Μετάβαση σε περιεχόμενο

ωορηξία???


Gianna

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα θα θελα να σας ρωτησω κατι.εχτες ειχα διαφανη υγρα,ειναι σημαδι ωορηξίας?βεβαια ήμουν στη 12 μερα και ο κυκλος μου ειναι πλεον 32 μερες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gianna καλημέρα

ειναι πολυ πιθανό να εχεις ωορηξία- χθες διαβαζα για αυτά.

το σίγουρο είναι ότι απο την πιθανή επόμενη ημερομηνία περιόδου σου, αφαιρεις 14 μέρες. εκέι κοντά ειναι η ωορηξία σου.

έχει κατι τεστάκια στο φαρμακείο γιανα δεις πότε ακριβώς έχεις ωορηξία.

πάντως, εσυ καλου κακού εκμεταλλευσου τις μερες αυτες!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα εκο και σε ευχαριστω πολύ.αν τις εκμεταλλευτω λεει.... :laugh: :laugh: :laugh: .και γω ηξερα για 14 μερεσ πριν γι αυτο μου κανει εντυπωση.τεστακια υποσχεθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναπάρω, για να ηρεμήσει λίγο το αχορταγο άγχος της σύλληψης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν πολύ πιθανόν να είχες ωορρηξία και να τελείωσε. Μην πανικοβάλλεσαι. Να ξέρεις πως καμια φορά εχουμε διπλή ωορρηξία μεσα στο μήνα και η πρωτη τελειώνει νωρίς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou gianna!!mporei na itane woriksia..mporei na eisai 1-2 meres prin tin woriksia..ap oso kserw genikotera isxuei auto me tis 14 meres kai an o kuklos sou einai 28 imerwn oxi 32.alla uparxoun gunaikes pou den kanoun woriksia tis idies meres diladi parolo pou o kuklos sou einai 32 imeres,i woriksia mporei se sena na einai stis 10 meres,stis 5 meres,stis 20.den einai nte kai kala idio se oles!episis mporei na exeis kai 2 fores to mina..ola paizoun!gi auto molis sou teleiwnei i periodos vououourrrrr.....ki opote katsei!!ok?sou to euxomai pantws suntoma na gineis manoula!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιαννα γεια σου και καλη μας επιτυχια!!!

εφοσον εχεις κυκλο σταθερο 32 ημερων η ωορηξια σου θα γινει την 16-18η μερα του κυκλου σου.Αν ομως παιζει και σε λιγοτερες μερες μπορει και να εχει ξεκινησει η ωορρηξια.

τα διαφανα υγρα ειναι δειγμα οτι επικειται η ωορρηξια και οχι οτι έχει συμβει. Την ημερα που θα γινουν πιο κολλωδη και ασπρα(σαν το ασπραδι του αυγου) η τραχηλικη βλεννη ειναι πιο ετοιμη για αν υποδεχτει τα σπερματοζωαρια. Αλλο συμπτωμα ειναι πονος χαμηλα στην κοιλια και στη μεση σου.

Επισης, μολις ανεβει η πρωινη σου θερμοκρασια 0,2-0,3 βαθμους σημαινει οτι εγινε η ωορρηξια!!

καλη επιτυχιαααααα :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ καρκινακι.να σε ρωτησω και κατι άλλο?απο την ωρα που θα γινει η ωορηξια ποσο χρονο εχεις για να ρθεις σε επαφή?καλη επιτυχία να χουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια και εγω την ιδια απορια εχω! εγω μαλιστα θελω να κανω αγορακι! εννεοιται πως το θελω να ειναι υγιεστατο αλλα θελω να φερω πισω τομωρακι μου που εχασα! δεν ξερω τον κυκλο μου. εκανα καισαρικη 19 μαρτιου,μετα ειδα αιμα (περιοδος) 22 απριλιου και τωρα το μαϊο ειδα 27.ποτε να δοκιμασω? πως θα καταλαβω ποτε εχω ωορεξια?

θελω απεγνωσμενα γιο:( φυσικα μου ειπαν καποιοι πως αν κανεις καθημερινα μετα το τελος της περιοδου γινεται καπως πιο αδυναμο το σπερμα και ισως να μην καταφερω τιποτα στο τελος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασικα κοριτσια αμα γινει η ωορηξια,ειναι αργα!πρεπει να αρχισουν οι επαφες απο πριν να υπαρχει ηδη μεσα σας σπερμα,2-3 μερες πριν την ωορηξια ξεκινηστε!Εγω παντως την καταλαβαινω απο την υψηλη θερμοκρασια,μεχρι και 37,3 φτανω,το πρησμενο στηθος και τον πονο κατω χαμηλα και αριστερα!Αναλογως η καθε γυναικα απο πια ωοθηκη κανει οωρηξια.ευχομαι να βοηθησα λιγο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...