτογράφου με την τσάντα..Πάλι καλά που δε μας ζήτησε να κάτσει και μόνο του!!!! :laugh:

Τωρα ξυπνησαμε και προσπαθω να της κοψω τα νυχακια. Διαβατηριο θα βγαλουμε το Νοεμβριο που θα ανεβουμε Αθηνα μιας και ο μπαμπας μας εχει και Αυστραλεζικο διαβατηριο θα της βγαλει Αυστραλεζικο της κυριας για να κανει βολτουλες και εκτος Ελλαδας (μπαμπας και κορη μαζι και η μαμα περναει απο αλλου ελεγχο στο διαβατηριο της). Εμεις δεν καταφεραμε να βγαλουμε ολοι μαζι φωτο ακομη ουτε με εμενα δεν εχει βγει η σκατουλα.

mariaxar έγραψε:

Άσχετο: Πήρα χθες τηλ.το γιατρό και το ρώτησα αν κάνει να έρθει κοντά με σκυλάκι, θα πάμε στα πεθερικά μου το απόγευμα και έχουν ένα σκυλάκι στο σπίτι, και μου πε ότι δεν πειράζει καθόλου.. ρώτησα και για κρέμες σώματος αν επηρεάζουν που θηλάζω και πάλι μου πε όχι..Στο ένα στήθος γύρω από τη θηλή και τη θηλαία άλω έχω κάνει κόκκινες ραγάδες :blink::unsure: και με έχει πιάσει πανικός..έχω μια κρεμούλα - δειγματάκι της Frezyderm και θα τη δοκιμάσω...

Δεν θα καταφερεις τιποτα τωρα. Αυτες οι κοκκινες γραμμουλες ειναι αγγεια που απο το τραβα τραβα σπασαν. Οτι ηταν να βαλουμε για ραγαδες και τετοια ηταν στην εγκυμοσυνη, τωρα μονο συσφικτικες για την κοιλια και τα μπουτακια. Απο οσο ξερω και κρεμα σωματος επιτρεπεται και αρωμα. Οσο για τα σπιτικα ζωακια δεν εχουν κανενα προβληματακι με τα αγγελουδια μας αρκει να μην ζηλευουν.

Ακομα κοιμαται ο μπομπιρας??

Aleka μου τώρα είδα το θέμα σου με τα κακάκια της μπεμπούλας!! Δεν ξέρω να σου απαντήσω εγώ καλή μου..αλλά πώς είναι σήμερα το μωράκι? Πήρες τον παιδίατρο? Παρατήρησες κάτι άλλο ανησυχητικό?

Όσο για τις ραγάδες, επειδή πιστέυω ότι είναι θέμα δέρματος, δεν έβαζα τπτ στην εγκυμοσύνη. Τζελ Τζόνσονς είχα πάρει αλλά έβαζα μία φορά το μήνα που θυμώμουν και δεν έκανα ραγάδες πάντως..αυτές στο στήθος τώρα πεταχτήκανε.. δίκαιο έχεις για τα αγγεία γιατί το συγκεκριμένο στήθος έχει πάντα και πιο πολύ γάλα και το πίεζα και πιο πολύ εγώ.

Για να βγάλει Αυστραλέζικο διαβατήριο δε θα πρέπει να έχει γεννηθεί στην Αυστραλία η Σάντυ?

mariaxar έγραψε:

Για να βγάλει Αυστραλέζικο διαβατήριο δε θα πρέπει να έχει γεννηθεί στην Αυστραλία η Σάντυ?

Οχι ο πατερας της ειναι Αυστραλος υπηκοος και περνει την ιθαγενεια απο αυτον. Φαντασου οτι οι δυο τους πανε για οσο διαστημα θελουν Αυστραλια και εγω μονο σαν τουριστας 1 μηνα.

Μια χαρα ειναι η Σαντυ ζωηρουλα και γκρινιαρα απλως ψιλοτρομοκρατηθηκα με τα ζαφειρενια της κακακια. Δεν πηρα τον παιδιατρο μιας και τη Δευτερα θα κανουμε τσιζι- τσιζι (τα εμβολια) και θα τον ενημερωσω τοτε. Παντως σημερα δεν εφαγα καλαμποκι και κομποστα (οπως εφαγα χθες) και θα δω αν θα ξανακανει τετοια κακα.

Ο μικρουλης σου τι κανει?

A ωραία τότε!! Τί καλύτερο να μπορεί να έχει 2 διαβατήρια άμα θέλει!

Ο μικρούλης μου κοιμάται από τις 17:00!!! Εξαντλήθηκε τόσο πολύ από το κλάμα σήμερα και ακόμα κακάκια δεν έκανε :huh: Και για να κοιμηθεί, τον πήρα και ξάπλωσα και τον κράταγα αγκαλιά μπρούμυτα στο στήθος μου και κοιμήθηκε!!

Μια χαρα ειναι απλως σαβατοκυριακο μαλλον δεν δουλευει ο συζυγος και κανουνε βολτουλες με το μπεμπη, απο δευτερα θα μαθουμε νεα της.

Και εμενα κοιμαται οχι απο τις 5 αλλα απο τις 9 στο κουνελο(μαρσιπο) την εβαλα για να κοιμηθει. Κατα τις 11 που θα σηκωθει θα την κανω μπανιο και μπιμπερο μαμ για νανι 4ωρο αλλιως 2ωρο σηκωμα και 1ωρα για να φαει και να την παρει ο υπνος.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χάθηκα η αλήθεια είναι! Την Παρασκευή βρεθήκαμε με τις Θεσσαλονικιές μανούλες για καφεδάκι! Περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!! Γελάσαμε αφάνταστα πολύ!!!

Χθες πήγαμε μια βόλτα στους γονείς μου για να δουν το μπέμπη και το βράδυ βλέπαμε ποδοσφαιρό με τον άντρα μου γι'αυτό δεν μπόρεσα να μπω καθόλου....

Την Παρασκευή μετά τη συνάντηση πήγα και αγόρασα μάρσιπο... Πήρα της mothercare (πάλι :) ) τον τριών θέσεων... Επίσης, αγόρασα ομπρελίτσα για το καροτσάκι μας και ένα άλμπουμ ανάπτυξης μωρού (είναι απίστευτο, το ξεφύλλιζα και έκλεγα κορίτσια!) !!! Είναι και αυτό mothercare με κάτι αρκουδάκια και κουκλάκια επάνω - σετ με το ριλάξ μας! Μόνο που είναι στα αγγλικά αλλά μου άρεσε τόσο πολύ! Είναι τόσο περιποιημένο! Θα βγάλω φωτό και θα τις ανεβάσω να το δείτε!!!

Σήμερα ήταν πολύ γκρινιάρης... Ξυπνήσαμε στις 5 και τον ξεγέλασα μέχρι τις 7 (με πιπίλα και συνέχεια τον κουνούσα....)... Τώρα άρχισε πάλι το κλάμα.....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΓΩ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΣΤΑ!!

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΛΑΙΕΙ ΑΝΑΙΛΕΗΤΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ

ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΩΒ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΝ ΥΣΗΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ!!!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?

ΑΛΕΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

ΓΕΩΡΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜΑΚΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΟΛΑ ΟΚ?

ΜΑΡΙΑΧΑΡ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!

Καλησπερα και απο μενα κοριτσια. Σημερα ημουν εξω στους γονεις μου, μια χαρα τα περασα. Τωρα σπιτι, η Σαντυ προσπαθει να κοιμηθει και ο μπαμπας μας στο σαλονι βλεπει τον αγωνα. Δυστυχως ακομα συνεχιζει να κανει πρασινα κακακια αλλα μια νυχτα εμεινε αυριο θα την δουν 2 παιδιατροι ενας του ικα για τα εμβολια της και ο κανονικος της παιδιατρος, για να δουμε τι θα μου πουν.

Θαλιτσα μου υπομονη θα ερθουν και καλυτερα βραδια. Χθες καταφερε να κοιμηθει 5 ωρες σερι, κοιμηθηκε στις 11:30 και ξυπνησε στις 5 το πρωι εφαγε και σηκωθηκε στις 8 (θαυμα εγινε). Μακαρι να τα καταφερει και να κρατησει αυτο το ωραριο. Μακαρι ολα τα μωρακια του πανμαιακου να κοιμηθουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Συμπεθερα ευχαριστηθηκατε βολτα απο οτι καταλαβα, καλα κανατε!!! Με γεια με γεια τα καινουργια σας πραγματακια. Κατι παρομοιο με το ημερολογιο record - αλμπουμ θα της κανω και εγω αλλα θα το φτιαξουμε σε φωτογραφειο σαν ψηφιακο αλμπουμ (οταν πληρωθω φυσικα). Μεχρι τοτε στοιβαζω φωτο στο στικακι!!!

Σημερα ειμαστε 2μηνων!!! HAPPY BIRTHDAY ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ, Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!

alekagala να σου ζήσει!!! :)

Σήμερα πουλήσαμε το αυτοκινητάκι μου... Στεναχωρήθηκα αρκετά, αλλά τι να κάνουμε! Ήταν πολύ σπορ για νεογέννητο! Είμαστε ακόμα στο ψάξιμο για το τι θα πάρουμε, μάλλον κάτι τύπου τζιπ! Όταν με το καλό καταλήξουμε θα σας ενημερώσω! Εσείς alekagala τι αγοράσατε;;;

Το ΣΚ πήγαμε σε βαφτίσια, και ο μικρούλης κατά ένα περίεργο τρόπο ήταν πολύ ήσυχος! Τον ξενυχτήσαμε για τα καλά! Σκέφτομαι κι εγώ για τη βάφτιση του μικρού, αλλά δεν έχουμε βρει νονό...

Εσείς τι κάνετε κορίτσια; Για κανένα μπανάκι πήγατε;;;

Καλημερα κοριτσια μολις καναμε τα εμβολια και ετοιμαζομαστε να παμε στο ιατρειο του καινουργιου παιδιατρου να της παρει αιμα για το θυρεοειδη. Δεν εκλαψε πολυ με το που την σηκωσα και την εβαλα στο κουνελο ξανακοιμηθηκε.

Κοριτσακι εμεις πηραμε οικογενειακο αυτοκινητο το Mazda 3 1600cc (οχι το κοφτο το μακρυ) και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι. Αυτο ειναι του μπαμπα μας γιατι εγω εμεινα με το χαρχαλο ενα KIA RIO μακροστενο και αυτο αλλα του χρονου θα το πουλησω το δικο μου και θα παρω ενα jimny που μαρεσει (και πιο μικρο και πιο βολικο για την πολη αφου εχουμε το αλλο για μεγαλο).

Ετοιμαζομαστε να φυγουμε θα τα που με σε λιγο οταν γυρισουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ!!! ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΜΙΚΡΗ ΑΛΕΚΑ

ΠΥΡΕΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ?

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΥΡΙΟ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Χαίρομαι πολύ για εσάς κοριτσάκι μου!! Και έτσι θα έπρεπε να είναι!! Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου και όπως τη θέλεις!!! ❤️❤️❤️ Ευτυχώς στο εξωτερικό από όσα έχω καταλάβει πλέον, είναι υπέρ των λιγότερο δυνατών επεμβάσεων.. στην Ελλάδα η νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς το αντίθετο.. όσες περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις τόσο "καλύτερο"...
    • χαχαχαχα καλά κι εγώ είμαι τελείως αδέξια με τις κινήσεις μου πλεον 😂 τώρα για τη δουλειά απλά κρατάω σημειώσεις μετά από κάθε μιτιγκ γιατί αλλιώς ξεχνάω σε δευτερόλεπτα αν είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία μου τώρα αγόρασε συνδρομή με το ΑΙ της Γκουγκλ και μας κρατάει σημειώσεις μόνο του 😂 Επίσης, τλχ σε μένα, υπάρχει αρκετή κατανόηση μπορώ να πω, δε με ζορίζουν, είναι κι η μανατζερ μου γυναίκα, οπότε πλέον τα μιτιγκς μας είναι για το πως πάει η εγκυμοσύνη και μου δίνει κι αυτή συμβουλές κτλ 😅 
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!! ❤️❤️❤️ Άσε δεν το πιστευα κι εγώ όταν γεννήθηκε έτσι νωρίς!! Με το καλό και τα δικά σας γεννητουρια εύχομαι!! 🥰🥰🥰 Κορίτσι μου, πάρε τον χρόνο σου, δες τις προοπτικές σου κι όταν είσαι έτοιμη μας μιλάς!! Κι εγώ κρατάω ότι η μικρούλα είναι μια χαρά και ότι οι μητριαιες σου είναι πολύ καλές!! Ελπίζω με όλη μου την καρδιά κι όλα τα υπόλοιπα προβλήματα να είναι επιλυσιμα!!! ❤️
    • @Kallia.Geo μου παρεπιπτόντως ήθελα να σου στείλω.. τα λεφτά σου μπήκαν εσένα;! Σε εμένα μπήκαν ακριβώς 21 χθες όπως έγραφε και στο πινακακι πληρωμών του εφκα! Αν όχι για τρεξτο ψαξτο λίγο μήπως τα ξύνουν στον εφκα της περιοχής σου ή μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με την αίτηση σου..!
    • Να σας γράψω και τα δικά μας νέα απ' το χθεσινό ραντεβού! Σήμερα είμαι 33+2 με το αγοράκι μας 💙 Χθες που λέτε είχα γιατρό για να του δείξω τον τελευταίο υπερηχο με τον εμβρυομητρικό, τις εξετάσεις αίματος του 3ου τριμήνου και να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού καθώς και τα επόμενα βήματα. Λοιπόν που λέτε, θα μπω κατευθείαν στο θέμα του πλάνου: Εγώ κορίτσια πήρα πολύ θετικά vibes απ τον γιατρό! Καλά τα είχαμε ψιλοσυζητήσει και την προηγούμένη φορά που είχα απορίες, αλλά αυτή τη φορά του πήγα το πλάνο και το φτιάξαμε μαζί βήμα-βήμα. Ρε κορίτσια, αυτός ο άνθρωπος μου εμπνέει πολύ εμπιστουύνη! μιλούσε για τον τοκετό με τόση ηρεμία κι όταν φτιάχναμε το πλάνο ως αναφορά την ανακούφιση απ τον πόνο, έγραψε σημειώση ο ίδιος ότι πρ΄ωτα θα εξαντλήσουμε όλους τους φυσικούς τρόπους, ζεστό ντουζ, μασαζ, χαλαρη μουσική στο δωμάτιο, κτλ και μετά με βάση την αντοχή μου θα πάμε με την επισκληρίδιο. Κι όπως 'εγραψα και πιο πάνω είναι υπέρ του εγώ να έχω τον έλεγχο στο πότε θέλω να γίνει εγχυση της αναισθησίας.  Μετά μιλήσαμε για τη διάρκεια του τοκετού, και πραγματικά ήταν ανοιχτός σε κάθε μας επιθυμία. Έγραψε πάλι ότι κάθε περέμβαση όπως η τομή στο περίνεο να γίνει μόνο εάν είναι απαιραίτητο, γενικά φάνηκε να υπέρ των μη παρεμβατικών μεθόδων για το κάθετί. Τώρα στη βράση κολλάει το σίδερο θα μου πείτε, ελπίζω να μη μας τα έλεγε όλα αυτά και μετά να μας τ αλλάξει 😅  Δε ξέρω, μιλούσε με πολλή ηρεμία για όλα, και τόνιζε συνέχεια ότι ο τοκετός για κυλήσει ομαλά πρέπει να είμαστε όλη ήρεμοι και γενικά να υπάρχει επικοινωνία και αγάπη... Είπε ότι η ωκιτοκύνη, η ορμόνη του τοκετού, είναι μια ορμόνη αγάπης, οπότε θέλουμε να υπάρχει αυτό για να γεννηθεί το μωρό ομαλά ❤️  Μετά απ όλη αυτή τη συζήτηση κορίτσια νιώθω πάρα πολύ ανακουφισμένη για τον τοκετό κι εγώ κι ο άντρας μου, δε ξέρω, μας άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος μου μιλούσε για τα πάντα. Ελπίζω να τηρήσει το λόγο του και στην ώρα του τοκετού! Πάντως υπέγραψε το πλάνο και μας είπε να το έχουμε μαζί μας καθώς κι αντίτυπα για τις μαίες ❤️ όσον αφορά τα επόμενα βήματα: - Ντόπλερ: 5/12 (35+1, εδώ γελάμε 😂) - Τεστ στρεπτόκοκκου: 36-37εβδ - Καρδιοτοκογράφημα κάθε εβδομάδα απ τις 36 κι έπειτα - Ραντεβού κάθε εβδομάδα μετά το ντόπλερ, δλδ 12,19,26/12 και μετά 2/1 και 9/1 αν δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο μικρός. Για πρόκληση είπαμε μετά τις 40εβδ κι εφόσον δεν υπάρχει πιο πριν κάποιος άλλος σοβαρός ιατρικός λόγος. Μπήκαμε στην τελική ευθεία!!! 😱😱😱😱😱😱😱
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...