Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αφροδιτάκι μου να ζήσετε ! Να στε παντα αγαπημένοι και μονιασμένοι !!!

Να χαιρεστε τον κουκλο σας , να ειναι καλοφωτιστος και παντα γερος !!!

Διαβαζω οτι ολα ηταν τελεια , περιμένουμε φωτο με αγωνια !!!

Σας φιλω και τους τρεις :)

Ιφιγένεια σ΄ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και απο δω (ησουν η μοναδική που το θυμοσουν :kiss: )

Μου φαινετε πολυ ζεστο που αυτες τις σημαντικες ημερομηνιες τις "μοιραζομαστε" .

Να ζησετε και σεις παντα αγαπημένοι και να χαιρεστε τον θησαυρο σας! Χρονια πολλα για τη διπλή επετειο σας ! :kiss:

Δημοσίευση

Ευχηθηκα στο τρενακι δεν ηξερα οτι εχουμε και ειδικο θεμα.

Να ζησετε ευτυχισμενοι γεροι και ερωτευμενοι.

Καλοφωτιστος ο Μανωλακης....Διαβασα οτι ολα ηταν τελεια.

μπραβο!Αντε τωρα βαζουμε μπροσττα για το αδελφακι :P

Φιλακια :kiss:

Δημοσίευση

Καταρχην lala χρονια πολλα για την Χριστιαννα ,να ειναι παντα χαρουμενη και εσεις περηφανοι .

Δευτερον Ιφιγενεια χρονια σας πολλα και παντα ευτυχισμενοι .

Τριτον Μαρθα ευχαριστω για το θεμα που ανοιξες .

Κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας .

Ολα ηταν υπεροχα ,αν εξαιρεσουμε τον αγχος μου (εκανα 2 τσιγαρα μετα απο 2 χρονια που το εχω κοψει!!!) και το σπαρακτικο κλαμα του Μανωλη .

Απο το πρωι που ξυπνησε ηταν χαλια κολλημενος πανω μου και δεν με αφηνε καθολου ,κρατουσε και ενα πινελο και εκανε και αυτος οτι με βαφει μαζι με την κοπελα που με μακιγιαρε.

Σπαραξε στο κλαμα οσο παντρευομασταν αλλα τα ειδε ολα οταν βαφτιζοταν ,δεν τον εχω ξανα ακουσει να κλαιει ετσι !!!Κρατιομουνα να μην βαλω τα κλαματα και εγω με το ζορι.

Ειχα και κατι γιαγιαδες να μου λενε «μην στεναχωριεσαι δεν παθαινει τιποτα» ηθελα να τις σκυλοβρισω ,τοσο αναισθητη ειμαι να σπαραζει και να φωναζει μαμα μου και να γελαω !!!!

Ηταν λιγο νηστικος και ηθελε και να κοιμηθει του ελειπα κιολας και τον ταλαιπωρουσαν με την βαφτιση ......αφηστε να μην το θυμαμαι τωρα .

Ευτυχος τον εβγαλε φωτογραφιες ο φωτογραφος πριν τον γαμο γιατι μετα κοιμοταν πανω μας σαν τουβλο .

Στο μαγαζι δεν μας αφησε να χορεψουμε πολυ αλλα δεν πειραζει ,καθισαμε και εφαγε οτι εβρισκε μπροστα του ....δεν καταφερανε να τον ταισουν ωσπου να παμε .

Μετα οταν εφυγε αρκετος κοσμος χαλαρωσε και επαιζε ,τους χαιρετουσε κιολας σαν να ελεγε «αντε φυγετε να παω σπιτι»

Δεν εχω πληρη εικονα πρεπει να δω φωτογραφιες και βιντεο για να καταλαβω τι εγινε αλλα πολυ καλα περασαμε και μου εχει μεινει μια πολυ καλη αισθηση του ολου γεγονοτος. Υπηρχαν κατι «αναποδιες»αλλα τις διασκεδασα και αυτες .

Αν εβαζα εναν τιτλο στον γαμο –βαφτιση θα ηταν «Η ΞΥΠΟΛΗΤΗ ΝΥΦΗ» .

Με το που τελειωσε το μυστηριο για να κατεβω απο τα σκαλια εβγαλατα παπουτσια ,οταν στεκομουν στην βαφτιση τα εβγαλα 2 φορες ,οταν χαιρετουσε ο κοσμος δεν τα φορουσα ,μεσα στο αυτοκινητο παλι οχι ,στο μαγαζι μετα τον χορο τα πεταξα και φορεσα μπαλαρινες !!!

Με ειχανε πεθανει ,οχι το τακουνι αλλα κατω στο δεσιμο στα δαχτυλα .Τα ειχα αφησει να μου τα ανοιξουν αλλα δεν ξερω τι εγινε και με εσφιγγαν τρομεροτατα .

Ξεχασα να πεταξω την μικρη ανθοδεσμη ,την ειχανε βαλει μεσα στο αυτοκινητο και δεν την θυμηθηκα καθολου ,στο τελος ομως ειδα ενα μπουκετακι και το πεταξα στην κοπελα του νονου (καταπληκτικη κοπελα ,την λατρευω).

Οτι θυμαμαι γραφω σιγα σιγα ....

Γενικα περασα ωραια συγκινηθηκα πολυ χαρηκα πολυ γελασα και νομιζω οτι ολα κυλησαν ωαραια .

Δημοσίευση

Να σαι πάντα τόσο όμορφη και λαμπερή!!!

Και οι άντρες σου κουκλιά (χωρίς παρεξήγηση! :P )

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΚΟΜΗ!!

Υ.Γ. Το χρώμα σου τρέλλα!

(και γω κοκκινομάλλα είμαι και λατρεύω όλες τις αποχρώσεις αλλά αυτή είναι τέλεια!!!)

Δημοσίευση

Πανέμορφη και λαμπερή!! Το νυφικό τέλειο!

Όσο για το γιο...δεν έχω λόγια! Είναι γλύκας!

Να τον χαίρεστε και σύντομα να μεγαλώσει η οικογένειά σας ;):)

(και εγώ στο τραπέζι του γάμου μου είχα βγάλει τα τακούνια και ήμουνα με κάτι παντοφλάκια!! τι τραβάμε κι εμείς οι γυναίκες :S !)

Δημοσίευση

Δεεεεν προλαβα!!!!!

Δεν πειραζει!!

Να ζησετε κ παλι Αφροδιτη μου κ ολα τα καλα του κοσμου για το παιδακι σας!

ΥΓ!Καλα...εχεις πολυ χιουμορ!!!"μετα απο πολλα αιτηματα σας βαζω φωτο"!!!! :laugh: :laugh: :P:P

Δημοσίευση

ξυπολητη νυφη δεν τις προλαβα τις φωτο σου αλλα ειμαι σιγουρη οτι ησουν κουκλαρα!και ο -και επισημα πλεον- Μανωλης σου να ειναι παντα ευτυχισμενος και υγιης!και παλι να ζησετε σαν τα ψηλα βουνα! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Φτου φτου φτου κορίτσι μου γλυκό!!! Καλούς διπλασιασμούς! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις με ένα γερό μωρό στην αγκαλιά! Τελικά σου έφερε γούρι που άνοιξες εσύ το θεματάκι!
    • Καλά 37 σιγά το μεγάλη. Μικρή είσαι! Και πιο μεγάλη να μου έλεγες δηλαδή δεν το θεωρώ λόγο να μην πας φυσιολογικά, αλλά 37 να πας καισαρική λόγω ηλικίας; Πού ακούστηκε;😅 Τωρα αν βλέπει κάτι άλλο οκ, αυτός ξέρει. Αν είναι όντως υπέρ του φυσιολογικού και καλός όπως λες, εμπιστέψου τον. Ούτως ή άλλως αυτός θα σε ξεγεννήσει όπως λες. Ξέρεις κάποιοι είναι όντως περίεργοι έτσι δεν εξηγούν πολλά, αλλά ξέρουν τι κάνουν. Επισης μέχρι τότε δε θα έχει περάσει το μικρόβιο;
    • Εννοείται θέλω το Σάββατο το έχω πει από την αρχή της εγκυμοσύνης ! 😁 Και μάλιστα κορίτσι μιλήσαμε σήμερα με το γιατρό αφού δε γέννησα μέχρι τώρα, και μου έκλεισε ήδη ραντεβού για το Σάββατο! 14/02 8 το πρωί πάω στο μαιευτήριο για την πρόκληση!  Τι με πειράζει αν έχει κίνηση; Στο ίδιο δωμάτιο θα γεννάμε; Ούτως ή άλλως το μαιευτήριο πάντα έχει κόσμο. 😅 Οπότε γεννάω το Σάββατο εκτός απροόπτου!! Ευχομαι κι εγώ να σου περάσει το κρύωμα μέχρι την άλλη εβδομάδα γιατί δε μπορώ να φανταστώ τον πόνο αν φτερνιζεσαι μετά την καισαρική.  Τι ωραία που θα κάνεις και φωτογράφιση! 💕 Το σκεφτόμουν κι εγώ ότι δεν έκανα σε καμία εγκυμοσύνη! @Pinacolada για 14/02 τι λέει η αστρολόγος σου;;
    • Κοίτα... ή αυτό ισχύει ή θέλει να κάνει την περίπτωση να φαίνεται δύσκολη ούτως ώστε όταν έρθει η ώρα να με πάει φυσιολογικά, απλά να βγει μετά από πάνω ως ο σούπερ ντούπερ γιατρός που ενώ ήμουν δύσκολη περίπτωση αυτός τα κατάφερε. Δεν ξέρω! ειλικρινά δεν έχω άλλη εξήγηση.. ή... αν όντως είναι τόσο τρελαμένος με τα ποσοστά του στους φυσιολογικούς τοκετούς και δεν θέλει να το χαλάσει, να με πηγαίνει βδομάδα με τη βδομάδα για να δει αν μπορεί στο τέλος να με καταφέρει φυσιολογικά, απλά αν δεν συμβεί αυτό, να έχει το πάτημα να πει ότι εγώ ξέρεις σου τα έλεγα ότι θα πάμε με καισαρική από την αρχή. Αν τύχει κάποια αναποδιά εννοώ.  Με την γυναικολόγο που με παρακολουθεί από την αρχή, δυστυχώς δεν μπορώ να γεννήσω μαζί της γιατί πολύ απλά δεν είναι μαιευτήρας, δεν κάνει γέννες αυτή. Έχει ιδιωτικό ιατρείο, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά αυτό.. Αυχενική διαφάνεια, β επιπέδου και τέτοια και μέχρι εκεί.. δεν συνεργάζεται με κάποιο νοσοκομείο ή κάποια κλινική που να ξεγεννάει κι όλας. Γι' αυτό και αναγκάζεσαι να τρέχεις στα νοσοκομεία σε άλλους γιατρούς. 
    • Άσε με το καλό να ρθει και αυτή η Τρίτη, από βδομάδα δηλαδή που έχουμε πάλι ραντεβού μαζί του και βλέπουμε.. θα δούμε πως θα μας το πάει.. Απλά υπομονή και όπως μας πάει θα το πάμε.! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...