Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΗΡΘΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΤΕΛΙΚΑ;


TINKYBEL

Recommended Posts

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΦΡΙΧΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΜΕ 2 ΧΑΠΙΑ FELDENE .ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ?ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΩ.ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ .ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ.ΚΑΛΗ ΠΡΣΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ.ΕΕ...ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! :S:(:(:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε μενα ηρθε χτες!Θαυματουργα τα feldene ;);)

TINKYBEL αν θες την γνωμη μου,σταματα να το επιδιωκεις για τον επομενο μηνα,για να παρεις λιγο τα πανω σου,να ξεχαστεις.Κανε τις εξετασεις να τις εχεις κ ξεκινα οταν θα εχει φτιαξει η διαθεση σου.

Μην στεναχωριεσαι βρε και μην απογοητευεσαι :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΡΙΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΡΝΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ!!! ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια να σας πω εγω τι εκανα και αμεσως συνελλαβα?!!! καναμε ελευθερα επιδυο μηνες δεν εγινε κατι, το σκεφτομουν εννοειται συνεχεια, οποτε αποφασισα να το ριξουμε εξω .... καναμε σεξ και μετα τον επαιρνα σηκωτο και βγαιναμε με παρεες και φιλους, μιλουσαμε γελουσαμε με διαφορα, με αποτελεσμα να θυμαμαι τον νταλκα μου οταν τελειωναν οι γονιμες μερες... καταλαβα οτι με χαλαρωσε αυτη η τακτικη και περασαμε και τελεια... ποτακια, κλαμπακια, φαγακια.... φυσικα πριν ακομα εχω καθυστερηση καταλαβα οτι ημουν εγκυος απο μια εντονη διψα που με κυριευσε κυριολεκτικα.... εκανα τεστ βγηκα θετικο και τωρα ειμαι στον 5ο μηνα.... για αυτο καντε ωραια πραγματα καφεδες ποτα για να ξεχνιεστε- φυσικα και δεν το συζητατε με κανενα, ουτε καν με τον αντρα σας- και ολα θα πανε καλα.... σιγουρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δυστηχως απετυχα και εγω για ακομα εναν μηνα!δεν εχω απογοητευτει αλλα συγουρα εχω στεναχωρηθει.το βρισκω αδικο να μην ερχετε σε εμας που το θελουμε τοσο πολυ και ειναι αλλεε που τρεχουν για εκτρωσεις.και να φανταστητε οτι ειρθαμε και σε επαφη τη γονιμη μερα μου! :( .τι να κανουμε την επομενη φορα ελπιζω ο θεουλης να αλουσει τις προσευχες μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσπαθούμε 1 ½ χρόνο…… τους πρώτους μήνες είχα απίστευτο άγχος….. από 1 σημείο και μετά, με την εμφάνιση της περιόδου «έπεφτα στα πατώματα»….. κόντεψα να τρελαθώ….

Τώρα πια….. στη φάση της….. διερεύνησης…. είμαι πιο ήρεμη από ποτέ….. & ξέρω πως κάτι φταίει!!!!! Δεν είναι τυχαίο πια…… ούτε φταίει πάντα και για όλα το άγχος….. μην τρελαθούμε κορίτσια……

Εξετάσεις….. από την αρχή….. αν είχα ξεκινήσει….. θα ήμουν μανούλα τώρα…… αλλά ποτέ δεν είναι αργά βέβαια….. απλώς το έχω μετανιώσει & δε μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω…..

Τουλάχιστον δεν καθυστερεί πλέον..... δε μου δίνει ψεύτικες ελπίδες.....

Tinkybel….. ο γιατρός σου τι σου είπε για τις εξετάσεις? Να έχουνε κλείσει 3 24ωρα ή την 3η μέρα ροής? Θυμάσαι? Γιατί δεν ξέρω πότε να πάω…..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KORITSIA ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.....ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ .ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΙΝ 2ΗΜΕΡΕΣ...!!!!2ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ....ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...

ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΙΔΙΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΥΦΕΚΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ...ΑΛΛΑ,,,,,,

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εμένα μου ήρθε σήμερα. Απογοήτευση για μια ακόμη φορά... κάναμε τις γόνιμες μέρες αλλά πάλι τίποτα. Έχω αρχίσει να μην έχω όρεξη για σεξ. βαριέμαι και λέω, ε και πάλι τα ίδια, πάλι σε λίγες μέρες θα μου έρθει περιοδος. Την άλλη εβδομάδα θα πάω για τεστ παπ και θα ρωτησω και το γιατρό τί να κάνω. Η μόνη περιπτωση πάντως να μου φύγει το άγχος είναι να μείνω έγκυος!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια και εμενα μου ηρθε παλι αυτο τον μηνα ετσι και αλλιως δεν περιμενα κατι αλλο εφοσον επαφες λογω ουρολοιμωξης δεν ειχαμε πολλες.μην το βαζετε κατω τωρα μπορει να λετε οτι κουραστηκατε αλλα σε λιγο θα ξανα παρετε τα πανω σας και βουρ παλι για προσπαθειες.ετσι κανω και εγω γι αυτο το λεω..ευχομαι ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος για ολες μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...