Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο3!

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Ουτε εμενα εφαγε χτες τα δικ ατου μακαρονι αμε κημα..τσακισε ομως 4 σαρμαδακια με μαυρο λαχανο...χωρις το λαχανο...και εκλεψε ενα κομματι σοκολατα, μας γυρησε την πλατη και το εφαγε..μετα γεμμησε ολο το σαλονι με καφετι σαλια....

μα ειναι δυνατον....πολυ σκανταλιαρης εγινε...να δω πως θα τον συμαζεψω

Χτες πηγαμε μια μεγαλη βολτα..σουζα ο μικρος στο καροτσι..πονανε ομως τα ποδια μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 907
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kαλημερα και καλο μηνα κι απο μενα αγαπες μου.

Ειμαι θυμωμενη απο χθες το πρωι.. :angry:

Τα πολλα που μας δινουν στην κ@λοδουλεια μας τα εκοψαν κι ολας.

Πηγα με μια χαρα να κανω την ωραια μου αναλυψουλα να βγω για

ψωνια με την Αναστασια μου και μου ρθε ο ουρανος σφοντυλι.. :angry:

Τελος παντων ας ειμαστε καλα... :)

Τα μωρα μας αναποδιαζουν μερα με τη μερα ολο και περισσοτερο :P

Θελει πολυ τρεξιμο απο δω και μπρος. :)

Την βλεπω στο δωματιο της να παιζει.. δεν προλαβαινω να γυρισω αλλου

το βλεμμα μου... να τη στην κουζινα!! :laugh:

Χθες την μαλωσα.. :( με εφερε στο αμην.. :blink::S:S:S:S:S

Και μετα την αγκαλιαζα και με σκουντουσε. :woohoo: :woohoo: :woohoo:

(αυτο το πηρε απο μενα.. ετσι και με πειραξεις... δε σε θελω χιλια χρονια).... :P:P:P:P:P:P:P:P

Αυριο θα παμε παιδιατρο.. ποιος μας ακουει παλι..

Τον προηγουμενο μηνα ειχε γινει μουσκεμα απ τον ιδρωτα κι απ' το κλαμμα.

Χωρις να την κανει τιποτα κλαιει..Μονο που την βλεπει σπαραζει.

Κοριτσαρες μου παω στην κουζινα..

Θα φτιαξω μοσχαρακι με αρακα-πατατουλες-καροτα για να φαμε ολοι.

(ειναι το αγαπημενο της Αναστασιας μου)

Και το δικο μας μπορω να πω.. ;)

Φιλια καλο μεσημερι..

ΥΓ: ....Αυριο κλεινουμε τον 11ο μηνα και ειμαστε ακομη ΦΑΦΟΥΤΕΣ

:woohoo: :S :woohoo: :S :woohoo: :S :woohoo: :S :woohoo: :S :woohoo: :S

Καλημέρα Δωρούλα μου!!!

Καλά είναι το Ολινάκι...Κοιμάται του καλού καιρού,

σε λίγο θα ξυπνήσει για το φρουτάκι..

Καλέ τι θρεφταράκι είναι ο μπουμπούκος σου!!!!!! :woohoo:

Φτου φτου σκόρδα!!!Να μου τον φιλήσεις στα παχουλά

μπουτάκιααααα...

Σες κ Φανούλα μη το συζητάτε..Παραζωηρεύουν όλα

τα σκατούλικα...Μάλλον τα πιασε η ζέστη κ το καλοκαίρι! :laugh:

Η Ολίνα τρώει με λαχτάρα τα φαγητάκια της όλα,παραπονο

δεν έχω..αλλα ρε κορίτσία είναι ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ!!!!

Χθες σιδέρωνα κ την είχα στο χαλί χύμα κ έπαιζε

με τα παιχνίδια της..

Ε σε κάποια φάση τελείωσα κ πήγα τα σιδερωμένα στην κρεβατοκάμαρά μας,

μέχρι να "κρυώσουν"λίγο κ να τα συμμαζ'εψω..

Εν τω μεταξύ μες στο καλάθι με τα ασιδέρωτα είχα κάτι κάλτσες

κ καλσόν που έπρεπε να τα κάνω ζευγάρια κ να τα διπλωσω..

Κ είπα πρώτα να ζυμώσω τον κιμά για τα κεφτεδάκια κ μετά..

Ε λοιπόν σε 5 λεπτά,αλλού ήταν η λεκάνη,αλλού τα καλσόν,

η Ολίνα τσίριζε απο χαρά κ σκούπιζε το πάτωμα με μία κάλτσα

που είχε απομείνει στον χωρο(οι υπόλοιπες

ήταν διασκορπισμένες σε όλο το σπίτι!!)

Μέχρι να μαζέψω όλο αυτόν τον χαμό,είχε τρέξει στην κρεβατοκάμαρα

χωρίς να την πάρω χαμπάρι κ έριξε απο το κρεβάτι όλη την

φρεσκοσιδερωμένη στίβα με τα ρούχα,πρόλαβε ξεδίπλωσε τα μισά κ

τα χτυπούσε με μανία πάνω-κάτω!!!!

Κ βέβαια τη μάλωσα κ άρχισα να τα μαζεύω..Τότε έφυγε τρέχοντας

κ πήγε στην παπουτσοθήκη,άνοιξε το ντουλάπι κ την πρόλαβα στο τσαφ

να μη βάλει το τακούνι απο τα rollini πεδιλα μου στο στόμα!!!! :ohmy:

:ohmy::ohmy::ohmy: Είμαστε ένα επεισόδιο....

Φανούλα μου μη στεναχωριέσαι,πού θα πάει,θα ξεφαφουτιάσει..

Ο αδερφός μου στα πρώτα του γενέθλια δεν είχε ούτε ένα δόντι!

Το πρώτο του το έβγαλε τελικά 13 μηνών!!! :S

χαχαχαχ Ε λοιπον ναι..αυτα τα παιδια ειναι γεννημενα το ενα για το αλλο...τελειωσε..η μοιρα αποφασησε.....Ολινα και Χριστοφορς για παντα μαζι....

πολυ γελλασα Κωνσταντινα μου....

Χτες οταν ημασταν στη μαμα μου...του εδοσε ο μπαμπας μου ενα μπισκοτο..δεν το εξαγε παρα το θρηματησε και το σκορπισε σε ολο το σαλονι...τον βλεπω παιρνω αυστιρο υφος και τον μαλλονω...αυτος με γελλια κια χαχανιτα τρεχει στην αγκαλια του παπου και με κοιταει πονηρα μεσα απο την αγκαλια του...πες μου τωρα..του δινει ςμια στον πισινο η οχι..

σημερα εσπασε ενα ποτιρη...τον μαλλονω..και μου αντιμιλαει..ακουσων ακουσων..μια σταλια κουταβι...του λεω..τι εκανες εκει..ααααα...δεν σου ειπα να μην πλησιαζεις το τραπεζι..ΑΑΑΑΑντιαντιατατατα...

Φανη μην ανισυχεις καθολου μα καθολου..μετα θα ταλαιπωρηθεις ειναι βεβειαο..εμεις το πρωτο το βγαλαμε 01/04..ωντας 10 μηνων και κατι...και μεχρι σημερα σε δυο μηνες ευγαλε 6...και ετοιμαζονται αλλα 2

ΑΧ ΜΩΡΕ,ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑΚΙΑ?ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 24/5!!!!!!ΣΕ ΣΚΛΗΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!

ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΝΤΡΑΚΙ!!!

ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΝΥΦΗ!!ΧΑΧΑ!!!

καλημέρααααααααααααααα και από το Καρολινάκι... :):)

Δωρούλα μου φίλησε τα αφρατούλικα μπουτάκια του μικρού σου απο μενα!!!!!! με γεια τα μαγιουδάκια....

Φανούλα μου ..να τα χιλιάσει η μικρούλα σου από σήμερααααααααα...συγνώμη που σου εύχομαι απο σήμερα...αλλά αύριο δεν θα ρθω στην δουλίτσα έχουν απεργια όλα τα μεσα ...και μπορει να ξεχαστώ μωλε με την πριγκήπισσα μου... :( να ναι πάντα γερή καλότυχη και πολυ πολυ σύντομα να ξεφαφουτιάσειιιιιιιιιιιιιιιιιι.... :woohoo: :woohoo: για να χαρεί και η γλυκιά μανούλα του που στεναχωριέται...εύχομαι να μην κλάψει πολυ στην γιατρό...ασε και εμεις έχουμε την παρασκευη παιδίατρο και κλάει πάνταααααααα :(:( όταν αρχίσει το στριπτιζ.... :P:P:P εχω αγωνία ποσο ύψος έχειπάρει... πόσα κιλάκια είναι και τι αλλαγες θα μας πει...

Ντινούλα μου καλέ τι θηριάκι έχει γίνει το Ολινάκι μας!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: φαντάζομαι εσενα να τρεχεις απο πίσω της...εισαι που σαι αδυνατούλα... φίλησε μου την θηλυκιά ταζουλίνα!!!!!!!!!!!! μιας και ο μελλων σύζυγος της είναι ο ταζούλης!!!!!!! ο γλυκός και κατεργάρης Χριστοφοράκος ... :P:P μην ξεχνιόμαστε...χαχαχα

Συμπεθερούλα μου ...που να την δεις με τα ροζουλίνια μπιτζαμάκια...πολύ γλύκα η παπένια μου!!!!!!!!!! ασε που τελικά έχει μια δυο διπλιτσες στα μπουτάκια....το ειδα όταν την δαγκωνα χθες... :woohoo: :woohoo:

Στελλίτσα μουυυυυυυυυυυυυυυ που είσαι γλύκα?????????

αλλα θα σας μαλώσω..... :P:P ειπα χθες πόσο καλή παρεούλα μου κρατατε και ποσο πολυ σας αγαπωωωωωωωωωωωω και δεν ειπε κανεις τίποτα ...σνιαρφ σνιαρφφφφφφφφφφ :(:(

Cesilia έγραψε:

χαχαχαχ Ε λοιπον ναι..αυτα τα παιδια ειναι γεννημενα το ενα για το αλλο...τελειωσε..η μοιρα αποφασησε.....Ολινα και Χριστοφορς για παντα μαζι....

πολυ γελλασα Κωνσταντινα μου....

Χτες οταν ημασταν στη μαμα μου...του εδοσε ο μπαμπας μου ενα μπισκοτο..δεν το εξαγε παρα το θρηματησε και το σκορπισε σε ολο το σαλονι...τον βλεπω παιρνω αυστιρο υφος και τον μαλλονω...αυτος με γελλια κια χαχανιτα τρεχει στην αγκαλια του παπου και με κοιταει πονηρα μεσα απο την αγκαλια του...πες μου τωρα..του δινει ςμια στον πισινο η οχι..

σημερα εσπασε ενα ποτιρη...τον μαλλονω..και μου αντιμιλαει..ακουσων ακουσων..μια σταλια κουταβι...του λεω..τι εκανες εκει..ααααα...δεν σου ειπα να μην πλησιαζεις το τραπεζι..ΑΑΑΑΑντιαντιατατατα...

Φανη μην ανισυχεις καθολου μα καθολου..μετα θα ταλαιπωρηθεις ειναι βεβειαο..εμεις το πρωτο το βγαλαμε 01/04..ωντας 10 μηνων και κατι...και μεχρι σημερα σε δυο μηνες ευγαλε 6...και ετοιμαζονται αλλα 2

Kαλε ναιαιαιαι...σου λέω!!!!!Είναι πλασμένοι ο ένας για

τον άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!Love for ever!!!!!!!!!

Ρε Χρυσούλι κ εγώ της έδωσα μια φορά ένα μπατσάκι στο χέρι για

να μαθει να μην ανοίγει τα ντουλάπια κ αυτή έσκασε στα γέλια!!

Παρηγοριέμαι όταν διαβάζω κ τα δικά σου... :laugh:

Boymama να χαιρεσαι τον μπουμπούκο σου!!!!!

Καροοοοοοοοοοολλλλ!!!Κ εμείς σε αγαπάμε πολύ

κ είσαι πολύ γλυκό παρεάκι κ το ξέρεις!!!!!!! ;)

Γκρινιαρούλα...

Κ αν θυμάσαι κ τα φύλα όλων των μωρών θα σ αγαπάμε ακόμη

πιο πολύύύύ!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: Καλε

κ η Φανούλα κορίτσαρο έχει,την γλυκιά Αναστασία!!!!!! :P

CESILIAKI ΜΟΥ ΑΣΤΑ!ΔΟΥΛΕΙΑ - ΠΑΙΔΙ(ΑΓΡΙΜΙ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΩ....

ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΓΑΜΟ-ΒΑΦΤΗΣΗ ΜΟΥ 1/5 ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΤΑ...ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΟΕΜΒΡΗ....ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑ Α Κ Ο Μ Α Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ!!!!!!!!! ΟΠΟΤΕ ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ( ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΓΑΜΟΣ ΛΕΩ) ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΑΥΤΑ...ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΡΕΧΟΥΝ Κ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ,ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ... ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ... ΟΥΦ ΑΥΤΑ ... ΕΣΥ?

Συλλυπητηρια για τον πεθερο...

Μη μασας για το σπιτι τον γαμο κλπ κλπ..ολα θα γινουν..ακαλ να ειστε..

Η κουνιαδα μου παντρευετε 10/07...δεν εχει ουτε κρεβατι...και απο λαυτα..κλαφτα...ειναι και αναπληρωτρια δασκαλα..τους εκαναν και μειωση μισθου...

ολα θα γινουν..θελληση και αγαπη να υπαρχει μεταξυ σας!!!

μεις ξερεις..διαβαζεις..τι κανει ο ταρζαν μου!!!

Καλε Κωνσταντινα..δεν χαμπαριαζουν..εμενα με δαγκονει..τον μαλλονω σοβαρα..και αυτος συνεχιζει να με δαγκονει και ξεκαρδιζετε στα γελια..σου λεω κανειτην σκανταλια..ξερει οτι ειναι σκανταλια..και με το που παω να τον μαλοσω γελλαει και φεγει να κρυφτει....ασε...

ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ?ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ...ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ....

ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΑΣΤΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΧΕΙ 4 ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΤΩ,2 ΠΑΝΩ Κ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΟΔΟΝΤΑ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΑΓΚΩΝΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ,ΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΠΟΥ ΔΑΚΡΙΖΩ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΩΝΩ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ....ΟΥΦ... :-)

Περπαταει οποτε θελλει...μη φανταστεις κανει 3-4 βηματα και παρτον κατω..βαριετε..ειναι και βαρυκολος..προτιμαει τι μπουσουλιμα που το κανει με ταξιτητα σπριντερ, εμενα εχει 2 κατω και 4 πανω..και ετοιμαζει αλο ενα πανω και δυο κατω

Ντινούλα μου είμαι φοβερή ...όλο τα μπερδευω..ατιμο αλτσχαιμερ...αλλα και εσυ το λες και με κανεις και κοκκινιζω καθε φορα που με διορθωνεις... :blush::blush: το διορθωσα και εγω...

boymamma να σου ζήσει ο μικρός σου... :):) συλληπητήρια για τον πεθερό σου... :(:( δεν θυμαμαι να τα χουμε ξαναπει...εμενα με λενε Καρολινα και εχω μια μικρούλα την παπένια μου ...(χαιδευτικα...κανονικα Λυδία) που την κυριακη χρονίζει...!!!την υγεια μας να χουμε και να ναι γερα τα παιδάκια μας και οι άνθρωποι μας!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ...πολλα δοντάκια έχετε εσεις καλέ!!!!!!!!!!εμεις είμαστε λαγουδάκια δύο πάνω με απόσταση.... :P:P και δύο κάτω...

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΜΕΣΗ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ(ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΗΜΗΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΛΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ..ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ...ΕΛΕΟΣ!

ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ?

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΕΜΕΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 24/5!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ...ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ 2 -2 ΚΑΙ 4- 4 !

ΟΧΙ...ευγαλα και απο το φεισ...αλλα θα σας βαλλω καινουριες ..

Παντως ο δικος μου με το που βλεπει παπουτισα χαιρεται..θα παει βολτα...μετα φυσικα τα βγαζει και τα μαζευω στη μεση του δρομου..ποσο πηγε ο δικος σου απο βαρος;;;

Cesilia έγραψε:

ΟΧΙ...ευγαλα και απο το φεισ...αλλα θα σας βαλλω καινουριες ..

Παντως ο δικος μου με το που βλεπει παπουτισα χαιρεται..θα παει βολτα...μετα φυσικα τα βγαζει και τα μαζευω στη μεση του δρομου..ποσο πηγε ο δικος σου απο βαρος;;;

Χαχαχαχα..Χρυσούλι μου κ η νύφη σου τα ίδια!!Κ όχι μόνο παπούτσια..

Μαζεύω απ το δρόμο παντός είδους αντικείμενα-κορδελες,καπέλα,πιάστρες,

πιπίλες... :laugh: :laugh:

μια χαρα ειναι φτου φτου!! και στα κιλα που θυμαμαι μου ελεγεσ οτι ηταν λιγο παχουλουλι και δε θα του αρχιζες την κρεμα οταν του αρχισα κ εγω!!ε?

τοτε ηταν παχουλουτσικο.....τωρα ειναι παλη θρευταρακι..αλλα πιο καλα

Κρεμες δεν εφαγε ποτε..δεν του αρεσαν και δεν επεμεινα...το καλο ειναι οτι ξεπερασαμε την αλλεργια και πινουμε φρεσκο γαλα!!!

Κωνσταντινα..καπελα δεν προλαβαινω να μαζεψω..το πεταει κατευθειαν κατω απο το σπιτι ακομα..ειναι ματαιο να του το βαζω..κορδελε πιαστρακια εχμ..δεν φοραμε...μας θελετε ατρες υποτιθετε ετσι;;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...