Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν έχεις και άδικο.

Αν και πέρυσι που είχα κάνει μια έρευνα πάνω στο θέμα, κατάληξα σε δύο οι οποίοι με δέχτηκαν μόλις πήγα, χωρίς ραντεβού και με ξεναγήσανε στους χώρους τους χωρίς δισταγμό.

Να φανταστείς αυτός που επέλεξα (αν και δεν πήγα ακόμα να την γράψω) πήγαινε και ο αδελφός μου...πρίν 30χρόνια!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Βέβαια έχουν φοβερές εγκαταστάσεις για παιδιά και ανακαινισμένες φυσικά!!!

  • Απαντήσεις 610
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

Αλήθεια βρε Άρτεμη, από που είσαι???

Μου είχες πει επαρχία αν δεν κάνω λάθος?

Καλημέρα, τώρα μπήκα στο site, χθες απεργούσα. Είμαι από Γιάννενα, και εδώ οι σταθμοί είναι περιορισμένοι, οι δε εγκαταστάσεις να μην τις χαρακτηρίσω. Όπως και να χει όμως οταν δεν μεγαλώνεις εσύ το παιδί σου, ο οποιοσδήποτε άλλος, όσο καλός και να είναι, όσο ιδανικές και αν είναι οι συνθήκες, δεν μπορεί να το φροντίσει σαν εσένα.

Δημοσίευση

Καλημερα και απο μενα.....πολλες δουλειες και πουθενα χρονος να μπω λιγο....πηγα να ρωτησω σε δημοσιο κοριτσια και με το που με ρωτησε αν δουλευω η διευθυντρια και της ειπα οχι αμεσως στραβωσε....το γιατι δεν το καταλαβα...πως θα δουλεψω αν εχω το παιδι?μου ειπε οτι θελουν πιστοποιητικο γεννησης...βεβαιωση οτι εχει κανει το μαντου το εμβολιο...βεβαιωση εργοδοτη...αντιγραφο του βιβλιαριου υγειας και το σεπτεμβρη θελει και το εκκαθαριστικο..αλλα δεν εχεις και πολλες ελπιδες μου ειπε επειδη δεν δουλευω...δεν πειραζει...αλλο ενα χρονο σπιτι

Αρτεμη να πιουμε κανα καφε....μενω στην φιλιππιαδα αλλα ειμαι απο αρτα....αντε οι ηπειρωτισσες να μαζευομαστε...φιλακια κοριτσακια

Δημοσίευση

αρετη1 έγραψε:

..............Αρτεμη να πιουμε κανα καφε....μενω στην φιλιππιαδα αλλα ειμαι απο αρτα....αντε οι ηπειρωτισσες να μαζευομαστε...φιλακια κοριτσακια

Χαίρομαι που κάποιος μένει εδώ κοντά! Όποτε έρθεις στα μέρη μας να βρεθούμε. Εγώ δεν μετακινούμαι αυτή την εποχή γιατί είμαι έγκυος και μπαίνω στον 8ο μήνα.

Όσο για τους δημόσιους σταθμούς, πέφτει πολύ μέσον. Και ναι προτιμούν τις εργαζόμενες μητέρες και η αλήθεια είναι ότι συμφωνώ γιατί αυτές δεν έχουν που ν΄αφήσουν το παιδί τους.

Δημοσίευση

kyriaki78 έγραψε:

Δηλαδή για να πάρουν το παιδί σε δημόσιο σταθμό πρέπει να εργάζονται και οι δύο γονείς??

Κοίτα ως επι των πλήστων προτιμούν εργαζόμενες μητέρες, αλλά μια γνωστή μου που έργαψε την κόρη της σε δημόσιο πέρα ααπό τα δικαιολογητικά που της ζητήσανε όταν τους είπε πως δεν εργάζεται και γι αυτό θέλει να γράψει το παιδί της σε παιδικό σταθμό προκειμένου να βρει δουλειά. Η διευθύντρια τότε της έκανε δεκτό το παιδάκι γιατί θέλουν πρώτα να βοηθούν τους έλληνες και μετά τους αλλοδαπούς. Και έτσι χωρίς δυσταζμούς την δεχτήκανε.

Τελικά είναι και σε ποιόν άνθρωπο θα πέσεις. Όλα παίζουν ρόλο και φυσικά το μέσον περνάει και εκεί!!! :angry:

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

Άρτεμη καλημέρα, :)

τι κάνεις??? Κλωτσάει το μπεμπε??? Ο μεγάλος πως το έχει το ενδεχόμενο να αποκτήσει αδελφάκι σύντομα??? :lol:

Καλημέρα Ασπα! Καλά είμαι, εσύ? Η κόρη μου κλωτσάει πολύ, τώρα μπαίνω στον 8ο και έχω άγχος γιατί πονάω κάτω χαμηλά. Ο γιος μου δεν νομίζω πως αντιλαμβάνεται τι θα συμβεί, νομίζει ότι το μωρό θα μείνει γαι πάντα εκεί και αυτός θα χαϊδεύει την κοιλιά. Δεν ξέρω πραγματικά πως θα αντιδράσει μόλις γεννηθεί και κυρίως πως θα τα βγάλω πέρα με δύο παιδιά.

Δημοσίευση

Πως σε νιώθω ...να ξερες!!!! :unsure:

Έτσι ήμουν κι εγώ όταν γέννησα το δεύτερο, βέβαια ο κόρη μυο ήταν πολύ μικρότερη από τον δικό σου και αντιδρούσε πολυ άσχημα, με πολύ ζήλια...ακόμα δηλαδή!!! :(

Κοίτα για τον πόνο χαμηλά κι εγώ το ένιωθα και γι αυτό σταμάτησα την δουλειά και δεν πολυσήκωνα την Μαρία αγκαλιά. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και γέννησα στην ώρα μου.

Να ξεκουράσεσαι όσο περισσότερο μπορείς. :)

Όλα καλά θα πάνε!!! :kiss:

Δημοσίευση

Να ξερες ποσο σε ζηλεύω που τα παιδιά σου είναι έτσι μεγάλα!Είσαι σε τελειώς άλλη φάση στην οποία θα βρεθώ μετά από 2 χρόνια.

Πάλι απ' τη αρχή πάνες, μπιμπερό, ξενύχτια, τα βαριέμαι..... Όσο για τον πόνο, θα πάω στις 17 του μήνα στο γιατρό. Απ΄την δουλειά δεν μπορώ να φύγω γιατί δεν θα με πληρώσει κανείς και ο άντρας μου είναι άνεργος. Καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι. μ εβάση τα non stress που θα κάνω θα δω και πότε θα φύγω απ' τη δουλειά.

Δημοσίευση

Καλά Άρτεμη μην φανταστείς ότι κι εμείς που μεγαλώσαμε δεν ξενυχτάμε και δεν έχουμε τα δικά μας "προβλήματα". :blink:

Εεεε είμαστε κάπως σε καλύτερη φάση από εσάς...αλλά δεν πάμε και πίσω. :S

Πρόσεχε όσο μπορείς, μιας και δεν μπορείς να φύγεις από τώρα απο την δουλειά. Εύχομαι να βρει σύντομα ο άντρας σου δουλειά ώστε να χαλαρώσεις εσύ... :)

Δημοσίευση

Σ' ευχαριστώ πολύ Άσπα. Ελπίζω να αλλάξει κάτι γιατί κι εγώ έχω κουραστεί τόσο καιρό και πιο πολύ με κουράζουν όλα αυτά που ακούγονται απ΄την τηλεόραση, είναι τόσο μουδιασμένοι οι εργοδότες και τοσο κακή η κατάσταση της χώρας.

Δημοσίευση

Δυστυχώς βρε Άρτεμη πάμε από το κακό στο χειρότερο. :(

Ζούμε σε ένα αβέβαιο μέλλον...καλά για τα παιδιά μας..δεν θέλω ούτε σκέψεις να κάνω, γιατί τα όνειρα γκρεμίστηκαν.

Τι να πω...υπομονή σε όλους για την δουλειά του καθενός. Είναι δύσκολοι καιροί για επαναστάσεις και αλλαγές.

Κι εγώ δεν καλοπερνώ εδώ αλλά δεν έχω επιλογές στην παρούσα φάση. :(

Το μόνο που λέω είναι να έχω δουλειά και να παίρνω τον μισθό μου...τίποτα άλλο. :unsure:

Δημοσίευση

Εκεί φτάσαμε! Να παρακαλάμε να έχουμε τα αυτονόητα. Αυτό κι αν είναι κατάντια. Δεν ξέρω πόσο θα μπορούμε να την παλέψουμε ακόμη, πραγματικά κάποια στιγμή η κατάσταση δεν θα είναι ανεκτή. Τέλος πάντων, ας είμαστε καλά στην υγεία μας ακι βλέπουμε, τουλάχιστον να διαφυλάξουμε αυτήν.

Δημοσίευση

Καλημέρα μανούλες!! Καλή βδομάδα και ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ για χτές :)

Πώς περάσατε το Σαβ/κο? Εγώ κουράστηκα πολύ για έπλενα χαλιά + τη καθιερωμένη φασίνα του Σαββάτου :S

Μόνο χτές τ' απόγευμα χαλάρωσα λιγάκι που πήγαμε για καφέ με τον άντρα μου μαζί με φίλους μας σ' ένα παιδότοπο (που αλλού άλλωστε θα μπορούσαμε να πάμε για καφέ 6 ενήλικες και 5 παιδιά :woohoo: !!)

Δημοσίευση

Καλημέρα Κυριακή!!!

Αν και πολλές δουλειές κι εγώ στο σπίτι, την Παρασκευή πήγαμε λουνα παρκ, τι ωραία που περάσαμε!!! :) Με την κόρη μου μπαίναμε στα περισσότερα παιχνίδια...τι καλά που μπορούν να μπαινουν και γονείς όσο είναι μικρά τα παιδιά, χαχαχαχα!!!!

Σαβ/κο πήγαμε στο Αττικό άλσος κοντά στο σπίτι μας, μαζί με μια φίλη και τον γιό της. Ένα θα σου πω: πήραμε μαζί κουβαδάκια, φτιαράκια κ.λ.π και έγιναν σαν γουρουνάκια, το βράδυ που γυρίσαμε και τα έκανα μπάνιο το νερό στην μπανιέρα είχε γίνει κόκκινο από το χώμα. :blink:

Ξεδώσανε όμως τα καημένα κι ευχαριστήθηκα κι εγώ. :)

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια και απο μενα. εχω μερες να μπω στο φορουμ αλλα δυστυχως απο το πασχα δεν εχουμε σηκωσει κεφαλι απο τις αρρωστιες. ανημερα του πασχα τρεχαμε την κυριακη τη μεσαια μου κορη με λοιμωδη μονοπυρηνωση στο νοσοκομειο. μετα αγχος μην κολλησουν και τα αλλα. μετα ο αντρας μου εκανε πυρετο απο αμυγδαλιτιδα και θλαση στο ποδι και δεν μπορουσε να περπατησει. και τωρα ο μεγαλος μου εχει γαστρεντεριτιδας και κολλησα και εγω.

ασε πρεπει να κανουμε κανενα ευχελαιο αλλα ουτε και αυτο δεν προλαβαινουμε να κανουμε!

χρονια πολλα για χθες στις μανουλες!!! σε οποια κατασταση κι αν βρισκονταν χαχαχα

Δημοσίευση

τι να πω δεν ξερω μαλλον καποιος μας ματιαξε. τι να πω? ακομα δεν στελνω στο σχολειο τον μεγαλο γιατι κανει μια φορα την μερα διαρροια και εγω πηρα το βραδυ ιμμοντιουμ. φανταζεσαι γλεντια η τουαλετα! ευτυχως η κυριακη μου την περασε ευκολα την αρρωστια της χωρις να επηρρεαστει η σπληνα της.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπερα κοριτσια,χρονια πολλα με υγεια για ολους μας. Πως περνατε με τα νινακια σας?
    • Εφοσον θηλαζεις αντι να κουραζεσαι με ολη αυτη την κατασταση με βολτες και πανω κατω και λικνα και ξαναμανα, κανε συγκοιμηση (ακολουθωντας τους κανονες ασφαλειας) και θα ηρεμησεις κι εσυ και το παιδι. Εγω και τα τρια μου παιδακια ετσι τα κοιμιζα / κοιμιζω. Τα δυο μαλιστα διδυμακια. Το μεγαλο μου θηλαζε σχεδον τρια χρονια και υπνο χωρις στηθος δεν εκανε πανω απο μια ωρα κι αυτο παντα διπλα μου. Οποτε κρεβατι μαζι, και υπνος παραλληλα με το θηλασμο. Με τα διδυμα επισης, κρεβατι μαζι, δεξια κι αριστερα μου και οποιο ξυπναει το θηλαζω ενοσω ξαπλωνω. Αν τυχει και ξυπνανε και τα δυο ειναι το ζορι, γιατι πρεπει να καθισω για να τα βαλω μαζι και καθολου δεν αντεχω μες στη νυχτα 🤣🤣🤣 Παντως ξεκινα τη συγκοιμηση και θα με θυμηθεις. Και το παιδι θα ειναι ηρεμο και ευτυχισμενο κι απλα θα θηλαζει / πιπιλαει και θα κοιμαται (ουτε ξυπνηματα, ουτε περα δωθε, ουτε να κανετε τη νυχτα μερα, ουτε κλαματα, ουτε τιποτα) κι εσυ θα ξεκουραζεσαι. Δεν νομιζω να γινεται διαφορετικα σε θηλαζον βρεφος , ειδικα μακροχρονια. 
    • Τέλειο το στολίδι σας!! Χρόνια πολλά κιόλας!! 😊😊 Για το κεφάλι δεν τον έχω ρωτήσει. Τον είχα πιάσει απ' τα μούτρα για διάφορα αλλά και το έχω ξεχάσει. Μα, εννοείται ότι ρίχνει κουτουλιδια και σε μας, αλλά αυτά τα κάνει για παιχνίδι. Κουτουλαει, γυρνάει σε κοιτάει και γελάει! 😆 Όταν κοπανάει το κεφάλι του κάτω, το κάνει όταν κλαίει, όταν νιώθει ότι τον έχεις "παρατήσει". Το κάνει λιγότερο τώρα ή με ακούει όταν του λέω μη και όχι! Πάλι καλά... Παιδίατρο έχουμε τώρα τέλη Ιανουαρίου, ελπίζω να το θυμηθώ να τον ρωτήσω 🙄 Με το φαι εννοείται ότι τα πετάει κι εμάς. Εμάς είναι στη φάση "τρώω τα πάντα και κυρίως θέλω να φάω αυτό που τρως εσύ!" 😆 Αλλά άμα δε θέλει κάτι, το λιώνει ακόμα στο χέρι και το πετάει κάτω. Ακόμα και το νερό του όταν δεν το θέλει άλλο, το πετάει με μίσος κάτω... Κάποια τα πετάει κιόλας και μετά κάνει "ου ου" να μου τα δείξει που τα θέλει πίσω... Ο,τι να ναι... Περιμένω απλά να μεγαλώσει 🙄.  Ο παιδότοπος ρε συ είναι πολύ καλή φάση αν υπάρχει κάποιος να την απασχολεί. Σε όσους έχουμε πάει εμεις συνήθως έχουν ηλικιακό όριο. Μετά τα 3-4 λένε χωρίς επίβλεψη γονέα. Μόνο σε έναν στη Θεσσαλονίκη που είχαμε πάει είχαμε βρει μια κοπέλα να ασχολείται με τον μπέμπη που ήταν τότε κάπου 6-7 μηνών και κάθησε μαζί του κάνα 3ωρο... Πήρε γερό τιπ 😆 ίσως άμα πας ώρες που δεν έχει ψυχή να απασχολούν το κορίτσι σου για μερικές ώρες να κάνεις τη δουλειά σου.  Εμείς προσωπικά καταφέραμε να δουλέψουμε όταν πήγε βρεφικό, δε θα πω ψέματα. Κατά τα άλλα χρειάζεται συνεχή επίβλεψη κι εμάς, παρόλο που δεν κλαίει τόσο πολύ άμα δεν είναι πάνω μου. Κάθεται ήρεμος άμα είναι στον ίδιο χώρο με μας. Επίσης, πολύ ζόρι αυτό με τον ύπνο σας, είναι ένα μικρό βαμπίρ Ε; 🥲😅 Εμάς ας πούμε θα νυστάξει γύρω στις 6:30 το απόγευμα, θα κοιμηθεί κατά τις 7+, θα ξυπνήσει 2-3 φορές, θα θηλάσει και τον καλύτερο ύπνο τον κάνει εκεί 2-6 το ξημέρωμα που συνήθως είναι σερί. Τώρα που προσπαθώ να του κόψω τον θηλασμό, απλά τον παίρνω αγκαλιά και τον κουνάω 1 ώρα μέχρι να μπορέσω να τον αφήσω κάτω χωρίς να ξυπνήσει. Κι εμάς το χει αυτό το θέμα ότι πρέπει να μας ακουμπάει για να κοιμάται καλά 😒 Τον ενοχλούν πολύ επειδή τώρα τρώει και σκληρές τροφές και πάνε εκεί που είναι πρησμένα τα ούλα... Αλλά τώρα κι εμάς είναι πόσος καιρός που έχει περάσει και σήμερα μόλις ένιωσα τις μυτουλες να έχουν σκάσει. Αλλά έχει ηρεμήσει με το κλάμα, ειδικά το βράδυ!!  Τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα, μετά θα δούμε φως! 🥲
    • Αχ κουκλίτσα χριστουγεννιάτικη!!! ❤️❤️ Να σας ζήσει!! ✨
    • Εγώ ούτε καν..μου φαίνεται και εξαιρετικά νωρίς...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...