Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τόσο κουρασμένη και απογοητευμένη!

Recommended Posts

Cesilia και gioupi σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Ελπίζω κι εγώ να είναι περαστικό, γιατί τώρα ειδικά με την εγκυμοσύνη ένα πρόβλημα διογκώνεται μέσα στο μυαλό μου και μου προκαλεί τρομερή ψυχική κούραση και φθορά. Θέλω να εστιάσω στην εγκυμοσύνή μου και δεν μπορώ. Τέλος πάντως, ας μην μιζεριάσω πρωϊ-πρωϊ.

Σχετικά με τον ορό που λέτε, εμείς πρέπει να του βάζουμε σε μόνιμη βάση και όσο μεγαλώνει τόσο μεγαλύτερη μάχη γίνεται για να του βάλουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμεις και εμεις σε μονημη βαση!!!!

Βρε παιδια το βλεπω το καημενο με την βραχνη φωνουλα και τπον βηχα και τον λοιπαμαι...

Ας ειναι ..παλη καλα που εχει κεφια το ζουζουνι μου...

και ολο θελει να δαγκονει..καλε μου αφισε αποτυπομα αο τα δυο δοντακια του

Άσε, με έχει κουράσει κάπως αυτό! Όλο καταρροή, όλο έρχεται και μου λέει: "μαμά μύξα." Άπειρα χαρτομάντηλα έχουμε χαλάσει. Άλλά να μην παραπονιέμαι, κι εγώ δεν είμαι καλύτερη. Κυριολεκτικά απ΄' τα 10 μου τουλάχιστον, ζω με χαρτομάντηλα μόνιμα δίπλα μου. Είναι τρομερά ενοχλητικό να ξυπνάς μέσα στη νύχτα για να καθαρίσεις τη μύτη και αυτό να κρατάει και 20-30 λεπτά συνέχεια. Σίγουρα έχω το ρεκορ γκίνες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...