Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εχουμε αρχίσει προσπάθειες για μωράκι....


LINETA

Recommended Posts

Γεια σας!!! είμαι νέα στην παρέα σας αλλά ελπίζω να με βοηθήσετε σε δύο προβληματισμούς μου...

Το πρώτο που με απασχολεί είναι πως προσπαθούμε 4 μήνες για μωράκι με τον άντρα μου , υπολογίζοντας περίπου τις γόνιμες μέρες...Ακόμα τίποτα..Είμαι 34 ετών και δεν ξέρω αν θα πρέπει να ξεκινήσω με κάποιον κύκλο εξετάσεων γονιμότητας ή να αφήσω κάποιο διάστημα απλά προσπαθώντας...φοβάμαι μήπως χάσω πολύτιμο χρόνο...Από την άλλη δεν είναι και πολύ αγχωτικό να υποβάλλω αμέσως π.χ. τον άντρα μου σε εξέταση γονιμότητας ?? Εγώ για την ώρα έχω κάνει τα κλασσικά...(Pap και κάποιες ορμονολογικές)...

Το δεύτερο είναι πως για κάποιους λόγους έχω πάψει να εμπιστεύομαι τον επί δεκαετίας γυναικολόγο μου....Εχω κάποια ονόματα γιατρών που μου έχουν συστήσει αλλά δεν ξέρω που να πρωτοπάω...Σας τα αναφέρω και όποιος ξέρει κάτι please help!!

Βασιλόπουλος Ιασω

Χασιάκος Αρεταίειο

Μαραγκουδάκης Μητέρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΙΝΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ,ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΙΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΕΣΕΙΣ,ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ???ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!!!ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοπέλα μου καλώς ηρθες

Μην σε πιάνει το άγχος ακόμα είναι πολύ νωρίς πιστεύω, και εγώ δεν είναι πολύς καιρός που έχω ξεκινήσει 2 μήνες και προσπαθώ τώρα να μην έχω άγχος καθόλου αλλά θα μου πεις ποιος δεν έχει άγχος αλλά έτσι δεν καταφέρνουμε τίποτα και αν το σκεφτόμαστε συνεχεία τότε είναι που δεν θα έρθει για αυτό χαλαρά και θα έρθει και σε μας….

Για τον γιατρό που γραφείς εγώ ξερώ τον Χασιάκος είναι πολύ καλός και εγώ που έκανα μια εγχείρηση πριν πολλά χρονιά αυτός με εξέτασε στο αρεταιειο και τον έχει και η κουμπαρά μου εμάς μας τον σύστησε μια γιατρός είναι σούπερ και από ότι ξερώ είναι και στο μητέρα αν δεν κάνω λάθος… τώρα η απόφαση είναι βεβαία δική σου…

Σου εύχομαι σύντομα μανούλα

:cheer: :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! θα κοιτάξω το θέμα του γιατρού γιατί σίγουρα είναι πολύ σημαντικό!Τις καλύτερες ευχές μου και στις ήδη μανούλες και στις μέλλουσες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ!!!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ- ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΒΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ, ΙΑΣΩ, ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ "ΑΡΝΗΤΙΚΟ" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ. ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥ ΚΙ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...