Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ


aggeloskoni

Recommended Posts

Κορίτσια, σας γράφω γιατί έχω ανάγκη τη βοήθειά σας. Κοντεύω να τρελαθώ από το άγχος και δεν ξέρω πως να το χειριστώ!

Η ιστορία έχει ως εξής: Εδώ και 1μιση χρόνο περίπου "προσπαθούμε" εντελώς φυσικά με διάφορα προβλήματα δικά μου και δικά του που λύθηκαν σε αυτό το διάστημα (π.χ. κακό σπέρμα που έφτιαξε 100%! Το θαύμα της ομοιοπαθητικής...)

Επειδή δεν έμενα όμως έγκυος αυτό το μήνα ο γιατρός συνέστησε Clomiphene και σπερματέγχυση. Τα πήρα με βαριά καρδιά -αφού είμαι των εναλλακτικών θεραπειών και δεν παίρνω ποτέ φάρμακα - και μετά την Pregnyl, προτιμήσαμε να έρθουμε σε φυσική επαφή από τη σπερματέγχυση. Από την ημέρα της pregnyl και μετά ξεκίνησε ο Γολγοθάς! Κάθε μέρα το σκέφτομαι, ψάχνομαι για συμπτώματα, πρήζομαι και ξεπρήζομαι, κοντεύω να τρελαθώ. Δεν δουλεύω, δεν κοιμάμαι, μόνο τρώω και ξενυχτάω αγωνιώντας. Το πράγμα έχει χειροτερέψει τις τελευταίες μέρες όπου εμφάνισα εξανθήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι (τείνω να σωματοποιώ το άγχος μου πάντα). Σήμερα κανονικά θα έπρεπε να έχω αδιαθετήσει αλλά δεν.. και ευτυχώς! Μπορεί βέβαια να συμβαίνει από την αγωνία μου, μπορεί και από τα φάρμακα... πάντως έχω ήδη κάνει 2 τεστ τα οποία έχουν βγει αρνητικά. Λέω να περιμένω να περάσει και η αυριανή μέρα και να πάω για χοριακή (αν αντέξω!) Όμως έχω κάνει τόσες πολλές και μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικό τραύμα να κρατάω στα χέρια μου τα μηδενικά αποτελέσματα που δεν θέλω να πάω... Μόνο κάθομαι και υποφέρω. Πως θα αντέξω όλη αυτή την αναμονή χωρίς να γεμίσω δερματικά και σε όλο το υπόλοιπο σώμα μου;;; Βοήθεια ρε κορίτσια... Λίγο θάρρος δώστε μου οι έγκυες και οι μάνες μπας και τα καταφέρω αυτή τη φορά.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας έπρηξα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχας δεν μας επρηξες.Για αυτο το λογο υπαρχει το mammyland,για να μπορουμε να εκφραζομαστε ελευθερα,να ρωταμε τις αποριες μας κ να ζηταμε να "ακουσουμε"(διαβασουμε) δυο λογια στηριξης κ κατανοησης.

Εγω ισως κ να μην ειμαι η πλεον καταλληλη να σου απαντησω μιας κ το τελευταιο διαστημα "εχω φαει κ εγω τη φρικη μου",απο αλλη μερια βεβαια..

Ομως θα σου πω δυο λογια,ετσι οπως τα νοιωθω..

Εχεις απολυτο δικιο να νοιωθεις ετσι.Το εχω πει πολλες φορες αυτο.Οταν μια γυναικα ζει ολο αυτο στην προσπαθεια της να κανει ενα παιδι,πως ειναι δυνατον να ειναι απολυτα ψυχραιμη;Ολοι θα σου πουν αυτο το πραγμα και οι γιατροι κ οι υπολοιπες γυναικες πως το αγχος ειναι το καλυτερο αντισυλληπτικο...και εχουν δικο...

Ειναι τρομερα δυσκολο να αποβαλλεις το αγχος σου,σε καταλαβαινω.Ομως αλλη λυση δεν υπαρχει απο το να παλεψεις με τον εαυτο σου κ με το μυαλο σου κ να τα νικησεις ωστε να σε υπακουν κ οχι να σε κανουν οτι θελουν.Παρε την κατασταση στα χερια σου κ προσπαθησε να τα δεις τα πραγματα οσο το δυνατον πιο ψυχρα.Το καλυτερο απόλα ειναι να καταφερεις να ασχοληθεις με οτιδηποτε αλλο κ να ξεκολλησει η σκεψη σου.Μπορεις;Αυτο ειναι που θα πρεπει να κανεις.Δεν υπαρχει κατι αλλο.Μονο ετσι αντιμετωπιζετε ολο αυτο.

Μην νομιζεις οτι εγω που στα γραφω αυτα τα εχω καταφερει αλλα τουλαχιστον προσπαθω...Προσπαθω να γεμιζω τη μερα μου με πραγματα,δουλειες,εξοδους,ενδιαφεροντα.

Θα σου πω με απολυτη ειλικρινεια πως τον μοναδικο μηνα που πραγματικα τα παρατησα ολα,δεν σκεφτομουν τιποτα κ χαλαρωσα απολυτως...εμεινα εγγυος φυσιολογικα(εχουμε διαφορα προβληματα κ ειμασταν ενα βημα πριν την εξωσωματικη).Η εγκυμοσυνη δεν εξελιχθηκε,αλλα αυτο δεν εχει σημασια,ηταν ενα τυχαιο γεγονος.

Σημασια εχει η ψυχολογια.Στα παντα.Ειδικα σε οτι αφορα το θεμα "μωρο",το πρωτο λογο εχει η καλη ψυχολογια κ θετικη σκεψη.

Επισης μην ψαχνεσε για συμπτωματα κ ολα αυτα.Χαλαρωσε κ σκεψου οτι οτι ηταν να γινει εχει γινει κ ειναι θεμα χρονου να το ανακαλυψεις.Μην βαζεις τον εαυτο σου σε τοσο στρεσογονες καταστασεις κ μην κανεις τεστ κυησεως.Δεν υπαρχει λογος,ειναι πολυ πιο ψυχοφθορο αυτο.Καλυτερα να περιμενες την ημερα που σου ειπε ο γιατρος σου να κανεις τη χοριακη.

Αυτα ολα στα λεω απο προσωπικη πειρα κ υστερα απο αμετρητα λαθη που εχω κανει τα τελευταια χρονια που προσπαθω να κανω αλλο ενα παιδι.

Πετα ολα τα τεστ που εχεις,μην ξανακανεις τιποτα κ αν χρειαστει να ξαναπερασεις αυτη τη δοκιμασια καν'το πιο χαλαρα.Ασε τη φυση κ το σωμα σου να ενεργησει οπως ξερει...μην το μπλοκαρεις κ θα δεις πως συντομα θα πετυχεις αυτο που τοσο λαχταρας... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, με βοηθάς πολύ και μόνο με την κατανόηση που δείχνεις!

Το ξέρω ότι πρέπει να κρατάω το μυαλό μου απασχολημένο με άλλα πράγματα αλλά δεν βοηθάει και το ότι εδώ και 5 μήνες άφησα τη μισθωτή εργασία και εργάζομαι πλέον από το σπίτι (κάτι που ήθελα πάντα και το έκανα εν μέρει για να βοηθήσω τον οργανισμό μου να μην αγχώνεται - μήπως και γι'αυτό δεν ερχόταν το παιδί!). Αυτό μου δίνει περισσότερο χρόνο να φροντίζω τον εαυτό μου... και το άγχος μου! Κοινώς κατάλαβα ότι το άγχος δεν είναι θέμα δουλειάς, μπορείς να το κουβαλάς ακόμα και αν δεν έχεις τίποτα απολύτως να κάνεις.

Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω να το ξεχάσω αν και τα εξανθήματα στο πρόσωπο μου το θυμίζουν συνεχώς.

Σας φιλώ.

Σήμερα είναι η πρώτη επίσημη μέρα καθυστέρησης (κάτι που δεν είχα ποτέ) και λεω να την απολαύσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aggeloskonitsa καλημερουδια!!Καλε μην μας παθεις τιποτα εσυ!Με το μαλακο....ενα θα σου πω οταν εμεινα στον γιο μου ημουν 3 λαλουν και 2 χορευουν,και τωρα που εχω βαλει τα 'δυνατα μου ' για το δευτερο προσπαθω 4 μηνες και.....δεν!Ειναι δυσκολο να εισαι ψυχραιμη,το ξερω αλλα αξιζει τον κοπο να προσπαθησεις...φιλια και καλα αποτελεσματα!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ.

Το ξέρω ότι αξίζει τον κόπο. Γι'αυτό προσπαθώ εξάλλου!

Καλή επιτυχία στο δεύτερο.. Και τώρα που το λες, εγώ νόμιζα ότι αν μείνεις μια φορά έγκυος, μπορείς να κάνεις 10 παιδιά στο πιτς φυτίλι μετά και έχω σχεδόν 4 κολλητές που έχουν "κολλήσει" στο δεύτερο... περίεργο (για εμένα που δεν έχω ούτε ένα δηλαδή...)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aggeloskoni καλημέρα και από μένα..

δεν μας έπρηξες καθόλου..εδώ είμαστε όχι μόνο για να λέμε ευχάριστα αλλά και για να στηρίζουμε η μία την άλλη και να δίνουμε μία συμβουλή... ;)

έχεις δίκιο να αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι.. πέρασα μια εξωμήτριο κύηση και είχα τόσο άγχος έλεγα ότι δεν θα το κράταγα το επόμενο και όμως ήμουν άνετη και προσπαθούσα όσο μπορούσα να μαι χαλαρή ...και η μπεμπούλα μου ήρθε αμέσως... προσπάθησε να μην αγχώνεσαι (το ξέρω ότι είναι δύσκολο..) και είμαι σίγουρη ότι όταν πραγματικά χαλαρώσεις και κάνεις προσπάθεια χωρίς άγχος θα ρθει το μωράκι... σε φιλώ και εύχομαι γρήγορα να σε επισκεφτεί ο πελαργούλης .. :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΙΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΓΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ...ΑΛΑ ΘΕΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟ ΝΑ ΕΧΙΣ ΔΙΝΑΜΙ Κ ΗΡΕΜΙΑ...ΝΑ ΑΠΟΛΟΝΒΑΝΙΣ ΤΟΝ ΕΡΟΤΑΣΟΥ....Κ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΙΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΑΦΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΙ ΜΙΑ ΓΙΝΕΚΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΤΗΣ ΣΤΟΝ 6 ΜΙΝΑ...ΠΟΝΑΟ ΨΙΧΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΘΕΛΙΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΗ ΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ...ΑΝ ΘΕΛΟΜΕ ΚΑΤΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ....ΣΚΕΨΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΓΑΛΙΑΣΟΥ.....ΕΓΟ ΑΦΤΟ ΚΑΝΟ....ΕΣΙ ΕΧΙΣ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΝΑ ΜΕΝΙΣ...ΕΓΟ ΕΧΟ ΠΟΒΛΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΣΟ...ΚΑΦΕ ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΤΙΣ ..ΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ..ΔΙΝΑΜΙ Κ ΙΡΕΜΙΑ...ΜΟΝΟ ΑΦΤΑ..ΣΙΓΝΟΜΙ ΙΑ ΟΡΤΟΓΡΑΦΙΑ...ΙΜΕ ΞΕΝΙ Κ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟ ΚΑΛΑ ΕΛΙΝΙΚΑ... :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερχην καλημερα και ΧΑΛΑΡΩΣΕΕΕΕΕ!!!! Τωρα θα μου πεις "τι μας λες ρε κοπελια??". Ειναι δυσκολο, το ξερω απο προσωπικη πειρα :P και ειδικα αν δεν δουλευεις το μυαλο περνει αναποδες :lol: ...Σκεψου οτι με το αγχος χαλας την ψυχουλα σου κ το σπορακι σου ;) .

Αν μπορεις πες περισσοτερα σχετικα με το "κακο σπερμα"κ την ομοιοπαθητηκη!Απο οτι ειδα σε σας δουλεψε. :)

Ευχομαι ολα να πανε καλα :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lollipop εμείς έχουμε μπει σε μια ομάδα Ομοιοπαθητικών που τη συντονίζει ο Βυθούλκας (το μεγαλύτερο εν ζωή όνομα στην Ομοιοπαθητική παγκοσμίως - και ναι, Έλληνας!) και συνεργάζονται για πρώτη φορά με το νοσοκομείο Έλενα για τη μείωση των εξωσωματικών. Είδαμε πολλά καλά από την ημέρα που ξεκινήσαμε (εγώ βέβαια κάνω Ομοιοπαθητική εδώ και χρόνια, για τον άντρα μου ήταν κάτι νέο αλλά εντυπωσιάστηκε με τα αποτελέσματα!)

Αν θέλεις να μπεις σ'αυτή την ομάδα (σου παίρνουν ιστορικό, κάνεις εξετάσεις δωρεάν στο Έλενα, σου δίνουν την εξειδικευμένη θεραπεία. Πρέπει όμως να συμφωνήσει και ο άντρας σου, γενικώς αναλαμβάνουν το ζευγάρι όχι έναν έναν) έχω τα ονόματα και τα τηλέφωνα των υπευθύνων, μπορώ να σου τα στείλω σε προσωπικό μήνυμα. Από το Έλενα υπεύθυνος είναι ο Φαρμακίδης διευθυντής στην Γ' Γυναικολογική κλινική και καλός επιστήμονας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μόλις πήγα κι έκανα (άλλο) ένα τεστ Clear Blue Digital αυτή τη φορά. Αρνητικό. Είχα κάνει ένα την Παρασκευή -4 μέρες πριν την περίοδο, και ένα τη Δευτέρα - μία μέρα πριν την περίοδο. Μαζί με το σημερινό - μια μέρα μετά την αναμενόμενη περίοδο - όλα αρνητικά.

Αλλά η περίοδος άφαντη. Τι στο καλό...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aggeloskoni αν θες στειλε μου pm με τα στοιχεια.Ο αντρας μου ειναι διατεθιμενος μεχρι κ να του κανω χειρουργειο εγω :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Hρεμησε.......κι εγω αυτο προσπαθω....τελοσπαντων

για μετρα λιγο τη θερμοκρασια σου ειναι ανω των 37;;

αν μενει ανεβασμενη για 18 μερες μετα την ωορηξια εισαι εγκυος.

μετρα και πες μας κι ασε τα τεστ,μπορει να αργησε η εμφυτευση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα και απο μενα aggeloskoni μην αγχωνεσαι.. χρειαζετε ηρεμια.Η αληθεια ειναι πως δεν εχω περασει απο αυτο το σταδιο δεν προσπαθησα πολυ για να μεινω εγκυος αλλα καταλαβαινω πως αισθανεσαι.Πριν απο δυο βδομαδες περιπου ειχα ανοιξει και ενα σχετικο θεμα..επαθα παλινδρομος κυηση..πεθανε το βρεφος μεσα μου και φαντασου οτι ειχε γινει επαφη μονο μια φορα και πιαστηκε αλλα δυστυχως.. :(:( πριν απο αυτο ειχα γεννησει με καισαρικη την κορη μου το δευτερο το εχασα οπως ειπα παραπανω.Σου ευχομαι ολοψυχα μεσα απο την καρδια μου το ονειρο σου να γινει πραγματικοτητα και να μαθεις συντομα ευχαριστα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lollipop σου έστειλα PM

NANA η θερμοκρασία μου σήμερα είναι 37 και χθες 37,2. Τις τελευταίες 13 μέρες (τις σημειώνω καθημερινά γι'αυτό στο λέω) κυμαίνεται σ'αυτές τις τιμές σταθερά (37-37,2). Παρ'όλα αυτά, τα τεστ συνεχίζουν αρνητικά. Και η περίοδος άφαντη (ευτυχώς!). Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, δεν έχω κουράγιο για χοριακή...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αγάπη μου καλή, ξέχνα τα τέστ η χοριακη είναι το καλύτερο.και όπως εχω ξανα γράψει είναι φίλη μας μας λέει πάντα την αλήθεια,τα τεστ απλά μας παιδευουν με ψευδής αποτελεσματα.και στο λέει κάποια που έχει κάνει αρκετες οχι μια και δυο

και κάτι ακόμη η ομοιοπαθητικη πώς σε βοηθάει εγω ας πούμε έχω πολυκυστικές και ο άντρας μου είναι μια χαρα.Επίσης δεν μπορει να σε βοηθήσει στο θέμα του άγχους?σε ρωτάω γιατι και εγω έχω άγχος αν και εχω καταφέρει τους τελευταίους μήνες να το μειώσω αρκετα.

φιλια και σου έυχομαι μια χοριακη τεράστια :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lovelymama λυπάμαι πολύ γι'αυτό που σου συνέβη. Είναι καταπληκτικό πόσα περνάμε και πώς αντέχουμε τελικά. Καλή τύχη από εδώ και πέρα κοπέλα μου.

sofilate το ξέρω ότι η χοριακή λέει πάντα την αλήθεια αλλά δεν αντέχω, δεν έχω κουράγιο να πάω χωρίς ένα θετικό τεστ φαρμακείου στα χέρια μου... Έχω κατατρυπηθεί, κάθε μήνα σχεδόν είμαι στη Βιοιατρική με το αποτέλεσμα στα χέρια και κλαίω. Δεν αντέχω άλλο. Θα περιμένω απλά να συνεχίσει η καθυστέρηση και να ελπίζω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aggeloskoni καλημέρα κι από μένα.

Το αρνητικό τεστ δε σημαίνει τίποτα. Στο παρελθόν πολλά κορίτσια με αρνητικά τεστ ήταν έγκυες - μια εξ' αυτών κι εγώ.

Και να σου πω και το άλλο: πριν 2 βδομάδες έκανα τεστ με 2-3 μέρες καθυστέρηση κι ήταν αχνό θετικό. 2 ώρες μετά η χοριακή ήταν 200! Πράγμα που σημαίνει ότι κανονικά το τεστ έπρεπε όχι απλά να'ναι ξεκάθαρα θετικό, να το τραγουδάει κιόλας!! Αν το'χα κάνει 1-2 μέρες πριν, το πιο πιθανό είναι ότι θα'δειχνε αρνητικό!

Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου και τους φόβους σου.. αλλά ένα αρνητικό αποτέλεσμα μας κάνει να βλέπουμε την πραγματικότητα ξεκάθαρα και μας βοηθάει να προχωράμε παρακάτω - αυτό είναι προτιμότερο από την αμφιβολία του "είμαι, δεν είμαι" και το όποιο άγχος συνεπάγεται.

Εγώ θα σου έλεγα, ακριβώς επειδή αγχώνεσαι σε βαθμό τέτοιο ώστε να'χεις ψυχοσωματικά συμπτώματα, να πας τώρα κιόλας για χοριακή και να μάθεις με σιγουριά το τι έχει γίνει. Μη χάνεις ούτε το χρόνο σου, ούτε τα λεφτά σου και κυριότερο, την ψυχική σου υγεία, κάνοντας τεστ τόσο πρόωρα και με αμφίβολα αποτελέσματα!

Σκέψου πως αν είσαι έγκυος, όλο αυτό το άγχος το μεταδίδεις στο σποράκι σου! Δεν το θέλεις αυτό, το θέλεις;;;;;

Προσπάθησε να ηρεμήσεις, το κεφάλι ψηλά και πιάσε τον ταύρο από τα κέρατα!! Μπορείς και θα τα καταφέρεις!! Να'σαι σίγουρη!

Σου εύχομαι ολόψυχα να'χει γίνει το θαυματάκι στην κοιλίτσα σου! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Crazy, τα λόγια σου μου έφεραν δάκρυα στα μάτια.

Δεν ξέρω γιατί κλαίω τώρα, ίσως από την πολλή ένταση... ίσως γιατί είναι ωραίο να σε καταλαβαίνει κάποιος, έχεις δίκιο. Η αλήθεια είναι ο καλύτερος δρόμος, ακόμα και όταν νομίζεις ότι δεν την αντέχεις.

Επειδή σήμερα έχει πάει κάπως αργά, και νομίζω ότι έχω κλείσει με τις συγκινήσεις που μπορώ να αντιμετωπίσω... λέω να πάω αύριο το πρωί. Θεού θέλοντος, αν συνεχίζεται η καθυστέρησή μου, τι στο καλό, μια "ύποπτη" τιμή θα τη δείξει! Μπορεί να μην είναι 200 αλλά κάτι θα είναι..

Ξέρετε, γράφω σενάρια, λέω να γράψω μια ταινία με όλα αυτά που περνάμε... δεν πιστεύετε ότι πολλές γυναίκες θα ταυτιστούν; Το θέμα είναι ότι (μπορεί να μην το πιστεύετε έτσι που με ακούτε αλλά έτσι είναι) γράφω κωμωδίες, και πιστεύω ότι όλη αυτή η περιπέτεια έχει και την κωμική της πλευρά... Θεέ μου κλαίω και σας γράφω για κωμωδίες. Πάει το χάνω σιγά σιγά..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ώπα! Θα γίνουμε και ηρωίδες σε ταινία;!;! Τέλεια!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :P :laugh:

Θα σπάσει τα ταμεία, σίγουρα πράγματα!!! ;) ;)

Λοιπόν, πέρα από τα αστεία.. το σημαντικότερο όλων είναι να'χουμε την υγειά μας, σωματική και ψυχική! Ας μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό!

Ψυχραιμία κι όλα θα πάνε καλά! ;):)

Κι όπως είπαμε εε;;; Αν η καθυστέρηση συνεχιστεί (ΜΑΚΑΡΙ), αύριο πρωί πρωί για χοριακή!! Τον ταύρο από τα κέρατα! ;) ;) :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hallo koritsia!!!

aggeloskoni opws eipan kai ta upoloipa koritsia to agxos de se voithaei se tpt!!! apla xalas tin zaxarenia sou!!

de masame k skeftomaste thetika pan apola!!!!

asxolisou me diafora alla gia na se apospasoune tin prosoxi k na min to skeftesai :kiss:

sigoura eukola to lew alla i prospatheia metraei... etsi exw mathei stin zwi mou...de uparxei de mporw de thelw!!!!k pan apola i prospatheia metraei...(einai logia tou patera mou )pou ta thimamai synexeia !!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

crazy, έχω ήδη ξεκινήσει το σενάριο για να ξεχαστώ κιόλας!

Έχω και πολύ υλικό από εδώ μέσα... Αν το δείτε μια μέρα να παίζεται, θα καταλάβετε ποια το'γραψε! Αύριο πουρνό πουρνό, θα πάω για τη χοριακή... και ας ελπίσω να μη γράφω δράματα από εκεί και πέρα!

giwtaki είμαι ο άνθρωπος που πάντα σκέφτεται θετικά και στα πιο δύσκολα, και όλους τους φίλους μου το ίδιο συμβουλεύω... απλά ξέρεις είναι κάποιες στιγμές που νιώθεις περισσότερο αδύναμη από άλλες. Και φυσικά τα λόγια του πατέρα σου να τα έχεις ευαγγέλιο. Γιατί όλες μας αξίζουμε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας!

Σας φιλώ, νιώθω ήδη πολύ καλύτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xairomai idiaitera pou me tin kouventa mas edw mporesame oles na se stirixoume kai na se kanoume n niwseis kalitera!!!!

exallou giauto eimaste edw .... i mia na stirizei tin alli!!!

nai auta pou leei o mpampakas mou einai metrimena alla einai filosofimena!!!

se auto pou ton paradexomai k tou vgazw to kapelo einai oti re seis koritsia .....

apo to til kai xwris na me dei.....me katalavainei an eimai i oxi kala.... tin mama tin fernw volta alla ton mpampa milame me tpt!!! sas exei k sas sumvei?? :silly: :silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα. Τι περίεργα παιχνίδια παίζει το μυαλό μας... Εγώ τον Δεκέμβριο ήμουν ΣΙΓΟΥΡΗ ότι ήμουν έγγυος. 15 ημέρες καθυστέρηση, ένιωθα ζαλάδες κ φουσκώματα (τρομάρα μου) κ αδιαφορούσα για τα αρνητικά τεστ. Ο γιατρός κ η χοριακή με προσγείωσαν απότομα. Η... "εγκυμοσύνη" ήταν τελικά διαταρραχή του κύκλου κ πήρα primolut. Τον Ιανουάριο έμεινα έγγυος πραγματικά. Ε, δεν ένιωθα τίποτα... Ούτε ζαλάδες ούτε εμετούς, το απόλυτο τίποτα. Με έπεισε ο γιατρός κ η χοριακή. Σιγουρεύτηκα μόνο όταν ακούσαμε καρδούλα. Τελικά το μωρό μου χάθηκε στην 11 εβδομάδα, την Μ. Τετάρτη έγινε η απόξεση (παλίνδομη κύηση-ακόμα λέω τη φράση αυτή κ δεν την "καταλαβαίνω", δεν την πιστεύω). Αν κάνω ποτέ μου παιδί, θα αφήσω τον εαυτό μου να χαρεί όταν πάει στο δημοτικό, μη πω στο στρατό...

Αχ aggeloskoni, ελπίζω όλα να πάνε καλά. Έχω ανάγκη από καλά νέα, να ακούσω κάποια που τα κατάφερε. Το άγχος είναι απίστευτο κ το μυαλό γυρίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nai re su kimon de uparxei giatreia...

kai otan tou lew mia xara eimai mou apantaei i fwni sou alla mou leei.....

mipws na to psaxoume me tous goneis mas vre?? einai krifa talenta :)

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...