Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 Νο3!

Recommended Posts

kαλε φιλεναδες δεν κομοσαστε; :woohoo: τι κανετε εγω απλωσα ενα πλυντηριο εχω το χουι το καλοκαιρι ν'απλωνω αργα κ να μαζευω νωρις το πρωι ;):)

ο μικρος κοιμηθηκε πριν λιγο κ η πλακα ειναι πως σημερα τον εφερα κοιμησμενο μιλαγα με μια φιλη στις κουνιες κ εκει που κουνιοταν εκλεισε τα ματια :silly: τον εφερα αρον-αρον ηπιε το γαλα οχι με πολυ ορεξη κ αυτος μαλον ειναι απο τη ζεστη κοριτσια ;) κ μετα μου εκανε νουμερα μεχρι πριν λιγο :P

Συμπεθερα περαστικα στην νυφουλα μου ενα μεγαλο φιλι απο εμας αυριο :kiss:

αυγο που λες εμενα το ετρωγε μελατο, ξεκινησε πολυ καλα αλλα καπου στην πορεια το βαρεθηκε :huh: τωρα του δινω δυο την εβδομαδα κ το τρωμε μαζι :blush: μου αρεσει κ εμενα ετσι κ ζηλευει σηνηθως κ τρωει αρκετο ;)

Χρυσα φανταζομαι το χριστοφορο :woohoo: ετσι κ ενα κοριτσακι της οικοδομης μας αν δε μπει μεσα στο χωμα δεν το φχαριστιετε :woohoo:

Στελλα μια χαρα ειναι ο Παναγιωτης σταθερος στο προγραμα του 1 ωρα υπνο το μεσημερι κ τσουπ ορθιος :lol: σημερα ηταν ορθιος απο τις 3 κ κοιμηθηκε πριν λιγο ;) μεγαλες αντοχες αυτο το μωρο :huh:

να σας ρωτησω απο δοντια τι γινετε; εμεις μειναμε στα 4 δυο κατω κ δυο πανω :)

σας καληνυχτω καλο ξημερωμα σε ολες :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 907
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

mummydi έγραψε:

karolinaki1 έγραψε:

Καλά,αυτό με την τρελα το χουμε καταλάβει!!!!!!!

Καρολ+Παπένια=λοβ φορ εβερ..

Εμείς ξέρεις αγαπημένη μου φίλη,θα είμαστε οι τρελές οι μάνες

που θα θέλουν η κόρη τους να τρώει ζεστο σπιτικό φαγητάκι,να μη

κάθεται σε μάρμαρα κ κρυώνει η κοιλίτσα της,θα συζητάμε τα πάντα,

θα κλαίμε ασταμάτητα στο γάμο τους,κτλ κτλ κτλ......[/quote:26h7galc]

πόσο μα ποόοοοοοοοοοοοοοοοοσο χαιρομαι που με καταλαβαινεις αγαπη μου!!!!!!!!!!! :P:P:P ναι ναι ειμαι ερωτευμενη με τον αντρα μου αλλα και με την γυναικα της ζωης μου!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: ρε συ πηγα για καφε και ειχα τυψεις ...μπορει να χα παρει ισα με ...ποσα τηλεφωνα το λεπτο...

Κοριτσάκια μου είχαμε κάτι ιστοριούλες με τη μαμά μου τώρα όλα καλά!!!

Δεν προλάβαινα να μπώ καθόλου μόνο τέτοιες ώρες.

Ντινάκι μου να είστε Πάντα Ενωμένοι και Ευτυχισμένοι με τον αντρούλη σου μέσα απο τη καρδιά μου!!!Εννοείται να χαίρεστε το Όλινάκι μας!!

Καρολίνα μου εγώ τη μικρή μου αφού κάνει το μπανάκι της την αφήνω στην άμμο καιπαίζει της φοράω πάνα βρακάκι και ένα φανελάκι αντηλιακο αλλά υπάρχουν και πάνες μαγιώ τις φοράς και αν θέλει το μικρό ξαναμπαίνει στη θάλλασσα και δεμ=ν τρέχει τσάι,όσον αφορά την ώρα μόλις τη δώ και κρυώνει τη βγάζω!!

Πήγαμε στο παιδίατρο και οι μετρήσεις super και το κεφαλάκι της μεγάλωσε και όλα τέλεια:!!!

Ευχαριστώ που με σκεφτόσασταν, φιλάκια !!!

θΑ μπαίνω αργά να διαβάζω τα μυνήματα σας αφού είναι η μόνη ώρα που έχω πια χρόνο!!!

Ματς!!!Μουτς!!

Kαλημέρα κοριτσάκια μουουου!!!! :)

Ποπιτσα μου γλυκιάά...Έστω τέτοιες ώρες,αρκεί να

μαθαίνουμε νέα σου..Ελπίζω να ξεμπερδευτώ με το μαιλ μου κ

να τα λέμε κ απο εκεί..Να μου φιλήσεις το όμορφο κοριτσάκι σου

(είδες που όλα είναι καλύτερα????) :kiss::kiss:

Λοιπόν αγάπες μου αυτές τις μέρες έχει απίίστευτη ζέστη κ το

πόσο το απολαμβάνω ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ..!!Αν μπορούσα να είμαι κ κάθε μέρα-

όλη μέρα θάλασσα θα ταν ακόμη καλύτερα,αλλα.....

Καλημερα!!!

Ποπιτσα ολα καλα με τη μαμα ευτυχως!!

Καρολ περαστικα ρε συ στην παπενια !!!

το καημενο ταλαιπωρηθηκε

Εγω νυσταζω....και ποναω...και πειναω......αλλα πινω ενα δροσιστικο τσαι....

εχασα αλο μισο κιλο...χωρις να κανω διαιτα..απλα δεν πολυπειναω με τοση ζεστη...και μετα εχω την απαιτηση να τρωει ο Χριστοφορος

Σημερα μετα τη δουλει αμαλλον θα παρω την μαμα μου και τον Χριστοφορο και θα παμε θαλασσα...στο εξοχικο της μαμας στην Καλληκρατεια στον Αγιο Παυλο...αντε γιατι κοντευει να τελειωσει το καλοκαιρι..και ο Χριστοφορος δεν εχει κανει ακομα μπλουμ

Ενα θα σας πω..αμα πατε κατα κει μερια..και ακουτε ενα μωρο να ουρλιαζει σε οοοολλλληηηη την παραλια..ναι ναι...το δικο μου θα ειναι

Καλημερα Συμπεθερα!!!

οχι φωτογραφια δεν τον εβγαλα....γιατι ο αντρας μου τον εβαλε στο κρεβατι μας...ετσι βρομικο...και μετα ερηξαν χωματα στο πατωμα..και ηθελα να τον πνυξω..μετα οπως καταλαβες αλλαζα...φρεσκολαγαμενα- σεντονια...εβαζα ηλεκτρικη και σφουγγαρηζα...μην ανισυχεις...θα το ξανακανει..φυσικα υποσχομαι φωτο!!!!

Καλά για το οτι θα το ξανακάνει δεν έχω καμια

μα καμια αμφιβολλία!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Καλα κ ο άντρας σου τι να πω,δεν έχω λόγια,ίδιος με τον δικό μου..

Δεν παει να είναι όλα φρέσκα κ αποστειρωμένα,θα βρει τρόπο

με την κόρη του να τα κάνουν χάλια... :blink:

Τι καλά...Κ εμείς έχουμε εξοχικό στην Πέραμο,αν δεν ξεκινούσαν οι εκπτώσεις θα ήμουν ήδη εκεί με την νυφούλα σου κ θα

πλατσουρίζαμε!!

αγαπουλες μου μια γρηγορη καλημερα γιατι εχω δουλιτσα....

ευτυχως το παπι μου δεν ξυπνησε όλο το βραδυ και ας κοιμηθηκε χωρις γαγα...ελπίζω σημερα ν α ναι καλυτερα...αχ μην λετε για πλατσα πλουτσα ευχομαι το σαββατο εστω χωρις την παπενια ...για να μην μου κρυωσει η κοιλιτσα της ...να παμε για βουτα :woohoo: :woohoo:

Ποπίτσα μου μπραβο που η μανουλα ειναι καλυτερα... :):)

Χρυσουλίνι και Ολινάκι μου...τι κανετε γλυκες μου?

τα φιλια μουυυυυυυυυυυυυ :kiss::kiss::kiss:

γεά σας κοριτσάκια μουτ.

τι κάνετε?????

δεν εμφανίζομαι συχνά, αλλά σας παρακολούθώ, σας διαβάζω.

δεν ξέρω, αιθάνομαι ράκος τον τελευταίο καιρό και ψάχνω να βρω ώρες ν ακοιμηθώ.

ποιλύ δύσκολα τα πράγματα στις δουλειές, τις επαγγελματικέσ εννοώ.

όσες εργάζονται θα με καταλαβαίνουν. 1 κάνει τη δουλειά 5 ανθρώπων.

και έχω και έναν αντάρτη εδώ μέσα, αλλά ας είναι να είναι ζωηρό το παιδιάκι μου και δεν πειράζει....

6 δοντάκια έχουμε και πάμμε για άλλα δύο.

κάνουμε μάκια τη φωτο της μαμάς κάθε τρεις και λίγο και η μαμά φυσικά τα κάνει πάνω της από τη χαρά της.

τώρα αρχίζουν τα καλύτερα για τα παιδάκια μας κοριστσάκια. θα μας τρελάνουν από δω και πέρα. είστε έτοιμες??????

καλημέρα σε όλες σας και να δώσετε από 1 φιλάκι στα παιδάκια σας

:laugh: Γειά σας κοριτσάκια μου!!

ευχαρίστω πολύ για τις ευχές σας να είστε όλες καλά!!

έχω καιρό πολύ να μπώ λόγο περιοριμένου χρόνου...αλλά τα διαβάζω τα νέα σας.

περαστικά σε όσα παιδάκια είναι αρρωστούλικα!

και μένα η Δημητρούλα μου έχει γαστρεντερίτιδα και η διάροια πάει σύνεφο...αλλα αυτή εκεί μες το τρελό το κέφι :P

Σε γενικές γραμμές όλα καλά εμείς, εδώ και ένα μήνα τέλος ο μπουσουλόδρομος και πλέον περπατάμε!!! καταλαβάινετε το σπίτι μύλος!!

Από δοντάκια έχουμε 8 και είναι και άλλα 2 έτοιμα να σκάσουνε μύτη!

Από ύπνο τέλεια χωρίς προβλήματα (μοιάζει στην μαμά της είναι υπναρου!!)

:P:P:P

Την θάλασσα την λατρεύει η μικρή μου πολύ! της πήραμε και μία πισίνα για τον κήπο και γινετε χαμος εκει μέσα μπαίνει με τον πατέρα της και λυσάνε μέχρι μακροβούτια κανει το μανάρι μου όλη την ώρα βουτάει το κεφάλι της μέσα πίνει νερό και πνήγεται αλλά αυτή εκει δεν το βάζει κάτω :laugh:

Στο πάρτυ γενεθλίων της πέράσαμε τέλεια ήτανε πολλά παιδάκια γιατι όλη η παρέ μου (είμαστε και πολλοί) έχουμε παιδάκια από 2 μηνών έως 3 χρονών...οπότε καταλαβαίνετε τι έγινε στο πάρτυ :silly: :silly: :silly:

Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτογραφίες!

φιλάκια πολλά σε όλες σας κοριτσάκια μου!!

Kαλησπερα πολυλογαδικα κοριτσακια :P ??Τι μου κανετε??

Εμεις μια χαρα!!Το αγγελουδι μου κανει νανι κ περιμενω τον αντρουλη μου να γυρισει να κανουμε μαμ!

Αμα το απογευμα πεσει λιγο η ζεστη θα παμε καμια βολτουλα οικογενειακως!!

Φαγαμε κ 1η φορα αυγο σημερα,λιγο κροκο μεσ στα φρουτα...ολα μια χαρα ;) !!Και η μαμα μου ετσι μας το εδινε λεει,τι να πω!!Εγω δε το ειχα ξανακουσει πιο πριν!

Τα δοντακια μας σταθερα 2 ειναι ακομα!

Ντινακι μου το ιδιο ποδηλατακι ειναι μαλλον(smart trike)!Ασε σου λεω σα βασιλισσα νιωθει :laugh: ειμαι σιγουρη!!

Αχ κ εμεις οσες φορες μενουμε μονοι με τον αντρα μου ή βγαινουμε εξω ολο για τη μικρη λεμε !!!

Μπανακι εμεις ακομα δεν καναμε κ εχω σκασει!!!Ολο κατι γινεται,δεν ειναι και η θαλασσα διπλα...προβλεπω να κανουμε μια κ καλη στις διακοπες!!

Καρολ μου πως ειναι το Λυδιακι με την αδιαθεσια??Τερμα τα δεκατα??Ευχομαι ολα καλα!!

Ποπακι μου,Σουλιτσα χαιρομαι που ειστε μια χαρα κ εσεις κ τα ζουζουνια!!Φιλια πολλα!!

Κατερινακι μου σου εκανε νουμερα ο Παναγιωτακος :laugh: ??Κ μενα μου το κανει καμια φορα...σερνεται απο τη νυστα,τριβει ματια,γκρινιαζει...κ αμα πεσει στο κρεβατι το ματι γαριδα για καμια ωρα!!Σπανια αλλα συμβαινει!!Ειναι και η ζεστη που τα επιβαρυνει...

Χρυσα μου ευχομαι αν οχι τωρα,σε λιγη ωρα,να πλατσουριζετε!!!!!!!!Βουτηξτε κ για μας :woohoo: !!

Οσο για το ονομα μας...φυσικα αγνοειτε ακομα!!Αλλα μεχρι τη βαφτιση θα εχουμε καταληξει λεει ο μπαμπας...τι να πω... :dry: !!!Καμια φορα μου λεει να κανουμε κληρωση...!!Μεσανατολικο το καταντησαμε!!

Για την ωρα ειναι η μικρουλα μας :) !!Και φυσικα οπως ειπε και η Καρολ...η αγαπη μας :) !!Να σου πω το ειχα σκεφτει κ εγω αλλα ο μπαμπας δε το προτιμαει για ονομα!

Τελοσπαντων ,τωρα πια ειμαστε αναμεσα στης πεθερας μου(Αφροδιτη)και στο Λυδια( :) ),αν δεν αλλαξει κατι!!!Της μαμας μου αποκλειστηκε γιατι δεν αρεσει καθολου στον αντρα μου το ονομα(Δημητρα)!Οπως κ το διπλο αποκλειετε γιατι εγω θα τη φωναζω Λυδια κ ο αντρας μου Αφροδιτη αν της δωσουμε κ τα 2 :laugh: !!Εξεταζουμε ακομα τα υπερ κ τα κατα... :dry: !!Θα σας ενημερωσω μολις αποφασισουμε!!

Ασχετο...το τικερακι μου γιατι εχει σταματησει στο χρονο :blink::blink: ??Εχει περασει μια βδομαδα μου χρονισαμε!!Εκει τερματιζει :laugh: ?

Αγαπες φιλακια :kiss::kiss::kiss:

Bρε πολυλογουδες... :laugh: , δε σας προλαβαινω σημερα!!!

Ντινακι μου... με πεθανες!! :laugh: :woohoo: ...

Αχ! και να΄ξερες ποσο αντιπαθω ζεστη και θαλασσα..αχ!

Ολα για τη μικρη τα κανω.. δεν εχω ορεξη καθε απογευμα να πηγαινω

να πλατσουριζω.. μετα να γυρναμε σπιτι να κανουμε ολοι μπανιο,

να πλυνω μαγιω-πετσετες, να αδιασω τσαντες να πλυνω σκαλες μπαλκονια

απ' τα χωματα και μετα οοοοολα τα υπολοιπα.. ουφ! Κουραζομαι πολυ! :P

zaira μου ποσο σε καταλαβαινω ... κι εγω απο υπνο χαλια!

5 ωρες την ημερα και τις υπολοιπες στο ποδι.. δουλεια-σπιτι κτλ κτλ.

Αλλα το εχω πια συνηθισει.. πανε 5 μηνες με την ιδια κατασταση..

Δυστυχως δεν μπορω να αλλαξω κατι γιατι το μωρο κοιμαται αργα

και μεχρι να μαζεψω την ακαταστασια για να τα βρω καθαρα την επομενη

μερα που θα γυρισω απ' τη δουλεια, πιανω τις 1:30 τα μεσανυχτα και το πρωι πρεπει να ειμαι στο ποδι στις 6:30..

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ η ιδια ιστορια... :(:(

sagria μου περαστικα στο κοριτσακι σου..

Αμαν μες στη ζεστη το καημενουλι.

Καλεεεεε!!! Ποσα δοντια εχετεεεεε???? Τι ωραια!!!!!

Και περπατατε!! Αααα!!! Εμεις εχουμε μεινει πολυυυυ πισω!!

Ουτε περπαταμε μονες και εχουμε μονο 1 δοντι... :blink: :laugh:

Περιμενουμε φωτο!!!

little-angel καλη αρχη με το αυγο!!

Μεσα στα φρουτα ε? Αχ! και μονο που το ακουσα ανατριχιασα!! :laugh:

Εμενα η δικια μου ουτε να το μυρισει.

Το εφαγε με πολυ λαχταρα στην αρχη αλλα τωρα δεν ανοιγει το στομα!

Εμεις φαγαμε πρωτη φορα αυγο 11 μηνων..και η χαρα της ηταν για κανα δυο εβδομαδες.. μετα "μπλιαχ"..!! :laugh:

Χρυσα, Κατερινα, Ποπακι και οποια αλλη ξεχναω

(ειμαι και σε κρισιμη ηλικια.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: )

να δωσετε πολλα φιλια στα πανεμορφα μωρακια σας!

Εμ! πως μονο τον τιτλο θα εχουμε? :P:P;);););););)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ..ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΜΠΑΝΑΚΙΑ,ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΚΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΕΦΤΥΝΕ...

ΤΟ ΑΥΓΟ ΕΦΑΓΕ ΣΦΙΧΤΟ 5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ...ΨΑΡΙ ΦΑΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΕΦΑΓΕ 3 ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΦΑΓΑΜΕ ΜΙΑ ΠΙΑΤΑΡΑ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ...

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ ΑΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΣΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΗ? ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ 3 ΜΗΝΟ ΑΝΑ 1,5ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΙΤΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΨΙΛΟΤΡΑΒΑΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΩ ΒΑΡΟΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ?

ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΦΑΝΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΕΝΣΗΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 6 ΜΗΝΟ ΟΠΟΤΕ ΟΚ...ΑΧ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΗΔΕΝ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΟΛΟ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ...

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΝΤΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΙΧΑΜΕ 15 ΜΕΡΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ 10 ΓΑΜΩΤΟ...

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ...

filos`ifigen έγραψε:

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ ΑΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΣΗ.

Αχ γλυκιά μου όλες έτσι νομίζουν ότι μόλις περπατήσουν τέλος το πρόβλήμα....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ :silly: :woohoo: :(:blink::S

Εκεί αρχίζουν τα δύσκολα!!! γιατι του είσαι όλη την ώρα απο πάνω γιατί έχει μεγάλη αστάθια στην αρχή και όλο πέφτουνε, γιατι όλη την ώρα πάνε εκέι που δεν πρέπει πχ μπρίζες κουζίνα βεράντα-μπαλκόνι κτλ.Τότε είναι που θα σε πεθάνει η μέση γιατί θα είσαι όλη την ώρα σε θέση Γ.

Πιστεύω μέτα τους 18 μήνες είναι καλύτερα που καταλαβαίνουν πιο καλά και περπατάνε σταθερά πλέον.

Καληνύχτα και φιλιά σε όλες σας και στα ζουζουνια σας!! :kiss::kiss:

Kαλημερα κοριτσια!!Που ειστε??

Αχ βρε κοριτσια εχουμε θεμα με το γαλα παλι...το βραδυνο συγκεκριμενα!!

Ενω το πρωι πινει μια χαρα,ολα κανονικα...το βραδυ μολις κανουμε μπανακι κτλ κ καθομαστε κ παω να πιασω το γαλα αρχιζει κ κλαει,τραβιεται,δε θελει με τιποτα!Ουτε καν το αγγιζει στα χειλη της!!Δεν ειναι οτι πινει λιγο κ δε θελει,βλεπει το μπουκαλι να πλησιαζει κ ουρλιαζει!Χαμος γινεται!Προσπαθησε κ ο μπαμπας της να της το δωσει..τιποτα!!Ειτε 10 λεπτα προσπαθω ειτε 40,το αποτελεσμα ειναι ακριβως το ιδιο!!Αφου στο τελος τα παραταω κ την παω για νανι κ την βαζω στην κουνια κ ειναι τοοοοοσο ησυχη!!!Την ακουμπαω,παιρνει την πιπιλα,βαζει κ το μαξιλαρι στη μουρη κ ξερενεται επιτοπου :blink: !!Χθες ηταν το 4ο βραδυ που κοιμηθηκε χωρις να πιει μια γουλια γαλα!!Κ κοιμαται κανονικα,21:00 -09:00 :blink: !!Ξερη πεφτει!!

Το πρωι παλι ολα μια χαρα!!Τι μπορει να φταιει ?

Δε πηρα κ τη γιατρο ακομα γιατι την εχω τρελλανει,κατσε λεω να δω μερικα βραδια ακομα μπας κ ειναι τυχαιο!Ελπιζω!!

Εντωμεταξυ μου κανει νουμερα κ το απογευμα,ουτε κρεμα θελει,ουτε γιαουρτι..βλεπει το κουταλι κ κλαιει χωρις καν να φαει!Της δινω φρουτα,τα τρωει!!Ετσι τρωμε φρουτα 2 φορες τη μερα!!

Λεω θα φταιει κ η ζεστη,τα δοντια...ποιος ξερει!Αλλα να κανει ετσι με το γαλα μονο που το βλεπει κ να μη πινει καθολου ενω το πρωι ολα οκ?Τι να κανω?Καμια ιδεα?

Φοβαμαι μη το συνεχισει κ κανει τα γευματα 4,απο 5 που τα εχουμε :dry:

Σας ζαλισα παλι :blush: !!Εσεις τι νεα?

Ιφ μου εμενα γιατην ωρα η μεση μου αντεχει!Το χερι μου που κ που πιανεται αλλα ενταξει το παλευω!Η νυφη ειχε παθει τενοντιτιδα για μηνες!Αχ ανυπομονω κ εγω για τις διακοπες!!

Σουλιτσα πως ειναι η μικρουλα??Περαστικουλια!!Ευχομαι καλυτερα!Ταλαιπωρια καλοκαιριατικα κ με τις ζεστες!!

Ντινακι,Χρυσα,Καρολ,Φανουλα,Ποπακι,Ζαιρα,Αννα...πολλα φιλια!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΧΕΡΙΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ Η ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑ..ΣΑΓΚΡΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΗΛ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕς ΓΕΝΙΚΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΗΡΑΧΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΔΗΛ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΠΡΙΖΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΜΑΛΟΚΟΝΙ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΜΕ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΕΤΣΟΣ ΠΕΦΕΤΙ ΚΟΠΑΝΙΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΛΑΙΜΕ...ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΜΑΛΩΝΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ..ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑΣ

ΞΕΧΑΣ ΛΙΤΛ ΑΝΤΖΕΛ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕς ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝΘΕΛΕΙ ΓΑΛΟ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΩ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΝΗΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝΕς...ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΒΡΑΔΥΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΣΣΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΟΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

kalhspera κοριτσακια...πως ειστε; επιστρεψαμε χθες απο τις ολιγοημερες διακοπουλες μας..και μπορω να πω οτι ηταν πολυ ομορφα..

Αν και οπως σας ειχα πει ειχα μια ανασφαλεια πρωτη φορα διακοπουλες με το παιδι ευτυχως ολα ηρθαν βολικα..

το στουντιο που μεναμε ηταν καθαρο και καινουργιο αν και το περασα μολις πηγα με ντετοιλ οσο μπορουσα....με την ιδιοκτητρια ειχαμε μιλησει τηλεφων κ μου ειπε οτι ειχε ενα καινουργιο παρκοκρεβατο κ δεν χρειαζοταν να ππαρω το δικο μου,την εμπιστευτηκα κ ευτυχως μου ειπε αληθεια οποτε απο υπνο ημασταν οκ...

Απο φαγητο για 3 μερες του ειχαα φτιαξει κ μετα εφαγε λιγο απ εξω ετσι κ αλλιως τωρα τελευταια δεν πολυτρωει μεσημεριανο....

Γενικα, για να μην σας ζαλιζω δεν δυσκολευτηκα πουθενα κ οσεες εχετε ενδοιασμους θα σας προτεινα να παρετε τα ζουζουνια σας κ να πατε λιγες μερες να ξεσκασετε...

Α κ το θετικοτερο ολων ηταν οτι απ την θαλασσα κ τις βολτες κοιμοταν στο καροτσι κ καθομασταν λιγο περισσοτερο εξω το βραδακι..

Στελιτσα, μην ανυσυχεις για τα νουμερακια που κανει η μικρη σου, κ μενα περασε απο τετοια φαση με το γαλα και ειναι παραξενο γιατι το βραδυ να μην το θελει ενω το πρωι το πινει κανονικα...

Δεν καταλαβα ποτε τι εφταιγε,μαλλον μονη της θ αλλαξει...

πολλα πολλα φιλακια σε ολες σας!!!!!!!!

Πφφφφ...απ το πρωί αδυνατούσα να μπω ρε κορίτσια μου,

κ κάποια στιγμή μπήκα κανονικά,έγραψα ένα κατεβατό κ με πέταξε χωρίς

τελικά να το δημοσιεύσει!Αηδία έχει καταντησει πια...

Στελλίτσα μου γλυκιά αυτό με το γάλα μου το κανε ένα διάστημα

κ εμένα...Εκλαιγε κ μόνο που με έβλεπε με το μπουκάλι στο χέρι,ούτε

καν δοκίμαζε!!!!Κ έτσι,μετά απο 11 μήνες που πίναμε το βράδυ το γάλα

στο δωμάτιό της,κ ενώ εξακολουθεί το πρωί να το πίνει εκεί,τώρα

πια το βράδυ το πίνει στο σαλόνι,με χαμηλωμένα φωτα,αλλα τουλάχιστον

κατεβάζει το μεγάλο μπουκάλι μονορούφι κ αδιαμαρτύρητα!!!!

Όσο για το ποδήλατο,όχι,δεν είναι star trike,έχει κ μια μουτσούνα

μπροστά!!!

Για το περπάτημα που λέτε τώρα,ναι,μπορεί να τρέχουμε να προλάβουμε

απο ζημιές κ σκανδαλιές,αλλα τουλάχιστον θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο

του "κράτα με όλη μέρα απο το χέρι να περπατάω σε όλο το σπίτι κ μην

ασχολείσαι με τίποτα άλλο!!!!"Ουφ...Ανυπομονώ!

Δωρούλα μου κ μια φίλη που πήγε πρόσφατα διακοπές με το μωρό

αυτό μου είπε,όλα ήταν τέλεια,κ το μωρό πιο κεφάτο απο ποτέ,τζάμπα

το άγχος που τραβηξε!

Καλεεεεεεεεε!!!ΔΕ σας είπα το κυριότερο!!!!!

Σήμερα της έφτιαξα πρώτη φορά ψαρόσουπα κ την τσάκισε!!!!!!!!!!!

Της άρεσε πολύ!!!Κ καταχαρηκα βέβαια,εγώ λατρεύω τα ψάρια κ ήθελα

πολύ να τρώει κ η ζουμπουρλούδα μου!

Τα φιλιά μου σε όλες κοριτσάρες μου!!!!!Όνειρα γλυκά...

κοritsia σας γραφω λιγο βιαστικα αλλα ειχα αναγκη να το πω σε σας.......

ακομη τα ποδια μου τρεμουν απο το απογευμα κ σε καμια να μην τυχει.....

Καθομασταν στο μπαλκονι κ ο μικρος ετρεχε κ επαιζε κ ξαφνικα ρε κοριτσια τι εγινε...σφινωθηκε το κεφαλακι οτυ αναμεσα στα καγκελα...αρχισε να κλαιεικ να τσιριζει παει ο αντρας μου να τον βγαλει κ δεν εβγαινε δεν τον ζοριζε κ πολυ μετα τον καναμε προς τα πανω κ ευτυχως ξεσφηνωθηκε...ο καημενος εκλαιγε για πολυ ωρα ειχε φοβηθει,το κεφαλι του δεν πιεστηκε πολυ αλλα προσπαθουσε να φυγει απο κει κ δεν μπορουσε κ ταραχτηκε πολυ....

Φοβηθηκαμε παρα πολυ φρικτη εικονα,εν τω μεταξυ εχουμς γυψινα κολονακια κ ενω λεγαμε οτι δεν χωρα να ππερασει απο κει δεν σκεφτηκα οτι μπορει να σφινωθει κ επειδη δεν εγκατασταθηκαμε μονιμα στο σπιτιμας δεν βαλαμε ακομη διχτυ τωρα ομως θα παρω αμεσα....

Αυτο ηθελα να σας πω...............καλο βραδυ

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Αχ Δωρούλα μου..Τι τρομάρα πήρες αγάπη μου..Το έχω

πάθει κ εγώ σαν παιδάκι κ ακόμη θυμάμαι τι ταχυπαλμία είχα..

Ψυχή μου..Δίχτυ άμεσα!!!Τα σκατούλια μπορούν να χωρέσουν εκεί που

δε φαντάζεσαι..Μόλις άνοιξε ο καιρός ήταν η πρώτη μας δουλειά

να περάσουμε διχτάκια.Πολλά γλυκά φιλιά μωρό μου!

kαλημερα τι κανετε κοπελες μου; μ'αυτο το κολημα χαθηκαμε ;)

Δωρα πηγατε διακοπες; χαιρομαι που περασατε καλα :cheer: αν κ αυτο που εγραψες πιο κατω με ταραξε :unsure: να προσεχετε κουκλα μου κ σητα οπωσδηποτε :cheer: αυτα ειναι ζουζουνια δεν τα προλαβενουμε ;)

Κωνσταντινα της αρεσε της Ολινας το ψαρακι :) μπραβο στο κοριτσι μου :kiss: εγω ακομη δεν εδωσα αληθεια με τι ξεκινησατε; :)

Καρολινακι ελπιζω να πατε με την παπενια στη θαλλασα ;) καντε βουτιες κ για εμας εδω :kiss:

Στελλα μπορει κ απο τη ζεστη να μη θελει το γαλα,κ εμενα αυτες τις μερες θελουμε πανω απο μισαωρο κ με πολλα κολπα κ τερτιπια τον καταφερνω ;)

Ιφιγενεια μου πολλα γλυκα μακια στον μικρο ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα καποια στιγμη ;):kiss:

αααα.....ξεχασα να σας πω χθες γεννησε η φιλη μου απο φλωρινα ενα υγιεστατο κοριτσακι 3950 παρακαλω!! οληκληρη κοπελα :cheer: συμπεθερα η καινουργια νυφη μου ειναι αυτη...χιχι :P

Χρυσα Αννα Ποπιτσα κ οποια αλλη ξεχνω μακια καλο σ/κ :kiss::kiss:

Kατερινάκι μου καλημέρα!!!

Το ψαράκι το ψάρεψε ο μπαμπάς μου,προχθές κολυμπούσε,χθες

το φαγε το Ολινάκι.. :laugh: Είναι ιδανικό για σούπα μου είπε,

θαρρώ δράκαινα??? :dry: Έτσι νομίζω...

Κ πραγματικά η σουπίτσα μοσχοβολούσε!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
    • δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...