Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 610
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εσείς είστε ήδη σε διακοπές, αλοίμονο απ' εμάς!!! χαχαχα....

Εμείς, πρώτα ο θεός θα φύγουμε 07/08 για 2εβδομάδες Ερέτρια και Λαμία στο χωριό μου. Τα παιδιά είναι ήδη διακοπές και έγώ είχα λείψει την προηγούμενη εβδομάδα. Ήμουν μόνη με τα παιδιά στην Ερέτρια. :)

Δημοσίευση

Μπράβο στην μαμά σου. Ξέρεις πολλές γιαγιάδες δεν αναλαμβάνουν και τόσο μεγάλη ευθύνη, ή μάλλον να το θέσω διαφορετικά δεν θέλουν και δεν ασχολούνται γιατί δεσμεύονται πολύ.

Βέβαια τώρα θα ξεκινήσετε και τον παιδικό, οπότε ποιός στην χάρη σας!!!

Θα ησυχάσει και η δικιά σου όπως η δικιά μου...

Δημοσίευση

Της χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια που μου προσφέρει εδώ και τρία χρόνια!

Από Σεπτέμβρη όμως...θα μας κουνήσει το μαντήλι!!!

(και καλή της χάρη που μας άντεξε τόσο καιρό..!)

Να υποθέσω ότι και τα δικά σου, τα βλέπει η μητέρα σου, έτσι?

Δημοσίευση

Ναι, ναι και τα δικά μου τα κρατάνε οι γονείς μου.

Και διακοπές μαζί και πάντα μαζί, καλά να 'ναι και οι δύο βοηθάνε πάρα πολύ.

Από Σεπτέμβρη όμως θα πάει η μεγάλη παιδικό οπότε θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Θα χαλαρώσουν λίγο... :)

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια τι μου κανετε?εμεις μετραμε πλεον τις μερες να φυγουμε για θασο.Δεν λεω κανουμε τα μπανια μας σχεδον καθημερινα αλλα και μονο η αλλαγη θα με ξεκουρασει.Τα παιδακια σας παιδικο εε απο σεπτεμβρη.Εμεις δεν ξερουμε ακομα αν θα μας παρουν μου ειπαν τελη αυγουστου να ξαναπαρω τηλεφωνο.Λετε τωρα που ειμαι εγκυος να την παρουν?Να γνωρισει κανενα παιδακι βρε αδερφε να παιξει...αχ και για να πω και την αληθεια τωρα που θα φυγει ο αντρας μου κοσοβο θα μεβολευε και μενα.

  • 1 month later...
Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! :)

Που είστε καλέ και χαθήκαμε??? Ξεκινήσανε τα παιδάκια σας παιδικό σταθμό???

Εμείς ξεκινήσαμε 01/09 και πολύ καλά μάλιστα ;) . Την είχα προετοιμάσει τόσο καλά που δέχτηκε πολύ όμορφα το "σχολείο" της.

Δόξα τω θεό πάμε καλά μέχρι στιγμής, θέλω να πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε. :)

Δημοσίευση

Γειά σου ZOGLAG,

καλό φθινόπωρο να έχουμε. Κοίταξε είτε ιδιωτικό είτε δημόσιο στείλεις το παιδί σου ένα και το αυτό είναι. Εγώ π.χ την στέλνω σε ιδιωτικό, γιατί δεν με βολεύει ο δημόσιος, δεν είναι κοντά μας και λόγω εισοδήματος θα πλήρωνα 150€. Έτσι καταλήξαμε σε ιδιωτικό όπου πληρώνουμε 220€ και θεωρώ ότι είναι καλός σταθμός.

Επίσης έχω ακούσει από γνωστές για άψογους δημόσιους σταθμούς, όπως επίσης και για απαράδεκτους ιδιωτικούς.

Τελικά είναι θέμα τύχης, αφενός και αφετέρου ποίος σταθμός θα σου κάνει κλίκ κι εσένα. Όταν έξαχνα εγώ, εκτιμούσα το γεγονός ότι κάποιοι με άφηναν να μπώ και να ρίξω μια ματιά στο χωρό, παρόλο που πήγαινα χωρίς ραντεβού, απροειδοποίητα.

Έτσι λοιπόν, όταν το καλό αποφασίσετε να πάτε παιδικό σταθμό, κάνε μια βόλτα στην γειτονιά σου και αφού συνομιλήσεις με τους υπευθύνους και δεις τους χώρους, μπορείς εύκολα να καταλήξεις.

Δημοσίευση

γεια σας

εχω κ γω δυο κοριτσακια του 2007 ,και μια μπεμπουλα 7 μιση μηνων ..

Εμεις απο περισυ πηγαινουμε παιδικο σταθμο κ τους αρεσει παρα πολυ . Τον Αυγουστο που ηταν κλειστα καθε μερα που ξυπνουσαν με ρωταγαν αν σημερα θ'ανοιγε το σχολειο ..Σε λιγες μερες θα ξαναπαμε και ανυπομονουν

Ελπιζω να τα λεμε

:)

Δημοσίευση

ZOGLAG, εμεις δεν δυσκολευτηκαμε ιδιαιτερα με τον παιδικο , ειμασταν στο μπλα μπλα ολο το καλοκαιρι περισυ μεχρι λοιπον που ηρθε ο σεπτεμβρης ηξεραν τι εστι σχολειο κτλ Τις πηγαινα συνεχεια σε παιδοτοπους για να ερχονται σε επαφη με αλλα παιδακια οπως επισης τους εδειχνα τα νηπιαγωγια που ειναι κοντα στο σπιτι μας με τις αυλες τους γεματες παιχνιδια και γυαλισε το ματι τους ..

Δεν λεω την πρωτη εβδομαδα μεχρι να προσαρμοστουμε λιγακι ηταν δυστροπες αλλα μετα ενταξει

Δημοσίευση

νομιζω οι αιτησεις γινονται Μαιο , γυρω στον Ιουλιο βγαινουν τ'αποτελεσματα για το ποια παιδακια εγιναν δεκτα.Εμεις το αναβαλαμε για του χρονου το δημοσιο παιδικο.Ακουσα απο παρα πολλες γνωστες αλλα κ απο μαμαδες στο παρκο οτι η επιτηρηση που εχουν τα παιδια ειναι ομοια με ενος παιδοτοπου.Με φρικαρε λιγο να σου πω ..Οκ ειναι ανεξαρτητες πλεον αλλα λιγο μικρες για να ειναι ανεξελεκτες .Εσεις σκεφτεστε για δημοσιο?

Δημοσίευση

γεια σου zoglag ! εχω και εγω μια μικρη 3 ετων και ουτε εγω την στελνω παιδικο ! ουτως ή αλλως του χρονου ξεκινουν τα προνηπια . τωρα για μια επαφη με συνομιληκα υπαρχουν και οι διαφορες δραστηριοτητες , αν και δεν ξερω που μπορει να τα παιρνουν .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Το καταλαβαίνω ότι σου λείπει, είναι πραγματικά μαγικό το ταξίδι του θηλασμου!!    Πηραμε το ξύλινο καρεκλάκι cangaroo που μετά γίνεται και καρέκλα.    καλα έκανες και τους είπες να μην τον ταΐζουν αν δεν κάθεται στο καρεκλάκι διότι είναι και επικίνδυνο να ξέρεις. Πρέπει πάντα να κάθονται στο καρεκλάκι για να έχουν σωστή στάση σώματος, ειδικά σε τέτοια ηλικία.   Θύμισε μου ποτε είναι η βάφτιση;;!!  Μπορεις να τον παίρνεις και στο μαρσιπο γενικά, δεν ξερω αν έχεις αλλά σου λύνει τα χέρια!!
    • Ούτε κι εγώ έχω αφήσει πουθενά τα μικρά μου αλλά το τι θέλει η κάθε μία να κάνει με το παιδί της είναι δική της επιλογή ! Παμε παρακάτω! Εγώ θα πρότεινα να το αφήσετε το παιδί ένα σκ στους παππούδες κ να είστε κάπου κοντά ώστε αν πάει στραβά να μπορείτε να γυρίσετε. Αν το αφήσεις κατευθείαν 6 μέρες κ από την πρώτη ή δεύτερη μέρα κλαίει απαρηγόρητο τι θα κάνετε; Έτσι νομίζω θα έκανα εγώ! 
    • Καλησπέρα κοριτσι μ καλως ηρθες στην παρέα μας. κι εγώ έχω ΣΠΩ και δεν ξέρω πότε κάνω ωορηξία παρολαυτα σε εμας μπορεί να υπάρξει και κάποιος μήνας κενός χωρις να γίνει ωορηξία. αν υποθεσουμε οτι οντως κανεις 19 με 22 μερα του κυκλου με μια μονο επαφη στις 28 δυσκολα ή οριακα πιστευω… ισως ειναι καποια ανωμαλια του κυκλου.. εχεις περασει παραπανω απο ενας μηνας απο την τελευταια περιοδο σου μπορεις να κανεις ενα τεστ κι αν ειναι κατι θα δειξει..    γιατι φοβασαι να κανεις τεστ.; Μηπως δεν εισαι ετοιμη ψυχολογικα μετα τις αποβολες που ειχες αυτο εννοεις.;  μην φοβασαι αν ειναι θετικο καλοδεχουμενο να ειναι κοπελα μου και αν ειναι απλως μια ανωμαλια του κυκλου μην στεναχωριεσαι θα ξαναπροσπαθησετε και θα ερθει.!
    • Σήμερα Κατερίνα μου τίποτα 🤣 πέρα από πολλή κίνηση του μπέμπη! Κι ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν είχα καλό βράδυ με τον μικρό🤣 εσύ πώς είσαι; κοιμήθηκες καθόλου; πώς πάει η μπέμπα;    Παρεμπιπτόντως μιλάμε τόσο καιρό το έχεις ξεκάθαρα το όνομα σου κι εγώ ακόμη δεν έχω συστηθεί 🤣 Αθηνά με λένε 😆
    • Να σας ζήσει!!! Υγιής και ευτυχισμένη!!! Μεγάλη η μπέμπα 🩷 καλή δύναμη 🤍
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...